امتیاز دادن به این موضوع:

Recommended Posts

عربستان هرچی بخره بهتره چون بعدا همین سلاحها دراختیار نیروهای انقلابی عصر ظهور قرار میگیره و برعلیه خود آمریکا و اسرائیل استفاده میشه- چیزی نزدیک به انقلاب خودمون که حرص و ولع شاه برای خرید نظامی به نفع انقلاب تموم شد

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
روابط ایران و عربستان همچنان آهنگ خوبی ندارد. حتی در پی ناآرامی‌های اخیر مناطق شرقی عربستان، ریاض به جای آن که برای آرام کردن فضا دست به ابتکار عمل بزند و نارضیان را راضی کند، انگشت اتهام خود را متوجه ایران کرد تا همانند همیشه که هر اتفاقی می‌افتد به دنبال عوامل خارجی می‌گردد این بار نیز ایران را مقصر تحولات داخلی‌شان کند.

[b]دیپلماسی ایرانی[/b]: روابط ایران و عربستان همچنان آهنگ خوبی ندارد. حتی در پی ناآرامی‌های اخیر مناطق شرقی عربستان، ریاض به جای آن که برای آرام کردن فضا دست به ابتکار عمل بزند و نارضیان را راضی کند، انگشت اتهام خود را متوجه ایران کرد تا همانند همیشه که هر اتفاقی می‌افتد به دنبال عوامل خارجی می‌گردد این بار نیز ایران را مقصر تحولات داخلی‌شان کند.

جدای از این دیدگاه، روابط ایران و عربستان طی سه دهه گذشته همواره فراز و نشیب‌های بسیاری داشته است. اگر در دوران ریاست جمهوری علی اکبر هاشمی رفسنجانی و محمد خاتمی روابط دو کشور حسنه شد و حتی تا مرز امضای توافق‌نامه امنیتی نیز پیش رفت، در دوران ریاست جمهوری محمود احمدی نژاد مجددا تیرگی بر روابط دو طرف سایه انداخت تا به حالا که عربستانی‌ها ایران را به چشم همسایه‌ای نامطلوب که می‌خواهد حوزه نفوذی آنها را بستاند، می‌نگرند.

[b]روزنامه القدس العربی[/b]، چاپ لندن در یادداشتی به قلم ناصر العبدلی، روزنامه‌نگار کویتی به این موضوع پرداخته و می‌نویسد: روابط ایران و عربستان در نوع خود یک رابطه استثنائی و منحصر به فرد است. حقیقت این روابط با آنچه ما تصور می‌کنیم کاملا فرق می‌کند. در سال 1979 و پس از سقوط رژیم پهلوی در ایران، جمهوری اسلامی تلاش کرد روابط خود را با کشورهای عرب حاشیه خلیج فارس گسترش دهد و این رابطه را جایگزین رابطه با غرب و امریکا کند. اما مواضع عربستان سعودی از همان روز نخست در برابر ایران اسلامی موضعی سلبی بود. اگر چه این روابط در برهه‌هایی یعنی در زمان ریاست جمهوری اکبر هاشمی رفسنجانی و محمود احمدی نژاد رو به بهبودی نهاد و حتی تا [b]انعقاد پیمان استراتژیک[/b] میان ایران و عربستان نیز پیش رفت و حتی ریاض پذیرفت که ایران را بر امارات متحده عربی مهم‌ترین متحد منطقه‌ای‌اش در شورای همکاری خلیج فارس ترجیح دهد، اما با روی کار آمدن محمود احمدی نژاد این روابط دچار چالش شد و دو کشور از یکدیگر دور شدند.

در ادامه این یادداشت آمده است: روابط دو کشور زمانی سیر نزولی به خود گرفت که انتخابات عراق آغاز شد و ایران پشت مالکی ایستاد و عربستان از ایاد علاوی و متحدان عموما سنی‌مذهبش حمایت کرد. این کش‌مکش در نهایت به سود ایران تمام شد و تهران توانست متحد خود را در عراق به قدرت برساند در حالی که متحد عربستان یعنی ایاد علاوی، نه تنها هیچ چیز به دست نیاورد بلکه بسیاری از سیاست‌های عربستان در عراق را ناکام ساخت و حتی فهرست العراقیه را تا مرز فروپاشی پیش برد. خشم عربستان از ایران تا به آنجا رسید که بنا به اسناد منتشر شده ویکی‌لیکس پادشاه عربستان در دیدار با مقام‌های امریکایی ایران را به افعی‌ای تشبیه کرد که باید گردنش قطع شود و از امریکایی‌ها خواست که هر چه سریع‌تر به ایران حمله کنند.

نویسنده این یادداشت سپس تاکید می‌کند، ایران در این رقابت تنگاتنگ با عربستان نقاط ضعف عربستانی‌ها را در بعد دیپلماتیک به خوبی دریافت و توانست با بهره‌برداری از ضعف‌های آنها به دستاوردهای بزرگی در منطقه برسد. عربستان که می‌دید در جبهه رقابت با ایران سنگر به سنگر مجبور به عقب‌نشینی شده است، تبلغیات رسانه‌ای گسترده‌ای را علیه ایران آغاز کرد تا به جای جنگ فیزیکی از جنگ رسانه‌ای برای رسیدن به اهدافش علیه ایران استفاده کند. اما تا کنون ثابت شده که هزینه‌های این جنگ بیش از آن‌چه دولتمردان ریاض تصورش را می‌کردند، است. هزینه‌ای که نه تنها عربستانی‌ها بلکه همه کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس مجبور به پرداخت آن بدون استثنا شدند. در این مرحله عربستان سازمان امنیتی خود را به جنگ با ایران فرستاد. هزینه‌های این جنگ نیز غیر قابل تصور بود چرا که هر شهروند ساکن در خلیج فارس مجبور شد هزینه‌های آن را بپردازد.

ناصر العبدلی در ادامه می‌نویسد: به رغم مخالفت‌های بسیاری که با سیاست‌های ایران در منطقه خلیج فارس وجود داشت و بسیاری از دولت‌های مستقر در کشورهای منطقه آن را متهم به تک‌روی و بی‌اعتنایی به خواسته‌های دیگران می‌کردند، ایران توانست سیاست‌های خود را به خوبی پیش ببرد و با ایستادن در کنار متحدان اپوزسیون خود در منطقه و حمایت از حقوق مردم عموما استبدادزده ساکن در کشورهای عربی خلیج فارس ضمن کسب مقبولیت اجتماعی به بسیاری از اهداف خود نیز برسد.

نویسنده این یادداشت در پایان می‌نویسد: [color=darkred][b]عربستان سعودی همواره به ایران به چشم یک رقیب خطرناک که از چنان قدرتی برخوردار است که می‌تواند ظرف یک شبانه‌روز تمامی حوزه‌های نفوذی آن را به تصرف خود در آورد، می‌نگرد[/b][/color]. از این زاویه باید گفت عربستانی‌ها ایران را نه یک کشور رقیب بلکه یک تهدید که همواره سیاست‌های آنها را به سخره گرفته و تهدیدی برای حیات نظام استبدادی آنها محسوب می‌شود، نگریسته‌اند. آنچه ایرانی‌ها به آن توسل می‌جویند و بر اساس آن بر عمر حکومت خود افزوده‌اند صندوق‌های رای‌ای است که حتی یک صندوق آن در عربستان وجود ندارد. عربستان از این ضعف بسیار بزرگش به خوبی آگاه است و به همین دلیل است که در برابر برپایی هر صندوق رای‌ای چه در ایران باشد چه در کویت و چه در هر جای دیگر سرسختانه می‌ایستد.

http://www.irdiplomacy.ir/fa/news/58/bodyView/16919/%D9%88%D9%82%D8%AA%DB%8C.%D8%B9%D8%B1%D8%A8%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86.%D8%A8%D9%87.%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86.%D8%A8%D9%87.%DA%86%D8%B4%D9%85.%D8%AA%D9%87%D8%AF%DB%8C%D8%AF.%D9%85%DB%8C%E2%80%8C%D9%86%DA%AF%D8%B1%D8%AF.html

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
دانشگاههاي ايران كاملا متكي به اساتيد داخليه و توليد علم چيزيه كه در ايرانيها نهادينه شده و قدمت علم پروري در ايران چند هزار ساله است. اساتيدي كه در دانشگاههاي مطرح ايران هستندهمشون ايراني اند و برخي هاشون از بهترينهاي دنيا اند(همش تو شرايط تحريم). اونوقت واقعا بعضي ها روشون ميشه كه دانشگاههاي عربستان رو با ما مقايسه كنند اون هم عربستاني كه به زور پول استادهاي درجه چندم از كشورهاي ديگه مياره! رتبه بندي هاي جهاني كمي سياسي نيز هست. مثلا دانشگاههاي مالزي را ببينيد. رتبه هاي خوبي دارند ولي وقتي تو سايتشون اعضاي هيات علمي شون رو ميبيني به واقعيت پي ميبري. بعضيهاشون در حد دانشجويان متوسط دانشگاههاي مطرح ما نميشن. هر چند كه معيار رتبه بندي فقط اساتيد آن دانشگاه نيستند و فاكتورهاي بسيار زيادي وجود داره.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
بنظرم باید جدی بگیریم اون با نیروی هوایی قدرتمندشون اون با دفاع هوایی پاتریوت واین هم بالستیک :cry:

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
نمیدونم این جهلی که بعضی از دوستان میکنند و فکر میکنند که ما بدون علم روز دنیا و بدون کمک دیگران و از نو همه چیز رو اختراع کردن به جای میرسیم به کل مردم ایران سرایت پیدا نکنه.
عربستان یا هر کشوری دیگه هم که باشه به واسطه علم روز دنیا و امکانات در اختیار الان برای ما شاخ و شونه میکشه و ما دنبال وحدت اسلامی هستیم.
این مثال رو که حتما شنیدید که : کمال همنشینی در من اثر کرد وگرنه من همان خاکم که هستم.

ما ایرانیها باید یکمی از غرور بیجای خود کم کنیم و با دنیا بیشتر همزیستی کنیم.
  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
دوست عزیز همنشینی با کسی که عزت مارو زیر سوال میبره چه فایده ای داره ؟ اخه ما از امریکا و انگلیس و......خیری بهمون رسیده که .... :cry:
  • Upvote 1
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]نمیدونم این جهلی که بعضی از دوستان میکنند و فکر میکنند که ما بدون علم روز دنیا و بدون کمک دیگران و از نو همه چیز رو اختراع کردن به جای میرسیم به کل مردم ایران سرایت پیدا نکنه.
عربستان یا هر کشوری دیگه هم که باشه به واسطه علم روز دنیا و امکانات در اختیار الان برای ما شاخ و شونه میکشه و ما دنبال وحدت اسلامی هستیم.
این مثال رو که حتما شنیدید که : کمال همنشینی در من اثر کرد وگرنه من همان خاکم که هستم.

ما ایرانیها باید یکمی از غرور بیجای خود کم کنیم و با دنیا بیشتر همزیستی کنیم.[/quote]

بله کاملا درست با کره شمالی نشست برخواست کنی نهایتا یه ذره بهتر کره شمالی میشی دیگه
با چین و روسیه هم که دیگه همه می دونن که خود این 2 کشور که چقدر از ما سر تر هستن هم با غربی ها همکاری گسترده تکنولوژیکی دارن علم روز می خوای بدون غرب راهی نیست البته میشه تو خونت بشینی شاید 2000 سال دیگه به نتیجه رسیدیم
-----------------------
این موشک با همه بی دقتیش اگه به تهران بخوره اثر تخریبیش بیشتر از شهاب ایرانه کلاهک 2150 کیلویی در بهترین حالات کلاهک های موشک های ما بین 500 تا 1000 کیلو هستن برای تهران دیگر شهرهای ما دقتش کافی 120 تا از این غول می تونه تهران مخروبه کن تا حدودی
با توجه به این که عربستان نیروی هوایی داره با هزینه کمتری می تونه ایران داغون کنه
موشک بالستیک هیچ وقت در طول دورانی که جنگ های مختلفی رخ داده نتونست موجب برتری طرف پرتاب کننده بشه
هر موشک بالستیک حدود بین 800 هزار تا 1 میلیون دلار قیمت دارن حالا اگه ما 1000 تا موشک بزنیم میشه با توجه به وزن کلاهک مثل این می ماند که ما 1000 تا بمب زدیم البته کمی قویتر هزینه 1 ملیارد دلار!!!
حالا کل عملیات لیبی با اون حجم بمباران و تدارکات و غیره فکر می کنینن چقدر خرج برداشت برای هر کشور در حالی که چند ماه بمباران بود
بریتانیا => 310 میلیون دلار حداقل 50 موشک 1 میلیون دلاری به لیبی شلیک کرده
آمریکا 400 میلیون دلار فقط در لحظه اول حمله 100 موشک 1 میلیون دلاری به لیبی شلیک کرد
فرانسه => 300 میلیون دلار در حالی که فرانسه به تنهایی فقط نزدیک به 500 بمب فوق دقیق لیزری شلیک کرده
حالا حساب کنید چقدر بمب معمولی دیگه رو سر لیبی ریختن که از حد خارجه

حالا ببینید نیروی هوایی و بمباران چقدر هزینه ها رو کاهش میده و البته دقیق تر (البته نیروی هوایی هزینه هم داره ولی موثر تر است)
نیروی هوایی می تونه سرنوشت یک جنگ عوض کنه و ثابت هم شده ولی نیروی موشکی به هیچ وجه و ثابتم شده مگر کلاهک اتمی باشه
  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]علم روز می خوای بدون غرب راهی نیست البته میشه تو خونت بشینی شاید 2000 سال دیگه به نتیجه رسیدیم[/quote]
واقعا این طرز تفکر مایه تاسفه!


[quote]این موشک با همه بی دقتیش اگه به تهران بخوره اثر تخریبیش بیشتر از شهاب ایرانه کلاهک 2150 کیلویی در بهترین حالات کلاهک های موشک های ما بین 500 تا 1000 کیلو هستن برای تهران دیگر شهرهای ما دقتش کافی 120 تا از این غول می تونه تهران مخروبه کن تا حدودی[/quote]

120 تا بمب 2 تنی تهران رو مخروبه می کنه؟ با این فرض که هر 120 تاش هم به ساختمان بخوره!
با این دقت میشه ساختمان های دولتی رو هدف گرفت؟!
[quote]با توجه به این که عربستان نیروی هوایی داره با هزینه کمتری می تونه ایران داغون کنه[/quote]
خیلی ترسیدین؟!

[quote]موشک بالستیک هیچ وقت در طول دورانی که جنگ های مختلفی رخ داده نتونست موجب برتری طرف پرتاب کننده بشه[/quote]
جنگ روانی نصف جنگه! و موشک بالستیک سایه ی وحشته
[quote]
هر موشک بالستیک حدود بین 800 هزار تا 1 میلیون دلار قیمت دارن حالا اگه ما 1000 تا موشک بزنیم میشه با توجه به وزن کلاهک مثل این می ماند که ما 1000 تا بمب زدیم البته کمی قویتر هزینه 1 ملیارد دلار!!![/quote]
اگر همین موشک ها 10 تا پالایشگاه و نیروگاه رو بزنن چقدر هزینه برای دشمن داره؟ چقدر هزینه روانی(نبود انرژی)؟
[quote]حالا ببینید نیروی هوایی و بمباران چقدر هزینه ها رو کاهش میده و البته دقیق تر (البته نیروی هوایی هزینه هم داره ولی موثر تر است)
نیروی هوایی می تونه سرنوشت یک جنگ عوض کنه و ثابت هم شده ولی نیروی موشکی به هیچ وجه و ثابتم شده مگر کلاهک اتمی باشه[/quote]
شما یک جنگنده نسل 4++ دارین . فکر می کنید چند بار می تونه وارد عربستان شه و سالم برگرده؟
10 بار؟ خوب پس هر حمله 4 میلیون دلار واستون خرج برداشته. البته همه می دونیم که 10 بار عبور از چتر پدافندی به این راحتی هم نیست.
=========================================


بعد یک سری از دوستان میگن چرا تند میری.
ای خدا :cry: ؟ من دارم تند میرم؟!

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]واقعا این طرز تفکر مایه تاسفه![/quote]
منم متاسفم ولی این بخشی از واقعیته هر کس یه تفکری داره دیگه

[quote]120 تا بمب 2 تنی تهران رو مخروبه می کنه؟ با این فرض که هر 120 تاش هم به ساختمان بخوره![/quote]
گفتم تا حدودی

[quote]با این دقت میشه ساختمان های دولتی رو هدف گرفت؟![/quote]
مگه دقیقترین موشک میان برد ما سجیل چقدر دقت داره خیلی ها اعتقاد دارن موشک های میان برد ما دقت زیادی ندارن ولی می تونن موثر باشن

[quote]خیلی ترسیدین؟![/quote]
معلومه می ترسم شما خیال می کنید جنگ با 72 ملت ترس نداره شما خیال می کنید نترسیده میام این حرف می زنم من می خوام فردا بچه هام در یک مملکت سالم زندگی کنن نه یک مخروب

[quote]جنگ روانی نصف جنگه! و موشک بالستیک سایه ی وحشته[/quote]
اگه نیروی هوایی دشمن رو آسمان کشور مسلط بشه خود وحشت دیگه سایه نیست متاسفانه

[quote]اگر همین موشک ها 10 تا پالایشگاه و نیروگاه رو بزنن چقدر هزینه برای دشمن داره؟ چقدر هزینه روانی(نبود انرژی)؟[/quote]

اگه اون ها بزنن چی ایران 75 میلیونی با ذخیره ارزی 20 ملیارد دلاری بیشتر ضرر می کنه یا عربستان 27 میلیونی که فقط 16 میلیونی عربستانی داره و ذخیره 400 ملیارد دلاری ارزی داره و با سرمایه فراوان در خارج کشور ؟؟؟

[quote]شما یک جنگنده نسل 4++ دارین . فکر می کنید چند بار می تونه وارد عربستان شه و سالم برگرده؟[/quote]
همه اعضای این سایت جز معدودی اعتراف می کنن که نیروی هوایی نیرویی مهم تر و دقیقتر راهبردی تر و ... هست بخصوص که نیروی موشکی بدون کلاهک های نامتعارف اصلا قابل مقایسه با نیروی هوایی نیست
  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
در مورد برتری نیروی موشکی یا نیروی هوایی در این سایت بارها بحث شده
به طور کلی در موج اول حملات وقتی که نیروی هوایی و پدافندی دشمن کاملا آماده و سرحال هست، موشک های بالستیک و کروز برتری کاملی نسبت به نیروی هوایی دارند .
اما بعضی وظایف صحنه نبرد رو شما هیچ وقت نمیتونید به نیروی موشکی بسپرید. به عنوان مثال پشتیبانی نزدیک، عملیات گشت و شناسایی و ...

[b]در صورتی که از یک توپخانه و سیستم راکتی قوی به همراه پدافند زمین پایه مستحکم برخوردار باشین
و پهپاد های شناسایی با کیفیت بالا در اختیار داشته باشین میتونید تا درصد بسیار بالایی نبود هواپیماهای جنگنده رو جبران کنید.[/b]

در ضمن فراموش نکنید که هواپیما برای پرواز نیاز به فرودگاه داره!! :cry:

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
موشک بالستیک وسیله حمله اولیه علیه مراکز استراتژیک مثل فرودگاه ها نیستن و اصلا توان این کارو ندارن

این حمله پیش گیرانه دقیق فقط از عهده موشک کروز بر میاد اونم نه کاملا
کدوم فرودگاه رو میشه با موشک بالستیک نه چندان دقیق از کار انداخت با بمباران نمیشه به راحتی از کار انداخت
موشک های بالستیک تکنولوژی پایی تر و توسعه راحت تر همین
کاچی به از ....

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]منم متاسفم ولی این بخشی از واقعیته هر کس یه تفکری داره دیگه[/quote]
شایدم واقعیت این نیست!
[quote]گفتم تا حدودی[/quote]
تا حدودی یعنی 5 درصد دیگه؟ درسته؟ چون خودتونم می دونید با این موشک ها نمیشه ساختما دولتی زد.
[quote]
مگه دقیقترین موشک میان برد ما سجیل چقدر دقت داره خیلی ها اعتقاد دارن موشک های میان برد ما دقت زیادی ندارن ولی می تونن موثر باشن[/quote]
موشک های ما از کامپیوتر هدایت بالستیک و ژیرو های لیزری استفاده می کنن
که اینا رو دی اف 3 نداره(البته کامپیوتر داره ولی کامپیوتر دهه 70 اونم زمانی که چین با غرب خوب نبود!)
[quote]
معلومه می ترسم شما خیال می کنید جنگ با 72 ملت ترس نداره شما خیال می کنید نترسیده میام این حرف می زنم من می خوام فردا بچه هام در یک مملکت سالم زندگی کنن نه یک مخروب
[/quote]
خوب پس جنگ روانی دشمن اثر کرده
شما 50 درصده جنگو باختین

[quote]اگه نیروی هوایی دشمن رو آسمان کشور مسلط بشه خود وحشت دیگه سایه نیست متاسفانه[/quote]
اگر قرار باشه دشمن از پس پدافند بر بیاد از پس نیروی هواییی شما هم بر میاد
هر چند توسعه و پیشرفت پدافند به مراتب راحت تر و سریع تره
مطمئن باشید قرار نیست ما برتری مطلق هوایی رو به کسی بدیم.
[quote]
اگه اون ها بزنن چی ایران 75 میلیونی با ذخیره ارزی 20 ملیارد دلاری بیشتر ضرر می کنه یا عربستان 27 میلیونی که فقط 16 میلیونی عربستانی داره و ذخیره 400 ملیارد دلاری ارزی داره و با سرمایه فراوان در خارج کشور ؟؟؟[/quote]
ذخیره 20 میلیاردی؟
اونا 16 میلیون عربستانی هستند؟ یعنی 11 میلیون کارگر و .. دارند؟
تبلیغات جواب داده ها؟!
دوست عزیز 400 میلیارد دلار رو چطوری می خوان به ریال سعودی تبدیل کنن؟
ذخیره ارزی درامد مازاد نفتی هست که کشور ها از تبدیلش عاجزند.
بحث اقتصادیش طولانی میشه اگر دوست داشتید با کمی تحقیق متوجه میشید که در کوتاه مدت و میان مدت(3 سال) ذخیره ارزی قابل تبدیل نیست؟!
یادتون باشه عربستان به جز سکو های نفتیش هیچی نداره.


[quote]همه اعضای این سایت جز معدودی اعتراف می کنن که نیروی هوایی نیرویی مهم تر و دقیقتر راهبردی تر و ... هست بخصوص که نیروی موشکی بدون کلاهک های نامتعارف اصلا قابل مقایسه با نیروی هوایی نیست[/quote]
برای سوال بنده جوابی نداشتین؟ برای این میگم که سوال بنده رو نصف کردین و تازه همونم جواب ندادین!
می خوایین دوباره می پرسم!
شما یک جنگنده نسل 4++ دارین . فکر می کنید چند بار می تونه وارد عربستان شه و سالم برگرده؟
10 بار؟ خوب پس هر حمله 4 میلیون دلار واستون خرج برداشته. البته همه می دونیم که 10 بار عبور از چتر پدافندی به این راحتی هم نیست.

یک عبارت مخصوص دارم که اینجور موقع ها میگم:
غیلی هم غوب
  • Upvote 1
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
در حال ایران ، موشک های بالستیک زمانی تاثیر گذار هستند که به تعداد زیاد به یک فرودگاه بخورند . برای انهدام یک فرودگاه نیاز به 10 تا 15 موشک بالستیک از نمونه سجیل هست . برای واکنش سریع معمولا موشک های بالستیک بسیار به صرفه هستند . چاه های نفتی ، پایگاه ها ، مراکز نظامی ، تاسیسات صنعتی و ...

یک جنگنده مثل رافال می تونه 5 تا 6 تن تسلیحات رو در یک پرواز حمل کنه حالا موشک بالستیکی که ما در اختیار داریم حداکثر 1 تن تا 1.5 تن .

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]به طور کلی در موج اول حملات وقتی که نیروی هوایی و پدافندی دشمن کاملا آماده و سرحال هست، موشک های بالستیک و کروز برتری کاملی نسبت به نیروی هوایی دارند .[/quote]
اینو که بنده هم عرض کردم
[quote]ما بعضی وظایف صحنه نبرد رو شما هیچ وقت نمیتونید به نیروی موشکی بسپرید. به عنوان مثال پشتیبانی نزدیک، عملیات گشت و شناسایی و ...[/quote]
حرف شما درسته ولی یک سوال! اساس این وظایفی که می فرمایین در درگیری ما و طرفمون (چه اعراب چه امریکا چه اسرائیل) وجود دارند؟ تا چه حد؟
و اینکه دشمن ما چه پدافندی داره؟! و ایا با اون پدافند ما با 200 تا جنگنده سر حال نسل 4 هم میتونیم بهش ضربه کاری بزنیم و برتری مطلق هوایی رو دست بگیریم؟(تا جایی که بریم سراغ تاسیساتشون)

ما درگیری زمینی نداریم = پس پشتیبانی هوایی از نیروی زمینی نداریم
ما در گیری دریایی داریم= طرفمون چی داره؟ با چی میشه اسمان خلیج فارس رو از نیروی هوایی اونا گرفت؟ با هیچ جنگنده ای نمیشه تنها راه پدافند خیلی دور برد(مثلا اس 200 2 مرحله(سر جنگیش تبدیل به یک موشک مانور پذیر شده باشه) .
ایا امروزه دیگه میشه در درگیری با کشور های پیشرفته از جنگنده کار توپخانه رو خواست؟ در اون فاصله و ...؟ نه
ایا جنگنده ما می تونه وارد عربستان بشه بدون اینکه در رادار های کشور های دوست عربستان دیده بشه؟ حتی اگر ما رادار های خود عربستان رو سرکوب کرده باشیم؟ نه

باری یک نیروی هوایی پر قدرت چقدر هزینه لازمه؟(بدون تحریم) حداقل 10 میلیارد دلار
یعنی پول 10000 موشک بالستیک
ایا یکی نیروی هوایی شما 100 رافائل می تونه در عربستان 10000 عملیات موفق انجام بده؟ یعنی هر هواپیما 100 بار بره و هدف رو بزنه؟! نمی دونم! شما چی فکر می کنید؟

ما با توجه به توانایی بومی موشکی(تولید به میزانی که پول بدن) هرگز نیاز مبرمی به نیروی هوایی انچنانی نداریم مگر برای دفاع از حربم هوایی خودمون/


اگر دشمن ما می تونه تشکیلات پدافندی ما رو بزنه!( به زعم دوستان) پس همون دشمن با همون تجهیزات می تونه به پایگاه های هوایی ما هم برسه
پدافند و میشه پنهان کرد میشه جابجا کرد ولی پایگاه شکاری رو؟
اگر راداری که روی زمین با اون بزرگی و امکانات کامل جم میشه پس رادار هواپیما هم جم میشه
اگر از موشک 2000 کیلوگرمی پدافند شما می تونن فرار کنن پس از ار 77 143 ک گ هم می تونن.
کاری نیروی هوایی با بروز رسانی رهگیر ها(اویونیک) و تکمیل تشکیلات پدافندی برای حداقل 10 سال حل میشه
کسی خلاف این نظر داره خوشحال میشم با دلیل و منطق و تاکتیک و استراتژی بشنوم

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]حرف شما درسته ولی یک سوال! اساس این وظایفی که می فرمایین در درگیری ما و طرفمون (چه اعراب چه امریکا چه اسرائیل) وجود دارند؟ تا چه حد؟ [/quote]
عرض بنده کلی بود و ارتباطی با ایران و عربستان و ... نداشت.

اما هادی عزیز با اینکه کاملا باهات موافقم
اما یک نکته رو هم باید قبول کنید
یک هواپیما مثل رافال
هم کار شناسایی
هم پشتیبانی نزدیک
هم بمباران
هم عملکرد ضد کشتی
هم پدافند در برابر نیروی هوایی دشمن
.
.
.
اما ایران با هوشمندی تمام این وظایف رو بین نیروهای مختلف تقسیم کرده که این امر به دلیل نیازها و کمبودهای ما بوده...
در نهایت تونستیم نقطه ضعف هامون رو پوشش بدیم و به بازدارندگی برسیم.
اما مطمئن باش یک کشور X دیگه، که در شرایط غیرعادی ما نباشه هیچ وقت این استراتزی رو انتخاب نمیکنه

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.