RedArmy

تحلیل و پیگیری تحولات جمهوری خلق چین

Recommended Posts

آمریکا، چین را تحت فشار قرار داده تا از نفوذ خود بر ایران برای کاهش تنش‌ها در خاورمیانه استفاده کند

جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی-تروریستی  امریکا، وانگ یی وزیر امور خارجه چین را در جریان مذاکرات در تایلند تحت فشار قرار داد تا از نفوذ چین بر ایران برای کاهش تنش‌ها در خاورمیانه استفاده کند.

 

https://s8.uupload.ir/files/1706426759_u0wu3_xu.jpg

 

رسانه صهیونیستی آسوشیتدپرس نوشت: جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی امریکا، وانگ یی وزیر امور خارجه چین را در جریان مذاکرات در تایلند تحت فشار قرار داد تا از نفوذ چین بر ایران برای کاهش تنش‌ها در خاورمیانه استفاده کند.

در ادامه این مطلب آمده است: این مقامات همچنین موافقت کردند که برای تدارک تماس بین رئیس جمهور جو بایدن و رهبر چین شی جین پینگ همکاری کنند.

دیدار‌های جمعه و شنبه در بانکوک، که به دنبال گفتگو‌های روسای جمهور در ماه نوامبر در کالیفرنیا بود، پس از پیروزی یک نامزد حزب حاکم مخالف پکن در انتخابات ریاست جمهوری اخیر تایوان و از سرگیری گفتگو‌های مقامات نظامی امریکا و چین برگزار شد.

 یک مقام ارشد ایالات متحده گفت سالیوان با اشاره به اهرم اقتصادی گسترده چین بر ایران، بر تاثیر بی ثبات کننده حملات حوثی‌ها بر تجارت بین المللی تاکید کرد.

 این مقام خاطرنشان کرد که چین علناً خواستار کاهش تنش‌ها شده است، اما گفت که هنوز خیلی زود است که بگوییم آیا پکن از قدرت دیپلماتیک خود برای تحت فشار قرار دادن تهران در این مورد استفاده می‌کند یا خیر؟ 

 

https://www.newslaw.net/آمریکا،-چین-را-تحت-فشار-قرار-داده-تا-از-نفوذ-خود-بر-ایران-برای-کاهش-تنش‌ها-در-خاورمیانه-استفاده-کند.a288271

  • Like 3

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

سلام 

کشف بزرگترین میدان نفتی دریایی توسط چین 

آیا این مسأله خللی به اهمیت انرژی خاورمیانه برای اژدهای سرخ وارد میکند؟

 

منبع 

https://www.oedigital.com/amp/news/503312-cnooc-confirms-third-oilfield-discovery-with-100-million-tons-of-reserves-in-southern-bohai-sea

  • Like 1
  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
1 ساعت پیش, FOCAL گفت:

سلام 

کشف بزرگترین میدان نفتی دریایی توسط چین 

آیا این مسأله خللی به اهمیت انرژی خاورمیانه برای اژدهای سرخ وارد میکند؟

چه نقشی در اقتصاد و موقعیت ایران دارد؟

 

منبع 

https://www.oedigital.com/amp/news/503312-cnooc-confirms-third-oilfield-discovery-with-100-million-tons-of-reserves-in-southern-bohai-sea

 

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

چین چهارمین سوپر کریر خود را می‌سازد !

 

چین در حال ساخت چهارمین ناو هواپیمابر خود است که این کشور را به دومین دارنده بزرگ‌ترین ناوگان ناو‌های هواپیمابر پس از ایالات متحده تبدیل می‌کند. گزارشی در رسانه دولتی هنگ کنگ مدعی شده است که به زودی ساخت یک ناو هواپیمابر جدید چینی و جزییات فنی آن اعلام خواهد شد.

 

لینک تکمیلی خبر :

 

https://www.tabnak.ir/fa/news/1227666/چین-چهارمین-سلاح-قدرتمند-خود-را-می‌سازد

  • Like 3
  • Upvote 3

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

تصاویر اولیه از پهپاد آواکس ساخت چین

 

چین از یک پهپاد آواکس با پیکر بندی نامتعارف رونمایی کرده که به ادعای منابع چینی می‌تواند جنگنده‌های نسل 5 آمریکا یعنی اف 35 و اف 22 را شناسایی کند. تصاویر پهپاد آواکس چین را می‌بینید.

 

لینک ویدئو :

منبع

 

  • Like 2

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

چین در حال ساخت بزرگترین مرکز فرماندهی نظامی جهان !

 

مقامات اطلاعاتی آمریکا مدعی‌اند چین در حال ساخت یک مرکز فرماندهی نظامی جدید در نزدیکی پکن است که وسعت آن ۱۰ برابر پنتاگون است. تصاویر ماهواره‌ای از این پایگاه، در حدود ۲۰ مایلی جنوب غربی پایتخت چین، یک سایت ساخت و ساز به وسعت ۱۵۰۰ هکتار را نشان می‌دهد که کارشناسان مدعی‌اند می‌تواند پناهگاه‌های نظامی تقویت شده‌ای را برای محافظت از مقام‌های ارشد نظامی چین در صورت جنگ هسته‌ای در خود جای دهد.

به نوشته روزنامه فایننشال تایمز، انتظار می‌رود که پس از تکمیل، این تاسیسات با نام مستعار «شهر نظامی پکن» از پنتاگون، مقر دفاع ایالات متحده بزرگتر باشد؛ پنتاگون در حال حاضر به عنوان بزرگترین بلوک اداری جهان شناخته می‌شود. تصاویر به دست آمده توسط فایننشال تایمز نشان می‌دهد که ساخت و ساز عمده این پروژه در اواسط سال ۲۰۲۴ آغاز شده است، زیرا ارتش آزادیبخش خلق برای صدمین سالگرد خود در سال ۲۰۲۷ آماده می‌شود.

 

1950218_529.jpg

 

شی جین‌پینگ، رئیس جمهور چین بار‌ها هشدار داده است که قصد دارد تایوان را تا ۲۰۲۷ تحت کنترل پکن درآورد و این یک تهدید بزرگ برای ایالات متحده است که برای تامین ریزتراشه‌های خود به تایپه متکی است. «دنیس وایلدر»، رئیس سابق تجزیه و تحلیل چین در آژانس سیا، به فایننشال تایمز گفت که در صورت تایید ساخت چنین مجموعه‌ای، این مرکز جدید نشان دهنده قصد پکن برای توسعه «قابلیت پیشرفته جنگ هسته‌ای» خود است. «رنی بابیارز»، تحلیلگر سابق تصویر در آژانس ملی اطلاعات جغرافیایی آمریکا نیز گفت این تصاویر نشان می‌دهد که حدود ۱۰۰ جرثقیل در یک سایت به مساحت سه مایل در حال کار هستند که به ساخت چندین تاسیسات زیرزمینی که توسط تونل‌های زیرزمینی به هم متصل شده‌اند، کمک می‌کنند.

فعالیت‌های بیشمار در این سایت کاملا در تضاد با اکثر پروژه‌های ساخت و ساز در چین است که در بحبوحه بحران بازار ملک متوقف شده‌اند. همچنین حضور نظامی مشهودی در سایت مذکور دیده نمی‌شود، اما دسترسی به این تاسیسات کاملا ممنوع است. به نوشته این روزنامه، تابلو‌های خارج از این تاسیسات در مورد پرواز پهپاد‌ها یا گرفتن عکس هشدار می‌دهند، پشت پروژه توسط یک ایست بازرسی مسدود شده است و مردم از استفاده از مسیر‌های پیاده روی نزدیک به این مجموعه در حال ساخت منع شده‌اند.

یک مقام ارشد سابق اطلاعاتی آمریکا گفت که پایگاه جدید می‌تواند به عنوان پناهگاهی امن برای مقامات چینی که به دنبال محافظت در برابر حمله هسته‌ای هستند، عمل کند. وی گفت: «مرکز فرماندهی امن چین در وسترن هیلز یا تپه‌های غربی، در شمال شرقی تاسیسات جدید است و چند دهه پیش، در اوج جنگ سرد ساخته شد. اندازه، مقیاس و ویژگی‌های تا حدی مخفی تاسیسات جدید نشان می‌دهد که جایگزین مجموعه وسترن هیلز به عنوان مرکز فرماندهی اولیه در زمان جنگ خواهد شد.» این مقام ارشد سابق اطلاعاتی آمریکا در ادامه افزود: «مقام‌های ارشد چین شاید قضاوت کنند که این تاسیسات جدید می‌تواند امنیت بیشتری را در مقابل مهمات سنگرشکن آمریکایی یا حتی تسلیحات اتمی ارائه کند.»

یکی از محققین چینی که این تصاویر را مشاهده کرده بود، گفت که این سایت دارای «همه نشانه‌های یک تاسیسات نظامی حساس» با تونل‌های زیرزمینی عمیق و بتن تقویت شده است. وی به فایننشال تایمز گفت: «این سازه در حال ساخت تقریبا ۱۰ برابر بزرگتر از پنتاگون، برای اقدامات شی جین‌پینگ به منظور پیشی گرفتن از ایالات متحده مناسب است. این سایت تقویت شده تنها به یک هدف عمل می‌کند و آن این است که به عنوان پناهگاه برای ارتش پیشرفته و توانمند چین عمل کند.»

در ماه‌های اخیر، کارشناسان نظامی درباره تسریع در روند توسعه زرادخانه اتمی چین هشدار داده‌اند که می‌تواند این کشور ار در واکنش به هرگونه تهدید اتمی از سوی غرب توانمند سازد. تخمین‌های پنتاگون نشان می‌دهد که پکن تا سال ۲۰۳۵ دارای ۱۵۰۰ سلاح هسته‌ای قابل استفاده خواهد بود که با قدرت آتش ایالات متحده برابری می‌کند. دسامبر سال گذشته، تجزیه و تحلیل ماهواره‌ای نشان داد که چین درختان و بوته‌ها را در جزیره کوچک «چانگبیائو» در شرق دریای چین قطع کرده است تا راه را برای ۲ راکتور هسته‌ای باز کند. کارشناسان مدعی‌اند پس از عملیاتی شدن، راکتور‌ها می‌توانند برای تولید پلوتونیوم با درجه تسلیحات مورد استفاده قرار گیرند که می‌تواند در موشک‌های هسته‌ای استفاده شود. ماه دسامبر گذشته بود که دریاسالار «سر تونی راداکین»، رئیس ستاد دفاع انگلیس با مطرح کردن ادعایی درباره افزایش تهدید از جانب چین، هشدار داد که جهان وارد «عصر هسته‌ای سوم» شده است.

 

 

لینک خبر :

منبع

 

  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مطالب مشابه

    • توسط remo
      بسم الله الرحمن الرحیم
       
       

       
      از ویکی پدیا :
       
      " اراده ، به شوق شدید تحقق فعل اطلاق می‌شود.خواستن و اراده، آن قدر مهم است که گفته شده، خواستن، توانستن است."
       
      به طور کلی، «اراده» ، ظرفیت کلی داشتن چنان خواسته‌هایی است که عمل قاطعانه بر مبنای آنها شکل میگیرد.
       
       
       
      این موضوع به یک کلیشه تبدیل شده‌است که در قرن بیست و یکم هیچ رابطه ای مهمتر از  رابطه بین ایالات‌متحده و چین نیست .مانند بسیاری از کلیشه‌های دیگر، این جمله درست است اما خیلی مفید نیست ، چون در مورد ماهیت رابطه ، چیز کمی میگوید و یا بهتر است بگوییم اصلا نمیگوید.در این تاپیک قصد داریم اسناد و تحلیل های مهم این جنگ اراده ها رو  خدمت دوستان ترجمه و ارائه بدیم.متن زیر معرفی و بررسی اولبن سند و مهمترین سند در مقابله امریکا با چین هست که به صورت پیش درامد تاپیک اورده شده.ترجمه سند در پست های بعدی خدمت دوستان ارائه میشه.
       
       
      در سال 2015 مرحله تازه ای در محافل سیاست خارجی آمریکا بر سر رسیدن به یک سیاست تهاجمی در قبال چین توسط آخرین گزارش منتشر شده اندیشکده شورای روابط خارجی امریکا آغاز شد.این گزارش با عنوان " بازبینی استراتژی کلان آمریکا نسبت به چین " ( Revising US Grand Strategy Toward China ), چیزی کم‌تر از یک دستور کار برای جنگ نیست.
       
      این گزارش به مبحثی اشاره می‌کند که در طول جنگ جهانی دوم مطرح شده‌است ، یعنی ،کلان استراتژی (Grand Strategy) .کلان استراتژی  درواقع با " یکپارچه کردن سیاست‌ ها (سیاسی ، اقتصادی ، فرهنگی و...) و  قدرت نظامی یک ملت ، توسل و نیاز به جنگ را [برای تسهیل اهداف] غیر ضرور می نماید و یا شانس پیروزی را افزایش می دهد. موضوع اصلی گزارش این است که سلطه جهانی آمریکا به واسطه رشد مستمر چین مورد تهدید است و این روند باید توسط ابزارهای اقتصادی , دیپلماتیک و نظامی معکوس شود .به طور قابل‌توجهی , در ابتدای گزارش , نویسندگان آن به راهنمای برنامه‌ریزی دفاعی پنتاگون در سال 1992 اشاره کرده اند که در پی فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی ایجاد شد و اصرار داشت استراتژی آمریکا باید بر روی ممانعت از ظهور هر رقیب جهانی احتمالی در آینده تمرکز کند . نویسندگان ادعا می‌کنند چین یک " کلان استراتژی " برای سلطه منطقه‌ای و در نهایت سلطه جهانی دارد و روشن می‌کنند که تهدیدی جدی برای آمریکا است که از رشد اقتصادی چین در نظام بین‌المللی کنونی ناشی می‌شود .
       
      لحن این گزارش یادآور تحلیلی است که در ابتدای سال ۱۹۰۷ توسط مقام ارشد دفتر وزارت امور خارجه بریتانیا ، ایر کرو (Eyre Crowe) در مورد تهدیدات روبه رشد آلمان و تاثیر آن بر بریتانیا نگاشته شد.
       
       
       

      با اینکه چین یک قدرت امپریالیستی مثل آلمان نیست ، اما افزایش قدرت اقتصادی آن موقعیت آمریکا را تضعیف می‌کند .طبق این گزارش : " از آنجا که تلاش آمریکا برای ادغام چین در نظم بین‌المللی لیبرالی ، تهدیدات جدیدی مقابل سلطه آمریکا در آسیا ایجاد کرده‌است و می‌تواند در نهایت منجر به یک چالش مهم در سلطه جهانی آمریکا  شود، واشنگتن به یک استراتژی کلان در برابر چین نیاز دارد تا به برقراری سلطه خود کمک کند .تکرار سیاست جنگ سرد مبتنی بر " سد نفوذ " (Containment)  دیگر ممکن نیست زیرا بر اساس سیاست های اقتدارگرا و توسعه طلبی اتحاد جماهیر شوروی بود، اما رشد اقتصادی چین با جهانی شدن اقتصاد و ادغام چین در بازارهای جهانی مرتبط است.
       

      پوستری از استراتژی سد نفوذ
       
      این ادعا تایید مستقیمی از  تحلیل مارکسیستی است که ریشه جنگ در شیوه عملکرد خود نظام کاپیتالیسم قرار دارد.چین در چارچوب بازار جهانی فعالیت کرده‌است که حداقل توسط آمریکا تاسیس نشده است.اما این ادغام به خودی خود برتری ایالات‌متحده را تضعیف کرده‌است .در این گزارش گفته شده‌است : حمایت ایالات‌متحده از ورود چین به سیستم تجارت جهانی باعث ایجاد وضعیت ناهنجاری شده‌ که در آن واشنگتن به تسریع رشد اقتصادی پکن کمک کرده‌است و به همین ترتیب موجب ظهور یک رقیب ژئوپولتیک شد.بر این اساس , در پیشبرد عوامل اصلی یک " استراتژی کلان " آمریکایی , نویسندگان تمرکز قابل‌توجهی در مسائل اقتصادی دارند . به عنوان بخشی از طرح احیا اقتصادی , آمریکا باید :
       
       مجموعه جدیدی از روابط تجاری در آسیا که چین را نادیده می گیرد ایجاد و ابزارهای موثر برای مقابله با استفاده گسترده چین از ابزارهای ژئواکونومیک در آسیا و در مشارکت با متحدین و شرکای آمریکا و فراتر از آن طراحی کند . ایجاد یک مکانیزم جدید کنترل فن‌آوری در برابر چین .  
       
      پیمان تجاری اقیانوس آرام یا شراکت ترنس-پسیفیک(TPP) ، که در حال حاضر چین را نادیده می گیرد و پیمان تجاری و سرمایه‌گذاری ترنس-آتلانتیک (TTIP )  بین اتحادیهٔ اروپا و ایالات متحده امریکا در دوران  اوباما مطرح شد و طبق گزارش از الزامات محدود کردن چین است . عدم ارائه آن به شدت استراتژی کلان ایالات متحده را تضعیف خواهد کرد.قرارداد TPP باعث نزدیک شدن کشورهای همسایه چین به آمریکا و کاهش وابستگی آن‌ها به تجارت با چین می‌شود و در نتیجه قدرت چین در روابط تجاری کاهش میابد.
       

       
       

      تراز تجاری منفی امریکا در مقابل چین و اتحادیه اروپا
       
       
      تمرکز این گزارش در مورد مسائل اقتصادی به هیچ وجه نمایانگر کاهش معیارهای نظامی نیست. برعکس، نویسندگان اقدامات نظامی مفصلی را تعریف می کنند.
       
      پیشنهادات این گزارش عبارتند از گسترش روابط امنیتی ایالات متحده و ژاپن برای پوشش همه آسیا، ارتقا ارتش ژاپن, همسو کردن ژاپن با مفاهیمی مانند نبرد هوا - دریایی (Air - Sea battle)، حمله گسترده به امکانات نظامی در سرزمین اصلی چین و افزایش همکاری با ژاپن در مورد دفاع موشکی (BMD) است. سیستم‌های ضد موشکی برای یک استراتژی تهاجم اولیه حیاتی محسوب می‌شوند چون هدف آن این است که هر گونه اقدام تلافی جویانه را خنثی کند.در کره جنوبی، افزایش ظرفیت BMD و همچنین یک استراتژی جامع به همراه ژاپن برای "تغییر رژیم" در کره شمالی، مورد نیاز است.
       
      استرالیا به عنوان «لنگر جنوبی» روابط ایالات متحده در اقیانوس آرام توصیف شده است. این گزارش خواستار استفاده از پایگاه نیروی دریایی استرلینگ در غرب استرالیا برای حمایت از "ساختار نیروی دریایی ایالات متحده در منطقه است." ایالات متحده و استرالیا باید در امر شناسایی ، ناوگان بدون سرنشین را در جزایر کوکوس استرالیا در اقیانوس هند مستقرکنند و "دو کشور باید با هم کار کنند تا سریع تر بتوانند مزیت های  بالقوه استرالیا در دفاع موشکی را شناسایی کنند. " تسلیحات هسته ای هند باید به عنوان یک "دارایی" در موازنه قدرت دیده شود، و همکاری نظامی ایالات متحده و هند باید افزایش یابد. نقش اندونزی در تمرینات نظامی مشترک باید گسترش یابد، تمرینات دریایی با ویتنام تقویت شده و فیلیپین باید طیف وسیعی از توانایی های دفاعی را توسعه دهد.
       
       
      در جبهه سیاسی این گزارش  ، ایالات متحده باید "دیپلماسی سطح بالا" (high - level diplomacy) را با چین برای کاهش "تنش های شدید ذاتی" شروع کند تا به متحدان و دوستان خود در آسیا و دیگر نقاط اطمینان دهد هدف آن اجتناب از مقابله با چین است. منشا این تناقض آشکار، در بخش مهمی از محرک جنگ آمریکا و تهاجم در جبهه ایدئولوژیک قرار دارد. هدف "دیپلماسی سطح بالا" و حتی سرمایه‌گذاری‌های مشترک احتمالی با چین در برخی موارد، تولید تبلیغات دروغین است که علت جنگ، تقصیر دشمن آمریکا است - در این مورد قاطعیت و پرخاشگری چین. راه اندازی تبلیغات دروغین عنصر اصلی آغاز فعالیت نظامی آمریکا بوده‌است، یعنی از اواخر قرن ۱۹  زمانی که تبدیل به یک قدرت امپریالیستی شد تاکنون .
       
      در واقع, این گزارش به طور خاص هر گونه سازش با چین را رد می‌کند. در نتیجه نویسندگان آمده :
       
      در اینجا چشم‌انداز واقعی مطلقا ایجاد اعتماد بنیادین, هم‌زیستی مسالمت‌آمیز, " درک متقابل ", " یک شراکت استراتژیک " یا " نوع جدیدی از روابط  " بین ایالات‌متحده و چین نیست. "
       
       
       
       
       
       
       

      دانلود سند
       
      سایت معرفی و شرح سند :
      https://www.wsws.org/en/articles/2015/05/02/chin-m02.html
       
  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.