LAST-WAR

کلیپ های نیروهای ویژه جمهوری اسلامی ایران

امتیاز دادن به این موضوع:

Recommended Posts

این تیپ در بین سربازا و ما ایرانیا معروفه به کلاه سبز ها و کلاه کج ها
در کل ایرانیا زبونشون نمی چرخه بگن تیپ 65 نوهد برا همین میکن کلاه کج ها و... :mrgreen:

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
این دو نیرو با تلفیق توانشون برای هر دشمن و متجاوزی کابوس میشن. بنظرم مقایسه اینها با هم به اینصورت که کدوم ضعیفه و کدوم قوی جفای به هردوشونه .

در ضمن باید برخلاف اظهار نظر یکی از دوستان که گفته بود تدین و مذهبی بودن نیروها در ارتش ظاهر سازیه ، بگم این نوعی توهین به بچه های عزیز ارتشی هست . اینها از همه چوب میخورن از شما هم باید چوب بخورن ؟؟؟ مگه اونا مسلمون نیستن شیعه علی (ع) نیستن یا اعتقادات ندارن یا وطن پرست نیستن ؟؟؟

من در هر دو نیرو بودم و با هر دو آشنام . علت اینکه بعضی از دوستان خیال میکنن که تجهیزات ارتش کمتر از سپاهه و .. اینه که حفاظت اطلاعات در ارتش فوق العاده قویه و هیچگونه اطلاعات با ارزشی از ارتش به بیرون درز نمیکنه . ارتش با شناختی که من ازش دارم یک غول خفته بنظر میاد که در موقع بروز جنگ احتمالی هیبت وحشتناکش برای دشمن آشکار میشه .

ارتش بلحاظ ایدئولوژیک بعد از انقلاب و بعد از جنگ خیلی روش کار شده و یک نیروی صد درصد ایدئولوژیک هست و مذهبی نبودن ارتش خلاف واقع هست . بطور قطع میگم اگه روزی بفرض محال برسه که سپاه نیروی ایدئولوژیک نباشه ولی ارتش ایدئولوژیک باقی میمونه اگه ترکیب و استراتژی نیروهاش دست نخوره که برای دستیابی به این منظور می باید که کل ارتش رو از اول طرح ریزی و بازسازی کنن .

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
درمورد نیروهای قدس اطلاعات زیادی ندارم ولی یکی ازبچه ها خیلی ادعا ش میشد خیلی هم
زحمت کشید ولی بعد بهش گفتن برو خبرت میکنیم العان 4 سال گزشته ولی خبرش نکردن
بهش گفتم ناراحت نشو فکر کنم گزاشتن جنگ بشه بعد خبرت کنن در هر صورت پیوستن به صابرین راحت تر ازقدس هستش قدسی ها پیچیده تر ازاین حرفان

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
من فکر میکم هدف صابرین از ساخت اون کلیپ پریدن به این ور و اونور نبوده و نمایش تجهیزات براشون ملاک بوده
به هر صورت پیشنهاد میکنم دوستان صابرین یه کم به ورزش [size=18] پارکور [/size] رو بیارن تا هم کلیپ ها جالب بشه و هم دیگه نیازی به استفاده از نردبون و این جور چیزها نباشه

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
حالا نمیدونم چه اصراریه بگن هرکی مقایسه کنه بین این دو تا احمقه ! ولی به نظر من احمقتر اونیه که ندونه فرقاشون چیه ! چشمک

درکل تو دنیا نیروهای کلاه سبز و اموزش هاشون شهره عام و خاص هست و محض اطلاع بالاترین اموزش های نظامی در جهان رو می بینند حالا برخی تیم های کاملا خاص تر ازشون بماند ولی کلاه سبز مترادف بهترین هست

اینو دیگه فکر کنم نشه گفت بهش احمق !

ضمنان منظور کلاه سبز ایران نیست ... کلاه سبز ریشه از کشور دشمن امروز ماست و منظور از اموزش هم همون اموزش های بنیادینی هست که امروزه روز بعضی از کماندوهای از امریکا دوره دیده و در جنگ سالم مونده مون پیاده ش کردند تو کشور

یا حق

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
اینکه ما صابرین یا نیروی قدس رو از نوهد یا ... کمتر بدونیم اشتباهه . اصلا این مقایسه غلطه

کسانی آموزش این نیروها رو بر عهده دارن و اونو بوجود آوردن که به مدت 8 سال در بهترین دانشگاه های نظامی جهان درس عملی یاد گرفتن جوری که نیروهای ویژه دنیا که ادعاشون میشه باید شاگردی اینها رو بکنن .

عملا کارایی و سطح بالاشون رو هم در جنگ 33 روزه لبنان و 22 روزه غزه اثبات کردن . شکست تیپ گولانی و کشته شدن فرمانده و زخمی شدن معاونش و فرار افراد این تیپ مقابل نیروهای ویژه حزب الله و از پشت تیر خوردنشون ، بدون آموزش سطح بالا در حزب الله و تنها با اعتقادات قوی بدست نمیاد .

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
ارنست موضوع اینه که به شکلی صابرین و قدس هم کلاه سبز هستن ولی من بحثم اینه این نیرودرسته کلاه سبزه ولی کار داره تا بشه نوهد.
جناب رسول بحث کوبیدن و بالا بردن برخی از هموطنان و یا برخی دیگه نیست بحث سر این هست صابرین و قدس وحزب الله واقعا قوی هستن ولی نوهد کلا یه نیروی به تمام معنا استراتژیک هست خیلی استراتژیک تر از صابرین و قدس و دلیلش هم برای همه دنیا مشهوده.

در ضمن جنگ تموز و حزب الله و.... درش عوامل زیادی تاثیر داشتن و صرف دیدن ظاهر نمیشه قضاوت کرد کسی نمی دونه اگر یه گروه از نوهد اونجا میرفت چه اتفاقی می افتاد .

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote][quote]چی شد؟
فقط برای دوتا کلیپ تاپیک راه انداختین؟
اگه بیشتره بسم الله[/quote]
عزیز من صبر کن بغیش هم به مرور میزارم،یکم سیاست باید داشته باشی تا مخاطب جذب کنی[/quote]

برادر ميشه سياسي برخرد نكني؟ :mrgreen: :mrgreen:
شما جووني هر روز مياي سايت. بابا فكر ما گرفتار ها رو هم بكن كه ممكنه هفته اي يكي دو بار بيايم. 1جا همه رو بزار بره ديگه بابا. :mrgreen: :mrgreen: at_wits'_end_new! :mrgreen:

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
برادر موقعيكه نميدوني نيروي قدس چيه در موردش حرف نزن تو ايران در سپاه و ارتش كسي به پاي قدس نميرسه اين نيرو يك نيروي كاملا مخفي و محرمانه است حفاظت اطلاعات در بالاترين شكل ممكن صورت ميگيره كه هيچكس نميدونه جذب نيرو اموزش و عمليات چطور انجام ميده . اين نيرو فقط براي عمليات در خارج از كشوره در تمام دنياست ودر ضمن تنها نيرويي كه كاملا مستقله و سازمان جدا داره مثله نيروي هوايي يا نيروي زميني.در ضمن نيروي صابرين و كلاه سبزهاي سپاه رو دستكم نگير اگه از نزديك ديده بودي ازين حرفها نميزدي.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]ارنست موضوع اینه که به شکلی صابرین و قدس هم کلاه سبز هستن ولی من بحثم اینه این نیرودرسته کلاه سبزه ولی کار داره تا بشه نوهد.
جناب رسول بحث کوبیدن و بالا بردن برخی از هموطنان و یا برخی دیگه نیست بحث سر این هست صابرین و قدس وحزب الله واقعا قوی هستن ولی نوهد کلا یه نیروی به تمام معنا استراتژیک هست خیلی استراتژیک تر از صابرین و قدس و دلیلش هم برای همه دنیا مشهوده.

در ضمن جنگ تموز و حزب الله و.... درش عوامل زیادی تاثیر داشتن و صرف دیدن ظاهر نمیشه قضاوت کرد کسی نمی دونه اگر یه گروه از نوهد اونجا میرفت چه اتفاقی می افتاد .[/quote]
منم با opera عزیز موافقم
تیپ 65 نوهد در حال حاضر بهترین یگان رنجری یا کاماندویی یا تکاوری کشوره.
هوش بالای نیروهاشون ، قدرت بدنی بالا ، مهارت عجیب در تیر اندازی و...
گفتم مهارت عجیب در تیر اندازی به خاطر اینه که اسلحه ی کلاش اسلحه ی کم دقت و بی دقتی است اما وقتی در دست اینا باشه میشه اسلحه ای دقیق!!!
چون دیگه وارده چه جوری باهاش شلیک کنه که 300 متر اونطرفتر درست بخوره به هدف.
......................................
فکر کنم چند وقت پیش رهبر از رزمایششون دیدن کرد و بهشون گفته بود : شما ( یه همچین چیزی ) شما در نبرد احتمالی باید کمر دشمن را بشکنین ، که این نشانه توجه رهبر به این نیروست

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
opera عزیز مقایسه وقتی درست هست که ما از سطح دقیق آموزش دو نیرو و سطح امکانات و بعلاوه نوع ماموریت دو نیرو و آموزشهای متناسب با ماموریت ها اطلاع کافی داشته باشیم و بعلاوه معیارهای کمی و کیفی دقیق برای سنجش میزان قدرت در اختیار داشته باشیم .

برای همینه که مقایسه دو نیرو برای من نامفهومه .

اما اگه دوستان اطلاعات موثق و معتبر و بیشتری دارند خوشحال میشم که استفاده کنم .

در ضمن قدرت و توان نوهد برای من و هر ایرانی فقط موجب افتخار و سربلندیه . اگه توان این نیرو بیشتر از حد تصورات ما باشه که موجب سرفرازی برای کشور و ایرانی هست و دستان و بازوانشون رو می بوسم و به همشون خسته نباشید میگم .

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
جناب سرباز 65 اگر منظورتون من هستم باید خدمتتون عرض کنم اگر شما در مورد این نیروها شنیدین من باهاشون زندگی کردم در ضمن با تمام نیروهای صابرین و حتی یگان ویژه های نیروی انتظامی هم شناخت دارم و به جرات و قدرت میگگم صابرین و قدس در برابر نوهد توان خاصی ندارن حالا شما عشق سپاه و حزب الله هی داد بزن صابرین و قدس و....
هر چند من هم از علاقه مندان خاص سپاه هستم ولی واقعیت ها رو با احساسات نمیشه پوشش داد برادر من.

در ضمن قدس نیروی خارجی هست اونم از چند دهه پیش در حالی که نوهد از زمان تشکیل خودش در زمان قبل از انقلاب نیروی ضد گروگانگیری .گروگانگیری و عملیات خارجی ایران بوده و هنوز هم هست تازه استعداد این نیرو اصلا در حد سپاه قدس و صابرین نیست و این خودش نشان از توان بالای این نیرو داره.
تیپ ۶۵ مستقل هست و کل نیروهاش روی هم رفته در کل کشور ۴ گردان نمیشه در حالی که در هر استانی یه گردان صابرین هست خودتون قضاوت کنین دلیل چیه.نیرو ویژه و قدس هم که بماند اونها هم خودوشن در حد چند لشگرن .ولی نوهد به اندازه ای مهم و قوی هست که در کل سازمان ارتش با اون همه فراخی که چند برابر سپاه هست تنها یه تیپ نوهد داره.مثل مثلا سل های آمریکا که کلا گفته میشد حدودا ۵۰۰ نفر هستن(هر چند چند ساله به حدود یه تیپ رسیدن).

برادر من صابرین در کل چیزی در حدود تیپ های تکاور عادی ارتش (که دوره تکاور می بینن) و یا تیپ های کوهستانی و رنجری هست نه بیشتر (البته این به معنای ضعف اونها نیست چون ممکنه همین نیروها در برابر خارجی ها از همه قویتر باشن) ولی بحث نوهد کلا فرق می کنه.

اما در مورد قدس این نیرو نهایت آموزشش همون صابرین هست بجز کارهای خاص مثل آموزشهای خاص جاسوسی و زبان و آشنایی با فرهنگ ها و کشورهای دیگه که کار تخصصیشون هست.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
ببخشید پست مجدد میشه ولی خوب چاره ای نیست.
رسول جان من با نوهدیها دمخور بودم و با بچه های تکاور دریایی سپاه و صابرین هم آشنا هستم .و تکاورها و بچه های دوره دیده کوهستان ارتش رو هم به خوبی می شناسم(حتی وظیفه ها رو) و اگر میگم نوهد خیلی قویتر و کاآزموده تر هستن از روی تجربه میگم نه احساسات و دیدن جنگ۳۳ وزه و.... هر چند همون هم خیلی عالی بود.

وقتی بچه های نوهد رو از نزدیک ببینین و آموزشهاشون رو درک کنین و بعد با صابرین و .... هم آشنا بشین می فهمین تفاوت از کجا تا کجاست.

توی همین سایت خودمون دوستان از رزمایش سپاه عکس هایی زده بودن می تونید برید و ببینید که بچه های صابرین نشستن(فارغ از هیکلشون که چیز خاصی نیست) و دارن آب معدنی و غذای آماده و ...میخورن ولی بچه های نوهد از این خبرها و تیتیش مامانی بازیها خبری نیست ممکنه در طول رزمایش بی آب و غذا ولشون کنن توی دت و بخوان ماموریت انجام بدن و اصلا برای همین ساخته شدن.
تکاورهایی رو از ارتش میشناسم که وقتی توی جزایر جنوبی بودن(الان به سپاه دادنشون) اصلا یادش نمی اومد کی آب خورده و هی با نمیدونم پاره کردن شکم لاکپشت و تخمش و آب گودال و .... می گذروند.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]برادر موقعيكه نميدوني نيروي قدس چيه در موردش حرف نزن تو ايران در سپاه و ارتش كسي به پاي قدس نميرسه اين نيرو يك نيروي كاملا مخفي و محرمانه است حفاظت اطلاعات در بالاترين شكل ممكن صورت ميگيره كه هيچكس نميدونه جذب نيرو اموزش و عمليات چطور انجام ميده . اين نيرو فقط براي عمليات در خارج از كشوره در تمام دنياست ودر ضمن تنها نيرويي كه كاملا مستقله و سازمان جدا داره مثله نيروي هوايي يا نيروي زميني.در ضمن نيروي صابرين و كلاه سبزهاي سپاه رو دستكم نگير اگه از نزديك ديده بودي ازين حرفها نميزدي.[/quote]
تمام حرف های شما درسته و کسی هم رد نمیکنه!!!
از نظر تجربه ی جنگی هیچ نیرویی به تیپ 65 نوهد نمیرسه.
اونا قبل از انقلاب هم با نامی دیگه فعالیت داشتن و توسط آمریکایی ها آموزش میدیدن و نیرویی زبده در ایران بودن اما بعد از انقلاب این نیرو در جنگ شرکت کرد و عملیات های زیادی هم انجام داد و تونست از آموزش هاش به خوبی استفاده کنه و نقاط ضعف و قوت اونا رو پیدا کنه و یه چیز هایی هم خودش اضافه کنه.
الان فرماندهان این نیرو همان کسایی هستن که آموزش های سختی توسط خارجی ها دیده بودن و در عملیات های برون مرزی زیادی در جنگ شرکت کرده بودند و تجربه بسیار بالا و ارزشمندی رو به نیرو های جوان منتقل میکنن.
یعنی همونی که جناب opera گفته!!! تجربه ی جنگی بسیار بالایی دارن که هیچ نیرویی نمیتونه تا 10 الی 20 سال دیگه هم بهش دست پیدا کنه.
...............................................................
یه چیزی بهتون بگم یه خورده بخندین :mrgreen:
به یکی از فرماندهان صابرین گفتم نظرتون درباره ی تیپ 65 نوهد چیه؟ تا گفتم دیدم میگه: اوووووه ه ه ه ه اینا همشون بی کله هستن :mrgreen:
اصلا صحبت اینا رو نکن اسم واحدشون نو نگاه کن ، نوهد یعنی بی کله :mrgreen:
بهش گفتم نوهد یعنی ( ن= نیروی ، و= ویژه ، ه= هوا برد یا ه= هوا ، د= دریا) نیروی ویژه هوا برد ، گفت نه :mrgreen: تا کید داشت بر روی واژه بی کله تازه بهم میگفت No به انگلیسی یعنی چی؟ من گفتم نه، بعد گفت Head یعنی چی ؟ گفتم کله، گفت:پس میشه تیپ 65 بی کله ها:mrgreen:
هر چی هم بهش گفتم یعنی تیپ 65 هوابرد قبول نمیکرد!!!
تاکید خاصی بر خطرناک بودن این نیرو هم داشت.حالا نمیدونم داشت با من شوخی میکرد یا جدی میگفت.
ایشون یکی از فرماندهان صابرین هستن و مهارت بالایی در امور نظامی دارندو در جنگ حضور داشتن.
اما در حال باز نشسته شدنن :mrgreen:
بچه ها بهشون میگن تکاور 5 ستاره به نظر من ایشون به معنای واقعی کلمه [b]Veteran [/b]هستند

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
اوپراجان تصوراتت خیلی هم درست نیست صابرین هم آموزشهاشون مثل نوهده ولی نوهد تجربه بیشتری داره(ما هم آشنا زیاد داریم :mrgreen: )

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
مهمان
این موضوع نسبت به پاسخ بیشتر بسته شده است.

• مرور توسط کاربر    0 کاربر

هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.