ColonelShak

ویدئو از درگیری های اخیر نیروهای سپاه و پژاک

امتیاز دادن به این موضوع:

Recommended Posts

[color=green]با سلام براي ترفيع درجات شهداي سپاه و رزمندگان دعا كنيد.[/color]

[color=brown]ولي عقل ميگه حيف و صد حيف!! حس شهادت طلبي و آرمان خواهي و سلحشوري كه كم يا زياد در وجود هر ايرانيي هست نبايد توجيهي براي به شهادت رسيدن اين ذخيره هاي ارزشمند باشه.تجربه و قدرت رهبري و ديد استراتژيك يك فرمانده چيزي نيست كه بشه به راحتي اونرو جبران كرد حتي اگر مدعي باشيم ما معدني از چنين جواهراتي هستيم!!

بايد تمهيدات بيشتري براي مقابله با حركات مذبوهانه عناصر خود فروخته پژاك انديشيده بشه. آخه ما اينجا تنها يك رزمنده رو از دست نداديم كه بگيم با يه سرباز ديگه و يك رزمنده ديگه جاش رو پر ميكنيم. اگر بگيم كار سپاه خوب بوده بازهم جا براي مديريت بهتر هست.

متاسفانه به نظر ميرسه روحيه شهادت طلبي باعث ميشه يك سري ملاحضات امنيتي به مثابه جان دوستي و ترسو بودن تلقي بشه.

ديروز يك برنامه در مورد منطقه كردستان نشون ميداد از شبكه دو كه كار گروه تلوزيوني سپاه بود و از زحمات شهداي گرانقدري مثل شهيد كاوه در كردستان صحبت ميكرد و در آخر نتيجه گرفت كه امروز بعد از 25 سال سلحشوران جان بر كف سپاه هنوز در همون سنگر شهيد كاوه و همرزمانش در حال برقراي امنيت در اين منطقه اند و . . .

يك تصويري هم نشون داد كه يك تويوتا 4.5F سپاه داشت حدود 8 يا 10 نفر نيرو رو كه همگي كادر بودن با خودش به منطقه مي برد و اونها هم صلوات و . . . و خلاصه روحيه خوبي داشتند.

ولي صد حيف از اين همه روحيه و ايمان كه ميتونه كوه هارو جا به جا كنه ولي هيچ كدومشون كلا آهني يا كلاه ضد گلوله نداشتند.!!

آخه حيف نيست؟؟
چقدر طي ساليان متمادي روي روحيه و ايمان اين رزمندها كار شده كه دارن به كارزار رزم ميرن ولي با خنده و صلوات و شوخي و اين همه شجاعت ولي جليقه به تن دارن و كلاه ضد گلوله نه!!

خوب من با خودم فكر كردم بله. نكته همين جا است.
همينه كه با انفجار يك مين اين همه تلفات ميديم. آخه برادرا شهادت هم مراتب داره. يك موقع خون پر بهاتون رو به بهاي سهل انگاري نداده باشين !!

اگر يك مين يا يك ريموت بومب ويا يك خمپاره 60 تو 10 متري شما هم منفجر بشه با اين سرهاي برهنه كه پشت وانت داره باد ميخوره حتما تلفات ميدين. به خود خدا كه جيگر آدم خون ميشه از اين همه احمال و سهل انگاري.

به قول يك افسر ارشد نظامي
" نظامي گري علمه و نميشه يك تفسير ديني از علم داشت ولي ميشه يك نظامي مومن بود "

خدا كنه اين تجربه ها باعث بشه كه يك سري از كارهايي كه بايد نهادينه بشه در قواي نظامي مون (حداقل به بهاي خون اين شهدا كه به خاطر ضعف سازماندهي و تشكيلات منظم نظامي ريخته ميشه ) به صورت قانون و دستور در بياد .

تا هر كسي موظف باشه ايمني رو هم + ايمان+ علم نظامي در صحنه نبرد به كار بگيره.

ان شالله- شما هم دعا كنين.[/color]

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]برگرفته از
http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13900618000264

حين عمليات در شمالغرب كشور رخ داد
شهادت فرمانده توپخانه سپاه اصفهان به دست تروريستهاي پژاك

خبرگزاری فارس: فرمانده گروه توپخانه و موشکی و پدافند هوایی ۱۵ خرداد اصفهان ، حين مقابله با گروهك تروريستي پژاك در غرب كشور به شهادت رسيد.
به گزارش خبرنگار دفاعي خبرگزاري فارس، سردار عباسعلی جان نثاری فرمانده گروه توپخانه و موشکی و پدافند هوایی ۱۵ خرداد اصفهان در حين انجام ماموريت پاكسازي مناطق غرب كشور از لوث وجود ترويستهاي پژاك، به درجه رفيع شهادت نائل آمد.

شهيد جان نثاري از رزمندگان و جانبازان هشت سال دفاع مقدس بود كه به دليل تخصص در حوزه توپخانه اي، از 5 سال گذشته فرماندهي گروه توپخانه و موشکی و پدافند هوایی ۱۵ خرداد اصفهان را برعهده داشت.

پیکر سردار شهید جانثاری فردا شنبه از ساعت ۹ صبح با حضور مسئولین و اقشار مختلف مردم، از ميدان فیض اصفهان به سمت گلستان شهداي اين شهر تشييع و در كنار مزار سردار شهيد احمد كاظمي به خاك سپرده خواهد شد.انتهاي پيام/[/quote]
مگر فرماندهان درجه دار در درگيريهاى رودررو شركت ميكنند؟؟؟ايشون چجورى شهيد شدند؟؟؟
بايد از اين جورفراد مراقبت بهترى بشود...

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
این یکی از سوالات من هم هست که پرسیده بودم چطوری این همه سردار و سرهنگ شهید میشند که یکی از دوستان گفته بود با بمب های ریموت ولی من فکر میکنم قضیه باید چیز دیگه ای باشه .

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
والا اگه الان دو سه نفر معدود یهو نیان ما رو سر ببرند اینجا باید عرض کنم :

بله تا درجه سرگردی حتی شده تو درگیری مستقیم شرکت کردند و تلفات هم دادند

اما اینکه فرمانده پدافند و ... چطوری اونجا شهید شده مساله ای هست قابل تامل که فعلا بنده منبع موثق که صحیح روایت کنه نحوه شهادتشو پیدا نکردم ای کاش یکی از دوستان که مطلع هست اطلاع رسانی کنه
هرچند حدس میزنم بیشتر شبیه ترور بوده چرا که فرمانده توپخانه بودند و سپاه توپخانه قدرتمندی تو منطقه پیرانشهر و ... داره احتمال ترورش هست

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
همین الان فیلم کامل دیروز رو که لینک نزاشتم اینجا به دست اوردم

بسیار تاسف بار و ناراحت کننده س و فکر کنم اینبار بچه ها نتونند چیزی بگن خودم هم حالم گرفت

6 دقیقه و سی ثانیه فقط فیلم جنازه هاست ... وحشتناکه ، حالم گرفت اساسی

اغلب شون فکر کنم از نیروهای ویژه ایران باشند همگی مجهز به جلیقه ضدگلوله و لباس ویژه ... نمیدونم کمین خوردند یا هرچی نمیدونم ولی فاجعه س فاجعه

دیروز خودمم شک داشتم رو قسمتایی از اون فیلم که اوایل کلیپ نشون میداد اما انگار اینا صدا شک مون رو شنیدن /...

نمیدونم حالا تاریخ فیلم زده 8 سپتامبر و اپلود دیروز هست ... اینو برا این میگم که الان ممکنه بعضی از دوستان بگن این فیلم ماله قبلا هست و دروغه و ... ! ولی خوب شایدم باشه شایدم نباشه نمیدونم ولی فیلم همون فیلمه و ....

ایرانین قطع به یقین

فعلا باید برم سرکار

دوستانی که مایلند فیلم رو ببینند پیام بدن

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
از پاسخ دوستان ممنونم...
بله من هم احتمال ترور رو ميدم ,چون ان سرگرد ها در واقع سروان بودند كه پس از شهادت درجه گرفتند, ولى افرادى با درجه سرهنگى نميرن در درگيرى رودررو،و اينكه اين افراد در پشت خط به شهادت رسيدند،كه اين نشان دهنده اشراف اطلاعاتى پژاك است،و احتمالا وجود عناصر خاعن و ستون پنجم...

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
:ERNESTO-ROMMEL SAY

کارشناسان کرد بیشتر روی اینکه پژاک باعث شد ایران به بهانه اونا ملت کرد رو مورده تجاوز و حمله قرار بده مانور میدن و از پژاک جواب میخوان ، کارشناسان منطقه ای هم قصد ایرانو از این کار اماده سازی اعزام نیرو در صورت لزوم به سوریه و نشون دادن قدرت شون به عراق و ترکیه برای فهموندن چند نکته شامل اخراج منافقین و .... میدونند
بنده هم نظرم رو نمیگم شر میشه ولم کنید !
جواب:

ببخشيد منظورتون از كارشناس هاى كرد افراد وابسته به ضد انقلاب هست ديگه!!!!!!
در مورد كارشناسان منطقه هم فكرنميكنم حرفشون درست باشه،به اين دليل كه اصاصا ايران در اين درگيريها چنان انتقال نيرويى نداشته كه بخواد هشدار يا تهديدى براى كشورههى ديگه باشه،شايد براى حكومت اقليم كردستان اين طور باشه اما نه توركيه يا ناتو كه مثلا اين كار بتونه پيشزمينه اعزام نيرو به سوريه باشه،در مورد عراق و منافقين هم،ايران مشكلى با دولت مركزى عراق نداره و اين دولت خود دشمن منافقين است البته با فشارهايى از جانب غرب مواجهه براى برخورد با اين گروه،پس نيازى به تهديد يا هشدار بهش نيست....

[quote]

امار تلفات سپاه همونطور که یکی از دوستان اشاره کردند تا این لحظه از دور دوم درگیری ها به 23 نفر رسیده که امار تک به تک شون با منبع موثق داخلی موجود هست

در دور اول حمله هم حداقل 33 نفر با لینک منبع موثق

حدودا 60 نفر به صورت رسمی ایران شهید داده ....

پژاک هم به نظر میرسه حداقل 50 نفر و بیش از 100 زخمی تلفات داده که با توجه به ماهیت چریکی شون ضربه بسیار سختی محسوب میشه درحالیکه ایران با توجه به حضور ده ها تیپ و لشکر تو منطقه رقم قابل توجهی محسوب میشه اما اصلا تاثیرگزار نیست

وقت ندارم بیشترصحبت کنم باید برم سر کار ، ولی خوب دوستان واقع بینانه تر کمی بحث کنین بهتره[/quote]
امار تلفات سپاه صحيحه اما پژاك فقط در درگيريهاى قبل ماه رمضان40-50 تا كشته داد حد اقل كه بنا به گفته ها تا 90 تا هم احتمالش هست،البته معاون امنيتى استاندار آذربايجان غربى 150 تا اعلام كرد كه ممكنه منظورش كشته و زخمى بوده باشه.
حالا به اينها 22تا كشته درگيريهاى فقط جمعه و شنبه رو اضافه كنيد و از كشتهاى روز هاى بعد خبرى فعلا نرسيده،پس ميبينيم كه پژاك بيشتر از 50 تا تلفات داشته....
همچنين سپاه" ده ها تيپ" در منطقه نداره،و كمتر هست...

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]والا اگه الان دو سه نفر معدود یهو نیان ما رو سر ببرند اینجا باید عرض کنم :

بله تا درجه سرگردی حتی شده تو درگیری مستقیم شرکت کردند و تلفات هم دادند

اما اینکه فرمانده پدافند و ... چطوری اونجا شهید شده مساله ای هست قابل تامل که فعلا بنده منبع موثق که صحیح روایت کنه نحوه شهادتشو پیدا نکردم ای کاش یکی از دوستان که مطلع هست اطلاع رسانی کنه
هرچند حدس میزنم بیشتر شبیه ترور بوده چرا که فرمانده توپخانه بودند و سپاه توپخانه قدرتمندی تو منطقه پیرانشهر و ... داره احتمال ترورش هست[/quote]
منم همین فکر رو میکنم آخه سردار هم تو این لیست بوده ! ممکنه نفوذی چیزی باشه

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
شهید شدن سردار سپاه از دوحالت خارج نست:یکی اینکه خودش بسیجی وار و به یاد زمان جنگ تو درگیری حضور داشته و دوم هم اینکه یک عمل تروریستی بوده .که به نظر بنده مورد دوم محتمل تر هست. ولی باز هم به نظر من یه نقطه ضعف بزرگ برای سپاهه که ادعای درگیری با ابر قدرت ها رو داره .که یه گروه تروریستی شلوارگشاد بیاد سردار سپاه رو بزنه!!!

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
شهدا عالیه چون جنگ چریکیه
اونا هم ضعیف نیستن و اموزش دیده اند فراموش نکنید

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]
ببخشيد منظورتون از كارشناس هاى كرد افراد وابسته به ضد انقلاب هست ديگه!!!!!!
در مورد كارشناسان منطقه هم فكرنميكنم حرفشون درست باشه،به اين دليل كه اصاصا ايران در اين درگيريها چنان انتقال نيرويى نداشته كه بخواد هشدار يا تهديدى براى كشورههى ديگه باشه،شايد براى حكومت اقليم كردستان اين طور باشه اما نه توركيه يا ناتو كه مثلا اين كار بتونه پيشزمينه اعزام نيرو به سوريه باشه،در مورد عراق و منافقين هم،ايران مشكلى با دولت مركزى عراق نداره و اين دولت خود دشمن منافقين است البته با فشارهايى از جانب غرب مواجهه براى برخورد با اين گروه،پس نيازى به تهديد يا هشدار بهش نيست.... [/quote]

خیر دوست عزیز ، کارشناسان کرد بسیاری وجود دارند که حتی موافق مبارزه مسلحانه هم نیستند

این گفته شما شاید به دلیل عدم شناخت و تحقیق راجبه این اشخاص باشه

حتی موافقین عملیات نظامی هم اکیدا مخالف کارهای پژاک بودند در مواردی ، مثلا میگم تو حمله پاسگاه جوانرود روانسر که کلی سرباز وظیفه شهید شد و یه جوری جلوه بدی پیدا کرد برا پژاک ، پژاک اومد گفت تیم منطقه ای مون تصمیم سرخود گرفته براساس اختیارات فرماندهی مستقل منطقه ای که بهش داده شد و با ما هماهنگ نکرده و ....

از این طرفم کلی مخالف که اقا شما پدر کردها رو درمیاری چرا که ایرانم میاد بمباران میکنه و زندگی رو سیاه میکنه به مردم....

راجبه کارشناسان منطقه ای هم والا واقع بینانه نگاه کنیم نه ملی گرایانه و غیرتی ... یعنی با چشمان باز ده ها کارشناس نظرات جالبی راجبه حمله به پژاک دادند کافیه مطالعه بشه

[quote]
امار تلفات سپاه صحيحه اما پژاك فقط در درگيريهاى قبل ماه رمضان40-50 تا كشته داد حد اقل كه بنا به گفته ها تا 90 تا هم احتمالش هست،البته معاون امنيتى استاندار آذربايجان غربى 150 تا اعلام كرد كه ممكنه منظورش كشته و زخمى بوده باشه.
حالا به اينها 22تا كشته درگيريهاى فقط جمعه و شنبه رو اضافه كنيد و از كشتهاى روز هاى بعد خبرى فعلا نرسيده،پس ميبينيم كه پژاك بيشتر از 50 تا تلفات داشته....
همچنين سپاه" ده ها تيپ" در منطقه نداره،و كمتر هست...[/quote]

بنده فعل قطعی به کار نبردم و هنوزم کاملا مطمئن نیستم ... ضمن اینکه منظور از تیپ نه تعداد بلکه کمیت حاضر در یک تیپ بود ، قطعا در منطقه کردستان و کرمانشاه بیش از 20 هزار نیروی سپاهی و پیشمرگ و نهایتا بسیج عاشورا وجود داره

البته منظور این نیست عملیاتی هستند خیر، در احتیاط به سر میبرند برای جایگزینی نیرو

نظرات بقیه دوستانم تایید میشه

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
یعنی شما میگی تو کل منطقه کرمانشاه و کردستان 20 هزار نیرو وجود نداره ؟؟؟؟ ما فقط تو قضیه درگیری های سال پیش که افتادن جان کومله میدونی چند گردان عاشورا بسیج وارد منطقه عملیاتی شد ؟؟

نمیدونم، نظر من اینه هست ، میگید نیست ؟ باشه نیست

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
مهمان
این موضوع نسبت به پاسخ بیشتر بسته شده است.

• مرور توسط کاربر    0 کاربر

هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.