sorena_ir_army

بازي‌های رايانه‌اي ايران در راه بازارهاي اروپا

Recommended Posts

بازي‌های رايانه‌اي ايران در راه بازارهاي اروپا
۱۰ بازي رايانه اي جديد ايراني که عرضه آن ها در بزرگ ترين نمايشگاه بازي هاي رايانه اي اروپا «Games Com 2011» مورد استقبال ناشران و توليد کنندگان معتبر بازي هاي رايانه اي اروپايي و غول هاي بزرگ بازي سازي جهان قرار گرفته است، براي توزيع گسترده در بازارهاي اروپا و آمريکا، از سوي ناشران معتبر دنيا براي عقد قرارداد انتشار وارد مرحله ارزيابي شده است.
به گزارش مشرق، به گفته رئيس بنياد ملي بازي هاي رايانه اي، در اين دوره از برگزاري نمايشگاه «گيمزکام» که از ۲۶ تا ۳۰ مرداد ماه در شهر کلن آلمان برگزار شد نمايندگان تجاري کشورهاي اروپايي با ابراز شگفتي از پيشرفت کمي و کيفي بازي هاي رايانه اي ايراني، به طور جدي خواستار حضور بازي هاي ايراني در بازارهاي اروپا شدند.
دکتر بهروز مينايي، در گفت و گو با خراسان افزود: حضور بازي هاي رايانه اي ايراني در نمايشگاه بين المللي « Games Com 2011» آلمان با استقبال نمايندگان حاضر در اين نمايشگاه روبه رو شد.«گيمزکام» بزرگ ترين نمايشگاه اروپايي در اين حوزه به شمار مي رود و بنياد ملي بازي هاي رايانه اي به عنوان نماينده جمهوري اسلامي ايران در اين نمايشگاه حضور داشت. اين نمايشگاه در ۲ بخش تجارت و سرگرمي برگزار مي شود که در بخش تجارت يا بيزينس کليه شرکت هاي توليد کننده بازي هاي رايانه اي مي توانند حضور پيدا کنند و کار تجارت را انجام دهند.

اين بخش در سطح وسيعي فعاليت مي کند.به طوري که تقريبا تمامي توليد کنندگان معتبر بازي هاي رايانه اي از سراسر دنيا در اين بخش حضور فعال دارند.وي تصريح کرد: ايران با عرضه جديدترين بازي هاي رايانه اي خود از جمله «ميرمهنا»، «گنج پنهان»، «داستان جزيره»، «کوهنورد»، «طلاي سياه»، «قلب سيمرغ» و «مزرعه رويايي» در اين دوره از نمايشگاه حضور پيدا کرد که طي آن نمايندگان تجاري کشورهاي اروپايي نظير انگلستان، آلمان، ايتاليا، روماني و فرانسه با ابراز شگفتي از پيشرفت کمي و کيفي محصولات توليد کنندگان ايراني در اين عرصه خواستار حضور بازي هاي ايراني در بازارهاي اروپا شدند.وي خاطر نشان کرد: در جريان ۴ روز حضور ايران در نمايشگاه «Games Com»، ناشران متعددي از کشورهاي آلمان، آمريکا، ترکيه، هند، روسيه و ايتاليا با بررسي بازي هاي رايانه اي ايران و استقبال از آن ها باب مذاکره را با توليد کنندگان ايراني گشودند به نحوي که چند ناشر انگليسي مجدانه به دنبال آن هستند که تک تک بازي هاي رايانه اي توليد داخل را ارزيابي کنند و سپس براي توزيع و نشر جهاني اين بازي ها اقدام کنند.وي تصريح کرد: اين ناشران حتي وکيل خود را به ما معرفي کردند که از اين طريق مذاکرات حقوقي را براي نشر اين آثار و تعامل دوجانبه پيش ببريم و با توجه به برخي مباحث سياسي اين امکان فراهم شود که بتوانند از طريق شرکت هاي اروپايي واسط براي نشر جهاني اين بازي ها اقدام کنند.وي اضافه کرد: با توجه به کيفيت مطلوب بازي هاي رايانه اي ايراني عرضه شده در اين نمايشگاه در مقايسه با سال هاي قبل اين موضوع زمينه اي شد که ناشران در اين دوره از نمايشگاه باب مذاکرات جدي تري را باز کنند. چرا که ديدند با عرضه بيش از ۱۰ محصول کيفي جديد ايراني، صنعت بازي در ايران، پيشرفت بسيار خوبي داشته و مي تواند در رقابت هاي جهاني حضور داشته باشد.وي تصريح کرد: به دنبال مذاکرات انجام شده با نمايندگان اروپايي مقرر شد تا مدارک مربوط به ارزيابي بازي هاي رايانه اي و نسخه ترايال ورژن آن ها را روي سايت قرار بدهيم تا توسط ارزيابان بين المللي مورد ارزيابي قرار گيرد و سپس وارد مرحله عقد قرارداد شويم.وي تصريح کرد: در اين ميان برخي توزيع کنندگان مانند توزيع کنندگان ترکيه اي و هندي تمايل بسيار زيادي داشتند که بازي ها را بدون ارزيابي در کشورشان منتشر کنند. وي اضافه کرد: البته بايد اين نکته را نيز اضافه کرد که تعدادي از بازي هاي رايانه اي ايراني در بازارهاي جهاني عرضه شده است به طوري که بازي سياره ميترا در آمريکا به فروش مي رسد اما بازي هاي جديدتر مانند «ميرمهنا» ، طلاي سياه و... که جزو جديدترين بازي هاي ما محسوب مي شود، در حال عرضه به بازارهاي بين المللي ازجمله بازارهاي اروپا و آمريکا ست که از نظر ناشران مطرح بين المللي اين بازارها مهم ترين بازار عرضه محصولات و بازي هاي رايانه اي به شمار مي رود.

[url=http://www.mashreghnews.ir/fa/news/64076/بازي‌های-رايانه‌اي-ايران-در-راه-بازارهاي-اروپا]منبع[/url]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
بهترینشون با یه بازی متوسط شرکتای بزرگ بازی سازی غربی مثل یوبیسافت یا eaبرابره

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
تبریک میگم.

توقع نداشته باشید یهو کال آف 8 بسازیم

همینشم هم خیلی خوبه و اگر بخش خصوصی وارد بازی سازی بشن به خوبی پیشرفت میکنیم.

اسراییل رو میبینید قد یه استان ایران نیست ولی بزرگترین تولیدکننده نرم افزار در جهانه icon_frown

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
به نظر من باید رقابت تو کشور درست کینم تو غرب نگاه کنید همه شرکت های بازی سازی با هم در رقابتن
مثل شرکت های اسلحه سازی

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
بازی های رایانه ای ایرانی می توانند همچون سلاحی فرهنگی عمل کنند.امروز در کشور خودمون و سایر جوامع در حال توسعه و پیشرفته بازی های رایانه ای یکی مفرح ترین و پر طرفدارترین سرگرمی ها هستند و ما باید از این فرصت استفاده کنیم همانگونه ای که دشمنان ما به خوبی استفاده می کنند.
اگر بتوانیم در زمینه ی ساخت بازی های رایانه ای سری در سرها بلند کنیم می توانم بگویم تاثیر بازی های رایانه ای ما بر دشمن از تاثیر موشک های بالستیک ما بیشتر خواهد بود اما برای این کار باید شرکت های خصوصی را با حمایت همه جانبه ترغیب به ساخت بازی هایی با کیفیت جهانی کرد.
در کل اگر به هوش بازی سازان ایرانی بها داده شود من اینده ی بسیار خوبی را برای این صنعت هنری در کشورمون پیش بینی می کنم.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]کیفیت گرافیگ بازهای بومی چطوره[/quote]

فعلا متوسطه ولی قیمتشون دوبرابر بازی های برتر اروپاییه

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
دوستان کسی از موتورگرافیکی استفاده شده این بازی ها خبر داره ؟

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]

فعلا متوسطه ولی قیمتشون دوبرابر بازی های برتر اروپاییه[/quote]
بعله نسبت به کپی هایی کهشما تو ایران می خرید دوبرابره ولی تو خارج شاید قیمتش یک دهم تا یک بیستم بازی های خارجی باشه !!

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
دوستان توجه داشته باشن كه ما چند سال هست كه از اولين بازي كه ساختيم ميگزره . گيريم 6 سال . در عرض 6 سال از بازي مثل انرژي هسته اي به چيزي مثل ميرمهنا رسيدن واقعا فوقالعاده هستش . اونم ما كه هيچ تجربه اي در زمينه برنامه نويسي و ساخت نرم افزار و ... نداريم .

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
سلام

و متاسفانه از نظر فرهنگلی هم این بازی ها با داشتن داستان های بسیار ضعیف هیچ حرفی برای گفتن ندارند ...

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
مطمن باشین بازیهای ایرانی پاشون به اروپا نمیرسه و نمیزارن! اکتیویسیون و ا آ بهترین بازیها رو میسازن که هیچ کس نیازی به خریدن بازیهای ایرانی نمیکنه!

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]مطمن باشین بازیهای ایرانی پاشون به اروپا نمیرسه و نمیزارن! اکتیویسیون و ا آ بهترین بازیها رو میسازن که هیچ کس نیازی به خریدن بازیهای ایرانی نمیکنه![/quote]

بهتره اینطور بگیم که تا زمانی که با استانداردهای اروپایی و امریکایی (از نظر محتوی ، داستان ، کاراکترها و ...) بازی تولید کنیم هیچ مشکلی با پخش و فروشش در بازارهای غربی نخواهیم داشت ولی کافیه محتوی و داستان این بازی هارو به سبک و سیاق فرهنگ ایرانی و اسلامی یا مثلآ اسرائیل و ... عرضه کنیم اونموقع است که با مسخره ترین بهانه ها حکم جمع اوری تک تک این بازی هارو از دادگاه میگیرن!!!

گرچه اگه این بازی ها با کیفیت بالا تولید بشن یقینآ بازی کننده غربی گوشش به این حرفا بدهکار نیست و به راحتی میتونه این بازی ها رو تهیه کنه!

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.