mahdavi3d

9 ابررایانه در کشور راه اندازی می شود

Recommended Posts

ساخت ابر رايانه به خودي خود كار سختي نيست ، (كلاسترينگ ) تقسيم پردازشها روي تعداد زيادي cpu منتها سرهم كردن و هزينه خريد و خنك كننده ها و برنامه نويسي صحيح براي سيستمهاست كه اونا را متمايز ميكنه

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[align=justify][color=darkred][b]تکمیل شبکه ابر رایانش ایران در فروردین‌91/ اتصال به شبکه علمی دنیا[/b][/color]
[color=darkblue]
رئیس پژوهشگاه دانش های بنیادی از تکمیل پروژه شبکه گرید محاسباتی (ابررایانش ملی) خبر داد و گفت: این پروژه توسط معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در فروردین ماه سال 91 تکمیل می شود که با تکمیل آن امکان اتصال 12 دانشگاه کشور به شبکه فراهم خواهد شد.[/color]
به گزارش خبرنگار مهر، محمدجواد لاریجانی امروز یکشنبه در مراسم افتتاحیه شبکه علمی کشور که از طریق ویدئو کنفرانس سخن می گفت، یادآور شد: این 12 دانشگاه در فروردین سال 91 امکانات محاسباتی خود را به اشتراک می گذارند که این پروژه ابر کامپیوتر عظیمی از اطلاعات را ایجاد می کند و در واقع یکی از عناصر اصلی شبکه علمی کشور محسوب می شوند.
وی با بیان اینکه شبکه علمی به ما اجازه خواهد داد که دروازه جدیدی از اتصال مراکز علمی کشور به دنیا داشته باشیم و انبوهی از اطلاعات و داده ها را از این طریق منتقل کنیم، اظهار داشت: اتصال به شبکه علمی دنیا از دیگر ویژگی های این شبکه ملی است.
به گزارش مهر، در مراسم بهره برداری از شبکه علمی کشور از طریق ویدئو کنفرانس با دانشگاههای صنعتی مالک اشتر، علم و صنعت و امیرکبیر ارتباط برقرار شد و همچنین با دو پژوهشگاه دانشهای بنیادی و پژوهشگاه علوم و فنناوری اطلاعات نیز به صورت زنده ارتباط برقرار شد.
در ادامه این مراسم از طریق ویدئو کنفرانس با بیمارستان شهید هاشمی نژاد در تهران نیز ارتباط برقرار شد و یک عمل جراحی درباره بیماریهای گوارشی به صورت زنده برای حضار به نمایش درآمد.
به گزارش مهر، طرح ایجاد شبکه ملی ابر رایانش ایران (طرح گرید ملی) یکی از طرحهای کلان ملی است که در اسفند ماه سال 1387 از سوی معاونت علمی یاست جمهوری به تصویب رسید و اجرای آن به پژوهشگاه دانشهای بنیادی واگذار شد. طرح گرید ملی شامل 9 ابر رایانه می شود که هرکدام با ظرفیت 2 ترافلاپس در مراکز علمی - پژوهشی در شهرهای مختلف کشور ایجاد می شود و با یکپارچه سازی این ابررایانه ها، شبکه گرید ملی شکل می گیرد.

[color=olive]۱۳۹۰/۱۱/۳۰[/color]
منبع: خبرگزاري مهر
http://www.mehrnews.com/fa/newsdetail.aspx?NewsID=1537934[/align]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
سلام بر همه دوستان

[quote]تمام اين ابررايانه ها توسط شبكه اي به نام "گريد ملي" به هم وصل خواهند شد و در اختيار محققان قرار خواهند گرفت.
[/quote]

امیدوارم در حد حرف نمونه و اونروزی رو ببینیم که ما هم در صف پیشگامان IT به صورت عملی و گسترده به حوزه های گرید کامپیوتینگ (1) و کلود کامپیوتینگ (2)وارد بشیم. انشاالله.


-------------------------

1-[url=http://en.wikipedia.org/wiki/Grid_computing]Grid computing[/url]
2-[url=http://en.wikipedia.org/wiki/Cloud_computing]Cloud computing[/url]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
بله توی گیم هم میشه ازش استفاه کرد، مثلا یک سرور برای بازی
world of warcraft: cataclysm
راه بندازیم و مثل ریلم های اصلی بازی نزدیک 40 هزار گیمر رو به هم وصل کنیم .
والا

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
شاید هم از این ابر رایانه ها با وجود اینکه بهش افتخار میکنیم باعث سلب آزادی ها فردی بشه و اینترنت بین المللی کلا" قطع بشه icon_wink
  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
هیچ وقت اینکار رو نخاهند کرد ، چون آیا سایت های ایرانی به جز چند عدد می تونند نیاز اطلاعاتی ما رو برآورده کنند؟ نه!
در ضمن این ابررایانه ها سرور اینترنت که نیستند ! برای کارهای نظامی فضایی و ... استفاده میشند ! icon_wink

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[align=justify]
[color=darkred][b]ایجاد 12مرکز ابر رایانه در دانشگاه‌ها/ پیوستن دانشگاه‌ها به گرید ملی[/b][/color]

[color=darkblue]معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به اقدامات این معاونت برای افتتاح شبکه گرید ملی گفت: در فاز اول در 2دانشگاه مرکز ابررایانه راه اندازی شد و در فاز دوم در 10 دانشگاه و مرکز پژوهشی اقدام به راه اندازی مرکز ابر رایانه با توان حداقل 3 ترافلاپس می شود.[/color]
دکتر نسرین سلطانخواه در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه طرح کلان گرید ملی با عنوان شبکه ابررایانش ملی اجرایی می شود، افزود: اجرای این طرح کلان ملی از سال 88 در پژوهشگاه دانشهای بنیادی آغاز شد که طی آن قرار است 12 دانشگاه و مراکز تحقیقاتی به این شبکه متصل شوند.
معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به اقدامات صورت گرفته در دانشگاه ها در زمینه راه اندازی ابرریانش، اظهار داشت: تاکنون دو مرکز ابر رایانش در دانشگاه های صنعتی اصفهان و صنعتی امیرکبیر راه اندازی شده است. ابر رایانه دانشگاه صنعتی امیرکبیر دارای توان پردازشی 34 میلیارد عملیات در ثانیه و سرعتی برابر 40 گیگابایت و قدرت پردازشی ابر رایانه شیخ بهایی دانشگاه صنعتی اصفهان 66 ترافلاپس است.
وی با بیان اینکه در فاز دوم اجرای این طرح قرار است در 10 دانشگاه و مرکز علمی کشور مرکز ابر رایانه ایجاد شود، خاطر نشان کرد: مراکز ابر رایانه ای که در دانشگاه ها راه اندازی می شود دارای توان پردازشی حداقل 3 ترافلاپس است.
سلطانخواه ادامه داد: مراکز ابررایانه ای که در دانشگاه ها راه اندازی می شود در نهایت به شبکه گرید ملی برای افزایش توان محاسباتی مورد نیاز در پروژه های تحقیقاتی متصل خواهند شد.
رئیس بنیاد ملی نخبگان یادآور شد: شبکه گرید ملی قادر به ارائه خدمات محاسباتی به کلیه محققان مراکز پژوهشی و دانشگاهی خواهد بود.
سلطانخواه با اشاره به زمان افتتاح شبکه گرید ملی، توضیح داد: کار راه اندازی مرکز ابر رایانه در دانشگاه ها آغاز شده است و زمان افتتاح آن اعلام خواهد شد.

[color=olive]۱۳۹۱/۰۱/۱۵ [/color]
منبع: خبرگزاري مهر
http://www.mehrnews.com/fa/newsdetail.aspx?NewsID=1557929[/align]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
با توجه به خبر جدید که از شهریور ماه اینترنت جهانی قطع میشه حالا کی میگه این ابر رایانه ها صرفا" جهت اطلاعات هواشناسی و اثبات فناوری و برای وصل کردن دانشگاهها به هم و کلا" جهت علم و تکنولوژی استفاده خواهد شد.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]با توجه به خبر جدید که از شهریور ماه اینترنت جهانی قطع میشه حالا کی میگه این ابر رایانه ها صرفا" جهت اطلاعات هواشناسی و اثبات فناوری و برای وصل کردن دانشگاهها به هم و کلا" جهت علم و تکنولوژی استفاده خواهد شد.[/quote]
[b]واقعا !؟ شما هنوز متوجه نشدید اون خبر دروغ سیزده بود ![/b] برای ایجاد شبکه ملی نیاز به ابر رایانه نیست ... زیر ساخت شبکه و سرورهای داخلی نیاز است ...

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]
[b]واقعا !؟ شما هنوز متوجه نشدید اون خبر دروغ سیزده بود ![/b] برای ایجاد شبکه ملی نیاز به ابر رایانه نیست ... زیر ساخت شبکه و سرورهای داخلی نیاز است ...[/quote][/quote]

من هم همون اول گفتم که این اخبار دروغ و راست و تکذیبها فقط برای آماده کردن ذهنهاست و به موقع دروغ بودن و یا راست بودنش رو خواهیم دید.. icon_wink اگه راست باشه برای اینکار کدوم زیر ساخت نیاز هستش و سرور هم به اندازه کافی تو دسترس هستش همین برادر گرامی چین در عرض یچی ثانیه برامون تهیه میکنه! :mrgreen:

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[align=justify][color=darkred]لاریجانی به مهر خبر داد؛
[b]کاربرد داده‌های شبکه گرید ملی/ ساخت مدلهای عظیم محاسباتی[/b][/color]

[color=darkblue]رئیس پژوهشگاه دانشهای بنیادی با اعلام آخرین وضعیت شبکه گرید ملی گفت: محاسبات سریع در حوزه هایی چون هواشناسی، خودروسازی و زمین شناسی اهمیت دارد و با راه اندازی گریدملی ساخت مدلهای عظیم محاسباتی برای محققان فراهم می شود.[/color]
دکتر محمدجواد لاریجانی در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص آخرین وضعیت طرح ملی گرید ملی افزود: فاز اول طرح گرید محاسباتی از سوی معاون علمی ریاست جمهوری و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اجرایی شد.
وی با اشاره به جزئیات شبکه گرید ملی، ادامه داد: در فاز اول این طرح قرار است با محوریت پژوهشگاه دانشهای بنیادی، 12 موسسه پژوهشی دیگر به هم متصل شوند و در هیأت دولت رونمایی شود.
رئیس پژوهشگاه دانش های بنیادی با تاکید بر اینکه در فاز اول 30 درصد این پروژه اجرایی می شود، یادآور شد: در صورت اجرایی شدن 30 درصد این پروژه توان محاسباتی کشور تا 50 برابر افزایش می یابد.

[b]اهمیت بهره برداری از گرید ملی[/b]
لاریجانی با اشاره به اهمیت شبکه ملی گرید ملی، با تاکید بر اینکه اهمیت آینده گرید محاسباتی همانند اهمیت اینترنت در 20 سال قبل است، خاطر نشان کرد: این شبکه با یکپارچه سازی ابر رایانه های موجود در کشور قادر است توان محاسباتی کشور را در سطوح بالا افزایش دهد.
رئیس پژوهشگاه دانشهای بنیادی اضافه کرد: داده های شبکه گرید ملی در حوزه های مختلف علمی چون فیزیک، شیمی، بیولوژی، مهندسی، مواد و علوم اجتماعی کاربرد دارد ضمن آنکه امکان ساخت مدلهای عظیم محاسباتی را برای محققان کشور فراهم می کند.

[b]کاربرد داده های این شبکه[/b]
لاریجانی با اشاره به کاربردهای داده های این شبکه گفت: محاسبات سریع (High Performance Computing) و محاسبات "تورین" (Grid computing) در حوزه هایی چون هواشناسی، صنایع خودرو سازی و زمین شناسی اهمیت زیادی دارد.
رئیس پژوهشگاه دانشهای بنیادی در خصوص زمان بهره برداری از این شبکه به مهر تاکید کرد: در خصوص زمان بهره برداری از شبکه گرید ملی بهتر است از وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری سوال شود.
وی همچنین اضافه کرد: اجرایی کردن فازهای بعدی این شبکه بستگی میزان سرمایه گذاری در بخشهای مختلف زیر ساختهای این شبکه دارد.

[color=olive]۱۳۹۱/۰۱/۲۸[/color]
منبع: خبرگزاري مهر
http://www.mehrnews.com/fa/newsdetail.aspx?NewsID=1566925[/align]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[align=justify][color=darkred][b] طرح کلان "گرید" ملی رونمایی می شود/ اتصال ابر رایانه 12 دانشگاه[/b][/color]

[color=darkblue]طرح کلان ملی تورین (گرید) محاسباتی ملی که از سال 88 آغاز شد، امروز سه شنبه 9 خردادماه با حضور رئیس جمهور رونمایی می شود با راه اندازی فاز اول این طرح توان محاسباتی 50 برابر می شود.[/color]
به گزارش خبرنگار مهر، طرح ملی "تورین (گرید) محاسباتی ملی" از سال 88 در پژوهشگاه دانشهای بنیادی (IPM) بر اساس قراردادی میان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اجرایی شد.
هدف از فناوری گرید، یکپارچه کردن منابع پردازشی شامل کامپیوترها، داده های خام، آشکارسازها و دستگاه های آزمایشگاهی است که از طریق یک شبکه مانند اینترنت به همدیگر متصل می شوند. با این اقدام می توان منابع محاسباتی دانشگاه ها و موسسات یک کشور و یا چندین موسسه بین المللی را یکپارچه کرد.

در فاز اول این طرح کلان ملی در 2 دانشگاه کشور اقدام به ایجاد مرکز ابر رایانه ملی راه اندازی شد و در فاز دوم حداقل در 10 دانشگاه و مرکز علمی دیگر، ابر رایانه هایی با توان پردازشی کم راه اندازی شد.
دانشگاه های صنعتی شریف، تهران، تربیت مدرس، صنعتی شیراز، بین المللی امام خمینی (ره)، علم و صنعت، تفرش، شیراز، فردوسی مشهد، رازی کرمانشاه و مرکز بین المللی علوم و تکنولژی پیشرفته کرمان 10 دانشگاهی هستند که در آنها اقدام به ایجاد ابررایانه شده است.

امروز سه شنبه 9 خردادماه با حضور رئیس جمهوری از این طرح ملی رونمایی می شود. با رونمایی از این طرح ملی، 12 مرکز که در آنها مرکز ابررایانه راه اندازی شده است به این شبکه متصل می شوند.

[color=olive]۱۳۹۱/۰۳/۰۹[/color]
منبع: خبرگزاري مهر
http://www.mehrnews.com/fa/newsdetail.aspx?NewsID=1614626[/align]

[i][color=violet][size=9] ببخشيد كه ارسال متوالي دادم. تاپيك بالا بيايد.[/size][/color][/i]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
من بخاطر رشته کاریم در جریان این ابررایانه ها هستم ... تجهیزات خریده شده ولی راه اندازی بماند حالا حالا کار داره ... ولی رسما کلک زدن به رئیس جمهور وقتی رفت افتتاح کنه ... بردنش تو یک اتاق به اصطلاح مونیترینگ به هیچ کجا وصل نبود تجهیزات درست بود ولی راه نیفتاده بود رئیس جمهور افتتاح کرد و به اصطلاح راه اندازی شد ولی از من داشته باشین حالا حالا ها کار داره اینگونه مراسم ها و صحبت های تبلیغاتی مملکت رو برداشته جدا نگران کننده هست ...

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
جناب jalil_n، منظور شما دقيقا كدام رونمايي است؟
در رونمايي اميركبير كه اسفند 89 انجام شد، آنچه كه ديده شد اين بود كه سيستم‌ها نصب شده و فعال هستند (گزارش تصويري لينك زير را ببينيد )، اتفاقا خبرنگار صداوسيما هم كه رفته بود تا گزارش تهيه كند، از شدت صداي فن سيستم‌ها صدايش نمي‌رسيد...
big_grin
http://www.mehrnews.com/fa/NewsDetail.aspx?NewsID=1259697

نمي دانم! شايد فقط بخشي از سيستم‌ها راه‌اندازي شده بوده!
اگر شفافتر توضيح بدهيد ممنوم مي شوم.
***********************
[align=justify]
[color=darkred] با حضور رييس جمهور
[b]«تورين محاسباتي ملي» و «شبكه ملي فرهنگي» رونمايي شدند[/b]
[/color]
[color=darkblue]مراسم رونمايي از دو طرح‌ کلان ملي فناوري و نوآوري «تورين(گرید) محاسباتي ملي» و «شبكه ملي فرهنگي» با حضور رييس جمهور، معاون علمي و فناوري رييس جمهور و وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي در سالن شهيد بهشتي نهاد رياست جمهوري برگزار شد.[/color]
به گزارش خبرنگار فناوري ايسنا، در اين مراسم به صورت ويدئو كنفرانس دو طرح كلان ملي فناوري كه با سرمايه گذاري معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري به نتيجه رسيده‌اند، رسما افتتاح رسمي شدند.
طرح کلان ملي فناوري «تورين(گرید) محاسباتي ملي» از سال 88 در پژوهشگاه دانش‌های بنیادی(IPM) بر اساس قراردادي بين معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري و وزارت علوم، تحقيقات و فناوري آغاز شد. در فاز اول اين طرح كلان ملي فناوري و نوآوري در دو دانشگاه، مرکز ابررایانه ملي راه‌اندازی شد و در فاز دوم حداقل در 12 دانشگاه و مرکز علمي ديگر ، ابر رایانه هايي با توان پردازشي كم راه اندازي و از طريق تورين محاسباتي ملي به يكديگر متصل مي شوند.
پيش از اين دكتر نسرين سلطانخواه، معاون علمي و فناوري رييس جمهور گفته بود كه دانشگاه هاي صنعتي شريف، تهران، تربيت مدرس، صنعتي شيراز، بين المللي امام خميني(ره)، علم و صنعت، تفرش، شيراز، فردوسي مشهد، پژوهشگاه دانش هاي بنيادي، رازي كرمانشاه و مركز بين المللي علوم و تكنولژي پيشرفته كرمان، دوازده دانشگاه و مراكز علمي هستند كه در فازاول اين طرح به گريد ملي متصل مي شوند.

در اين مراسم تعدادي از اين دانشگاه ها و مراكز علمي به شكل ويدئو كنفرانس با محل برگزاري مراسم ارتباط برقرار مي كنند.
به گزارش ايسنا، هدف از فناوري گريد، يكپارچه كردن منابع پردازشي شامل رايانه‌ها، داده هاي خام، آشكارسازها و دستگاه هاي آزمايشگاهي است كه از طريق يك شبكه(مانند اينترنت) به همديگر متصل شده اند؛ با فناوري گريد مي توان منابع محاسباتي يك موسسه يا دانشگاه، دانشگاه ها يا موسسات يك كشور و يا چندين موسسه بين المللي را كه به ترتيب گريد محلي،گريد ملي و گريد جهاني ناميده مي شوند يكپارچه كرد.
همچنين در اين مراسم از فاز اول طرح كلان ملي فناوري «طراحی، تجهیز و راه اندازی شبکه ملی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران» رونمايي مي‌شود. قرارداد اين طرح در سال 88 بين معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي منعقد شد. در فاز اول تأمين تجهيزات رايانه‌‌يي مورد نياز 250 مركز فرهنگي در سراسر كشور صورت مي گيرد كه قرار است در مرحله بعدي به 500 مركز افزايش يابد.

ايجاد شبكه ملي فرهنگ از طريق بهره گيري از زير ساخت مناسب و برقراري ارتباط پرسرعت ميان مراكز فرهنگي در سراسر كشور با شبكه ملي داده‌ها، تهيه 200 عنوان بسته‌هاي نرم افزاري رسانه‌‌يي جديد با مضامين و موضوعات فرهنگي و آموزشي متنوع، ايجاد شبكه ارتباطي اختصاصي (VPN) از طريق روش‌هاي برون سپاري و استقرار مجموعه سامانه‌هاي نرم افزاري برخط بر روي شبكه ملي داده‌ها، ارائه 100 عنوان محتوي آموزشي براي پديدآوردن، انتشار و بهره‌گيري از رسانه‌هاي ديجيتال به صورت برخط و برنامه‌ريزي جهت آموزش حرفه‌اي به هزار نفر در سراسر كشور به منظور هدايت و راهنمايي كاربران براي استفاده از آموزش‌هاي بر خط در اين مراكز از ديگر اهداف اين طرح كلان ملي فناوري است.

[color=olive]۹ خرداد ۱۳۹۱[/color]
منبع: ايسنا
http://isna.ir/fa/news/91030905853/%D8%A8%D8%A7-%D8%AD%D8%B6%D9%88%D8%B1-%D8%B1%D9%8A%D9%8A%D8%B3-%D8%AC%D9%85%D9%87%D9%88%D8%B1-%D8%AE-%D8%AA%D9%88%D8%B1%D9%8A%D9%86-%D9%85%D8%AD%D8%A7%D8%B3%D8%A8%D8%A7%D8%AA%D9%8A-%D9%85%D9%84%D9%8A[/align]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[size=3][font=tahoma,geneva,sans-serif][b][color=#800000]ابررایانه محاسباتی در دانشگاه کاشان راه‌اندازی شد[/color][/b]

[color=#0000CD]خوشه محاسباتي «مهتاب»، براي استفاده اعضاي هيات علمي و دانشجويان تحصيلات تكميلي دانشگاه كاشان راه‌اندازي شد.[/color]
به گزارش سرويس علمي ايسنا منطقه اصفهان، حسين ابراهيم پور كومله، عضو هیات علمی گروه کامپیوتر دانشگاه کاشان با اعلام اين خبر اظهار کرد: از سه سال پیش اقداماتي در زمينه ساخت و راه‌اندازي يك مركز محاسبات فوق كارا (High Performance Computing) در دانشكده مهندسي این دانشگاه انجام شد و در حال حاضر امكانات این سیستم به مناسبت ميلاد فرخنده حضرت مهدی (عج) براي استفاده اعضاي هيات علمي و دانشجويان تحصيلات تكميلي دانشگاه در دسترس است.
وي افزود: يك سيستم كلاستر محاسباتي HPC Cluster با حداقل هشت دستگاه رايانه فعال هر كدام با يك پردازنده اينتل هشت هسته‌يي، هشت گيگابايت رم و یک ترابايت هارد ديسك به نام «كلاستر محاسباتي مهتاب» راه اندازي شده است و از طريق هر يك از رايانه‌هاي موجود در دانشگاه قابل استفاده است.
ابراهيم پور كومله ادامه داد: امكان به كارگيري محاسباتي پردازنده‌هاي گرافيكي به صورت برنامه نويسي «كودا»(CUDA) يا محيط‌ هايي كه از اين امكان استفاده مي‌كنند از قبيل Matlab, Abaqus, Ansys, Fluent, Mathematica و نظاير آن بر روي كارت‌هاي گرافيكي موجود در اين آزمايشگاه (دو تا 96 پردازنده كودا) وجود دارد و اقداماتي براي خريداري تعدادي كارت گرافيكي با 512 هسته و بيشتر در حال انجام است.
عضو هیات علمی گروه کامپیوتر دانشگاه کاشان خاطرنشان کرد: با راه‌اندازی این سیستم، امكان به كارگيري تمام رايانه‌هاي متصل به شبكه موجود در دانشگاه به صورت محاسبات داوطلبانه در زمان فراغت آنها وجود دارد كه براي نمونه تعداد 28 رايانه دو هسته‌يي موجود در يكي از مراكز كامپيوتر دانشكده مهندسي براي اين منظور به كار گرفته شده‌اند.[/font][/size]

[size=3][font=tahoma,geneva,sans-serif][color=#FF8C00]۱۹ تیر ۱۳۹۱[/color][/font][/size]
[size=3][font=tahoma,geneva,sans-serif]منبع: [url="http://isna.ir/fa/news/91041911051/%D8%A7%D8%A8%D8%B1%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%86%D9%87-%D9%85%D8%AD%D8%A7%D8%B3%D8%A8%D8%A7%D8%AA%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%DA%A9%D8%A7%D8%B4%D8%A7%D9%86-%D8%B1%D8%A7%D9%87-%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B2%DB%8C"]ايسنا[/url][/font][/size]

[size=1][font=tahoma,geneva,sans-serif][i][color=violet]ببخشيد كه ارسال متوالي دادم. تاپيك بالا بيايد.[/color][/i][/font][/size]
  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.