cheka

معرفی سامانه اخلالگر PELENA-1 ، برگ برنده قرارگاه خاتم الانبیا

امتیاز دادن به این موضوع:

Recommended Posts

كسي از نحوه اشباع موشك هاي راداري با توجه به اينكه اين موشك ها داراي مقاومت هاي متغير ورودي مي باشن اطلاع دارد

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote name="cheka"][quote name="hadi222"][quote][quote]در حالی که مدل درگیری روسی درگیری همزمان با 4 موشک هست پس چون از مدل ها و هدایت های مختلف با توان مانور متفاوت هستند جنگنده غربی امکان فرار نداره
اما چون موشک امرام زیاد مانور پذیر نیست فلانکر ها شانس فرار از دستش رو داره هم با مانور هم با پاد های DRFM
ولی بازم نفهمیدم چطوری از کار می افته؟! icon_eek[/quote]

ببخشید تو این مدت نبودنم مثل اینکه یک بحث اول تاپیک اتفاق افتاد در مورد نحوه ی فریب موشکهای هدایت راداری فعال توسط فلانکرها ، فریب موشکهای هدایت راداری فعال توسط ارسال هماهنگ امواج توسط دو پاد نصب شده در نوک بالهای خانواده ی سوخو (از جمله فلانکر) انجام میشه که به تکنیک Cross Eye معروف هست . در تاپیک تجهیزات الکترونیکی سوخو-34 تا حدی این تکنیک رو معرفی کردم .

http://www.military.ir/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=16013

بررسی دقیق این تکنیک و اثر اون در فریب سرجستجوگر موشکهای هدایت راداری فعال (از جمله آمرام) در مقاله ی زیر موجود هست .

http://www.military.ir/modules.php?name=Forums&file=posting&mode=quote&p=194140


محمد89 عزیز ، تا زمانی که آواکس E-3 آواکس سازمانی نیروی هوایی آمریکاست و از رادار AN/APY-1/2 استفاده میکنه ، این سیستم کارایی خواهد داشت .[/quote]

سلام
ممنون که پیگیری کردین
2 تا سوال:
اولا انتن اسکنر جنگنده امکان اسکن در تمام باند ها و فرکانس ها رو باید داشته باشه؟
دوما اطلاعات امواج ارسالی باید از قبل به جنگنده وارد بشن یا در حالی که موشک در حال نزدیک شدن هست این پاد ها خودشون متوجه باد و فرکانس ارسال میشن؟
نکته بعدی هم اینکه این سیستم روی رادار های زمینی یا جنگنده ها هم عمل می کنه؟ یا نه؟

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
دوستان ایا سیستم پلنا قابلیت شبکه ای شدن با پدافند دوربرد رو داره

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
همه اینا تو 20 دقیقه اول نبرد توسط موشک های کروز به تاریخ میپیوندند

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
بچه ها با توجه به اینکه اخیراً ترکیه اقدام به پذیرش سامانه ی راداری پیشرفته ی ناتو در خاک خودش کرده و غربیها به صراحت گفتن که هدف این سامانه جلوگیری از تهدید موشکی ایران هست ، آیا راهی برای مقابله با این سیستم ها وجود داره؟ قدرت سیستمهای ذکر شده در ردگیری موشکهای ما چقدره؟

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]همه اینا تو 20 دقیقه اول نبرد توسط موشک های کروز به تاریخ میپیوندند[/quote]

نظر فوق کارشناسی icon_eek icon_eek :evil:

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote][quote][quote][quote]دوست عزیز همونطور که در متن مقاله ذکر شده ، به علت اشباع شدن رسیور راداری ، احتمال هدف قرار گرفتن این سامانه توسط موشکهای ضد رادار حدود 20% هست . علاوه بر این همونطور که جناب Shola فرمودند ، سیستمهای حفاظتی کمکی برای حفاظت از سامانه های راداری در مقابل موشک های ضد رادار وجود داره که از تاکتیکهای ویژه ای مثل قطع و وصل کردن امواج اون سامانه ، ارسال امواج الکترومغناطیسی منحرف کننده ، پرتاب Chaff و اخلال در عملکرد سرجستجوگر موشک ضد رادار و ... استفاده میکنند
[/quote]
فکرمیکنم بد نیست با تکنیک جدیدترین موشک هارم آمریکا آشناتر بشوید- این سیستم بدون توجه به خاموش شدن رادار و با انجام تست در سخت ترین شرایط ecm در ایتالیا تست و تایید شدو الان درحال تولید انبوهه و قطعا در زمان حمله به تاسیسات ما از اون بهره گرفته خواهد شد.
[img]http://www.defazamini.ir/files/uploads/2011/08/n17.jpg[/img]

پس از هشت سال کار توسعه، بالاخره جدیدترین‌گونه موشک آمریکایی ضد‌تشعشع موسوم بهAGM-88E به‌خدمت گرفته‌شد. نخستین مدل‌های ساخته‌شده از این موشک در اواخر سال‌گذشته تحویل گردید. این موشک در‌حال‌حاضر روی هواپیمای جنگ‌الکترونیکEA-18G که در حال ورود به‌خدمت است، تحت آزمایش قرار‌دارد. سال‌گذشته آزمایش این موشک با مشکلاتی همراه‌شد چرا که نارسایی‌های سخت افزاری فراتر از حد‌انتظار در آن مشخص گردید اما تا پایان سال ۲۰۱۰ این مشکلات رفع شدند. این موشک که قرار است جایگزین گونه قبلی آن یعنی AGM-88D گردد، جی پی اس را طوری مورد استفاده قرار می‌دهد که در حرکت معمولی به سمت اهداف راداری تنها با شناسایی موقعیت مکانی رادار( فارغ از روشن یا خاموش بودن رادارها ) آنها را مورد حمله قرار دهد است. این موشک از سرعت بالایی برخوردار‌است (۲۲۰۰ کیلومتر بر ساعت یا به عبارتی ۳۶ کیلومتر در دقیقه) است و می‌تواند اهداف خود را در فاصله صد متری مورد‌اصابت قرار دهد. به همین دلیل است که با نام موشک HARM (موشک ضد‌تشعشع با سرعت‌بالا) شناخته می‌شود.

گونه قبلی این موشک یعنی AGM-88D صد‌هزار‌دلار در هر فروند قیمت دارد. در گونه استاندارد آن، از حسگرهایی استفاده‌شده که می‌توانند طیف گسترده ای از سیگنال های راداری را آشکار‌کرده و موشک را هدایت نمایند. قیمت این‌گونه، سیصد‌هزار‌دلار در هر فروند است. جی‌پی‌اس به موشک یا هواپیمایی که آنرا حمل می‌کند،‌ امکان می‌دهد تا زمانی که راداری روشن شود، مکان آن را شناسایی‌کرده و موقعیت جی پی اس آن را ذخیره نماید. سپس صرف نظر از اینکه آیا رادار زمینی روش یا خاموش است، هدف خود را دنبال می کند. تاکنون بیش از ۲۳ هزار فروند از موشک فوق را تولید کرده که انواع آن در سه دهه اخیر ساخته شده‌اند. در گونه جدید این موشک، از یک رویکرد پر هزینه‌تری برای آسیب‌زدن به رادارهای دشمن (که برای مدت کوتاهی روشن می‌شوند و برای اینکه از انهدام در امان بمانند به سرعت خاموش می‌شوند ) استفاده شده است. نام دیگر این موشک AARGM نیز می‌باشد که به مفهوم “موشک هدایت شونده پیشرفته ضد تشعشع” است. این موشک بطور مشترک توسط ایتالیا و آمریکا ساخته شده‌است. گونه اصلی و اولیه موشک AGM-88 از دهه ۱۹۸۰ مورد استفاده قرار‌داشته‌است. موشک ضد‌تشعشع دهه ۱۹۸۰ یا همان ARM بلافاصله به موشک HARM تکامل پیدا کرد. موشک AGM-88E می‌تواند به یاد داشته‌باشد که رادار دشمن که قبلاٌ روشن بوده است در کجا واقع شده است. این موشک مجهز به رادار موج میلیمتری است تا بتواند رادار دشمن را بگیرد. همچنین موشک فوق می‌تواند تصویری از هدف را درست قبل از اصابت، مخابره نماید به‌گونه ای که اپراتور مطمئن شود که چه‌چیزی را بدست آورده است. درحال حاضر سفارشاتی به تعداد بیش از ۲ هزار فروند از این موشک از سوی تفنگداران و نیروی دریایی آمریکا، ایتالیا و آلمان صورت گرفته‌است.

منبع : http://www.defazamini.ir/pages/news-2946 www.spacewar.com
تاریخ درج خبر در منبع : June. 22, 2011[img][/img][/quote]
خوب اگه بشه از رادارهاى متحرك استفاده كرد ميتوان با قابليت خاص اين موشك هم مقابله كرد...[/quote]

اخلال در جی پی اس هم بهش اضافه کنید
اونوقت بی دردسر از مسیر خارج میشه
ضمنا الان به جز خاموش کردن از روش های دیگه مثل انتن های ایزایی هم استفاده میشه[/quote]

فکر کنم هنوز ابعاد این موشک خوب روشن نشده- تو جنگ اول خلیج فارس ناتو با موشک های آلارم همین استفاده رو می کرد - این موشکها که توسط هواپیماهای تورنادو حمل می شدن حالت ضد تشعشع داشتند اما با خاموش کردن رادارهای عراقی درحافظه خود موقعیت رادار رو حفظ می کردند و مدتی رو رو هوا می چرخیدند تا اگر رادار روشن شد دوباره به طرفش بروند و گرنه به همان موقعیت تو حافظه حمله می کردند
حالا بعد از 20 سال و ساخت چند نسل بعد از موشکهاو صرف هزینه گزاف مطمئن باشید به تمام این مسائل فکر کردند و یک موشک کارآمد ساختند
اولا سیستم جی پی اس نظامی آمریکا با سیستم جی پی اس معمولی خیلی فرق داره و بسیار دقیقتره (دقت در حد سانتیمتر) ثانیا سیستم جمینگ با توجه به حافظه قبلی موشک صرفا و در بیش از یک برد خاص کارزیادی نمیتونه بکنه چون موشک با توجه به سرعت دو ماخ ،فاصله محدوده جمینگ رو در زمان بسیار کمی طی میکنه که خطاش ناچیزه و فقط مسئله متحرک بودن رادار مطرحه که اصولا برای رادارهای سنگین غیر معموله (اگرچه این رادار رو چهارچرخ دیده میشه) اما وجود رادارموج میلیمتری و سیستم عکس برداری اپتیکی موجب میشه تا هدف درمحدوده مورد نظر مشاهده و بعد شکار بشه- درمجموع به نظر من با توجه به اعلام ارتش امریکا که این موشک تونسته تمام فریب دهنده ها رو رد کنه و تو محیط ecm شدید تونسته به راحتی هدفش رو شناسائی وشکار کنه - مطمئن باشید ما با یک سلاح مخوف طرفیم که با راهکارهای عادی قابل مقابله نیست و یا باید هواپیمای حامل و یا خود موشک رو بزنیم- ضمنا با توجه به اینکه رادار درحالت معمول درحال کاره - تکنیک اون دوستمون که روشن کردن رادارهای کاذب در کنار اینه به هیچ وجه عملی نیست چون قبلا رادار موجش لو رفته - به نظر من تنها راه استفاده از توپهای ضد هوائی انبوه تو مسیر این موشکه اونم به شرطی که تو ارتفاع کم پرواز کنه وگرنه باید یه تور ام یک رو کنار این رادار بذاریم- پنتسیر هم خوبه (اگه بگیریم)
اما اون دوستی که فرمودن تو20دقیقه اول جنگ با موشک کروز همه چی تمومه - احتمالا تا حدی حرفشون متکی به اتفاقات جنگ عراقه -اونم زمانی که مثلا ما مواجه با پرتاب یک هزار موشک تام هاوگ مثل جنگ عراق بشیم که بسیار بالاتر از توان پردازش و شناسائی حتی رادار ها و شکار سیستمهای موشکیه که البته باید در ابتدای شروع این عملیات به سرعت ناوهای پرتاب کننده شکار بشن و موشکها هم با شناسائی دالان پرواز اونها با مجموعه پدافند معمولی (توپهای 35 و 23 میلیمتری ) سد بشن و گرنه فرود اومدن مثلا حتی 50- 40موشک روی یک چنین راداری اصلا قابل دفاع نیست-بهر حال برای این گونه حملات هم حتما فکرهائی شده و مطمئن باشید 20 دقیقه که هیچی ما 20 ماه هم میتونیم مقابله کنیم و ضربه بزنیم به شرطی که الان متخصصان ما به سلاح های روسی لو رفته اعتماد نکنن و چند سال هزینه بالای نظامی برای ساخت تجهیزات و تکنولوژی صرف بشه
  • Upvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]همه اینا تو 20 دقیقه اول نبرد توسط موشک های کروز به تاریخ میپیوندند[/quote]

مثل اینکه ماجرای طبس و 8 سال دفاع مقدس هنوز به گوش بعضیا نرسیده..

اینکه تعدادی رزمنده شبانه از روی میدان مین رد میشوند و هیچ کدوم از مینها منفجر نمیشوند ولی فردای آن روز همان میدان مین شهید هم میدهد..این هم به گوش بعضی ها نرسیده..

همه ما باید این کلام زیبا را آویزه گوشمان کنیم : "ید الله فوق ایدیهم"

این رو هم اضافه کنم که نوشته های بالا ربطی به کارایی داشتن و یا نداشتن این سامانه نداره ..اون بحث علمی جداگانه ای داره که خوشبختانه دوستان عزیز پیگیر هستند.
  • Downvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
بچه ها با توجه به اینکه اخیراً ترکیه اقدام به پذیرش سامانه ی راداری پیشرفته ی ناتو در خاک خودش کرده و غربیها به صراحت گفتن که هدف این سامانه جلوگیری از تهدید موشکی ایران هست ، آیا راهی برای مقابله با این سیستم ها وجود داره؟ قدرت سیستمهای ذکر شده در ردگیری موشکهای ما چقدره؟

کسی جواب مارو نداد؟ icon_eek

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
ماجرای طبس به گوش ما رسیده ، از دفاع مقدس همه خبر داریم
خبر میدان مین هم داریم اما

علاوه بر این ها از عملیات کربلای 4 و سقوط فاو و جزایر مجنون هم خبر داریم

پس باید به خدا توکل کرد و از غرور پرهیز کرد و از روی عقل برای خدا جنگید
  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]بچه ها با توجه به اینکه اخیراً ترکیه اقدام به پذیرش سامانه ی راداری پیشرفته ی ناتو در خاک خودش کرده و غربیها به صراحت گفتن که هدف این سامانه جلوگیری از تهدید موشکی ایران هست ، آیا راهی برای مقابله با این سیستم ها وجود داره؟ قدرت سیستمهای ذکر شده در ردگیری موشکهای ما چقدره؟

کسی جواب مارو نداد؟ icon_eek[/quote]
دوست عزیز این سیستم بسیار قویست و دردامنه برد بسیار زیاد بصورت سیستم یکپارچه راداری ناتو عمل میکنه- توی جنگ گرجستان حتی این بحث مطرح شده بود که موقعیت هواپیماهای روسی توسط سیستم یکپارچه ناتو شناسائی و به دفاع ضدهوائی نقطه ای گرجستان داده بشه تا اونها با استفاده از این اطلاعات بدون مشکل سیستمهای دفاع هوائی خود رو عملیاتی کنن و هواپیماهارو بزنند بدون اینکه موقعیتشون لو بره - لذا با این سیستم در آینده نزدیک کل فضای کشور ما رو تحت پوشش قرار میگیره- راهکار ما شلیک گسترده موشکه و ضمن اون احتمالا استفاده از پوششهای جاذب رادار در بدنه موشک و شلیک موشک بدون بالچه و دود قیامه -
خود این سیستمها به سختی قابل شکار هستند اما روسیه مدعیه با سیستم موشکی اسکندر خود میتونه اون رو بزنه و ما هم رو سیستم فاتح 110 کارهای خیلی خاصی کردیم که به سطح استاندارد اسکندر داره نزدیک میشه - بهر حال قبلا هم پیشبینی این موضوع میشد و ما در وضعیت ناچاری ممکنه به پایگاههای ناتو و این سیستم در زمان جنگ حمله کنیم- بدنیست بدونی الان پایگاه اینجرلیک دارای هواپیماهای حامل بمب اتمیه که برای حمله به روسیه و جدیدا ایران آماده هستند لذا از قدیم هم ترکیه یک تهدید بالقوه بوده و از زمانی که من یادم میاد ترکیه مثل یک زن ... برای نفع خودش همه چیزشو به فروش گذاشته بوده و , به وقتش (که الان هم نشون دادن) بدتر از روسیه ایران رو می فروشن- فعلا هم که زیاد تند نمیرن منتظرن فقط گلوی ایران تودستشون باشه تا مثل روسیه با ایران برن سر میزمذاکره با آمریکا(البته سالی چند ده میلیارد از بابت ایران هم دارن به جیب میزنن)
به امید ظهور صاحب الامر تا انتقام ما رو از همه این همسایه های خائنمون بگیره (اگه ما بر حق بمونیم و توزرد از آب در نیائیم)

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]اما اون دوستی که فرمودن تو20دقیقه اول جنگ با موشک کروز همه چی تمومه - احتمالا تا حدی حرفشون متکی به اتفاقات جنگ عراقه -اونم زمانی که مثلا ما مواجه با پرتاب یک هزار موشک تام هاوگ مثل جنگ عراق بشیم که بسیار بالاتر از توان پردازش و شناسائی حتی رادار ها و شکار سیستمهای موشکیه[/quote]
سلام
به نظر شما این هزار موشک کروز از کجا و دقیقا کدوم لانچر " همزمان " شلیک میشه ؟
دقیقا منظورم این هست که اصولا چنین توانایی در دشمن فرا منطقه ای ما یعنی امریکا وجود داره؟
----------------------
این موشک هر چه که هست ساخته دست بشره و هر سیستمی راه های مقابله با خود را دارد چه سخت چه نرم

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote][quote]اما اون دوستی که فرمودن تو20دقیقه اول جنگ با موشک کروز همه چی تمومه - احتمالا تا حدی حرفشون متکی به اتفاقات جنگ عراقه -اونم زمانی که مثلا ما مواجه با پرتاب یک هزار موشک تام هاوگ مثل جنگ عراق بشیم که بسیار بالاتر از توان پردازش و شناسائی حتی رادار ها و شکار سیستمهای موشکیه[/quote]
سلام
به نظر شما این هزار موشک کروز از کجا و دقیقا کدوم لانچر " همزمان " شلیک میشه ؟
دقیقا منظورم این هست که اصولا چنین توانایی در دشمن فرا منطقه ای ما یعنی امریکا وجود داره؟
----------------------
این موشک هر چه که هست ساخته دست بشره و هر سیستمی راه های مقابله با خود را دارد چه سخت چه نرم[/quote]

شلیک تام هاوک از ناوها و زیر دریائی های آمریکا صورت می پذیرد و اطلاع دقیقی از تعداد ناوهای حامل این موشک در خلیج فارس نیست اما با توجه به تعداد بالای اونها و عملیات سریع شلیک 1000 فروند به عراق قبل از اشغال به نظر می رسه که قطعا این شرایط با شلیک ممتد و نه همزمان بوده و من هم همین رو اشاره کردم و نظرم هم همین بود که به محض شروع این شلیکها باید از ادامه اون جلوگیری بشه- اما شلیک انبوه این موشکها واقعا رخ داده و با توجه به سرعت زیر ماخ اونها و برد زیادشون و سرعت شلیک بالا مطمئنا تعداد درحال پرواز همزمانشون بسیار بالاست و با توجه به برنامه ریزی میتونن بصورت گروهی یا ممتد به یک هدف حمله کنن

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote][quote]بچه ها با توجه به اینکه اخیراً ترکیه اقدام به پذیرش سامانه ی راداری پیشرفته ی ناتو در خاک خودش کرده و غربیها به صراحت گفتن که هدف این سامانه جلوگیری از تهدید موشکی ایران هست ، آیا راهی برای مقابله با این سیستم ها وجود داره؟ قدرت سیستمهای ذکر شده در ردگیری موشکهای ما چقدره؟

کسی جواب مارو نداد؟ icon_eek[/quote]
دوست عزیز این سیستم بسیار قویست و دردامنه برد بسیار زیاد بصورت سیستم یکپارچه راداری ناتو عمل میکنه- توی جنگ گرجستان حتی این بحث مطرح شده بود که موقعیت هواپیماهای روسی توسط سیستم یکپارچه ناتو شناسائی و به دفاع ضدهوائی نقطه ای گرجستان داده بشه تا اونها با استفاده از این اطلاعات بدون مشکل سیستمهای دفاع هوائی خود رو عملیاتی کنن و هواپیماهارو بزنند بدون اینکه موقعیتشون لو بره - لذا با این سیستم در آینده نزدیک کل فضای کشور ما رو تحت پوشش قرار میگیره- راهکار ما شلیک گسترده موشکه و ضمن اون احتمالا استفاده از پوششهای جاذب رادار در بدنه موشک و شلیک موشک بدون بالچه و دود قیامه -
خود این سیستمها به سختی قابل شکار هستند اما روسیه مدعیه با سیستم موشکی اسکندر خود میتونه اون رو بزنه و ما هم رو سیستم فاتح 110 کارهای خیلی خاصی کردیم که به سطح استاندارد اسکندر داره نزدیک میشه - بهر حال قبلا هم پیشبینی این موضوع میشد و ما در وضعیت ناچاری ممکنه به پایگاههای ناتو و این سیستم در زمان جنگ حمله کنیم- بدنیست بدونی الان پایگاه اینجرلیک دارای هواپیماهای حامل بمب اتمیه که برای حمله به روسیه و جدیدا ایران آماده هستند لذا از قدیم هم ترکیه یک تهدید بالقوه بوده و از زمانی که من یادم میاد ترکیه مثل یک زن ... برای نفع خودش همه چیزشو به فروش گذاشته بوده و , به وقتش (که الان هم نشون دادن) بدتر از روسیه ایران رو می فروشن- فعلا هم که زیاد تند نمیرن منتظرن فقط گلوی ایران تودستشون باشه تا مثل روسیه با ایران برن سر میزمذاکره با آمریکا(البته سالی چند ده میلیارد از بابت ایران هم دارن به جیب میزنن)
به امید ظهور صاحب الامر تا انتقام ما رو از همه این همسایه های خائنمون بگیره (اگه ما بر حق بمونیم و توزرد از آب در نیائیم)[/quote]

ممنون از جوابتون . به نظر شما این سیستم ها قابل اختلال نیستن؟ یعنی ما نمیتونیم با یک سیستم مشابه در کارش اخلال ایجاد کنیم؟

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote][quote][quote]بچه ها با توجه به اینکه اخیراً ترکیه اقدام به پذیرش سامانه ی راداری پیشرفته ی ناتو در خاک خودش کرده و غربیها به صراحت گفتن که هدف این سامانه جلوگیری از تهدید موشکی ایران هست ، آیا راهی برای مقابله با این سیستم ها وجود داره؟ قدرت سیستمهای ذکر شده در ردگیری موشکهای ما چقدره؟

کسی جواب مارو نداد؟ icon_eek[/quote]
دوست عزیز این سیستم بسیار قویست و دردامنه برد بسیار زیاد بصورت سیستم یکپارچه راداری ناتو عمل میکنه- توی جنگ گرجستان حتی این بحث مطرح شده بود که موقعیت هواپیماهای روسی توسط سیستم یکپارچه ناتو شناسائی و به دفاع ضدهوائی نقطه ای گرجستان داده بشه تا اونها با استفاده از این اطلاعات بدون مشکل سیستمهای دفاع هوائی خود رو عملیاتی کنن و هواپیماهارو بزنند بدون اینکه موقعیتشون لو بره - لذا با این سیستم در آینده نزدیک کل فضای کشور ما رو تحت پوشش قرار میگیره- راهکار ما شلیک گسترده موشکه و ضمن اون احتمالا استفاده از پوششهای جاذب رادار در بدنه موشک و شلیک موشک بدون بالچه و دود قیامه -
خود این سیستمها به سختی قابل شکار هستند اما روسیه مدعیه با سیستم موشکی اسکندر خود میتونه اون رو بزنه و ما هم رو سیستم فاتح 110 کارهای خیلی خاصی کردیم که به سطح استاندارد اسکندر داره نزدیک میشه - بهر حال قبلا هم پیشبینی این موضوع میشد و ما در وضعیت ناچاری ممکنه به پایگاههای ناتو و این سیستم در زمان جنگ حمله کنیم- بدنیست بدونی الان پایگاه اینجرلیک دارای هواپیماهای حامل بمب اتمیه که برای حمله به روسیه و جدیدا ایران آماده هستند لذا از قدیم هم ترکیه یک تهدید بالقوه بوده و از زمانی که من یادم میاد ترکیه مثل یک زن ... برای نفع خودش همه چیزشو به فروش گذاشته بوده و , به وقتش (که الان هم نشون دادن) بدتر از روسیه ایران رو می فروشن- فعلا هم که زیاد تند نمیرن منتظرن فقط گلوی ایران تودستشون باشه تا مثل روسیه با ایران برن سر میزمذاکره با آمریکا(البته سالی چند ده میلیارد از بابت ایران هم دارن به جیب میزنن)
به امید ظهور صاحب الامر تا انتقام ما رو از همه این همسایه های خائنمون بگیره (اگه ما بر حق بمونیم و توزرد از آب در نیائیم)[/quote]

ممنون از جوابتون . به نظر شما این سیستم ها قابل اختلال نیستن؟ یعنی ما نمیتونیم با یک سیستم مشابه در کارش اخلال ایجاد کنیم؟[/quote]

جوابتون رو قبلا خدای متعال داده " و فوق کل ذی علم علیم " و بالاتر از هر صاحب دانشی دانشمندتری هست- بدیهیه که این سیستمها در نوع خود بهترین زمان حال باشند اما ما هم دستانمون بسته نیست - ایجاد ابری از چف توسط موشکها بصورتی که هر موشک تا یک مسیری اون رو ایجاد کنه و یک دالان امن ایجاد بشه راهکاریه که خود آمریکائیها قبلا روی سیستمهای پیشرفته تست کردن و تاحد زیادی جواب میده - اصولا زدن این رادارها با موشکهای بالستیک به شرطی که از دامنه پدافند عبور کنند مقدوره و باید موشکهای سریعتر و با حرکتهای مارپیچ مانند اسکندر و توپال ام روسی رو مدنظر قرار داد- اخلال معمولی این سیستمها بسیار دشواره ولی غیرممکن نیست- استفاده از بمباران الکترومغناطیس هم یک راهکارشه

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.