امتیاز دادن به این موضوع:

Recommended Posts

از نظر من هم اشباه آمريكايي ها اينه كه ديدگاه و شرايط خودشون رو به كل جهان بسط مي دهند. يعني مي گوين حالا كه ما مي خواهيم همه ي جهان را در دست بگيريم و همه جا رو مورد آماج حملاتشون قرار مي دهند٬ فكر مي كند كه بقيه هم همين فكر رو دارند و مي خواهند به آمريكا حمله كنند! در همه ي ابعاد دكترين آمريكا مي توان اين نكته رو مشاهده كرد. مثلاً فكر كردند كه وقتي بيايند و صدام و دولتش رو نابود كنند٬ مي توانند با خيال راحت در عراق جا خوش كنند و گمان بردند مردم عراق همانند ملت خودشان نسبت به اطراف كم توجه و بي تفاوتند. كلاً آمريكا هر جايي كه مداخله كرده٬ نقش مردم رو تقريباً مي شه گفت «اصلاً» در نظر نگرفته و اين ناشي از جو موجود در [i]جامعه[/i] ايالات متحده است كه عده ي قليلي به اين چيزا واكنش نشون مي دن. مي تونيد به كودتاي 28 مرداد و بقيه مداخله هاي آمريكا در ايران و حتي حمله به ويتنام هم نيم نگاهي بندازيد تا ببينيد اين نظريه از قديم در ذهن سناتورهاي يانكي وجود داشته. نمونه ي ديگرش هم در توليد و سرمايه گذاري بر پروژه اي همانند F-22 Raptor است كه مشخص شد رادارهاي قديمي باند K قادر به شناسايي اين پرنده ي افسانه هستند(البتّه با اجازه برادر رپتور!) و دليلش هم همون طور كه يكي از دوستان در همين سايت خودمون بهش اشاره كرد٬ اين بود كه آمريكا تصور مي كرد بقيه كشورها همانند خودش از رادارهاي نوين استفاده مي كنند.
شكست در طرح ها و پروژه هاي ايالات متحده تا جايي ادامه خواهد داشت كه ديدگاهشون رو درباره جهان تغيير بدهند. امّا اون ها يك طرحي رو در جامعه ي آماري كوچكي در منطقه خودشون امتحان مي كنند و با توجه به انرژي و فكر زيادي كه صرفش كرده اند٬ مسلماً تا احتمال زيادي نتيجه ي خوبي مي گيرند و فكر مي كنند در بقيه جوامع مي توان از اين نتايج بهره برد كه همين خبط بزرگشان هست و باعث مي شه در برخي زمينه هاي بين المللي با شكست مواجه شوند.
گفتنيست از بس كه اين رويه از طرف آمريكا دنبال شد ٬ بعضي از جهانيان هم دچار اين اشتباه شدند و فكر كردند اگر به الگوهاي مورد استفاده ي آمريكا روي بياورند به موفقيت هاي پي در پي دست پيدا مي كنند كه نتيجه اش را مي توانيد در بحران جهاني اقتصادي مشاهده كنيد كه به موجي فراگير تبديل شده و حتي ايران كه كمتر از الگو هاي آمريكايي استفاده مي كرد رو مشمول خودش كرده.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
روسیه موشکی با توان حمل 10کلاهک اتمی آزمایش کرد روسیه از آزمایش موفقیت آمیز نوعی از موشک های جدید بالستیک راهبردی از زیردریایی هسته ای خبر داد.



سخنگوی وزارت دفاع روسیه گفت: آزمایش پرتاب موشک بالستیک راهبردی جدید این کشور، موسوم به "سینِوا" از یک فروند زیردریایی در قطب شمال، با توانایی حمل 10 کلاهک هسته ای، با موفقیت انجام شد.



وي افزود: برد موشک های دوربرد سینوا بیش از 11 هزار کیلومتر است .



روسیه پیش تر هشدار داده بود اگر آمریکا بدون در نظر گرفتن نگرانی های روسیه به برنامه پدافند موشکی خود در اروپا ادامه دهد، جهان ممکن است با یک رقابت جنون آمیز تسلیحاتی رو به رو شود.



رییس ستاد مشترک ارتش روسیه تاکید کرد: خودداری آمریکا از جلب نظر روسیه، مسکو را وادار به اقدام متقابل خواهد کرد که این موضوع می تواند به آغاز مسابقه تسلیحاتی بینجامد.



طرح دولت اوباما شامل استقرار رادارهای زمینی و دریایی و موشکهای رهگیر در بخشهایی از اروپا ظرف دهه آینده و ارتقای آنها در طول زمان است. این درحالی است که روسیه بارها درباره استقرار سامانه های دفاع موشکی آمریکا در نزدیکی مرزهای خود به این کشور هشدار داده است . واکنش روسیه به اقدامات آمریکا درزمینه برپایی سامانه های دفاع موشکی در واقع منعکس کننده نگرانی های امنیتی روسیه در باره هدف واقعی اقدامات آمریکا است.از دیدگاه روسیه هدف واقعی آمریکا همانا کاهش کارایی و تاثیر گذاری تسلیحات استراتژیک هسته ای روسیه با استقرار سامانه های دفاع موشکی در اروپا است.


این درحالی است که در اجلاس سران ناتو در لیسبون، مدودف رئیس جمهور روسیه پیشنهاد گزینه‌ای مشابه را در زمینه ساخت سامانه‌های موشکی با پوشش منطقه‌ای داده بود. اما با وجود انجام چندین دور مذاکرات در این مورددر قالب شورای ناتو -روسیه هنوز نتیجه‌ای حاصل نشده است.



واکنش عملی روسیه



به همین جهت روسیه در صدد است تا واکنش فعالی در قبال اقدامات آمریکا و ناتو در زمینه استقرار سامانه های دفاع موشکی از خود نشان دهد.در این راستا بعد از تلاش‌های بی نتیجه روسیه برای متقاعد کردن آمریکا و ناتو به منظور ایجاد سامانه مشترک دفاع موشکی در اروپا، معاون وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که این کشور قصد دارد به استقرار سامانه‌های دفاع موشکی در نزدیکی مرزهای خود پاسخ دهد.به گفته " آناتولی آنتونوف " نظامیان این کشور در حال کار روی طرحی برای دفاع از روسیه در مقابل استقرار سامانه‌های دفاع موشکی آمریکا در نزدیکی مرزهای این کشور در صورت نادیده گرفته شدن نظرات مسکو هستند.


در این زمینه فرمانده نیروی هوایی روسیه اعلام کرد که این کشور تا پایان سال جاری میلادی سامانه های رهگیر جدیدی را در نزدیکی 'کالینینگراد' در مرزهای غربی خود آزمایش می کند.
روسیه پیش از این در واکنش به اصرار آمریکا و متحدانش برای استقرار طرح سپر دفاع موشکی در شرق اروپا اعلام کرده بود که در صورت انجام چنین اقدامی بصورت یکجانبه و بدون مشارکت برابر روسیه، این کشور نیز سامانه های موشکی و رهگیر جدیدی را در غرب خاک خود مستقر می کند.
به نقل از رسانه های خبری روسیه، ژنرال 'اولگ اوستاپنکو' روز شنبه 24 اردیبهشت در شورای نظامی نیروی هوایی روسیه گفت: سامانه رهگیر جدید روسیه به نام 'ورنژ دی ام' اکنون در منتهی الیه غرب خاک این کشور در بندر کالینینگراد در ساحل دریای بالتیک در حال ساخت است.
وی افزود: همچنین بزودی عملیات ساخت و استقرار سه سامانه رهگیر جدید در شهرهای ایرکوتسک در سیبری، سنت پترزبورگ و کراسنودار در جنوب این کشور به پایان می رسد.
اوستاپنکو اضافه کرد: دو دستگاه از سامانه های رهگیر جدید موسوم به 'ورونژ' پیش از این در استان های سنت پترزبورگ و کراسنودار آزمایش شده اند.
وی با بیان اینکه سامانه رهگیر مستقر در 'لختوسی' در حومه سنت پترزبورگ، آماده آغاز به کار رهگیری است و این کار تا پایان سال جاری انجام می شود، افزود: نیروی هوایی روسیه در حال تحقیق در زمینه طراحی و ساخت سامانه های هشدار زودهنگام است.
سامانه رهگیر 'آمیرا' در نزدیکی کراسنودار، دومین سامانه رهگیر روسیه بعد از مجموعه رهگیر ' لخوتسی' برای پر کردن شکاف ایجاد شده در زمینه سامانه های رهگیر روسیه در مرزهای غربی این کشور به شمار می آید.


روسیه پس از برچیدن یک سامانه رهگیر خود در منطقه ' اسکروندا' کشور لتونی در اواخر 1998 و دو سامانه رهگیر دیگر در مناطق 'موکاچوو' و 'سواستاپول' اوکراین، با کمبود پوشش سامانه های رهگیر در مرزهای غربی خود در مجاورت اروپای شرقی مواجه بود.
آمریکا می کوشد در این منطقه در قالب ناتو سامانه سپر دفاع موشکی مستقر کند.


بر اساس اطلاعات منتشر شده، سامانه رهگیر 'ورونژ' با شعاع رهگیری چهارهزار کیلومتر از قابلیتهایی مشابه نسلهای قبلی خود مانند 'دنپر' و 'داریال' برخوردار است، با این تفاوت که این سامانه انرژی کمتری برای فعالیت خود نیاز داشته سازگاری بیشتری با محیط زیست دارد.
واکنش روسیه به اقدامات آمریکا درزمینه برپایی سپر موشکی در واقع منعکس کننده نگرانی های امنیتی روسیه در باره هدف واقعی اقدامات آمریکا است.به این ترتیب هر چند مقامات سیاسی ونظامی روسیه اشاره‌ای به این نکرده اند که پاسخ روسیه به چنین تهدیدی چه خواهد بود، اما مشخص است که روسیه اقدام به استقرار سامانه های موشکی میانبرد آفندی مانند سامانه موشکی "اسکندر" در مرزهای اروپایی خود خواهد کرد. البته رئیس‌جمهوری و نخست وزیر روسیه بارها اعلام کردند، در صورتی که سپر موشکی اروپایی تهدیدی برای نیروهای راهبردی هسته‌ای این کشور باشد، مسابقه تسلیحاتی جدیدی بوجود خواهد آمد.


برخی کارشناسان بر این باورند که در صورت به نتیجه نرسیدن روسیه از یک طرف و ناتو وآمریکا از سوی دیگر در باره سامانه دفاع موشکی مشترک این مساله باعث شروع مسابقه تسلیحاتی در زمینه موشک های هسته ای میانبردو قاره پیمای جدید از سوی روسیه برای گذر از شبکه دفاع موشکی ناتو وآمریکا و نیز ایجاد تنش در روابط دو طرف یویژه در زمینه های نظامی خواهد شد.هر چند که روسیه اعلام کرده ‌مسکو ‌در صورت ‌تبدیل ‌شدن ‌به ‌شریک ‌برابر ‌حقوق ‌ناتو ‌و ‌آمریکا ‌در ‌زمینه ‌ساخت ‌سامانه دفاع ‌موشکی حاضر به مشارکت در آن است .



رویکرد روسیه به ناتو





با توجه به این مساله که مقامات سیاسی آمریکا همچنان در زمینه ارایه تضمین های لازم به مسکو در خصوص سامانه دفاع ضد موشکی تعلل می ورزند و همچنین اختلافات روسیه با ناتو با دامنه و عمق بیشتری نسبت به گذشته در حال گسترش است، این سوال مطرح می شود که روسیه در مذاکرات گذشته خود با اعضای پیمان آتلانتیک شمالی به دنبال دستیابی به چه اهداف و منافعی بوده است.


نکته مسلم این است که نقش ناتو به عنوان یک نهاد و عامل تهدید زای جدی برای مسکو حتی پس از پایان جنگ سرد بدون تغییر خاصی تداوم یافته و گسترش این سازمان به سمت شرق و مناطق حیات خلوت روسیه به مثابه گسترش تهدید امنیتی به نزدیکی قلمرو سرزمینی این کشور بوده است. این موضوع تا حدی آشکار و بدیهی به نظر می رسد که علاوه بر رویکردهای سیاسی و امنیتی 'رهبران کرملین'، تهدید سازمان ناتو در مهمترین سند امنیتی – نظامی این کشور یعنی دکترین نظامی سال 2010 میلادی روسیه قابل مشاهده است.

منبع: fi_lone_ranger
http://www.irinn.ir/web/guest/politic?p_p_id=101_INSTANCE_f4P7&p_p_lifecycle=0&p_p_state=maximized&p_p_mode=view&p_p_col_id=column-2&p_p_col_count=1&_101_INSTANCE_f4P7_struts_action=%2Ftagged_content%2Fview_content&_101_INSTANCE_f4P7_redirect=%2Fweb%2Fguest%2Fpolitic&_101_INSTANCE_f4P7_assetId=201723

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
در حالی که بر پایه اطلاعیه رسمی دولت ترکیه، اعلام شده که سپر دفاع موشکی ناتو تا آخر امسال در خاک این کشور مستقر خواهد شد، با وجود این، نامی از محل استقرار این رادار‌ها به میان نیامده است.

بنا بر ارزیابی‌ها و آخرین اخبار رسیده، محل استقرار این رادار ضد موشکی مشخص شده و به احتمال زیاد، این رادار‌ها در استان «دیار بکر» ترکیه مستقر خواهند شد.

بنا بر این گزارش، محل دقیق این سیستم رادار ضد موشکی در یکی از روستاهای نزدیک به دیار بکر، یعنی روستای «پرینچلیک» خواهد بود؛ جایی که در گذشته، محل استقرار واحدی از نیروهای نظامی آمریکا در ترکیه بود و از سال 1998 به بعد هم دیگر مورد استفاده قرار نگرفته است؛ افزون بر این، این پایگاه در زمان جنگ خلیج فارس، پذیرای موشک‌های پاتریوت آمریکا هم بوده است؛ موشک‌هایی که پس از پایان جنگ، به آمریکا بازگردانده شدند؛ در واقع این منطقه جایی است که تحرکات موشکی سه کشور ایران، سوریه و عراق را کنترل خواهد کرد.

کارشناسان امنیتی تأکید می‌کنند که سیستم رادار سپر دفاع موشکی مستقر در ترکیه، همه فضای کشورهای عضو ناتو را زیر پوشش می‌گیرد. موشک‌های پرتابی پیش از ورود به آسمان ترکیه، نابود خواهند شد و این امتیازی برای ترکیه به شمار می‌رود.

ترکیه علاوه بر سپر دفاع موشکی ناتو، یک سیستم دفاع موشکی کوتاه‌برد مستقل از ناتو ایجاد خواهد کرد و هشت میلیارد دلار نیز به سپر دفاع موشکی ملی اختصاص خواهد داد.

سیستم راداری مستقر در ترکیه، موشک‌های پرتابی از کشورهای غیر عضو ناتو را در لحظات اولیه شناسایی و رهگیری کرده و موشک‌های ضد موشکی پرتابی از دیگر کشورهای عضو ناتو، آنها را نابود خواهند کرد.

[img]http://www.asriran.com/files/fa/news/1390/6/14/188064_487.jpg[/img]

این گزارش یادآور می‌شود، سیستم کنونی ضد موشکی ناتو، حفاظت کشورهای ناتو را بر عهده دارد.

همچنین بر پایه استراتژی جدید ناتو، «قلمرو و جمعیت پیمان ناتو» به چهارچوب مسئولیت‌های ناتو افزوده شده است. در هر مرحله از این طرح عملیاتی، هر یک از کشورهای عضو باید اجرای طرح را تصویب کنند؛ پیش شرط ترکیه برای همکاری، مشارکت در نظام تصمیم‌گیری بوده است.

گفتنی است، ترکیه در مذاکرات خود تأکید کرده است که اطلاعات لحظه‌ای که سنسورهای سیستم سپر دفاع موشکی شناسایی کرده‌اند، باید در اختیار ترکیه قرار بگیرد و آمریکا نیز این پیش شرط را پذیرفته است.

منابع دیپلماتیک ترکیه نیز در این باره می‌گویند: بیشتر درخواست‌ها و پیش‌شرط‌های ترکیه پذیرفته شده، ولی هنوز هیچ قطعیتی در کار نیست؛ افزون بر اینکه ممکن است، اطلاعات رصد موشکی، در اختیار رژیم اسرائیل قرار بگیرد و این از جمله مسائلی است که همچنان حل نشده باقی مانده است.

http://www.asriran.com/fa/news/180096/محل-استقرار-سپر-دفاع-موشکی-ناتو-در-ترکیه-+عكس

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
اگر دقت کنید این منطقه بهترین موقعیت بین ایران و اسرائیل داره- قضیه تابلوست -دیگه ما حالا با ناتو مستقیم طرف هستیم (البته قبلا هم بالاخره ناتو میومد وسط اما حالا جای اسرائیل اول ناتو موشک مارو میزنه)

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
روسیه به ناتو در مورد این رادار هشدار داده حتی برای نشان دادن خشم خودش یک موشک توپول را شلیک کرده این قضیه خیلی پیچیده داره میشه

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[align=center]
[img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/ballistic-missile-defense_s.jpg[/img]
[url=http://gallery.military.ir/albums/userpics/ballistic-missile-defense_L.jpg]عكس بزرگتر[/url]
[/align]
[align=justify]اوضاع وخيم بودجه اي دولت اوباما را بر آن داشته است تا به دنبال كاهش 400 ميليارد دلاري در هزينه دفاعي اشد. اما دست كم تا اين لحظه، يك پروژه از اين كسري بودجه جان سالم به در برده كه آن پروژه دفاع موشكي است.
[b]مجموع بودجه هاي مربوط به دفاع موشكي در 27 سال گذشته به عدد 150 ميليارد دلار رسيده است.[/b]
اين عدد تقريبا معادل هزينه كل برنامه آپولو است. اين هزينه گزاف بدون در نظر گرفتن چالش هاي فني و مشكلات ديگري است كه برنامه دفاع موشكي چند سالي با آنها دست به گريبان بوده است. برخي تحليلگران به 1.16 [i](16.1 ؟ mahdavi3d)[/i] ميليارد دلار هزينه اضافي مورد نياز براي برنامه دفاع موشكي جي-ام-دي در فورت گِريلي آلاسكا به عنوان يكي از اين مشكلات اشاره كرده اند. تا كنون 7 آزمايش از 15 آزمايش اين سامانه با شكست روبرو شده است. نشت مواد خطرناك از لوله هاي تاسيساتي و ساختماني و مشكلات جدي قابليت اطمينان در زير ساخت ها، از جمله مشكلاتي است كه ميدان هاي موشكي گِريلي با آن مواجه هستند. فورت گريلي پيش از اين نيز مشكلات زيادي داشته است. در سال 2006 يك چهارم سيلوهاي موشك هاي رهگير بالستيك آن مملو از باران هاي سيل آسا شد.
برنامه پر دردسر ديگر رادار هوابرد لايت سيبر است. سامانه ليزر هواپايه شامل يك فروند بوئينگ 747 به همراه يك ليزر بزرگ است. اين پروژه در دهه 1960 به صورت يك رؤيا آغاز شد كه بر اساس آن قرار بود موشك هاي خارج از جو با استفاده از پرتو ليزر هدف قرار گيرند. البته توليد ليزر مؤثر با قدرت انهدام موشك بسيار پيچيده تر از آن است كه به نظر مي رسد.
globalsecuritynewswire_com

منبع: مجله "صنايع هوافضا" _ شماره 67 _ شهريور 90 _ صفحه 71

-----------------

كل هزينه برنامه ساخت و توسعه شاتل نيز 43 ميليارد دلار به حساب دلار سال 2011 بوده است.
[/align]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]روسیه به ناتو در مورد این رادار هشدار داده حتی برای نشان دادن خشم خودش یک موشک توپول را شلیک کرده این قضیه خیلی پیچیده داره میشه[/quote]
میشه یکم بیشتر توضیح بدید ؟
موشک را کجا زده؟

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[color=darkblue]منتقل شد به پدافند ضد هوایی و موشکی
LAST-WAR[/color]

========================================

شکست واقعی رو آمریکا اینجا خورده،تازه اینجا این قضیه پر رنگ تر میشه که سامانه هاشون اونقدرها هم مطمئن نیستند.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
سلام
ناتو و آمریکا اهداف چندگانه ای دارن ،
هم کنترل ایران و هم کنترل روسیه ....

در کل اگه خود سامانه هدف موشک باشه اصولا بی فایده می شه ... فرض کن سه تا موشک همزمان برای هدف قرار دادن این سامانه باشه ...

فکر کنم این سامانه در برد موشک هایی همچون قائم هم قرار می گیره و این یعنی خطر اصلی برای روسیه هست نه ایران

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
ولی میشه با مقداری فاتح این سامانه رو زد یا حداقل درگیر کرد و همزمان شهاب ها و سجیل ها رو به سرزمین موعود فرستاد

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
اين رادار اصلا براي روسيه نيست براي موشكاي ايرانه.......
اتفاقي بزرگ در راه است............

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مطالب مشابه

    • توسط FLANKER
      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385294.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385295.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385335.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385333.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385300.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385309.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385302.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385304.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385306.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385307.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385334.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385336.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385337.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385338.jpg
    • توسط GHIAM
      با استفاده از طول استند موشک فاتح، تونستم ابعاد موشک فتح را به دست بیاورم. موشک فتح دارای طول 6.5 متر و قطر 40 سانتیمتر است. این موشک نسبت به فاتح110 حدودا 2.30متر کوتاهتر و 20 سانتیمتر قطر کمتری دارد.  
      هیچ گونه اطلاعاتی از جنس موتور و جنس بدنه موشک وجود ندارد. اما احتمالا فتح موشکی با وزن 800-900 کیلوگرم، برد  200 - 300 کیلومتر و سرجنگی 150-200 کیلوگرمی باشد. به نظر میر‌سد سپاه قرار است این موشک را جایگزین نسخه های اولیه فاتح 110 کند. هرچند سرجنگی سبکتری نسبت به فاتح دارد برای زدن اهداف نرم از جمله زیرساخت‌های نفتی، مراکز صنعتی، اهداف غیرمقاوم نظامی و ... بسیار موثر است. 
      با توجه به ابعاد و وزن موشک فتح، می‌توان 4 تیره از این موشک را مانند فجر 5 از روی حامل IVECO پرتاب کرد.  
       

       
       

       

       
       
       
    • توسط mehdipersian
      شناور شهید باقری به بالگرد، موشک و پهپاد مجهز خواهد شد 
      فرمانده نیروی دریایی سپاه:

      شناور شهید باقری که در آینده ساخت آن به اتمام می‌رسد، علاوه بر داشتن یک ناوگروه در داخل خود، باند پرواز هم دارد که پهپاد می‌تواند از روی آن حرکت کرده و به پرواز درآید و در بازگشت هم می‌تواند بر روی آن بنشیند.
      شناور شهید باقری با ۲۴۰ متر طول و ۲۱ متر ارتفاع، مجهز به بالگرد، موشک و پهپاد است.
      این شناور به گونه‌ای در حال ساخت است که از روی عرشه آن حدود ۶۰ پهپاد می‌تواند پرواز کند و بنشیند.
      وستانیوز
       
    • توسط amirarsalankhan
      بمب افكن تهاجمي نسل بعد، LRS-B
       
                                 
       
       
      بمب افكن نسل بعد ( NGB، قبلا به نام بمب افكن 2018 شناخته مي شد ) يك برنامه به منظور توسعه يك بمب افكن جديد براي نيروي هوايي ايالات متحده بود. NGB قرار بود تا در حدود سال 2018 و به عنوان يك بمب افكن پنهانكار، مادون صوت، برد متوسط و با قابليت متوسط حمل سلاح وارد خدمت شود و به تدريج جايگزين بمب افكن هاي پير و پا به سن گذاشته (  B-52 Stratofortress  و B-1 Lancer ) گردد. ولي برنامه توسعه NGB با ظهور طرح بمب افكن دور برد تهاجمي سنگين ايالات متحده به فراموشي سپرده شد.
       
         
       
      اين اتفاق زماني افتاد كه در ژوئن 2010 سپهبد Breedlove  در مصاحبه اي بيان كرد كه اصطلاح بمب افكن نسل بعد مرده و از اين به بعد نيروي هوايي بر روي طراحي بمب افكن هاي دور برد تهاجمي كار خواهد كرد كه در آن از سيستم هاي به كار رفته در جنگده هاي F-22 و F-35 استفاده خواهد شد تا بمب افكني مقرون به صرفه و با قابليت هاي استثنايي هر دو جنگنده فوق جهت انجام ماموريت ها طراحي و توليد گردد.
       
             
       
       
      بمب افكن دور برد تهاجمي (Long Range Strike Bomber)
      برنامه توسعه بمب افكن دور برد تهاجمي ( LRS-B ) به معناي واقعي كلمه پنهانكار است! و اطلاعات خيلي كمي از آن منتشر شده است ولي اهميت آن را به خوبي مي توان در رفتار پنتاگون و شركاي صنعتي بزرگ آن احساس كرد.بسياري از كارشناسان معتقدند كه برنامه توسعه اين بمب افكن ساختار نيروي هوايي ايلات متحده را در 20 سال آينده شكل خواهد داد و هر شركتي كه برنده مناقصه توليد اين بمب افكن شود پول پارو خواهد كرد و بازنده نيز مي تواند مطمئن باشد كه جايگاهي در آينده هوانوردي نظامي ايلات متحده نخواهد داشت مگر ان كه معجزه اي كند!
      هر چند امروزه لاكهيد ماريتن به لطف پروژه F-35 آينده خود را در صنعت هوانوردي نظامي ايالات متحده تضمين كرده است و بويينگ نيز به مدد توليدات هوانوردي غير نظامي خود مي تواند از اين بحران عبور كند و تنها نورث روپ است كه چاره اي ندارد و  بايد اين مناقصه را برنده شود تا بتواند با خيال راحت به آينده خود فكر كند
      شناخته ها و ناشناخته ها
      پيش بيني شده 80 تا 100 فروند از اين بمب افكن جديد جايگزين ناوگان فعلي بمب افكن هاي ايالات متحده شود.  
      پنهانكار بودن ،قابليت حمل سلاح هاي هسته ايو داراي بودن هر دو حالت پروازي سرنشين دار و بي سرنشين از الزامات طراحي LRS-B است.قيمت تعيين شده براي هر فروند بمب افكن جديد 550 ميليون دلار در سال 2010 پيش بيني شده و قرار است به جهت كم كردن هزينه ها از فناوري موجود در طراحي ان استفاده شود ولي ساختار طراحي آن بايد به شكلي باشد كه بتواند از تكنولوژي هاي آينده نيز استفاده كند.دو رقيب اصلي در طراحي اين بمب افكن يكي كمپاني  Northrop Grumman, با سابقه طراحي بمب افكن پنهانكار و گرانقيمت B-2 است و ديگري مشاركت كمپاني هاي بويينگ و لاكهيد مارتين با سابقه طراحي جنگنده هاي F-22 و F-35 .همچنين پيش بيني مي شود در اواسط دهه 2020 اولين پروازهاي اين بمب افكن انجام شود.طبق حدس هايي كه كارشناسان مي زنند نيروي هوايي آمريكا به دنبال يك بمب افكن در اندازه اي حدودا نصف B-2 است كه از دو موتور F-135 همانند F-35 سود ببرد.
       
                                              
                                         
                                          پيشران F-135 Pratt  & Whitney
       
      الان همه شما ميگوييد اين كه خيلي كوچيكه، خب مسلما بايد بزرگتر بشه ولي با صحبتي كه رابرت گيتس وزير سابق دفاع انجام داد و به اعضاي كنگره گفت كه قيمت هر فروند 550 ميليون دلار ميشود راه را بر روي بزرگتر شدن اين بمب افكن فعلا بست. و اين نگراني را در بين كارشناسان به وجود آورد كه هر شركتي كه بتواند با حداقل آيتم هاي اساسي يك بمب افكن توليد كند برنده اين مناقصه خواهد بود بدون توجه به نيازهاي اساسي نبردهاي آينده.بنابراين يكسري الزامات از سوي كارشناسان هوانوردي نظامي جهت توسعه LRS-B  پيشنهاد شده است :
      پنهانكاري
      امروزه ميدانيم كه 80 درصد قابليت پنهانكاري به شكل و طراحي هواپيما بستگي دارد و فقط 20 درصد به مواد و تكنولوزي پيشرفته به كار رفته در آن وابسته است. كه همين 20 درصد هم بيشترين هزينه را به خود اختصاص مي دهد. پس يايد تعادل خوبي را بين اين دو بخش برقرار كرد تا هزينه هاي طراحي و توسعه سرسام اور نباشد.
      تعمير و نگهداري
      استفاده از مواد جاذب امواج رادار ساخته شده مي تواند نگهداري اين بمب افكن را بسيار راحت تر كند تا استفاده از موادي كه در لبه تكنولوژي روز قرار دارند و بسيار گران قيمت خواهند بود و نگهداريشان نيز بسيار مشكل است.ولي پلت فرم طراحي نيز بايد به شكلي باشد كه اين پرنده بتواند در 50 سال آينده آسمان ها را همچنان تسخير كند و پذيراي مواد جديد و تكنولوژي هاي نوين نيز باشد.
      قابليت حمل بمب هاي هسته اي
      تصميم گيري در اين مورد بايد همين الان صورت بگيرد، هر چند نيروي هوايي علاقه دارد تا چند سال بعد از توليد بمب افكن ها مجوز حمل سلاح هاي هسته اي را براي آنها صادر كند ولي با توجه به پيشرفت هاي سريع در صنعت هوانوردي نظامي از الان اين پرنده بايد طوري طراحي شود كه حداقل نيمي از آنها از ابتدا قابليت حمل بمب هاي هسته اي و هيدروژني را داشته باشند. و توانايي بازدارندگي ايالات متحده را همچنان حفط كنند.
      كنار گذاشتن طرز فكر شواليه تنها!
      بسياري از مردم فكر مي كنند كه پنهانكاري يعني يك جنگنده پنهانكار به تنهايي و با شجاعت به مانند يك شواليه به مواضع دشمن حمله مي كند و تمامي آنها را نابود ميسازد!! از الان بايد اين تفكر را دور ريخت و يك برنامه جامع جهت حملات پر تعداد بمب افكن هاي نسل بعد در نظر گرفت و تمام سناريوهاي موجود و تهديدات لازم را در آنها پيش بيني كرد تا قدرت واقعي بمب افكن ها و تاثير آنها بر روي مواضع دشمن مشخص شود.
      ساخت يك بمب افكن، نه فقط يك پلت فرم صرف
      در سال هاي بعد LRS-B تنها بمب افكن سنگين ايالات متحده خواهد بود. پس بايد به شكلي طراحي شود كه قابليت باز طراحي بسياري از قسمت هاي آن وجود داشته باشد و بتواند از تكنولوژي هاي آينده نيز به خوبي بهره مند شود. همچنين LRS-B بايد بتواند ماموريت هاي دريايي را نيز به خوبي ماموريت هاي زميني انجام دهد.
      نگه داشتن خلبان در كابين
      با وجود داشتن فناوري پروازهاي بي سرنشين اما ما نبايد در دام اين صحبت ها بيافتيم كه LRS-B بايد تنها قابليت بي سرنشين داشته باشد!، نداشتن خلبان در ميدان نبرد يعني نداشتن حس مسئوليت پذيري و ابتكارات لحظه اي نمي توان از جذابيت هاي فراوان پرنده هاي بي سرنشين گذشت ولي يك بمب افكن سنگين بي سرنشي نياز به حمايت زميني بسيار بيشتري از بي سرنشين هاي فعلي دارد كه اين خود هزينه ها را بسيار بالاتر مي برد.مورد بعدي قابليت ضعيف بي سرنشين ها در سوخت گيري هاي هوايي است كه در حين ماموريت هاي يك بمب افكن دوربرد الزامي است و يك خلبان در هر شرايط آب و هوايي يا زماني به راحتي آن را انجام مي دهد.و در آخر فكر كنيد كه يك بي سرنشين بخواهد بمب هسته اي نيز با خود حمل كند، خيلي فكر خوبي نيست و حتي كابوس آور نيز هست. هر چند خيلي ها فكر ميكنند بهتر بمب هاي هسته اي را به دست بي سرنشين ها سپرد!
      فراموش نكردن چيزهاي كوچك
      بايد فضاي كافي براي خلبان در پروازهاي طولاني در نظر گرفت تا اعصابش راحت باشد و تحت فشارهاي جسمي قرار نگيرد. اين مورد حتما بايد لحاظ شود و سعي شود از تجربه B-2 در اين مورد درس گرفته شود.
      در ژانويه 2011 نيروي هوايي فهرستي كوتاه از اهداف مورد نظر خود را براي بمب افكن تهاجمي منتشر كرد
      اهداف طراحي در نظر گفته شده براي يروژه LRS-B در ژانويه 2011
      كل هزينه پروژه نبايد از 40 تا 50 ميليارد دلار بيشتر باشد سرعت مادون صوت حداكثر بردي پروازي بيشتر از 9250 كيلومتر مداومت پروازي 50 تا 100 ساعت براي پروارهاي بي سرنشين قابليت بقا در حملات روزانه به مواضع دشمن با وجو د قدرتمند ترين دفاع هوايي موجود  
      در پايان تصاويري از طرح هاي مفهومي اراده شده توسط سه كمپاني معظم شركت كننده در اين مناقصه
       
                       
                                                           
       طرح پيشنهادي كمپاني نورث روپ گرومن
       
       
       
       
                      
                                                                              
       طرح پيشنهادي كمپاني لاكهيد
       
       
       
       
       
                         
                                           
        طرح پيشنهادي كمپاني بويينگ
       
       
      حال بايد منتظر ماند و ديد كه در چند ماه آينده مقامات نيروي هوايي كدام يك از طرح هاي پيشنهادي را براي آينده توان هوايي ايالات متحده انتخاب خواهند كرد.
      نظر شما چيست؟
      كم و كاستي بود  دوستان به بزرگواري خودتون ببخشيد، تقديم به ارواح طيبه شهداي مرزباني ناجا در حادثه اخير نگور
      با تشكر فراوان از دوست و استاد گرامي جناب 7mmt به جهت پيشنهاد اين موضوع و كمك هاي بسيارشان
      تهيه شده توسط امير ارسلان رهسپار ، فقط براي ميليتاري
       
       
      منابع :
      http://en.wikipedia.org/wiki/Next-Generation_Bomber
       
      http://www.defensenews.com/story/defense/air-space/strike/2015/01/18/air-force-bomber-industry/21805275/
       
      http://defensetech.org/2014/09/15/air-force-plans-major-step-in-long-range-strike-bomber-program/
       
      http://breakingdefense.com/2014/09/b-2-pilots-lessons-for-lrsb-americas-new-bomber/
    • توسط mehdipersian
      مرداد گذشته، یک ماهواره سنجش از دور ساخت روسیه برای ایران از پایگاه فضایی بایکونور پرتاب شد و انتظار می‌رود سه ماهواره دیگر نیز در سال‌های آینده به فضا پرتاب شوند. همچنین شواهد قانع‌کننده‌ای وجود دارد که نشان می‌دهد یک شرکت روسی در حال ساخت یک ماهواره ارتباطی برای ایران است که در سال 2024 در مدار زمین ثابت قرار می‌گیرد.
       
      ماهواره ی خیام:

       
       
      مرداد 1394، ایران با دو شرکت روسی در مورد پرتاب ماهواره سنجش از دور ساخت روسیه که توسط ایران اداره می شود، به توافق اولیه دست یافت. ماهواره ایرانی در 18 مرداد 1401 به وسیله ی شرکت روس کاسموس به فضا پرتاب شد. 
       
      مشخصات فنی ماهواره:

      مشخصات فنی ماهواره توسط روسیه و ایران اعلام نشده است ولی می توان از یک حق اختراع منتشر شده توسط شرکت NPK Barl در مرداد 1401 اطلاعات جدیدی بدست آورد. این طرح یک ماهواره سنجش از دور با وضوح بالا را توصیف می کند که دقیقاً شبیه خیام است. دارای یک گذرگاه شش ضلعی و چهار پنل خورشیدی است که با زاویه 45 درجه نسبت به محور طولی ماهواره به سمت پایین امتداد دارند. 
       
      محموله یک تلسکوپ کورش(Korsch) با پنج عنصر نوری است. تلسکوپ کورش یک تلسکوپ آناستیگمات سه آینه ای فشرده است که میدان دید وسیعی را ارائه می دهد. این تلسکوپ تصویربرداری را در یک کانال پانکروماتیک و چهار کانال چند طیفی (نزدیک مادون قرمز، قرمز، سبز و آبی) ارائه می دهد. سه پیکربندی ممکن برای تلسکوپ ارائه شده است که همگی با نسبت کانونی f/11.53 (نسبت کانونی تقسیم فاصله کانونی بر دیافراگم است)میباشند. مقادیر سه پیکربندی عبارتند از:
       
      دهانه / فاصله کانونی
      0.535 متر6.17 متر
      0.75 متر8.65 متر
      1.1 متر12.68 متر
       
      در اولین پیکربندی که در شکل زیر نشان داده شده است، وزن تلسکوپ 125 کیلوگرم و طول آن 1.8 متر است.
       

       
      دو پیکربندی دیگر منجر به گذرگاه طولانی‌تر می‌شود، اما نیازی به تغییر در جعبه‌های الکترونیکی محموله و آرایه‌های پیکسل CCD ایجاد نمیکند. این تلسکوپ از یک آرایه کانونی کروی و نه مسطح برای کمک به جلوگیری از لکه دار شدن تصاویر استفاده می کند. یک آرایه اسکن الکترونیکی داده‌ها را در باند X با سرعت‌های 480 مگابیت تا 1.5 گیگابیت بر ثانیه به زمین ارسال می‌کند (نرخ بالاتری نسبت به گزارش NPK Barl در فوریه 2021 ).
       
      سازنده محموله نوری مشخص نیست، اما برخلاف تخصص این شرکت در سیستم های زمینی می تواند خود NPK Barl باشد. طی نمایشگاهی در سال 2019، این شرکت تلسکوپ سنجش از دور را به نمایش گذاشت که انتظار می‌رفت ظرف دو سال آینده به فضا پرواز کند. گزارش شده است که وزن آن تنها 46 کیلوگرم است و همچنین کوچکتر از نمونه ثبت اختراع به نظر می رسد، اما تنها ماهواره میزبان ممکنی که در حال حاضر برای آن قابل شناسایی است، خیام است. احتمالاً تنها یک بخش از تلسکوپ به نمایش گذاشته شده است. 

       
      در یکی از نقشه‌های همراه با حق ثبت اختراع(پتنت) ، ماهواره در بالای طبقه فرگات در داخل محفظه محموله موشک سایوز-2-1a قرار دارد (که نشان می‌دهد پرتاب اولیه به وسیله ی این ماهواره بر به جای سایوز-2-1b سنگین تر بود).
       
       اگرچه پتنت‌ها به ندرت به پروژه‌هایی اشاره می‌کنند که به آن‌ها مربوط می‌شود، اما در اینجا ماهواره در واقع متعلق به پروژه 505 نشان داده شده است. همانطور که در نقاشی زیر مشاهده می‌شود، ماهواره‌ها به اندازه‌ای کوچک هستند که سه عدد از آنها در داخل دماغه قرار گیرند.
       
       
       
      کاربرد خیام:
       
      به طور رسمی، خیام تنها کاربردهای غیرنظامی در زمینه هایی مانند کشاورزی، مدیریت منابع طبیعی و نظارت بر محیط زیست خواهد داشت. مدت کوتاهی پس از پرتاب، رئیس سازمان فضایی ایران مدعی شد خیام به دلیل اندازه کوچکش نمی تواند به عنوان یک ماهواره جاسوسی استفاده شود. با این حال، وضوح زمینی گزارش شده آن (0.73 متر) برای انجام کارهای شناسایی ارزشمند کافی است. 
       
      مرکز کنترل ماموریت خیام:
       

       
       
      به گزارش اخبار ایران، مرکز کنترل ماموریت خیام در مرکز فضایی ماهدشت که تقریباً در 60 کیلومتری غرب تهران و نرسیده به شهر کرج قرار دارد. این مرکز در اوایل دهه 1970 برای دریافت اطلاعات از ماهواره های سنجش از دور خارجی تأسیس شد که اولین آنها ماهواره های لندست ایالات متحده بود. همانطور که در تصاویر Google Earth مشاهده می شود، ساخت یک ساختمان جدید در این سایت حدود آوریل 2020 آغاز شد و اکنون کامل شده است. احتمالاً در گزارش تلویزیون ایران که پس از پرتاب خیام از مرکز کنترل مأموریت پخش شد، دو آنتن سهموی در شمال شرقی ساختمان جدید دیده می‌شود.
       

       
      همکاری های روسی/ایرانی بعدی:
       
      خیام پیش بینی می شود حداقل پنج سال فعالیت داشته باشد و قرار است در سال های آینده ماهواره های بیشتری نیز به آن ملحق شوند. پس از پرتاب، حسن سالاریه اعلام کرد که ایران سه ماهواره دیگر از همین نوع را سفارش داده است و افزود: اولین ماهواره در مجموع 40 میلیون دلار هزینه داشته است.
       
      به نظر می رسد که همکاری فضایی بین روسیه و ایران اکنون فراتر از حوزه سنجش از دور است. در هفته‌های اخیر شواهدی به دست آمده است که روسیه در حال ساخت یک ماهواره ارتباطی زمین‌ایستا برای ایران با نام اکواتور (به روسی به معنای «استوا») است. این نام برای اولین بار در سال 2020 در بیوگرافی مختصری از متخصص ISS Reshetnev، تولید کننده پیشرو روسیه در ماهواره های ارتباطی مستقر در نزدیکی کراسنویارسک در سیبری ظاهر شد. در کنار آن بسیاری دیگر از پروژه ها نیز به آن اشاره شد که این شخص در آن مشارکت داشته است و جزئیات بیشتری ارائه نشده است.
       

       
      ایران در نهایت قصد دارد ماهواره‌های ارتباطی زمین‌ایستا را با استفاده از پرتاب‌کننده‌های بومی پرتاب کند، اما به‌نظر نمی‌رسد ماهواره‌هایی که در آینده قابل پیش‌بینی به فضا پرتاب می‌شوند، قادر به قرار دادن محموله با این ویژگی در این نوع مدار باشند. بنابراین، این کشور احتمالاً برای پر کردن جای خالی باقیمانده نیز به روسیه متکی خواهد بود. اگر معامله‌های دیگری در این زمینه هنوز وجود داشته باشد، پشت درهای بسته انجام شده است. 
       
      ________________________________________
      تلخیص و ترجمه از mehdi persian برای میلیتاری
      ________________________________________
      منبع:
      https://www.thespacereview.com/article/4475/1
       
  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.