SAEID

سپر دفاع موشکی مسکو

امتیاز دادن به این موضوع:

Recommended Posts

[size=18][color=red]طرح Taran ABM[/color][/size]
طرح این سیستم که از یک موشک بالستیک اتمی مدل (UR-100 (SS-11 SEGO با کلاهک 10 مگاتنی برای انهدام اهداف دور برد و خارج از جو بهره میبرد در سال 1963 مطرح شد و موشکUR-100PRO نام گرفت این سیستم از رادار TSSO-S بهره میبرد و همچنین دارای یک رادار هشدار زود هنگام دور برد به نام BMEW بود که در دو سایت راداری RO-1 و RO-2 نصب میشدند این طرح هیچگاه به مرحله عمل نرسید ودر سال 1964 کنسل شد.

[size=18][color=red]طرح ( Aurora (ABM-X-2 [/color][/size]
این سیستم در حقیقت توسعه دهنده و مکملی بود برای سیستم A-35 که در مسکو مورد استفاده قرار می گرفت. این طرح شامل دو موشک بود یک موشک برد بلند A-900 ویک موشک برد کوتاه A-351 که بعد ها به نمونه A-350Zh تغییر پیدا کرد این طرح در سال 1967 کنار گذاشته شد ولی رادار 5N24 Argun همچنان مورد استفاده قرار گرفت.

[size=18][color=red] (S-225 (ABM-X-3 :[/color][/size]
[color=green]رادار ( RSN-225 (FLAT TWIN [/color]
[img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/RSN-225-Flat-Twin-ABM-Radar-1S.jpg[/img]
این برنامه برای طراحی و ساخت سیستم ضد موشکی متحرکی که بتواند یک یا دو موشک بالستیک را منهدم کند اجرا شد این برنامه دومین طرح مهم ضد موشکی بعد از سال 1962 و به دنبال متوقف شدن برنامه Aurora بود این سامانه از دو موشک بهره میبرد که موشک OKB Fakel's 5Ya27 برای انهدام اهداف در خارج از جو و موشک Novator 5Ya26 برای انهدام اهداف در داخل جو را شامل میشود .موشک 5Ya27 موشکی است دو مرحله ای با سوخت جامد در محله اول وسوخت مایع در مرحله دوم و کلاهک اتمی این سیستم از رادار ارایه فازی ( RSN-225 (FLAT TWIN بهره میبرد که دارای یک ایستگاه گیرنده جانبی به نام (PAWN SHOP) بود .هدایت موشک ها تا رسیدن به هدف توسط همین رادار انجام میشد همچنین مجموعه رادار BMEW نیز به عنوان هشدار زودهنگام مورد استفاده قرار میگرفت.
[color=green]موقعیت سایت راداری[/color]
[img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/FLAT-TWIN.jpg[/img]
توسعه کلی طرح در سال 1978 متوقف شد ولی کار بر روی موشک Novator PRS-1 ادامه یافت تا به نمونه ارتقا یافته ای از 5Ya26 دست یابند از جمله آزمایشات موفقیت آمیز این موشک انهدام موشک های
( RS-10 (SS-11 SEGO و ( RSD-10 (SS-20 SABER در سال 1982 بود که کارایی این سیستم را مشخص کرد.همچنین گمان این میرود که موشک Novator PRS-1 طرح پایه ای برای ساخت موشک 9M82 ATBM بوده که بخشی از سامانه ( S-300V2 (SA-12B GIANT است و نیز طرح پایه ای برای طراحی و ساخت موشک 53T6 که در سیستم A-135 مورد استفاده قرار گرفت .این سیستم نیز در سال 1984 از حالت عملیاتی خارج و کنار گذاشته شد ولی رادار آن که در جزیره کامچاتکا واقع است همچنان مورد استفاده قرار دارد.

[size=18][color=green]ادامه دارد.......[/color][/size]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
سلام.جناب گوبلز برد این موشکها حدود چقدر است؟با تشکر

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]سلام.جناب گوبلز برد این موشکها حدود چقدر است؟با تشکر[/quote]

با سلام خدمت شما دوست عزیز این موشک ها که تا الان معرفی شده بین 350 تا حداکثر 400 کیلومتر برد داشتند

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[size=18][color=red]سیستم ( A-135 (ABM-4[/color][/size]
سیستم A-135 جدیدترین سیستم عملیاتی از مجموعه سپر موشکی روسیه است که ادامه طرح های گذشته و به نوعی تکامل یافته انها است طراحی اولیه این سامانه به 1974 باز میگردد که شوروی طرح های بسیاری را در زمینه سیستم های ضد موشکی دنبال میکرد.این سیستم توانایی مقابله با تهدیدات در خارج از جو و هم در داخل جو را دارد که این مهم قبلا بر عهده موشک OKB Fakel بود.این سیستم از رادار ارایه فازی ( 5N20P Don-2P (HORSE LEG بهره میبرد که در محدوده Sary Shagan نصب شده است.
این سامانه از دو موشک 51T6 SH-11 Gorgon با حداکثر برد 350 کیلومتر برای انهدام اهداف فرا جوی و از موشک کوچکتر 53T6 SH-08 Gazelle با حداکثر برد 80 کیلومتر برای انهدام اهداف داخل جوی بهره میبرد همچنین طرحی برای متحرک سازی پرتابگر های سامانه A-135 دنبال شد که از طرف بخش فرماندهی پدافندی روسیه مورد توجه قرار نگرفت آزمایش این سیستم از سال 1976 شروع و در سال 1980 به اتمام رسید وپس از تایید و اطمینان از کارایی در سال 1989 به طور رسمی عملیاتی شد.
[color=green]موشک Gazelle در حال حمل به پرتابگرها[/color]
[img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/53T6-SH-08-Gazelle-ABM-TL-1S.jpg[/img]
[img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/53T6-SH-08-Gazelle-ABM-TL-2S.jpg[/img]
[color=green]موشک Gorgon با حامل ماز 547A[/color]
[img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/Gorgon-ABM-Transporter-Loader-1S.jpg[/img]
[color=green]اماده سازی موشک Gorgon برای حمل[/color]
[img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/51T6-SH-11-Gorgon-ABM-TL-1S.jpg[/img]
به منظور افزایش دقت و برد رهگیری و همچنین افزایش قابلیت درگیری با اهداف بیشتری رادار این سیستم از مدل N20P Don-2P به مدل ( 5N20 Don-2N (PILL BOX تغییر یافت که به این سیستم توانایی درگیری با 8 هدف را به صورت همزمان میداد.موشک 53T6 در چهار سایت دراطراف مسکو نصب شد همچنین رادار Don-2N نیز به عنوان سایت پنجم مد نظر قرار گرفت و موشک های 51T6 نیز در محل قبلی سایت موشکی A-350R نصب شدند .پس از چند ماه از عملیاتی بودن این سامانه برای مدتی موشک های سری 53T6 از کاربری خارج شدند تا کلاهک آن ها با مدل های جدیدتر و قویتر تعویض شود به همین منظور تعدادی از سایت های موشکی مسکو برای مدت کوتاهی غیر فعال بودند .
[color=green]رادار N20P Don-2P[/color]
[img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/HORSE-LEG.jpg[/img]
[color=green]رادار Don-2N[/color]
[img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/7340394.jpg[/img]
به منظور انهدام در ابتدا مجموعه رادار اخطار زود هنگام BMEW موقیعت هدف را مشخص و سپس توسط رادار (Don-2N (PILL BOX عمل هدفگیری و هدایت موشک انجام میشد پس از ساخت و راه اندازی این سامانه به مرور تعداد پرتابگر های موشک 53T6 به 16 عدد در دو منطقه افزایش پیدا کرد همچنین تعداد سایت های موشک 51T6 به 8 عدد تغییر یافت تا پوشش کافی برای مقابله با تهدیدات بیشتر را فراهم کند.
[color=green]نمایی از موشک Gorgon در داخل سیلو[/color]
[img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/51T6-SH-11-Gorgon-ABM-Silo-1S.jpg[/img]
[size=18][color=green]امیدوارم که تا به اینجا مطالب مورد توجه دوستان بوده باشه و در ادامه برخی رادارهای این سامانه ها رو به صورت کامل تر معرفی میکنم[/color][/size]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[size=18][color=green]شبکه راداری :[/color][/size]
سپر دفاع موشکی روسیه دارای طیف گسترده ای از رادارهای هشدار زود هنگام ؛ رهگیری وهدایت موشک است اصلی ترین این رادار ها مدل Don-2N است که رادار اصلی سپر دفاع موشکی مسکو به حساب میاید همچنین شبکه راداری BMEW وظیفه هشدار زود هنگام این سامانه را بر عهده دارد که اهداف را بر حسب اولویت شناسایی کرده وبرای هدف گیری به رادار Don-2N ارسال میکند و بر طبق آن نوع موشک از بین دو نوع 51T6 و 53T6 انتخاب شده و به سمت هدف شلیک خواهد شد.

[size=18][color=green]Dniestr/Dniepr/Daugava[/color][/size]
اصلی ترین رادار مجموعه BMEW رادار ( 5N15 Dnestr (HEN HOUSE است که وظیفه شناسایی تهدید های موشکی وهمچنین ماهواره ها را بر عهده دارد این رادار بردی برابر با 3520 کیلومتر دارد و درمناطق Sary Shagan و Irkutsk نصب شده است و رادار ( Daugava ( 5N86P Dnepr-P نیز پس از مدتی برای تقویت هر چه بیشتر سایت راداری منطقه مورد بهره برداری قرار گرفت.این رادارها پس از سایت راداری EW که در سال 1963 ایجاد شد ساخته شدند و از اهمیت بسیار بالایی در کشف تهدیدات موشکی از جانب ایالات متحده داشتند .
[color=green]رادار Dniestr[/color]
[img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/DNEPR.jpg[/img]
رادار Dnestr شامل دو واحد است که به وسیله یک واحد کنترل اطلاعات آنها جمع اوری و پردازش میشود همچنین آخرین نمونه از رادارهای HEN HOUSE سری 5U83 Daugava با به روز اوری های انجام شده بردی معادل 6000 کیلومتر دارند که هرکدام از این نوع رادار ها میتوانند به صورت فرستنده و گیرنده به تبادل اطلاعات با هم بپردازند.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
با تشكر از Goebbels گرامي.
اما يك نكته مبهم در مورد عكسي كه ادعا شده مربوط به موشك Gorgon است وجود دارد (يعني عكس زير)

[url=http://gallery.military.ir/albums/userpics/11.png][img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/thumb_11.png[/img][/url]
[url=http://gallery.military.ir/albums/userpics/11.png]لينك عكس[/url]

اگر خوب به جزئيات مرحله دوم موشك توجه كنيد متوجه خواهيد شد كه همان مرحله 2 موشك SH-04 Galosh است!
با توجه به عكس هاي زير اين موشك اصلا خود SH-04 Galosh است، با اين تفاوت كه مرحله اول آن فرق مي كند.

[url=http://gallery.military.ir/albums/userpics/p00000211024x768.jpg][img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/thumb_p00000211024x768.jpg[/img][/url]
[url=http://gallery.military.ir/albums/userpics/p00000211024x768.jpg]لينك عكس[/url]

[url=http://gallery.military.ir/albums/userpics/abmssams1.jpg][img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/thumb_abmssams1.jpg[/img][/url]
[url=http://gallery.military.ir/albums/userpics/abmssams1.jpg]لينك عكس[/url]

----------

و اما در مورد موشك Gorgon:
در واقع موشك Gorgon همان موشك Gazelle است با اين تفاوت كه يك بوستر به آن اضافه شده است. و دو مرحله اي شده است.

[b][color=darkred]بدانيد و آگاه باشيد كه تاكنون هيچ عكس كاملي (تمام قَد) از خود موشك هاي Gazelle و Gorgon منتشر نشده است![/color][/b]

ما هميشه مي گوييم چرا نهادهاي نظامي كشور خودمان پنهان كاري مي كنند و اطلاعات زيادي منتشر نمي كنند. در حالي كه خبر نداريم كه در كنار گوشمان نيز اين اتفاق مي افتد.
در واقع به نظر مي رسد كه روس ها پنهان كاري بسياري راجع به اين موشك ها به خرج داده اند و سعي كرده اند كمترين اطلاعات را منتشر كنند.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]با تشكر از Goebbels گرامي.
اما يك نكته مبهم در مورد عكسي كه ادعا شده مربوط به موشك Gorgon است وجود دارد (يعني عكس زير)

اگر خوب به جزئيات مرحله دوم موشك توجه كنيد متوجه خواهيد شد كه همان مرحله 2 موشك SH-04 Galosh است!
با توجه به عكس هاي زير اين موشك اصلا خود SH-04 Galosh است، با اين تفاوت كه مرحله اول آن فرق مي كند.
و اما در مورد موشك Gorgon:
در واقع موشك Gorgon همان موشك Gazelle است با اين تفاوت كه يك بوستر به آن اضافه شده است. و دو مرحله اي شده است.

بدانيد و آگاه باشيد كه تاكنون هيچ عكس كاملي (تمام قَد) از خود موشك هاي Gazelle و Gorgon منتشر نشده است!

ما هميشه مي گوييم چرا نهادهاي نظامي كشور خودمان پنهان كاري مي كنند و اطلاعات زيادي منتشر نمي كنند. در حالي كه خبر نداريم كه در كنار گوشمان نيز اين اتفاق مي افتد.
در واقع به نظر مي رسد كه روس ها پنهان كاري بسياري راجع به اين موشك ها به خرج داده اند و سعي كرده اند كمترين اطلاعات را منتشر كنند.[/quote]

خواهش میکنم و باید بگم همونطور که شما گفتین موشک های پدافندی فرا جوی روسیه از یک طرح کلی بهره میبرن و مرحله اول و همچنين مرحله دوم تعدادی از موشک ها تقریبا یکسانه و با تمامی صحبت های دیگر شما هم کاملا موافقم و همین اندک اطلاعات هم از اقمار شوروی سابق مثل بلاروس و غیره به دست آمده نه خود روسیه

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[size=18][color=green]Daryal[/color][/size]
در سال 1970 اتحاد جماهیر شوروری کار بر روی ساخت نسل جدید راداری های BMEW یعنی مدل 5N79 Daryal را آغاز کرد. اولین نمونه از این رادار در ابتدا در بلاروس و در نزدیکی منطقه Pechora ساخته شد و سپس نمونه کامل تری از این رادار ارایه فازی با دو سایت جداگانه در روسیه به مرحله ساخت رسید که Daryal-U و Daryal-UM نام گرفت .این دو سایت راداری که از یک رادار به عنوان گیرنده و از دیگری به عنوان فرستنده استفاده میکند (فاصله دو رادار از هم بین 800 تا 2800 متر ) بردی در حدود 5000 کیلومتر دارد .
[color=green]5N79 Daryal [/color]
[img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/PECHORA.jpg[/img]
همچنین یکی از نکاتی که درباره برخی از این رادارها وجود دارد این است که بعد از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروری بسیاری از این رادار ها در محدود های خارج از خاک روسیه قرار گرفتند از جمله بسیاری از سایت های HEN HOUSE و Daryal که به ناچار باید با رادارهایی در خاک روسیه جایگزین میشدند برای همین رادارهای جدیدی در روسیه ساخته شد .

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

این صحبت شما از چه منبعی هست ؟؟؟؟



اگر به مقادير ذكر شده براي موشكها دقت كنيد عدم كارايي عملي اين سامانه ها اثبات ميشه .

توجه داشته باشيد كه كلاهك 2 تا 3 مگاتن براي يك موشك ضد موشك كه در مدار 120 کیلومتری زمین منفجر بشه چه تاثیرات بر روی مدارماهواره ها میزاره و اینکه براحتی تمامی همون رادارهای کنترل و هدایتش رو از کار میندازه ! چه بسا منجر به انفجار کلاهک های موشک هدف هم میشه و نتیجه بسیار مخرب تر از قبل .

نمونه عملیش تست استارفیش پرایم هست که در اوقیانوس آرام و مدار 400 کیلومتری زمین توسط کلاهک 1.4 مگاتنی انجام شد و تاثیرات ئی ام پی اون به حدود 1400 کیلومتر اونطرف تر از مرکز انفجار یعنی هاوایی رسید و چراغهای خیابونا تا ارتباطات مخابراتی و تلفن ها رو از کار انداخت ! حالا تصور کن انفجار یک بمب 2 یا 3 مگاتنی کلاهک گالوش در ارتفاع 120 کیلومتری زمین چه فاجعه ای خواهد بود .!.
  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]اگر به مقادير ذكر شده براي موشكها دقت كنيد عدم كارايي عملي اين سامانه ها اثبات ميشه .

توجه داشته باشيد كه كلاهك 2 تا 3 مگاتن براي يك موشك ضد موشك كه در مدار 120 کیلومتری زمین منفجر بشه چه تاثیرات بر روی مدارماهواره ها میزاره و اینکه براحتی تمامی همون رادارهای کنترل و هدایتش رو از کار میندازه ! چه بسا منجر به انفجار کلاهک های موشک هدف هم میشه و نتیجه بسیار مخرب تر از قبل .

نمونه عملیش تست استارفیش پرایم هست که در اوقیانوس آرام و مدار 400 کیلومتری زمین توسط کلاهک 1.4 مگاتنی انجام شد و تاثیرات ئی ام پی اون به حدود 1400 کیلومتر اونطرف تر از مرکز انفجار یعنی هاوایی رسید و چراغهای خیابونا تا ارتباطات مخابراتی و تلفن ها رو از کار انداخت ! حالا تصور کن انفجار یک بمب 2 یا 3 مگاتنی کلاهک گالوش در ارتفاع 120 کیلومتری زمین چه فاجعه ای خواهد بود .!.[/quote]

به هر حال این هم یک نظر محتمل هست ولی اگر این سامانه ها کارایی نداشتن برای چی باید این همه هزینه برای ساختشون بشه فقط تبلیغات! البته یادم رفت بگم اونجا که بحث سر مرگ و زندگی باشه خوب این تاثیرات قابل چشم پوشیه از نظر من

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

به هر حال این هم یک نظر محتمل هست ولی اگر این سامانه ها کارایی نداشتن برای چی باید این همه هزینه برای ساختشون بشه!


تبليغات و هيجانات جنگ سرد ...


به نظر ميرسه هدفي خاص در پيش بوده و اون هم نمايش برتري قدرتها به مردم جهان .

نكته جالب اينه كه دوره اين موشك ها دقيقا پس از پايان يافتن دوران تست هاي فضايي بمب هاي اتمي شروع شدند و با دانستن اين موضوعات هست كه من ميگم هدفي جز تبليغات و ايجاد حس امنيت در شوروي نداشتند .

تقريبا تمامي كارهاي اون دوران چنين اهدافي داشتند ./.



http://en.wikipedia.org/wiki/High-altitude_nuclear_explosion
  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
بچه ها بنظرتون رادار 3000 کیلومتری که مسولین قولش رو دادند میتونه یکی از مدلهای فوق باشه :mrgreen:
با این وضعیت تا چند سال اینده باید منتظر ساخت رادارهایی با برد 4000تا 6000 کیلومتر در کشور باشیم icon_cheesygrin

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

Duga
آخرین رادار از مجموعه رادارهای اخطار زود هنگام BMEW رادار Duga است که راداری است ماورای افق (OTH) در مجموع سه عدد از این رادار ها ساخته شد که اولین در ناحیه Nikolayev نصب شد و برای شناسایی موشک هایی بود که از پایگاه بایکانور قزاقستان پرتاب میشدند(فاصله ای در حدود 2500 کیلومتر) و دو نمونه بزرگترآن که دارای برد و دقت بیشتری بودند یعنی Duga-2 و (Duga-3 (STEEL YARD در چرنوبیل نصب شدند. این رادارها تا 1989 در خدمت بودند وبعد از ان تنها رادار Duga-3 عملیاتی باقی ماند.
رادار Duga -1
1%7E244.jpg

منبع

[align=center]استفاده از این مقاله تنها با ذکر نام سایت میلیتاری به عنوان منبع امکان پذیر می باشد[/align]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
با تشکر از مقاله ی زیبای گوبلز عزیز

بنظر بنده هم این سامانه ها با اینکه در صورت استفاده اثرات سو الکترومغناطیسی شدیدی بر اطراف میزاشت اما با توجه به هدف این سیستم (دفاع از پایتخت سیاسی نظامی مسکو) برخی خسارات قابل توجیه به نظر میرسه (توجه داشته باشید تنها شوروی نبود که این سیستمها رو توسعه داد ، آمریکا هم در همون زمان در حال توسعه سیستم پدافندی Safe gaurd با کلاهک اتمی برای پایگاه هوایی گرند فورکس بود) . بحث استفاده ی تبلیغاتی از این پروژه ها هم البته تقریبا در هر پروژه ی علنی زمان جنگ سرد وجود داشته .

همچنین در مورد اینکه این موضوع فقط تب دوران جنگ سرد بوده باید به این نکته اشاره کنیم که این سیستمهای دفاع موشکی (از جمله سیستم A-135) هنوز هم بعد از 20 سال که از اتمام جنگ سرد میگذرد ، هنوز عملیاتی هستند .

Thundar عزیز ، رادارهای برد بلند ایرانی به احتمال بسیار قوی از نوع رادارهای OTH (ماورای افق) خواهند بود

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.