babak1985

ناگفته‌های عملیات سپاه درمقابله با پژاک

امتیاز دادن به این موضوع:

Recommended Posts

سلام خدا بر شهیدان

و با شهدا پیمان می بندیم که ادامه دهنده راه آنها خواهیم بود.
ما از مرگ نمی هراسیم
ما به دنبال دنیا نیستیم. هیچ جزاء و شکری نیز از دنیا انتظار نداریم.
ما فقط وجه خدا را می خواهیم و بس.
حتی اگر دنبال پیروزی هستیم به خاطر امر خداست نه به خاطر دنیا.

و ما النصر الا من عند الله و ان الله عزیز حکیم(انفال 10) اگر پیروزی بدهد یا ندهد او شکست ناپذیر باعزت است که کارهایش (دادن یا ندادن پیروزی) بر اساس حکمت است.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
با سلام به روح پر فتوح شهيدان عزيز
[quote]در هر منطقه ای که نیاز به دید وسیع بود این عمود پرواز از کیف حامل خارج و در چند دقیقه اماده میشد و ارتفاع میگرفت. دو نمونه دوربین بروی اون نصب بود که .......
خب محک بسیار خوبی بود که نقاط ضعف و قوتش مشخص شود.
البته ایراداتی دیده شد که واحد مهندسی سپاه در حال رفع ایرادات هستند. [/quote]
انشاء الله اين عمود پرواز بالون بوده ديگه !!
تلفاتي هم داشت در طي اين آزمايش يا خير ؟؟؟؟
با تشكر

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
سلام دوستان

من موقعی که نظرات دوستان رو میخوندم حقیقتاً در حق فرماندهان سپاه خیلی کم لطفی کردن :

اولاً من خودم تقریباً از نزدیک این کوهها رو دیدم باید خدمت دوستان بگم این رشته کوهها اگر اشتباه نکنم رشته کوههای آراراته شبیه رشته کوههای زاگرس و البرز نیستن کوههای به اصطلاح جوان و غالباً بصورت نوک تیز و خیلی بلند که در حال حرکت عادی خیلی مشکله چه برسد در حال حرکت با تجهیزات آنهم بخوان درگیر بشن شاید اگر میبینین که زیاد تجهیزات ندارن نه بخاطر اینکه کمبود تجهیزات دارن بلکه شاید خواستن بارشون سبک باشه تا راحت و سریع حرکت کنند تا ابتکارعمل وآرایش صحیح رو از پژاک بگیرن بالاخره عزیزان سپاهی هم انساناً و محدودیتهای جسمی انسان در حرکت در این شرایط فوق فوق سخت شامل حال آنها هم میشود پس بجای خرده گیری باید دست و پای این عزیران رو بوسید که این شکلی در راه مملکت جان فشانی می کنند !

دوماً مثل اینکه خیلی از دوستان توجه نمی کنند به این قضیه که آمریکا و رژیم صهیونیزم پشتیبانی لوجستیک و اطلاعاتی از این پژاک دارن و هر دو جنایتکار دارای ماهواره جاسوسی هستن پس جای بحث نیست اگر خیلی وقت ها منتظر واحدهای مهندسی نمی شدن و در تله های انفجاری می افتادن برای این بوده که ابتکار عمل و آرایش صحیح رو ازدست پژاک که از حمایت این دو جنایتکار بهره می برن گرفته باشن !

ثالثاً اگر میبینین که از هلی کوپتر و پهپاد و سایر تجهیزات زیاد استفاده نمیکنن به نظر من شاید :

1- به دلیل نزدیکی زمان خروج نیروهای آمریکایی از عراق فرصت عمل را از رسانه های امریکایی خواستن بگیرن تا داد و بیداد راه نیاندازن که ای ملت عراق ببینید اگر ما نباشیم ایران این شکلی به مملکت شما هر وقت بخواهد تجاوز و آرامش رو از شما خواهد گرفت تا این شکلی بخواهند بهانه ای برای حضور در عراق برای سالیان بعد داشته باشند.

2- اگر میبینین که سپاه فرصت عقب نشینی میده و درگیر نشده نبخاطر نجنگیدن بلکه به دلیل بافت جمعیت و تعصبات ویژه کردها شاید نخواستن زیاد کردهای منطقه رو چه ایران و چه عراق متشنج کرده باشن چون پ.ک.ک و پژاک در حد فراتر از خودشون امکانات رسانه ای دارن حالا ول کن حمایت مزدوران بی بی سی فارسی و صدای آمریکا و غیره رو.

3- در بعضی جاها هم دوستان ندیده قضاوت نکنن واقعاً امکان استفاده شاید نبوده چون ارتفاعات جاسوسان خیلی جای به اصطلاح کثیفیه از لحاظ دسترسی !

رابعاً از دید خود من چیزی بعنوان پژاک وجود نداره چون اگر میبینید که گروهکی مثل پ.ک.ک تشکیل شده و داره می جنگه و الان ابزار دست قدرت هاس این به دلیل کثافت بازی و ندادن حقوق اولیه شهروندی کردها توسط ترک هاس حقوق 20 میلیون انسان ! جالبه بدونین در این اسلام امریکایی که مدل حکومتیش هم حکومت ترکیه است خودشون دم از دموکراسی میزنن در حالی که غافل از اینن که 20 میلیون کرد حق خیلی چیزها رو ندارن من این رو همینجوری نمیگم خودم به مناطق کرد و ترک رفتم مناطق کرد واقعاً تآسف باره دریغ از یه زیر ساخت درست و حسابی مثلاً جاده ها آسفالته ولی نوع سنگ داخلش از یه نوعه که اگر برین میبینین تایر ماشین ها رو تیکه تکه می کنه با ابن وضع چطوری به جاده میزنن خدا میدونه! در حالیکه در ایران حقوق شهروندیه همه ترک و فارس و کرد و لر و عرب و بلوچ یکی اند و در درگیری ها هم اگر دقت بکنین اکثر پژاکیها ملیتشون ترکیه هست نه ایرانی !

به هر حال من باز هم دست و پای این عزیزان رو می بوسم که با این همه فشار ناجوانمردانه سیاسی و بازیهای ناجوانمردانه رسانه ای این شکلی جان فشانی کرده و دخله این جانیان رو اوردن در ضمن گفتن این نکته هم حائز اهمیته که اونها بالای 100 کشته و 400 زخمی و اسیر داشتن چیزی که ارتش ترکیه با هزار التماس از آمریکا و استفاده از نیروی هوایی و بمباران سنگین نمیتونه به این ارقام برسه !

به امید درخشش ایران و ایرانی در همه زمینه ها ... یا علی
  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
داداش بي سرنشين كه نميتونه تونل زير زميني بزنه بايد ايثار كردو رفت جلو وايسادي كنار گود ميگي لنگش كن اقا مرتضي

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
حقّا كه تميز و عالى گفتى! دست مريزاد جناب aaa84 ! خيلى مهمه كه ديد ٬ فرانظامى باشه!!
يك فرمانده خوب و ايده آل٬ بايد بتونه چيزى بيش از نبرد و سلاح رو ببينه؛ اين در گفته ى شما معلومه.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
تعصب الکی بخرج ندید اگر عملیات سپاه در دوران جنگ با اصول نظامی بود مثل ارتش 48هزار کشته میداد نه نزدیک نیم میلیون .
بعد کسی که در آن مناطق زندگی کرده باشد میدونه بخاطر شرایط خیلی حساس و خاص اجتماعی تنها راه همین کاری بود که اینها انجام دادند
  • Upvote 1
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]تعصب الکی بخرج ندید اگر عملیات سپاه در دوران جنگ با اصول نظامی بود مثل ارتش 48هزار کشته میداد نه نزدیک نیم میلیون .
[/quote]

[b]حوزه فعالیت سپاه و ارتش در زمان جنگ یکی بوده؟تعداد نیروهاشون یکی بوده؟البته قبول دارم که ارتش اصولی تر می جنگید ولی درصد پیروزی هاشون رو حساب کنید؟![/b]

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote][quote]تعصب الکی بخرج ندید اگر عملیات سپاه در دوران جنگ با اصول نظامی بود مثل ارتش 48هزار کشته میداد نه نزدیک نیم میلیون .
[/quote]

[b]حوزه فعالیت سپاه و ارتش در زمان جنگ یکی بوده؟تعداد نیروهاشون یکی بوده؟البته قبول دارم که ارتش اصولی تر می جنگید ولی درصد پیروزی هاشون رو حساب کنید؟![/b][/quote]
با سلام خدمت همه دوستان گرامي
به اين لينك مراجعه كنيد : http://www.military.ir/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=13947
در بزرگترين عمليات سپاه يعني كربلاي 5 تعداد شهدا 7601 نفر اعلام شده چطور ممكن است در مجموع عملياتهاي كوچكتر رقم نيم ميليون تلفات را بدست آورد . دريكي از بروشورهاي مناطق راهيان نور رقم تلفات ايران در عمليات بيت المقدس آزاد سازي خرمشهر حدود 5000 نفر در مجموع سپاه و ارتش ذكر شده بود . در يك آمار بدبينانه دفاع مقدس كل تلفات 384 هزار نفر ارتش و سپاه بوده است . ضمن آنكه از مقطعي با توجه به اختلاف سليقه بين فرماندهان ارتش و سپاه قرار بر اين شد كه وظيفه آفند بر عهده سپاه و وظيفه پدافند مناطق تصرف شده برعهده ارتش قرار گيرد و طبيعي است تعداد تلفات در آفند بيش از پدافند است . در همين عمليات كربلاي پنج ارتش عراق بالغ بر 90 هزار كشته و زخمي داد در حالي كه مجموع تلفات ايران حدود 60000 شهيد و زخمي بود
  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
یازم بحث های بی هدف و بچهگانه سپاه بهتر بود ارتش بهتر بود رو راه نندازید.
سپاه اونموقع مگه چند سال بود که تاسیس شده بود؟! چقدر تجهیزات داشت!
همشون برای ایران خدمت کردن همین کافیه.بیخود اختلاف نندازید.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
اصلا درک نمی کنم چرا باید مردم این دیدگاه ها رو نسبت به ارتش و سپاه داشته باشن

اصلا چه فرقی میکنه سپاه قوی تره یا ارتش؟؟ اگه ارتش ضعیف ترم باشه به علت اینه که کلا دست سپاه باز تره ولی در هر صورت دو نبروی متفاوتند با روشی متفاوت
  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
با تمام دادن هزاران شهید در این راه من اخیرا ادعای کشورترکیه رو شنیدم که گروهک پ ک ک با کمک ایران وسوریه سازمان دهی شده اند ان شاءالله تمام خیانتها وتحریمهایی که به طور ناجوانمردانه به کشورما تحمیل میشود خنثی شود.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
فقط به احترام شهدای دلاور یگان ویژه صابرین و برای اشناتر کردن بچه های اغلب تازه وارد و خام ! (که البته بعضیاشون بالای صد تا هم پست دارند و برخی ها هم داره از 1000 رد میکنه) این پست رو میزارم ، البته که مدتهاست پستهای ملت رو در تاپیک های مختلف میخونم و میخندم بهشون به جا اینکه خودمو الکی درگیر یه سری انسان ؟؟؟؟ بکنم که اخرشم بفهمیم از اونایی هستند که حالت ازشون بهم میخوره و حرفات به سنگ اثر میکنه به اینا نع !

[quote]مجتبی با چفیه صورتش رو بسته بود و خودشو تو تاریکی شب لای ستون جا داده بود تا فرمانده نبیندش آخه قرار نبود مجتبی با بچه ها بره جلو باید میموند واسه کاری دیگه ولی دلش چیز دیگه ای میگفت...
ساعت دو بامداد بود که دیگه فرمانده هم متوجه حضور مجتبی شده ولی کاری نمی تونست بکنه .

مجتبی رو توجیه ی میکنه ... نیروهای پژاک سنگر، کمین و کانال و تونل زیادی زده بودند فکرشم نمی کردند که کسی جرات نزدیک شدن پیدا کنه! بچه ها به کمتر از دو متری شون میرسن ....جنازه های پژاکی ها نظر بچه ها رو جلب میکنه دیگه همه آماده درگیری هستن ...
چند نفری پیش قراول هستن از جمله مجتبی همه جا تاریک بود که ناگهان یکی از اونا بچه ها رو میبنده با تیراندازی اون چند نفر اول زمین گیر میشن که ناگهان یک انفجار شدید رخ میده احتمالا از قبل تله ای کار گذاشته بودن ....
در گیری به اوجش میرسه.صدای بچه ها یی رو که پیش قراول بودن رو پشت بی سیم دیگه نداشتیم یکی از بچه ها میگه صدای فلانی رو شنیدم که پشت بی سیم گفت : سفر کربلا، یاحسین، استراحت(دلاور کربلا رسیدی ما رو هم دعا کن)

یکی دیگه از بچه ها خودشو به مجتبی می رسونه می خواد که پانسمانش کنه تو اون شلوغی درگیری، کلی باند میزاره رو سینه مجتبی تا جلو خونریزی رو بگیره
ولی زخمش عمیق بود یک لحظه احساس کرد که دستش تو شکاف رو سینه مجتبی جا شد...
سرش و نزدیک مجتبی میکنه دیگه می دونه مجتبی می خواد پر بکشه اشک تو چشماش جمع میشه که کاری نمی تونه بکنه ... متوجه زمزمه ای از مجتبی میشه..
مجتبی دوبار این کلمه زیبا رو بیان میکنه و عازم بهشت میشه ...یا علی بن ابیطالب،یا علی بن ابی طالب...
و خداحافظ دنیا، وعده ما بهشت

راوی یکی از همرزمان شهید[/quote]

http://shahidmojtaba-babaei.persianblog.ir/post/25/

بهتره دوستان هم سری به این وب نوشت بزنند :

http://mahfelshohadaa.mihanblog.com/

ضرر نمی کنید ، ضمنا ، [color=red]بعضیا از اون ور بام می افتند بعضیا از این ورش !!![/color]

برای شادی روح شهدای یگان صابرین صلوات

بحث نمیکنم نه با این طرفیا نه اون طرفیا چون وقتمو نمیخوام الکی هدر بدم ...

بسیار حرف ها هست و میشه گفت ولی به دلیل اینکه برداشت های اشتباه میشه ازش بیان نمی داریم

جنگ ایران عراق سالها ازش گذشته هنوز برخیا اجازه نمیدن اسم جنگ رو به زبان بیاری خدا رحم کنه بخوای راجبه وقایع کردستان و درگیری های اخیر بگی ولی خوب در کل : من حسابی برای شهدای صابرین کیف کردم .... و نیز یگان صابرین

تاثیرگزاری زیادی در عملیات داشتند

یا حق
  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

• مرور توسط کاربر    0 کاربر

هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.