BattleMaster

به یاد جانباز جان باخته ... مظاهر عزیز

امتیاز دادن به این موضوع:

Recommended Posts

پنجشنبه ساعت 4 بعد از ظهر از هم خداحافظی کردیم ... از زمان بچگی میشناختمش ...20 سال میگذره ... یه مرد جنگ ... یه جانباز شیمیایی ... کسیکه ده ها ترکش رو تو تنش حمل میکرد ولی خم به ابرو نمیاورد ... و لبخند قشنگش و شیرین زبونیش و با خاطراتش از جبهه همه رو میخندوند ... شغلش تاسیسات ساختمونی بود ... کارش حرف نداشت ... هم کارش هم اخلاقش ... اسم قشنگی داشت ... [b]مظاهر ! به یاد حبیب ابن مظاهر
کسیکه هرگز دنبال حقوق و مزایای جانبازیش نرفت و گرفتن پول و حتی کمک دارویی و درمانی از این راه رو برای خودش عیب میدونست ... همیشه میگفت برای منی که هنوز توان کار کردن دارم خلاف اصول مردانگیه که بخوام بخاطر دفاع از وطنم حقوقی دریافت کنم !
[/b]
قرار بود یکشنبه به دیدن من بیاد ولی نیامد ... دل نگران شدم .... به همکارش حسن و از بچه های دیگه هم سنگرش زنگ زدم گوشی اون هم خاموش بود گفتم شیطونا لابد رفتن مسافرت آخه دمه عیده ...

و امروز گوشیش روشن شد و خانومی با صدای لرزون بهم گفت ... مظاهر فوت کرده
[b]
خدایا تو بزرگی ... بزرگتر از اونی که اجازه درخواست کاری رو ازت به خودم بدم ... اما ....

دوستان ما گوهرهای زیبای دریای زندگی ما هستند ... ما دلهامون به بزرگی تو نیست ... طاقتشو نداریم ... اونهارو اینگونه از ما نگیر !
[/b]

در حادثه غم انگیزی به ملکوت پرکشید

http://gilan.isna.ir/Default.aspx?NSID=5&SSLID=46&NID=48783

استدعا دارم همه برای شادی روح این مرد جنگ ... این مدافع میهن و جانباز جان باخته وطنمون ... فاتحه ای بخونیم !

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
اینها هستند که هر چند وقت این انقلاب رو زنده و پویینده نگه می دارن
خدایش بیامرزد... icon_razz

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
این شهیدان و جانبازان هستند که یاد و خاطره دفاع مقدس و انقلاب اسلامی را زنده میکنند.
شهدا همیشه زنده اند.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

• مرور توسط کاربر    0 کاربر

هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.