امتیاز دادن به این موضوع:

Recommended Posts

خیر منظور بی دقتی نیست بلکه مشخص نبودن کمان پرتابی موشکهای بالستیک یعنی اینکه مسیر مشخصی را بطور واقعی طی نمیکنند البته نه فقط موشکهای ایران کلیه موشکهای بالستیک بی دقت میباشند و همیشه در مورد دقت آنها اقراق میشود و چون دقت برخورد در بیشتر مواقع اتفاقی است نمیتوان حدس درستی از برخورد دقیق موشک زد . البته همین دقت کم بسیار وهم برانگیز است و مسایل روانی شدیدی برای دشمن پدید میاورد :mrgreen:

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
ایران به کجا می تواند موشک های خود را به غیر از لب مرز ها یکی از دلایلی که موشک های ایرانی هر کدام به یک طرف می رود این است که هر کدام به یک طرف مرزهای ایران می روند. این سخن خوده وزیر دفاع ایران است ما موشک هایمان را لب مرزها امتحان کرده ایم. شما درست می گویید که بعضی ها در مورد دقت هدف گیری موشک ها اغراق می کنند شاید هم ایران هم اشتباه کند. اما در مورد ایران این موضوع کمتر صدق می کند. زیرا این را می توان از تحرکات سیاسی و منطقه ایی فهمید امارات تاد را به امریکا سفارش داده که باز هم سلاحی خوبی برای موشک شهاب 3 نیست و امریکا رادار جدید به اسرائیل داده و از همه مهم تر تر کشور های منطقه از این موشک است. :mrgreen:

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[align=center]سلام دوستان
براي آشنايي بيشتر با موشك هاي بالستيك كتاب الكترونيكي زير را دانلود كنيد:
The Rocket and the Reich: Peenemünde and the Coming of the Ballistic Missle Era by Michael Neufeld
تصویر
Download Ebook From Rapidshare
براي دانلود فايل از سايت رپيدشر مي توانيد از سايت زير كمك بگيريد:
ساخت لینک مستقیم با قابلیت ادامه دانلود[/align]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[align=center]يك كتاب ديگه هم دارم كه درباره هدايت و كنترل موشك هاي بالستيك هست.
اين كتاب تخصصي و خيلي عاليه . با شكل و فرمول رياضي مطالب رو توضيح ميده. اگه انگليسيتون خوبه توصيه مي كنم حتما دانلودش كنيد.
تصویر
لينك دانلود:
دانلود با حجم 3079 کیلوبایت
پسورد باز كردن فايل: www.elektrotekno.com

براي دانلود از رپيدشر اين سايت هم خوبه: www.rapidbaz.com

موفق باشيد! :mrgreen: [/align]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

در روزنامه مطلبی در مورد توان نظامی ایران به نقل از یک روزنامه عربی می خواندم که در ان امده بود سرعت شهاب 3 ایران به قدری زیاد است که هیچ ضد موشکی نمی تواند بر ان غلبه کند.
رادار جدید امریکا که به اسرائیل داده شده این قابلیت رو داره که اسرائیل را 12 دقیقه پس از شلیک موشک شهاب 3 ایران خبردار کند.
ایران رادار مخصوص شهاب 3 ساخته شده.


رادار ايكس باند در واقع براي تكميل دفاع موشكي آمريكا ساخته شده كه يك نسخه اون با كنترل پرسنل آمريكايي و شرط عدم وجود پرسنل اسراييلي در خاك اسراييل مستقر شده

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
دوستان عليرغم اينكه موك شهاب در كلاس خودش يكي از بهترين هاي دنياست و نسخه جديدتر اون قدر 1 مي تونن تحت هر شرايطي اسراييل رو هدف قرار بدن نبايد فراموش كنيم اين اتفاق صرفا" ناشي از برتري موشكهاي ما نيست بلكه از يك ضعف بسيار بزرگ در اسراييل اسنتفاده مي كنيم وسعت كوچك و نداشتن عمق كافي براي مقابله با موشك شايد اگه اسراييل به اندازه عراق وسعت داشت اونوقت قضيه كلي عوض مي شد چون بايد فاز مياني رو هم روي كشور مقصد طي مي كرديم كه كار هدفگيري رو خيلي ساده تر مي كنه ماداميكه يك كشور وسعت نداشته باشه هزار تا رادار و تاد هم بي فايده است.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
عدم دقت موشكهاي بالستيك براي هدف قرار دادن كلي چندان قابل توجه نيست و بحث بر سر برخورد به هدفهاي خاص است همين عدم دقت باعث تعطيلي كار در اسرائيل و رفتن به پناهگاه مي شود همچنين ايران توانسته است موشكهاي شهاب سه را به كلاهكهاي خوشه اي مجهز كند

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

لطفا شایعه پراکنی نکنید. ما نیازی به موشک با برد 6000 کیلومتر نداریم.

مسیر پرواز موشکهای بالستیک بیضوی شکل نیست و الان عکس در این مورد ندارم.

در اکثر موشکهای قاره پیما بدین صورت است.

مرحله اول شتاب گیری یا boost phase که 3 الی 5 دقیقه طول میکشد و موشک در انتهای فاز به ارتفاع 150 الی 400 کیلومتری رسیده است. در این فاز سرعت موشک تا 7 کیلومتر بر ثانیه رسیده و زمان آن اگر سوخت جامد باشد کمتر خواهد بود.

مرحله دوم فاز میانی که به midcourse phase مشهور است. موشک در این مرحله که در حدود 25 دقیقه است تا ارتفاع 1200 کیلومتری صعود کرده و سپس با یک ایست به سمت زمین تغییر جهت میدهد. فاصله طی شده در این فاز بین 3186 الی 6372 کیلومتر است.

مرحله سوم ورود به داخل جو یا reentry phase که از ارتفاع 100 کیلومتری شروع شده و 2 دقیقه طول میکشد.

مشخصات مراحل فوق در موشکهای بالستیک میانبرد فرق داشته و در شهاب3 هم با سایر موشکهای هم کلاس متفاوت است!


اقا سعید شما چی می گی؟یه موشک بالستیک تا ارتفاع 1200 کیلومتر زمین بالا میره؟
:mrgreen:

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
ببخشید می شه دوستان بر اساس فاصله 1300 کیلومتری و زمان طی شده محاسبه کنند و ببینند سرعت موشک چقدر می شه ... یعنی منظورم اینه که به 20 ماخ می رسه یا نه ؟

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
javadiii, دست شما درد نکند سر فرصت کتابها رو دانلود خواهم کرد. hamid007, دوست من چند بار گفتم پست متوالی ارسال نکن؟! :mrgreen: در فاز میانی نمیتوان موشک بالستیک را رهگیری کرد چون در ارتفاعات زیاد و در مسیر غیر قابل پیش بینی پرواز میکند. udt88, درست مانند جنگ 33 روزه اسرائیل علیه لبنان که باعث مهاجرت معکوس یهودیان شد! تاثیر روانی یک فروند شهاب3 بسیار بیشتر از ارزش تاکتیکی این موشک است! hadi222, دقت کن نوشتم موشکهای قاره پیما! در موشکهای بالستیک میانبرد و دوربرد دستیابی به ارتفاع مذکور ممکن نیست ولی موشک میتواند تا ارتفاعات چند صد کیلومتری صعود کند. nestor, برای محاسبه سرعت موشک (البته کلاهک) در لحظه برخورد به هدف نیاز به دانستن سرعت و ارتفاع و بردار پروازی در لحظه شروع فاز نهایی هستیم. من قبلا سعی کردم این معادله رو حل کنم با اعداد فرضی اما نشد چون به این سادگی نیست! یعنی نیاز به فاکتورهایی است که گفتم. حجم و جرم و شکل کلاهک رو البته میشه پیدا کرد که اینا هم در مساله دخیل است.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[center][IMG]http://gallery.military.ir/albums/userpics/10206/1_28129~1.jpeg[/IMG][/center]

[font=tahoma,geneva,sans-serif][size=4][color=indigo]معرفی موشک شهاب-1 یا SCUD B[/color][/size][/font]

[font=tahoma,geneva,sans-serif][size=4]تلاش هاي ايران براي ساخت موشك هاي بالستيك با برد زياد و توپخانه هايي با برد بالا را ميتوان به سه دوره زماني تقسيم كرد.دوره اول بين سال هاي(1977- 1979).دوره دوم در خلال جنگ با دشمن بعثي حوالي سالهاي(1980- 1988) و دوره سوم بعد از جنگ در سال(1988)به بعداز مرحله دوم به بعد ساخت موشك وارد فاز جديدي شدو ساخت و طراحي موشك ها به تعداد بالا و همزمان با شرايط خاص انجام شد.(ميتوان عنوان كرد كه با توجه به اينكه ايران در خلل جنگ 8 ساله تاثير موشك هاي بالستيك و فناوري موشكي را درجنگ و استراتژي دفاعي به خوبي درك كرد و بعد از جنگ به سمت استراتژي دفاع موشكي نامحدود روي اورد).
موشک های هدایت شونده که در زمان شوروی سابق طراحی شده بودند و مدل های مدرنیزه شد شبیه آن (پیش از هر چیز توسط کره شمالی) در حال حاضر هنوز هم بعنوان اساس طراحی های فنی در زمینه موشک های بالستیکی به شمار می روند. اما به هر ترتیب سکوی توسعه برنامه های موشکی ایران و فناوری های مربوط به آنها در مجموع SCUD های شوروی و "بچه" ها و "نوه" های آن در کره شمالی است. موشک های SCUD و نمونه های مشابه آن به طور گسترده ای در سالیان اخیر در جنگ "ایران-عراق" مورد استفاده قرار گرفتند.


بعد از پايان جنگ ايران كوشيد كه با كمك گرفتن از خارج کشور به توسعه فناوري موشكي خود بپردازد. برنامه موشكي ايران به سرعت پيش رفت و باعث حيرت جهانيان گشت. بعد از جنگ,ايران به ازمايش موشك هايي با سوخت مايع روي اورد از جمله موشك SCUD-Bكه به وسيله مهندسي معكوس ساخته شده بود. نمونه بومي موشك اسكاد-بي به نام شهاب-1 شناخته مي شد كه دوباره طراحي و ساخته شده بود.[/size][/font]

[center][IMG]http://gallery.military.ir/albums/userpics/10206/1~41.jpg[/IMG][/center]
[center][font=tahoma,geneva,sans-serif][size=4]نمایی از پیشرانه موشک شهاب 1[/size][/font]
[/center]
[font=tahoma,geneva,sans-serif][size=4]ایران اولین موشک های SCUD خود را بعد از آغاز جنگ عراق-ایران بدست آورد. بخش اندکی از آنها را از لیبی و در ادامه (بخش اعظم آنها) از کره شمالی دریافت نمود.
این مجموعه های موشکی در اختیار نیروی هوایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران قرار گرفتند. در ماه مارس سال 1985 ایرانی ها برای اولین بار اهداف عراقی را هدف حملات موشکی قرار دادند.


شدیدترین موشکباران توسط SCUD ها طی 52 روز در سال 1988 انجام شد. این دوره را متعاقبا دوره "جنگ شهرها" نامیدند. در آن زمان ایران 77 فروند موشک SCUD به بغداد، موصل، کرکوک و تکریت شلیک کرد.[/size][/font]

[center][IMG]http://gallery.military.ir/albums/userpics/10206/1_28229~0.jpeg[/IMG][/center]

[font=tahoma,geneva,sans-serif][size=4]تاریخچه مختصر شهاب-1:

* سال 1985- ایران خرید موشک های "اسکاد-بی" را از لیبی برای استفاده در جنگ علیه عراق آغاز کرد. در حدود 20 فروند موشک و دو سکوی پرتاب سیار آن بر پایه خودرو "ماز-534 آر" خریداری شد.
* سال 1986- لیبی به صادر کننده اصلی موشک های "اسکاد-بی" به ایران مبدل می شود. سوریه نیز صدور این موشک ها به ایران را آغاز می کند اما به تعداد محدود.
* سال 1987- تلاش ایران برای راه اندازی تولید موشک های "اسکاد-بی" با ناکامی مواجه می شود. طی پنج سال بعد جمهوری اسلامی 200-300 فروند موشک "اسکاد-بی" و 6-12 سکوی پرتاب سیار از کره شمالی خریداری کرد.
* سال 1988- ایران بر اساس موشک های "اسکاد-بی" تولید موشک های داخلی "شهاب-1" را آغاز می کند اما به تعداد محدود.
* سال 1988- ایران اولین پرتاب آزمایش موشک های بالستیکی "اسکاد-بی" با برد 320 کیلومتری و کلاهک 985 کیلوگرمی را انجام می دهد. تدارک انجام این پرتاب با کمک کره شمالی انجام شد.

بر اساس اطلاعات فعلی ایران در سال 2006 از 300 تا 750 فروند موشک "شهاب-1" (SCUD- :( و "شهاب-2" (SCUD-С) برخوردار بوده است.

مشخصات:

* نام ناتو: Scud-B
* نام در آمریکا: SS-1c
* نام روسی: R-17/R-300
* سال طراحی: 1964
* طول: 11.25 متر
* قطر: 0.88 متر
* وزن: 5,900 کیلو گرم
* برد: 300 کیلو متر
* وزن کلاهک: 985 کیلو گرم
* دقت: 450 متر
* تراست: Effective: 13,160 Actual: 13,300-13,380 کیلو گرم
* زمان سوزش: 62-64 ثانیه
* نوع: تاتیکال
* سوخت: TM-185: 20% Gasoline 80% Kerosene
* اکسيد کننده (ترکیب کننده): AK-27I 27% N2O4 73% HNO3 Iodium Inhibitor
* تعداد مرحله: تک مرحله ای

[color=red]کپی برداری با ذکر نام نویسنده (مهدی وجدانی) و آدرس مطلب بلا مانع است.[/color]

منابع:[/size][/font]


[font=tahoma,geneva,sans-serif][size=4][url="http://en.wikipedia.org/wiki/Shahab-1"]http://en.wikipedia.org/wiki/Shahab-1[/url]
[url="http://www.fas.org/nuke/guide/iran/missile/shahab-1.htm"]http://www.fas.org/n...le/shahab-1.htm[/url]
[url="http://www.missilethreat.com/missilesoftheworld/id.180/missile_detail.asp"]http://www.missileth...sile_detail.asp[/url]
[url="http://pe.rian.ru/"]http://pe.rian.ru/[/url]
[url="http://moshaki-nezami.blogfa.com/cat-1.aspx"]http://moshaki-nezam....com/cat-1.aspx[/url]
[url="http://docs.ewi.info/JTA_TA_Program.pdf"]http://docs.ewi.info..._TA_Program.pdf[/url][/size][/font]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[size=18]این تحلیلهای ساده انگارانه دستمایه برخی رسانه های غربی شد تا جاییکه فرانس 24 در ویژه برنامه ای اعلام کرد که 'همه موشکهای شهاب 3 ایران از بین رفته و ممکن است طی روزهای آینده، اسرائیل به ایران حمله کند[/size]
به گزارش گروه دفاع و امنیت مشرق، حادثه انفجار در یکی از پادگانهای سپاه در استان لرستان اگرچه اتفاقی تلخ بوده و تعدادی از پاسداران انقلاب در آن حادثه به شهادت رسیدند، اما موجبات کشف لایه هایی عمیق تر از نوع تحلیل ها و برآوردهای اطلاعاتی غرب و رژیم صهیونیستی را فراهم کرد؛ تحلیل هایی که با ابتدایی ترین مفاهیم دفاعی نیز همخوانی ندارد.
موضوع، از تحلیل بلند بالای پایگاه اینترنتی اسلات افار نزدیک به رژیم صهیونیستی و به زبان فرانسه آغاز شد. این رسانه صهیونیستی گزارش داد که سرویس های اطلاعاتی اسراییلی می گویند انفجار در لرستان فراتر از آنچه تهران گزارش کرده، بوده است. بر اساس اطلاعات منتشر شده در این رسانه سه انفجار در یک پایگاه مخفی ایرانی در شب قبل از سفر احمدی نژاد به لبنان رخ داده است.
به ادعای آنها، پایگاه مورد نظر موشک های شهاب 3 را در خود جای داده بود که با توانایی میان برد می توانند بخشهای غیرنظامی (!) خاک اسرئیل را مورد اصابت قرار دهند. این پایگاه اسرائیلی با تکیه بر انتشار موضوعاتی که عامه مخاطبان از آن اطلاع درستی ندارند، ادامه داده است که این پایگاه مخفی همچنین دارای موشک های سه کاره قادر به حمل سه کلاهک نیز بوده است.
کارشناسان موشک در غرب به این پایگاه اینترنتی گفته اند که این موشک ها به طور ویژه برای حمل سلاح های هسته ای طراحی شده اند !!!
اسلات افار همچنین نوشته است که این تاسیسات به طور فعالانه از سال 2008 توسعه پیدا کرده و دست کم سه سایت پرتاب موشک با قابلیت پرتاب سه فروند از سوی هر کدام در آن مستقر بوده است.

از ارتباط دادن این انفجار با سفر رئیس جمهور کشورمان به لبنان باید شروع کرد. این سایت صهیونیستی با درج چنین خبری، عملا این انفجار را هشدار اسرائیل به ایران معرفی کرده و آنرا نشانه ای از خطرات این سفر و قدرت نمایی این همسایه اشغالگر و غیرقانونی لبنان، دانسته است؛ موضوعی که با حضور دهها هزار نفری مردم در استقبال از محمود احمدی نژاد و حضور گروههای مختلف سیاسی لبنان، کاملا نقش بر آب شد.

رسانه های غربی نیز با اطلاع از جرئیات مجعولی که اسلات افار منتشر کرده، تلاش کردند از این مسئله برای تضعیف افکار عمومی ایران و تهدید جلوه دادن قدرت رژیم صهیونیستی بهره ببرند. این پایگاه خبری اسرائیلی در بخشی از مطلب طویل خود، جزئیات جالبی را از این پایگاه کشف کرده و نوشته است که 12 خروجی برای استقرار سریع پرتابگرها در این پایگاه که دهها متر زیر زمین بوده در نظر گرفته شده است.
"اسراییل شماره موشک شهاب سه ایران را حدود 100 فروند با حدود 40 پرتابگر تخمین زده است." این تحلیل ساده انگارانه دستمایه برخی شبکه های تلویزیونی و خبرگزاری های غربی شد تا جاییکه فرانس 24 در ویژه برنامه ای با حضور یکی از سلطنت طلبان ایرانی، رسما اعلام کند که "همه موشکهای بالستیک شهاب 3 ایران از بین رفته است و ممکن است طی روزهای آینده، اسرائیل حمله گسترده ای را به ایران آغاز کند."

برخی رسانه های دیگر نیز با درج توضیحات اسلات افار، به نقل از نوبیسندگان خود نوشتند که "با این حال سرویس های اطلاعاتی روشن نکردند که مواد منفجره چگونه به داخل سه محل مختلف برای ایجاد خسارات ویرانگر نفوذ داده شده است؟!!" یا اینکه "خسارات قابل توجهی به زرادخانه موشک های ایرانی وارد شده و سپاه پاسداران انقلاب به موازات خسارات وارده دچار هراس و سردرگمی شده است"، و این قبیل نکته های عملیات روانی: "کارشناسان نظامی ایرانی در حال تحقیق هستند تا دریابند مهاجمان چگونه توانسته اند وارد این پایگاه نظامی که بیشترین مراقبت از آن می شود، شوند. این پرسش مطرح است که آنان با چه شیوه ای به اعماق زمین رفته تا به مکان های ذخیره سازی دست یابند"
همین رسانه ها برای اقناع افکار عمومی، دست به دامن داستانی جالب شده اند و نوشته اند که "به نظر می رسد اپوزیسیون ایرانی با کمک سرویس های اطلاعاتی غربی، سلول های عملیاتی خاموش خود را فعال کرده است"

شاید همین گزاره های فوق بتواند شیوه جالب رسانه های غربی و صهیونیست را برای تضعیف شدن قدرت نظامی ایران بویژه در بخش موشکی را بخوبی نمایان کند اما چه نکته هایی در این گزارشها باید مورد توجه قرار بگیرد؟
اولین نکته را می توان در بکارگیری اطلاعات غلط اما دقیق یافت. بهره گیری از کدهایی چون 12 خروجی پایگاه، انفجار در سه منطقه حساس محل نگهداری موشکهای شهاب 3، تعداد دقیق موشکها بر اساس گزارشات اطلاعاتی و ... این اطلاعات ناخودآگاه بیننده و خواننده را به این فکر وا می دارد که این سرویس های اطلاعاتی همه جزئیات ریز درباره توان موشکی ایران را در اختیار دارند. همین موضوع باعث خواهد شد تا ادامه تحلیل ها و اعلام اینکه این انفجار توسط خارجی ها و با استفاده از یک عملیات فوق سری انجام شده، مورد قبول افکار عمومی قرار بگیرد.

قطعا در این موقعیت ذهنی، بیننده به این نکته ساده توجه نخواهد کرد که بر اساس اطلاعات منتشر شده در این رسانه ها (همچون فرانس 24)، چگونه ممکن است یک کشور که مدام در حال رصد تهدیدات پیرامونی خود است، همه موشکهای بالستیک شهاب 3 را در نقطه ای نزدیک مرز نگهداری کند؟ آیا این موضوع از نظر نظامی منطقی است که همه توان موشکی در یک نقطه جمع باشند و با هر اتفاقی (چه عمدی و چه سهوی) تمام داشته های چند ساله، ناگهان بر باد رود؟ یعنی همه موشکهای شهاب 3 ایران توسط همین 20-30 نفر نگه داری و مراقبت می شده و تعدادی کماندو به همین راحتی آنجا را فتح کرده اند؟
قطعا این سوالات مهم توسط آن شبکه ها مطرح نمی شود تا ذهن ها متوجه دروغ پردازی پله به پله آنها باشد.

هرچند نکته های دیگری چون خلاصه کردن توان موشکی ایران به 100 شهاب 3 نیز موضوعی است که هر تحلیلگر نظامی آنرا رد می کند چراکه قدرت اصلی دفاعی ایران بر پایه موشک بنا شده و حتما داشتن 100 موشک شهاب 3، توان بازدارندگی در برابر دشمنان تا دندان مسلح خارجی نخواهد داشت.
نکته هایی دیگر چون توضیحات موشک چند کلاهکه ایران و ارتباط دادن آن با کلاهکهای هسته ای نیز از تلاشهای فرعی این رسانه ها در متهم کردن ایران به اقدامات مخفیانه هسته ای است که هر از گاهی در خلال خبرهای دیگر به آن دامن زده می شود.
چگونه است که شبکه ای معتبر چون فرانس 24 فریب این اطلاعات خاکستری را خورده و سیلوان اتال مجری آن در برنامه گفتگوی روز 5 شنبه صریحا اعلام می کند که بر اساس اطلاعات موثق، هم اکنون ایران هیچ توان موشکی فعالی را در اختیار ندارد؟ آیا این مسئله جز یک هماهنگی منسجم برای ترساندن پله به پله مردم کشورمان است ؟
شاید نتیجه فوری که این رسانه ها از اینگونه تحلیلها می خواستند، موضوعی جدا از بحث های نظامی است. بیان این جمله از سوی شبکه های خبری و رسانه های مجازی غرب مبنی بر اینکه " عدم واکنش مسئولان ارشد رژیم صهیونیستی در برابر سخنان محمود احمدی نژاد در مرز اسراییل به خاطر اطلاعاتی بوده که آنها از قدرت نمایی نیروهای اسرائیلی در انجام این انفجار مهم و گسترده داشته اند" باشد. نکته ای که حاکی از تلاش آنها برای سرپوش گذاشتن بر شکست تاریخی مقابل سفر رئیس جمهور کشورمان به لبنان بوده است.

هر چه هست، موشکهای بالستیک شهاب 1،2 و 3، قدر، عاشورا، قیام و سجیل آماده قدرت نمایی و پاسخگویی به هر متجاوزی هستند که تحلیل های ملانصرالدینی خود را به طلب حلوای خیالی باور کرده اند؛ بسم الله ...

وای این غربیا واقعا خودشون موندن توی تحلیلای خودشون
:| :lol: :lol:

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
دوستان قصد توهین ندارم ولی اون کسیکه رفته سر یه میز نشسته با اینا و افتخار میکنه که اسراییل به ایران حمله میکنه پست فطرته و خودشو ایرانی و ازاد هم حساب میکنه :|

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مطالب مشابه

    • توسط FLANKER
      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385294.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385295.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385335.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385333.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385300.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385309.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385302.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385304.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385306.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385307.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385334.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385336.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385337.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385338.jpg
    • توسط GHIAM
      با استفاده از طول استند موشک فاتح، تونستم ابعاد موشک فتح را به دست بیاورم. موشک فتح دارای طول 6.5 متر و قطر 40 سانتیمتر است. این موشک نسبت به فاتح110 حدودا 2.30متر کوتاهتر و 20 سانتیمتر قطر کمتری دارد.  
      هیچ گونه اطلاعاتی از جنس موتور و جنس بدنه موشک وجود ندارد. اما احتمالا فتح موشکی با وزن 800-900 کیلوگرم، برد  200 - 300 کیلومتر و سرجنگی 150-200 کیلوگرمی باشد. به نظر میر‌سد سپاه قرار است این موشک را جایگزین نسخه های اولیه فاتح 110 کند. هرچند سرجنگی سبکتری نسبت به فاتح دارد برای زدن اهداف نرم از جمله زیرساخت‌های نفتی، مراکز صنعتی، اهداف غیرمقاوم نظامی و ... بسیار موثر است. 
      با توجه به ابعاد و وزن موشک فتح، می‌توان 4 تیره از این موشک را مانند فجر 5 از روی حامل IVECO پرتاب کرد.  
       

       
       

       

       
       
       
    • توسط mehdipersian
      شناور شهید باقری به بالگرد، موشک و پهپاد مجهز خواهد شد 
      فرمانده نیروی دریایی سپاه:

      شناور شهید باقری که در آینده ساخت آن به اتمام می‌رسد، علاوه بر داشتن یک ناوگروه در داخل خود، باند پرواز هم دارد که پهپاد می‌تواند از روی آن حرکت کرده و به پرواز درآید و در بازگشت هم می‌تواند بر روی آن بنشیند.
      شناور شهید باقری با ۲۴۰ متر طول و ۲۱ متر ارتفاع، مجهز به بالگرد، موشک و پهپاد است.
      این شناور به گونه‌ای در حال ساخت است که از روی عرشه آن حدود ۶۰ پهپاد می‌تواند پرواز کند و بنشیند.
      وستانیوز
       
  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.