امتیاز دادن به این موضوع:

Recommended Posts

راستی دوستان یک سوال : آیا موشک موسکیت قابلیت نصب و شلیک توسط سوخو 24 را دارد؟


امکانش که هست اما باید کارهای زیادی برای این منظور انجام شود. نیاز به هماهنگ و سازگار کردن کامل این موشک با سیستم تسلیحاتی و راداری و هدفگیری سوخو24 است و به پایلون مخصوص حمل این موشک هم نیاز است.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
برادر داش علی خطای موشک شهاب-2 یا همون دیامترش 0.885 m متر و کمتر می باشد! که برای یک موشک بالستیک کوتاه برد بهتر از مناسب است!

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
خوب با همان درصد خطايي كه شما گفتيد اگر اين موشك به فاصله 50متري ناو اصابت كند آيا روي آب منهدم ميشود يا در زير آب؟ اصلا كلاهك اين موشك چيست؟ در ضمن اگر با شهاب بشود C V N را غرق كرد پس موشك ضد ناو به چي ميگن؟ :mrgreen:

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

برادر داش علی خطای موشک شهاب-2 یا همون دیامترش 0.885 m متر و کمتر می باشد! که برای یک موشک بالستیک کوتاه برد بهتر از مناسب است!


Diameter!!! تا جاييكه بنده ميدونم ديامتر قطر ميشه نه ضريب خطا!!! icon_cheesygrin

اوني كه شما ميخواستي بگي ميشه CEP!!!
Circular Error Probable

البته تا جاييكه من شنيدم به دليل امكان تغيير تراژكتوري در Shahab-3B (حتي در فاز ترمينال) سيستم هدايت اينرسيايي نسبتا خيلي دقيق ميمونه و ضريب خطاي بين 30-50 متر رو ميده؛ شهاب 2 رو اطلاع دقيق ندارم. (حالا نميدونم، شايدم اين چيزي كه آقا سعيد ميگن درست تر باشه) :mrgreen:

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
به نظر من تنها راه ممکن برای ما استفاده از زیردریایی های کوچک و اژدر حوت به تعداد زیاد است. وگرنه تمامی راهای دیگر بسیار پرخطر هستند. فرض کنید 10 زیردریایی کوچک سابحات هر کدام 2 اژدر به سمت ناوهواپیمابر شلیک کنند..مطمئناً اون ناو یه چیزیش میشه!

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
با سلام .اقا سعید راههای دیگری هم برای افزایش برد موشکهای بالستیک وجود دارد . یکی از این راهها تغییر مسیر حرکت بالستیکه (پرتابه )موشک است . با این کار به راحتی میشود برد شهاب 3 را به 35000کیلومتر رساند . همون کاری که اقلب کشورها در رقابتهای تسلیحاتی انجام می دهند . اما انوقت درصد بازده عملیاتی موشک بشدت کم می شود . یعنی تغییر پرتابه موشک با تغییر خصوصیات فیزیکی موشک همراه بوده و قدرت عملیاتی موشک کم می شود در عوض قدرت رسانه ای –تبلیقاتی وجنگ روانی ان بیشتر می شود .مثل رقابت تسبیحاتی هند وپاکستان . خدمت دوست دیگری که میگفت نمیشه موشک شهاب را از جو خارج کنید نیز عرض کنم که اولا منظورتان از جو چه فاصله ای است ثانیا علت اصلی سرعت بالای شهاب 3در ورژنهای اخر کمبودن مسیر حرکت بالستیک وزیاد بودن ارتفاع پروازی موشک است(حرکت در جو) که باعث افزایش زمان تاثیر گزاری نیروی وزن در فاز ابتایی وانتهایی شده .این یعنی موشک شهاب بیشتر سوخت خود را صرف حرکت به جلو نمی کند بلکه صرف افزایش سرعت در فاز نهای مسیر میکند .این راگفتم که بدانید نه فقط شهاب بلکه تمام موشکهای بالستیک بدلیل حمل ماده اکسید کننده توانای خروج از جو را دارند . دوستان مرا ببخشید. همه شما برای من عزیز هستید .حوت

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
دوستان من فزیک خوندم ولازم دونستم یک سری مساعل رو به شما توضیح بدهم 1)این کار شدنیه ولی نا با یک شهاب دو زلزال به طور معمول در سطحدنیا برای پر تاب شاتل دو کار میشه کرد یکی اینکه مثل روسیه شاتل رو به یک هوا پیما قوی بست وتو ارتفاع بالا اون رو رها کرد ودیگر اینکه به وسیله موشک ها کمکی اون رو بالا بردکه البته یکمی پر خرجتره به علت اینکه معمولأ دیگه نمی توان از دو موشک که دارای موتور های گرون قیمتی هستند استفاده کرد و مقدار مسرف سوخت رو نسبت به قبلی بالا می بره البته روسیه از روش اول به صورت گسترده استفاه نکرده 2)اگر بخاهیم اینکار رو انجام بدیم باید مثل شاتل های معمولی موشک رو به دو موتور وصل کرد و سوخت دو موتور رو به وسیله یک مخزن بزگ همون قهوه ای رنگ قطور در تصویر شاتل به اون دو موتور رسوند 3)موتور موشک ها از اکسیژن هوا استفاده نمی کنند و در عوض میتونن از اکسیژن ازاد شده در فرایند واکنش دی اسید نیتروژن با اب اکسیژنه یا از منبع اکسیژن مایع درون موشک موشک استفاده کنند 4)در ضمن برای خارج کردن یک شاتل از جو زیاد به طراحی ایرودینامیک اون توجه نمی شه واین طراحی ایرودینامیک براوقتی که می خواهد وارد جو شود 5)طرح شهاب 3 یک طرح تموم شده وتا حداکثر امکان ار تقاع یافتست و حالا باید به جا فکر در باره افزایش برد مثلا 500 کیلومتر به فکر ساخت موشک های دو برد مدرن استراتژیک بابرد بالا 6000 کیلومتر بود :mrgreen: :| icon_biggrin icon_biggrin icon_biggrin :evil: :evil: :mrgreen:

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
در جواب به حرف آقای Sotfan-Sooti باید بگم نمیتونه موشک شهاب 3 حتی در صورت خورج ازجو تا بی نهایت جلو بره چون: اگر از فرمول گرانش نیوتون انتگرال رو نسبت به دیفرانسیل r از حدود انتگرال R max تا R e گرفت وبا مساوی قرار دادن مساوی با انر ژی جنبشی جسم در لحظه پرتاب به این نتیجه میرسیم که f=GMm/r^2 # e=-GMm/r # 1/2mv^2=-GMm(1/Re+1/Rmax) # v=(2GM/Re)^(1/2) که باینوجود سرعت فرار در ار تفاع 1000 از سطح دریا وبا صرف نظر اتلاف انرژی سرعت فرار میشه حدودأ 8 کیلومتر بر ثانیه وبه طور خلاصه باید سرعت شهاب 3در اون فاصله باید 28800 کیلومتر برساعی باشه :mrgreen:

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
با سلام از دوستانی که اطلاعاتی جامع در این مورد دارند در خواست می کنم که اطلاعاتشون رو در مورد بعضی از سؤلات زیر بدهند : برای هدف قرار دادن خاک اسرائیل باید از موشک شهاب 3 استفاده بشه . چطوری خاک اسرائیل رو هدف گیری می کنیم ؟ در صورتیکه شهاب 3 به صورت عمودی پرتاب می شه ؟ با چه دستگاهی به شهاب 3 جایی که باید باهاش برخورد کنه رو می گن ؟ همانطور که می دونید اکثر موشک های بالستیک میانبرد ایران سکوی پرتاب دارند که بر روی ماشین های بزرگ نصب شده . آیا ایران این سکو ها رو تولید می کنه ؟ این سکو ها از کجا اومدند ؟ سوخت گیری موشک های شهاب به چه شکل است ؟ یعنی مثل ماشین هست که باید باکش رو باز کنی و توش بنزین بریزی icon_frown ؟ می دونم سوختش مایع و جامد است ولی طرز سوتگیریش چطوریه ؟ آیا همون موقع که ساخته می شه سوختگیری می شه ؟ اگر به این صورت باشه که سوخت درش نشست می کنه و داخلش می پوسه :cry: ؟ البته شوخی کردم ولی ممکنه حتی تا 3 سال از موشک های شهاب استفاده نشه . پس این سوختی که درش می مونه که خیلی آسیب به موشک می زنه .. سوخت موشک های شهاب به چه شکل است ؟ یعنی بنزین هست ، گازوئیل است ، سوختی است که در هواپیما ها استفاده می شه و بالاخره از چه ماده ای است . ؟؟ امیدوارم با روشن شدن این موضوع بار علمی بنده و بقیه کاربران رو بالا ببرید .. موفق باشید . :lol:

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
آقا كركس دوست عزيز نمي دونم در تايپيك قبلي از دست من عصباني بودي يا خير ولي اكه حيز اشتباهي نوشتم كه باعث آزردكي شما شد داداش منو به بزركواري خودت ببخش من قصد اهانت به هيحيك از هموطنانم را نداشته و ندارم موفق باشي انشاالله يا علي

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
خیلی عذر می خوام آ شهرام ولی من درگیری با شما نداشتم و یادم نمی یاد درگیری و یا بحث تندی با شما داشته باشم . فکر کنم اشتباه می کنید چون من تا حالا با شما دعوا نداشتم . فکر کنم اشتباه می کنید .

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
موشک های بالستيک هيچ وقت مانند کروز هدايت نمی شند حداقل در فاز اوليه و فقط با قوانين اوربيتالی فيزيک مختصات بهشون داده ميشه (مثلا هدف ميگيرن با چه زاويه اي بزنند که کی بخوره) و اون هم يک تراجکتوری مشخصی رو طی ميکنه تا به هدف بر خورد کنه هيچ سيستم خفنی هم توشون نيست که هدايت بشن. سکوی پرتاب شهاب 3 به صورت باتری (سيار هست ) چون خودم توی يکی از رژه ها ديدم اون سکو ها هم چيزی نيست که ايران نسازه اصلا تا حالا رجع بهش فکر نکرده بودم! سوخت شهاب 3 که مطمينن جامد هست که بهش شتاب بيشتری ميده و موتور ساده تری لازم داره نيازی هم به اکسيدايزر نداره ولی کسی نميدونه چه نوع سوختيه! سوختشم درش ريخته نميشه که نشت کنه تازه اصلا مايع نيست! همون موقع که آماده پرتاب ميشه سوخت بهش تزريق ميشه اين پروسه کمتر از 1 ساعت طول ميکشه به طوری که زمان جنگ سرد 100 موشک پولاريس در کمتر از 1 ساعت قابليت شليک به شوروی رو داشت!

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
دوستتان سلام یه چیزی توی هوافضا خوندم شاید جواب شما باشه کرکس جان یعنی شاید در مورد شهاب 3 هم صدق کنه سامانه های هدایت اینرسی برای هدایت دلخواه یک ماهواره نیاز به کنترل دقیق ماهواره بر یا موشک حامل می باشد. این کنترل دقیق با استقرار سامانه های هدایت اینرسی در ماهواره بر انجام می شود. سامانه یاد شده موقعیت لحظه ای ماهواره بر را به کمک شتاب سنج ها و ژیروسکوپ ها تعیین می کند. سامانه هدایت اینرسی بر روی دو قاب نصب شده است. سکوی پرتاب ژیروسکوپی خود شامل شتاب سنج هایی است که تغییرات در شتاب را در سه محور مختلف محاسبه می کند. چنان چه مختصات نقطه ی پرتاب ماهواره بر برای سامانه ی هدایت تعریف شده باشد و شتاب هایی که در طی پرواز ماهواره بر رخ میدهد نیز معلوم باشد سامانه سامانه هدایت اینرسی می تواند موقعیت ماهواره بر و جهت آن را در فضا محاسبه کند شاید از همین سامانه با اندک تغییراتی در شهاب 3 استفاده بشه

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
برای هدف قرار دادن خاک اسرائیل باید از موشک شهاب 3 استفاده بشه . چطوری خاک اسرائیل رو هدف گیری می کنیم ؟ در صورتیکه شهاب 3 به صورت عمودی پرتاب می شه ؟ با چه دستگاهی به شهاب 3 جایی که باید باهاش برخورد کنه رو می گن ؟


در جواب سوال اول باید بگم که برای هدفگیری خاک اسرائیل تنها از موشک شهاب-3 استفاده نخواهد شد! شهاب-3 در مرحله ابتدایی بصورت عموی پرتاب می شه و بعد از رسیدن به ارتفاع مناسب بسوی هدف حرکت می کنه! در حال حاضر هیچ سیستم دفاع موشکی در جهان وجود نداره که بتونه بطور حتی 40% با شهاب-3 مقابله کنه! حتی اس-400 هم اگر شهاب-3 وارد فاز نهایی بشه قادر به رهگیری و انهدام آن نخواهد بود، و با توجه به وسعت کشورمون این امر صدق می کنه!



همانطور که می دونید اکثر موشک های بالستیک میانبرد ایران سکوی پرتاب دارند که بر روی ماشین های بزرگ نصب شده . آیا ایران این سکو ها رو تولید می کنه ؟ این سکو ها از کجا اومدند ؟


این سکوها با توجه به الگوگیری از سری موشک های اسکاد ساخته شده و بله در داخل هم تولید می شوند!!!!!!!!!
:lol: (آخه کشوری که موشک طراحی می کنه سکویش براش کاری داره؟!).


سوخت گیری موشک های شهاب به چه شکل است ؟ یعنی مثل ماشین هست که باید باکش رو باز کنی و توش بنزین بریزی icon_frown ؟
می دونم سوختش مایع و جامد است ولی طرز سوتگیریش چطوریه ؟ آیا همون موقع که ساخته می شه سوختگیری می شه ؟ اگر به این صورت باشه که سوخت درش نشست می کنه و داخلش می پوسه :cry: ؟ البته شوخی کردم ولی ممکنه حتی تا 3 سال از موشک های شهاب استفاده نشه . پس این سوختی که درش می مونه که خیلی آسیب به موشک می زنه ..


نه برادر موشک ها از دو سوخت مایع و جامد استفاده می کنند! سوخت جامد برتری بسیاری نسبت به سوخت مایع داره و علاوه بر افزایش کارایی موشک (همچنین دقت)، سرعت راه اندازه و پرتاب موشک رو کاهش می ده بطوری که اکنون موشک فاتح-110 اگر اشتباه نکنم قابلیت پرتاب در 30 دقیقه و حتی کمتر رو داره! ولی سوخت های مایع علاوه بر هزینه بر بودن و کاهش کارایی، زمان آمادگی موشک برای پرتاب رو به شدت افزایش می دهند!

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مطالب مشابه

    • توسط FLANKER
      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385294.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385295.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385335.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385333.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385300.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385309.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385302.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385304.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385306.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385307.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385334.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385336.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385337.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385338.jpg
    • توسط GHIAM
      با استفاده از طول استند موشک فاتح، تونستم ابعاد موشک فتح را به دست بیاورم. موشک فتح دارای طول 6.5 متر و قطر 40 سانتیمتر است. این موشک نسبت به فاتح110 حدودا 2.30متر کوتاهتر و 20 سانتیمتر قطر کمتری دارد.  
      هیچ گونه اطلاعاتی از جنس موتور و جنس بدنه موشک وجود ندارد. اما احتمالا فتح موشکی با وزن 800-900 کیلوگرم، برد  200 - 300 کیلومتر و سرجنگی 150-200 کیلوگرمی باشد. به نظر میر‌سد سپاه قرار است این موشک را جایگزین نسخه های اولیه فاتح 110 کند. هرچند سرجنگی سبکتری نسبت به فاتح دارد برای زدن اهداف نرم از جمله زیرساخت‌های نفتی، مراکز صنعتی، اهداف غیرمقاوم نظامی و ... بسیار موثر است. 
      با توجه به ابعاد و وزن موشک فتح، می‌توان 4 تیره از این موشک را مانند فجر 5 از روی حامل IVECO پرتاب کرد.  
       

       
       

       

       
       
       
    • توسط mehdipersian
      شناور شهید باقری به بالگرد، موشک و پهپاد مجهز خواهد شد 
      فرمانده نیروی دریایی سپاه:

      شناور شهید باقری که در آینده ساخت آن به اتمام می‌رسد، علاوه بر داشتن یک ناوگروه در داخل خود، باند پرواز هم دارد که پهپاد می‌تواند از روی آن حرکت کرده و به پرواز درآید و در بازگشت هم می‌تواند بر روی آن بنشیند.
      شناور شهید باقری با ۲۴۰ متر طول و ۲۱ متر ارتفاع، مجهز به بالگرد، موشک و پهپاد است.
      این شناور به گونه‌ای در حال ساخت است که از روی عرشه آن حدود ۶۰ پهپاد می‌تواند پرواز کند و بنشیند.
      وستانیوز
       
  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.