امتیاز دادن به این موضوع:

Recommended Posts

هواپيماهاي اسرائيلي با چهارده پرواز بر فراز يمن در آن زمان ، سلاح ، تجهيزات نظامي ، مواد غذايي و پزشکي براي نيروهاي طرفدار امام بدر منتقل کرده اند
خلبانان اسرائيلي به مشارکت در جنگ يمن در دهه شصت قرن گذشته ميلادي اذعان کردند.
به گزارش شبکه تلويزيوني الجزيره اين خلبانان در مصاحبه با نشريه نيروي هوايي ارتش اسرائيل تاکيد کردند, به نيروهاي طرفدار «امام بدر» در جنگ با نيروهاي ارتش مصر در يمن کمک کردند.
اين نيروهاي مصري براي حمايت از انقلاب در يمن به اين کشور اعزام شده بودند.
بگفته اين خلبانان ، هواپيماهاي اسرائيلي با چهارده پرواز بر فراز يمن در آن زمان ، سلاح ، تجهيزات نظامي ، مواد غذايي و پزشکي براي نيروهاي طرفدار امام بدر منتقل کرده اند.
اين نشريه اسرائيلي عکسهايي از اين خلبانان و اسناد سري درباره عمليات در يمن چاپ کرد.
کارشناسان نظامي در اسرائيل معتقدند حمايت از طرفداران امام بدر در يمن باعث گرفتار شدن نيروهاي مصري در اين کشور شده است. اين نيروها به همين در زمان جمال عبدالناصر نتوانستند به اسرائيل حمله اي انجام دهند.
http://www.ghatreh.com/news/top.php?id=1861554
===========================================

البته زمان انتشار اين خبر مال چند ماه قبله ولي چون تابحال در سايت به اين خبر اشاره اي نشده بود اين خبرو گذاشتم

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
د هواپیمای نظامی است.
مصر خرید جنگنده های روسی" میگ 29 - ام 2" و"سوخوی سو - 35" را بررسی می کند.

به گزارش عصر ایران به نقل از خبرگزاری روسی ریانووستی، شرکت صادرات سلاح "روس اوبورون اکسپورت" روسیه رایزنی های فنی را با وزارت دفاع مصر درباره فروش جنگنده های "ميغ 29 - ام 2" و"سوخوی سو - 35" آغاز کرده است.

این موضوع را "سرگی کورنیف" نماینده این شرکت که در راس هیئت روسی درنمایشگاه هوا فضای فانبورو - لندن 2010 شرکت کرده بود بیان کرد.
این نمایشگاه هوایی مستقر در حومه لندن، دیروز یکشنبه به فعالیت خود پایان داد.

وی ادامه داد: روسیه برای نمایندگان وزارت دفاع مصر نمایشی از هواپیماهای میگ 29 - ام - 2 و سوخوی سو -35 اجرا کرده است و هم اکنون نیز رایزنی ها میان دو طرف در جریان است.

این مقام روسی گفت که مذاکرات با مصر برای فروش این جنگنده ها در مراحل اولیه قرار دارد و هنوز مقدماتی است.

وی تاکید کرد: قراردادی با مصر برای فروش چند فروند بالگرد روسی امضا شده است. بر اساس این قرار داد مصر بالگردهای روسی از نوع می - 17 اف -5" خریداری می کند.

نیروی هوایی مصر

هم اکنون نیروی هوایی مصر مالک حدود 569 فروند هواپیمای نظامی و 149 بالگرد است.

مصر پس از رژیم صهیونیستی، در شمال آفریقا و خاورمیانه دارنده بالاترین تعداد هواپیمای نظامی است.

نیروی هموایی مصر، 17 پایگاه نظامی اصلی و 23 تاسیسات هوایی در اختیار دارد. علاوه بر این این نیرو پایگاه های نیروهای ذخیره و وظیفه نیز دارد که در سراسر خاک این کشور مستقر هستند.

نیرو هوایی مصر بیش از 30 هزار نیرو دارد که 10 هزار نفر از آنها سازماندهی شده هستند و بقیه ذخیره اند.

220 جنگنده از نوع اف -16 فالکون آمریکایی محوریت نیروی هوایی مصر را تشکیل می دهد. مصر چهارمین کشوری که بیشترین تعداد جنگنده اف -16 فالکون آمریکایی را در اختیار دارد.

http://www.asriran.com/fa/news/127895/%D9%85%D8%B5%D8%B1-%D8%A8%D9%87-%D8%AF%D9%86%D8%A8%D8%A7%D9%84-%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%D8%AC%D9%86%DA%AF%D9%86%D8%AF%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B1%D9%88%D8%B3%DB%8C

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

براساس اطلاعات منتشر شده توسط سازمان سيا و كتابخانه كنگره آمريكا و برآورد آنها در سال ‌2011، هم‌اكنون مصر از نظر توان نظامي در رده شانزدهم قدرت‌هاي نظامي جهان قرار دارد.

به گزارش ايسنا بر اساس اطلاعات عنوان شده از سوي سازمان اطلاعات مركزي آمريكا (سيا) و كنگره آمريكا، مصر كه جمعيت آن 82 ميليون و 79 هزار نفر است، هم‌اكنون داراي 468 هزار پرسنل فعال نظامي است و تعداد نيروهاي ذخيره فعال اين كشور 479هزار نفر است.

نيروي زميني مصر داراي 4126 دستگاه تانك، 5940 دستگاه نفربر، 2240 عراده توپ كششي، 1335 عراده توپ خودكششي، 1185 سامانه پدافند موشكي، 10334 خمپاره‌ انداز، 23590 سامانه ضد تانك، 3990 سامانه پدافند هوايي و 57235 وسيله نقليه لجستيكي است.

نيروي هوايي مصر نيز داراي 884 فروند جنگنده و هواپيما، 306 فروند هليكوپتر و 86 فرودگاه عملياتي است.

نيروي دريايي مصر نيز داراي 221 فروند كشتي، هفت بندر، چهار زيردريايي، 9 ناوچه، 130 قايق نظامي گشت زني و 20 قايق‌ جنگي خشكي آبي است. نيروي دريايي مصر داراي ناو هواپيمابر و ناوشكن نيست.

بودجه نظامي مصر در سال ‌2011، هفا ميليارد و 150 ميليون دلار بوده است. كشور مصر داراي مساحت يك ميليون و 1450هزار كيلومتر مربع و 2450 كيلومتر خط ساحلي است. مصر داراي 2665 كيلومتر مرز مشترك خشكي است.

منبع

  • Upvote 3

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
گروهی از جوانان مصری با الگو قرار دادن نظام ايران اقدام به تاسیس سپاهی برای حراست از انقلاب اسلامی مصر کرده اند.

به گزارش «خبرگزاری دانشجو» به نقل از پایگاه خبری العربیه، گروهى از جوانان مصرى صفحات فيس بوكى به راه انداخته اند كه نامش را «پاسداران انقلاب مصر» گذاشته اند. آنها در اين صفحات پرچم مصر را با همان رنگها ولى به شكل و شمايل پرچم ايران درآورده اند و تصويرى از «آيت الله خامنه اى» را نيز در وسط آن گذاشته اند.

مصطفى بركات و على رجب از مجله الوطن العربى با اعضاى اين گروه به گفتگو نشستند و از آنان شنيدند كه اين افراد پيشتاز حمله به ديوار سفارت اسرائيل كه توسط ارتش مصر بنا شده بود، و نيز خود سفارت بوده اند.

محمد الحضرى، دبيركل «پاسداران انقلاب مصر» مى گويد: ما بعد از انقلاب به فكر تاسيس اين سپاه افتاديم. تاكنون بيش از 400 نفر عضو داريم كه اعتقادات متفاوتى دارند. در بين اين افراد شيعه و سنى و حتى مسيحى وجود دارد. در ميان ما ملى گراى عرب و چپ و ليبرال نيز هست. ما براى مصر كار مى كنيم و مى خواهيم همه مردم مصر به ما ملحق شوند.

وى گفت: گروه «پاسداران انقلاب مصر» با جنبشهاى گوناگونى در داخل و خارج مصر در ارتباط است. نزديك ترين اينها به ما «لبيك يا اقصى»، و «همبستگى بين المللى براى شكست حصار غزه» مى باشند. ما البته با «سپاه پاسداران انقلاب اسلامى ايران» ارتباطى نداريم. اما شايد بتوان گفت همانگونه كه آنها براى دفاع از انقلاب تاسيس شده اند ما هم منظورى مشابه داريم. اگر واقعا بتوانيم ارزش و جايگاهى مشابه آنها داشته باشيم افتخار خواهيم كرد.

محمد الحضرى تاكيد كرد: هدف ما اين است كه تصميم هاى مصرى از كاخ رياست جمهورى مصر درآيد نه از واشنگتن يا تل اويو. ما مى خواهيم مصر استقلال سياسى، اقتصادى و نظامى داشته باشد.

وى افزود: جايگاه اصلى ما مبارزه با طرح صهيونيستى – امپرياليستى است ولى بعضى از رهبران عرب با اين موضع مخالف اند و موفقيت ما را شكست پيروان امريكا و اسرائيل مى دانند.

دبيركل «پاسداران انقلاب مصر» مى گويد: ما به افشاى چهره ها و احزاب طرفدار غرب و اسرائيل خواهيم پرداخت. آنها پول مى گيرند كه انقلاب ما را شكست دهند. اما اگر قرار باشد براى مبارزه اسلحه و پول تهيه كنيم همان كارى را كه حسن نصرالله در لبنان كرد انجام خواهيم داد. ما مى گوييم بايد جنبشهاى ضد امپرياليستى و ضد صهيونيستى حمايت شوند.

وى محمد حسنى مبارك را مانع بزرگ حمايت از غزه و فلسطين و لبنان خواند و او را قويترين عنصر امريكا و اسرائيل در جهان عرب برشمرد و افزود: ما اكنون مى خواهيم در جهت عكس حركت كنيم.

به گفته محمد الخضرى: خيلى از افراد «پاسداران انقلاب مصر» انقلاب اسلامى در ايران به رهبرى آيت الله خامنه اى، را الگو والهام بخش خود مى دانند و هدف خود را رويارويى با طرح صهيونيستى – امريكايى مى خوانند.

دبيركل «پاسداران انقلاب مصر» كه در فيس بوك ترجيح داده تركيب خاصى از دو پرچم ايران و مصر را بكار گيرد، مى گويد: مى خواهيم بين مصر و ايران هم پيمانى سياسى و اقتصادى و نظامى به وجود آيد. اين دو قدرت اگر در كنار هم باشند اسرائيل و دنباله هاى اسرائيل را به دريا مى اندازند.

محمد الخضرى از اينكه اسرائيل و امريكا نمى گذارند ايران و مصر با هم متحد شوند ابراز تاسف كرد و گفت: مشتركات زيادى مى تواند دو كشور را به هم نزديك كند.

وى در مورد جنبش سلفى ها در مصر اظهار داشت: اينها دنبال ثروت اند و عاشق نفاق در برابر حاكميت مى باشند. آنها خودشان پيشقدم شدند و پيام فرستادند كه مخالف روابط با اسرائيل نيستند، حال آنكه مردم مصر با اين روابط مخالف اند.


http://www.tabnak.ir/fa/news/215822/تشکیل-پاسداران-انقلاب-اسلامی-در-مصر

----------------------------------------------

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
بهترین کار ممکن تو این بهبهه رو انجام دادند با این اوصاف و قتل عام مردم فقط کار نظامی و درگیری نظامی میتونه یه حرفی برای گفتن داشته باشه

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
این قرن (قرن پانزدهم هجری قمری)قرن غلبه مسنضعفان بر مستکبران خواهد بود.امام خمینی(قدس سره)

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
ازش لینک ندارید؟
خیلی واجبه میخوام به کسی نشون بدم روش کم بشه

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
بهتره تا روشن شدن ماجرا از ذوق زدگی نمیریم !

در این ایام و شرایط ما نه نیازی به حمایت سپاه انقلاب مصر (ونه پاسداران انقلاب اسلامی !!! )
که حد و حدود سیاست رو نمیدونن نداریم.
ما نیازی به حمایت گروهی جوان و خام و ناپخته که به احتمال زیاد ..... که نه لیدر مشخص و نه سیاست مشخص و نه رفتار در چارچوب دیگر انقلابیون مصر دارند نداریم.

اصلا این روزها نیازی به هیچ گروه و دسته و جماعت و امت و اسلامی و پاسداران و حمایتگران و ...... نداریم. این روزها کشورمون الی ماشاالله مشکلات عدیده در برابر جامعه جهانی (بهتره بگم دشمنان متحد عربی و غربی ) داره پس بیزحمت این عزیزان شورشی رو سوار نکنین.
( جریان پیرزنه هست که اومد تهران سراغ خفاش شب متجاوز رو گرفت ! گفتند بابا شایعه هست.یک کلاغ و چهل کلاغ میکنن.! به راننده تاکسی گفت خاک تو سرت به ما رسید شایعه شد ! . حالا شنیدن که رادیو های بیگانه صحبت دلار و میلیون و گروههای اسلامی و ایران و ..... گفتن اما باید بگم شایعه است )
امیدوارم اساتید محترم از نشر این خبر پرشور و انقلابی خودداری کرده و به دوستانشون نشون ندن.... icon_eek

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
سلام

پس فردا یه بمب گذاری بین مردم می شه ، این گروه پاسداران انقلاب اسلامی مصر یه اطلاعیه می ده ... در نتیجه می گین پاسداران انفلاب اسلامی ایران این بمب گذاری رو طراحی کرد ...


کلا من به این رسانه ی ملی شک دارم ... فکر کنم عوامل سیا و MI6 و موساد توش نفوذ کرده باشن ... چون اصولا خبرهاش بیشتر از اونی که منافع ما رو تامین کنه ، منافع دشمن رو تامین می کنه ...

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
لینک اصلی:
http://www.irdiplomacy.ir/fa/news/58/bodyView/1900444/%D9%85%D8%B5%D8%B1.%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C.%D8%A7%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D8%A6%DB%8C%D9%84.%D8%B4%D9%85%D8%B4%DB%8C%D8%B1.%D8%A7%D8%B2.%D8%B1%D9%88.%D8%A8%D8%B3%D8%AA.html

تهدیدهای متقابل نظامی تلاویو و قاهره مصر برای اسرائیل شمشیر از رو بست حسین طنطاوی خطاب به اسرائیلی‌ها گفت: «اگر یک نفر به مرزهای مصر نزدیک شود پایش را می‌شکنیم. برای همین لازم است که نیروهای ما در آمادگی کامل به سر برند.»

دیپلماسی ایرانی: قطع انتقال گاز مصر به اسرائیل که روز یک‌شنبه به دستور شورای نظامی این کشور صورت گرفت، اتفاقی بزرگ در روابط تلاویو – قاهره محسوب می‌شود. این تصمیم چنان شوکی در میان سیاستمداران اسرائیلی ایجاد کرد که برخی آن‌چنان با دستپاچگی واکنش نشان دادند که صحبت از اشغال مجدد صحرای سینا زدند و حتی عده‌ای مثل آویگدور لیبرمن، وزیر امور خارجه تندروی اسرائیل در احضار سفیر مصر در تلاویو اظهار نظر کرد که خطر مصر حتی از ایران که به واسطه تلاشش برای تداوم برنامه هسته‌ای‌اش تا کنون اسرائیل آن را تنها دشمن خود می‌دانسته، بیشتر است. به هر حال تنش تازه‌ای در روابط دو طرف ایجاد شده است. تنشی که بی‌شک سختی‌های بسیاری را متحمل اسرائیل می‌کند و می‌تواند عواقب سختی را برایش در پی داشته باشد.
به گزارش القدس العربی، مقام‌های اسرائیلی چه آنهایی که در قدرت هستند و چه آنهایی که در قدرت بوده‌اند و اکنون سمتی ندارند، همگی می‌گویند که این اتفاق تنشی سخت در روابط دو طرف ایجاد می‌کند. به ویژه که عواقب چنین تصمیمی بر روی داد و ستد تجاری دو طرف تاثیرات شگرفی می‌گذارد.
برخی نیز بر این اعتقادند که این تصمیم بر معاهده صلح سایه خواهد انداخت و حتی فردی مثل بنیامین الیعزر، صحبت از احتمال درگیری مرزی میان مصر و اسرائیل زده است. اظهاراتی که بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌ها داشته و با واکنش تند و سریع عالی‌ترین مقام‌های مصری مواجه شده است.
ژنرال حسین طنطاوی، رئیس شورای نظامی انتقالی مصر گفت: «درست است که به طور کلی مرزهای ما ملتهب است اما ما آماده‌ایم به هر گونه تعدی به خاک کشورمان از سوی هر طرفی که باشد قویا واکنش نشان دهیم و از مرزهایمان دفاع کنیم.»
وی سپس خطاب به اسرائیلی‌ها گفت: «اگر یک نفر به مرزهای مصر نزدیک شود پایش را می‌شکنیم. برای همین لازم است که نیروهای ما در آمادگی کامل به سر برند.»
سرهنگ محمد فرید حجازی، فرمانده ارتش دوم جبهه میدانی مصر نیز گفت: «آنها بهتر است قبل از انجام هر گونه تعدی به خاک مصر حساب کارهایشان را بکنند.»
این در حالی است که ارتش مصر هم‌زمان با قطع گاز به اسرائیل مانور گسترده‌ای را موسوم به "بدر 2" در صحرای سینا انجام داد که در آن علاوه بر فرماندهان ارشد ارتش، نمایندگان مجلس و شماری از چهره‌های سیاسی مصر، حسین طنطاوی نیز شرکت داشت.
در همین رابطه مجلس ملی مصر با صدور بیانیه‌ای تاکید کرد، توقف صادرات گاز از مصر به اسرائیل نشانه اراده ملت مصر است. مجلس همچنین هر گونه تهدید نظامی اسرائیل علیه مصر را قویا رد کرد.
در همین حال شنیده می‌شود که متعاقب این تصمیم مصر برنامه تبادل زندانی میان مصر و اسرائیل را که بر موجب آن بنا بود قاهره روز چهارشنبه 25 آوریل سالم الترابین، جاسوس مشهور اسرائیلی در بند را در برابر آزادی 60 زندانی مصری که تلاویو به اتهام قاچاق یا عبور غیر قانونی از مرز دستگیر کرده بود، آزاد کند.
بسیاری از روزنامه‌های اسرائیلی هم‌زبان با دیپلمات‌هایشان در زبانی هیستریک، لغو توافق‌نامه گاز میان مصر و اسرائیل را مقدمه لغو معاهده صلح دانسته‌اند و نوشته‌اند که مصری‌ها به روشنی می‌گویند که خواستار رابطه با اسرائیل نیستند.
مصری‌ها معتقدند که اسرائیل در قبال گازی که از مصر وارد می‌کرده مبلغی کمتر از قیمت واقعی پرداخت می‌کرده و این ظلمی است که در حق مردم مصر در زمان حکومت مبارک روا داشته شده و دلیلی ندارد که این میراث به جا مانده از دوران دیکتاتوری مبارک همچنان ادامه یابد. مصری‌ها همچنین می‌گویند که حق خود می‌دانند که هر زمان که تشخیص دهند قرارداد صادرات گاز به اسرائیل را لغو کنند. در عین حال حسن یونس، وزیر برق مصر گفته است که کشورش برای تامین گاز نیروگاه‌های برق به گاز صادراتی به اسرائیل نیاز دارد و این مساله برای دولت مصر در اولویت است.
اگر چه خانم دکتر فائزه ابو النجا، وزیر همکاری‌های بین‌المللی گفته است که قاهره آمادگی امضای توافق‌نامه جدید با قیمت و شرایط تازه با اسرائیل را دارد ولی بسیاری از کارشناسان بر این باورند که اگر مصر بخواهد مجددا صادرات گاز به اسرائیل را از سر بگیرد مرتکب یک خودکشی سیاسی شده است. به ویژه این که انتخابات ریاست جمهوری پیش رو است و شورای انتقالی نظامی قصد دارد با حفظ آبرو حکومت را تحویل رئیس جمهوری منتخب مردم بدهد.
تهیه کننده: تحریریه دیپلماسی ایرانی

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

بسم الله الرحمن الرحیم



دوستان شاید کمتر از مصر اطلاعاتی داشته باشند ، بنابراین قصد دارم با این عکس ها سلاح ها و تجهیزات ارتش مصر رو به دوستان گلم نشون بدم!


توضیحات بعد از ارسال کلیه عکس ها داده خواهد شد ....


لطفا صبور باشید

:ph34r:

Amir_Pharaoh_EA_general_2010.jpg

  • Upvote 5

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

قسمت اول :
نیروی زمینی...........
برای مشاهده عکس ها در اندازه اصلی روی آنها کلیک کنید .....

thumb_1%7E3.jpg
thumb_2%7E0.jpg
thumb_3%7E0.jpg
thumb_4%7E0.jpg
thumb_5%7E0.jpg
thumb_10.jpg
thumb_9.jpg
thumb_8.jpg
thumb_7%7E0.jpg
thumb_6%7E0.jpg
thumb_15.jpg
thumb_14.jpg
thumb_13.jpg
thumb_12.jpg
thumb_11.jpg

  • Upvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مطالب مشابه

    • توسط parsneet
      بسم الله الرحمن الرحیم
       
      تاپیک حاضر با محوریت پوشش خبر ها و اطلاعات مسابقات نظامی برگزار شده در ایران و همچنین شرکت تیم های ایرانی در سایر مسابقات بین المللی نظامی می باشد .
       
      مقدمه :
      مسابقات نظامی هر ساله در سراسر جهان با شرکت پرسنل نظامی ( به صورت داخلی و یا بین المللی ) برگزار می گردد . این گونه مسابقات علی رقم اینکه از قواعد و استاندارد متحدی برخوردار نیستند ( منظور نبودن کمیته جامع و قوانین واحده بین المللی در رشته های تخصصی می باشد ) اما تا حدودی پیرو قواعد و ضوابط برگزاری رزمایش های نظامی هستند . ( البته تیم های ورزشی و مسابقات ارتش های جهان (CISM) تا حدودی متفاوت از سایر مسابقات تخصصی هستند که در ذیل به آن اشاره خواهد گردید )
      اساساً هدف از برگزاری این گونه مسابقات تخصصی بالا بردن آمادگی پرسنل و ایجاد حس رقابت و افزایش انگیزش پرسنل نظامی جهت فراگیری مهارت های تخصصی است . و همچنین سنجش توانمندی پرسنل در مقایسه با واحد های مشابه در ارگان های نظامی داخلی و یا ارتش های خارجی دیگر است . پس تا حدودی می توان بیان کرد که تیم های شرکت کننده ( در مسابقات بین المللی ) عموماً از بین کشور های دوست و یا هم پیمان ( و یا حداقل غیر متخاصم ) انتخاب می شوند و برای سنجش توانایی های تخصصی شان گرد هم می آیند . و همچنین حتی گاهی می تواند بیان گر همسویی کشور های شرکت کنند و حامل پیام های خاص برای ارتش های رقیب شان نیز باشند .
       
       
       
      تاریخچه :
      می توان به نوعی اولین مسابقات نظامی ( با تاکید و اولویت دادن به پرسنل نظامی ) را به یونان باستان نسب داد . در رویدادی جشن گونه که عموما" ( و نه اختصاصاً ) پرسنل نظامی در آن شرکت می کردند تا آمادگی جسمانی و مهارت های کار با سلاح در رقابت با حریفان را بسنجند . در ادامه و ظهور امپراطوری روم باستان این نوع مسابقات چهره خشن تر و جدی تری به خود گرفت به گونه ای که مکان های اختصاصی مانند کلوزیوم (Colosseum) و همچنین شرکت کنندگان مخصوص بنام گلادیاتور (Gladiator) برای شرکت در آن تربیت می گردیدند .
      این مسابقات شرحی مفصل دارد ولی به اختصار : برگزاری آن در قرون مختلف تکامل یافته و عموماً شرکت کنندگان آن از بین سربازان قوای شکست خورده در جنگ با امپراطوری روم انتخاب می شدند و در بین خیل عظیم از این سربازان که در مسابقات محلی و ایالات های مستعمره روم برگذار می شد برگزیدگان ( که یقیناً تعداد کمی از آنان بودند) می توانستند آزادی خود را به دست آورند . ولی جنگجویانی نیز بودند که به خاطر بدست آوردن پول و یا شهرت نسبت به شرکت در این مسابقات خونین اقدام می کردند . این مسابقات که به خشونت بی پروا و ضد انسانی اش معروف گشته بود بدون فایده هم البته نبود . ( البته فواید آن از دید فرماندهان نظامی ) باید اشاره کرد که تمامی این مسابقات به نبرد های خونین تن به تن اختصاص نداشت بلکه اکثر این رویداد ها به باز سازی نبرد های روم در مقابل دشمنانش مختص می شد ( یقیناً آن نبردهای که در آن پیروز گردیده بودند تا خاطرات ، تکنیک های رزم و قهرمانان آن را مرور و زنده نگاه دارند ) عده ای از سربازان لباس های قوای دشمن را بر تن می کردند و سربازانی دیگر که نقش نیروهای رومی را داشتند با بکارگیری ارابه و اسب و سلاح های آن دوران در چندین پرده که گاهی تا چند روز نیز ادامه می یافت آن نبرد خاص را باز سازی می کردند . از نحوه یورش قوای مهاجم گرفته تا نبرد های تن به تن ، عبور از رودخانه ، یورش سواره نظام ، محاصره قلعه ها و یقیناً نمایش پیروز مندانه و دلاورانه ارتش رومی بر حریف خود !
       
      در عصر جدید ایده مسابقات نظامی بعد از پایان جنگ جهانی اول شکل گرفت . در سال 1919 پس از جنگ جهانی اول ، بازی های بین متفقین توسط شورای ورزشی نیروهای متفقین ژنرال جان پرشینگ سازماندهی شد و 1500 ورزشکار از 18 کشور را گرد هم آورد تا در 24 رشته ورزشی به رقابت بپردازند. این رویداد در Joinville-le-Pont فرانسه برگزار شد . و طی سالهای بعد در ماه مه 1946 ، پس از جنگ جهانی دوم ، شورای ورزشی نیروهای متفقین توسط سرهنگ هانری دبروس و پنج‌گانه المپیک توسط سرگرد رائول مولت احیا شد و در  7 تا 8 سپتامبر همان سال دومین بازی‌های بین متفقین در برلین (در المپیاستادیون , محل برگزاری بازی های المپیک 1936) برگزار شد .
       


      چند ماه بعد، با پایان دادن به شورای ورزش نیروهای متفقین ، سرهنگ دبروس و سرگرد مولت مسابقات ارتش های جهان (CISM) را در 18 فوریه 1948 تأسیس کردند . اعضای موسس آن بلژیک ، دانمارک ، فرانسه ، لوکزامبورگ و هلند بودند . در سال 1950، آرژانتین و مصر به عضویت آن درآمدند. در سال 1951 ایالات متحده به آن پیوست . در سال 1952 عراق ، لبنان ، پاکستان و سوریه و دو سال بعد برزیل به عضویت آن درآمدند . و همچنین کانادا در سال 1985 وارد آن شد . سپس در سال 1991 با پایان جنگ سرد سازمان رقیب پیمان ورشو کمیته ورزش ارتش متفقین (SKDA) با CISM ادغام شد و خبر از پیوستن 31 کشور و عضو جدید و سایر کشورهای مرتبط با بلوک شوروی را داد. این پیشرفت سریع منجر به رسمیت شناختن توسط نهادهای بین المللی از جمله IOC شد. قبل از سال 1995 CISM هر سال 15 تا 20 مسابقات جهانی را برگزار می کرد. از سال 1995  CISM هر چهار سال یک بار بازی های جهانی نظامی را که یک رویداد چند ورزشی است با شرکت نمایندگانی از ارتشهای 127 کشور دنیا سازماندهی می کند .
       
       

       
      رویدادها
      برگزاری مسابقات مرتبط با ارتش های جهان طیف متنوعی را در بر می گیرد و بلوک های سیاسی و جغرافیایی متعدد سعی در برگزاری رویدادهای مشابه زیادی جهت بالا بردن مهارت پرسنل خود دارند . اما به نوعی اهداف برگزاری این چنین مسابقاتی تنها به بالا بردن مهارت ها محدود نمی گردد . بلکه برپایی نمایشگاه های تخصصی تجهیزات تیراندازی و حتی ماشین آلات زرهی و تسلیحات انفرادی و البسه نظامی و ... در حاشیه این مسابقات بیان گر این است که این رویدادها مکانی است تا برنامه ریزان و دست اندرکاران نظامی کشور های مختلف به عرضه و کسب اطلاعات و سنجش آمادگی قوای نظامی پیرامونی خود اقدام نمایند .
       
      به برخی از این رویدادها می توان به اختصار اشاره کرد مانند :
      - مسابقات بین المللی پنج گانه ورزشی ( تیراندازی سرعت و دقت ، میدان موانع ، شنا ۵۰ متر با مانع ، دو صحرانوردی ۸ کیلومتر و پرتاب نارنجک )
      - مسابقات بین المللی نظامی پهپادی ارتش های جهان
      - مسابقات بین‌المللی نظامی غواصی در عمق
      - مسابقات بین‌المللی نظامی جهت یابی
      - مسابقات بین‌المللی نظامی بیاتلون زرهی روسیه
      - مسابقات سراسری امنیت سایبری در آمریکا
      و ...
       

      بازتاب و آثار
      برای بیان تاثیر حضور بین المللی تیم های نظامی و ترتیب دادن این چنین مسابقاتی منعکس کردن دیدگاه بعضی از تحلیل گران غربی شاید مفید باشد به عنوان نمونه :
      «واشنگتن فری بیکن» «جوزف هومیر» تحلیلگر امنیت ملی : روسیه و چین در نمایش قدرت به آمریکا قصد شرکت در یک بازی‌های بین‌المللی در آمریکای لاتین ( ونزوئلا ) تحت عنوان « تک تیرانداز مرز » را دارند . این  بازی‌های نظامی یکی از واضح ترین نشانه‌ها  از شکل گیری یک ائتلاف ضد ایالات متحده در آمریکای لاتین است. روسیه و متحدانش ( ایران و چین ) با حضور در این مسابقات نظامی در ونزوئلا در حال نمایش قدرت هستند . با عادی سازی تحرکات نظامی دشمنان ایالات متحده در دریای کارائیب ، ما در معرض خطر در آمریکای لاتین هستیم .
       
       
      در حال حاضر به نظر می رسد که برگزاری این گونه مسابقات در بین نیرو های نظامی منطقه ای و جهانی در حال افزایش هست . مسابقاتی که هم در رشته های عمومی ( آمادگی جسمانی و ورزشی ) و هم رشته های تخصصی ( تیر اندازی ، زرهی و توپخانه ، پهپادی و ... ) با حضور تیم های چندگانه به جدیت پیگیری می شود . قطعا انتخاب تیم های ورزیده در این گونه رقابت ها باعث افزایش اعتماد به نفس پرسنل و همچنین تبلیغات مثبت برای نیرو های نظامی ما نیز خواهد گردید  . همچنین برگزاری مسابقات کشوری و درون مرزی برای ما موجبات حس رقابت و افزایش انگیزش سازمانی را برای نیروهای مسلح ما در پی خواهد داشت . انشالله 
       

       
       
       
      بن پایه :
      https://www.milsport.one/cism/members-nations
      https://www.ilsf.org/about/recognition/cism/
      https://armedforcessports.defense.gov/CISM/Military-World-Games/
      https://en.wikipedia.org/wiki/Colosseum
      https://freebeacon.com/national-security/iran-russia-china-to-run-war-drills-in-latin-america/
       
      گرد آوری جهت انجمن میلیتاری
       
       
    • توسط mehdipersian
      شناور شهید باقری به بالگرد، موشک و پهپاد مجهز خواهد شد 
      فرمانده نیروی دریایی سپاه:

      شناور شهید باقری که در آینده ساخت آن به اتمام می‌رسد، علاوه بر داشتن یک ناوگروه در داخل خود، باند پرواز هم دارد که پهپاد می‌تواند از روی آن حرکت کرده و به پرواز درآید و در بازگشت هم می‌تواند بر روی آن بنشیند.
      شناور شهید باقری با ۲۴۰ متر طول و ۲۱ متر ارتفاع، مجهز به بالگرد، موشک و پهپاد است.
      این شناور به گونه‌ای در حال ساخت است که از روی عرشه آن حدود ۶۰ پهپاد می‌تواند پرواز کند و بنشیند.
      وستانیوز
       
    • توسط amirarsalankhan
      بمب افكن تهاجمي نسل بعد، LRS-B
       
                                 
       
       
      بمب افكن نسل بعد ( NGB، قبلا به نام بمب افكن 2018 شناخته مي شد ) يك برنامه به منظور توسعه يك بمب افكن جديد براي نيروي هوايي ايالات متحده بود. NGB قرار بود تا در حدود سال 2018 و به عنوان يك بمب افكن پنهانكار، مادون صوت، برد متوسط و با قابليت متوسط حمل سلاح وارد خدمت شود و به تدريج جايگزين بمب افكن هاي پير و پا به سن گذاشته (  B-52 Stratofortress  و B-1 Lancer ) گردد. ولي برنامه توسعه NGB با ظهور طرح بمب افكن دور برد تهاجمي سنگين ايالات متحده به فراموشي سپرده شد.
       
         
       
      اين اتفاق زماني افتاد كه در ژوئن 2010 سپهبد Breedlove  در مصاحبه اي بيان كرد كه اصطلاح بمب افكن نسل بعد مرده و از اين به بعد نيروي هوايي بر روي طراحي بمب افكن هاي دور برد تهاجمي كار خواهد كرد كه در آن از سيستم هاي به كار رفته در جنگده هاي F-22 و F-35 استفاده خواهد شد تا بمب افكني مقرون به صرفه و با قابليت هاي استثنايي هر دو جنگنده فوق جهت انجام ماموريت ها طراحي و توليد گردد.
       
             
       
       
      بمب افكن دور برد تهاجمي (Long Range Strike Bomber)
      برنامه توسعه بمب افكن دور برد تهاجمي ( LRS-B ) به معناي واقعي كلمه پنهانكار است! و اطلاعات خيلي كمي از آن منتشر شده است ولي اهميت آن را به خوبي مي توان در رفتار پنتاگون و شركاي صنعتي بزرگ آن احساس كرد.بسياري از كارشناسان معتقدند كه برنامه توسعه اين بمب افكن ساختار نيروي هوايي ايلات متحده را در 20 سال آينده شكل خواهد داد و هر شركتي كه برنده مناقصه توليد اين بمب افكن شود پول پارو خواهد كرد و بازنده نيز مي تواند مطمئن باشد كه جايگاهي در آينده هوانوردي نظامي ايلات متحده نخواهد داشت مگر ان كه معجزه اي كند!
      هر چند امروزه لاكهيد ماريتن به لطف پروژه F-35 آينده خود را در صنعت هوانوردي نظامي ايالات متحده تضمين كرده است و بويينگ نيز به مدد توليدات هوانوردي غير نظامي خود مي تواند از اين بحران عبور كند و تنها نورث روپ است كه چاره اي ندارد و  بايد اين مناقصه را برنده شود تا بتواند با خيال راحت به آينده خود فكر كند
      شناخته ها و ناشناخته ها
      پيش بيني شده 80 تا 100 فروند از اين بمب افكن جديد جايگزين ناوگان فعلي بمب افكن هاي ايالات متحده شود.  
      پنهانكار بودن ،قابليت حمل سلاح هاي هسته ايو داراي بودن هر دو حالت پروازي سرنشين دار و بي سرنشين از الزامات طراحي LRS-B است.قيمت تعيين شده براي هر فروند بمب افكن جديد 550 ميليون دلار در سال 2010 پيش بيني شده و قرار است به جهت كم كردن هزينه ها از فناوري موجود در طراحي ان استفاده شود ولي ساختار طراحي آن بايد به شكلي باشد كه بتواند از تكنولوژي هاي آينده نيز استفاده كند.دو رقيب اصلي در طراحي اين بمب افكن يكي كمپاني  Northrop Grumman, با سابقه طراحي بمب افكن پنهانكار و گرانقيمت B-2 است و ديگري مشاركت كمپاني هاي بويينگ و لاكهيد مارتين با سابقه طراحي جنگنده هاي F-22 و F-35 .همچنين پيش بيني مي شود در اواسط دهه 2020 اولين پروازهاي اين بمب افكن انجام شود.طبق حدس هايي كه كارشناسان مي زنند نيروي هوايي آمريكا به دنبال يك بمب افكن در اندازه اي حدودا نصف B-2 است كه از دو موتور F-135 همانند F-35 سود ببرد.
       
                                              
                                         
                                          پيشران F-135 Pratt  & Whitney
       
      الان همه شما ميگوييد اين كه خيلي كوچيكه، خب مسلما بايد بزرگتر بشه ولي با صحبتي كه رابرت گيتس وزير سابق دفاع انجام داد و به اعضاي كنگره گفت كه قيمت هر فروند 550 ميليون دلار ميشود راه را بر روي بزرگتر شدن اين بمب افكن فعلا بست. و اين نگراني را در بين كارشناسان به وجود آورد كه هر شركتي كه بتواند با حداقل آيتم هاي اساسي يك بمب افكن توليد كند برنده اين مناقصه خواهد بود بدون توجه به نيازهاي اساسي نبردهاي آينده.بنابراين يكسري الزامات از سوي كارشناسان هوانوردي نظامي جهت توسعه LRS-B  پيشنهاد شده است :
      پنهانكاري
      امروزه ميدانيم كه 80 درصد قابليت پنهانكاري به شكل و طراحي هواپيما بستگي دارد و فقط 20 درصد به مواد و تكنولوزي پيشرفته به كار رفته در آن وابسته است. كه همين 20 درصد هم بيشترين هزينه را به خود اختصاص مي دهد. پس يايد تعادل خوبي را بين اين دو بخش برقرار كرد تا هزينه هاي طراحي و توسعه سرسام اور نباشد.
      تعمير و نگهداري
      استفاده از مواد جاذب امواج رادار ساخته شده مي تواند نگهداري اين بمب افكن را بسيار راحت تر كند تا استفاده از موادي كه در لبه تكنولوژي روز قرار دارند و بسيار گران قيمت خواهند بود و نگهداريشان نيز بسيار مشكل است.ولي پلت فرم طراحي نيز بايد به شكلي باشد كه اين پرنده بتواند در 50 سال آينده آسمان ها را همچنان تسخير كند و پذيراي مواد جديد و تكنولوژي هاي نوين نيز باشد.
      قابليت حمل بمب هاي هسته اي
      تصميم گيري در اين مورد بايد همين الان صورت بگيرد، هر چند نيروي هوايي علاقه دارد تا چند سال بعد از توليد بمب افكن ها مجوز حمل سلاح هاي هسته اي را براي آنها صادر كند ولي با توجه به پيشرفت هاي سريع در صنعت هوانوردي نظامي از الان اين پرنده بايد طوري طراحي شود كه حداقل نيمي از آنها از ابتدا قابليت حمل بمب هاي هسته اي و هيدروژني را داشته باشند. و توانايي بازدارندگي ايالات متحده را همچنان حفط كنند.
      كنار گذاشتن طرز فكر شواليه تنها!
      بسياري از مردم فكر مي كنند كه پنهانكاري يعني يك جنگنده پنهانكار به تنهايي و با شجاعت به مانند يك شواليه به مواضع دشمن حمله مي كند و تمامي آنها را نابود ميسازد!! از الان بايد اين تفكر را دور ريخت و يك برنامه جامع جهت حملات پر تعداد بمب افكن هاي نسل بعد در نظر گرفت و تمام سناريوهاي موجود و تهديدات لازم را در آنها پيش بيني كرد تا قدرت واقعي بمب افكن ها و تاثير آنها بر روي مواضع دشمن مشخص شود.
      ساخت يك بمب افكن، نه فقط يك پلت فرم صرف
      در سال هاي بعد LRS-B تنها بمب افكن سنگين ايالات متحده خواهد بود. پس بايد به شكلي طراحي شود كه قابليت باز طراحي بسياري از قسمت هاي آن وجود داشته باشد و بتواند از تكنولوژي هاي آينده نيز به خوبي بهره مند شود. همچنين LRS-B بايد بتواند ماموريت هاي دريايي را نيز به خوبي ماموريت هاي زميني انجام دهد.
      نگه داشتن خلبان در كابين
      با وجود داشتن فناوري پروازهاي بي سرنشين اما ما نبايد در دام اين صحبت ها بيافتيم كه LRS-B بايد تنها قابليت بي سرنشين داشته باشد!، نداشتن خلبان در ميدان نبرد يعني نداشتن حس مسئوليت پذيري و ابتكارات لحظه اي نمي توان از جذابيت هاي فراوان پرنده هاي بي سرنشين گذشت ولي يك بمب افكن سنگين بي سرنشي نياز به حمايت زميني بسيار بيشتري از بي سرنشين هاي فعلي دارد كه اين خود هزينه ها را بسيار بالاتر مي برد.مورد بعدي قابليت ضعيف بي سرنشين ها در سوخت گيري هاي هوايي است كه در حين ماموريت هاي يك بمب افكن دوربرد الزامي است و يك خلبان در هر شرايط آب و هوايي يا زماني به راحتي آن را انجام مي دهد.و در آخر فكر كنيد كه يك بي سرنشين بخواهد بمب هسته اي نيز با خود حمل كند، خيلي فكر خوبي نيست و حتي كابوس آور نيز هست. هر چند خيلي ها فكر ميكنند بهتر بمب هاي هسته اي را به دست بي سرنشين ها سپرد!
      فراموش نكردن چيزهاي كوچك
      بايد فضاي كافي براي خلبان در پروازهاي طولاني در نظر گرفت تا اعصابش راحت باشد و تحت فشارهاي جسمي قرار نگيرد. اين مورد حتما بايد لحاظ شود و سعي شود از تجربه B-2 در اين مورد درس گرفته شود.
      در ژانويه 2011 نيروي هوايي فهرستي كوتاه از اهداف مورد نظر خود را براي بمب افكن تهاجمي منتشر كرد
      اهداف طراحي در نظر گفته شده براي يروژه LRS-B در ژانويه 2011
      كل هزينه پروژه نبايد از 40 تا 50 ميليارد دلار بيشتر باشد سرعت مادون صوت حداكثر بردي پروازي بيشتر از 9250 كيلومتر مداومت پروازي 50 تا 100 ساعت براي پروارهاي بي سرنشين قابليت بقا در حملات روزانه به مواضع دشمن با وجو د قدرتمند ترين دفاع هوايي موجود  
      در پايان تصاويري از طرح هاي مفهومي اراده شده توسط سه كمپاني معظم شركت كننده در اين مناقصه
       
                       
                                                           
       طرح پيشنهادي كمپاني نورث روپ گرومن
       
       
       
       
                      
                                                                              
       طرح پيشنهادي كمپاني لاكهيد
       
       
       
       
       
                         
                                           
        طرح پيشنهادي كمپاني بويينگ
       
       
      حال بايد منتظر ماند و ديد كه در چند ماه آينده مقامات نيروي هوايي كدام يك از طرح هاي پيشنهادي را براي آينده توان هوايي ايالات متحده انتخاب خواهند كرد.
      نظر شما چيست؟
      كم و كاستي بود  دوستان به بزرگواري خودتون ببخشيد، تقديم به ارواح طيبه شهداي مرزباني ناجا در حادثه اخير نگور
      با تشكر فراوان از دوست و استاد گرامي جناب 7mmt به جهت پيشنهاد اين موضوع و كمك هاي بسيارشان
      تهيه شده توسط امير ارسلان رهسپار ، فقط براي ميليتاري
       
       
      منابع :
      http://en.wikipedia.org/wiki/Next-Generation_Bomber
       
      http://www.defensenews.com/story/defense/air-space/strike/2015/01/18/air-force-bomber-industry/21805275/
       
      http://defensetech.org/2014/09/15/air-force-plans-major-step-in-long-range-strike-bomber-program/
       
      http://breakingdefense.com/2014/09/b-2-pilots-lessons-for-lrsb-americas-new-bomber/
  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.