wilhelm

روش های آمریکا برای مقابله با بسته شدن تنگه هرمز

امتیاز دادن به این موضوع:

Recommended Posts

[quote][quote]در عرض دو روز چقدر متحول شدی اخوی !!!؟؟؟ با بچه ها هم مودب برخورد میکنی و اونهارو متهم نمیکنی هنوز سرباز صفرن و شما ژنرال 4 ستاره !!! چه عجب نگفتی دوستمون توهم زده که ما 1000 تا قایق داریم !

اول که میگفتی فرمانده ارتش زود حرف زده و ما اونقدر توان نداریم و باید 5 سال صبر کنیم و 5 تا جماران بسازیمو هواپیما بسازیمو الان خیلی زود بود ... بعد که گفتم باید ضربه اول رو ما بزنیم منو متهم کردی به خامی جوونی خروج گاز معدهو از این حرفای صد من یه قاز ... حالا خودت حرف از مشت اول میزنی ! بلاخره وضعیت خودتو افکارتو مشخص کن داداش ! [/quote]

برادر عزيز شما تند نرو چون اگه ادامه بدي و ايشون جواب بده ، کم کم مدیران جفتتون رو میفرستن قاطی باقالی ها ! icon_rolleyes[/quote]

عزیز جان تبادل نظر توی یه سایت یعنی همین به نقد کشیدن افکار و تحلیل اوضاع ... مسخره بازی نیست که ... حرف من اینه چرا برخورد ناشایست ؟

حالا شما ( جناب Mobarez ) پیشکسوتی باش احترامت جای خودش چرا به خودت اجازه میدی به دیگران به این واسطه حرف بار کنی و توهین کنی بخاطر نظرشون ؟

مگه ما در قوانین سایت نداریم نباید بخاطر افکار و عقاید به کسی توهین بشه ؟

این صرفا یه انتقاد بودو بس اگر واقعا نمیشه در این سایت انتقاد کرد پس باید درشو گل گرفت !

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]عزیز جان تبادل نظر توی یه سایت یعنی همین به نقد کشیدن افکار و تحلیل اوضاع ... مسخره بازی نیست که ... حرف من اینه چرا برخورد ناشایست ؟

حالا شما پیشکسوتی باش احترامت جای خودش چرا به خودت اجازه میدی به دیگران به این واسطه حرف بار کنی و توهین کنی بخاطر نظرشون ؟

این صرفا یه انتقاد بودو بس اگر واقعا نمیشه در این سایت انتقاد کرد پس باید درشو گل گرفت ![/quote]

داداش اینا رو با من بودی ؟

من فقط گفتم کوتاه بیای که به خاطر مسائلی به این کوچیکی از تاپیک اخراج نشید یا ... !

در هر صورت بنده منظور بدی نداشتم و اگرم باعث ناراحتیتون شدم معذرت میخوام !

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote][quote]عزیز جان تبادل نظر توی یه سایت یعنی همین به نقد کشیدن افکار و تحلیل اوضاع ... مسخره بازی نیست که ... حرف من اینه چرا برخورد ناشایست ؟

حالا شما پیشکسوتی باش احترامت جای خودش چرا به خودت اجازه میدی به دیگران به این واسطه حرف بار کنی و توهین کنی بخاطر نظرشون ؟

این صرفا یه انتقاد بودو بس اگر واقعا نمیشه در این سایت انتقاد کرد پس باید درشو گل گرفت ![/quote]

داداش اینا رو با من بودی ؟

من فقط گفتم کوتاه بیای که به خاطر مسائلی به این کوچیکی از تاپیک اخراج نشید یا ... !

در هر صورت بنده منظور بدی نداشتم و اگرم باعث ناراحتیتون شدم معذرت میخوام ![/quote]

نه عزیز دل با شما نبودم منظورم جناب Mobarez بود

اینم قوانین

-هرگونه توهين به قوميت‌ها ( عرب، ترك، فارس، كرد، لر، بلوچ، بختياري و ... ) ، مليت‌ها ( چه عربها و چه سايرين ) ، اديان ( مسيحيت، يهوديت و البته دين مبين اسلام) ، اعتقادات اعضاي سايت؛ بخصوص اعتقادات مذهبي و باورهاي ديني ، مسئولين مملكتي و البته مهمتر از همه اعضاي سايت و نظراتشون ، موجب قفل شدن تاپيك و يا پاك شدن پست دوستان ( و در صورت تكرار ، اخراج از تاپيك و درصورت عدم رعايت و توجه به قوانين بصورت مکرر ، اخراج از سايت) خواهد شد.

- لطفاً در هنگام جواب دادن به سوالات از به کار گیری الفاظ و جملاتی که باعث دلسردی کاربر سوال کننده شود خودداری کنید. این را بدانید کسانی هستند که سوالهایشان بسیار ابتدایی می باشد همانطور که شما روزی اینگونه بودید. لذا از به کارگیری کلماتی که باعث دلسردی کاربر بجای دریافت جواب شود خودداری کنید.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]حالا شما [color=red][size=18]پیشکسوتی[/size][/color] باش احترامت جای خودش چرا به خودت اجازه میدی به دیگران به این واسطه حرف بار کنی و توهین کنی بخاطر نظرشون ؟ [/quote]

فکر کردم با منی شاخ درآوردم ! icon_rolleyes

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
بسم الله

سلام
مهمترین چیزی که ذهن من رو مشغول میکنه حمله آمریکا با موشکهای بالستیک
است، چون برای بقیه اش دفاع داریم.

من اگر بودم با موشک بالستیک با هدایت ماهواره (اصلا همچین چیزی داره آمریکا؟)
سایتهای پدافندی رو میزدم بعد با حمله کروز و هوایی بنادر و کشتی ها رو میزدم
بعد با تعداد زیادی ناوچه، ناو محافظ و قایقهای اژدر افکن با پشتیبانی هوایی راه دریایی
رو امن می کردم و بعد یک جای پا در تنکه هرمز رو با تفنگداران دریایی اشغال می کردم

اما برای همه اینها دفاع داره ایران و من هم می شناسم این دفاعها رو، به جز اولی
که دفاع ایران احتمالا دفاع استراتژیکه نه تاکتیکی.
یعنی بزنی می زنم!

اون تاپیک روشها مقابله آمریکا با تاکتیک سوارم هم مفیده دوستان یک نگاهی بش
بیندازند.
[url=http://www.military.ir/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=18044]راههای آمریکا برای مقابله با تاکتیک سوارم ایران[/url]

نتیجه من از شبیه سازی در اون تاپیک این شد که قایقهای ایرانی اگر بیش از 10 ثانیه
در یک خط حرکت نکنند حتی بدون هیچ پدافند درست و حسابی و پوشش هوایی
آمریکا با تسلیحات فعلی نمی تواند جلوی تاکتیک سوارم را بگیرد.
البته قایقها باید حدود 500 متر با هم فاصله داشته باشند، نه اینکه دسته ای حمله
کنند.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote][quote][quote]در عرض دو روز چقدر متحول شدی اخوی !!!؟؟؟ با بچه ها هم مودب برخورد میکنی و اونهارو متهم نمیکنی هنوز سرباز صفرن و شما ژنرال 4 ستاره !!! چه عجب نگفتی دوستمون توهم زده که ما 1000 تا قایق داریم !

اول که میگفتی فرمانده ارتش زود حرف زده و ما اونقدر توان نداریم و باید 5 سال صبر کنیم و 5 تا جماران بسازیمو هواپیما بسازیمو الان خیلی زود بود ... بعد که گفتم باید ضربه اول رو ما بزنیم منو متهم کردی به خامی جوونی خروج گاز معدهو از این حرفای صد من یه قاز ... حالا خودت حرف از مشت اول میزنی ! بلاخره وضعیت خودتو افکارتو مشخص کن داداش ! [/quote]

برادر عزيز شما تند نرو چون اگه ادامه بدي و ايشون جواب بده ، کم کم مدیران جفتتون رو میفرستن قاطی باقالی ها ! icon_rolleyes[/quote]

عزیز جان تبادل نظر توی یه سایت یعنی همین به نقد کشیدن افکار و تحلیل اوضاع ... مسخره بازی نیست که ... حرف من اینه چرا برخورد ناشایست ؟

[color=indigo][b]دوست عزيز و جوان من خوب گوش كن :

جريان من براي اينكه گفتم كمي زود بود ! همش از ديد نبرد نبوده - چيزهايي ديگري هم ملاك عمله كه در زير بهشون تا حدودي اشاره شده :

شما اگر به اين حرف من دقت كني مشكل حله !!

1 - الان دقيقا در حال گذر از مرحله اي هستيم كه اگر با موفقيت و بدون درگيري طي بشه بعد از مدت كوتاهي ما هم سري تو سرها در مي ياريم . از ايني كه هستيم هم بالاتر ميشيم . دقيقا همين جريان رو چيني ها هم داشتند ! ولي حالا نوبت ماست و با اون گريپي كه روي ما هست !!!

2 - نبرد ما شايد از يه حمله كوچيك شروع بشه اما بزودي و به سرعت گسترش پيدا ميكنه و تبديل ميشه و به جنگي خانمانسوز !

3 - در حال حاضر ژايه هاي خوبي براي اقتصاد و مخصوصاْ صنعت كشور گذاشته شده كه اگر خدا بخواد بزودي جواب ميده !

4 - هنوز بخش اعظم درامد ما وابسته به نفته !

5 - درسته از نظر نظامي قوي هستيم و با توجه به همه تسليحات اما هنوز براي نبرد آرماگدون ج .ج.3 كمي زمان نياز داريم !!

6 - عزيزم : آيا شما خبر داري كدوم سايتهاي پدافندي ما مجهز شدند به خيلي چيزها و كدوم همين الان دارند مجهز ميشن و كدوم سايت هاي هستند كه هنوز در حال ساخته و بزودي به بهره برداري ميرسه !! من تا حدودي (به اندازه خودم ) خبر دارم و شايدم دارم ميبينم !

7 - صحبت جناب صالحي يك نوع پلتيك نظامي بود براي تخمين و ارزيابي دشمن ! كه البته نتيجه دلخواه ما رو تا حدودي نداشت اما چيزهايي رو هم براي ما مشخص كرد كه خالي از لطف نبود.

8 - اگر دليل بر خودستايي نباشه : يقين بدون در مورد رهگير بومي و تعداد حدودي جهگنده هاي عملياتي و ايا فلان هواپيما رو داريم يا نه - يا چند تا بروز شده يا الان داريم چيكار ميكنيم و روي چي كار ميكنيم اطلاعات خوبي دارم و چيزهايي ميشنوم كه تا 2-3 سال ديگه باعث تعجب دنيا خواهد شد و موقعي كه ميگم يه ريزه (از يه ريزه بيشتر ) كار هنوز باقي مونده حتما از متخصصي شنيدم كه ساعتها باهاش بحث و تبادل نظر داشتم و گمانه زني خودم نيست بر عكس خيليها توي اين سايت !

9 - در ورطه اقتصاد هم داشتيم كارهاي زير بنايي ميكرديم كه با تحريمها متاسفانه كمي به مشكلاتي برخورديم كه جاي صحبتش نيست اما روند ما متوقف نشده . توكل به خدا انشالله از پسشون بر مي آييم و اقتصادمون هم رشد ميكنه بشرط بكار بردن سياست منطقي

10 - اين رزمايشها و جواب تهديد با تهديد دادنها هم صرفا براي اينكه كم نياريم و اونها رو از فكر حمله تا مدت زماني منصرف كنيم ولي يقينا اگر هم حمله بكنند از پسشون بر مي آييم .

اما چطور : به اين حالت كه زير بناهاي اقتصاديمون داغون شده !! كشور از نظر صنعت و اقتصاد در حدود چند دهه عقب مي يفته !! جايگاه نازل تري در ميان كشورها پيدا ميكنيم .

11 - بله عزيزم : ما ميزنيم !!

ما امريكا و تفاله هاشو داغون ميكنيم اما خدمون هم متضرر ميشيم و اين طبيعت جنگه اما اگر از اين مرحله خم تاريخي ميگذشتيم يا به عبارتي ديرتر وارد

مجادله و نبرد ميشديم يقين بدون هم در نبرد كمتر صدمه ميخوريم و هم در مواجهه با دشمن مشت محكمتري خواهيم زد .

12 - توصيه ميكنم حرفهاي مصطفي -باي دوست عزيزمون رو در بخش استراتژيك و در تاپيك جنگ امريكا عليه ايران بخون.

13 - اميدوارم ديگه احساسي برخورد نكنيد .

14 - شما يكي از جوانان غيور اين مملكت هستيد با حس ميهن پرستي و براي من قابل احترام هستيد اما بايد حسمون با منطق آميخته بشه تا نهايتاْ به سر منزل مقصود كه ايراني آباد است برسيم .

شاد زي

---------

[/b][/color]

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
بنام حضرت دوست
با سلام دوستان
اگه من پلنر حمله امريكا به ايران بودم .. . و از من ميخواستن كه يه پلن برا حمله به ايران بدم
1)اولا درخواست همكاري به ناتو و تمام متحدين و دوستان عربم ميدم كه عليه ايران همراه با هم و همگام با من اعلان جنگ بدن كه ايراني ها دچار تعدد هدف بشن ونتونن روي جغرافياي ثابتي تمركز (علي الخصوص موشكي)بكننن
2)براي شروع جنگ اولا همه ي ناوهامو از خليج فارس خارج ميكنم
3)به پايگاه هاي نيروي زمينيم اماده باش ميدم تا در اثر موشك باران خسارت كمتري ببينند
4)تعداد زيادي موشك دوربرددر سراسر جنوب خليج فارس و عراق و افغانستان مستقر ميكنم
5)براي شروع حمله اقدام به موشكباران شديد تهران كارخانجات و تاسيسات نفتي ايران چه در دريا و چه در داخل خاك و فرودگاه ها وپايگاه هاي زميني و بنادر ميكردم
6)حمله ي زمينيمو با پشتيباني شديد هوايي و زرهي از خوزستان شروع ميكنم مسير حملات زميني و هواييم خوزستان-بوشهر-هرمزگان وخوزستان- لرستان- اصفهان- مركزي- قم- تهران-گيلان
7)براي مقابله دريايي سپر جزيره رو تاحايي كه بتونم تجهيز ميكنم و با گشت مستمر هوايي در تنگه هرمز نيروي دريايي ايرانو سركوب شديد ميكنم
البته من روش هايي كه گفتم داراي ريسك كمتري هستن ولي ممكنه سختتر باشن و هزينه بر تر
باتشكر
ارش متقكران
ياحق
ومن الله التوفيق

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]حالا شايد يه دفعه ديديد ما قابليت هدف قرار دادن کشتي ها و ناوها رو در خليج فارس و درياي عمان رو از سمنان و حتي تبريز هم داشتيم! اون هم با کلاهک بين پانصد تا نزرديک يک تن و با سرعت چهار پنج ماخ![/quote]

برادر اشتوکا شما چیزی می دونی که ما نمی دونیم؟؟؟ icon_rolleyes

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
تقریبا بیشتر قسمت های تحلیل شما درسته آقای مبارز، به ویژه این بخش:

[quote]4 - هنوز بخش اعظم درامد ما وابسته به نفته ! [/quote]

یعنی اگر این بخش دچار اخلال بشه کل پیشرفت های دیگه ای که گفتید هم راکد میشن.
و اگر دقت کنید وقتی فرمانده ی ما تهدید رو شروع کرد و وقتی ما ادبیاتمون جنگی شد که این بخش به صورت علنی مورد تهدید قرار گرفت. هم به صورت مستقیم و هم به صورت غیر مستقیم از طریق بانک مرکزی.

پس دقیقا با لحاظ تمام ملاحظاتی که فرمودید، همه چیز به موقع بود و حساب شده.
=======================
آمریکایی ها یک راه دیگه هم برای جلوگیری از بسته شدن تنگه ی هرمز دارند ولی در کوتاه مدت جواب نمیده. اون هم سرمایه گذاری در استحصال شل اویل هاست. الان هم کارخانجاتی ایجاد شده که اقتصادی نیستند و کار نمی کنن، مثلا در کانادا. اگر تعدادشون زیاد بشه، در چنین مواردی شاید در آینده بتونن به راحتی جای نفت خاور میانه رو بگیرن

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote][quote][quote][quote]در عرض دو روز چقدر متحول شدی اخوی !!!؟؟؟ با بچه ها هم مودب برخورد میکنی و اونهارو متهم نمیکنی هنوز سرباز صفرن و شما ژنرال 4 ستاره !!! چه عجب نگفتی دوستمون توهم زده که ما 1000 تا قایق داریم !

[color=indigo][b]دوست عزيز و جوان من خوب گوش كن :

جريان من براي اينكه گفتم كمي زود بود ! همش از ديد نبرد نبوده - چيزهايي ديگري هم ملاك عمله كه در زير بهشون تا حدودي اشاره شده :

شما اگر به اين حرف من دقت كني مشكل حله !!

1 - الان دقيقا در حال گذر از مرحله اي هستيم كه اگر با موفقيت و بدون درگيري طي بشه بعد از مدت كوتاهي ما هم سري تو سرها در مي ياريم . از ايني كه هستيم هم بالاتر ميشيم . دقيقا همين جريان رو چيني ها هم داشتند ! ولي حالا نوبت ماست و با اون گريپي كه روي ما هست !!!

2 - نبرد ما شايد از يه حمله كوچيك شروع بشه اما بزودي و به سرعت گسترش پيدا ميكنه و تبديل ميشه و به جنگي خانمانسوز !

3 - در حال حاضر ژايه هاي خوبي براي اقتصاد و مخصوصاْ صنعت كشور گذاشته شده كه اگر خدا بخواد بزودي جواب ميده !

4 - هنوز بخش اعظم درامد ما وابسته به نفته !

5 - درسته از نظر نظامي قوي هستيم و با توجه به همه تسليحات اما هنوز براي نبرد آرماگدون ج .ج.3 كمي زمان نياز داريم !!

6 - عزيزم : آيا شما خبر داري كدوم سايتهاي پدافندي ما مجهز شدند به خيلي چيزها و كدوم همين الان دارند مجهز ميشن و كدوم سايت هاي هستند كه هنوز در حال ساخته و بزودي به بهره برداري ميرسه !! من تا حدودي (به اندازه خودم ) خبر دارم و شايدم دارم ميبينم !

7 - صحبت جناب صالحي يك نوع پلتيك نظامي بود براي تخمين و ارزيابي دشمن ! كه البته نتيجه دلخواه ما رو تا حدودي نداشت اما چيزهايي رو هم براي ما مشخص كرد كه خالي از لطف نبود.

8 - اگر دليل بر خودستايي نباشه : يقين بدون در مورد رهگير بومي و تعداد حدودي جهگنده هاي عملياتي و ايا فلان هواپيما رو داريم يا نه - يا چند تا بروز شده يا الان داريم چيكار ميكنيم و روي چي كار ميكنيم اطلاعات خوبي دارم و چيزهايي ميشنوم كه تا 2-3 سال ديگه باعث تعجب دنيا خواهد شد و موقعي كه ميگم يه ريزه (از يه ريزه بيشتر ) كار هنوز باقي مونده حتما از متخصصي شنيدم كه ساعتها باهاش بحث و تبادل نظر داشتم و گمانه زني خودم نيست بر عكس خيليها توي اين سايت !

9 - در ورطه اقتصاد هم داشتيم كارهاي زير بنايي ميكرديم كه با تحريمها متاسفانه كمي به مشكلاتي برخورديم كه جاي صحبتش نيست اما روند ما متوقف نشده . توكل به خدا انشالله از پسشون بر مي آييم و اقتصادمون هم رشد ميكنه بشرط بكار بردن سياست منطقي

10 - اين رزمايشها و جواب تهديد با تهديد دادنها هم صرفا براي اينكه كم نياريم و اونها رو از فكر حمله تا مدت زماني منصرف كنيم ولي يقينا اگر هم حمله بكنند از پسشون بر مي آييم .

اما چطور : به اين حالت كه زير بناهاي اقتصاديمون داغون شده !! كشور از نظر صنعت و اقتصاد در حدود چند دهه عقب مي يفته !! جايگاه نازل تري در ميان كشورها پيدا ميكنيم .

11 - بله عزيزم : ما ميزنيم !!

ما امريكا و تفاله هاشو داغون ميكنيم اما خدمون هم متضرر ميشيم و اين طبيعت جنگه اما اگر از اين مرحله خم تاريخي ميگذشتيم يا به عبارتي ديرتر وارد

مجادله و نبرد ميشديم يقين بدون هم در نبرد كمتر صدمه ميخوريم و هم در مواجهه با دشمن مشت محكمتري خواهيم زد .

12 - توصيه ميكنم حرفهاي مصطفي -باي دوست عزيزمون رو در بخش استراتژيك و در تاپيك جنگ امريكا عليه ايران بخون.

13 - اميدوارم ديگه احساسي برخورد نكنيد .

14 - شما يكي از جوانان غيور اين مملكت هستيد با حس ميهن پرستي و براي من قابل احترام هستيد اما بايد حسمون با منطق آميخته بشه تا نهايتاْ به سر منزل مقصود كه ايراني آباد است برسيم .

شاد زي

---------

[/b][/color][/quote]

عزیز دل اولا خوشحالم که متوجه منظور من شدید و منطقی پاسخ دادید و بنده هم اگر مطلبی رو گفتمو برداشت شما اساعه ادب تلقی شده از شما عذر میخوام قصد من نه توهین به شخصیت افراده نه زیر سوال بردن خدمات و درجات و سنواتشون بلکه تحلیل مشکل ایجاد شده از جانب یه عده کشورهای جنگ طلب و مغرور قدرت نظامی برای کشور عزیزمونه و مطمئنم چنانچه هیچ کاری از دست ما در این سایت برنیاد لا اقل ممکنه صدامون و ندامون و گفتارمون و بحثها و تحلیلهامون به درد یه عده بیاد غیر اون مطالب و اطلاعات بین اعضاء رد و بدل میشه و دانش نظامی تک تک ما با تحقیق افزایش پیدا میکنه ! خوشبختانه سایتیکه درش عضو هستیم بازدید کننده زیاد داره و مطمئنم افرادی هم که در این نظام و حکومت هستند مطالب این سایت رو حتی اگر برای بررسی افکار عمومی مردم که شده مطالعه میکنن و یا به گوششون میرسه

تا حدود زیادی هم این حرفهای شما منطقیه و البته بسیاریشو هم قبول دارم هم میبینم ! بله درسته اگر در جنگ وارد بشیم ضرر میکنیم ! کشته میدیم خسارت میبینیم توان ما به نیروهای آمریکائی و انگلیسی در منطقه و ایضاء برادران خود فروخته و خائن حاشیه خلیج فارس شایدم ترکیه و اذرباجان بصورت جمیعا و ائتلاف نرسه ما رزمناو و ناوچه آنچنان مدرنی نداریم و موشک قاره پیما و هواپیماهای زیاد مدرن نداریم ولی خدارو شکر اونقدر مغز متفکر و جوون و افراد با تجربه و کارکشته در این مملکت داریم که نخوایم وابسته باشیم! بحث من سر این نیست سر اینه که چنانچه اونها بخوان به همین روند ادامه بدن یعنی نفت رو تحریم کنن بانک مرکزی رو تحریم کنن چاره دیگه ای جز جنگیدن برای ملت ما نمیمونه حتی شده با بیل و کلنگ چه برسه جماران نورو خلیج فارس ! ما هم که تهدید کردیم تنگه رو میبندیم اگر اینکار رو نکنیم خودمون و حیثیت مملکتمون رو بردیم ! خود به خود داریم به جنگ وارد میشم چون نه ما کوتاه میایم نه اونها مگر اینکه ما برگ برنده دیگه ای رو کنیم و عین کره شمالی بگیم ما هم کلاهک هسته ای داریم و اولین کاریکه میکنیم پایتختهای کشورهای منطقه رو هدف قرار میدیم ! شما فکر میکنید من جوون جنگ رو نچشیدم ؟ چرا نچشیدم ؟ ... وقتی یک روز حتی جمعه حتی عاشورا حتی تعطیلات عید در خونه راحت ننشینی و مرتب از رادیو و تلویزیون صدای اژیر حمله هوایی رو بشنوی و به پناهگاهی که در خونت توسط پدرت ساخته شده بری تا از ترکش بمبهای میگها و موشکهای عراقی در امان باشی بوی جنگ و خوی جنگ رو حس میکنی ! متاسفانه وقتی جنگ تموم شد من فقط 7 سال داشتم ولی تمام این کودکی من در جنگ خلاصه شده شاید خیلی از دوستانیکه اینجا هستند حتی در دوران امضاء قطعنامه 598 هم نبوده باشند ! ولی دلیل نمیشه حس وطنپرستی نداشته باشند و نخوان بر علیه متجاوزین به اب و خاک و ناموسشون سلاح دست بگیرن ! اگر سکوت کنیم که نتیجش میشه بزاریم اونها هرکاری دلشون میخواد بکنن و حرفهای ما بی اثر و تهدیدات ما توخالی از آب در میاد که فکر نکنم رهبر کشورمون همچین اجازه ای نه به خودش نه به هیچکدوم از سران نظاممون بده که حیثیت و غرور ملی ما بازیچه رفتار زورمعابانه امریکا و متحدینش ( نه تمام دنیا ) بشه و مطمئن باشید وضعیت منطقه رو از قبل سنجیدن و قدرت و توانایی خودشون رو هم حساب کردنکه ایا میتونن از پس رویاروئی با این هیولاها بر بیان یا نه ! و یا با یک عملیات برنامه ریزی شده و دقیق جنگ رو اونطور که خودمون میخوایم شروع و اونطور که خودمون میخوایم هدایت و باز اونطور که دلمون میخواد تموم کنیم !

دقیقا مثل جنگ 33 روزه لبنان و 22 روزه غزه ! و من مطمئنم کسانیکه اسرائیل رو با اون توان نظامی در مقابل گروهی که عملا تنها جنگ چریکی و نامتقارن انجام میدن و حتی دید هوایی هم از منطقه جنگ نداشتن سر جاش نشوندن میتونن از پس چند تا ناو هواپیما بر و چند ده تا رزمناو سطحی و زیر سطحی آمریکا و متحدینش بر بیان که هزاران کیلومتر از منطقه و کشورشون دور هستند !

نه کشور ما عراق هست و نه رهبر ما صدام ! نه متجاوزیم نه جنگ طلب ! ما نرفتیم در سواحل نیویورک اونها دارن میان اینجا پس حق اینو داریم از جنگ بر علیه متجاوز حرف بزنیم و حتی شروع کننده دفاع پیشدستانه !

و البته به نظر من برای ایجاد یه همچین تاپیکی با این عنوان هنوز زوده چون ما هنوز نمیدونیم قراره از چه نوع سیستمی برای بستن تنگه هرمز استفاده بشه که بخوایم سیستم مخالفی براش طراحی کنیم که آمریکائیها به ذهن منفورشون برسه که بازش کنن

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]بنام حضرت دوست
با سلام دوستان
اگه من پلنر حمله امريكا به ايران بودم .. . و از من ميخواستن كه يه پلن برا حمله به ايران بدم
1)اولا درخواست همكاري به ناتو و تمام متحدين و دوستان عربم ميدم كه عليه ايران همراه با هم و همگام با من اعلان جنگ بدن كه ايراني ها دچار تعدد هدف بشن ونتونن روي جغرافياي ثابتي تمركز (علي الخصوص موشكي)بكننن
2)براي شروع جنگ اولا همه ي ناوهامو از خليج فارس خارج ميكنم
3)به پايگاه هاي نيروي زمينيم اماده باش ميدم تا در اثر موشك باران خسارت كمتري ببينند
4)تعداد زيادي موشك دوربرددر سراسر جنوب خليج فارس و عراق و افغانستان مستقر ميكنم
5)براي شروع حمله اقدام به موشكباران شديد تهران كارخانجات و تاسيسات نفتي ايران چه در دريا و چه در داخل خاك و فرودگاه ها وپايگاه هاي زميني و بنادر ميكردم
6)حمله ي زمينيمو با پشتيباني شديد هوايي و زرهي از خوزستان شروع ميكنم مسير حملات زميني و هواييم خوزستان-بوشهر-هرمزگان وخوزستان- لرستان- اصفهان- مركزي- قم- تهران-گيلان
7)براي مقابله دريايي سپر جزيره رو تاحايي كه بتونم تجهيز ميكنم و با گشت مستمر هوايي در تنگه هرمز نيروي دريايي ايرانو سركوب شديد ميكنم
البته من روش هايي كه گفتم داراي ريسك كمتري هستن ولي ممكنه سختتر باشن و هزينه بر تر
باتشكر
ارش متقكران
ياحق
ومن الله التوفيق[/quote]

من از دوستان خواهش میکنم بهیچ وجه راهکار شکست خودمون رو دراختیار دشمن قرار ندهند - اگرچه ما متخصص نیستیم (که بعضیها هستند) اما فراموش نکنیم که هر ابتکاری از هر ذهن مستعدی قطعا میتونه برای دشمن مفید باشه و اگه ما تو این مسیر بیوفتیم بالاخره از برخی اطلاعات داده شده نقاط ضعفها و دغدغه ها شناسائی میشه و این سایت که زیر ذره بین جاسوسان نظامی هست خودش یک مرجع مهم برای تصمیم گیری در تصمیم گیری نظامی علیه ایران خواهد شد
به نظر من ما درکنار تحلیلهای مختلف که به نوعی بازکردن مشکل هست و بیان نقاط بالقوه ضعف ماست باید تلاش کنیم با همفکری راهکار رفع اون رو با امکانات محدودمون پیدا کنیم چون بسیاری از این راهکارها درحمله به ایران دردست بررسی توسط دشمن هست اما مشکل عمده دراینگونه موارد اینه که ما برای هر مشکل چند جواب متعدد نداریم و بعلت محدودیت تکنولوژیکی تا به یک جواب میرسیم فکر میکنیم که یک پیشرفت بسیار بزرگ کردیم و دشمن الان دیگه درمقابل ما مغلوب میشه
من به شدت نگران تکنولوژیهای نوین آمریکا هستم که اصلا اطلاعاتی از اون به بیرون درز نکرده و به نوعی دراوج تکنولوژی قرار داره و درزمان حمله اونها رو رو میکنه
ما باید هزینه حمله دشمن رو بصورت قطع افزایش بدیم نه با احتمال
اگه برای شکار ناوها نیاز به موشکهای با سرعت سه ماخ هست ما نباید صرفا با داشتن قادر و اژدر یا حتی خلیج فارس موضوع رو تموم شده بدونیم
شکاف دیوار 6 متری یک ناو هواپیمابر با کلاهک شش تنی میسره و ما این رو نداریم و فقط تا حالا یک پاسخ اونم سجیل رو پیدا کردیم (بعیده بشه با خلیج فارس تو دریای عمان اونو زد بدلیل فاصله عقب نشینی زیاد)
از طرفی روی حمله تعداد زیاد قایقها خیلی نباید حساب کنیم چون با استفاده از موشکهای جدید به تعداد زیاد الان حتی موشکها هم دردست شکارند وشکار یک قایق یا حتی چندین ده قایق توسط چند ناو موضوع غیرممکنی نیست و مطمئن باشید اونها بیکار ننشستند و الان پاسخهای متعددی دارند که لااقل درزمان جنگ این توانائی خیلی معروف ما رو به شدت کاهش خواهند داد
من پیشنهاد میکنم اسم تایپیک رو عوض کنیم و به[size=18] راهکارهای مقابله با آمریکا دراشغال تنگه هرمز اختصاص بدیم[/size]

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
برادر طاهاي عزيز اونا هم بايد چندين برابر بيشتر از سلاح هاي نوين ما بترسند چون تا جايي كه بنده ميدونم ، ما چون دست پایین تر رو توی جنگ داریم برای همین هم ارگان های تحقیقاتی به شدت روی این برنامه تمرکز کردند که اگه ما رو غافلگیر کردن ، ما هم یه جوری غافلگیرشون کنیم که ....! icon_rolleyes

اگه اونا روی موشک هایی مثل هلفایر برای زدن قایق های تندرو ما تمرکز کردند ، ما هم به طبعش سرعت ، پدافند و رادارگریزی و بسیاری عوامل دیگه در قایقهامون رو تقویت کردیم که انشاالله جلوشون کم نمیاریم ! :mrgreen:

[quote]اگه برای شکار ناوها نیاز به موشکهای با سرعت سه ماخ هست ما نباید صرفا با داشتن قادر و اژدر یا حتی خلیج فارس موضوع رو تموم شده بدونیم
شکاف دیوار 6 متری یک ناو هواپیمابر با کلاهک شش تنی میسره و ما این رو نداریم و فقط تا حالا یک پاسخ اونم سجیل رو پیدا کردیم (بعیده بشه با خلیج فارس تو دریای عمان اونو زد بدلیل فاصله عقب نشینی زیاد) [/quote]

کلاهک شش تنی ؟!!!!

برادر زره تانک با مقاومت 1000 م . م رو یک موشک ضد تانک با چند کیلو ماده منفرجه .... میفرسته هوا ! اونوقت شما میگی کلاهک شش تنی برای سوراخ کردن ناو نیاز هست ؟؟[size=24]![/size]

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
به نظر من به عنوان فردی از صنعت که دانش نظامی چندانی نداره باید بگم اقتصاد ایران در شرایط خوبی نیست و تحریم ها ایران رو به سمت یه طوفان اقتصادی می بره که در نتیجه ایران مجبور به پذیرش خواست غرب بدون هیچ درگیری نظامی میشه!
اما اگه جنگ بشه و ایران تنکه هرمز رو ببنده کشور های غربی به مدت حداقل 3 ماه می تونن بدون واردات نفت بدون مشکل به جنگ ادامه بدن که این موضوع زمان کافی رو برای غرب ایجاد میکنه از طرفی بستن یه ابراهه بین المللی مشروعیتی به جنگ برای امریکا ایجاد میکنه که تسخیر کویت توسط صدام به امریکا داد شاید هم بیشتر و تمام دنیا با ایران می جنگن
و اما شروع جنگ شب اول جنگ برای ایران خیلی سخت خواهد بود بمباران و موشک باران اکثر پایگاه های نظامی کشور قطعا اکثر نیروگاه ها و پالایشگاه های ما رو می زنن امریکا به سرعت در منطقه به برتری مطلق هوایی می رسه و تا اونجا که ممکنه جلوی پرتاب موشک های ایران رو می گیره به احتمال زیاد برا درگیری با قایق های ایران از پردیتور و ریپر استفاده می شه و تا اونجا که ممکنه سعی می شه در فواصل امن از ناو ها این درگیری ها انجام بشه در ضمن بر خلاف دوستان که اعتقاد دارن ما با تعداد بالای 500 قایق به ناو های امریکایی حمله می کنیم به نظر من کنار هم قرار دادن این همه قایق و یا حمله این تعداد قایق به صورت همزمان به یک ناو از نقاط مختلف چیزی نیست که امریکایی ها در اخرین لحظه متوجه بشن وقطعا تعداد زیادی از این قایق ها قبل از رسیدن به هدف ها منهدم میشن و ایران نمی تونه به تعداد زیاد این عمل رو انجام بده
از طرف دیگه ناوگان امریکایی تا اونجا که ممکنه به جنوب خلیج فارس باید برن وفاصله کافی رو با ساحل ما حفظ کنن اگه امریکا این جنگ رو بخواد به صورت محدود انجام بده وقصد ورود و تسخیر ایران رو نداشته باشه باید با تمام توان تمامی زیر ساخت های اقتصادی ایران رو متلاشی کنه از قبیل منابع تولید برق و پالایشگاه ها تا از طریق فشار وارده نظام به صلح رضایت بده و دست از پرتاب موشک به سمت شناور هایی که از اب های ازاد می گذرن برداره اما به نظر من در صورت درگیری ایران حنگ رو گسترش میده و به همین دلیل امریکا وارد خاک های داخلی کشور می شه و در این صورت از غرب و جنوب وارد خاک ایران میشه که نقشه حمله تسخیر سریع تهرانه واحتمالا همون راهه مجاهدین برا تسخیر تهران دنبال می کنن و از مناطق کرد نشین که دلبستگی کمتری به ایران دارن وارد میشن و .......
در مورد توان موشکی البته قطعا ضربات مهلکی از ایران می خورن اما این ضربات با توجه به اینکه ما قرار با تمام دنیا بجنگیم تاثیر چندانی بر اراده غرب نمی زاره و البته با استفاده از سیستم دفاع موشکی در بحرین و ترکیه وامارات تا اونجا که ممکنه از تاثیر این حمله ها کم میکنن
در مورد جلوگیری از عبور تفت از تنگه هرمز هم باید بگم خط لوله هایی به دریا مدیترانه سرخ و عمان وجود داره که تاثیر این عمل رو تا حدودی در کوتاه مدت کاهش میده
در ضمن بر خلاف نظر خیلی از دوستان اگه امریکا در زمان کوتاهی کمتر از 2و3 ماه بتونه بگیره می تونه وضعیت اقتصادیش رو بهبود ببخشه

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
فرض کنید ما تنگه هرمز رو هم بستیم ولی در عوض سد کرخه و سد دز و پارس جنوبی و عسلویه و نظنز و ... شاید منهدم بشه
فقط در نظر بگیرید آمریکا بتونه سد دز رو منهدم کنه
حجم آبی که آزاد میشه خودش می تونه ده تا شهر رو داغون کنه
اگر نیروگاه بوشهر رو بتونه بزنه تشعشعات رادیو اکتیو پدرمون رو در میاره
حالا ما اگر یک ناو هواپیما بر آمریکا رو اگر با جاه و جلالش هم غرق کنیم باز اوضاع به ضررمونه
دولت در حال جنگ کی میتونه مردم چند تا شهر رو که در معرض سیل یا تشعشعات رادیو اکتیو قرار دارند نجات بده
تنها را ه غلبه بر مشکلات فوق اینه که ما به سلاح های غیر متعارف مسلح بشیم و تهدید کنیم که اسرائیل رو میزنیم

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]من از دوستان خواهش میکنم بهیچ وجه راهکار شکست خودمون رو دراختیار دشمن قرار ندهند [/quote]
عذر می خوام که دو تا پست پشت سر هم دادم
می خواستم به دوستان بگم بنده یک روز داشتم اخبار رادیو فردا رو می خوندم که دیدم منبع یکی از خبرهاش رو سایت میلیتاری معرفی کرده و از همونجا بود که من با این سایت آشنا شدم
نتیجه: خودتان نتیجه گیری کنید. کاره سختی نیست

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

• مرور توسط کاربر    0 کاربر

هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.