Recommended Posts

[align=center]نماينده ولي فقيه در سپاه:

در هيچ‌كجا چون سپاه براي تربيت سربازان اين ‌همه اهتمام نمي‌شود

نماينده ولي فقيه در سپاه گفت: در هيچ‌كجا چون سپاه و به خصوص نيروي دريايي، براي تعليم، تربيت و معنويت سربازان، اين همه هزينه و اهتمام نمي‌شود.[/align]


به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از روابط عمومي نيروي دريايي سپاه، علي سعيدي نماينده ولي فقيه در سپاه در بازديد از مراكز آموزش بصيرت نيروي دريايي سپاه در شهر قم، از همكاري بسيار خوب فرماندهي نيروي دريايي در برپايي مطلوب دوره‌هاي بصيرت و برنامه‌هاي آموزش و تربيتي تقدير كرد و گفت: با توجه به زمينه و امكانات بسيار خوبي كه فراهم شده، توصيه دارم قدر اين موقعيت را بدانيد و از اين فرصت‌ها براي ارتقا بصيرت و بينش و معنويت خود و فرزندانتان استفاده كنيد و در ايجاد فضاي معنوي در زندگي شخصي، خانوادگي و اجتماعي از آن به خوبي بهره بگيريد.
وي در جمع سربازان شركت كننده در دوره بصيرت سربازان نيروي دريايي سپاه ضمن تأكيد بر استفاده بهينه از اوقات و شرايط و زمينه فراهم آمده، گفت: دوران جواني بعنوان بهترين دوره عمر، در زندگي هر كسي يكبار واقع مي‌شود، قدر جواني خود را بدانيد و براي رشد و تعالي معنوي و اخلاقي خود تلاش كنيد.
نماينده ولي فقيه خاطرنشان كرد: شما در هيچ كجا سراغ نداريد كه براي تعليم، تربيت و معنويت سربازان، اين همه هزينه و اهتمام شود. در بهترين شهرهاي مذهبي مكان‌هايي خريداري شود، اساتيدي خوب دعوت شوند، سربازان هم با لباس شخصي بيايند و به زيارت و آموزش‌هاي معنوي بپردازند، به خوبي پذيرايي شوند و زمينه استفاده از كلاس‌هاي ارزشمند ديني، اعتقادي و سياسي فراهم شود. اينها را بايد قدر بدانيد. برنامه‌ها و فعاليت‌هاي آموزشي - تربيتي نيروي دريايي، نمونه‌اي از بهترين حركت‌هاي معنوي در سپاه است كه در كمتر جايي نظير چنين اقداماتي و برنامه‌هايي تدارك ديده شده است.
سعيدي در جمع شركت‌ كنندگان دور سرباز معلم قرآن نيز حضور يافت و از نزديك با روند آموزشي و كيفيت برنامه‌هاي اجرايي آشنا شد.
وي سپس در مراسم اختتاميه دوره تداوم پاسداران ندسا ضمن تشكر از تلاش‌هاي قابل تقدير مسئولان و كاركنان نمايندگي ولي فقيه در نيروي دريايي سپاه در جهت ارتقاء سطح و كيفيت آموزشي عقيدتي و سياسي و نيز فراهم كردن زمينه‌اي شايسته براي بهره‌مندي كاركنان، خانواده‌ها و سربازان از اين دوره و آموزش‌ها بر ادامه و تقويت اين روند تأكيد كرد.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[align=center]سردار جزايري:

ايران براي ضربه‌زدن به منافع آمريكا از امكانات كافي برخوردار است

معاون ستاد كل نيروهاي مسلح با بيان اينكه در صورت تعرض، منافع آمريكا در تيررس ايران است، گفت: ايران براي اين منظور از اطلاعات و امكانات كافي برخوردار است.

تصویر[/align]

سردار مسعود جزايري معاون فرهنگي و تبليغات دفاعي ستاد كل نيروهاي مسلح در نخستين موضع‌گيري خود نسبت به اخبار و گزارشات نظاميان ميان ايران و آمريكا، آمادگي كشور براي هرگونه دفاع شرافتمندانه را اعلام كرد و افزود: تلاش دستگاه‌هاي ديپلماسي عمومي ايالات متحده امريكا در مورد جمهوري اسلامي ايران مبتني بر راهبرد توسعه و گسترش جو امنيتي دراز مدت است. در اين راهبرد دولت آمريكا تظاهر به گام نهادن در جاده‌اي كه به چكاندن ماشه منتهي مي‌شود، مي‌كند در حالي كه چنانچه جنگ طلبان آمريكايي، واقعاً توان دست زدن به چنين اقدامي را داشتند، مسيري غير از اين را در رسانه‌هاي خود طي مي‌كردند.
وي گفت: درعين حال جمهوري اسلامي ايران بدون آنكه در پي تنش آفريني و آشفته كردن وضعيت منطقه كه به اندازه كافي به خاطر وجود و حضور آمريكايي‌ها، در تنش بسر مي‌برد، باشد، آمادگي‌هاي دفاعي خود را به گونه‌اي تنظيم نموده كه قادر است هم از خود به خوبي دفاع كند و هم دشمن را وادار به عقب‌نشيني از منطقه نمايد.
جزايري همچنين پيرامون منافع و علائق مشترك كشورهاي منطقه اظهار داشت: در چارچوب امنيت عمومي، كشورهاي منطقه همگي داراي منافع و علائق مشترك هستند و تامين آن منوط به همكاري و همراهي با يكديگر است در صورتي كه سرويس‌هاي اطلاعاتي و دستگاه ديپلماسي آمريكا و بعضي دولت‌هاي اروپايي به شدت تلاش مي‌كنند كه اين وفاق و همبستگي صورت نپذيرد.
معاون فرهنگي و تبليغات دفاعي ستاد كل نيروهاي مسلح افزود: با وجود رويكرد جدايي افكنانه واشنگتن، مردم منطقه كه سرمايه اصلي جامعه بزرگ خاورميانه محسوب مي‌شوند، از هر جهت از رويكرد وحدت گرايانه جمهوري اسلامي ايران جانبداري مي‌كنند و اين مسئله به خوبي درنظر سنجي‌هايي كه حتي خود آمريكايي‌ها و يا دوستانشان انجام مي‌دهند، مشهود است.
اين مقام مسئول در ستاد كل نيروهاي مسلح در پايان اظهار داشت: ايران كشوري بزرگ و مقتدر است، ولي برخلاف آمريكا كه حتي بدون بهانه دست به حمله و تجاوزگري مي‌زند، راهبردها و دكترين‌هايش همگي مبتني بر دفاع شرافتمندانه است و براساس آن قادر است در صورت تعرض و حمله دشمن، به آنان ضربات مهلك وارد آورده وبراي اين منظور از اطلاعات و امكانات كافي برخوردار است.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[align=center]در همايش تخصصي نيروي زميني سپاه اعلام شد

تحول بزرگ توپخانه و موشك‌هاي سپاه در آينده نزديك

سردار كريمي گفت: در آينده‌اي نزديك توپخانه و موشك‌هاي سپاه به تحول بزرگي در بعد تكنيك، تاكتيك و فن‌آوري دست پيدا خواهد كرد.

تصویر[/align]

به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از روابط عمومي كل سپاه، سردار كريمي از مسئولان دانشكده توپخانه و موشك‌هاي نيروي زميني سپاه پاسداران كه در همايش "توپخانه و آمادگي دفاعي در مقابل تهديدات احتمالي" در محل دانشكده توپخانه و موشك‌هاي مجتمع دانشگاهي حضرت اميرالمؤمنين (ع) سپاه سخن مي‌گفت، اظهار داشت: دانشكده توپخانه تلاش مي‌كند در راستاي رسالت خود با هم‌انديشي و همگرايي يگانها و با تجزيه و تحليل علمي، برنامه‌هاي خاص رسته توپخانه و موشك‌ها را براي استفاده در يگان‌هاي تخصصي نيروهاي مسلح ارائه كند.
وي از جمله اهداف برگزاري اين همايش تخصصي را آمادگي در مقابل تهديدات دشمن، بررسي راهكارهاي كارشناسي با استفاده از اساتيد مجرب و خبره، آشنايي اساتيد با فن‌آوري‌هاي روز توپخانه و موشك‌ها و ارائه به نيروهاي زيرمجموعه و همچنين ارتباط و هماهنگي با يگان‌هاي رزم و فرماندهان نيروي زميني سپاه در رسته توپخانه و موشك‌ها خواند.
كريمي آمادگي نيروهاي مسلح در مقابل توطئه و جنگ رواني دشمن را قوت قلب براي مردم دانست و گفت: مردم مطمئن باشند بحمدالله علم، توان، تخصص و قدرت دفاعي كافي را در اختيار داريم و هر آنچه در توان داريم با توكل بر خدا و عنايت حضرت ولي عصر (عج) در مقابل تهديدات دشمن بكار خواهيم گرفت كه قطعا اين آمادگي بازدارندگي را نيز بدنبال دارد.
مصدقي از ديگر مسئولين توپخانه و موشك‌هاي نيروي زميني سپاه نيز گفت: در اين همايش كه در قالب كارگاه آموزشي انجام گرفت تلاش شده افزايش دقت و سرعت در اجراي آتش با استفاده از نرم‌افزار طراحي و بررسي شود تا از توان يگاني در حداقل زمان بتوان استفاده و به طرف دشمن احتمالي طرح‌ريزي آتش كرد.
در اين همايش دو روزه، آخرين دست‌آوردها و فناوري‌هاي روز با حضور اساتيد و فرماندهان توپخانه و موشك‌هاي نيروي زميني سپاه تجزيه و تحليل شد.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
براي دست يافتن به چنين هدفي ابتدا بايد تمام منطقه يعني بسيار فراتر از مرزهاي برد مفيد نيروهاي موشكي ايران زير پوشش ماهواره اي قرار بگيرد ، البته يك سيستم ماهواره اي كاملا بومي كه توسط خودمان اداره بشود ، مسلما همه اميدوارند كه بزودي به چنين توانائي هائي دست پيدا كنيم ولي واقعيت اين است كه متاسفانه كمي بيش از ( آينده نزديك ) زمان خواهد برد ( البته اگر منظور از تحولي كه وعده داده شده اين باشد ) حتي اسرائيل يعني نزديك ترين متحد آمريكا هم سيستم هاي دفاعي خودش را در گروي سيستم هاي آمريكائي نظير GPS نگذاشته و سيستم ماهواره اي بسيار دقيق و كارآمدي براه انداخت كه حمله هوائي اخيرش به سوريه آزمايش بسيار موفق اين سيستم بود . نشريه تخصصي معتبر aviation week در يك مقاله تحقيقي حمله هوائي اخير اسرائيل به تاسيسات اتمي مخفي سوريه مينويسد : اسرائيل از پيشرفته ترين سيستم ها و تسليحات خود در حمله اخيرش به پايگاه اتمی کاملا سری سوريه استفاده کرده است که شامل پيشرفته ترين سيستم های جمع آوری اطلاعات و سيستم های تهاجمی بوده است. اين سيستم در يک زنجيره گسترده از ماهواره های رصد کننده و تحليلگر تا بمب های هوشمند با دقت بالا را در بر می گرفته است. هدف اتمی مورد نظر در دمشق در بالاترين سطح امنيتی طبقه بندی شده بوده است و حتی ارتش سوريه از وجود پايگاه اتمی فوق بی اطلاع بوده است وهيچگونه پوشش نظامی نيز برای اهتراز از مشکوک شدن ماهواره ها در منطقه رعايت نمی شده است. با اين همه، عدم وجود امکانات دفاعی در منطقه نيز باعث نشد تا سيستم جديد نتواند امکانات زيرزمينی فوق را شناسايی کند. زمينه طراحی سيستم پيشرفته فوق با آماده شدن ماهواره شناسايی جديدی در تابستان امسال کليد خورد. اين ماهواره امکان اتصال و يکپارچه سازی چند تکنولژی پيشرفته از جمله تصوير برداری فضايی الکترو اوپتيکال ، سيستم بالا برنده کيفيت تصوير، حسگرهای راهنمای تسليحات دقيق و جنگنده های اف 16آی اس را فراهم می سازد. به گفته کارشناسان سيستم های هوا و فضا، سيستم جديد در بسياری از زمينه ها خارق العاده و مافوق تصور است. وجود ماهواره هايی که تصاوير را با کيفيتی به مراتب بهتر از ديدن شی از فاصله نيم متری نشان ميدهند در اين سيستم نقش کليدی دارد. اما نکته ديگری که توانايی فوق العاده اين سيستم را نشان ميدهد بمباران سوريه آنهم در شرايطی است که سوريه قوی ترين سيستم دفاع هوايی منطقه خاورميانه را در اختيار دارد و سيستم های بسيار پيشرفته ای را از روسيه خريداری کرده که با اين حمله عملا بالانس سيستم دفاع هوايی سوريه با سيستم موشکی اسرائيل به نفع اسرائيل به هم خورده است.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
دوست گرامی سوریه مرکز اتمی نداشت که اسرائیل آنرا هدف قرار داده باشد. این عملیات یک حرکت سیاسی ، نظامی بود که مقاصد خاص خود را دنبال میکرد. سوریها نیز بدون اجازه ایران وارد جنگ با اسرائیل نخواهند شد.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
اولامراكز اتمي حتما نبايد در سطحي باشه كه امروز در ايران وجود داره ، ما سي سال پيش هم يك راكتور تحقيقاتي داشتيم ، خبر وجود چنين مركزي در سوريه توسط سازمانهاي اطلاعاتي غربي تائيد شده ، اين يك تاسيسات تحقيقاتي كوچكي بود كه با كمك كره شمالي در سوريه شروع به كار كرده بود حال شما برچه مبنائي اظهار نظر ميكنيد بنده نميدانم و در ثاني فكر ميكنم نوشتن چنين جمله اي كه سوريه بدون اجازه ايران كاري رو ميكنه يا نميكنه كمي دور از واقعياته ، من نميدانم شما با چه استدلالي فكر ميكنيد كه سوريه از ايران اجازه ميگيره ، سوريه فعلا بخاطر منافعي كه داره در بعضي از امور با ايران همكاري ميكنه ولي از ايران دستور نميگيره ، اگر سوريه تا اين حد گوش به دستور جمهوري اسلامي بود بچه دليلي تا كنون در تمام گرد هم آئي هاي سران عرب پاي اعلاميه اشغال گر بودن ايران در مورد سه جزيره ايراني در خليج فارس امضاء گذاشته ، سوريه از موقعيتي كه در لبنان و كنار اسرائيل داره نهايت استفاده رو ميكنه ، بر خلاف تصور شما اين جمهوري اسلاميست كه فعلا به سوريه احتياج داره و بهمين دليل هم سالي يك ميليون تن نفت مفتي بابت همكاري از ايران دريافت ميكنه .

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
منظور بنده هم مرکز هسته ای بود نه تحقیقاتی! اینا به چه حق میان مراکز تحقیقاتی یه کشور دیگه رو میزنن؟ حالا به این موضوع کاری نداریم. بر خلاف عقیده شما باید گفت ایران و سوریه متحد استراتژیک هستند و از چند سال قبل سوریه بدون هماهنگی با ایران تقریبا هیچ کاری انجام نداده است. مبحث جزایر سه گانه هم متفاوت است و به این تاپیک مربوط نیست.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
هيچ كشوري در مقابل جمهوري اسلامي ايران نميتواند مقاومت كند حق با ماست و الله

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
بسمه تعالی با سلام معاونت آماد وپشتيباني ستاد كل نيروهاي مسلح تهديدهاي آمريكا عليه ايران را با هدف تاثيرگذاري بر رفتار انتخاباتي مردم دانست و گفت: قصد آمريكا از اين تهديدها ايجاد تفرقه و تاثيرگذاري بر انتخابات در ايران است. سردار سرتيپ " محمدرضا نقدي" يكشنبه شب در جمع نيروهاي بسيجي در مسجد ارشاد اهواز افزود: آمريكا براي تاثيرگذاردن بر رفتار انتخاباتي مردم ، ايران را تهديد مي‌كند. وي تنها اميد آمريكا براي ضربه زدن به ايران در شرايط فعلي را ايجاد تفرقه بين مردم، تحت عنوان عرب، عجم، كرد، لر، آذري و ... اعلام كرد و گفت: براي خنثي كردن اين توطئه بايد وحدت و يكپارچگي خود را حفظ كنيم. اين فرمانده دوران دفاع مقدس با تشريح وضعيت فعلي آمريكا كه در دنيا ابهت خود را از دست داده و در عراق به بن بست رسيده است گفت: به اعتراف تحليل گران و كارشناسان آمريكايي، آمريكا اينك در باتلاق عراق گرفتار شده و هيچ راه حل مناسبي براي حل مسئله عراق وجود ندارد. معاونت آماده و پشتيباني ستاد كل نيروهاي مسلح افزود : امروز شرايط استراتژيك براي اينكه آمريكا به ايران حمله كند مهيا نيست، اما نبايد از آمريكا غافل بود. سردار نقدي آمريكا را يك نظام فروپاشي شده معرفي كرد و اظهار داشت : آمريكا در شرايطي گرفتار شده كه نه مي‌تواند به ايران حمله‌كند ويا حمله نكند و در هر صورت محكوم به شكست است. وي همچنين با تجليل از دست‌آوردهاي بسيج در صحنه‌هاي مختلف دفاع مقدس و سازندگي گفت: امروز نيروهاي بسيجي بايد خود را براي اداره جهان آماده كنند. نقدي در اين آيين كه جمعي از فرماندهان نظامي و انتظامي استان خوزستان نيز حضور داشتند افزود: نيروهاي بسيجي با تجهيز خود به سلاح علم و دانش قادر به اداره كردن جهان مي‌باشند و بايد خود را براي اين مسووليت بزرگ آماده كنند. وي با بيان رشادت‌ها و ايثار بسيجيان در صحنه‌هاي نبرد در جنگ هشت ساله گفت:نيروهاي بسيجي اكنون بايد عاشقانه تلاش كنند تا ابهت اسلام را به‌مردم جهان نشان دهند. سردار نقدي هفته بزرگداشت بسيج را فرصتي براي حركتي قوي تر به سوي آرمان‌هاي مقدس دانست و گفت: بايد از اين فرصت به خوبي استفاده كرد. در آيين ياد ياران كه به مناسبت هفته بسيج از سوي پايگاه مقاومت بسيج امام خامنه‌اي مسجد ارشاد اهواز برگزار شد، يكي از شاعران خوزستاني اشعاري حماسي در بزرگداشت مقام بسيج و شهدا قرائت كرد. منبع: ايرنا.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
بسمه تعالی باسلام مسوول حفاظت اطلاعات نيروي مقاومت بسيج كشور گفت : با توجه به مرزي بودن استان خراسان شمالي گروهك تروريستي پژاك سايه هايي بر اين استان دارد. به گزارش باشگاه خبرنگاران سردار امين حسيني روز شنبه در جشنواره مبتكران و نوآوران بسيجي شاهد و ايثارگر خراسان شمالي در بجنورد افزود: استانهاي مرزي ما را خطراتي چون احتمال خط دهي برخي از گروهكهاي تروريستي از كشورهاي مجاور تهديد مي كند. وي افزود: خراسان شمالي داراي قوميتهاي مختلف و بافت متنوع نژادي است و در كنار مرزي نسبتا طولاني نيز قرار دارد. او اظهار داشت : ريشه برخي از اين قوميتها در آن سوي مرزها است و اين قوميتها احتمال تاثيرگيري از آنسوي مرزها را دارند. وي افزود: بسيجيان و به خصوص بسيجيان دانشجو بايد مواظب اينگونه تهديدها باشند. او گفت : مسوولان بايد برنامه ريزيهاي خوبي داشته باشند و مواظب تهديدهاي دشمنان باشند. خراسان شمالي با جمعيت 811 هزار نفر داراي قوميتهاي مختلف كرد؛ كرمانج ؛ تركمن ؛ ترك ؛ تات ؛ بلوچ و فارس است و از ناحيه شمال با كشور تركمنستان 310 كيلومتر مرز مشترك دارد. منبع: باشگاه خبرنگاران جوان//www.Yjc.ir

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
بسمه تعالی با سلام رييس مركز تحقيقات كشاورزي ورامين گفت: با تحقيقات صورت گرفته مشخص شد كه عنصر كادميوم به عنوان خطرناك‌ترين عنصر موجود در خاك موج‌ب تخريب سيستم حافظه مي‌شود. بيگدلي روز يكشنبه در گفت وگو با خبرنگار علمي ايرنا افزود: كشاورزان به همراه كود فسفاته كه براي تقويت خاك استفاده مي‌كنند مقدار زيادي كادميوم را وارد خاك كرده، يعني در واقع آلوده شدن خاك به عنصر كادميوم به دليل مصرف بيش از حد كود فسفاته توسط كشاورزان است. به گفته وي سوخت خودروها و موادي كه از لنت ترمز آنها بر روي خاك ريخته مي‌شود نيز روش ديگر آلوده شدن خاك به عنصر كادميوم است. وي اظهار داشت: كادميوم به عنوان خطرناك‌ترين عنصر، يكي از عناصري است كه در طبيعت به صورت اكسيد كادميوم، سولفات و سولفيد كادميوم وجود دارد حتي مي‌تواند همراه عناصري مانند قلع، روي و سرب نيز باشد. اين محقق بخش كشاورزي گفت: عنصر كادميوم وقتي وارد بدن مي‌شود ماندگاري پيدا كرده و به هيچ وجه از بدن موجود زنده خارج نمي‌شود و به مرور زمان عوارضي ايجاد مي‌كند كه دل درد، تهوع، كمبود آهن در خون، از جمله آنهاست. به گفته وي براساس اعلام بخش خدمات سلامتي، ثابت شده كه عنصر كادميوم يكي از دلايل بروز سرطان نيز هست و حداكثر مجاز كادميوم درهوا ‪ ppd ۵(‬قسمت در ميليون) و در استاندارهاي غذا و دارو ‪ ppm ۱۵(‬قسمت در ميليون) است، همچنين مقدار ‪ ۱۰۰‬ميكروگرم كادميوم در مترمكعب در هوا و محيطهاي شهري مجاز است. بيگدلي افزود: كادميوم همچنين از طريق ژنتيك هم مي‌تواند انتقال پيدا كند يعني مادرهايي كه به اين عنصر آلوده شدند مي‌توانند با انتقال آن فرزندان خود را نيز آلوده كنند. كارشناسان معتقدند كه اين عنصر عمدتا از طريق هوا و نوشيدن جذب ميشود و جذب آن از طريق تماس پوستي هنوز ثابت نشده است. رييس مركز تحقيقات كشاورزي ورامين گفت: با تحقيقات صورت گرفته مشخص شد كه كمترين مقدار جذب عنصر كادميوم مربوط به برنج و بيشترين مقدار مربوط به شلغم و اسفناج است. منبع: ایرنا

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
بسمه تعالی با سلام پژوهشگران دانشکده مهندسی نساجی دانشگاه صنعتی امیرکبیر با ساخت دستگاه چند نازله موفق به تولید نیمه صنعتی لایه‌های نانو لیفی شدند. روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیر کبیر روز شنبه با ارسال نمابری به گروه علمی ایرنا اعلام کرد: در این فناوری زمانی که تعداد نازله‌ها به بیش از پنج نازل می‌رسد به مقیاس نیمه صنعتی رسیده‌ایم. وی افزود، در این دستگاه مواد پلیمری مختلف از جمله نایلون و اکریلیک با استفاده از فشار دقیق و کنترل شده گاز به نازل‌ها فرستاده شده و قطره کوچکی از ماده در سر نازل تشکیل می‌شود، سپس در حضور میدان قوی الکتریکی ایجاد شده به میزان بیست تا سی هزار ولت تارهایی در مقیاس نانومتر از سطح قطره جدا و به سمت صفحه زیرین حرکت می‌کنند. دوستدار برتری دستگاه خود را در مقایسه با نمونه‌های متداول استفاده از شیوه‌ای ارزان برای دستیابی به این فناوری ذکر کرد و گفت: در روش‌های معمول از پمپ‌های ویژه برای تشکیل قطره استفاده می‌شود که بسیار هزینه بر هستند و از طرف دیگر جزئیات این فناوری هم در مقالات بیان نمی‌شود. وی افزود، برتری دیگر چسبندگی مناسب لایه‌های ایجاد شده از نانو الیاف است که در مقایسه با دستگاه‌های وارداتی از خارج قابلیت اتصال به زیر لایه‌های مختلف را دارد. بر اساس این گزارش لایه‌های تشکیل شده از نانو الیاف کاربرد گسترده‌ای در صنایع مختلف دارند از جمله این کاربردها ساخت فیلترهای جداکننده ذرات بسیار ریز از جمله میکروب و آلودگی، جداسازی دو مایع از یکدیگر، افزایش کارایی کاتالیزورها، افزایش خواص فیلترها و بالا بردن عمر آنها و در صنایع پزشکی در تهیه باندهای زخم غیر قابل نفوذ برای میکروب‌ها، ماسک‌های پزشکی و فرآوری‌های مرتبط است. منبع: ایرنا و http://www.itav.ir/?page=showbody_news&row_id=820

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
سپردن کنترل کامل خلیج فارس به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی سرلشکر رحیم صفوی طی سخنرانی خود در دانشگاه خواجه نصیر یادآوری کرد با واگذاری کنترل کامل خلیج فارس به سپاه که اخیرا انجام شده دستور العملی از سوی نیروهای ارشد نظامی آمریکا به شناورهای این کشور داده شده که به هیچ عنوان وارد آبهای ایران نشوند.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
زیردریایی ایرانی هفتم آذر به آب انداخته می شود فرمانده نیروی دریایی ارتش از به آب اندازی یک ناوشکن و یک زیردریایی ساخت ایران خبر داد که زیردریایی در روز هفتم آذرماه (روز نیروی دریایی) مورد بهره برداری عملیاتی قرار می گیرد. زیردریایی مذکور یک زیردریایی جدید در کلاس غدیر است و ناوشکن ذکر شده به احتمال زیاد یک ناوشکن کلاس موج می باشد . امیر دریادار حبیب سیاری همچنین در بخش دیگری از سخنان خود به سه هدف اصلی نیروی دریایی اشاره کرد (این سه هدف عبارتند از : 1-قطعه سازی و به روز کردن تجهیزات موجود 2-نگهداری تجهیزات موجود 3-ساخت تجهیزات مورد نیاز در داخل) و افزود ما هم اکنون به دو هدف اول به طور کامل دست پیدا کرده ایم و در حال رسیدن به هدف سوم هستیم .

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
تأكيد فرمانده كل قوا بر ارزيابي مستمر و استراتژيك جايگاه نيروي دريايي

خبرگزاري فارس: حضرت آيت الله خامنه‌اي در ديدار فرمانده و معاونين نيروي دريايي ارتش بر ارزيابي مستمر و استراتژيك جايگاه نيروي دريايي تاكيد كردند.
تصویر
به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از پايگاه اطلاع‌رساني دفتر مقام معظم رهبري، حضرت آيت‌ الله خامنه‌اي رهبر معظم انقلاب اسلامي در ديدار فرمانده، معاونين و جمعي از كاركنان نيروي دريايي ارتش جمهوري اسلامي ايران با اشاره به ارتقاي توانمندي‌هاي اين نيرو تصريح كردند: مهمترين پشتوانه نيروهاي مسلح، ايمان به توانايي خود و توكل به خداست كه طراحي و اجراي تاكتيكهاي پيچيده نظامي در دوران هشت سال دفاع مقدس تنها نمونه‌اي از آن است و اكنون نيروي دريايي با اين پشتوانه قوي به رشد و بالندگي خود ادامه مي دهد.
فرمانده معظم كل قوا در اين ديدار كه در سالروز نيروي دريايي برگزار شد با گراميداشت ياد و خاطره دريادلان ناوچه پيكان افزودند: امروز شما توانسته‌ايد بسياري از نيازهاي روز نظامي خود را طراحي كنيد و بسازيد و با اين اعتماد به نفس ارزشمند، از كشورهاي ديگر بي‌نياز شده‌ايم.
حضرت آيت الله خامنه‌اي همچنين بر ارزيابي مستمر و استراتژيك جايگاه نيروي دريايي تاكيد كردند.
در ابتداي اين ديدار امير دريادار حبيب الله سياري فرمانده نيروي دريايي ارتش جمهوري اسلامي ايران، گزارشي از پيشرفت و افزايش توان بازدارندگي اين نيرو ارائه كرد.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
مهمان
این موضوع نسبت به پاسخ بیشتر بسته شده است.

  • مطالب مشابه

    • توسط parsneet
      بسم الله الرحمن الرحیم
       
      تاپیک حاضر با محوریت پوشش خبر ها و اطلاعات مسابقات نظامی برگزار شده در ایران و همچنین شرکت تیم های ایرانی در سایر مسابقات بین المللی نظامی می باشد .
       
      مقدمه :
      مسابقات نظامی هر ساله در سراسر جهان با شرکت پرسنل نظامی ( به صورت داخلی و یا بین المللی ) برگزار می گردد . این گونه مسابقات علی رقم اینکه از قواعد و استاندارد متحدی برخوردار نیستند ( منظور نبودن کمیته جامع و قوانین واحده بین المللی در رشته های تخصصی می باشد ) اما تا حدودی پیرو قواعد و ضوابط برگزاری رزمایش های نظامی هستند . ( البته تیم های ورزشی و مسابقات ارتش های جهان (CISM) تا حدودی متفاوت از سایر مسابقات تخصصی هستند که در ذیل به آن اشاره خواهد گردید )
      اساساً هدف از برگزاری این گونه مسابقات تخصصی بالا بردن آمادگی پرسنل و ایجاد حس رقابت و افزایش انگیزش پرسنل نظامی جهت فراگیری مهارت های تخصصی است . و همچنین سنجش توانمندی پرسنل در مقایسه با واحد های مشابه در ارگان های نظامی داخلی و یا ارتش های خارجی دیگر است . پس تا حدودی می توان بیان کرد که تیم های شرکت کننده ( در مسابقات بین المللی ) عموماً از بین کشور های دوست و یا هم پیمان ( و یا حداقل غیر متخاصم ) انتخاب می شوند و برای سنجش توانایی های تخصصی شان گرد هم می آیند . و همچنین حتی گاهی می تواند بیان گر همسویی کشور های شرکت کنند و حامل پیام های خاص برای ارتش های رقیب شان نیز باشند .
       
       
       
      تاریخچه :
      می توان به نوعی اولین مسابقات نظامی ( با تاکید و اولویت دادن به پرسنل نظامی ) را به یونان باستان نسب داد . در رویدادی جشن گونه که عموما" ( و نه اختصاصاً ) پرسنل نظامی در آن شرکت می کردند تا آمادگی جسمانی و مهارت های کار با سلاح در رقابت با حریفان را بسنجند . در ادامه و ظهور امپراطوری روم باستان این نوع مسابقات چهره خشن تر و جدی تری به خود گرفت به گونه ای که مکان های اختصاصی مانند کلوزیوم (Colosseum) و همچنین شرکت کنندگان مخصوص بنام گلادیاتور (Gladiator) برای شرکت در آن تربیت می گردیدند .
      این مسابقات شرحی مفصل دارد ولی به اختصار : برگزاری آن در قرون مختلف تکامل یافته و عموماً شرکت کنندگان آن از بین سربازان قوای شکست خورده در جنگ با امپراطوری روم انتخاب می شدند و در بین خیل عظیم از این سربازان که در مسابقات محلی و ایالات های مستعمره روم برگذار می شد برگزیدگان ( که یقیناً تعداد کمی از آنان بودند) می توانستند آزادی خود را به دست آورند . ولی جنگجویانی نیز بودند که به خاطر بدست آوردن پول و یا شهرت نسبت به شرکت در این مسابقات خونین اقدام می کردند . این مسابقات که به خشونت بی پروا و ضد انسانی اش معروف گشته بود بدون فایده هم البته نبود . ( البته فواید آن از دید فرماندهان نظامی ) باید اشاره کرد که تمامی این مسابقات به نبرد های خونین تن به تن اختصاص نداشت بلکه اکثر این رویداد ها به باز سازی نبرد های روم در مقابل دشمنانش مختص می شد ( یقیناً آن نبردهای که در آن پیروز گردیده بودند تا خاطرات ، تکنیک های رزم و قهرمانان آن را مرور و زنده نگاه دارند ) عده ای از سربازان لباس های قوای دشمن را بر تن می کردند و سربازانی دیگر که نقش نیروهای رومی را داشتند با بکارگیری ارابه و اسب و سلاح های آن دوران در چندین پرده که گاهی تا چند روز نیز ادامه می یافت آن نبرد خاص را باز سازی می کردند . از نحوه یورش قوای مهاجم گرفته تا نبرد های تن به تن ، عبور از رودخانه ، یورش سواره نظام ، محاصره قلعه ها و یقیناً نمایش پیروز مندانه و دلاورانه ارتش رومی بر حریف خود !
       
      در عصر جدید ایده مسابقات نظامی بعد از پایان جنگ جهانی اول شکل گرفت . در سال 1919 پس از جنگ جهانی اول ، بازی های بین متفقین توسط شورای ورزشی نیروهای متفقین ژنرال جان پرشینگ سازماندهی شد و 1500 ورزشکار از 18 کشور را گرد هم آورد تا در 24 رشته ورزشی به رقابت بپردازند. این رویداد در Joinville-le-Pont فرانسه برگزار شد . و طی سالهای بعد در ماه مه 1946 ، پس از جنگ جهانی دوم ، شورای ورزشی نیروهای متفقین توسط سرهنگ هانری دبروس و پنج‌گانه المپیک توسط سرگرد رائول مولت احیا شد و در  7 تا 8 سپتامبر همان سال دومین بازی‌های بین متفقین در برلین (در المپیاستادیون , محل برگزاری بازی های المپیک 1936) برگزار شد .
       


      چند ماه بعد، با پایان دادن به شورای ورزش نیروهای متفقین ، سرهنگ دبروس و سرگرد مولت مسابقات ارتش های جهان (CISM) را در 18 فوریه 1948 تأسیس کردند . اعضای موسس آن بلژیک ، دانمارک ، فرانسه ، لوکزامبورگ و هلند بودند . در سال 1950، آرژانتین و مصر به عضویت آن درآمدند. در سال 1951 ایالات متحده به آن پیوست . در سال 1952 عراق ، لبنان ، پاکستان و سوریه و دو سال بعد برزیل به عضویت آن درآمدند . و همچنین کانادا در سال 1985 وارد آن شد . سپس در سال 1991 با پایان جنگ سرد سازمان رقیب پیمان ورشو کمیته ورزش ارتش متفقین (SKDA) با CISM ادغام شد و خبر از پیوستن 31 کشور و عضو جدید و سایر کشورهای مرتبط با بلوک شوروی را داد. این پیشرفت سریع منجر به رسمیت شناختن توسط نهادهای بین المللی از جمله IOC شد. قبل از سال 1995 CISM هر سال 15 تا 20 مسابقات جهانی را برگزار می کرد. از سال 1995  CISM هر چهار سال یک بار بازی های جهانی نظامی را که یک رویداد چند ورزشی است با شرکت نمایندگانی از ارتشهای 127 کشور دنیا سازماندهی می کند .
       
       

       
      رویدادها
      برگزاری مسابقات مرتبط با ارتش های جهان طیف متنوعی را در بر می گیرد و بلوک های سیاسی و جغرافیایی متعدد سعی در برگزاری رویدادهای مشابه زیادی جهت بالا بردن مهارت پرسنل خود دارند . اما به نوعی اهداف برگزاری این چنین مسابقاتی تنها به بالا بردن مهارت ها محدود نمی گردد . بلکه برپایی نمایشگاه های تخصصی تجهیزات تیراندازی و حتی ماشین آلات زرهی و تسلیحات انفرادی و البسه نظامی و ... در حاشیه این مسابقات بیان گر این است که این رویدادها مکانی است تا برنامه ریزان و دست اندرکاران نظامی کشور های مختلف به عرضه و کسب اطلاعات و سنجش آمادگی قوای نظامی پیرامونی خود اقدام نمایند .
       
      به برخی از این رویدادها می توان به اختصار اشاره کرد مانند :
      - مسابقات بین المللی پنج گانه ورزشی ( تیراندازی سرعت و دقت ، میدان موانع ، شنا ۵۰ متر با مانع ، دو صحرانوردی ۸ کیلومتر و پرتاب نارنجک )
      - مسابقات بین المللی نظامی پهپادی ارتش های جهان
      - مسابقات بین‌المللی نظامی غواصی در عمق
      - مسابقات بین‌المللی نظامی جهت یابی
      - مسابقات بین‌المللی نظامی بیاتلون زرهی روسیه
      - مسابقات سراسری امنیت سایبری در آمریکا
      و ...
       

      بازتاب و آثار
      برای بیان تاثیر حضور بین المللی تیم های نظامی و ترتیب دادن این چنین مسابقاتی منعکس کردن دیدگاه بعضی از تحلیل گران غربی شاید مفید باشد به عنوان نمونه :
      «واشنگتن فری بیکن» «جوزف هومیر» تحلیلگر امنیت ملی : روسیه و چین در نمایش قدرت به آمریکا قصد شرکت در یک بازی‌های بین‌المللی در آمریکای لاتین ( ونزوئلا ) تحت عنوان « تک تیرانداز مرز » را دارند . این  بازی‌های نظامی یکی از واضح ترین نشانه‌ها  از شکل گیری یک ائتلاف ضد ایالات متحده در آمریکای لاتین است. روسیه و متحدانش ( ایران و چین ) با حضور در این مسابقات نظامی در ونزوئلا در حال نمایش قدرت هستند . با عادی سازی تحرکات نظامی دشمنان ایالات متحده در دریای کارائیب ، ما در معرض خطر در آمریکای لاتین هستیم .
       
       
      در حال حاضر به نظر می رسد که برگزاری این گونه مسابقات در بین نیرو های نظامی منطقه ای و جهانی در حال افزایش هست . مسابقاتی که هم در رشته های عمومی ( آمادگی جسمانی و ورزشی ) و هم رشته های تخصصی ( تیر اندازی ، زرهی و توپخانه ، پهپادی و ... ) با حضور تیم های چندگانه به جدیت پیگیری می شود . قطعا انتخاب تیم های ورزیده در این گونه رقابت ها باعث افزایش اعتماد به نفس پرسنل و همچنین تبلیغات مثبت برای نیرو های نظامی ما نیز خواهد گردید  . همچنین برگزاری مسابقات کشوری و درون مرزی برای ما موجبات حس رقابت و افزایش انگیزش سازمانی را برای نیروهای مسلح ما در پی خواهد داشت . انشالله 
       

       
       
       
      بن پایه :
      https://www.milsport.one/cism/members-nations
      https://www.ilsf.org/about/recognition/cism/
      https://armedforcessports.defense.gov/CISM/Military-World-Games/
      https://en.wikipedia.org/wiki/Colosseum
      https://freebeacon.com/national-security/iran-russia-china-to-run-war-drills-in-latin-america/
       
      گرد آوری جهت انجمن میلیتاری
       
       
    • توسط EBRAHIM
      IRIS و پدید آمدن برنامه فضایی ایران (قسمت اول )

      مدتیست که از رسانه های جهانی،خبرهایی به گوش میرسد که ایران در حال تولید موشکی است که توانایی حمل ماهواره به فضا دارد.آيا چنين چيزي امكان دارد؟آيا اين ماجرا يك بلوف سياسيست يا حقيقت دارد؟
      دوستان از نظرات مفيد خودشون دريق نكنند امیدوارم مبحث جالبی شود.
      با تشكر



      چند نکته قبال از خواندن مقاله :مطمئنا نظرات نویسنده با نظرات مترجم یکی نیست!!!
      در این مقاله موشک IRIS معادل موشک شهاب 3 دی فرض شده که آن هم به نوبه خود معادل موشک نو دونگ کره شمالی را در اختیار گرفته
      موشک IRIS ویا شهاب 3 دی اولین موشک ماهواره بر سبک ایران فرض شده اند (پراکنده بودن اطلاعات اجازه سخن قطعی را نمیدهد )
      موشک شهاب پنج معادل تائه دو پونگ دو کره شمالی فرض شده (البته از سوی نویسنده آن که آمریکایی هستند ) و عنوان اولین ماهواره بر سنگین ایران را بر دوش میکشد
      =============================================

      نخستین ظهور موشک ماهواره بر IRIS/IRSL-X-1

      با وجود ادعاهای ایران مبنی بر عدم بالابردن برد شهاب 3 دولت ایران در حال حاضر مشغول به ساخت و توسعه نخستین ماهواره بر خود موسوم به IRIS میباشد .
      پرتابگر ماهواره IRIS در ظاهر دارای ترکیب ساختمانی از موشک بالستیکShahab3 است که در مرحله اول از طراحی
      ان بهره میبرد و در مرحله دوم پرتابگر دارای دوقسمت موتور جامد و نیز محل حمل ماهواره (قسمت سوم) توسط پرتابگر است که قطر این مرحله از مرحله اول کمی بیشتر است و میتواند ماهواره های مخابراتی و علمی را در مدار زمین قرار دهد .
      .پرتابگر IRIS با پیکر بندی انجام شده بر روی آن پرتابگریست ایده آل به عنوان کاوشکر یا موشک اکتشافی که میتواند برای حمل کلاهک جنگی و یا توسعه کلاهک های فضایی قابل بازگشت و یا در نهایت برای ارسال محموله های علمی به فضا مورد استفاده قرار گیرد .البته این پرتابگر درحال حاضر نمیتواند ماهواره ها و یا محموله های با جرم بالا را به سمت مدار پرتاب کند . مگر اینکه مرحله سومی نیز به آن اضافه شود تا تبدیل به یک پرتابگر سنگین گردد .
      با توجه به آزمایش موشک چند مرحله ای شهاب 3 نویسنده بر این عقیده است که در صورتی که پرتاب آز مایشی موشک Shahab-3D نخستین پرواز آزمایشی پرتابگر IRIS باشد در آن صورت پرتابهای موشک های
      Shahab - 5 دومین و سومین مرحله از برنامه ساخت یک پرتابگر ماهواره ای است که ایران ادعا دارد در حال توسعه آن است .
      اولین تصویر از موشک IRIS در یکی از نمایشگاههای هوا و فضای ایرانیان در اندازه یک ماکت یک متری به نمایش گذاشته شد . نویسنده ادعا دارد که تستهای ناموفق پرتابی این موشک علت اصلی به تاخیر افتادن توسعه موشک حامل پرتابگر شهاب 5 تا کنون بوده است ولی با تردید بیان میکند که فقط زمان قادر به روشن ساختن این مطلب میباشد .

      نویسنده مقاله ادعا دارد که اختمال توسعه نوع جدیدی از موشک های بالستیک از روی این نسخه پرتابی با نامهای جدیدتر از Shahab - 3d وجود دارد ، ونیز باتوجه به موتور سوخت جامد مورد استفاده در مرحله فوقانی و نیز تمام اطلاعاتی که از موشک شهاب 3 در اختیار است ، طراحی نمایش داده شده از IRIS یقینا طرحی مناسب با استفاده از طراحی موشک بالستیک شهاب 3 است . هرچند که پرتاب این سیستم آزمایشی پیشرفته که پیش از این در غرب و شرق مورد استفاده قرار گرفته و از متدهای غربی و شرقی نیز برای توسعه استفاده کرده برای ملل چیز چندان غیر عادی نخواهد بود ، ولی به سرعت بخشیدن برای توسعه اولین ماهواره بر سنگین ایران قبل از پرتاب کمک شایانی خواهد کرد .
      نویسنده در ادامه با بیان شباهت موجود بین شهاب 3d و نسخه های دوم و سوم موشک تائه دو پونگ کره شمالی این پرسشها
      را مطرح میکند که آیا شهاب 3D میتواند نسخه اصلاح شده از ماهواره بر ایرانی IRIS باشد که تست نخست خود را سپری کرده است ؟ آیا این موشک همان نسخه بالستیک فضایی از موشک تائه دو پونگ 2 کره شمالی وترکیب ماهواره بر شهاب 5 است و یا اینکه موشک بالستیکی ساخت ایران است ؟
      شاید تاحد زیادی بتوان گفت که ایران در حال همکاری با کره شمالی برای ساخت نسخه دوم و سوم ماهواره بر شهاب 5 است و هر دو در انجام این طرح مشارکت جدی دارند. کره شمالی که در سال های پایانی قرن 20 نسخه جدید و بهسازی شده ای از موشک تائه دو پونگ 1 را آزمایش کرده بود در بین 26 Juan و 2 Julay سال 2001 نخستسن نمونه پرتابی از موشک تائه دو پونگ دو را برای پرتاب بر روی سکوی تاسیسات پرتاب خود قرار داده بود .
      این کاملا واضح است که موشک شهاب 3 دی چند ثانیه پس از پرتاب و قبل از پایان مرحله اول در اولین تست خود در آسمان منفجر شد . با وجود طراحی متناسب موتور سوخت جامد آن و نیز پوشش آیرو دینامیک موشک متاسفانه انفجار باعث جلوگیری از آزمایش این قسمت ها گردید . در کل باید به این نتیجه رسید که در صورت تداوم برای ساخت و تکمیل شهاب 5 گلی به یاد ماندنی برای مردم ایران در بخش فضا به ثمر خواهد رسید .


      ========================================
      اما مشخصات موشک IRIS

      حد اکثر بار قابل حمل توسط کلاهک موشک (کیلوگرم ): 760-987-1,158 بار فضایی و یا کلاهک جنگی .
      حداکثر برد ( کیلومتر ) : 1500
      تعداد مراحل : 2
      قطر موشک (متر ) : 1.32 - 1.35 – 1.85
      ارتفاع موشک : 17.1 متر
      وزن در حالت پرتابی سبک : 16000 کیلوگرم
      وظیفه : برای پرتاب محموله های فضایی علمی و تحقیقاتی و نیز ماهواره ها

      اطلاعات مربوط به مرحله اول موشک
      ارتفاع : 14 متر
      قطر : 1.32 – 1.35 – 1.85 متر
      جرم :15092 کیلوگرم
      تراست : موثر 26051 کیلوگرم بر فوت مربع - واقعی 26,760-26,600 کیلوگرم بر فوت مربع
      زمان سوخت : 110 ثانیه
      نوع سوخت : TM-185 (20% Gasoline + 80% Kerosene)
      نوع اکسید کننده : AK-27I (27% N2O4 + 73% HNO3 + Iodium Inhibitor)
      جرم سوخت :12912 کیلو گرم

      اطلاعات مربوط به مرحله دوم موشک
      ارتفاع : 3 الی 4 متر در کل
      قطر : 1.3 ای 2 متر
      وزن : نا معلوم
      تراست موتور : نامعلوم
      مدت زمان سوخت : 100 ثانیه
      نوع سوخت : جامد

      لطفا اگر کسی تصویری از این پرتابگر داره در تاپک قرار بده

      ادامه دارد ..........
      ======================
      منبع خبر:وبلاگ هوانوردی قرن 21
    • توسط hamed_713
      "آنسات" به هلی کوپتر آموزشی نیروی هوایی روسیه مبدل خواهد شد

      ژنرال "ویکتور ایوانوف" رییس اداره نیروی هوایی نظامی ارتش روسیه روز سه شنبه به خبرنگاران گفت که "آنسات" بعد از پایان آزمایشات دولتی مشترک و بهره برداری تجربی در نیروها تا سال 2010 به هلیکوپتر اصلی آموزشی نیروی هوایی کشور مبدل خواهد شد.

      وی یادآوری نمود که این تصمیم در سال 2001 توسط مسئولین وقت وزارت دفاع اتخاذ شده بود.

      ژنرال ایوانوف گفت: آزمایش "آنسات" برای آنکه به صورت نمونه آموزشی در آید، به مدت یک و نیم تا دو سال طول خواهد کشید. طی این مدت باید آن را تکمیل کرد.

      وی توضیح داد که در حال حاضر خلبانان مدرسه عالی خلبانی "سیرزانسک" از هلی کوپترهای "می-2" بعنوان هلی کوپتر آموزشی استفاده می کنند.

      وی گفت: نیروی هوایی برای آموزش خلبانی در ابتدا به 25-30 فروند "آنسات" نیاز دارد. بعد از آن این میزان افزایش داده خواهد شد.

      هلی کوپتر سبک چند منظوره "آنسات" با توان حمل 1-1,3 تن، حداکثر وزن پروازی 3,3 تن و حمل تا 9 سرنشین در دفتر طراحی کمپانی "KVZ" با همراهی دیگر سازمان های و موسساتی که در امور تجهیزات هوایی مشغول هستند، ساخته شده است.

      اولین پرواز "آنسات" در ماه اوت سال 1999 انجام شد. "آنسات" بر خلاف نمونه های مشابه غربی خود دارای دو موتور است که به مراتب ضریب اطمینان و امنیت آن را بالا می برد.

      نووستی
  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.