Recommended Posts

خوب ما یک جنگ در پیش داریم البته ممکنه . اگر خودشون هم یک جنگ در پیش داشتند مطمئنا انقدر اسلحه می خریدند . خوب حالا بستگی داره که این نوع تجهیزات چی باشند . خوب ما باید خودمون رو در برابر این امریکای جنایتکار و این اسرائیل آش... تقویت کنیم به هر حال اون ها قدرتشون از ما بیشتره . :lol: :( :cry: icon_cheesygrin :| :| :lol:

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
به نظر من بودجه ي نظامي ما نسبت به همسايه هامون خيلي كمه ........ (عربستان تركيه رژيم صهيونيستي ...............

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
تصویر دوستان به يه جنبه ديگه هم نگاه كنند: رضايت مردم!! اگر ما در زمان جنگ اسلحه داشته باشيم ولي سرباز نه به هيچ درد نمي خوره!! مهر تصديق حرفهام هم 8 سال جنگ با اعراب و جهان است!

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

سرباز وطن پرست داریم نگران نباش حتی اگر یک درصد مردم ایران هنوز غیرتمند و مومن باشند دشمن هیچ کاری نمیتواند بکند. icon_cheesygrin

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[align=center]تصویر[/align][align=center]وزیر دفاع : توليد سلاح هسته‌اي با مباني ديني و دكترين دفاعي ايران تناقض دارد[/align]

مصطفي محمد نجار در جمع معاونين و مديران ارشد وزارت دفاعي طي سخناني با اشاره به گزارش جامع اطلاعاتي آمريكا مبني بر اينكه ايران از سال 2003 ميلادي اقدامات خود براي دستيابي به سلاح هسته‌اي را متوقف كرده است، اظهار داشت: كتمان حقايق از سوي مقامات آمريكايي پيرامون برنامه صلح‌آميز هسته‌اي ايران را نمي‌توان يك اشتباه تلقي كرد، زيرا اين اقدام آنان به دروغ، پنهان‌كاري و فريبكاري نزديك‌تر است.
وي افزود: هيئت حاكمه امريكا بجاي اصلاح سياست‌ها و اتخاذ رويكرد منطقي به تحريف دست كاري حقايق و اتهام زني براي توجيه سياست‌هاي غلط و خصمانه خود متوسل مي‌شود. در حالي كه حقيقت آن است كه ايران صرفاً بدنبال بهره برداري صلح آميز از فناوري هسته‌اي است و اين فناوري نه تنها هيچ كشوري را تهديد نمي‌كند بلكه در آينده مي‌تواند در خدمت اهداف صلح طلبانه ساير كشورهاي منطقه نيز قرار گيرد.
نجار با بيان اينكه تداوم هرگونه فشار و تحريم عليه ايران نشانگر دشمني امريكا و همپيمانانش با پيشرفت توسعه و استقلال ملت ايران است، افزود: ايران اسلامي مسير منطقي و منطبق با موازين بين المللي را صادقانه و با شفافيت كامل دنبال كرده و مي‌كند و معتقد است انرژي صلح آميز هسته‌اي نعمتي خدادادي براي توسعه و پيشرفت همه جوامع است.
وزير دفاع يكجانبه گرايي را بزرگترين آفت سياست خارجي امريكا و رويكردي كاملاً ظالمانه برشمرد و تأكيد كرد: اگر امريكا دست از يكجانبه‌گرايي و برخوردهاي تبعيض‌آميز در مسائل جهاني و منطقه‌اي بر مي‌داشت، امروز جهان شاهد اين همه نزاع، خشونت و خونريزي نبود.
وي جانبداري آمريكا از اسرائيل و اتخاذ معيارهاي دوگانه در ارتباط با مسائل خاورميانه را موجب شكست كنفرانس آناپليس دانست و تصريح كرد: هر اقدامي كه حقوق ملت مظلوم و ستمديده فلسطين را ناديده بگيرد، محكوم به شكست است.
وزير دفاع اتحاد و انسجام اسلامي را بزرگترين مانع براي تحقيق ايده تجاوزگرانه از نيل تا فرات رژيم صهيونيستي دانست و گفت: ايران و كشورهاي اسلامي و عربي در مقابله با زياده‌خواهي هاي رژيم صهيونيستي و همچنين حمايت از آرمان مردم فلسطين در يك جبهه واحد قرار دارند.
نجار در ادامه جمهوري اسلامي ايران را بزرگترين پاسدار و مدافع امنيت در منطقه خليج فارس دانست و لفاظي برخي از مقامات امريكا براي ايجاد اختلاف ميان ايران و كشورهاي منطقه را تلاشي بي‌نتيجه ارزيابي كرد.
وزير دفاع كشورمان در پايان سخنان خود بر گفتگو و مذاكره بعنوان راه حل درست و اصولي حل و فصل منازعات و اختلافات منطقه‌اي تاكيد كرد و گفت: ايران اسلامي با تمدن كهن و فرهنگي غني همواره در مسير صلح و دوستي و حسن همجواري با همسايگان خود گام برداشته و بر مي‌دارد.

منبع: سايت نيروهاي مسلح

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
بسمه تعالی با سلام از محققان و پژوهشگران برتر سپاه پاسداران تجلیل خواهد شد مراسم تجلیل و تقدیر از از محققان و پژوهشگران برتر دانشگاههای امام حسین علیه السلام و دانشگاه علوم پزشکی فردا - یکشنبه - برگزار خواهد شد. این مراسم به مناسبت هفته پژوهش و با حضور فرمانده کل سپاه پاسداران و دیگر مسوولین عالی رتبه لشکری و کشوری در تالار اندیشه دانشگاه امام حسین علیه السلام برگزار می‌گردد. منبع: سپاه نیوز

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
بسمه تعالی باسلام نماينده ولي فقيه در سپاه: رويکرد جديد سپاه، تربيت انسان رسالت محور و تکليف مدار است نماينده ولي فقيه در سپاه گفت: رويکرد جديد سپاه تربيت پاسداران رسالت محور و تکليف مدار با تکيه بر معنويت افزايي است. به گزارش سپاه نيوز به نقل از روابط عمومي سپاه پاسداران، حجت الاسلام و والمسلمين علي سعيدي در نخستين همايش مسوولان و مديران مراکز تداوم آموزش هاي عقيدتي سياسي در شهر مقدس قم با بيان مطلب فوق عنوان کرد: رسالت سپاه پاسداران طبق قانون اساسي حفظ انقلاب و دستاوردهاي آن است و زيربناي تربيت انسانهاي رسالت محور و تکليف گرا توجه به معنويت و بنيه اعتقادي در کنار افزايش بصيرت سياسي است. وي ادامه داد: با توجه به اين رويکرد جديد سپاه از نظر تئوري، مسووليت حوزه نمايندگي ولي فقيه بسيار حساس و سرنوشت ساز است. نماينده ولي فقيه در سپاه با تاکيد بر اينکه آموزش هاي عقيدتي سياسي بايد با برنامه ريزي دقيق، تخصصي، هدفمند و پيام رسان باشد، افزود: اگر متون درسي اين آموزش ها همراه با ادبيات دلنشين و قلم روان نويسندگان متعهد طراحي شود جذابيت آن براي دانش آموختگان دو چندان مي شود. نخستين همايش مسوولان و مديران مرکز تداوم آموزش هاي عقيدتي سياسي سپاه به مدت دو روز در شهر مقدس قم برگزار شد. منبع: سپاه نیوز 24/9/86

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
جديدا توسط وزارت دفاع موشك جديدي ساخت داخل جايگزين موشك هاي فونيكس هواپيماهاي تامكت به نام سجيل قرار گرفته است و قبلا هم از موشكهاي زمين به هواي هاوك بر روي تامكت ها نصب ميشده

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
موشک سجیل همان نمونه تبدیل به هوا به هوا شده هاوک است و ربطی به فونیکس ندارد. تلاش برای ساخت موشک فونیکس همچنان ادامه دارد هر چند تام کوپر در یکی از مقالاتش نوشته بود ایران سالانه 30 فروند موشک فونیکس تولید میکند اما هیچ منبع موثقی این خبر را تائید نکرده است اما خبر تولید موشک سجیل صحت دارد و این موشک به عنوان میانبر گزینه مناسبی بجای فونیکس میباشد.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
بسمه تعالی با سلام ژنرال "نیکلای فرولوف" روز چهارشنبه به خبرنگاران گفت که گروهی از متخصصین ایرانی سال جاری در روسیه دوره آمادگی برای استفاده از مجموعه پدافند موشکی "تور-ام1" که از روسیه به ایران صادر شده بود را گذراندند. وی گفت که متخصصین ایرانی طی چند ماه دوره آمادگی برای کار و بهره برداری از ایستگاه راداری مجموعه "تور-ام1" را در آکادمی نظامی نیروهای ضد هوایی در اسمالنسک گذراندند، که این ایستگاه هواپیماها، هلی کوپترها و موشک های بالدار را کشف و همراهی نموده و بدان ها شلیک می کند. فرولوف افزود: "دوره آموزشی پایان یافته و آنان به وطن خود بازگشتند". وی یادآور ساخت که طبق قرارداد خرید مجموعه های پدافند موشکی "تور-ام1"، چند ده متخصص موشکی ایرانی در سال 2006 در مرکز آموزشی دفاع ضد هوایی ارنبورگ دوره آمادگی را گذراندند منبع: takeoff..ir

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
خواستم ببينم راسته كه سپاه پاسداران تهديد كرده در صورتي كه عراق معاهده الجزيره رو به رسميت ندونه بهش حمله مي كنه؟! icon_cheesygrin

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

خواستم ببينم راسته كه سپاه پاسداران تهديد كرده در صورتي كه عراق معاهده الجزيره رو به رسميت ندونه بهش حمله مي كنه؟! icon_cheesygrin


شایعه است! سپاه چه کاره است که تهدید کنه؟ فرمانده کل قواست که در چنین مواردی تصمیم گیری میکند.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[align=center]فرمانده كل ارتش:

تهديدات فرقي نكرده‌اند، ما قوي‌تر شده‌ايم

فرمانده كل ارتش گفت: در بيست و هفت سال گذشته تهديدات عليه كشورمان فرقي نكرده است، بلكه ما قوي‌تر شده‌ايم.

تصویر[/align]

به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از روابط عمومي ارتش جمهوري اسلامي همزمان با ايام خجسته ولايت و عيد سعيد غدير خم، امير سرلشكر عطاءالله صالحي، فرمانده كل ارتش در مراسم بهره‌برداري از ساختمان مسجدالنبي مركز آموزش دژبان ارتش ضمن تاكيد بر آمادگي كامل نيروهاي سه گانه ارتش در پاسخ به هرگونه تهديد احتمالي دشمن افزود: در بيست و هفت سال گذشته تهديدات عليه كشورمان فرقي نكرده است، بلكه ما قوي‌تر شده‌ايم.
سرلشكر صالحي همچنين گفت: ارتش در زمينه توليد و بهره‌گيري از تسليحات متعارف و مدرن به تناسب تهديدات موجود آماده‌تر شده است.
فرمانده كل ارتش در پاسخ به سوال خبرنگاري كه در خصوص توان پدافندي كشور پرسيد، گفت: توانمندي ارتش در عرصه پدافند به گونه‌اي است كه همه نوع هواپيماي جنگنده و دورپرواز دشمن را به راحتي مي‌توانيم مورد هدف قرار دهيم.
در ادامه مراسم، صالحي ضمن بازديد از بخش‌هاي مختلف مركز آموزش دژبان ارتش، ساختمان جديدالتاسيس مسجدالنبي اين مركز را افتتاح نمود.
در اين مراسم كه حجت الاسلام سيد محمود علوي، نماينده ولي فقيه و رئيس سازمان عقيدتي سياسي ارتش نيز حضور داشت، نخستين نماز جماعت مسجدالنبي اين مركز به امامت ايشان اقامه گرديد.
گفتني است مسجدالنبي مركز آموزش دژبان ارتش، در منطقه كهريزك تهران در مساحتي بالغ بر 5 هزار متر مربع و با ظرفيت 2500 نمازگزار به همت سازمان عقيدتي سياسي ارتش و با مشاركت سامانه فرماندهي آجا به بهره برداري رسيده است.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[align=center]گراميداشت ياد و خاطره فرماندهان شهيد نيروي هوايي ارتش

مراسم گراميداشت فرماندهان شهيد نيروي هوايي ارتش كه در تاريخ 15ديماه سال 73 به خيل شهادت نائل شدند، برگزار مي‌شود.[/align]

به گزارش خبرگزاري فارس، به نقل از روابط عمومي نهاجا، شنبه 15 ديماه سال‌گشت شهادت فرماندهان شهيد نيروي هوايي شهيدان سرلشگر منصور ستاري، سرلشگر خلبان اردستاني و سرلشگر خلبان ياسيني كه بر اثر سانحه هوايي در 15 دي ماه 1373 به شهادت رسيدند، برگزار مي‌شود.
بنابراين گزارش، مراسم تجليل از اين شهيدان سرافراز ارتش حزب‌الله با حضور مقامات لشگري و كشوري به همراه كاركنان نظامي و خانواده شهدا، در مسجدالنبي(ص) ستاد نيروي هوايي ارتش برگزار مي‌شود.
پس از آن جهت عهد و پيمان مجدد با شهدا در قطعه 29 سرداران شهيد در بهشت زهرا (س) گرد‌ آمده و ياد و خاطره شهيدان سرلشگر شجاعي، امير رزاقي، امير جشميدي، امير شريفي، سرهنگ جم منش، سرگرد بينايي، سروان محتشمي، سروان محسني و سروان پودزادي كه در اين سانحه هوايي به درجه رفيع شهادت نايل آمدند نيز گرامي داشته مي‌شود.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[align=center]بازديد سرلشگر جعفري از يگانهاي سپاه و بسيج در استان يزد

فرمانده كل سپاه از يگانهاي اين نيرو در استان يزد بازديد كرد.

تصویر[/align]

به گزارش خبرنگار دفاعي خبرگزاري فارس، سردار سرلشگر محمد علي جعفري فرمانده كل سپاه كه در استان يزد به سر مي‌برد، از يگانهاي منتخب نيروي زميني سپاه ديدار كرد و با فرماندهان آن به گفتگو پرداخت.
وي همچنين از گردان‌هاي منتخب بسيجيان يزد نيز بازديد و از روند آمادگي آنها كسب اطلاع كرد.
جعفري روز گذشته نيز در حاشيه ديدار رهبر انقلاب اسلامي با جانبازان و ايثارگران استان يزد، ضمن گفتگو با آنها، دستوراتي را براي رفع حل مشكلات و نيازهاي آنها صادر كرد.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
مهمان
این موضوع نسبت به پاسخ بیشتر بسته شده است.

  • مطالب مشابه

    • توسط parsneet
      بسم الله الرحمن الرحیم
       
      تاپیک حاضر با محوریت پوشش خبر ها و اطلاعات مسابقات نظامی برگزار شده در ایران و همچنین شرکت تیم های ایرانی در سایر مسابقات بین المللی نظامی می باشد .
       
      مقدمه :
      مسابقات نظامی هر ساله در سراسر جهان با شرکت پرسنل نظامی ( به صورت داخلی و یا بین المللی ) برگزار می گردد . این گونه مسابقات علی رقم اینکه از قواعد و استاندارد متحدی برخوردار نیستند ( منظور نبودن کمیته جامع و قوانین واحده بین المللی در رشته های تخصصی می باشد ) اما تا حدودی پیرو قواعد و ضوابط برگزاری رزمایش های نظامی هستند . ( البته تیم های ورزشی و مسابقات ارتش های جهان (CISM) تا حدودی متفاوت از سایر مسابقات تخصصی هستند که در ذیل به آن اشاره خواهد گردید )
      اساساً هدف از برگزاری این گونه مسابقات تخصصی بالا بردن آمادگی پرسنل و ایجاد حس رقابت و افزایش انگیزش پرسنل نظامی جهت فراگیری مهارت های تخصصی است . و همچنین سنجش توانمندی پرسنل در مقایسه با واحد های مشابه در ارگان های نظامی داخلی و یا ارتش های خارجی دیگر است . پس تا حدودی می توان بیان کرد که تیم های شرکت کننده ( در مسابقات بین المللی ) عموماً از بین کشور های دوست و یا هم پیمان ( و یا حداقل غیر متخاصم ) انتخاب می شوند و برای سنجش توانایی های تخصصی شان گرد هم می آیند . و همچنین حتی گاهی می تواند بیان گر همسویی کشور های شرکت کنند و حامل پیام های خاص برای ارتش های رقیب شان نیز باشند .
       
       
       
      تاریخچه :
      می توان به نوعی اولین مسابقات نظامی ( با تاکید و اولویت دادن به پرسنل نظامی ) را به یونان باستان نسب داد . در رویدادی جشن گونه که عموما" ( و نه اختصاصاً ) پرسنل نظامی در آن شرکت می کردند تا آمادگی جسمانی و مهارت های کار با سلاح در رقابت با حریفان را بسنجند . در ادامه و ظهور امپراطوری روم باستان این نوع مسابقات چهره خشن تر و جدی تری به خود گرفت به گونه ای که مکان های اختصاصی مانند کلوزیوم (Colosseum) و همچنین شرکت کنندگان مخصوص بنام گلادیاتور (Gladiator) برای شرکت در آن تربیت می گردیدند .
      این مسابقات شرحی مفصل دارد ولی به اختصار : برگزاری آن در قرون مختلف تکامل یافته و عموماً شرکت کنندگان آن از بین سربازان قوای شکست خورده در جنگ با امپراطوری روم انتخاب می شدند و در بین خیل عظیم از این سربازان که در مسابقات محلی و ایالات های مستعمره روم برگذار می شد برگزیدگان ( که یقیناً تعداد کمی از آنان بودند) می توانستند آزادی خود را به دست آورند . ولی جنگجویانی نیز بودند که به خاطر بدست آوردن پول و یا شهرت نسبت به شرکت در این مسابقات خونین اقدام می کردند . این مسابقات که به خشونت بی پروا و ضد انسانی اش معروف گشته بود بدون فایده هم البته نبود . ( البته فواید آن از دید فرماندهان نظامی ) باید اشاره کرد که تمامی این مسابقات به نبرد های خونین تن به تن اختصاص نداشت بلکه اکثر این رویداد ها به باز سازی نبرد های روم در مقابل دشمنانش مختص می شد ( یقیناً آن نبردهای که در آن پیروز گردیده بودند تا خاطرات ، تکنیک های رزم و قهرمانان آن را مرور و زنده نگاه دارند ) عده ای از سربازان لباس های قوای دشمن را بر تن می کردند و سربازانی دیگر که نقش نیروهای رومی را داشتند با بکارگیری ارابه و اسب و سلاح های آن دوران در چندین پرده که گاهی تا چند روز نیز ادامه می یافت آن نبرد خاص را باز سازی می کردند . از نحوه یورش قوای مهاجم گرفته تا نبرد های تن به تن ، عبور از رودخانه ، یورش سواره نظام ، محاصره قلعه ها و یقیناً نمایش پیروز مندانه و دلاورانه ارتش رومی بر حریف خود !
       
      در عصر جدید ایده مسابقات نظامی بعد از پایان جنگ جهانی اول شکل گرفت . در سال 1919 پس از جنگ جهانی اول ، بازی های بین متفقین توسط شورای ورزشی نیروهای متفقین ژنرال جان پرشینگ سازماندهی شد و 1500 ورزشکار از 18 کشور را گرد هم آورد تا در 24 رشته ورزشی به رقابت بپردازند. این رویداد در Joinville-le-Pont فرانسه برگزار شد . و طی سالهای بعد در ماه مه 1946 ، پس از جنگ جهانی دوم ، شورای ورزشی نیروهای متفقین توسط سرهنگ هانری دبروس و پنج‌گانه المپیک توسط سرگرد رائول مولت احیا شد و در  7 تا 8 سپتامبر همان سال دومین بازی‌های بین متفقین در برلین (در المپیاستادیون , محل برگزاری بازی های المپیک 1936) برگزار شد .
       


      چند ماه بعد، با پایان دادن به شورای ورزش نیروهای متفقین ، سرهنگ دبروس و سرگرد مولت مسابقات ارتش های جهان (CISM) را در 18 فوریه 1948 تأسیس کردند . اعضای موسس آن بلژیک ، دانمارک ، فرانسه ، لوکزامبورگ و هلند بودند . در سال 1950، آرژانتین و مصر به عضویت آن درآمدند. در سال 1951 ایالات متحده به آن پیوست . در سال 1952 عراق ، لبنان ، پاکستان و سوریه و دو سال بعد برزیل به عضویت آن درآمدند . و همچنین کانادا در سال 1985 وارد آن شد . سپس در سال 1991 با پایان جنگ سرد سازمان رقیب پیمان ورشو کمیته ورزش ارتش متفقین (SKDA) با CISM ادغام شد و خبر از پیوستن 31 کشور و عضو جدید و سایر کشورهای مرتبط با بلوک شوروی را داد. این پیشرفت سریع منجر به رسمیت شناختن توسط نهادهای بین المللی از جمله IOC شد. قبل از سال 1995 CISM هر سال 15 تا 20 مسابقات جهانی را برگزار می کرد. از سال 1995  CISM هر چهار سال یک بار بازی های جهانی نظامی را که یک رویداد چند ورزشی است با شرکت نمایندگانی از ارتشهای 127 کشور دنیا سازماندهی می کند .
       
       

       
      رویدادها
      برگزاری مسابقات مرتبط با ارتش های جهان طیف متنوعی را در بر می گیرد و بلوک های سیاسی و جغرافیایی متعدد سعی در برگزاری رویدادهای مشابه زیادی جهت بالا بردن مهارت پرسنل خود دارند . اما به نوعی اهداف برگزاری این چنین مسابقاتی تنها به بالا بردن مهارت ها محدود نمی گردد . بلکه برپایی نمایشگاه های تخصصی تجهیزات تیراندازی و حتی ماشین آلات زرهی و تسلیحات انفرادی و البسه نظامی و ... در حاشیه این مسابقات بیان گر این است که این رویدادها مکانی است تا برنامه ریزان و دست اندرکاران نظامی کشور های مختلف به عرضه و کسب اطلاعات و سنجش آمادگی قوای نظامی پیرامونی خود اقدام نمایند .
       
      به برخی از این رویدادها می توان به اختصار اشاره کرد مانند :
      - مسابقات بین المللی پنج گانه ورزشی ( تیراندازی سرعت و دقت ، میدان موانع ، شنا ۵۰ متر با مانع ، دو صحرانوردی ۸ کیلومتر و پرتاب نارنجک )
      - مسابقات بین المللی نظامی پهپادی ارتش های جهان
      - مسابقات بین‌المللی نظامی غواصی در عمق
      - مسابقات بین‌المللی نظامی جهت یابی
      - مسابقات بین‌المللی نظامی بیاتلون زرهی روسیه
      - مسابقات سراسری امنیت سایبری در آمریکا
      و ...
       

      بازتاب و آثار
      برای بیان تاثیر حضور بین المللی تیم های نظامی و ترتیب دادن این چنین مسابقاتی منعکس کردن دیدگاه بعضی از تحلیل گران غربی شاید مفید باشد به عنوان نمونه :
      «واشنگتن فری بیکن» «جوزف هومیر» تحلیلگر امنیت ملی : روسیه و چین در نمایش قدرت به آمریکا قصد شرکت در یک بازی‌های بین‌المللی در آمریکای لاتین ( ونزوئلا ) تحت عنوان « تک تیرانداز مرز » را دارند . این  بازی‌های نظامی یکی از واضح ترین نشانه‌ها  از شکل گیری یک ائتلاف ضد ایالات متحده در آمریکای لاتین است. روسیه و متحدانش ( ایران و چین ) با حضور در این مسابقات نظامی در ونزوئلا در حال نمایش قدرت هستند . با عادی سازی تحرکات نظامی دشمنان ایالات متحده در دریای کارائیب ، ما در معرض خطر در آمریکای لاتین هستیم .
       
       
      در حال حاضر به نظر می رسد که برگزاری این گونه مسابقات در بین نیرو های نظامی منطقه ای و جهانی در حال افزایش هست . مسابقاتی که هم در رشته های عمومی ( آمادگی جسمانی و ورزشی ) و هم رشته های تخصصی ( تیر اندازی ، زرهی و توپخانه ، پهپادی و ... ) با حضور تیم های چندگانه به جدیت پیگیری می شود . قطعا انتخاب تیم های ورزیده در این گونه رقابت ها باعث افزایش اعتماد به نفس پرسنل و همچنین تبلیغات مثبت برای نیرو های نظامی ما نیز خواهد گردید  . همچنین برگزاری مسابقات کشوری و درون مرزی برای ما موجبات حس رقابت و افزایش انگیزش سازمانی را برای نیروهای مسلح ما در پی خواهد داشت . انشالله 
       

       
       
       
      بن پایه :
      https://www.milsport.one/cism/members-nations
      https://www.ilsf.org/about/recognition/cism/
      https://armedforcessports.defense.gov/CISM/Military-World-Games/
      https://en.wikipedia.org/wiki/Colosseum
      https://freebeacon.com/national-security/iran-russia-china-to-run-war-drills-in-latin-america/
       
      گرد آوری جهت انجمن میلیتاری
       
       
    • توسط EBRAHIM
      IRIS و پدید آمدن برنامه فضایی ایران (قسمت اول )

      مدتیست که از رسانه های جهانی،خبرهایی به گوش میرسد که ایران در حال تولید موشکی است که توانایی حمل ماهواره به فضا دارد.آيا چنين چيزي امكان دارد؟آيا اين ماجرا يك بلوف سياسيست يا حقيقت دارد؟
      دوستان از نظرات مفيد خودشون دريق نكنند امیدوارم مبحث جالبی شود.
      با تشكر



      چند نکته قبال از خواندن مقاله :مطمئنا نظرات نویسنده با نظرات مترجم یکی نیست!!!
      در این مقاله موشک IRIS معادل موشک شهاب 3 دی فرض شده که آن هم به نوبه خود معادل موشک نو دونگ کره شمالی را در اختیار گرفته
      موشک IRIS ویا شهاب 3 دی اولین موشک ماهواره بر سبک ایران فرض شده اند (پراکنده بودن اطلاعات اجازه سخن قطعی را نمیدهد )
      موشک شهاب پنج معادل تائه دو پونگ دو کره شمالی فرض شده (البته از سوی نویسنده آن که آمریکایی هستند ) و عنوان اولین ماهواره بر سنگین ایران را بر دوش میکشد
      =============================================

      نخستین ظهور موشک ماهواره بر IRIS/IRSL-X-1

      با وجود ادعاهای ایران مبنی بر عدم بالابردن برد شهاب 3 دولت ایران در حال حاضر مشغول به ساخت و توسعه نخستین ماهواره بر خود موسوم به IRIS میباشد .
      پرتابگر ماهواره IRIS در ظاهر دارای ترکیب ساختمانی از موشک بالستیکShahab3 است که در مرحله اول از طراحی
      ان بهره میبرد و در مرحله دوم پرتابگر دارای دوقسمت موتور جامد و نیز محل حمل ماهواره (قسمت سوم) توسط پرتابگر است که قطر این مرحله از مرحله اول کمی بیشتر است و میتواند ماهواره های مخابراتی و علمی را در مدار زمین قرار دهد .
      .پرتابگر IRIS با پیکر بندی انجام شده بر روی آن پرتابگریست ایده آل به عنوان کاوشکر یا موشک اکتشافی که میتواند برای حمل کلاهک جنگی و یا توسعه کلاهک های فضایی قابل بازگشت و یا در نهایت برای ارسال محموله های علمی به فضا مورد استفاده قرار گیرد .البته این پرتابگر درحال حاضر نمیتواند ماهواره ها و یا محموله های با جرم بالا را به سمت مدار پرتاب کند . مگر اینکه مرحله سومی نیز به آن اضافه شود تا تبدیل به یک پرتابگر سنگین گردد .
      با توجه به آزمایش موشک چند مرحله ای شهاب 3 نویسنده بر این عقیده است که در صورتی که پرتاب آز مایشی موشک Shahab-3D نخستین پرواز آزمایشی پرتابگر IRIS باشد در آن صورت پرتابهای موشک های
      Shahab - 5 دومین و سومین مرحله از برنامه ساخت یک پرتابگر ماهواره ای است که ایران ادعا دارد در حال توسعه آن است .
      اولین تصویر از موشک IRIS در یکی از نمایشگاههای هوا و فضای ایرانیان در اندازه یک ماکت یک متری به نمایش گذاشته شد . نویسنده ادعا دارد که تستهای ناموفق پرتابی این موشک علت اصلی به تاخیر افتادن توسعه موشک حامل پرتابگر شهاب 5 تا کنون بوده است ولی با تردید بیان میکند که فقط زمان قادر به روشن ساختن این مطلب میباشد .

      نویسنده مقاله ادعا دارد که اختمال توسعه نوع جدیدی از موشک های بالستیک از روی این نسخه پرتابی با نامهای جدیدتر از Shahab - 3d وجود دارد ، ونیز باتوجه به موتور سوخت جامد مورد استفاده در مرحله فوقانی و نیز تمام اطلاعاتی که از موشک شهاب 3 در اختیار است ، طراحی نمایش داده شده از IRIS یقینا طرحی مناسب با استفاده از طراحی موشک بالستیک شهاب 3 است . هرچند که پرتاب این سیستم آزمایشی پیشرفته که پیش از این در غرب و شرق مورد استفاده قرار گرفته و از متدهای غربی و شرقی نیز برای توسعه استفاده کرده برای ملل چیز چندان غیر عادی نخواهد بود ، ولی به سرعت بخشیدن برای توسعه اولین ماهواره بر سنگین ایران قبل از پرتاب کمک شایانی خواهد کرد .
      نویسنده در ادامه با بیان شباهت موجود بین شهاب 3d و نسخه های دوم و سوم موشک تائه دو پونگ کره شمالی این پرسشها
      را مطرح میکند که آیا شهاب 3D میتواند نسخه اصلاح شده از ماهواره بر ایرانی IRIS باشد که تست نخست خود را سپری کرده است ؟ آیا این موشک همان نسخه بالستیک فضایی از موشک تائه دو پونگ 2 کره شمالی وترکیب ماهواره بر شهاب 5 است و یا اینکه موشک بالستیکی ساخت ایران است ؟
      شاید تاحد زیادی بتوان گفت که ایران در حال همکاری با کره شمالی برای ساخت نسخه دوم و سوم ماهواره بر شهاب 5 است و هر دو در انجام این طرح مشارکت جدی دارند. کره شمالی که در سال های پایانی قرن 20 نسخه جدید و بهسازی شده ای از موشک تائه دو پونگ 1 را آزمایش کرده بود در بین 26 Juan و 2 Julay سال 2001 نخستسن نمونه پرتابی از موشک تائه دو پونگ دو را برای پرتاب بر روی سکوی تاسیسات پرتاب خود قرار داده بود .
      این کاملا واضح است که موشک شهاب 3 دی چند ثانیه پس از پرتاب و قبل از پایان مرحله اول در اولین تست خود در آسمان منفجر شد . با وجود طراحی متناسب موتور سوخت جامد آن و نیز پوشش آیرو دینامیک موشک متاسفانه انفجار باعث جلوگیری از آزمایش این قسمت ها گردید . در کل باید به این نتیجه رسید که در صورت تداوم برای ساخت و تکمیل شهاب 5 گلی به یاد ماندنی برای مردم ایران در بخش فضا به ثمر خواهد رسید .


      ========================================
      اما مشخصات موشک IRIS

      حد اکثر بار قابل حمل توسط کلاهک موشک (کیلوگرم ): 760-987-1,158 بار فضایی و یا کلاهک جنگی .
      حداکثر برد ( کیلومتر ) : 1500
      تعداد مراحل : 2
      قطر موشک (متر ) : 1.32 - 1.35 – 1.85
      ارتفاع موشک : 17.1 متر
      وزن در حالت پرتابی سبک : 16000 کیلوگرم
      وظیفه : برای پرتاب محموله های فضایی علمی و تحقیقاتی و نیز ماهواره ها

      اطلاعات مربوط به مرحله اول موشک
      ارتفاع : 14 متر
      قطر : 1.32 – 1.35 – 1.85 متر
      جرم :15092 کیلوگرم
      تراست : موثر 26051 کیلوگرم بر فوت مربع - واقعی 26,760-26,600 کیلوگرم بر فوت مربع
      زمان سوخت : 110 ثانیه
      نوع سوخت : TM-185 (20% Gasoline + 80% Kerosene)
      نوع اکسید کننده : AK-27I (27% N2O4 + 73% HNO3 + Iodium Inhibitor)
      جرم سوخت :12912 کیلو گرم

      اطلاعات مربوط به مرحله دوم موشک
      ارتفاع : 3 الی 4 متر در کل
      قطر : 1.3 ای 2 متر
      وزن : نا معلوم
      تراست موتور : نامعلوم
      مدت زمان سوخت : 100 ثانیه
      نوع سوخت : جامد

      لطفا اگر کسی تصویری از این پرتابگر داره در تاپک قرار بده

      ادامه دارد ..........
      ======================
      منبع خبر:وبلاگ هوانوردی قرن 21
    • توسط hamed_713
      "آنسات" به هلی کوپتر آموزشی نیروی هوایی روسیه مبدل خواهد شد

      ژنرال "ویکتور ایوانوف" رییس اداره نیروی هوایی نظامی ارتش روسیه روز سه شنبه به خبرنگاران گفت که "آنسات" بعد از پایان آزمایشات دولتی مشترک و بهره برداری تجربی در نیروها تا سال 2010 به هلیکوپتر اصلی آموزشی نیروی هوایی کشور مبدل خواهد شد.

      وی یادآوری نمود که این تصمیم در سال 2001 توسط مسئولین وقت وزارت دفاع اتخاذ شده بود.

      ژنرال ایوانوف گفت: آزمایش "آنسات" برای آنکه به صورت نمونه آموزشی در آید، به مدت یک و نیم تا دو سال طول خواهد کشید. طی این مدت باید آن را تکمیل کرد.

      وی توضیح داد که در حال حاضر خلبانان مدرسه عالی خلبانی "سیرزانسک" از هلی کوپترهای "می-2" بعنوان هلی کوپتر آموزشی استفاده می کنند.

      وی گفت: نیروی هوایی برای آموزش خلبانی در ابتدا به 25-30 فروند "آنسات" نیاز دارد. بعد از آن این میزان افزایش داده خواهد شد.

      هلی کوپتر سبک چند منظوره "آنسات" با توان حمل 1-1,3 تن، حداکثر وزن پروازی 3,3 تن و حمل تا 9 سرنشین در دفتر طراحی کمپانی "KVZ" با همراهی دیگر سازمان های و موسساتی که در امور تجهیزات هوایی مشغول هستند، ساخته شده است.

      اولین پرواز "آنسات" در ماه اوت سال 1999 انجام شد. "آنسات" بر خلاف نمونه های مشابه غربی خود دارای دو موتور است که به مراتب ضریب اطمینان و امنیت آن را بالا می برد.

      نووستی
  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.