Recommended Posts

[align=center]سرلشكر جعفري:

هيبت ايران جرأت هر حمله نظامي را از دشمنان گرفته است

فرمانده كل سپاه گفت: ابهت و هيبتي نظام اسلامي باعث شده تا دشمن با تمام تجهيزات مدرن و پيشرفته جرات نكند به حمله نظامي دست بزند.

تصویر[/align]

به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از روابط عمومي كل سپاه، سردار سرلشكر محمد علي جعفري فرمانده كل سپاه پاسداران در همايش ميثاق با شهيدان لشكر 31 مكانيزه عاشورا گفت: ما پاسداران و بسيجيان به عنوان نيروهاي محافظ و مدافع انقلاب اسلامي، وظيفه سنگيني بر عهده داريم و بايد راه خطيرمان را كه تحقق بخشيدن به آرمان‌هاي مقدس امام راحل از جمله صدور انقلاب اسلامي به كل جهان است را با مجاهدت و تلاش طي كنيم و قطعاً اين مجاهدت‌ها تقدير و سرنوشت جهان اسلام را رقم خواهد زد.
وي با اشاره به محاصره نظامي استكبار جهاني افزود: اين از معجزات انقلاب اسلامي است كه بزرگترين قدرت مادي جهان عليرغم محاصره نظامي ايران اسلامي، با تمام تجهيزات مدرن و پيشرفته جرأت نمي‌كند به حمله نظامي دست بزند و اين ناشي از ابهت و هيبتي است كه در دل دشمنان نظام اسلامي ايجاد شده است.
جعفري به انواع تهديدات دشمن اشاره كرد و گفت: ما نبايستي خودمان را به تهديدات نظامي دشمن خلاصه كنيم بلكه امروز دشمنان نظام اسلامي با تمام قوا در زمينه‌هاي اقتصادي، فرهنگي و اجتماعي نظام اسلامي ما را تهديد مي‌كنند و ما بايستي در تمامي زمينه‌ها بازدارندگي لازم را داشته باشيم تا بتوانيم توطئه‌هاي دشمن را نقش بر آب كنيم.
فرمانده كل سپاه در ادامه خاطر نشان كرد: پاسداران و بسيجيان علاوه بر كسب مهارت‌ها و آموزش‌هاي نظامي بايستي از بعد اعتقادي و معنوي نيز تقويت شوند و آگاهي و بصيرت سياسي خود را نيز افزايش دهند تا بتوانند در مقابل حوادث قدرت تحليل خود را بالا برده و دچار انفعال نگردند.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
در حالي كه آمريكا همواره ايران را به اقداماتي عليه خود در عراق متهم مي‌كند، مشاور كاخ سفيد فاش كرد: بار ديگر جاسوسان صدام براي اقدام اطلاعاتي عليه ايران به خدمت گرفته شده‌‌اند.

به گزارش سرويس بين‌الملل «تابناك»، وي در عين حال، اين اقدام را به دولت مالكي نسبت داد و مدعي شد: دولت عراق، بار ديگر مأموران اطلاعاتي دولت صدام را كه تجربه‌هايي در جاسوسي از ايران دارند، مخفيانه بر سر كار آورده است.

به گزارش «يو.اس.اي.تودي» از بغداد، «دان مگواير»، مشاور اطلاعاتي دولت بوش با بيان اين مطلب گفت: اين كار در راستاي بهبود توانايي‌هاي اطلاعاتي عراق براي جمع‌آوري اطلاعات درباره شبكه‌هاي مورد حمايت ايران است كه در حال فعاليت در عراق هستند.

بيشتر كاركنان سازمان‌هاي اطلاعاتي صدام حسين پس از حمله آمريكا، از عراق فرار كردند؛ به ويژه كه سرويس‌هاي اطلاعاتي صدام، يكي از بدنامترين ابزار ديكتاتوري صدام براي كنترل مردم بودند.

به نظر مي‌رسد به‌كارگيري اين افراد در تعارض با قانون جديدي است كه تا چند وقت ديگر، اجرا خواهد شد؛ موضوع اين قانون، افرادي هستند كه در رژيم بعث صدام حسين فعاليت داشته‌اند.

بنا بر قانون «مسئوليت‌پذيري و عدالت» كه امسال تصويب شد، افرادي كه در مشاغل امنيتي دولت صدام حسين كار مي‌كرده‌اند، به خاطر سوءشهرت، نبايد در دولت جديد به كار گرفته شوند. اين در حالي است كه مقامات آمريكايي نيز به گونه‌اي اين امر را تأييد كرده‌اند و «مگواير» مدعي است به‌كارگيري اين نيروها، منطقي كاملا عقلاني دارد.

وي گفت: «وزارت اطلاعات عراق به دنبال كاركنان سابق اطلاعاتي دولت صدام است و در اين ميان، افرادي كه بر روي ايران كار مي‌كرده‌اند، در اولويت هستند».

«وين وايت»، معاون سابق اداره اطلاعات خاورميانه آمريكا مي‌گويد: بازگرداندن اين افراد كه كارشان نقض حقوق بشر بوده، خطر بزرگي خواهد داشت.

«رابتر بير»، از افسران سابق «سيا» نيز مدعي شد كه بازگرداندن اين نيروها منطقي است، چرا كه دولت كنوني عراق، هيچ نيروي مجربي ندارد و اين در حالي است كه سازمان اطلاعاتي صدام، به علت جنگ طولاني با ايران، تجربه‌هاي بسياري درباره اين كشور دارد.

گفتني است، با توجه به سفر اخير احمدي‌نژاد به عراق و برهم زدن ناگهاني نشست مذاكره با ايران از سوي آمريكا، برخي اين موارد را ناشي از تلاش آمريكا براي بر هم زدن روابط حسنه دولت‌هاي عراق و ايران ارزيابي مي‌كنند. با اين حال، دولت عراق بايد در اين باره به صورت شفاف پاسخ دهد

منبع تابناک

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
به گزارش رجانیوز، روزنامه صهيونيستي هاآرتص نوشت: مدتي است دولت بوش در پي روزنامه نگاراني است که به افشاي برنامه هايي مي پردازند که به امنيت ملي باز مي گردد و آخرين قرباني "جيمز ريزن"، نويسنده نيويورک تايمز است که 3 ماه پيش شکايتي عليه وي تنظيم شده و از وي خواسته شده است تا شواهدي را به دادگاه فدرال عرضه کند اما کل مسئله درپرده اي از ابهام است.
گفته مي شود مسئله به شهادت وي در مورد درز اطلاعات از طرح مشترکي سيا و موساد عليه برنامه هسته اي ايران باز مي گردد. ریزن این ادعا را در کتاب خود که سال 2006 چاپ شد، مطرح کرد و در آن از تاريخچه عمليات محرمانه سيا و چند برنامه براي خرابکاري در برنامه هسته اي و توانايي هاي ايران پرده برداشته است.
يکي از اين ايده ها، توليد و ساخت قطعات الکترومغناطيس براي خرابکاري در خطوط نيروي الکتريسيته تاسيسات هسته اي ايران، بوده است. براساس اين طرح، قرار بوده است با قطع و وصل مداوم جريان برق به مدارهاي کوتاه و کاملاً نيرومند الکتريکي مورد استفاده به ابرکامپيوترهاي تأسيسات هسته اي ايران آسيب برسانند.
موساد قرار بوده است با دريافت اين قطعات الکترو مغناطيسي آنها را به دست عوامل خود درايران به کار ببرد اما بروز پاره اي مشکلات تکنيکي مانع از اجراي اين طرح شد.
نکته ديگر که خون عوامل دولت بوش را به جوش آورد، پرده برداشتن از طرح ديگر سيا درخصوص عملياتي بود که براي نفوذ به قلب تأسيسات هسته اي ايران و کسب اطلاعات و خرابکاري در آنها طراحي شده بود.
براي اجراي اين طرح از يک کارشناس روس که اسرار هسته اي روسيه را براي امریکايي ها فاش کرده بود، استفاده مي شد که نسخه اي از يک سلاح هسته اي روسي را به ايراني ها مي فروخت.
حتي خود وي نمي دانست که اين نسخه ساختگي است و هيچ ارزش تکنيکي مهندسي نداشته ومي توانست باعث سر درگم شدن دانشمندان ايراني براي تهيه سلاح هسته اي شود. با اين حال، عمليات "مرلين" که بسيار خلاقانه به نظر مي رسيد، بدليل ناشي گري و سرهم بندي کردن عوامل سيا شکست خورد زيرا به قدري ناشيانه طراحي شده بود که کارشناس هسته اي روس خود به مشکلات آن پي برد.
هرچند او طبق نقشه با اعضاي تيم ايران در وين تماس گرفت و اين نسخه را طبق قرار قبلي به آنها تحويل داد ولي بدون اينکه چيزي به مقامات سيا بگويد، در يادداشتي که ضميمه اين نقشه کرده بود، اشتباهات را يادآوري کرد.
وي سوء نيتي نداشت ولي چون در جريان نقشه سيا نبود، از روي حسن نيت اين کار را انجام داد تا کارفرماي امریکايي خود را راضي و اعتماد و حسن ظن ايراني ها را جلب کند.
حاصل اين کار يک فاجعه بود زيرا نه تنها باعث گمراهي ايراني ها نشد بلکه نقشه توليد يک بمب را در اختيار ايراني ها قرار داد.
بايد دانست که در اسرائيل سانسور اطلاعات نظامي اين امکان را به دولت مي دهد که از انتشار اين اطلاعات جلوگيري کند ولي در امریکا بدليل تضمين آزادي مطبوعات در قانون اساسي اين کشور امکان جلوگيري از افشاي اطلاعات نظامي ممکن نيست .

:منبع رجانیوز

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
به نظر من تنها امداد غیبی میتواند دلیل شکست دوم سیا باشد :lol:

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
- پنج شنبه 23 اسفند 1386

[align=center]ایران بار دیگر کوهستان قندیل را هدف قرار داد[/align]



حزب اتحادیه میهنی کردستان عراق بار دیگر از حملات توپخانه ایران به کوهستان قندیل خبر داد که در منطقه تحت حاکمیت این حزب قرار دارد.
بخشدار زراوه در شهرستان پشدر در استان کردنشین سلیمانیه در عراق اعلام کرده که توپخانه ایران از راه دور طی ساعات هفت تا نه بامداد امروز (پنجشنبه) به وقت محلی مناطقی غیرمسکونی در بخش زراوه را هدف قرار داده و خساراتی به کشتزارها و باغات چند روستا وارد آورده، اهالی این روستاها را وحشتزده کرده است.

بنابر گزارشها، شب پیش از این حملات، نیروهای نظامی ایرانی با گروه پژاک در مناطق مرزی استان کردستان ایران و کردستان عراق درگیر شده بودند.

خبرگزاری مهر از ایرج حسن زاده، معاون سیاسی امنیتی استان کردستان نقل کرده که نیروهای نظامی ایرانی کلیه اعضای دو تیم وابسته به "گروهکهای تروریستی و ضدانقلاب" را در مناطق مرزی کشته و مقادیر زیادی موادمنفجره و چند قبضه سلاح آنان را ضبط کرده اند.


گفتگو با حسین همتی، خبرنگار در شمال عراق -- برنامه

آقای حسن زاده گفته که دو تیمی که نیروهای نظامی ایرانی به آنها حمله کرده اند، به دنبال ایجاد بی نظمی در آستانه برگزاری انتخابات مجلس بوده اند که قرار است فردا (جمعه) برگزار شود اما موفق به هیچ اقدامی نشده اند.

کوهستان قندیل که بامداد امروز هدف توپخانه ایران قرار گرفته و در مرز این کشور و عراق قرار دارد، پناهگاه حزب حیات آزاد کردستان (پژاک) به شمار می رود که طی چند سال اخیر پیوسته با نیروهای نظامی و انتظامی ایران درگیر بوده و پناهگاههای آن در خاک عراق بارها هدف گلوله باران توپخانه سپاه پاسداران ایران قرار گرفته اند.

پژاک شاخه ایرانی حزب کارگران کردستان (پ ک ک) است که در ترکیه فعالیت می کند و ارتش ترکیه نیز اخیراً به منظور سرکوب پایگاههای پ ک ک در کردستان عراق حملات گسترده ای به بخشهای شمالی کردستان عراق و از جمله کوهستان قندیل کرد.

اگرچه دولت عراق به حملات ایران و ترکیه به خاک خود معترض است اما اذعان کرده که امکان مقابله با فعالیت گروههای کرد ایرانی و ترکیه ای را ندارد.
BBC

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
عبدالقدیرخان ایران هم معرفی شد!

عصر ایران- در تازه ترین ادعای رسانه های غربی پیرامون برنامه هسته ای ایران نشریه انگلیسی ساندی تایمز به استناد اسناد بدست آمده از یک رایانه لپ تاپ مدعی شد: "یک افسر سپاه پاسداران و استاد دانشگاه امام حسین تهران به عنوان «پدر برنامه هسته ای نظامی ایران» معرفی شده است!"

به گزارش عصر ایران (asriran.com) این نشریه ادعا کرد: "سرویس های اطلاعاتی غرب معتقدند ایران در صدد تولید یک کلاهک هسته ای با توان نابودسازی هر شهری در خاورمیانه است که مسوولیت این برنامه بر عهده محسن فخری زاده مهابادی، مدرس فیزیک دانشگاه امام حسین تهران، قرار دارد و از این رو می توان وی را پدر تولید کلاهک اتمی ایران نامید!"

ساندی تایمز که به جوسازی علیه ایران و انتشار اخباری ضد و نقیض به نقل از مقامات به اصطلاح آگاه شهرت دارد، از فخری زاده به عنوان «معادل ایرانی عبدالقدیرخان»، دانشمند و پدر بمب اتمی پاکستان یاد کرد و نوشت: "شورای مقاومت ملی - ائتلافی متشکل از گروه های مخالف رژیم و بازوی سیاسی گروه تروریستی منافقین - پیشتر برای اولین بار نقش فخری زاده 47 ساله را به عنوان یکی از شخصیت های برجسته در برنامه هسته ای ایران افشا کرد."

این گزارش مدعی است: "نمایندگان آژانس بین المللی انرژی اتمی ماه گذشته به اطلاعاتی شامل اسناد بدست آمده از رایانه لپ تاپ یک فرد ایرانی دست یافتند که در آن نام فخری زاده در صدر یک فهرست از اسامی افراد مسوول در تولید کلاهک هسته ای به چشم می خورد و همچنین وی به عنوان مسوول تنظیم بودجه های تحقیقاتی و هماهنگی کار دانشمندان پروژه 111 نامیده شده بود."

به ادعای ساندی تایمز این اطلاعات مهر تاییدی بر نظریات گذشته است که عنوان می کند فخری زاده مدیریت طرحی با عنوان "پروژه 111" به منظور تولید یک کلاهک هسته ای با توان انفجار در ارتفاع 2 هزار فوتی و تخریب یک منطقه وسیع را برعهده دارد.

این نشریه انگلیسی در ادامه مدعی شد: " اطلاعات مندرج در لپ تاپ یادشده که در اختیار سرویس های اطلاعاتی آمریکا و سپس آژانس انرژی هسته ای قرار گرفت نشان می دهد این کلاهک متناسب با موشک شهاب 3 ایران طراحی شده است."

این گزارش می افزاید: "نام فخری زاده پیشتر در قطعنامه های شورای امنیت علیه برنامه هسته ای ایران به عنوان فردی آورده شده بود که آژانس خواهان مصاحبه با وی در خصوص برنامه هسته ای است و به رغم درخواست های مکرر این نهاد بین المللی، دولت ایران اجازه مصاحبه را نمی دهد."

ساندی تایمز در پایان به گزارش نهادهای اطلاعاتی آمریکا در دسامبر گذشته که از توقف وجه نظامی برنامه هسته ای ایران در سال 2003 خبر داده بود اشاره کرد و نوشت: "هرچند برخی شواهد حاکی از توقف این برنامه پس از تهاجم نظامی به عراق است اما تعدادی از کارشناسان معتقدند برنامه تولید سلاح اتمی از سر گرفته شده است."

سیمون اسمیت نماینده دائمی انگلیس در آژانس انرژی هسته ای در این خصوص گفت: "یقینا برخی تاریخ هایی که دبیرخانه آژانس ارائه کرده به بعد از سال 2003 برمی گردد."

در پی گزارش اخیر البرادعی که حاکی از عدم انحراف ایران به سمت تولید سلاح های هسته ای است رسانه های غربی تلاش های خود را برای خبرسازی به منظور متهم کردن ایران به نقض مقررات آژانس اتمی تشدید کرده اند که خبر ساندی تایمز را می توان از آن جمله دانست.
پیشتر نیز شانزده نهاد اطلاعاتی آمریکا رسما اعلام کرده اند ایران در صدد ساخت سلاح هسته ای نیست.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
برام خيلي جالبه جديدا آمريكا چقدر لپ‌تاپ پيدا مي‌كنه كه توي همشون هم اطلاعات مرتبط با برنامه‌ي هسته‌اي هست ، اولين لپ‌تاپ رو هم اگه درست يادم بياد گفته بودن توي كوه‌هاي اطراف تهران پيدا كرده بودن ( جلل خالق )

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
يعني لب تابي كه توش پر از اطلاعات فوق سريه همينجور وسط كوه بي صاحب بوده در ضمن فكر نكنم ايران اطلاعات مهمشو تو كامپيوتر ها نگهداري كنه

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
من در يك تاپيك ديگر هم گفته بودم با توجه به منبع خبر از نظر من اين يك تاكتيك تبليغاتي است. :mrgreen: icon_cheesygrin icon_biggrin icon_frown

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
هواپيماي آذرخش
مي خوام يك خبر داغ در باره
آذرخش بهتون بدم ميدونستيد اين هواپيما 85٪ ساخت داخله؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اين يه افتخار بزرگه كه ما يك هواپيماي جنگي رو در عين اين همه تحريم بسازيم............


دوست عزیز اینجا بخش خبری هست نه تحلیلی

00Amin

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
دوست عزيز مثل اينكه شما هم از اونايي هستي كه تا حالا خواب بودن! ايران اسلامي بعد از انقلاب همواره در راه تكامل و خود باوري بوده كه يه چند ساليه كه اين روند سير صعودي پر شتابي رو در پيش گرفته! هواپيما هاي صاعقه و آذرخش يكي از پروژه هاي اساسي نيروي هوايي ايران در راستاي خود باوري بوده كه ما هر روز شاهد تكامل اين مجموعه هستيم!

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[align=center] امير محبيان در گفتگو با فارس:[/align]

[align=center]كسي كه به مردم توهين كند را نمي توان روزنامه‌نگار دانست [/align]

[align=center]تصویر[/align]

[align=center]خبرگزاري فارس: امير محبيان در واكنش به اهانت يك نويسنده دوم خردادي به ملت و رئيس جمهور گفت: روزنامه‌نگار ضمن بيان حقيقت بايد ادب را كه شرط لازم روزنامه‌نگاري است، رعايت كند و به تحقير مردم نپردازد.[/align]


امير محبيان مدير عامل خبرگزاري آريا در گفتگو با خبرنگار سياسي خبرگزاري فارس با اشاره به مطلب يك نويسنده روزنامه‌هاي زنجيره‌اي با بيان اين مطلب افزود: يكي از نكاتي كه اهميت بسيار زيادي در كار مطبوعاتي و روزنامه‌نگاري دارد اين است كه روزنامه‌نگار ادب و منش روزنامه‌نگاري را حفظ كند و با ادبياتي فاخر و ارزشمند ضمن بيان واقعيت ديدگاه‌هاي خود را هم بيان كند.
محبيان با تاكيد بر غير حرفه‌اي بودن اقدام اين روزنامه نگار در توهين به مردم گفت: اما اگر قلم روزنامه‌نگار آلوده به الفاظ يا عباراتي شد كه ناصواب بود و آموزش منفي براي جامعه داشت، چنين فردي به طور اتوماتيك خود ر ا از گردونه كار حرفه‌اي مطبوعاتي خارج مي‌كند.
وي با اشاره به انتشار مقاله توهين آميز در يكي از روزنامه‌هاي كشور اين اقدام را با انتشار برخي مطالب در نشريات موسوم به "زردنامه"‌ها مقايسه و تصريح كرد: نشريه‌اي كه چنين فردي در آن مشغول به فعاليت است و چنين مطالبي را منتشر مي‌كند نشريه‌اي زرد است.
اميرمحبيان با تقبيح نشر مطالب نااميد كننده در برخي روزنامه‌ها خاطرنشان كرد" نبايد فراموش كرد كه به هر صورت كشوري‌ كه همه ما در آن زندگي مي‌كنيم و جامعه‌اي ايراني كه ما هم جزئي از آن هستيم به خودمان تعلق دارد و حرمت گذاشتن به چنين جامعه‌اي در واقع حرمت گذاشتن به خودمان است.
وي با رد به كار بردن توصيفات زننده در مورد نيازهاي مردم مناطق محروم يادآور شد: جامعه ايراني باهوش و هوشمند است و در عين حال داراي مناعت طبع است و اگر مي بينيم كه در سفرهاي استاني مردم به استقبال مسئولين مي‌روند اين حركتي دموكراتيك است.
اين كارشناس رسانه در تشريح اين مطلب گفت: استقبال مردم در سفرهاي استاني به اين مفهوم است كه مردم به طور مستقيم خواسته‌ها و مطالبات خود را با مسئولين مطرح‌ مي‌كنند حالا چه از طريق نامه دادن چه از طريق سخن گفتن با آنها و اين به نظر من خيلي مثبت است و نبايد آن را تحقير كنيم.
وي خاطرنشان كرد: ما مي‌بينيم كه در ميادين يونان باستان اجتماعاتي برگزاري مي‌شد و اين اجتماعات به عنوان الگو براي جوامع ديگر مطرح مي‌شود.اما وقتي مردم در كشورمان به طور مستقيم با مسئولين تماس مي‌گيرند و ديدگاه‌هاي خود را مطرح مي‌كنند مردم را تحقير مي‌كنند.
امير محبيان يادآْور شد: اگر حركتي كه مسئولين ما انجام مي‌دهند مبتني بر نوعي تحقير مردم باشد اين حركت از سوي مردم محكوم مي‌شد اما ما چنين چيزي را نمي‌بينيم و در سفرهاي استاني مسئولين به عنوان خدمتگزاراني كه رفته‌اند تا به مردم پاسخ دهند، اشكالات را بشنوند و رفع كنند يا مسائل را به طور مستقيم از زبان آنها بشنوند ، حضور مي يابند و اين حركت بايد تقدير شود.

منبع : Farsnews

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
با بررسی شیئ ناشناس که چندی قبل در آب های ایران کشف شده بود مسوولان امنیتی کشورمان دریافتند این شیئ یک فرستنده گیرنده اطلاعاتی آمریکا محسوب می شود.
گزارش خبرنگار عصرایران (asriran.com)، حاکی است اوایل فروردین ماه امسال ماموران مرزبانی کشورمان در حال گشت زنی در آب های بوشهر با شیئ ناشناسی در سطح آب مواجه شدند که بعد از انتقال این شیئ و بررسی کارشناسی بر روی آن محرز شد این شیئ قابلیت تصویربرداری و انتقال همزمان به گیرنده دیگری را داراست و به عبارت دیگر سازمان های اطلاعاتی آمریکا از این طریق در مورد تجهیزات نظامی و دفاعی ایران به خصوص در آب های بوشهر که بزرگترین نیروگاه هسته ای ایران در این شهر واقع است جاسوسی می کنند.

این چندمین مورد از اکتشاف اشیای ناشناس در فضاهای زمینی، هوایی و دریایی ایران به شمار می رود که بر خلاف موارد دیگر این بار کارشناسان امنیتی با انتقال این شیئ توانسته اند به جزئیات بیشتری درباره نحوه کارکرد آن و کشور سازنده (آمریکا) دست یابند.

لازم به ذکر است تحقیقات برای یافتن گیرنده اصلی که قطعا در همان حوالی کشف شیئ ناشناس خواهد بود ادامه دارد.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
حجت الاسلام غلامحسین محسنی اژه ای گفت: انفجار شیراز بمب گذاری بوده و برخی عوامل اصلی این فاجعه دستگیر شده اند.
به گزارش مهر، حجت الاسلام اژه ای شامگاه چهارشنبه هنگام ترک شیراز در پاویون فرودگاه این شهر در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در این جریان بر اساس اقدامات صورت گرفته پنج تا شش نفر دستگیر شدند و عامل اصلی که سر پل ارتباط با خارج از کشور محسوب می شود عصر امروز در مازندران دستگیر شده است.
به گفته وزیر اطلاعات این مهره ارتباط با خارج از کشور، قصد فرار از کشور را داشته که امروز با تلاش ماموران اطلاعات دستگیر شده است.
وزیر اطلاعات خاطرنشان کرد: از دستگیر شدگان مقادیری مهمات، مواد منفجره و سیانور به دست آمده است.اژه ای یادآور شد: این گروه قصد داشتند برنامه های دیگری نیز اجرا کنند که دستگیر شدند.
وی متذکر شد: گروه یاد شده باندی بودند که از چند سال قبل با ارتباط با کشورهای غربی به خصوص آمریکا و انگلیس فعالیت می کردند.
محسنی اژه ای در مورد انگیزه های این گروه یا پذیرش مسئولیت انفجار توسط برخی گروهها تصریح کرد: دراین خصوص مشغول تحقیقات بیشتر هستیم و آخرین نتایج این تحقیقات به زودی اعلام خواهد شد.
عصر امروز اعضای هئیت دولت به دنبال سفر مقام معظم رهبری به شیراز جلسه خود را در این کلانشهر تشکیل دادند.
منبع عصر ایران

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
خدا رو شکر که خائنین و منافقان شناسایی و دستگیر شدند. icon_cheesygrin

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
مهمان
این موضوع نسبت به پاسخ بیشتر بسته شده است.

  • مطالب مشابه

    • توسط parsneet
      بسم الله الرحمن الرحیم
       
      تاپیک حاضر با محوریت پوشش خبر ها و اطلاعات مسابقات نظامی برگزار شده در ایران و همچنین شرکت تیم های ایرانی در سایر مسابقات بین المللی نظامی می باشد .
       
      مقدمه :
      مسابقات نظامی هر ساله در سراسر جهان با شرکت پرسنل نظامی ( به صورت داخلی و یا بین المللی ) برگزار می گردد . این گونه مسابقات علی رقم اینکه از قواعد و استاندارد متحدی برخوردار نیستند ( منظور نبودن کمیته جامع و قوانین واحده بین المللی در رشته های تخصصی می باشد ) اما تا حدودی پیرو قواعد و ضوابط برگزاری رزمایش های نظامی هستند . ( البته تیم های ورزشی و مسابقات ارتش های جهان (CISM) تا حدودی متفاوت از سایر مسابقات تخصصی هستند که در ذیل به آن اشاره خواهد گردید )
      اساساً هدف از برگزاری این گونه مسابقات تخصصی بالا بردن آمادگی پرسنل و ایجاد حس رقابت و افزایش انگیزش پرسنل نظامی جهت فراگیری مهارت های تخصصی است . و همچنین سنجش توانمندی پرسنل در مقایسه با واحد های مشابه در ارگان های نظامی داخلی و یا ارتش های خارجی دیگر است . پس تا حدودی می توان بیان کرد که تیم های شرکت کننده ( در مسابقات بین المللی ) عموماً از بین کشور های دوست و یا هم پیمان ( و یا حداقل غیر متخاصم ) انتخاب می شوند و برای سنجش توانایی های تخصصی شان گرد هم می آیند . و همچنین حتی گاهی می تواند بیان گر همسویی کشور های شرکت کنند و حامل پیام های خاص برای ارتش های رقیب شان نیز باشند .
       
       
       
      تاریخچه :
      می توان به نوعی اولین مسابقات نظامی ( با تاکید و اولویت دادن به پرسنل نظامی ) را به یونان باستان نسب داد . در رویدادی جشن گونه که عموما" ( و نه اختصاصاً ) پرسنل نظامی در آن شرکت می کردند تا آمادگی جسمانی و مهارت های کار با سلاح در رقابت با حریفان را بسنجند . در ادامه و ظهور امپراطوری روم باستان این نوع مسابقات چهره خشن تر و جدی تری به خود گرفت به گونه ای که مکان های اختصاصی مانند کلوزیوم (Colosseum) و همچنین شرکت کنندگان مخصوص بنام گلادیاتور (Gladiator) برای شرکت در آن تربیت می گردیدند .
      این مسابقات شرحی مفصل دارد ولی به اختصار : برگزاری آن در قرون مختلف تکامل یافته و عموماً شرکت کنندگان آن از بین سربازان قوای شکست خورده در جنگ با امپراطوری روم انتخاب می شدند و در بین خیل عظیم از این سربازان که در مسابقات محلی و ایالات های مستعمره روم برگذار می شد برگزیدگان ( که یقیناً تعداد کمی از آنان بودند) می توانستند آزادی خود را به دست آورند . ولی جنگجویانی نیز بودند که به خاطر بدست آوردن پول و یا شهرت نسبت به شرکت در این مسابقات خونین اقدام می کردند . این مسابقات که به خشونت بی پروا و ضد انسانی اش معروف گشته بود بدون فایده هم البته نبود . ( البته فواید آن از دید فرماندهان نظامی ) باید اشاره کرد که تمامی این مسابقات به نبرد های خونین تن به تن اختصاص نداشت بلکه اکثر این رویداد ها به باز سازی نبرد های روم در مقابل دشمنانش مختص می شد ( یقیناً آن نبردهای که در آن پیروز گردیده بودند تا خاطرات ، تکنیک های رزم و قهرمانان آن را مرور و زنده نگاه دارند ) عده ای از سربازان لباس های قوای دشمن را بر تن می کردند و سربازانی دیگر که نقش نیروهای رومی را داشتند با بکارگیری ارابه و اسب و سلاح های آن دوران در چندین پرده که گاهی تا چند روز نیز ادامه می یافت آن نبرد خاص را باز سازی می کردند . از نحوه یورش قوای مهاجم گرفته تا نبرد های تن به تن ، عبور از رودخانه ، یورش سواره نظام ، محاصره قلعه ها و یقیناً نمایش پیروز مندانه و دلاورانه ارتش رومی بر حریف خود !
       
      در عصر جدید ایده مسابقات نظامی بعد از پایان جنگ جهانی اول شکل گرفت . در سال 1919 پس از جنگ جهانی اول ، بازی های بین متفقین توسط شورای ورزشی نیروهای متفقین ژنرال جان پرشینگ سازماندهی شد و 1500 ورزشکار از 18 کشور را گرد هم آورد تا در 24 رشته ورزشی به رقابت بپردازند. این رویداد در Joinville-le-Pont فرانسه برگزار شد . و طی سالهای بعد در ماه مه 1946 ، پس از جنگ جهانی دوم ، شورای ورزشی نیروهای متفقین توسط سرهنگ هانری دبروس و پنج‌گانه المپیک توسط سرگرد رائول مولت احیا شد و در  7 تا 8 سپتامبر همان سال دومین بازی‌های بین متفقین در برلین (در المپیاستادیون , محل برگزاری بازی های المپیک 1936) برگزار شد .
       


      چند ماه بعد، با پایان دادن به شورای ورزش نیروهای متفقین ، سرهنگ دبروس و سرگرد مولت مسابقات ارتش های جهان (CISM) را در 18 فوریه 1948 تأسیس کردند . اعضای موسس آن بلژیک ، دانمارک ، فرانسه ، لوکزامبورگ و هلند بودند . در سال 1950، آرژانتین و مصر به عضویت آن درآمدند. در سال 1951 ایالات متحده به آن پیوست . در سال 1952 عراق ، لبنان ، پاکستان و سوریه و دو سال بعد برزیل به عضویت آن درآمدند . و همچنین کانادا در سال 1985 وارد آن شد . سپس در سال 1991 با پایان جنگ سرد سازمان رقیب پیمان ورشو کمیته ورزش ارتش متفقین (SKDA) با CISM ادغام شد و خبر از پیوستن 31 کشور و عضو جدید و سایر کشورهای مرتبط با بلوک شوروی را داد. این پیشرفت سریع منجر به رسمیت شناختن توسط نهادهای بین المللی از جمله IOC شد. قبل از سال 1995 CISM هر سال 15 تا 20 مسابقات جهانی را برگزار می کرد. از سال 1995  CISM هر چهار سال یک بار بازی های جهانی نظامی را که یک رویداد چند ورزشی است با شرکت نمایندگانی از ارتشهای 127 کشور دنیا سازماندهی می کند .
       
       

       
      رویدادها
      برگزاری مسابقات مرتبط با ارتش های جهان طیف متنوعی را در بر می گیرد و بلوک های سیاسی و جغرافیایی متعدد سعی در برگزاری رویدادهای مشابه زیادی جهت بالا بردن مهارت پرسنل خود دارند . اما به نوعی اهداف برگزاری این چنین مسابقاتی تنها به بالا بردن مهارت ها محدود نمی گردد . بلکه برپایی نمایشگاه های تخصصی تجهیزات تیراندازی و حتی ماشین آلات زرهی و تسلیحات انفرادی و البسه نظامی و ... در حاشیه این مسابقات بیان گر این است که این رویدادها مکانی است تا برنامه ریزان و دست اندرکاران نظامی کشور های مختلف به عرضه و کسب اطلاعات و سنجش آمادگی قوای نظامی پیرامونی خود اقدام نمایند .
       
      به برخی از این رویدادها می توان به اختصار اشاره کرد مانند :
      - مسابقات بین المللی پنج گانه ورزشی ( تیراندازی سرعت و دقت ، میدان موانع ، شنا ۵۰ متر با مانع ، دو صحرانوردی ۸ کیلومتر و پرتاب نارنجک )
      - مسابقات بین المللی نظامی پهپادی ارتش های جهان
      - مسابقات بین‌المللی نظامی غواصی در عمق
      - مسابقات بین‌المللی نظامی جهت یابی
      - مسابقات بین‌المللی نظامی بیاتلون زرهی روسیه
      - مسابقات سراسری امنیت سایبری در آمریکا
      و ...
       

      بازتاب و آثار
      برای بیان تاثیر حضور بین المللی تیم های نظامی و ترتیب دادن این چنین مسابقاتی منعکس کردن دیدگاه بعضی از تحلیل گران غربی شاید مفید باشد به عنوان نمونه :
      «واشنگتن فری بیکن» «جوزف هومیر» تحلیلگر امنیت ملی : روسیه و چین در نمایش قدرت به آمریکا قصد شرکت در یک بازی‌های بین‌المللی در آمریکای لاتین ( ونزوئلا ) تحت عنوان « تک تیرانداز مرز » را دارند . این  بازی‌های نظامی یکی از واضح ترین نشانه‌ها  از شکل گیری یک ائتلاف ضد ایالات متحده در آمریکای لاتین است. روسیه و متحدانش ( ایران و چین ) با حضور در این مسابقات نظامی در ونزوئلا در حال نمایش قدرت هستند . با عادی سازی تحرکات نظامی دشمنان ایالات متحده در دریای کارائیب ، ما در معرض خطر در آمریکای لاتین هستیم .
       
       
      در حال حاضر به نظر می رسد که برگزاری این گونه مسابقات در بین نیرو های نظامی منطقه ای و جهانی در حال افزایش هست . مسابقاتی که هم در رشته های عمومی ( آمادگی جسمانی و ورزشی ) و هم رشته های تخصصی ( تیر اندازی ، زرهی و توپخانه ، پهپادی و ... ) با حضور تیم های چندگانه به جدیت پیگیری می شود . قطعا انتخاب تیم های ورزیده در این گونه رقابت ها باعث افزایش اعتماد به نفس پرسنل و همچنین تبلیغات مثبت برای نیرو های نظامی ما نیز خواهد گردید  . همچنین برگزاری مسابقات کشوری و درون مرزی برای ما موجبات حس رقابت و افزایش انگیزش سازمانی را برای نیروهای مسلح ما در پی خواهد داشت . انشالله 
       

       
       
       
      بن پایه :
      https://www.milsport.one/cism/members-nations
      https://www.ilsf.org/about/recognition/cism/
      https://armedforcessports.defense.gov/CISM/Military-World-Games/
      https://en.wikipedia.org/wiki/Colosseum
      https://freebeacon.com/national-security/iran-russia-china-to-run-war-drills-in-latin-america/
       
      گرد آوری جهت انجمن میلیتاری
       
       
    • توسط EBRAHIM
      IRIS و پدید آمدن برنامه فضایی ایران (قسمت اول )

      مدتیست که از رسانه های جهانی،خبرهایی به گوش میرسد که ایران در حال تولید موشکی است که توانایی حمل ماهواره به فضا دارد.آيا چنين چيزي امكان دارد؟آيا اين ماجرا يك بلوف سياسيست يا حقيقت دارد؟
      دوستان از نظرات مفيد خودشون دريق نكنند امیدوارم مبحث جالبی شود.
      با تشكر



      چند نکته قبال از خواندن مقاله :مطمئنا نظرات نویسنده با نظرات مترجم یکی نیست!!!
      در این مقاله موشک IRIS معادل موشک شهاب 3 دی فرض شده که آن هم به نوبه خود معادل موشک نو دونگ کره شمالی را در اختیار گرفته
      موشک IRIS ویا شهاب 3 دی اولین موشک ماهواره بر سبک ایران فرض شده اند (پراکنده بودن اطلاعات اجازه سخن قطعی را نمیدهد )
      موشک شهاب پنج معادل تائه دو پونگ دو کره شمالی فرض شده (البته از سوی نویسنده آن که آمریکایی هستند ) و عنوان اولین ماهواره بر سنگین ایران را بر دوش میکشد
      =============================================

      نخستین ظهور موشک ماهواره بر IRIS/IRSL-X-1

      با وجود ادعاهای ایران مبنی بر عدم بالابردن برد شهاب 3 دولت ایران در حال حاضر مشغول به ساخت و توسعه نخستین ماهواره بر خود موسوم به IRIS میباشد .
      پرتابگر ماهواره IRIS در ظاهر دارای ترکیب ساختمانی از موشک بالستیکShahab3 است که در مرحله اول از طراحی
      ان بهره میبرد و در مرحله دوم پرتابگر دارای دوقسمت موتور جامد و نیز محل حمل ماهواره (قسمت سوم) توسط پرتابگر است که قطر این مرحله از مرحله اول کمی بیشتر است و میتواند ماهواره های مخابراتی و علمی را در مدار زمین قرار دهد .
      .پرتابگر IRIS با پیکر بندی انجام شده بر روی آن پرتابگریست ایده آل به عنوان کاوشکر یا موشک اکتشافی که میتواند برای حمل کلاهک جنگی و یا توسعه کلاهک های فضایی قابل بازگشت و یا در نهایت برای ارسال محموله های علمی به فضا مورد استفاده قرار گیرد .البته این پرتابگر درحال حاضر نمیتواند ماهواره ها و یا محموله های با جرم بالا را به سمت مدار پرتاب کند . مگر اینکه مرحله سومی نیز به آن اضافه شود تا تبدیل به یک پرتابگر سنگین گردد .
      با توجه به آزمایش موشک چند مرحله ای شهاب 3 نویسنده بر این عقیده است که در صورتی که پرتاب آز مایشی موشک Shahab-3D نخستین پرواز آزمایشی پرتابگر IRIS باشد در آن صورت پرتابهای موشک های
      Shahab - 5 دومین و سومین مرحله از برنامه ساخت یک پرتابگر ماهواره ای است که ایران ادعا دارد در حال توسعه آن است .
      اولین تصویر از موشک IRIS در یکی از نمایشگاههای هوا و فضای ایرانیان در اندازه یک ماکت یک متری به نمایش گذاشته شد . نویسنده ادعا دارد که تستهای ناموفق پرتابی این موشک علت اصلی به تاخیر افتادن توسعه موشک حامل پرتابگر شهاب 5 تا کنون بوده است ولی با تردید بیان میکند که فقط زمان قادر به روشن ساختن این مطلب میباشد .

      نویسنده مقاله ادعا دارد که اختمال توسعه نوع جدیدی از موشک های بالستیک از روی این نسخه پرتابی با نامهای جدیدتر از Shahab - 3d وجود دارد ، ونیز باتوجه به موتور سوخت جامد مورد استفاده در مرحله فوقانی و نیز تمام اطلاعاتی که از موشک شهاب 3 در اختیار است ، طراحی نمایش داده شده از IRIS یقینا طرحی مناسب با استفاده از طراحی موشک بالستیک شهاب 3 است . هرچند که پرتاب این سیستم آزمایشی پیشرفته که پیش از این در غرب و شرق مورد استفاده قرار گرفته و از متدهای غربی و شرقی نیز برای توسعه استفاده کرده برای ملل چیز چندان غیر عادی نخواهد بود ، ولی به سرعت بخشیدن برای توسعه اولین ماهواره بر سنگین ایران قبل از پرتاب کمک شایانی خواهد کرد .
      نویسنده در ادامه با بیان شباهت موجود بین شهاب 3d و نسخه های دوم و سوم موشک تائه دو پونگ کره شمالی این پرسشها
      را مطرح میکند که آیا شهاب 3D میتواند نسخه اصلاح شده از ماهواره بر ایرانی IRIS باشد که تست نخست خود را سپری کرده است ؟ آیا این موشک همان نسخه بالستیک فضایی از موشک تائه دو پونگ 2 کره شمالی وترکیب ماهواره بر شهاب 5 است و یا اینکه موشک بالستیکی ساخت ایران است ؟
      شاید تاحد زیادی بتوان گفت که ایران در حال همکاری با کره شمالی برای ساخت نسخه دوم و سوم ماهواره بر شهاب 5 است و هر دو در انجام این طرح مشارکت جدی دارند. کره شمالی که در سال های پایانی قرن 20 نسخه جدید و بهسازی شده ای از موشک تائه دو پونگ 1 را آزمایش کرده بود در بین 26 Juan و 2 Julay سال 2001 نخستسن نمونه پرتابی از موشک تائه دو پونگ دو را برای پرتاب بر روی سکوی تاسیسات پرتاب خود قرار داده بود .
      این کاملا واضح است که موشک شهاب 3 دی چند ثانیه پس از پرتاب و قبل از پایان مرحله اول در اولین تست خود در آسمان منفجر شد . با وجود طراحی متناسب موتور سوخت جامد آن و نیز پوشش آیرو دینامیک موشک متاسفانه انفجار باعث جلوگیری از آزمایش این قسمت ها گردید . در کل باید به این نتیجه رسید که در صورت تداوم برای ساخت و تکمیل شهاب 5 گلی به یاد ماندنی برای مردم ایران در بخش فضا به ثمر خواهد رسید .


      ========================================
      اما مشخصات موشک IRIS

      حد اکثر بار قابل حمل توسط کلاهک موشک (کیلوگرم ): 760-987-1,158 بار فضایی و یا کلاهک جنگی .
      حداکثر برد ( کیلومتر ) : 1500
      تعداد مراحل : 2
      قطر موشک (متر ) : 1.32 - 1.35 – 1.85
      ارتفاع موشک : 17.1 متر
      وزن در حالت پرتابی سبک : 16000 کیلوگرم
      وظیفه : برای پرتاب محموله های فضایی علمی و تحقیقاتی و نیز ماهواره ها

      اطلاعات مربوط به مرحله اول موشک
      ارتفاع : 14 متر
      قطر : 1.32 – 1.35 – 1.85 متر
      جرم :15092 کیلوگرم
      تراست : موثر 26051 کیلوگرم بر فوت مربع - واقعی 26,760-26,600 کیلوگرم بر فوت مربع
      زمان سوخت : 110 ثانیه
      نوع سوخت : TM-185 (20% Gasoline + 80% Kerosene)
      نوع اکسید کننده : AK-27I (27% N2O4 + 73% HNO3 + Iodium Inhibitor)
      جرم سوخت :12912 کیلو گرم

      اطلاعات مربوط به مرحله دوم موشک
      ارتفاع : 3 الی 4 متر در کل
      قطر : 1.3 ای 2 متر
      وزن : نا معلوم
      تراست موتور : نامعلوم
      مدت زمان سوخت : 100 ثانیه
      نوع سوخت : جامد

      لطفا اگر کسی تصویری از این پرتابگر داره در تاپک قرار بده

      ادامه دارد ..........
      ======================
      منبع خبر:وبلاگ هوانوردی قرن 21
    • توسط hamed_713
      "آنسات" به هلی کوپتر آموزشی نیروی هوایی روسیه مبدل خواهد شد

      ژنرال "ویکتور ایوانوف" رییس اداره نیروی هوایی نظامی ارتش روسیه روز سه شنبه به خبرنگاران گفت که "آنسات" بعد از پایان آزمایشات دولتی مشترک و بهره برداری تجربی در نیروها تا سال 2010 به هلیکوپتر اصلی آموزشی نیروی هوایی کشور مبدل خواهد شد.

      وی یادآوری نمود که این تصمیم در سال 2001 توسط مسئولین وقت وزارت دفاع اتخاذ شده بود.

      ژنرال ایوانوف گفت: آزمایش "آنسات" برای آنکه به صورت نمونه آموزشی در آید، به مدت یک و نیم تا دو سال طول خواهد کشید. طی این مدت باید آن را تکمیل کرد.

      وی توضیح داد که در حال حاضر خلبانان مدرسه عالی خلبانی "سیرزانسک" از هلی کوپترهای "می-2" بعنوان هلی کوپتر آموزشی استفاده می کنند.

      وی گفت: نیروی هوایی برای آموزش خلبانی در ابتدا به 25-30 فروند "آنسات" نیاز دارد. بعد از آن این میزان افزایش داده خواهد شد.

      هلی کوپتر سبک چند منظوره "آنسات" با توان حمل 1-1,3 تن، حداکثر وزن پروازی 3,3 تن و حمل تا 9 سرنشین در دفتر طراحی کمپانی "KVZ" با همراهی دیگر سازمان های و موسساتی که در امور تجهیزات هوایی مشغول هستند، ساخته شده است.

      اولین پرواز "آنسات" در ماه اوت سال 1999 انجام شد. "آنسات" بر خلاف نمونه های مشابه غربی خود دارای دو موتور است که به مراتب ضریب اطمینان و امنیت آن را بالا می برد.

      نووستی
  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.