Recommended Posts

این هم فلر اولترا 8500 که نمی دونم از کجا گیر اورده اند
[img]http://axgig.com/images/76280296360432774068.jpg[/img]

[img]http://axgig.com/images/70838436003625630169.jpg[/img]
[img]http://axgig.com/images/66288536874071110453.jpg[/img]
[img]http://axgig.com/images/50187219432034883073.jpg[/img]
[img]http://axgig.com/images/99099209459711183727.jpg[/img]
[img]http://axgig.com/images/01735395070641173261.jpg[/img]
[img]http://axgig.com/images/62274889389632614654.jpg[/img]
[img]http://axgig.com/images/22275092085361363923.jpg[/img]
[img]http://axgig.com/images/34967937811545209314.jpg[/img][img]http://axgig.com/images/88188415990996916637.jpg[/img]
[img]http://axgig.com/images/93978977311215342185.jpg[/img]
[img]http://axgig.com/images/28897564337607066915.jpg[/img]
[img]http://axgig.com/images/65112090147751578777.jpg[/img]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[b]این هم مشخصاتش[/b]
http://www.aerosimulators.com/images/stories/GIST/downloads/flir8500hfinal.pdf
http://www.aerosimulators.com/en/gimbal-training/flir-ultra-8500.html
http://www.securityprousa.com/admuflul85.html

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
سلام

تعجب کردید! لطفا تعجب کنید.

این تاپیک به منظور بحث درباره امکانات طرف مقابل برای جلوگیری از بسته شدن تنگه هرمز ایجاد شده است.

موضوعی که کمتر بدان در سایت پرداخته شده و بیشتر بر پایه تحلیل سطحی و احساسی از کنار آن گذشته ایم.

اینکه نیروهای ائتلاف (آمریکا ، ناتو و شورای همکاری خلیج فارس) چگونه می توانند تنگه هرمز را باز نگه دارند؟

چگونه خواهند توانست تحرکات و استراتژی ایران را برای بسته نگه داشتن تنگه خنثی کنند؟

توجه کنید که بحث صرف بستن تنگه کار آسانی است که حتی کشور عمان نیز می تواند این امر را انجام دهد؟

ما در این تاپیک قصد بحث درباره این موضوع را نداریم که آیا می توانیم تنگه را مسدود کنیم؟ مسلم است که پاسخ مثبت است.

چرا که یک تنگه ترانزیتی را می توان با چند قایق مسلح کنترل کرده و عبور و مرور نفتکشها و دیگر کشتی ها را مختل نمود.

اما اینکه این بستن را نگه داشت به مدت چند ساعت؟ چند روز؟ چند ماه؟ این موضوع بحث ما می باشد.

اینکه چگونه تنگه هرمز می تواند بسته نگه داشته شود و در مقابل آن چگونه می تواند باز گردد؟

نیروهای ائتلاف از چه توانایی ها برای مقابله با استراتژی بسته نگه داشتن تنگه برخوردارند و چه تاکتیکهایی بکار می بندند؟

فرض کنید فردا جنگ شد و ایران تنگه را مسدود کرد. در این فرض حالات زیر را باید در این تاپیک مطرح کرد.

- اقدام به بستن تنگه هرمز (موضوع بحث نمی باشد)

- اقدامات دفاعی و آفندی ایران برای بسته نگه داشتن تنگه (موضوع بحث نیست)

- اقدامات آفندی و سپس پدافندی طرف مقابل برای باز کردن و باز نگه داشتن تنگه

درباره مورد 3 که بحث ما هست منتظر نظرات دوستان هستم.

توجه کنید که پست غیر علمی و احساسی باعث اخراج کاربر از سایت تا پایان بحث خواهد شد.

از طرح کردن روشهای ابتکاری برای طرف مقابل که به ذهن خودتان رسیده است خودداری کنید شاید نباید آن را بدانند.
  • Upvote 11

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[right]یه نفت کش ترجیحا یه نفت کش مال کشورای عربی منطقه ;) که به خودمون ضرر نخوره تو تنگه هدف قرار میدیم...غرقش میکنیم...اطرافش هم یه دوجین مین میریزیم تا دیگه کسی نتونه برای در اوردن اون نفت کش اقدام کنه...ترجیحا اگر شد اون قسمت رو هم پوشش موشکی میدیم که دیگه عمرا کسی نزدیک نشه ...فکر کنم راه خوبی باشه...در مقایل که به طور حتم ناتو میباشد ...میتونه با پوشش وسیع هوایی منطقه و همینطور دریایی باعث جلوگیری از مین ریزی تو منطقه بشه که البته بعید میدونیم صد در صد موفق باشه ...میمونه باز کردن راه که اینو برا خودم یه سواله که میشه کشتی غرق شده رو منفجر کرد البته برای تسریع در کار و باز کردن راه یا نه ونیاز به ابزارهای خاص خوشو داره؟؟ البته رصد دقیق ماهواره ای منطقه توسط امریکا هم میتونه اشراف ناتو رو برای جلوگیری از بستن تنگه بالا ببره ...[/right]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]- اقدامات آفندی و سپس پدافندی طرف مقابل برای باز کردن و باز نگه داشتن تنگه[/quote]

با سلام، تشکر و تعجب فراوان

مواردی که به نظرم میرسه ممکنه بعضا کلی گویی باشه ولی میتونه برای شروع خوب باشه

1- دشمن هم برای جلوگیری از انسداد تنگه و هم برای باز کردن اون از توان جنگ الکترونیک خودش با تمام قدرت استفاده میکنه (انواع جمرها - مختل کننده ها- ecm , eccm و . . . )

2- از پرنده های با قابلیت های حمله دقیق از راه دور مثل لانگبوی دریاپایه و یا پرنده های استیلث و . . . برای این منظور استفاده میکنه (احتمالا در تقابل با سوارم و تکنیک های هم ردیف اون)

3- به نظر نمیرسه ایران به صورت غافلگیرانه اقدام به بستن و انسداد تنگه بکنه چون نیاز به بهانه اولیه برای این کار داره ولی مسلما با پیشدستی و پیشبینی دشمنان مواجه میشه و اونها به محض حصول اطمینان از قصد ایران برای انسداد تنگه هرمز به بمباران و موشک باران پایگاه های اصلی نیروی دریایی و البته پایگاه های نیروی هوایی در جنوب کشور می کنند و اگر ایران از اصل غاقلگیری استفاده کنه این اتفاق برای تضعیف توان پشتیبانی رزمی خواهد افتاد.

4- پرنده های بی سرنشین و ماهواره های جاسوسی به رصد و تحلیل خطوط ساحلی برای کشف پایگاه های احتمالی موشک های ساحل به دریا و تجمع سکوهای موشکی در نوار ساحلی خواهند پرداخت.

5- بمباران تبلیغاتی بسیار شدید در فضای مجازی - رسانه های تلوزیونی و ماهواره ای و مجامع بین المللی اتفاق میافته تا عزم و اراده ایران رو تحت تاثیر قرار بده و اتحاد جهانی برای رفع معضل جهانی به وجود بیاد.

6- کشورهای خلیج پارس دست به شیطنت های موازی با اقدام ها در تنگه هرمز می زنند تا تمرکز در تصمیم گیری و مدیریت و تخصیص لجستیگ و توزیع نیروهای مدافع رو از بین ببرند.

7- همزمان تمام مرزها ناآرام خواهد شد و گروه های معارض اقدامات موثری رو خواهند داشت.

8- استفاده از ربات های مین روب

9- واحدهای هلیکوپتری و پرنده ها و شناورهای ضد زیر سطحی برای مقابله با زیر سطحی های ریز و نیمه درشت ! ما

و . . .

و ده ها اتفاق دیگه که می تونه از ناحیه دو طرف درگیر به وقوع بپیونده ولی به شخصه در صورت عملی بودن انسداد تنگه هرمز پایدار بودن اون رو دچار تردیدهای اساسی می دونم. مگر اینکه اصل غافلگیری و انهدام یک قربانی خودی و یا یک شناور بزرگ خارجی مطرح باشه که بیرون آوردن لاشه شناور غرق شده به نحو اجتناب ناپذیری شدیدا زمانبره
  • Upvote 3

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
یه سوال :

[b]اگه بعد از شروع جنگ ما اقدام به بستن تنگه هرمز کردیم و برخلاف همه تبلیغات و جنگ روانی امریکا مستقیمآ به این عمل واکنش نشون نداد چی؟!!! [/b]حداقلش اینه که امریکایی ها میتونند تا مدت ها از ذخایر نفتیشون استفاده کنند و پاسخ گویی به این حرکت ایران رو به تعویق بندازند اما این بحث وجود داره که شاید امریکا به تنهایی سعی نکنه که تنگه رو خودش باز کنه و به کشورهای عربی بگه که مشکل شما هم هست و اگه میخواین نفت صادر کنین یا چمیدونم صادرات کنین بفرمائین وسط کارزار و به نوعی پای اونهارو به مناقشه باز کنه! البته قبلش یه نکته رو متذکر بشم که بسته شدن تنگه هرمز یه امر نسبیه یعنی منظور این نیست که حتی یه قایق هم نتونه ازش عبور کنه به هر حال ناوگان جنگی امریکا به هر سختی راه خودش رو بازخواهد کرد و ترددهایی رو خواهد داشت اما مشکل اصلی این وسط نفت کش ها و کشتی های تجاری هستند که به سادگی قربانی خواهند شد. این عمل ممکنه باعث باز شدن پای ناوگان دریایی کشورهای حوزه خلیج فارس به میدان جنگ باشه که این اصلآ به نفع ما نیست. حتی این احتمال وجود داره که کشورهای عربی این اقدام ایران رو به شورای امنیت ببرن و با یک اجماع جهانی طبق بند هفتم منشور سازمان ملل با ما برخورد کنند!!!

در مقابل ما هم میتونیم باز شدن تنگه هرمز رو منوط به خارج شدن کلیه کشتی های نظامی بیگانه (امریکا ، ناتو و ...) از خلیج فارس بکنیم و به نوعی این اقدام خودمون رو به این شکل توجیه کنیم که در پوشش کشتی های تجاری و نفت کش ها سلاح و تجهیزات جنگی وارد ابهای ما میشه و ما هم این حق رو برای خودمون محفوظ میدونیم که از این حرکت جلوگیری کنیم.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
برادر سعید [img]http://www.military.ir/forums/public/style_emoticons/default/rose.gif[/img] عزیز دل برادر یهویی چرا هوس بستن تنگه هرمز به فکر مبارک خطور کرد ! خیر است ان شالله ! خبریه ! ;)

ضمنا سوالتون یکم اشکالات دارد ... از اون ور میفرمائی نپرسید تنگه رو چطور باید ببندیم از اینور میفرمائی فقط راهکار بدید ( اونم از نوع نخ نما شده ) که برادران[b] آنگلو سوسمارخور[/b] ما چه راهکارهایی دارن که بیان بازش کنن ؟ :P

دوستان میلیتار بنده کاملا متعجبم از اینهمه اشراف اطلاعاتی شما ... منظور تنگه هرمزه ها ! نه اتوبان همت و جاده چالوس ! اشراف دارید که ! یکم به طول عرض این تنگه نه چندان تنگ توجه بفرمائید بعد از نفتکش این چیزا حرف بزنید جیگرا ! ;) عجب !!!

[url="http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%B7%D9%88%D9%84"]طول[/url] این آبراه [b]۱۵۸ کیلومتر[/b]، [url="http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%B9%D8%B1%D8%B6"]عرض[/url] بین ۵۶ [b]تا ۱۸۰ کیلومتر[/b] می‌باشد. ( متر نیستا کیلومتره !!!! )
[b]ژرفای[/b] تنگه هرمز به دلیل شیب تند کف آن از قسمت [url="http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%B4%D9%85%D8%A7%D9%84"]شمال[/url] به [url="http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AC%D9%86%D9%88%D8%A8"]جنوب[/url] متغیر است، به طوری که نزدیکی جزیره [url="http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%84%D8%A7%D8%B1%DA%A9"]لارک[/url]، در حدود [b]۳۶ متر[/b] و در ساحل جنوبی و در نزدیکی [url="http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%B4%D8%A8%D9%87_%D8%AC%D8%B2%DB%8C%D8%B1%D9%87"]شبه جزیره[/url] [url="http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%85%D8%B3%D9%86%D8%AF%D9%85"]مسندم[/url] [b]۱۸۰ متر[/b] است. قوس آن، رو به شمال و به‌ طرف درون [url="http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%81%D9%84%D8%A7%D8%AA_%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86"]فلات ایران[/url] قرار دارد و در نتیجه بیشترین خط ساحلی آن در راستای کرانه‌های [url="http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86"]ایران[/url] قرار گرفته‌است.

راهکار بنده برای بستن تنگه و بسته نگه داشتن اون ( تنها و تنها با توجه به توانایی بلقوه کشور عزیزمون عرض میکنم ) همانا استفاده از جو روانی نا امن نمودن منطقه با استفاده از زیر دریاییهای کوچک و حملات موشکی و اژدری به کشتیهای عبوریست چون در نتیجه هیچ کشورخریداری نفتکشهای خودش رو به خطر نمی اندازه و ریسک عبور اون رو قبول نمیکنه همچنین هیچ شرکت بیمه ای همچین محموله ای در همچین مکان پر خطری رو بیمه نمیکنه ... خوشبختانه سیستمهای موشکی بالستیک هوشمند و ضد کشتی هم داریم ! ضمنا پدافند و نیروی هوایی ما باید در جنوب بسیار بسیار هوشیار و فعال باشه تا در صورت مقابله به مثل کردن طرفین ذینفع از اسمان و حریم هوایی کشور و بنادر و تاسیساتمون دفاع کنه ! در مدت جنگ هم باید چشم امیدمون به بهای جهانی نفت باشه و پاشنه آشیل غرب !

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]- اقدامات آفندی و سپس پدافندی طرف مقابل برای باز کردن و باز نگه داشتن تنگه[/quote]

اگر جای آمریکا بودم از الان برنامه می ریختم و نقاط مهم را مد نظر قرار می دادم
که لازمه این کار نگاهی بر تنگه هرمز و نقشه آن است چرا هدف آزادی تنگه هرمز نیست [b]هدف ایجاد امنیت کامل[/b] است
http://www.pic1.iran-forum.ir/images/up8/87172548582780481294.png

در نقشه محل موشک پرانی و قدرت ایران بصورت مشخص و کلیدی با قرمز بیان شده است
http://www.pic1.iran-forum.ir/images/up8/84370544627675935844.png
جزایر کلیدی که عبارتند از ( با رنگ قرمز)
- جزیره هرمز
- جزیر قشم
- جزیره لارک
- جزیره هنگام

[i]در چپ تنگه :[/i]
- تنب بزرگ
- تنب کوچک
- ابوموسی
- جزیره بسیار کوچک بنی فرور

پایگاه ها هم : ( با رنگ سبز )
- چابهار
- بندر عباس
http://www.pic1.iran-forum.ir/images/up8/49620382354687995628.png
- بندر لنگه

بقیه را یادم نبود اما رکن اول شناسایی جای پای ایران و درک نقاط زهردار است که هرکدام به اندازه یک ناو هواپیمابر ارزش دارند
------------------------

در گام دوم می بایست تا می توان کشتی ها و ناوها را از گزند موشکهای ایرانی در امان داشت
که می بایست ناو ها کمی پراکنده و دور از ساحل جنوب خلیج فارس یک خط دفاعی تشکیل دهند که آواکس و هواپیماهای پیش اخطار خط دید اول را حفظ کنند و هلیکوپتر ها و از حمله قایق ها و موشک ها جلوگیری کنند

-------------------------
در گام سوم پدافند هوایی منطقه دور تنگه هرمز باید سرکوب کامل گردد و با ایجاد عمق منطقه ای هوایی در خاک ایران یک منطقه پروازممنوع درست نمود تا از گزند پرنده های ایرانی در امان ماند
در این مرحله می بایست پوشش کامل هوایی اعمال نمود و تعداد پرواز بالا می طلبد

---------------------

در گام چهارم محل های موشک اندازی ثابت نابود گردد و گشت های هوایی هر نوع کامیون را می زنند و هیچ جنبده ای در نزدیک تنگه و قوس کامل آن نباید بتواند حرکتی نماید این شامل جزایر نیز می شود
هر وسیله بزرگ تر از اتوموبیل بدون چک که اتوبوس یا کامیون است باید هدف قرار بگیرد
همچنین محل پرتاب موشک ها می بایست صاف گردد و نفرات شلیک کننده کشته شوند یا در موارد ممکن تا محل اختفا با کمک شناسایی رهگیری شوند سپس نابود شوند

---------------------
در گام پنجم ناوهای ضد زیردریایی و مین روب وارد محدوده ی تنگه می شوند و منطقه آبی را پاکسازی می کنند و منطقه امن آبی ایجاد می کنند و هرگونه شناوری چه نطامی و چه غیرنطامی در این بین باید هدف قرار گفته شده باشد یا بگیرد همچنین حضور ناو های مین روب و ضد زیردریایی تا پایان عملیات الزامی است
-----------------------
در گام ششم نیروی تکاور دریایی می بایست بوسیله قایق و کمک هلی برن به جزایر کوچک وارد شده و سعی در تسخیر نمایند که آتش هوایی الزامی است
جزایر با اولویت زیر می باشد
ابوموسی
تنب بزرگ
لارک
هرمز
قشم

--------------------------------
در گام هفتم در صورت مقابله ایران و عدم ایجاد امنیت به خاطر ایران، شروع به فشار دیپلماتیک در بحث رها جزایر و پذیرش مرزهای ایران در ازای پایان درگیری و تخاصم از سوی ایران انجام می گردد در این بین بازی با عروسک امارات خیلی موثر است و احساسات ملی را برمی انگیزد

-----------------------
در صورت عدم موفقیت گام هفتم می بایست با بمباران سنگین تاسیسات داخل ایران و زیرساخت ها ایران را مجببور به تسلیم و ترک مخاصمه نمود و این کار بدون در نظر گرفتن تلفات انسانی انجام می گیرد
در این مرحله یا ایران تسلیم می شود یا صاف می شود

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
به نظر من بسته نگه داشتن تنگه هرمز تا حد زیادی به توانایی پدافند هوایی ما بستگی داره.اگر طرف مقابل نتونه نیروی موشکی ما رو از صحنه خارج کنه بسته نگه داشتن تنگه میتونه تا زمانی که بخوایم ادامه داشته باشه.
  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
با سلام
این سوال خیلی کلی است و لذا ابهام دارد. بسته به این که شرایط چگونه باشد پاسخ ها هم متفاوت خواهد بود.

بذارید یک سری از احتمالات را طرح کنیم تا ببینیم چقدر وضعیت می تواند متفاوت باشد. من یک به یک سعی می کنم سوال را باز کنم:
1. ما حمله به تنگه را شروع می کنیم یا غربی ها قرق کردنش را؟ هر کسی که شروع کند عملا زمین ابتدای کار در دست اوست و در موقعیت پدافندی قرار می گیرد.
2. منظور از بستن تنگه چیست؟
الف، نا امن کردن تنگه به شکلی که قیمت نفت و بیمه ها بالا رود
ب، وضع قوانینی برای عبور مرور مثل مالیات یا ممنوعیت برخی کشورها
ج. ممانعت حداکثری بدون به عهده گرفتن مسوولیت آن، مثل قضیه ی تیرهای غیبی یا استفاده از گروه های هم فکر غیر دولتی مثل حزب الله یا حتی راهزن ها
د. پذیرفتن مسوولیت اقدام از سوی ایران و ممانعت از عبور نفت کش ها
ه. ممانعت از عبور هر شناوری اعم از نفت کش و نظامی
ط. علاوه بر مورد قبل تلاش برای غرق ناوگان نظامی کشورهای متحد از لحظات ابتدایی

3. سطح درگیری از سوی ایران و ناتو تا چه حد می تواند بالا برود؟
الف. در حد اسکورت کشتی ها و غرق نفت کش ها مثل قضیه ی باب المندب یا جنگ نفتکش ها
ب. در حد درگیری دریایی و ساحلی
ج. ورود به یک جنگ وسیع که شامل ورود از مرزهای مختلف، بمباران گسترده و احتمالا پاسخ های فرامرزی ایران است
د. استفاده از روش ها و تسلیحات غیر متعارف مثل کلاهک های هسته ای، شیمیایی، نوترونی، میکروبی و یا آتش زدن نفت بر روی دریا و....

4. چه کشورهای وارد منازعه خواهند شد؟
الف. فقط ایران و آمریکا ( این جا تازه باید پرسید چقدر از آمریکا؟ فقط ناوگان پنجم کافی است؟ اگر نبود آیا آمریکا برایش آن قدر اهمیت دارد که بقیه ی نقاط استراتژیک را رها کند و نیروهایش را گسیل به منطقه نماید؟)
ب. ائتلاف جنگ عراق علیه ایران
ج. ناتو و ایران
د. ناتو و کشورهای عرب منطقه علیه ایران
ه. ناتو و کشورهای عرب منطقه علیه ایران و کل متحدان منطقه ای اش
ط. ناتو و کشورهای عرب منطقه علیه ایران متحدانش و چین یا روسیه
ک. ناتو و کشورهای منطقه و چین و روسیه علیه ایران و متحدانش
ل. فقط ایران و اعراب با پشتیبانی ناتو

5. منظور فقط روش های نظامی هست یا روش های سیاسی و اقتصادی و دور زدن تنگه و... هم مد نظر است؟

و در آخر باید پرسید چه سلاحی در برابر چه سلاحی؟
یعنی لازم است تک به تک روش های ایران برای حمله طرح شود و پاسخ های طرف مقابل بررسی شود مثلا تعیین کنیم پاسخ به فلان موشک کروز به فلان موشک بالستیک به فلان قایق با آن سلاح.
علاوه بر این باید تاکتیک های بهره برداری از این سلاح ها تک به تک یا به صورت گروهی هم جداگانه بررسی شود.
ناگفته پیداست که پاسخ به سوال اخیر هم لازمه اش پاسخ به سوالات قبلی است

خلاصه ابهام زیاد است که این گوشه ای از موارد بود.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
سلام ..

خیلی ساده و کوتاه ...


[quote]- اقدامات دفاعی و آفندی ایران برای بسته نگه داشتن تنگه (موضوع بحث نیست)[/quote]

[b]اینطوری باید امر بسته شدن تنگه رو تقلیل بدیم به مین گذاری اولیه ؟[/b]

[b]طبیعیه که قسمتی از استراتژی ما در بسته نگه داشتن تنگه توپخانه و موشک هست ، هر کس هم که میخواد تنگه رو مجدد باز کنه باید تسلط ایران بر این منطقه رو پیش از اقدام از بین ببره ، یعنی تا 300 کیلومتر در خاک ایران از مرزهای جنوبی ایران "که منطقه بسیار وسیع و طویلی هست " باید پرواز ممنوع بشه ، و هر تهدید موشکی و ... در اون رفع بشه ، به نظر دوستان چنین چیزی امکان پذیر هست ؟ چقدر زمان میبره تا بدست بیاد ، هر تجاوز هوایی به خاک ایران و ایجاد برتری هوایی در اون مناطق ، تنها بواسطه ناوگان امریکا در دریا ممکن نیست ، کشورهای مختلف باید به کمک آمریکا بیان ، پاسخ موشکی ایران و ... ww3 ...[/b]
  • Upvote 1
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote][b]اینطوری باید امر بسته شدن تنگه رو تقلیل بدیم به مین گذاری اولیه ؟[/b]

[b]طبیعیه که قسمتی از استراتژی ما در بسته نگه داشتن تنگه توپخانه و موشک هست ، هر کس هم که میخواد تنگه رو مجدد باز کنه باید تسلط ایران بر این منطقه رو پیش از اقدام از بین ببره ، یعنی تا 300 کیلومتر در خاک ایران از مرزهای جنوبی ایران "که منطقه بسیار وسیع و طویلی هست " باید پرواز ممنوع بشه ، و هر تهدید موشکی و ... در اون رفع بشه ، به نظر دوستان چنین چیزی امکان پذیر هست ؟ چقدر زمان میبره تا بدست بیاد ، هر تجاوز هوایی به خاک ایران و ایجاد برتری هوایی در اون مناطق ، تنها بواسطه ناوگان امریکا در دریا ممکن نیست ، کشورهای مختلف باید به کمک آمریکا بیان ، پاسخ موشکی ایران و ... ww3 ...[/b][color=#282828][font=tahoma, helvetica, arial, sans-serif][right] [/right][/font][/color][/quote]

با سلام اگر دقت کنید طرحی که نوشتم طرحی نسبتا کاملی است که طبق فرمایش شما می بایست توان زیادی را اعمال نمود
و دقیقا درست می فرماید برای این کار آمریکا می بایست نیروی هوایی کشورهای حاشیه خلیج فارس را وارد صحنه کند و بهترین مسئولیت برای آنها ایجاد منطقه پرواز ممنوع در عمق ایران است

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
نیروی هوایی امریکا و متحدانش در درجه اول ساحل و بنادر و اسکله ها رو هدف قرار می دن و به دنبال یافتن سکو های پرتاب موشک های ضد کشتی گشت های هوایی تو سواحل بر قرار می کنند .تاکتیک سوارم برای قایق ها یک بار مصرفه و اگه ساحل و بندری واسه پشتیبانی نباشه و از شدت وتعداد قایق ها کم بشه باقی شون می رن به جزایر یا منهدم می شن .
ولی فکر کنم امریکا تمایلی به افزایش حوزه درگیری نداشته باشه و اگه ما این درگیری رو گسترده نکنیم در حد مقابله دریایی می مونه اینجا مسئله تلفات غیر نظامی از سایز کشور هاست که باعث اجماع جهانی می شه بر علیه ایران
و اسقرار نیروهای ناتو یا سازمان ملل تو تنگه هرمزه که کارو برای بستن دوباره مشکل میکنه و بعد داستان برکس می شه یعنی ما حق استفاده و عبور پیدا نمی کنیم!!
  • Upvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
ضمن تایید فرمایش برادر حامد، باید سناریو اون درگیری فرضی مشخص باشه تا بدونیم با چه ظرفیتی روبرو هستیم.
فعلا یک راهکار رو خدمت دوستان سرسری عرض میکنم.

- آعاز مقابله هوایی و دریایی حجیم و گسترده با ناوگان دریایی ایران
و همزمان با این پاکسازی اقدام به اشغال زمینی سواحل جنوبی ایران و پایگاه های دریایی ....

در فرض مذکور این مقابله کلاسیک برای امریکا تلفات سنگینی خواهد داشت، اما امکان موفقیت ( پاکسازی خلیج فارس از ناوگان دریایی ایران و پاکسازی تنگه از کشتی های غرق شده و مین ها و اشغال موقت نقاطی از سواحل ایران ) متصور هست،
اما کماکان امنیت به تنگه برنخواهد گشت، بلکه تنها کار برای ایران هزینه بر خواهد شد، در حالی که هزینه ای که ناوگان امریکا در برابر انبوه اژدرهای ایران داده است، بسیار بیشتر خواهد بود.
پاکسازی خلیج فارس از ناوگان ایران، تنها با شرکت کامل هوایی و دریای و موشکی امریکا و شرکا و کل کشورهای حاشیه خلیج فارس ممکن است که قطعا با تلفات سنگینی برای آنها همراه خواهد بود، ضمن اینکه کماکان معلوم نیست که با انبوه زیردریایی های کلاس غدیر در خلیج فارس و دریای عمان چه میخواهند بکنند.

در کل باید اهداف و زمینه های درگیری باید مشخص باشد تا بتوان بررسی کرد طرفین تا چه میزان میخواهند به یکدیگر آسیب بزنند و اهرمهای نظامی برای کسب چه هدف سیاسی ست ؟

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote] [b]کشورهای مختلف باید به کمک آمریکا بیان ، پاسخ موشکی ایران و ... ww3 ...[/b] [/quote]

من نمی دونم برچه مبنایی هر صحبتی که از شروع تشنج غربی ها با ایران میشه سریع صحبت جنگ جهانی به میان میاد
ذره ای واقع بینی ;) ...

[quote] ضمن اینکه کماکان معلوم نیست که با انبوه زیردریایی های کلاس غدیر در خلیج فارس و دریای عمان چه میخواهند بکنند. [/quote]

زیر دریایی های کوچک یک مزیت بزرگ دارند که امکان شناسایشون بسیار دشوار و حتی در جایی مثل خلیج فارس غیر ممکن هست ولی یک نقطه ضعف دارند ان هم اینکه بقاپذیری پایینی دارند و برای سوخت گیری و بارگیری مجدد اژدر ها بزرگ نیاز به بندر و پایانه های مخصوص دارند که هرجایی امکانش نیست در این حالت بسیار اسیب پذیر هستند ...
  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
مهمان
این موضوع نسبت به پاسخ بیشتر بسته شده است.

  • مطالب مشابه

    • توسط parsneet
      بسم الله الرحمن الرحیم
       
      تاپیک حاضر با محوریت پوشش خبر ها و اطلاعات مسابقات نظامی برگزار شده در ایران و همچنین شرکت تیم های ایرانی در سایر مسابقات بین المللی نظامی می باشد .
       
      مقدمه :
      مسابقات نظامی هر ساله در سراسر جهان با شرکت پرسنل نظامی ( به صورت داخلی و یا بین المللی ) برگزار می گردد . این گونه مسابقات علی رقم اینکه از قواعد و استاندارد متحدی برخوردار نیستند ( منظور نبودن کمیته جامع و قوانین واحده بین المللی در رشته های تخصصی می باشد ) اما تا حدودی پیرو قواعد و ضوابط برگزاری رزمایش های نظامی هستند . ( البته تیم های ورزشی و مسابقات ارتش های جهان (CISM) تا حدودی متفاوت از سایر مسابقات تخصصی هستند که در ذیل به آن اشاره خواهد گردید )
      اساساً هدف از برگزاری این گونه مسابقات تخصصی بالا بردن آمادگی پرسنل و ایجاد حس رقابت و افزایش انگیزش پرسنل نظامی جهت فراگیری مهارت های تخصصی است . و همچنین سنجش توانمندی پرسنل در مقایسه با واحد های مشابه در ارگان های نظامی داخلی و یا ارتش های خارجی دیگر است . پس تا حدودی می توان بیان کرد که تیم های شرکت کننده ( در مسابقات بین المللی ) عموماً از بین کشور های دوست و یا هم پیمان ( و یا حداقل غیر متخاصم ) انتخاب می شوند و برای سنجش توانایی های تخصصی شان گرد هم می آیند . و همچنین حتی گاهی می تواند بیان گر همسویی کشور های شرکت کنند و حامل پیام های خاص برای ارتش های رقیب شان نیز باشند .
       
       
       
      تاریخچه :
      می توان به نوعی اولین مسابقات نظامی ( با تاکید و اولویت دادن به پرسنل نظامی ) را به یونان باستان نسب داد . در رویدادی جشن گونه که عموما" ( و نه اختصاصاً ) پرسنل نظامی در آن شرکت می کردند تا آمادگی جسمانی و مهارت های کار با سلاح در رقابت با حریفان را بسنجند . در ادامه و ظهور امپراطوری روم باستان این نوع مسابقات چهره خشن تر و جدی تری به خود گرفت به گونه ای که مکان های اختصاصی مانند کلوزیوم (Colosseum) و همچنین شرکت کنندگان مخصوص بنام گلادیاتور (Gladiator) برای شرکت در آن تربیت می گردیدند .
      این مسابقات شرحی مفصل دارد ولی به اختصار : برگزاری آن در قرون مختلف تکامل یافته و عموماً شرکت کنندگان آن از بین سربازان قوای شکست خورده در جنگ با امپراطوری روم انتخاب می شدند و در بین خیل عظیم از این سربازان که در مسابقات محلی و ایالات های مستعمره روم برگذار می شد برگزیدگان ( که یقیناً تعداد کمی از آنان بودند) می توانستند آزادی خود را به دست آورند . ولی جنگجویانی نیز بودند که به خاطر بدست آوردن پول و یا شهرت نسبت به شرکت در این مسابقات خونین اقدام می کردند . این مسابقات که به خشونت بی پروا و ضد انسانی اش معروف گشته بود بدون فایده هم البته نبود . ( البته فواید آن از دید فرماندهان نظامی ) باید اشاره کرد که تمامی این مسابقات به نبرد های خونین تن به تن اختصاص نداشت بلکه اکثر این رویداد ها به باز سازی نبرد های روم در مقابل دشمنانش مختص می شد ( یقیناً آن نبردهای که در آن پیروز گردیده بودند تا خاطرات ، تکنیک های رزم و قهرمانان آن را مرور و زنده نگاه دارند ) عده ای از سربازان لباس های قوای دشمن را بر تن می کردند و سربازانی دیگر که نقش نیروهای رومی را داشتند با بکارگیری ارابه و اسب و سلاح های آن دوران در چندین پرده که گاهی تا چند روز نیز ادامه می یافت آن نبرد خاص را باز سازی می کردند . از نحوه یورش قوای مهاجم گرفته تا نبرد های تن به تن ، عبور از رودخانه ، یورش سواره نظام ، محاصره قلعه ها و یقیناً نمایش پیروز مندانه و دلاورانه ارتش رومی بر حریف خود !
       
      در عصر جدید ایده مسابقات نظامی بعد از پایان جنگ جهانی اول شکل گرفت . در سال 1919 پس از جنگ جهانی اول ، بازی های بین متفقین توسط شورای ورزشی نیروهای متفقین ژنرال جان پرشینگ سازماندهی شد و 1500 ورزشکار از 18 کشور را گرد هم آورد تا در 24 رشته ورزشی به رقابت بپردازند. این رویداد در Joinville-le-Pont فرانسه برگزار شد . و طی سالهای بعد در ماه مه 1946 ، پس از جنگ جهانی دوم ، شورای ورزشی نیروهای متفقین توسط سرهنگ هانری دبروس و پنج‌گانه المپیک توسط سرگرد رائول مولت احیا شد و در  7 تا 8 سپتامبر همان سال دومین بازی‌های بین متفقین در برلین (در المپیاستادیون , محل برگزاری بازی های المپیک 1936) برگزار شد .
       


      چند ماه بعد، با پایان دادن به شورای ورزش نیروهای متفقین ، سرهنگ دبروس و سرگرد مولت مسابقات ارتش های جهان (CISM) را در 18 فوریه 1948 تأسیس کردند . اعضای موسس آن بلژیک ، دانمارک ، فرانسه ، لوکزامبورگ و هلند بودند . در سال 1950، آرژانتین و مصر به عضویت آن درآمدند. در سال 1951 ایالات متحده به آن پیوست . در سال 1952 عراق ، لبنان ، پاکستان و سوریه و دو سال بعد برزیل به عضویت آن درآمدند . و همچنین کانادا در سال 1985 وارد آن شد . سپس در سال 1991 با پایان جنگ سرد سازمان رقیب پیمان ورشو کمیته ورزش ارتش متفقین (SKDA) با CISM ادغام شد و خبر از پیوستن 31 کشور و عضو جدید و سایر کشورهای مرتبط با بلوک شوروی را داد. این پیشرفت سریع منجر به رسمیت شناختن توسط نهادهای بین المللی از جمله IOC شد. قبل از سال 1995 CISM هر سال 15 تا 20 مسابقات جهانی را برگزار می کرد. از سال 1995  CISM هر چهار سال یک بار بازی های جهانی نظامی را که یک رویداد چند ورزشی است با شرکت نمایندگانی از ارتشهای 127 کشور دنیا سازماندهی می کند .
       
       

       
      رویدادها
      برگزاری مسابقات مرتبط با ارتش های جهان طیف متنوعی را در بر می گیرد و بلوک های سیاسی و جغرافیایی متعدد سعی در برگزاری رویدادهای مشابه زیادی جهت بالا بردن مهارت پرسنل خود دارند . اما به نوعی اهداف برگزاری این چنین مسابقاتی تنها به بالا بردن مهارت ها محدود نمی گردد . بلکه برپایی نمایشگاه های تخصصی تجهیزات تیراندازی و حتی ماشین آلات زرهی و تسلیحات انفرادی و البسه نظامی و ... در حاشیه این مسابقات بیان گر این است که این رویدادها مکانی است تا برنامه ریزان و دست اندرکاران نظامی کشور های مختلف به عرضه و کسب اطلاعات و سنجش آمادگی قوای نظامی پیرامونی خود اقدام نمایند .
       
      به برخی از این رویدادها می توان به اختصار اشاره کرد مانند :
      - مسابقات بین المللی پنج گانه ورزشی ( تیراندازی سرعت و دقت ، میدان موانع ، شنا ۵۰ متر با مانع ، دو صحرانوردی ۸ کیلومتر و پرتاب نارنجک )
      - مسابقات بین المللی نظامی پهپادی ارتش های جهان
      - مسابقات بین‌المللی نظامی غواصی در عمق
      - مسابقات بین‌المللی نظامی جهت یابی
      - مسابقات بین‌المللی نظامی بیاتلون زرهی روسیه
      - مسابقات سراسری امنیت سایبری در آمریکا
      و ...
       

      بازتاب و آثار
      برای بیان تاثیر حضور بین المللی تیم های نظامی و ترتیب دادن این چنین مسابقاتی منعکس کردن دیدگاه بعضی از تحلیل گران غربی شاید مفید باشد به عنوان نمونه :
      «واشنگتن فری بیکن» «جوزف هومیر» تحلیلگر امنیت ملی : روسیه و چین در نمایش قدرت به آمریکا قصد شرکت در یک بازی‌های بین‌المللی در آمریکای لاتین ( ونزوئلا ) تحت عنوان « تک تیرانداز مرز » را دارند . این  بازی‌های نظامی یکی از واضح ترین نشانه‌ها  از شکل گیری یک ائتلاف ضد ایالات متحده در آمریکای لاتین است. روسیه و متحدانش ( ایران و چین ) با حضور در این مسابقات نظامی در ونزوئلا در حال نمایش قدرت هستند . با عادی سازی تحرکات نظامی دشمنان ایالات متحده در دریای کارائیب ، ما در معرض خطر در آمریکای لاتین هستیم .
       
       
      در حال حاضر به نظر می رسد که برگزاری این گونه مسابقات در بین نیرو های نظامی منطقه ای و جهانی در حال افزایش هست . مسابقاتی که هم در رشته های عمومی ( آمادگی جسمانی و ورزشی ) و هم رشته های تخصصی ( تیر اندازی ، زرهی و توپخانه ، پهپادی و ... ) با حضور تیم های چندگانه به جدیت پیگیری می شود . قطعا انتخاب تیم های ورزیده در این گونه رقابت ها باعث افزایش اعتماد به نفس پرسنل و همچنین تبلیغات مثبت برای نیرو های نظامی ما نیز خواهد گردید  . همچنین برگزاری مسابقات کشوری و درون مرزی برای ما موجبات حس رقابت و افزایش انگیزش سازمانی را برای نیروهای مسلح ما در پی خواهد داشت . انشالله 
       

       
       
       
      بن پایه :
      https://www.milsport.one/cism/members-nations
      https://www.ilsf.org/about/recognition/cism/
      https://armedforcessports.defense.gov/CISM/Military-World-Games/
      https://en.wikipedia.org/wiki/Colosseum
      https://freebeacon.com/national-security/iran-russia-china-to-run-war-drills-in-latin-america/
       
      گرد آوری جهت انجمن میلیتاری
       
       
    • توسط EBRAHIM
      IRIS و پدید آمدن برنامه فضایی ایران (قسمت اول )

      مدتیست که از رسانه های جهانی،خبرهایی به گوش میرسد که ایران در حال تولید موشکی است که توانایی حمل ماهواره به فضا دارد.آيا چنين چيزي امكان دارد؟آيا اين ماجرا يك بلوف سياسيست يا حقيقت دارد؟
      دوستان از نظرات مفيد خودشون دريق نكنند امیدوارم مبحث جالبی شود.
      با تشكر



      چند نکته قبال از خواندن مقاله :مطمئنا نظرات نویسنده با نظرات مترجم یکی نیست!!!
      در این مقاله موشک IRIS معادل موشک شهاب 3 دی فرض شده که آن هم به نوبه خود معادل موشک نو دونگ کره شمالی را در اختیار گرفته
      موشک IRIS ویا شهاب 3 دی اولین موشک ماهواره بر سبک ایران فرض شده اند (پراکنده بودن اطلاعات اجازه سخن قطعی را نمیدهد )
      موشک شهاب پنج معادل تائه دو پونگ دو کره شمالی فرض شده (البته از سوی نویسنده آن که آمریکایی هستند ) و عنوان اولین ماهواره بر سنگین ایران را بر دوش میکشد
      =============================================

      نخستین ظهور موشک ماهواره بر IRIS/IRSL-X-1

      با وجود ادعاهای ایران مبنی بر عدم بالابردن برد شهاب 3 دولت ایران در حال حاضر مشغول به ساخت و توسعه نخستین ماهواره بر خود موسوم به IRIS میباشد .
      پرتابگر ماهواره IRIS در ظاهر دارای ترکیب ساختمانی از موشک بالستیکShahab3 است که در مرحله اول از طراحی
      ان بهره میبرد و در مرحله دوم پرتابگر دارای دوقسمت موتور جامد و نیز محل حمل ماهواره (قسمت سوم) توسط پرتابگر است که قطر این مرحله از مرحله اول کمی بیشتر است و میتواند ماهواره های مخابراتی و علمی را در مدار زمین قرار دهد .
      .پرتابگر IRIS با پیکر بندی انجام شده بر روی آن پرتابگریست ایده آل به عنوان کاوشکر یا موشک اکتشافی که میتواند برای حمل کلاهک جنگی و یا توسعه کلاهک های فضایی قابل بازگشت و یا در نهایت برای ارسال محموله های علمی به فضا مورد استفاده قرار گیرد .البته این پرتابگر درحال حاضر نمیتواند ماهواره ها و یا محموله های با جرم بالا را به سمت مدار پرتاب کند . مگر اینکه مرحله سومی نیز به آن اضافه شود تا تبدیل به یک پرتابگر سنگین گردد .
      با توجه به آزمایش موشک چند مرحله ای شهاب 3 نویسنده بر این عقیده است که در صورتی که پرتاب آز مایشی موشک Shahab-3D نخستین پرواز آزمایشی پرتابگر IRIS باشد در آن صورت پرتابهای موشک های
      Shahab - 5 دومین و سومین مرحله از برنامه ساخت یک پرتابگر ماهواره ای است که ایران ادعا دارد در حال توسعه آن است .
      اولین تصویر از موشک IRIS در یکی از نمایشگاههای هوا و فضای ایرانیان در اندازه یک ماکت یک متری به نمایش گذاشته شد . نویسنده ادعا دارد که تستهای ناموفق پرتابی این موشک علت اصلی به تاخیر افتادن توسعه موشک حامل پرتابگر شهاب 5 تا کنون بوده است ولی با تردید بیان میکند که فقط زمان قادر به روشن ساختن این مطلب میباشد .

      نویسنده مقاله ادعا دارد که اختمال توسعه نوع جدیدی از موشک های بالستیک از روی این نسخه پرتابی با نامهای جدیدتر از Shahab - 3d وجود دارد ، ونیز باتوجه به موتور سوخت جامد مورد استفاده در مرحله فوقانی و نیز تمام اطلاعاتی که از موشک شهاب 3 در اختیار است ، طراحی نمایش داده شده از IRIS یقینا طرحی مناسب با استفاده از طراحی موشک بالستیک شهاب 3 است . هرچند که پرتاب این سیستم آزمایشی پیشرفته که پیش از این در غرب و شرق مورد استفاده قرار گرفته و از متدهای غربی و شرقی نیز برای توسعه استفاده کرده برای ملل چیز چندان غیر عادی نخواهد بود ، ولی به سرعت بخشیدن برای توسعه اولین ماهواره بر سنگین ایران قبل از پرتاب کمک شایانی خواهد کرد .
      نویسنده در ادامه با بیان شباهت موجود بین شهاب 3d و نسخه های دوم و سوم موشک تائه دو پونگ کره شمالی این پرسشها
      را مطرح میکند که آیا شهاب 3D میتواند نسخه اصلاح شده از ماهواره بر ایرانی IRIS باشد که تست نخست خود را سپری کرده است ؟ آیا این موشک همان نسخه بالستیک فضایی از موشک تائه دو پونگ 2 کره شمالی وترکیب ماهواره بر شهاب 5 است و یا اینکه موشک بالستیکی ساخت ایران است ؟
      شاید تاحد زیادی بتوان گفت که ایران در حال همکاری با کره شمالی برای ساخت نسخه دوم و سوم ماهواره بر شهاب 5 است و هر دو در انجام این طرح مشارکت جدی دارند. کره شمالی که در سال های پایانی قرن 20 نسخه جدید و بهسازی شده ای از موشک تائه دو پونگ 1 را آزمایش کرده بود در بین 26 Juan و 2 Julay سال 2001 نخستسن نمونه پرتابی از موشک تائه دو پونگ دو را برای پرتاب بر روی سکوی تاسیسات پرتاب خود قرار داده بود .
      این کاملا واضح است که موشک شهاب 3 دی چند ثانیه پس از پرتاب و قبل از پایان مرحله اول در اولین تست خود در آسمان منفجر شد . با وجود طراحی متناسب موتور سوخت جامد آن و نیز پوشش آیرو دینامیک موشک متاسفانه انفجار باعث جلوگیری از آزمایش این قسمت ها گردید . در کل باید به این نتیجه رسید که در صورت تداوم برای ساخت و تکمیل شهاب 5 گلی به یاد ماندنی برای مردم ایران در بخش فضا به ثمر خواهد رسید .


      ========================================
      اما مشخصات موشک IRIS

      حد اکثر بار قابل حمل توسط کلاهک موشک (کیلوگرم ): 760-987-1,158 بار فضایی و یا کلاهک جنگی .
      حداکثر برد ( کیلومتر ) : 1500
      تعداد مراحل : 2
      قطر موشک (متر ) : 1.32 - 1.35 – 1.85
      ارتفاع موشک : 17.1 متر
      وزن در حالت پرتابی سبک : 16000 کیلوگرم
      وظیفه : برای پرتاب محموله های فضایی علمی و تحقیقاتی و نیز ماهواره ها

      اطلاعات مربوط به مرحله اول موشک
      ارتفاع : 14 متر
      قطر : 1.32 – 1.35 – 1.85 متر
      جرم :15092 کیلوگرم
      تراست : موثر 26051 کیلوگرم بر فوت مربع - واقعی 26,760-26,600 کیلوگرم بر فوت مربع
      زمان سوخت : 110 ثانیه
      نوع سوخت : TM-185 (20% Gasoline + 80% Kerosene)
      نوع اکسید کننده : AK-27I (27% N2O4 + 73% HNO3 + Iodium Inhibitor)
      جرم سوخت :12912 کیلو گرم

      اطلاعات مربوط به مرحله دوم موشک
      ارتفاع : 3 الی 4 متر در کل
      قطر : 1.3 ای 2 متر
      وزن : نا معلوم
      تراست موتور : نامعلوم
      مدت زمان سوخت : 100 ثانیه
      نوع سوخت : جامد

      لطفا اگر کسی تصویری از این پرتابگر داره در تاپک قرار بده

      ادامه دارد ..........
      ======================
      منبع خبر:وبلاگ هوانوردی قرن 21
    • توسط hamed_713
      "آنسات" به هلی کوپتر آموزشی نیروی هوایی روسیه مبدل خواهد شد

      ژنرال "ویکتور ایوانوف" رییس اداره نیروی هوایی نظامی ارتش روسیه روز سه شنبه به خبرنگاران گفت که "آنسات" بعد از پایان آزمایشات دولتی مشترک و بهره برداری تجربی در نیروها تا سال 2010 به هلیکوپتر اصلی آموزشی نیروی هوایی کشور مبدل خواهد شد.

      وی یادآوری نمود که این تصمیم در سال 2001 توسط مسئولین وقت وزارت دفاع اتخاذ شده بود.

      ژنرال ایوانوف گفت: آزمایش "آنسات" برای آنکه به صورت نمونه آموزشی در آید، به مدت یک و نیم تا دو سال طول خواهد کشید. طی این مدت باید آن را تکمیل کرد.

      وی توضیح داد که در حال حاضر خلبانان مدرسه عالی خلبانی "سیرزانسک" از هلی کوپترهای "می-2" بعنوان هلی کوپتر آموزشی استفاده می کنند.

      وی گفت: نیروی هوایی برای آموزش خلبانی در ابتدا به 25-30 فروند "آنسات" نیاز دارد. بعد از آن این میزان افزایش داده خواهد شد.

      هلی کوپتر سبک چند منظوره "آنسات" با توان حمل 1-1,3 تن، حداکثر وزن پروازی 3,3 تن و حمل تا 9 سرنشین در دفتر طراحی کمپانی "KVZ" با همراهی دیگر سازمان های و موسساتی که در امور تجهیزات هوایی مشغول هستند، ساخته شده است.

      اولین پرواز "آنسات" در ماه اوت سال 1999 انجام شد. "آنسات" بر خلاف نمونه های مشابه غربی خود دارای دو موتور است که به مراتب ضریب اطمینان و امنیت آن را بالا می برد.

      نووستی
  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.