Recommended Posts

[align=center]خلبان ميقاني:

رادار با برد هزار كيلومتر در ارتش ساخته شد

تصویر

فرمانده نيروي هوايي ارتش گفت: انواع پيشرفته بمب‌ها و موشك‌هاي دور زن و نقطه زن و همچنين رادار با برد بيش از هزار كيلومتر در اين نيرو ساخته شده است.[/align]

به گزارش خبرنگار دفاعي خبرگزاري فارس، امير خلبان احمد ميقاني فرمانده نيروي هوايي ارتش كه شنبه شب در مراسم تجليل از آزادگان اين نيرو سخن مي‌گفت با اشاره به فرا رسيدن نيمه شعبان و اهميت انتظار در فرهنگ شيعه اظهار داشت: همين انتظار و آماده نگه‌داشتن خود، شيعه را پويا و زنده نگه داشته است.
وي يادآور شد: در بسياري از كشور‌هاي منطقه هم شيعيان از جمعيت بالايي برخوردارند اما استكبار مانع از حضور آنها در اركان تصميم‌گيري مي‌شود.
ميقاني با بيان اينكه به بركت انتظار بود كه انقلاب پيروز شد و معادلات ناعادلانه جهان به هم ريخت، گفت: اكنون در هر جاي جهان پرچم عدالت خواهي و آزادگي بلند شده و اقشار مختلف مردم بويژه جوانان شعارهاي انقلاب اسلامي را تكرار مي كنند و خواهان تحقق آن هستند كه اينها به بركت تلاش و استقامت ملت ايران است.
فرمانده نيروي هوايي ارتش با اشاره به سالروز ورود آزادگان به كشورمان گفت: همين آزادگان حاصل يكي از ظالمانه‌ترين جنگ‌هاي تاريخ هستند كه تمام فاسدان چون نمي خواستند منتظران مهدي موعود (عج) وجود داشته باشند، در برابر ايران جمع شدند اما شكست خوردند .
وي با ذكر مجاهدت هاي كاركنان نيروي هوايي ارتش خاطرنشان كرد: نيروي هوايي طلايه‌دار پيوستن به ملت در سال 57 و آغازگر حملات متعدد به رژيم بعث در دوران جنگ بود و حمله 140 فروندي اين نيرو نيز به نيكي در تاريخ ماندگار شده است.
ميقاني تاكيد كرد: عزت امروز ما به خاطر آزادگان، شهدا و خانواده‌ آنها و ايثارگران است و بايد ارزش آنها را به جامعه نشان داد.
فرمانده نيروي هوايي ارتش همچنين تصريح كرد: اگر كشوري در جهان كنترل انرژي دنيا را داشته باشد مي‌تواند خود جهان را كنترل كند و مستكبرين نيز در رسيدن به اهداف خود ناكام‌تر مي‌شوند.
وي در بخش ديگري از سخنان خود با تشريح توانمندي‌هاي كشورمان در بخش هوايي گفت: امروز نيروي هوايي ارتش خود اتكاست و ساخت تجهيزاتي چون هواپيماهاي صاعقه و آذرخش، استفاده از ميراژ و هواپيماي‌ آواكس ايران و نيز ساخت رادار با برد بيش از هزار كيلومتر بخشي از اين توانمندي است.
فرمانده نيروي هوايي ارتش اضافه كرد: در ساخت هواپيماي پنهانكار هم موفقيت‌هايمان ادامه دارد و انواع هواپيماهاي بدون سرنشين پيشرفته و سامانه‌هاي جنگ الترونيك، سيستم‌هاي جمع‌آوري اطلاعات سيگنالي و بمب‌ها و موشك‌هاي دور زن و نقطه زن نيز در نيروي هوايي ارتش ساخته مي‌شود.
ميقاني در پايان با اشاره به تلاش‌هاي انجام شده براي ضربه زدن به كشورمان گفت: انشاءالله علي‌رغم تلاش دولت مستكبري كه مخالف ملت‌هاي آزاده است به زودي شاهد فروپاشي اين دولت طاغي خواهيم شد.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[align=center]فرمانده نيروي هوايي ارتش اعلام كرد:

پرواز 3 هزار كيلومتري جنگنده‌هاي ايران بدون نياز به سوخت‌گيري

تصویر

امير ميقاني گفت: جنگنده‌هاي ايران به قابليت پرواز 3 هزار كيلومتري بدون نياز به سوخت گيري دست يافته‌اند.[/align]

به گزارش خبرنگار دفاعي خبرگزاري فارس، امير خلبان احمد ميقاني فرمانده نيروي هوايي ارتش كه شنبه شب در حاشيه مراسم تجليل از آزادگان اين نيرو در جمع خبرنگاران سخن مي‌گفت با بيان اينكه نيروي هوايي ارتش در راستاي ارتقاي توان رزمي خود، به طور مستمر در بخش بهينه‌سازي و نوسازي تجهيزات پيشرفت‌هاي زيادي را كسب كرده است، گفت: در زمينه ساخت هواپيماي رادار گريز موفقيت‌هاي خوبي را كسب كرده‌ و همچنين انواع پيشرفته بمب‌هاي دور زن و نقطه زن با برد ده‌ها كيلومتر را ساخته‌ايم.
وي اضافه كرد: در بخش بهينه‌سازي تجهيزات نيز برد جنگنده‌هاي ايراني را بدون نياز به سوخت گيري مجدد به بيش از 3 هزار كيلومتر برسانيم كه موفقيت قابل توجهي است.
ميقاني تاكيد كرد: توان نيروي هوايي ارتش در بهترين حالت است و اگر دشمنان قصد شروع تجاوزي داشته باشد، بايد بدانند كه پايان‌كننده اين اقدام، آنها نخواهند بود.
فرمانده نيروي هوايي ارتش با بيان اينكه دكترين ما دفاعي است و اين تجهيزات براي دفاع از جمهوري اسلامي ايران استفاده خواهد شد، افزود: كشورهاي منطقه هم بدانند ما با آنها دوست و برادر هستيم و فقط در برابر متجاوز از خود دفاع مي‌كنيم.
وي يادآور شد: تجهيزات نيروي هوايي ارتش، موجب پشيماني هر دشمني خواهد شد.
امير ميقاني همچنين با اشاره به سالروز ورود آزادگان به كشورمان گفت: همان روحيه‌اي كه اسيران ما را در زندان‌هاي رژيم بعث بر صداميان پيروز كرد، امروز نيز جرأت هر تعرض به ايران را از دشمن سلب كرده است.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[align=center] يك زيردريايي به ناوگان زيرسطحي كشور اضافه مي‌شود[/align]


[align=justify]
خبرگزاري فارس: يك فروند زيردريايي ديگر كه به دست متخصصان دفاعي كشورمان ساخته شده به ناوگان زيرسطحي نيروي دريايي ارتش اضافه مي‌شود.


به گزارش خبرنگار دفاعي خبرگزاري فارس، امير دريادار حبيب الله سياري فرمانده نيروي دريايي ارتش كه امروز سه‌شنبه در مركز آموزش تخصصهاي دريايي اين نيرو در رشت سخن مي‌گفت با اشاره به جلو بودن نيـروي دريايي ارتش از بـرنامه زمان بندي شده خود گفت: اين نيرو در زمينه آموزش نيروهاي متخصص و متعهد به خودكفايي كامل رسيده وهمه كاركنان مورد نيازيگانهاي مختلف از سوي مراكز آموزشي نيروي دريايي تامين مي شوند.
وي يادآور شد: امروز تامين نيازمنديهاي آموزش تخصصهاي مورد نياز ديگر ارگانهاي دريايي حتي در خارج از كشور نيز جزو توانمنديهاي نيروي دريايي است.
دريادار سياري با اشاره به اينكه محور فعاليتهاي نيروي دريايي اينك نبــرد زير سطحي است، گفت: براي رسيدن به اين تاكتيك و علم، تلاش بسياري بعد از پيروزي انقلاب صورت گرفته و براي دنيا تعجب آور است كه ما در اين مدت زمان توانسته‌ايم به اين تكنولوژي دست پيدا كنيم. [/align]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
آیت الله خامنه ای با صدور احکام جداگانه ای، امیر سرتیپ سید عبدالرحیم موسوی را به سمت جانشین فرمانده کل ارتش ، امیر سرتیپ محمد حسین دادرس را به سمت معاون هماهنگ کننده فرمانده کل ارتش و امیر سرتیپ احمدرضا پوردستان را به سمت فرماندهی نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران منصوب کردند. به گزارش خبرگزاری مهر، متن احکام صادره به این شرح است: بسم الله الرحمن الرحیم امیرسرتیپ سیدعبدالرحیم موسوی به پیشنهاد فرمانده کل ارتش و نظر به تجارب مفید و شایستگی، شما را به سمت جانشین فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران منصوب می کنم. - در اجرای وظایف و مأموریتهای مصوب ارتش جمهوری اسلامی ایران ، انتظار می رود با نظر فرماندهی کل ارتش، اقدامات لازم را به عمل آورید. - از تلاشهای امیرسرتیپ قرائی آشتیانی در مدت تصدی این مسئولیت تشکر و قدردانی می کنم. توفیق همگان را از خداوند متعال مسئلت دارم. سیدعلی خامنه ای بسم الله الرحمن الرحیم امیرسرتیپ محمدحسین دادرس به پیشنهاد فرمانده کل ارتش و نظر به سوابق و تجارب ارزنده، شما را به سمت معاون هماهنگ کننده فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران منصوب می کنم. - ارتقاء سطح کارشناسی امور محوله و ایجاد تعامل نزدیکتر بین نیروهای ارتش جمهوری اسلامی ایران با نظر فرماندهی کل ارتش، از وظایف مقرر آن معاونت می باشد. از تلاشهای ارزنده امیرسرتیپ موسوی در مدت تصدی این مسئولیت، تشکر و قدردانی مینمایم. توفیق همگان را از خداوند متعال مسئلت دارم. سیدعلی خامنه ای بسم الله الرحمن الرحیم امیرسرتیپ احمدرضا پوردستان به پیشنهاد فرمانده کل ارتش و نظر به حسن سوابق و تجارب، شما را به فرماندهی نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران منصوب می کنم. انتظار می رود با بکارگیری عناصر مؤمن و کارآمد نیرو، زمینه های لازم برای ارتقاء توان رزم و نوآوری و شکوفایی استعدادها و امکانات و تجهیزات موجود را فراهم سازید. از تلاشهای ارزنده امیرسرتیپ دادرس در دوره تصدی این مسئولیت تشکر و قدردانی می کنم. توفیق همگان را از خداوند متعال مسئلت دارم. منبع : تابناک

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
از سوي فرماندهي معظم كل قوا صورت گرفت انتصاب جانشين، معاون هماهنگ‌كننده فرمانده كل و فرمانده نيروي زميني ارتش خبرگزاري فارس: حضرت آيت الله خامنه‌اي فرمانده كل قوا با صدور احكام جداگانه‌اي، امير سيد عبدالرحيم موسوي را به سمت جانشين فرمانده كل ارتش، امير محمدحسين دادرس را به سمت معاون هماهنگ كننده فرمانده كل ارتش و امير احمدرضا پوردستان را به سمت فرماندهي نيروي زميني ارتش منصوب كردند. به گزرش خبرگزاري فارس به نقل از پايگاه اطلاع‌رساني دفتر مقام معظم رهبري، متن احكام صادره از سوي حضرت آيت الله خامنه‌اي به اين شرح است: بسم الله الرحمن الرحيم اميرسرتيپ سيدعبدالرحيم موسوي به پيشنهاد فرمانده كل ارتش و نظر به تجارب مفيد و شايستگي، شما را به سمت جانشين فرمانده كل ارتش جمهوري اسلامي ايران منصوب مي كنم. - در اجراي وظايف و مأموريتهاي مصوب ارتش جمهوري اسلامي ايران ، انتظار مي رود با نظر فرماندهي كل ارتش، اقدامات لازم را به عمل آوريد. - از تلاشهاي اميرسرتيپ قرائي آشتياني در مدت تصدي اين مسئوليت تشكر و قدرداني مي كنم. توفيق همگان را از خداوند متعال مسئلت دارم. سيدعلي خامنه اي بسم الله الرحمن الرحيم اميرسرتيپ محمدحسين دادرس به پيشنهاد فرمانده كل ارتش و نظر به سوابق و تجارب ارزنده، شما را به سمت معاون هماهنگ كننده فرمانده كل ارتش جمهوري اسلامي ايران منصوب مي كنم. - ارتقاء سطح كارشناسي امور محوله و ايجاد تعامل نزديكتر بين نيروهاي ارتش جمهوري اسلامي ايران با نظر فرماندهي كل ارتش، از وظايف مقرر آن معاونت مي باشد. از تلاشهاي ارزنده اميرسرتيپ موسوي در مدت تصدي اين مسئوليت، تشكر و قدرداني مينمايم. توفيق همگان را از خداوند متعال مسئلت دارم. سيدعلي خامنه اي بسم الله الرحمن الرحيم اميرسرتيپ احمدرضا پوردستان به پيشنهاد فرمانده كل ارتش و نظر به حسن سوابق و تجارب، شما را به فرماندهي نيروي زميني ارتش جمهوري اسلامي ايران منصوب مي كنم. انتظار مي رود با بكارگيري عناصر مؤمن و كارآمد نيرو، زمينه هاي لازم براي ارتقاء توان رزم و نوآوري و شكوفايي استعدادها و امكانات و تجهيزات موجود را فراهم سازيد. از تلاشهاي ارزنده اميرسرتيپ دادرس در دوره تصدي اين مسئوليت تشكر و قدرداني مي كنم. توفيق همگان را از خداوند متعال مسئلت دارم. سيدعلي خامنه اي

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
به همت محققان ايراني زير دريايي بدون سرنشين هدايت از راه دور طراحي و ساخته شد. ‌حسن علوي طراح زير دريايي بدون سرنشين هدايت از راه دور در گفت‌و‌گو با فارس در خصوص طرح خود گفت: اين ربات براي نخستين بار در ايران به اين شكل و به صورت حرفه‌اي طراحي شده است و مي‌توان اين ربات را از راه دور كنترل كرد. وي تصريح كرد: اين زير دريايي قادر است تا عمق يك هزار و 300 متر به عمق دريا ‌رود و اين در حالي است كه حداكثر عمق درياهاي خزر و خليج فارس از در حدود يك هزار و 100متر و كم‌تر از اين ميزان است و متوسط عمق اين درياها در حدود 400 متر است. علوي افزود: بر روي اين زير دريايي تجهيزاتي نصب شده كه تصويربرداري و ارسال تصاوير را به صورت زنده براي اين ربات امكان‌پذير كرده است و با استفاده از اين ربات مي‌توان كف دريا را اسكن كرد و همچنين مي‌توان از آن براي نقشه‌برداري دريا استفاده كرد. وي با اشاره به اين‌كه پيدا كردن آسيب بر روي خطوط لوله نفت در زير اعماق دريا بسيار سخت است، خاطرنشان كرد: اين دستگاه مي‌تواند كليه خطوط را در زير دريا اسكن كند و منطقه آسيب ديده را شناسايي كند و همچنين بر روي اين دستگاه تجهيزاتي نصب شده كه قادر است برخي از اعمال تعميراتي را در زير آب انجام دهد. اين مبتكر ايراني افزود: اين زير دريايي مي‌تواند لاشه كشتي‌هاي غرق شده و يا هواپيماهايي كه در درياها سقوط كردند را پيدا كند در بازرسي فيبر نوري كف دريا نيز كاربردهاي فراواني دارد. وي ادامه داد: باتري‌هاي اين ربات طوري طراحي شده كه با استفاده از نيروي‌ امواج دريا قابل شارژ است. منبع تابناک

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
با ادامه تنش سیاسی در روابط مسکو با غرب بویژه آمریکا، رئیس جمهور روسیه نسبت به قطع کامل روابط با ناتو و کاهش روابط تجاری با غرب هشدار داد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، دیمیتری مدودوف اعلام کرد: در صورتی که کشورهای عضو ناتو همکاری ها با روسیه را به حالت تعلیق درآورند، ما برای قطع همکاری با این سازمان نظامی تا حد قطع کامل روابط آماده ایم. مناقشه قفقاز، تنش بین روسیه و غرب را افزایش داده است و ایالات متحده و متحدانش، خواهان انزوای جهانی روسیه در پاسخ به دخالت این کشور در مناقشه گرجستان با اوستیای جنوبی شده اند.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
وزير دفاع اعلام كرد: خودکفايي‌کامل ايران درتوليدات دفاعي جام جم آنلاين: وزير دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح گفت :با تلاش فرزندان رشيد اين مرز و بوم دربخش دفاعي به قدرتي درمنطقه تبديل شده ايم به طوريکه نيازي به قدرت هاي ديگر نداريم و امروز هم نيازها و امکانات دفاعي را در داخل کشور به صورت 100 درصد بومي توليد مي کنيم. به گزارش واحد مرکزي خبر سردار نجار که در آئين بهره برداري از دو طرح عمراني و آموزشي در شهـرستان مياندوآب سخن مي گفت، افزود: دولت نهم کشور را به کارگاه عمراني و سازندگي تبديل کرده است. وي گفت :دولت درصدد است با چراغ علم وهوشمندانه راه تعالي وپيشرفت را طي و نسبت به تحقق سند چشم انداز 20 ساله اقدام کند. وزير دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح بـه سفرهـاي استاني هيات دولت و آثار مثبت آن اشاره کرد و افزود: 30 سفر دور اول هيات دولت به استانها و 12 سفر درمرحله دوم ، ‌8 هـزار مصوبه و تصميم مهم و کليدي در استانها به همراه داشته که آثار و برکات مهمي در سازندگي کشور بجاي گذاشته است . پل شهيد مهدي باکري که بر روي رودخانه زرينه مياندوآب ساخته شد يکي از اين طرحهايي بود که امروز با حضور وزير دفاع به بهره برداري رسيد. بـراي سـاخت اين پل به طـول 302 مترو عرض 5/12متر با 10 دهنه 30 متري 20 ميليارد ريال از اعتبارات ملي هزينه شده است. طرح ديگر مرکز آموزش عـالي شهيد مهدي بـاکري مياندوآب وابسته به دانشگاه اروميه بود که در زميني به مسـاحت 70 هکتـار و 14 هزار متر مربع زير بنا و با 21 هزار و 600 ميليون ريال هزينه ساخته شده است. اين مرکز ظرفيت پذيرش هزار و 200 دانشجو در 12 رشته کشاورزي را خواهد داشت.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
وزير دفاع: محصولات دفاعي ايران به 50 كشور جهان صادر مي‌شود خبرگزاري فارس: وزير دفاع گفت: با وجود تلاش‌‌هاي دشمنان براي تحريم كشورمان، محصولات دفاعي ايران 50 كشور جهان صادر مي‌شود. به گزارش خبرگزاري فارس از اروميه، مصطفي نجار امروز در مراسم نماز جمعه اين شهرستان افزود: امروز وزارت دفاع به خودكفايي در توليد و ساخت انواع مهمات و جنگنده دست پيدا كرده است. وي افزود: امروز ما در صنعت هوا و فضا مفتخريم اعلام كنيم كه نيروهاي انديشمند و جوان ما توانسته‌اند با خلق تكنولوژي‌هاي جديد در زمينه‌هاي مختلف موشكي به خودكفايي كامل دست يابند كه اين خود كفايي‌ها امروز به طور كامل بومي است و نيروهاي مسلح با تجهيزات و تسليحات پيشرفته بومي و همچنين تاكتيك‌‌هاي رزمي ابداعي و جديد قادرند قاطعانه هر تجاوزي را سركوب كنند. وي تاكيد كرد: امروز متخصصان و دانشمندان موشكي وزارت دفاع با بي‌اثر كردن تحريم‌ها، خوداتكايي و استقلال كامل را در اين حوزه به دست آورده‌اند. به گفته وي، صنايع موشكي وزارت دفاع با طراحي و توليد انواع موشك‌هاي مورد نياز نيروهاي مسلح در بخش زميني، ‌هوايي، دريايي، زيرسطحي و فضايي، توان موشكي قدرتمندي را براي دفاع از حريم زميني، هوايي و دريايي كشور ايجاد كرده است. وزير دفاع به توليد بالگرد در كشور اشاره كرد و گفت: امروز وزارت دفاع با همت و تلاش دانشمندان جوان خود توانسته است شش نوع بالگرد تهاجمي و غير‌تهاجمي كه قابليت استفاده در صنايع مختلف را دارند، توليد كند. وي اذعان داشت: ساخت و توليد هواپيماهاي بدون سرنشين كه صددرصد بومي است، از ديگر دستاوردهاي اين وزارتخانه است. نجار يكي ديگر از دستاوردهاي وزارت دفاع را ساخت انواع سلاح‌هاي انفرادي و جمعي خواند و گفت: امروز نيروهاي مسلح ما با داشتن سلاح‌هاي مدرن از جمله انواع توپ، مهمات در كاليبرهاي كوچك و بزرگ از اقتدار بالايي در منطقه برخوردارند به گفته وزير دفاع، امروز ساخت انواع ناوهاي موشك‌انداز، ساخت زير‌دريايي‌ها در سطوح و سايز‌هاي مختلف، ساخت توپ‌هاي دريايي، تانك، تجهيزات زرهي از ديگر تجهيزات مدرن وزارت دفاع است كه به توليد انبوه رسيده است. وي اضافه كرد: وزارت دفاع در سه سال اخير در بخش فروش نظامي با عملكرد 228 درصدي به رشد 128 درصد، در ارائه خدمات به نيروهاي مسلح با عملكرد 313 درصدي به رشد 213 درصد، در بخش پروژه‌هاي سرمايه‌گذاري با عملكرد 221 درصدي به رشد 121درصد و در بخش تحقيقاتي با عملكرد 220 درصدي به رشد 120 درصد در مقايسه با مدت زمان مشابه دست يافته است. وي با بيان اينكه نيروهاي مسلح در اوج قدرت و آمادگي هستند، تصريح كرد: نيروهاي مسلح جمهوري اسلامي ايران امروز امنيت مقتدرانه‌اي در خليج فارس و عمان برقرار كرده است. نجار گفت: نيروهاي مسلح شبانه‌روز هوشيار و بيدار هستند و توان خود را ارتقا داده‌اند و اكنون ايران يك قدرت بزرگ دفاعي است. وي با تشريح استراتژي استكبار به منظور براندازي نظام جمهوري اسلامي ايران گفت: استكبار به دو روش داخلي و خارجي درصدد از پاي درآوردن ملت ايران است كه با وجود توطئه‌‌هاي پي‌ در‌ پي با شكست مواجه مي‌شود. نجار ادامه داد: تحريم‌هاي بانكي، اقتصادي، بازرگاني و سياسي و دامن‌ زدن به اختلافات قومي با رويكرد فشارهاي داخلي و جنگ‌طلب نشان دادن ايران در عرصه جهاني از اهداف دشمن است كه محصول آن خودكفايي ايران اسلامي در زمينه‌هاي مختلف و مرادوادت و ديپلماسي فعال با ساير ملل است. وزير دفاع گفت: دولت با تعامل سازنده با كشورهاي همسايه صلح، سازش و امنيت را در اين منطقه به ارمغان آورده است. مصطفي نجار افزود: رمز پيروزي ملت ايران اسلامي و ماندگاري نظام جمهوري اسلامي ايران، توسل به ريسمان محكم الهي است و با تمسك به آن عزم خود را جزم كرده تا جايگاه رفيع خود را در عرصه بين‌المللي حفظ و چشم‌انداز 20 ساله را در زمينه‌هاي مختلف محقق و قله‌هاي پيشرفت را يكي پس از ديگري فتح كند. وي اذعان داشت: ايران اسلامي برخلاف خواست دشمنان پيروز شد، راه صلح‌طلبانه خود را با موفقيت ادامه مي‌دهد كه اين استراتژي موجب نگراني دشمنان شده است. نجار با بيان اينكه اقتدار علمي زمينه‌ساز اقتدار نظامي، سياسي و اقتصادي است، خاطرنشان كرد: ملت ايران در شرايط حاضر به دنبال اقتدار علمي است و اقتدار دفاعي را در سايه مسائل علمي جستجو مي‌كند. وي متذكر شد: رشد استكبار‌ستيزي در عرصه جهاني كار ملت ايران است و دشمن نگران دنباله‌روي ساير ملل از كشور ايران است. به گفته وي، جمهوري اسلامي ايران رسيدن به خودكفايي كامل، به يك قدرت چالش‌برانگيز تبديل شده به طوريكه امروز به داشته‌هاي خود افتخار مي‌كند.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
با حكم فرمانده كل قوا فرمانده جديد نيروي هوايي ارتش منصوب شد خبرگزاري فارس: حضرت آيت الله خامنه‌اي در حكمي امير سرتيپ شاه صفي را به عنوان فرمانده جديد نيروي هوايي ارتش منصوب كردند. به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از دقتر مقام معظم رهبري، حضرت آيت‌الله خامنه‌اي فرمانده كل قوا با صدور حكمي امير سرتيپ حسن شاه صفي را به سمت فرماندهي نيروي هوايي ارتش جمهوري اسلامي ايران منصوب كردند. متن حكم به اين شرح است: بسم‌الله‌‌الرحمن‌الرحيم امير سرتيپ حسن شاه صفي بنا به پيشنهاد فرمانده كل ارتش جمهوري اسلامي ايران و نظر به احراز شايستگي، شما را به فرماندهي نيروي هوايي ارتش جمهوري اسلامي ايران منصوب مي‌كنم. ارتقاء هرچه بيشتر آمادگي دفاعي تجهيزات پروازي موجود و توسعه و به ثمر رساندن اجراي طرح‌هاي تحقيقاتي در جهت خودكفائي با همكاري مراكز صنعتي و علمي و بكارگيري كاركنان متعهد و مستعد، از وظايف مقرر شما مي‌باشد. از تلاش‌ها و خدمات ارزنده امير سرتيپ ميقاني در دوره تصدي اين مسئوليت تشكر و قدرداني مي‌كنم. توفيق همگان را از خداوند متعال مسئلت مي‌كنم سيد علي خامنه‌اي 10 شهريور 1387

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
خبرگزاري فارس: فرمانده جديد نيروي هوايي ارتش از خلبانان جوان و شجاع اين نيرو محسوب مي‌شود. به گزارش خبرنگار دفاعي خبرگزاري فارس، امير خلبان حسن شاه صفي كه امروز به عنوان فرمانده جديد نيروي هوايي ارتش منصوب شده در سال 1343 و در يك خانواده متدين در شهرستان دماوند متولد شد. وي در آبان سال 61 به نيروي هوايي ارتش پيوست و به عنوان يك خلبان جوان و تربيت شده در نظام جمهوري اسلامي به ايفاي نقش پرداخت. فرمانده جديد نيروي هوايي ارتش، در عمليات‌هاي مختلف دفاع مقدس شركت فعال و موثري داشته و سپس به سمت‌هايي چون جانشين مدير عمليات معاونت عمليات نيروي هوايي ارتش و سپس جانشين پايگاه چهارم شكاري دزفول منصوب شد. امير شاه صفي با توجه به لياقت‌هاي خود و خدمات قابل توجه سپس به فرماندهي پايگاه چهارم شكاري دزفول منصوب شد و پيش از انتصاب به عنوان فرمانده جديد نيروي هوايي ارتش به مدت 5/1 سال به عنوان جانشين اين نيرو مشغول فعاليت بوده است.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از روزنامه ورميانووستي، كارشناسان روسي از احتمال تغييراتي در سياست خارجي روسيه در قبال ايران خبر داده‌اند. نظاميان روسيه ممكن است به رهبران سياسي اين كشور دو منطقه راهبردي را در ايران به منظور ايجاد تاسيسات نظامي‌‌‌مشترك پيشنهاد كنند؛ استان آذربايجان شرقي در شمال ايران، يا جزيره قشم در جنوب و در آب‌‌‌‌‌‌هاي خليج فارس. چنين پايگاه‌‌هايي امكان كنترل نيرو‌‌‌‌‌‌هاي آمريكايي و ناتو را در خليج فارس و عراق فراهم مي‌‌‌سازد. در ازاي آن ممكن است به ايران سيستم موشكي قدرتمند و سيستم دفاع ضد موشكي پيشنهاد شود. در عين حال روسيه ممكن است در خاك آبخازيا و اوستياي جنوبي سه پايگاه نظامي‌‌‌ايجاد كند كه نخستين گام در اين رابطه امضاي توافقنامه دوستي و همكاري بين مسكو و تسخين والي خواهد بود. روز سه شنبه (2 سپتامبر) روسيه و اوستياي جنوبي توافق‌‌نامه بين دولتي در زمينه دوستي و همكاري را امضا مي‌‌‌كنند كه بر اساس آن روسيه خواهد توانست در خاك اين دو جمهوري كه اكنون ديگر از سوي مسكو به رسميت شناخته شده‌اند، پايگاه نظامي‌‌‌ايجاد كند. ادوارد كوكويتي، رييس جمهوري اوستياي جنوبي كه به‌طور رسمي چنين درخواستي را از روسيه داشته است، دستورات لازم در اين زمينه را به پارلمان اين جمهوري براي فراهم‌سازي شرايط قانوني براي اين منظور داده است. مقام‌هاي نظامي ‌‌‌روسي فعلا نسبت به اين مساله با احتياط برخورد مي‌‌‌كنند. آناتولي نوگوويتسين، نايب رييس ستاد كل نيرو‌‌‌‌‌‌هاي مسلح روسيه در اين‌باره اعلام كرده است: فعلا چنين وظيفه‌اي پيش روي ستاد كل قرار داده نشده است. ولي درصورتي كه شرايط ايجاب كند، چنين تصميمي‌‌‌گرفته خواهد شد. البته وزارت امور خارجه روسيه از همان ابتدا امكان امضاي توافقنامه همكاري نظامي‌‌‌بين روسيه و آبخازيا و اوستياي جنوبي را بعيد ندانسته بود. به نوشته اين روزنامه، در محافل نظامي- ديپلماتيك در مسكو بر اين عقيده‌اند كه روسيه ممكن است سه پايگاه نظامي ‌‌‌در خاك اين دو جمهوري ايجاد كند. مسلم است كه اين پايگاه‌‌ها در مكاني استقرار پيدا خواهند كرد كه در زمان اتحاد جماهير شوروي هم مناطق نظامي‌‌‌ بودند. آمريكا از هم اكنون نسبت به امكان استقرار پايگاه نظامي‌‌‌روسيه در خاك اين دو جمهوري برخوردي به شدت منفي از خود نشان داده است. آنها خواستار بازگشتن موقعيت نظامي ‌‌‌روسيه در منطقه به وضعيت قبل از شروع درگيري‌ها در تاريخ 6 آگوست هستند. برخي تحليلگران بعيد نمي‌‌‌دانند كه استقرار پايگاه‌‌هاي نظامي ‌‌‌روسيه در آبخازيا و اوستياي جنوبي تنها گام نخستين براي بازگشت به وضعيت قبلي نظامي ‌‌‌در خارج از مرز‌‌‌‌‌‌هاي كشور در زمان شوروي سابق است. اظهارات ضد و نقيضي در رابطه با احتمال ايجاد پايگاه‌‌هاي نظامي‌‌ ‌روسيه در خاك سوريه و كوبا نيز از هم اكنون شنيده مي‌‌‌شود.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

احتمال ايجاد تاسيسات نظامي‌‌‌مشترك مسكو-تهران

ایجاد پایگاه نظامی کشور بیگانه در خاک ایران خلاف قانون اساسی است و امکان ندارد :lol:

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
برگزاری رزمایش بزرگ مدافعان ولایت در ماه مبارک رمضان
فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران از برگزاری رزمایش بزرگ مدافعان ولایت در ماه مبارک رمضان خبرداد.

به گزارش خبرنگار مهر، امیر سرلشکر عطاء الله صالحی فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران در مراسم تودیع و معارفه فرمانده نیروی هوایی ارتش، اظهارداشت: نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران همزمان با هفته دفاع مقدس، امکانات و تجهیزات دفاعی و توانمندی های نظامی خود را در معرض دید عموم قرار می دهند.

وی انتصابات جدید در نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران را از نظر پدافندی و پروازی برای کشور بسیار مهم ارزیابی کرد و افزود: طی 2 سال اخیر شاهد جهش خوبی درعرصه پدافند هوایی و پروازی در این نیرو بوده ایم.

امیرسرلشکر صالحی تصریح کرد : نیروی هوایی موفقیت های چشمگیری در زمینه ساخت هواپیمای جنگنده کسب کرده است که تعدادی از این جنگده های ساخت کشور را در سال جاری و همزمان با هفته دفاع مقدس در معرض دید عموم قرار خواهیم داد.

وی با اشاره به برگزاری رزمایش بزرگ مدافعان ولایت در ماه مبارک رمضان خاطرنشان کرد: در این رزمایش گوشه‌ای از توانمندی ها و اقتدار نیروی هوایی به عنوان مدافعان همیشگی آسمان جمهوری ایران اسلامی به نمایش گذاشته خواهد شد.

فرمانده کل ارتش درپاسخ به سئوال خبرنگاری که درباره تبلیغات منفی رسانه های غربی برسر تجهیز ارتش به سامانه پدافند هوایی S300 ساخت روسیه انجام شد، تصریح کرد: توانمندی پدافند دوربرد هوایی مورد نیاز تمام کشورهای منطقه است؛ چرا که تمامی کشورهای منطقه، ‌تهدیدهای فرامنطقه ای را احساس می کنند.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
سرگئی لاوروف وزير خارجه فدراسیون روسيه امروز سه شنبه در تركيه در كنفرانسي خبري اخبار منتشر شده درباره فروش پنهاني تسليحات روسي به ايران را رد كرد. به گزارش فارس خبرگزاری «نووستی» روسیه؛ لاوروف امروز سه‌شنبه در كنفرانسي خبري در استانبول تركيه در پاسخ به سوالي درباره فروش پنهاني تسليحات روسي به ايران تاكيد كرد: روسيه هيچ‌گاه پنهاني سلاح عرضه نكرده است. لاوروف در اشاره‌اي ضمني به رژيم‌صهيونيستي و آمريكا تصريح كرد: در عين حال برخي كشورها قوانين بين‌المللي را در اين راستا نقض مي‌كنند، از جمله زماني كه با وجود مناقشات گرجستان-اوستياي جنوبي و گرجستان-آبخازي سلاح به گرجستان عرضه شد. وزير امور خارجه روسيه با بيان اينكه صادرات تسليحاتي روسيه كاملاً شفاف است و قوانين مسكو در اين زمينه شفاف‌ترين قوانين در جهان هستند افزود: هيچ‌گونه عرضه پنهاني سلاح به ايران و يا كشوري ديگر صورت نگرفته و اين يك حقيقت است. وي تاكيد كرد، در عين حال نقض قوانين در زمينه عرضه سلاح به گرجستان رخ داده است كه با وجود توصيه‌هاي اتحاديه اروپا و سازمان امنيت و همكاري اروپا برخي كشورها به اين كشور تسليحات صادر كردند. منبع شهاب نیوز

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
مهمان
این موضوع نسبت به پاسخ بیشتر بسته شده است.

  • مطالب مشابه

    • توسط parsneet
      بسم الله الرحمن الرحیم
       
      تاپیک حاضر با محوریت پوشش خبر ها و اطلاعات مسابقات نظامی برگزار شده در ایران و همچنین شرکت تیم های ایرانی در سایر مسابقات بین المللی نظامی می باشد .
       
      مقدمه :
      مسابقات نظامی هر ساله در سراسر جهان با شرکت پرسنل نظامی ( به صورت داخلی و یا بین المللی ) برگزار می گردد . این گونه مسابقات علی رقم اینکه از قواعد و استاندارد متحدی برخوردار نیستند ( منظور نبودن کمیته جامع و قوانین واحده بین المللی در رشته های تخصصی می باشد ) اما تا حدودی پیرو قواعد و ضوابط برگزاری رزمایش های نظامی هستند . ( البته تیم های ورزشی و مسابقات ارتش های جهان (CISM) تا حدودی متفاوت از سایر مسابقات تخصصی هستند که در ذیل به آن اشاره خواهد گردید )
      اساساً هدف از برگزاری این گونه مسابقات تخصصی بالا بردن آمادگی پرسنل و ایجاد حس رقابت و افزایش انگیزش پرسنل نظامی جهت فراگیری مهارت های تخصصی است . و همچنین سنجش توانمندی پرسنل در مقایسه با واحد های مشابه در ارگان های نظامی داخلی و یا ارتش های خارجی دیگر است . پس تا حدودی می توان بیان کرد که تیم های شرکت کننده ( در مسابقات بین المللی ) عموماً از بین کشور های دوست و یا هم پیمان ( و یا حداقل غیر متخاصم ) انتخاب می شوند و برای سنجش توانایی های تخصصی شان گرد هم می آیند . و همچنین حتی گاهی می تواند بیان گر همسویی کشور های شرکت کنند و حامل پیام های خاص برای ارتش های رقیب شان نیز باشند .
       
       
       
      تاریخچه :
      می توان به نوعی اولین مسابقات نظامی ( با تاکید و اولویت دادن به پرسنل نظامی ) را به یونان باستان نسب داد . در رویدادی جشن گونه که عموما" ( و نه اختصاصاً ) پرسنل نظامی در آن شرکت می کردند تا آمادگی جسمانی و مهارت های کار با سلاح در رقابت با حریفان را بسنجند . در ادامه و ظهور امپراطوری روم باستان این نوع مسابقات چهره خشن تر و جدی تری به خود گرفت به گونه ای که مکان های اختصاصی مانند کلوزیوم (Colosseum) و همچنین شرکت کنندگان مخصوص بنام گلادیاتور (Gladiator) برای شرکت در آن تربیت می گردیدند .
      این مسابقات شرحی مفصل دارد ولی به اختصار : برگزاری آن در قرون مختلف تکامل یافته و عموماً شرکت کنندگان آن از بین سربازان قوای شکست خورده در جنگ با امپراطوری روم انتخاب می شدند و در بین خیل عظیم از این سربازان که در مسابقات محلی و ایالات های مستعمره روم برگذار می شد برگزیدگان ( که یقیناً تعداد کمی از آنان بودند) می توانستند آزادی خود را به دست آورند . ولی جنگجویانی نیز بودند که به خاطر بدست آوردن پول و یا شهرت نسبت به شرکت در این مسابقات خونین اقدام می کردند . این مسابقات که به خشونت بی پروا و ضد انسانی اش معروف گشته بود بدون فایده هم البته نبود . ( البته فواید آن از دید فرماندهان نظامی ) باید اشاره کرد که تمامی این مسابقات به نبرد های خونین تن به تن اختصاص نداشت بلکه اکثر این رویداد ها به باز سازی نبرد های روم در مقابل دشمنانش مختص می شد ( یقیناً آن نبردهای که در آن پیروز گردیده بودند تا خاطرات ، تکنیک های رزم و قهرمانان آن را مرور و زنده نگاه دارند ) عده ای از سربازان لباس های قوای دشمن را بر تن می کردند و سربازانی دیگر که نقش نیروهای رومی را داشتند با بکارگیری ارابه و اسب و سلاح های آن دوران در چندین پرده که گاهی تا چند روز نیز ادامه می یافت آن نبرد خاص را باز سازی می کردند . از نحوه یورش قوای مهاجم گرفته تا نبرد های تن به تن ، عبور از رودخانه ، یورش سواره نظام ، محاصره قلعه ها و یقیناً نمایش پیروز مندانه و دلاورانه ارتش رومی بر حریف خود !
       
      در عصر جدید ایده مسابقات نظامی بعد از پایان جنگ جهانی اول شکل گرفت . در سال 1919 پس از جنگ جهانی اول ، بازی های بین متفقین توسط شورای ورزشی نیروهای متفقین ژنرال جان پرشینگ سازماندهی شد و 1500 ورزشکار از 18 کشور را گرد هم آورد تا در 24 رشته ورزشی به رقابت بپردازند. این رویداد در Joinville-le-Pont فرانسه برگزار شد . و طی سالهای بعد در ماه مه 1946 ، پس از جنگ جهانی دوم ، شورای ورزشی نیروهای متفقین توسط سرهنگ هانری دبروس و پنج‌گانه المپیک توسط سرگرد رائول مولت احیا شد و در  7 تا 8 سپتامبر همان سال دومین بازی‌های بین متفقین در برلین (در المپیاستادیون , محل برگزاری بازی های المپیک 1936) برگزار شد .
       


      چند ماه بعد، با پایان دادن به شورای ورزش نیروهای متفقین ، سرهنگ دبروس و سرگرد مولت مسابقات ارتش های جهان (CISM) را در 18 فوریه 1948 تأسیس کردند . اعضای موسس آن بلژیک ، دانمارک ، فرانسه ، لوکزامبورگ و هلند بودند . در سال 1950، آرژانتین و مصر به عضویت آن درآمدند. در سال 1951 ایالات متحده به آن پیوست . در سال 1952 عراق ، لبنان ، پاکستان و سوریه و دو سال بعد برزیل به عضویت آن درآمدند . و همچنین کانادا در سال 1985 وارد آن شد . سپس در سال 1991 با پایان جنگ سرد سازمان رقیب پیمان ورشو کمیته ورزش ارتش متفقین (SKDA) با CISM ادغام شد و خبر از پیوستن 31 کشور و عضو جدید و سایر کشورهای مرتبط با بلوک شوروی را داد. این پیشرفت سریع منجر به رسمیت شناختن توسط نهادهای بین المللی از جمله IOC شد. قبل از سال 1995 CISM هر سال 15 تا 20 مسابقات جهانی را برگزار می کرد. از سال 1995  CISM هر چهار سال یک بار بازی های جهانی نظامی را که یک رویداد چند ورزشی است با شرکت نمایندگانی از ارتشهای 127 کشور دنیا سازماندهی می کند .
       
       

       
      رویدادها
      برگزاری مسابقات مرتبط با ارتش های جهان طیف متنوعی را در بر می گیرد و بلوک های سیاسی و جغرافیایی متعدد سعی در برگزاری رویدادهای مشابه زیادی جهت بالا بردن مهارت پرسنل خود دارند . اما به نوعی اهداف برگزاری این چنین مسابقاتی تنها به بالا بردن مهارت ها محدود نمی گردد . بلکه برپایی نمایشگاه های تخصصی تجهیزات تیراندازی و حتی ماشین آلات زرهی و تسلیحات انفرادی و البسه نظامی و ... در حاشیه این مسابقات بیان گر این است که این رویدادها مکانی است تا برنامه ریزان و دست اندرکاران نظامی کشور های مختلف به عرضه و کسب اطلاعات و سنجش آمادگی قوای نظامی پیرامونی خود اقدام نمایند .
       
      به برخی از این رویدادها می توان به اختصار اشاره کرد مانند :
      - مسابقات بین المللی پنج گانه ورزشی ( تیراندازی سرعت و دقت ، میدان موانع ، شنا ۵۰ متر با مانع ، دو صحرانوردی ۸ کیلومتر و پرتاب نارنجک )
      - مسابقات بین المللی نظامی پهپادی ارتش های جهان
      - مسابقات بین‌المللی نظامی غواصی در عمق
      - مسابقات بین‌المللی نظامی جهت یابی
      - مسابقات بین‌المللی نظامی بیاتلون زرهی روسیه
      - مسابقات سراسری امنیت سایبری در آمریکا
      و ...
       

      بازتاب و آثار
      برای بیان تاثیر حضور بین المللی تیم های نظامی و ترتیب دادن این چنین مسابقاتی منعکس کردن دیدگاه بعضی از تحلیل گران غربی شاید مفید باشد به عنوان نمونه :
      «واشنگتن فری بیکن» «جوزف هومیر» تحلیلگر امنیت ملی : روسیه و چین در نمایش قدرت به آمریکا قصد شرکت در یک بازی‌های بین‌المللی در آمریکای لاتین ( ونزوئلا ) تحت عنوان « تک تیرانداز مرز » را دارند . این  بازی‌های نظامی یکی از واضح ترین نشانه‌ها  از شکل گیری یک ائتلاف ضد ایالات متحده در آمریکای لاتین است. روسیه و متحدانش ( ایران و چین ) با حضور در این مسابقات نظامی در ونزوئلا در حال نمایش قدرت هستند . با عادی سازی تحرکات نظامی دشمنان ایالات متحده در دریای کارائیب ، ما در معرض خطر در آمریکای لاتین هستیم .
       
       
      در حال حاضر به نظر می رسد که برگزاری این گونه مسابقات در بین نیرو های نظامی منطقه ای و جهانی در حال افزایش هست . مسابقاتی که هم در رشته های عمومی ( آمادگی جسمانی و ورزشی ) و هم رشته های تخصصی ( تیر اندازی ، زرهی و توپخانه ، پهپادی و ... ) با حضور تیم های چندگانه به جدیت پیگیری می شود . قطعا انتخاب تیم های ورزیده در این گونه رقابت ها باعث افزایش اعتماد به نفس پرسنل و همچنین تبلیغات مثبت برای نیرو های نظامی ما نیز خواهد گردید  . همچنین برگزاری مسابقات کشوری و درون مرزی برای ما موجبات حس رقابت و افزایش انگیزش سازمانی را برای نیروهای مسلح ما در پی خواهد داشت . انشالله 
       

       
       
       
      بن پایه :
      https://www.milsport.one/cism/members-nations
      https://www.ilsf.org/about/recognition/cism/
      https://armedforcessports.defense.gov/CISM/Military-World-Games/
      https://en.wikipedia.org/wiki/Colosseum
      https://freebeacon.com/national-security/iran-russia-china-to-run-war-drills-in-latin-america/
       
      گرد آوری جهت انجمن میلیتاری
       
       
    • توسط EBRAHIM
      IRIS و پدید آمدن برنامه فضایی ایران (قسمت اول )

      مدتیست که از رسانه های جهانی،خبرهایی به گوش میرسد که ایران در حال تولید موشکی است که توانایی حمل ماهواره به فضا دارد.آيا چنين چيزي امكان دارد؟آيا اين ماجرا يك بلوف سياسيست يا حقيقت دارد؟
      دوستان از نظرات مفيد خودشون دريق نكنند امیدوارم مبحث جالبی شود.
      با تشكر



      چند نکته قبال از خواندن مقاله :مطمئنا نظرات نویسنده با نظرات مترجم یکی نیست!!!
      در این مقاله موشک IRIS معادل موشک شهاب 3 دی فرض شده که آن هم به نوبه خود معادل موشک نو دونگ کره شمالی را در اختیار گرفته
      موشک IRIS ویا شهاب 3 دی اولین موشک ماهواره بر سبک ایران فرض شده اند (پراکنده بودن اطلاعات اجازه سخن قطعی را نمیدهد )
      موشک شهاب پنج معادل تائه دو پونگ دو کره شمالی فرض شده (البته از سوی نویسنده آن که آمریکایی هستند ) و عنوان اولین ماهواره بر سنگین ایران را بر دوش میکشد
      =============================================

      نخستین ظهور موشک ماهواره بر IRIS/IRSL-X-1

      با وجود ادعاهای ایران مبنی بر عدم بالابردن برد شهاب 3 دولت ایران در حال حاضر مشغول به ساخت و توسعه نخستین ماهواره بر خود موسوم به IRIS میباشد .
      پرتابگر ماهواره IRIS در ظاهر دارای ترکیب ساختمانی از موشک بالستیکShahab3 است که در مرحله اول از طراحی
      ان بهره میبرد و در مرحله دوم پرتابگر دارای دوقسمت موتور جامد و نیز محل حمل ماهواره (قسمت سوم) توسط پرتابگر است که قطر این مرحله از مرحله اول کمی بیشتر است و میتواند ماهواره های مخابراتی و علمی را در مدار زمین قرار دهد .
      .پرتابگر IRIS با پیکر بندی انجام شده بر روی آن پرتابگریست ایده آل به عنوان کاوشکر یا موشک اکتشافی که میتواند برای حمل کلاهک جنگی و یا توسعه کلاهک های فضایی قابل بازگشت و یا در نهایت برای ارسال محموله های علمی به فضا مورد استفاده قرار گیرد .البته این پرتابگر درحال حاضر نمیتواند ماهواره ها و یا محموله های با جرم بالا را به سمت مدار پرتاب کند . مگر اینکه مرحله سومی نیز به آن اضافه شود تا تبدیل به یک پرتابگر سنگین گردد .
      با توجه به آزمایش موشک چند مرحله ای شهاب 3 نویسنده بر این عقیده است که در صورتی که پرتاب آز مایشی موشک Shahab-3D نخستین پرواز آزمایشی پرتابگر IRIS باشد در آن صورت پرتابهای موشک های
      Shahab - 5 دومین و سومین مرحله از برنامه ساخت یک پرتابگر ماهواره ای است که ایران ادعا دارد در حال توسعه آن است .
      اولین تصویر از موشک IRIS در یکی از نمایشگاههای هوا و فضای ایرانیان در اندازه یک ماکت یک متری به نمایش گذاشته شد . نویسنده ادعا دارد که تستهای ناموفق پرتابی این موشک علت اصلی به تاخیر افتادن توسعه موشک حامل پرتابگر شهاب 5 تا کنون بوده است ولی با تردید بیان میکند که فقط زمان قادر به روشن ساختن این مطلب میباشد .

      نویسنده مقاله ادعا دارد که اختمال توسعه نوع جدیدی از موشک های بالستیک از روی این نسخه پرتابی با نامهای جدیدتر از Shahab - 3d وجود دارد ، ونیز باتوجه به موتور سوخت جامد مورد استفاده در مرحله فوقانی و نیز تمام اطلاعاتی که از موشک شهاب 3 در اختیار است ، طراحی نمایش داده شده از IRIS یقینا طرحی مناسب با استفاده از طراحی موشک بالستیک شهاب 3 است . هرچند که پرتاب این سیستم آزمایشی پیشرفته که پیش از این در غرب و شرق مورد استفاده قرار گرفته و از متدهای غربی و شرقی نیز برای توسعه استفاده کرده برای ملل چیز چندان غیر عادی نخواهد بود ، ولی به سرعت بخشیدن برای توسعه اولین ماهواره بر سنگین ایران قبل از پرتاب کمک شایانی خواهد کرد .
      نویسنده در ادامه با بیان شباهت موجود بین شهاب 3d و نسخه های دوم و سوم موشک تائه دو پونگ کره شمالی این پرسشها
      را مطرح میکند که آیا شهاب 3D میتواند نسخه اصلاح شده از ماهواره بر ایرانی IRIS باشد که تست نخست خود را سپری کرده است ؟ آیا این موشک همان نسخه بالستیک فضایی از موشک تائه دو پونگ 2 کره شمالی وترکیب ماهواره بر شهاب 5 است و یا اینکه موشک بالستیکی ساخت ایران است ؟
      شاید تاحد زیادی بتوان گفت که ایران در حال همکاری با کره شمالی برای ساخت نسخه دوم و سوم ماهواره بر شهاب 5 است و هر دو در انجام این طرح مشارکت جدی دارند. کره شمالی که در سال های پایانی قرن 20 نسخه جدید و بهسازی شده ای از موشک تائه دو پونگ 1 را آزمایش کرده بود در بین 26 Juan و 2 Julay سال 2001 نخستسن نمونه پرتابی از موشک تائه دو پونگ دو را برای پرتاب بر روی سکوی تاسیسات پرتاب خود قرار داده بود .
      این کاملا واضح است که موشک شهاب 3 دی چند ثانیه پس از پرتاب و قبل از پایان مرحله اول در اولین تست خود در آسمان منفجر شد . با وجود طراحی متناسب موتور سوخت جامد آن و نیز پوشش آیرو دینامیک موشک متاسفانه انفجار باعث جلوگیری از آزمایش این قسمت ها گردید . در کل باید به این نتیجه رسید که در صورت تداوم برای ساخت و تکمیل شهاب 5 گلی به یاد ماندنی برای مردم ایران در بخش فضا به ثمر خواهد رسید .


      ========================================
      اما مشخصات موشک IRIS

      حد اکثر بار قابل حمل توسط کلاهک موشک (کیلوگرم ): 760-987-1,158 بار فضایی و یا کلاهک جنگی .
      حداکثر برد ( کیلومتر ) : 1500
      تعداد مراحل : 2
      قطر موشک (متر ) : 1.32 - 1.35 – 1.85
      ارتفاع موشک : 17.1 متر
      وزن در حالت پرتابی سبک : 16000 کیلوگرم
      وظیفه : برای پرتاب محموله های فضایی علمی و تحقیقاتی و نیز ماهواره ها

      اطلاعات مربوط به مرحله اول موشک
      ارتفاع : 14 متر
      قطر : 1.32 – 1.35 – 1.85 متر
      جرم :15092 کیلوگرم
      تراست : موثر 26051 کیلوگرم بر فوت مربع - واقعی 26,760-26,600 کیلوگرم بر فوت مربع
      زمان سوخت : 110 ثانیه
      نوع سوخت : TM-185 (20% Gasoline + 80% Kerosene)
      نوع اکسید کننده : AK-27I (27% N2O4 + 73% HNO3 + Iodium Inhibitor)
      جرم سوخت :12912 کیلو گرم

      اطلاعات مربوط به مرحله دوم موشک
      ارتفاع : 3 الی 4 متر در کل
      قطر : 1.3 ای 2 متر
      وزن : نا معلوم
      تراست موتور : نامعلوم
      مدت زمان سوخت : 100 ثانیه
      نوع سوخت : جامد

      لطفا اگر کسی تصویری از این پرتابگر داره در تاپک قرار بده

      ادامه دارد ..........
      ======================
      منبع خبر:وبلاگ هوانوردی قرن 21
    • توسط hamed_713
      "آنسات" به هلی کوپتر آموزشی نیروی هوایی روسیه مبدل خواهد شد

      ژنرال "ویکتور ایوانوف" رییس اداره نیروی هوایی نظامی ارتش روسیه روز سه شنبه به خبرنگاران گفت که "آنسات" بعد از پایان آزمایشات دولتی مشترک و بهره برداری تجربی در نیروها تا سال 2010 به هلیکوپتر اصلی آموزشی نیروی هوایی کشور مبدل خواهد شد.

      وی یادآوری نمود که این تصمیم در سال 2001 توسط مسئولین وقت وزارت دفاع اتخاذ شده بود.

      ژنرال ایوانوف گفت: آزمایش "آنسات" برای آنکه به صورت نمونه آموزشی در آید، به مدت یک و نیم تا دو سال طول خواهد کشید. طی این مدت باید آن را تکمیل کرد.

      وی توضیح داد که در حال حاضر خلبانان مدرسه عالی خلبانی "سیرزانسک" از هلی کوپترهای "می-2" بعنوان هلی کوپتر آموزشی استفاده می کنند.

      وی گفت: نیروی هوایی برای آموزش خلبانی در ابتدا به 25-30 فروند "آنسات" نیاز دارد. بعد از آن این میزان افزایش داده خواهد شد.

      هلی کوپتر سبک چند منظوره "آنسات" با توان حمل 1-1,3 تن، حداکثر وزن پروازی 3,3 تن و حمل تا 9 سرنشین در دفتر طراحی کمپانی "KVZ" با همراهی دیگر سازمان های و موسساتی که در امور تجهیزات هوایی مشغول هستند، ساخته شده است.

      اولین پرواز "آنسات" در ماه اوت سال 1999 انجام شد. "آنسات" بر خلاف نمونه های مشابه غربی خود دارای دو موتور است که به مراتب ضریب اطمینان و امنیت آن را بالا می برد.

      نووستی
  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.