Recommended Posts

خبرگزاري فارس: رئيس دانشكده هوافضاي دانشگاه صنعتي اميركبير از طراحي و ساخت ريزپرنده بدون سرنشين در كشور براي استفاده در بخش‌هاي تحقيقاتي خبر داد.


به گزارش خبرنگار دفاعي خبرگزاري فارس، محمود ماني رئيس دانشكده هوافضاي دانشگاه صنعتي اميركبير در مراسم افتتاحيه همايش عظمت كائنات كه صبح امروز يكشنبه با تاكيد بر اينكه دستاوردهاي تحقيقاتي در حوزه هوافضا مورد استفاده صنايع قرار مي گيرد، از طراحي و توليد ريز پرنده بدون سرنشين در اين دانشكده خبر داد و گفت: اين طرح با همكاري سازمان فضايي كشور اجرا شده است.
وي تاكيد كرد: اين ريز پرنده بدون سرنشين مي‌تواند در اجراي فعاليتهاي تحقيقاتي و علمي استفاده شود.
ماني همچنين خاطرنشان كرد: به لحاظ رسالتي كه دانشكده‌هاي دانشگاه صنعتي اميركبير در زمينه رفع نيازهاي صنعتي كشور دارند تاكنون توانسته‌ايم با حمايت سازمانهايي چون سازمان فضايي كشور، معاونت تحقيقات نيروي هوايي ارتش، موسسه تحقيقات و آموزش صنايع دفاعي، سازمان صنايع هوايي نيروهاي مسلح، هسا (شركت هواپيماسازي ايران) و شركت هواپيمايي جمهوري اسلامي ايران، طرح‌هاي تحقيقاتي فراواني را اجرا كنيم.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]دیگه حالم از این نحوه بسیار ضعیف و مزخرف خبر رسانی نظامی داره بهم میخوره. :mrgreen:
حتی معلوم نیست موشکه یا توپه یا...[/quote]
راست میگی،آدم رو تو کف میذارن اعصاب آدم خرد میشه! :lol:

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
فرمانده نيروي هوايي سپاه با اشاره به قابليت‌هاي منحصر به فرد سامانه‌هاي كروز از جمله دقت در انهدام اهداف، سيستم‌هاي هدايت و قابليت كاهش سطح مقطع راداري، اين نوع سامانه‌هاي دفاعي را از مهمترين عوامل ايجاد بازدارندگي ذكر كرد.
به گزارش اداره كل روابط عمومي وزارت دفاع، دومين همايش سراسري سامانه‌هاي كروز روز يكشنبه با حضور محققان و كارشناسان علوم هوافضا در تهران آغاز به كار كرد.

در اين همايش دو روزه كه به همت سازمان صنايع هوافضا وزارت دفاع برگزار شد، موضوعات و محورهايي چون طراحي سامانه هاي كروز، فن آوري هدايت و ناوبري، آيروديناميك و ديناميك پرواز، سيستم هاي كنترل آتش، مدل سازي و شبيه سازي، جنگ الكترونيك، ايمني و قابليت اطمينان، نوآوري و آينده پژوهي فن آوري ها مورد بحث و بررسي پژوهشگران قرار مي گيرد.
سردار سلامي فرمانده نيروي هوايي سپاه پاسداران انقلاب اسلامي طي سخناني در آيين گشايش اين همايش، "بازدارندگي" را اساسي‌ترين راهبرد دفاعي جمهوري اسلامي ايران عنوان كرد و گفت: تنها راه ايجاد بازدارندگي براي كشورمان، توليد قدرت و نمايش آن در سطحي است كه ذهن دشمن را به چگونگي عبور از لايه هاي دفاعي آن درگير و مشغول سازد.
وي با اشاره به ويژگي ها و قابليت‌هاي منحصر به فرد سامانه‌هاي كروز از جمله دقت در تشخيص و انهدام اهداف، سيستم هاي هدايت و كنترل تركيبي و قابليت كاهش سطح مقطع راداري، اين نوع سامانه‌هاي دفاعي را از مهمترين عوامل ايجاد بازدارندگي ذكر كرد.
سردار سلامي افزود: ذهن‌ها و دست‌هاي توانمند مختصصان جهادگر صنايع دفاعي كشورمان با نمايش آرايشي از قدرت توانسته‌اند بازدارندگي جمهوري اسلامي ايران را ارتقاء بخشند و دشمن را از فكر تجاوز بازدارند.
در اين همايش دو روزه، از ميان 165 مقاله علمي ارسال شده به دبيرخانه، 69 مقاله از سوي هيات داوران انتخاب گرديده كه 30 عنوان از آن در كارگاه ها و جلسات آموزشي ارائه مي شود.
منبعhttp://www.ro-defa.ir

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
رئيس دانشكده هوافضاي دانشگاه صنعتي اميركبير از طراحي و ساخت ريزپرنده بدون سرنشين در كشور براي استفاده در بخش‌هاي تحقيقاتي خبر داد.
به گزارش خبرگزاري فارس، محمود ماني رئيس دانشكده هوافضاي دانشگاه صنعتي اميركبير در مراسم افتتاحيه همايش عظمت كائنات كه صبح روز يكشنبه با تاكيد بر اينكه دستاوردهاي تحقيقاتي در حوزه هوافضا مورد استفاده صنايع قرار مي گيرد، از طراحي و توليد ريز پرنده بدون سرنشين در اين دانشكده خبر داد و گفت: اين طرح با همكاري سازمان فضايي كشور اجرا شده است.

وي تاكيد كرد: اين ريز پرنده بدون سرنشين مي‌تواند در اجراي فعاليتهاي تحقيقاتي و علمي استفاده شود.
ماني همچنين خاطرنشان كرد: به لحاظ رسالتي كه دانشكده‌هاي دانشگاه صنعتي اميركبير در زمينه رفع نيازهاي صنعتي كشور دارند تاكنون توانسته‌ايم با حمايت سازمانهايي چون سازمان فضايي كشور، معاونت تحقيقات نيروي هوايي ارتش، موسسه تحقيقات و آموزش صنايع دفاعي، سازمان صنايع هوايي نيروهاي مسلح، هسا (شركت هواپيماسازي ايران) و شركت هواپيمايي جمهوري اسلامي ايران، طرح‌هاي تحقيقاتي فراواني را اجرا كنيم.
منبع:http://www.ro-defa.ir

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
ئیس جمهور اکوادور از احتمال خرید اسلحه از ایران خبر داد.

به گزارش خبرگزاری فرانسه به نقل از «رافائل کوره آ» رئیس جمهور اکوادور گزارش داد: ما مشکلی جدی در مرز شمالی خود با کلمبیا داریم، لذا لازم است که ما تجهیزات لازم را داشته باشیم و ایران می تواند در این زمینه به ما کمک کند.
به گزارش شبکه خبری پرس تی.وی، کوره آ اخیراً در رأس یک هیئت عالی رتبه سفری رسمی به دعوت محمود احمدی نژاد رئیس جمهور ایران به تهران داشت.مقامات اکوادور در طول این سفر، در نمایشگاهی که توسط وزارت دفاع ایران برگزار شده بود، شرکت کردند و با تجهیزات دفاعی ایران آشنا شدند.اگرچه تنش های نظامی بین اکوادور و کلمبیا فروکش کرده است، اما روابط دیپلماتیک این دو کشور هنوز طبیعی نشده است.رئیس جمهور اکوادور گفت: ما نمی توانیم اجازه دهیم شبه نظامیان یا هر کس دیگری از مرز وارد اراضی اکوادور شده و سربازان اکوادوری را کشته و یا سلاخی کنند.
منبع:http://www.ro-defa.ir/

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
ختصاصي فارس/
ساختار نهاد متولي توليد موشك‌هاي كشور متحول مي‌شود
خبرگزاري فارس: ساختار سازمان هوافضاي وزارت دفاع به عنوان نهاد متولي توليد انواع موشك‌هاي كشور، به زودي متحول خواهد شد.

به گزارش خبرنگار دفاعي خبرگزاري فارس،‌ پس از آنكه در دوران دفاع مقدس و به لحاظ نياز و ضرورت توليد انواع موشك‌ها براي مقابله با متجاوز به ميهن اسلامي، صنايع موشكي ايران با تلاش براي توليد انواع موشك‌هاي ساده همچون آرپي جي 7 شكل گرفت، كم كم موشك‌هاي ديگري چون ماليوتكا را نيز با موفقيت به توليد رساند.
نياز به ايجاد يك بازدارندگي مطمئن و با برد زياد، صنايع دفاع كشورمان را به سمت توليد انواع مشوك‌هاي زمين به زمين و نيز ديگر موشك‌ها براي مقابله با تهديدات متنوع پيش‌روي نظام، سوق داد كه توليد موشك‌هاي زمين به زمين شهاب يك و دو و راكت‌هاي توپخانه‌اي فجر 1،3و 5 به همراه موشك‌هاي نازعات 6 و 10 از جمله اين دستاوردها بود.
در اواخر سال 1377 و به لحاظ اهميت خاص صنعت موشكي در ميان صنايع تسليحاتي و لزوم ارتقاء اين صنعت براي پاسخگويي به نيازهاي كشور در اين بخش، تشكيل سازمان مستقل صنايع هوافضا به عنوان يك سازمان در كنار ديگر سازمان‌هاي مستقل وزارت دفاع همچون سازمان صنايع هوايي، ضروري تشخيص داده شد و اين سازمان با طي مراحل قانوني به تصويب رسيد كه آبان‌ماه سال جاري، آغاز دهه دوم فعاليتهاي نهاد مستقل هوافضاي وزارت دفاع است.
به همين منظور پس از موافقت فرمانده معظم كل قوا، اين ساختار در تاريخ 13/8/77 به تصويب نهايي رسيد و با تفكيك گروه صنايع موشكى از سازمان صنايع دفاع با هدف حركت به سوى سازمانى مبتنى بر ساختارى علمى و هوشمند و با تكيه بر تحقيقات علمى و استفاده از نيروهاى مؤمن و متخصص ايران اسلامى، سازمان صنايع هوا فضا تأسيس شد.
اين سازمان جديد علاوه بر گسترش و عمق بخشيدن به فعاليت‌هاي صنايع موشكي سابق، فعاليت‌هاي جديدي همانند ساخت پرتاب‌كننده ماهواره را نيز بر عهده گرفت و گام‌هاي اساسي در جهت خوداتكايي در عرصه استراتژيك موشكي برداشته شد.
تحقيق و طراحي‌ انواع موشك‌ها، توليد و پشتيباني صنعت موشكي از مهم‌ترين ماموريت‌هاي سازمان هوافضا است و اكنون توليداتي چون
ساخت انواع موتورهاي سوخت جامد دو پايه و مركب براي موشك‌هاي ضد تانك، زمين به زمين و زمين به هوا، موتورهاي سوخت مايع براي موشك‌هاي زمين به زمين و زمين به هوا، ساخت انواع سرجنگي، سيستم هدايت و كنترل موشك، سنجشگر وضعيت موشك و شبيه‌سازهاي پرواز انواع موشك‌ها را در دستور كار دارد.
از مهمترين توليدات اين سازمان مي‌توان به موشك‌هايي چون سجيل اشاره كرد كه اخيرا شليك موفق خود را انجام داد و توانست نسل جديدي از موشك‌هاي زمين به زمين ايران را به همگان معرفي كند. در كنار اين موشك، موشك حامل ماهواره سفير اميد نيز ديگر دستاورد سازمان هوافضاست كه ورود ايران به جمع معدود كشورهاي داراي چرخه كامل فناوري‌هاي فضايي را تحقق بخشيد.
به علت اهميت توجه به اين سازمان و لزوم تحول در ساختارهاي آن به منظور ارتقاء هرچه بيشتر توان موشكي جمهوري اسلامي ايران، قرار است به زودي ساختار سازمان هوافضا متحول خواهد شد.
سردار فرحي رئيس سازمان هوافضاي وزارت دفاع با تائيد اين موضوع، از اعلام خبرهاي خوش در دو زمينه "ساختار سازمان هوافضا" و "سياست‌هاي راهبردي آن" در آينده نزديك سخن گفته و يادآور مي‌شود: اين موضوع در راستاي بهره‌وري بيشتر، تفكيك وظايف و نگاه جدي‌تر به حوزه‌هاي مورد نياز نيروهاي مسلح خواهد بود.
وي همچنين تاكيد كرد: چشم‌انداز و ماموريت‌هاي سازمان هوافضاي وزارت دفاع و نيز راهبردها و سياست‌هاي آن به خوبي ترسيم شده و با كمك نيروهاي متعهد و متخصص اين سازمان، به اجرا گذاشته خواهد شد.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
به مناسبت عيد سعيد غدير، 30 مركز استان، 300 شهر كشور و 38 نقطه‌ شهر تهران از سوي نيروهاي مسلح نورافشاني مي‌شود.
به گزارش معاونت فرهنگي و تبليغات دفاعي ستادكل نيروهاي مسلح، اين نور افشاني‌ها فردا سه شنبه ساعت 19 با بردهاي كوتاه و بلند از سوي يگان هاي ارتش جمهوري اسلامي ايران، سپاه پاسداران انقلاب اسلامي، نيروي مقاومت بسيج و نيروي انتظامي انجام مي پذيرد.

در تهران نيز 38 نقطه توسط ارتش، سپاه و نيروي انتظامي با همكاري شهرداري تهران، شامل: برج ميلاد، ميدان‌هاي آزادي، تجريش، نبوت، شهيد محلاتي (آهنگ)، شهرري (ميدان نماز) معلم (مدائن) و سازمان برنامه شمالي، فلكه دوم نيروي هوايي، خيابان معلم، تقاطع آزادي و يادگار امام، شهرك شهيد محلاتي، فرهنگسراي خاوران و بهمن، پارك ملت، بسيج، لاله، پرواز، پليس، افرا، پامچال و رازي، دانشگاه آزاد اسلامي، حصارك و شهرستانهاي كرج، نظر آباد، رباط كريم، شهريار اسلام شهر ورامين پاكدشت و فيروز كوه نورافشاني مي‌شود.
منبع:http://www.ro-defa.ir

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
طي مراسمي در دانشگاه صنعتي شريف از طراحان و سازندگان برتر در زمينه شناورهاي بدون سرنشين تقدير به عمل آمد.
به گزارش خبرگزاري فارس، مراسم اختتاميه اولين دوره مسابقات ملي طراحي و ساخت شناورهاي بدون سرنشين، در دانشگاه صنعتي شريف تهران برگزار شد.

در اين مراسم ضمن تقدير از تيم‌هاي شركت‌كننده در مسابقات، از 6 تيم آذرخش به نمايندگي از دانشگاه صنعتي مالك‌اشتر، آناهيد به نمايندگي دانشگاه تهران، ‌پرشيا به نمايندگي دانشگاه صنعتي اصفهان، حوت به نمايندگي دانشگاه علم و صنعت ايران واحد اراك، سور‌نا به نمايندگي دانشگاه صنعتي اصفهان، نقش جهان به نمايندگي دانشگاه صنعتي مالك اشتر، به عنوان تيم‌هاي برگزيده اين دوره از مسابقات تقدير به عمل آمد.
همچينين از تيم‌هاي خليج فارس به نمايندگي پژوهشكده هوا-درياي شيراز، عرشيا به نمايندگي دانشگاه آزاد اسلامي واحد خميني شهر، آرسين به نمايندگي دانشگاه صنعتي شريف، آكسايا به نمايندگي دانشگاه بوعلي همدان و whale به نمايندگي دانشگاه آزاد اسلامي واحد خوراسگان، به عنوان تيم‌هاي برگزيده ويژه، قدرداني شد.
لازم به ذكر است تيم‌هاي شركت كننده در اين دوره از مسابقات در رشته‌هاي استقامت، سرعت و نيز طراحي و ساخت شناورهاي بدون سرنشين با هم به رقابت پرداختند.
در اين مراسم سردار علي فدوي جانشين فرمانده نيروي دريايي سپاه، سردار نقدي معاون ستاد كل نيروهاي مسلح، امير لطيفي معاون آموزش دريايي نيروي دريايي ارتش و سهراب‌پور رئيس دانشگاه صنعتي شريف نيز حضور داشتند.
منبع:/www.ro-defa.ir

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
يك ناوگروه ايراني با طي مسافتي قريب 4 هزار مايل دريايي، حضور مقتدرانه نيروهاي مسلح كشورمان در منطقه خليج عدن را اعلام كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس، يك ناو گروه از نيروي دريايي ارتش پس از ساليان طولاني كه از فعاليت‌هاي اين نيرو در آبهاي سرزميني جمهوري اسلامي مي‌گذرد، براي اعلام حضور مقتدرانه نيروي دريايي جمهوري اسلامي ايران در آب‌هاي بين‌المللي و شمال اقيانوس هند، سفري را به خليج عدن انجام دادند.

انجام اين ماموريت توسط ناو اعزامي ارتش جمهوري اسلامي ايران، از جمله ماموريت‌هاي منحصر به‌فرد در ميان اقدامات نيروي دريايي ايران پس از انقلاب اسلامي به شمار رفته و مي‌توان آنرا نقطه عطفي در تاريخ ماموريت هاي اين نيرو به حساب آورد.

طي بيش از 4000 مايل مسافت در بدترين شرايط جوي سال در منطقه دريايي عربي و شمال اقيانوس هند، به منظور حضور مقتدرانه در محدوده‌اي كه نيروهاي دريايي كشورهاي غربي آنرا جولانگاه و عرصه حضور بلامنازع خود ساخته‌اند، نكته‌اي است كه به عنوان افتخار تازه نيروي دريايي جمهوري اسلامي ايران به حساب خواهد آمد.

انجام تمرينات تك ناوي و دو ناوي، به منظور افزايش دانش علمي و تخصصي كاركنان و كسب مهارت‌هاي لازم در دريا به عنوان يكي از اهداف اين ماموريت بوده است و علي‌رغم شرايط نامساعد جوي ( كه بعضا فورس دريا به 8 و 9 مي رسيد) آموزش‌ها و تمرينات دريانوردي اقيانوسي نيز با موفقيت براي اين گروه اعزامي به اجرا گذاشته شد كه نتايج به دست آمده موجب تحسين فرماندهان عالي‌رتبه نيروهاي مسلح شده است.

حضور يك ناو كشورمان با پرچم برافراشته جمهوري اسلامي ايران، در منطقه خليج عدن افتخاري بوده است كه مورد توجه كشورهاي دوست نيز قرار گرفت.

يك مقام عالي رتبه نيروهاي مسلح نيز در گفتگو با خبرگزاري فارس، با تأييد حضور ناوهاي ايراني در منطقه آفريقا و خليج عدن، اظهار داشت: گشت‌هاي ناوگروه‌هاي متعلق به نيروهاي دريايي جمهوري اسلامي ايران، موضوعي متداول است كه در هر جا كه لازم باشد، انجام مي‌پذيرد و بازديدهاي دوجانبه نيز يك سنت قديمي در نيروهاي دريايي به شمار مي‌رود.

وي افزود: سفرهاي ناوگروه‌ها در مناطق دريايي، يا در قالب ماموريت‌هايي است كه طبق روال سالانه خود انجام مي‌شود و يا در قالب آموزش و بازديد از بنادر منطقه و كشورهاي دوست انجام مي‌گيرد.

اين مقام عاليرتبه نيروهاي مسلح در خصوص ارتباط اين حضور ناو گروه ايراني در خليج عدن و موضوع مقابله با دزدان دريايي تاكيد كرد: خليج عدن يك منطقه بين‌المللي است و اگر قرار است امنيت كشتي‌ها در اين منطقه تامين شود بايد شرايط دقيق بين‌المللي براي آن تعريف شود. نيروهاي مسلح ايران نيز تابع دستورات مافوق بوده و هرگونه تصميمي را كه به آنها ابلاغ شود با كمال دقت و رعايت زمانبندي پيش‌بيني شده، به اجرا خواهند گذاشت. :oops:

منبع :http://www.tabnak.ir/pages/?cid=29776

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
يك روزنامه لبناني در گزارشي مفصل به بررسي توانمندي‌هاي نظامي ايران در رويارويي با خطرهاي احتمالي از سوي دشمنان پرداخته و توسعه اين توانمندي‌ها را عاملي نگران‌كننده و بازدارنده براي هر گونه حمله احتمالي آمريكا و رژيم صهيونيستي به اين كشور ذكر كرده است.
به گزارش خبرگزاري فارس، روزنامه لبناني "الاخبار" در گزارش مفصل خود به تشريح توانمندي‌هاي دفاعي ايران پرداخته و مي‌نويسد: رشد روزافزون توانمندي‌هاي دفاعي و تسليحاتي ايران، عامل نگران‌كننده و بازدارنده مهمي براي آمريكا و اسرائيل كه دشمن سرسخت ايران هستند، به شمار مي‌رود.

الاخبار مي‌افزايد: اين توسعه فزاينده در حالي شكل گرفته است كه بودجه نظامي ايران تنها پنج درصد از بودجه كل اين كشور را به خود اختصاص داده است.
بر اساس اين گزارش، نگراني‌هاي اين دو كشور [آمريكا و اسرائيل] آنها را بر آن داشته است كه تلاش اطلاعاتي گسترده‌اي را براي شناسايي حجم و اندازه واقعي برنامه‌هاي نظامي ايران داشته باشند، با اين حال مراكز مطالعاتي آمريكا به نقص عمده اطلاعات نظامي خود از ايران به‌ويژه در زمينه موشك‌هاي بالستيك اعتراف دارند.
بر همين اساس است كه دستگاه ديپلماسي رژيم صهيونيستي سعي دارد معاملات نظامي ايران و روسيه را به‌ويژه در خريد موشك‌هاي دفاعي (اس300) متوقف كند، چون اين سلاح مي‌تواند معادلات راهبردي و نظامي منطقه را تغيير دهد.
"محمد شمص" نويسنده اين گزارش مي‌نويسد: ايران از سال‌ها پيش در تلاش است تا منظومه دفاعي خود را كه در جريان جنگ ويرانگر عراق با اين كشور دچار آسيب شده است، به دست آورد و توان دفاعي خود را در مقابل كشورهاي بزرگ تحكيم بخشد، چون كشورهاي بزرگ سال‌هاست كه مي‌خواهند آرمان‌هاي هسته‌اي ايران را متوقف كنند.
به نوشته اين گزارش، مقامات ايران در اين سال‌ها دفاع زميني خود را از طريق خريد سامانه‌هاي موشكي (تور.ام1) با قيمت 700ميليون دلار آغاز كرده‌اند كه اين موشك‌ها توانايي هدف قرار دادن و نابود كردن جنگنده‌هاي اف16 آمريكايي را دارند.
اين سامانه موشكي در حال حاضر در نزديكي تأسيسات هسته‌اي ايران و برخي از مراكز نظامي اين كشور مستقر شده و اين در حالي است كه ارتش جمهوري اسلامي ايران نيز موشك سيار و ساخت داخل "ميثاق2 " را در اختيار دارد.
اين گزارش مي‌افزايد: ايران بر اساس ادامه سياست تحكيم حريم هوايي خود به وسيله وزارت دفاع به ساخت نسل پنجم موشك‌هاي "صاعقه" اقدام كرده است كه مي‌تواند در مقابل جنگنده‌هاي اف18 آمريكا بايستد؛ اين موشك نيز آزمايش‌هاي موفقيت‌آميزي داشته است و توليد انبوه آن در نهادهاي نظامي ايران آغاز شده است.
همچنين ايران سعي كرده است تا موشك‌هاي اس‌300 روسي را خريداري كند كه اين موشك‌ها مانعي براي حملات احتمالي به ايران به شمار مي‌رود و به همين علت است كه رژيم صهيونيستي يكي از مقامات خود را به مسكو فرستاده تا مانع عقد اين توافق نظامي شود كه البته تلاش‌هاي اسرائيل تا اين لحظه نتيجه‌اي در بر نداشته است.
شمص در ادامه مي‌نويسد: بر اساس نظر كارشناسان نظامي روسيه، به‌رغم منافع روسيه و مناسبات خوب اين كشور با اسرائيل، مسكو بر اساس نظريه‌اي كه از شوروي سابق به ارث برده، ايران را هم‌پيمان راهبردي خود مي‌داند كه مي‌تواند منافع راهبردي اين كشور را در خاورميانه تأمين كند، بر همين اساس است كه "الكساندر فومين" رئيس سازمان همكاري‌هاي نظامي و فناوري روسيه راه را بر ديدار "عاموس گلعاد" رئيس سياسي امنيت وزارت دفاع رژيم صهيونيستي بست و اعلام كرد كه مسكو همكاري‌هاي نظامي خود را در راستاي تأمين ثبات در منطقه با ايران ادامه خواهد داد.
اين در حالي است كه بر اساس اعلام منابع ايراني، اين معامله نظامي حتي اگر تأخيري هم در انجام آن ايجاد شود، به امضاي دو طرف خواهد رسيد.
اين منابع مي‌افزايند: دستيابي ايران به سامانه دفاع هوايي دوربرد، امنيت فضاي ايران را به‌طور كامل تأمين مي‌كند، چون اين سامانه يكي از مهم‌ترين و قدرتمند‌ترين سامانه‌هاي دفاعي جهان است كه حتي از سامانه "پاتريوت" آمريكا نيز پيشرفته‌تر است.
اين گزارش مي‌افزايد: البته همچنان مهم‌ترين عامل براي حمله رژيم صهيونيستي به ايران موشك‌هاي شهاب3 اين كشور است كه با برد دو هزار كيلومتر، قدرت حركت، مانور بالا و دقت فراوان در برخورد به هدف مي‌تواند سرزمين‌هاي اشغالي را هدف قرار دهد.
اين موشك پس از آن ساخته شد كه ايران توانست موشك‌هاي دوربرد "سجيل" را با موفقيت آزمايش كند.
كارشناسان نظامي معتقدند ساخت سوخت جامد موشك سجيل، جهش بالايي در سامانه‌هاي موشك‌هاي بالستيك ايران ايجاد كرد و به اين كشور اين توانايي را داد كه موشك‌هاي قاره‌پيما با برد بيش از پنج‌هزار كيلومتر را بسازد كه البته ايران هنوز دستيابي به اين نوع از موشك‌ها يا تلاش براي دستيابي به آن را تأييد نكرده است.
به عقيده كارشناسان نظامي، موشك‌هايي كه با اهداف نظامي توليد مي‌شوند به صورت منحني حركت مي‌كنند، اما موشك‌هاي علمي و تحقيقاتي به صورت عمودي به فضا پرتاب مي‌شوند.
مورد ديگري كه نگراني رژيم صهيونيستي را برانگيخته است، علاوه بر ماهيت و كيفيت برنامه‌هاي موشكي ايران، تعداد و حجم بالاي منظومه موشكي ايران است و اين در حالي است كه بر اساس اعلام منابع جاسوسي آمريكا، ايران قادر است ساليانه 50 هزار فروند موشك بسازد.
از سوي ديگر، دريابان "علي شمخاني" وزير دفاع سابق ايران اعلام كرده بود كه اين كشور مانند توليد خودروي داخلي پيكان - كه به صورت انبوه در داخل توليد مي‌شد ـ مي‌تواند موشك‌هاي شهاب را توليد كند.
به نوشته اين روزنامه، به نظر مي‌رسد تهديد به حملات ناگهاني آمريكا و اسرائيل به ايران نيز از روي آگاهي به تعداد سكوهاي پرتاب موشك ايران و نوع انتشار آنها صورت مي‌گيرد، به‌ويژه اينكه ايران اعلام كرده است كه در دقيقه نخست آغاز جنگ، اين كشور قادر خواهد بود بيش از 11هزار موشك شليك كند.
اين گزارش مي‌افزايد: البته چيزهايي كه درباره برگه‌هاي برنده ايران گفتيم به همين اندازه متوقف نمي‌شود زيرا ايران موانع بازدارنده زيادي دارد كه از تنگه هرمز آغاز شده و هدف قرار دادن ناوگان‌هاي آمريكا در خليج فارس را شامل مي‌شود، بنابراين، رزمايش‌ها و آزمايش‌هاي سلاح‌هاي جديد و موضع‌گيري‌هاي ايران، اين نكته را نشان مي‌دهد كه تهران در برابر تهديدات آمريكا و اسرائيل، با حمله احتمالي عرض اندام مي‌كند.
به عقيده "شمص"، مهم‌تر از تمام اين موارد، نقص اطلاعاتي آمريكا درباره تأسيسات هسته‌اي ايران است، اين موضوع را مركز مطالعاتي "آكسفورد" نيز مورد توجه قرار داده است؛ علاوه بر اينكه نكته غافلگيركننده مهم‌تر اين است كه ايران در كوتاه‌مدت مي‌تواند بيش از 50هزار سانتريفيوژ بومي را كه در مكان‌هاي امن مخفي كرده است، توليد كند.
روزنامه الاخبار در پايان با اشاره به وجود 500هزار نيروي ارتش كه 220هزار نيروي ذخيره آنان را پشتيباني مي‌كنند، 300 هزار نيروي سپاه پاسداران انقلاب اسلامي كه 13ميليون بسيجي را دوشادوش خود دارند به همراه انواع تانك‌هاي ذوالفقار، ناوها و ناوچه‌هاي موشك‌انداز، هواپيماهاي جنگنده، موشك‌هاي متنوع و زيردريايي‌هاي كلاس مختلف، توانايي‌هاي ايران را در برخورد با هر متجاوزي قابل‌توجه دانست.

منبع:http://www.ro-defa.ir/

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
آغاز تحويل سامانه موشكي S300 روسيه به ايران


نائب رئيس كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس شوراي اسلامي با تاييد آغاز روند تحويل سامانه موشكي اس 300 از سوي روسيه به ايران تاكيد كرد اين سامانه در جهت تقويت پدافند از مرزها و سرزمين جمهوري اسلامي ايران بكار گرفته مي شود.

به نوشته جمهوری، « اسماعيل كوثري » افزود : در اين زمينه چندين سال با روس ها مذاكره شده كه نهايتا به توافقات خوبي دست يافتيم كه اكنون در حال اجرايي شدن است . وي تاكيد كرد : اين سامانه موشكي در جهت تقويت دفاع و پدافند از مرزها و سرزمين ايران عملياتي خواهد شد. وي در پاسخ به سئوالي در خصوص واكنش هاي منفي اسرائيل به تحويل اين سامانه موشكي از سوي روسيه به ايران نيز گفت : اسرائيلي ها هميشه به دنبال ايجاد مانع براي جمهوري اسلامي در همه موضوعات هستند اما كشورها مستقل تصميم مي گيرند و بر اساس استقلال خود تصميم مي گيرند كه با چه كشورهايي و در چه زمينه هايي ارتباط داشته باشند.

كوثري تصريح كرد : مساله تحويل سامانه موشكي اس 300 نيز طي روابط خوب تهران ـ مسكو در چند سال اخير به نتيجه رسيده و اسرائيلي ها نمي توانند مانع روابط خوب ايران و روسيه شوند.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
ادعاي روزنامه ايتاليايي:
سلاح‌هايي كه از ايران و ونزوئلا به سوريه مي‌روند!
روزنامه ايتاليايي «لاستامبا» مدعي است، منشأ اين اخبار را در سازمان اطلاعات مركزي آمريكا (سيا) پيگيري كرده و اين هواپيماها، قطعات موشك و رايانه را براي مونتاژ به سوريه مي‌فرستند.
كد خبر: ۳۰۰۲۱ تاريخ انتشار: ۰۹:۵۵ - ۰۲ دي ۱۳۸۷ تعداد بازديد: ۱۴۵۸

سرويس بين‌الملل «تابناك» ـ گزارش‌هايي از آمريكا به دست آمده كه تأييد مي‌كند ايران با شركت هواپيمايي «كانوياسا» ونزوئلا قرارداد انتقال اسلحه و مهمات براي ارسال به سوريه و فرستادن دوباره آن به لبنان بسته است.

روزنامه ايتاليايي «لاستامبا» مدعي است، منشأ اين اخبار را در سازمان اطلاعات مركزي آمريكا (سيا) پيگيري كرده و اين هواپيماها، قطعات موشك و رايانه را براي مونتاژ به سوريه مي‌فرستند.

«القدس العربي» كه اين خبر را منتشر كرده، از نوع تهيه خبر اظهار شگفتي نموده و مي‌نويسد: درست است كه ايران در سال 2006 با ونزولا قرارداد نظامي امضا كرد، اما چه دليلي دارد، براي فرستادن قطعات به سوريه از ونزوئلا استفاده شود؟

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
توكيو- معاون آسيا و اقيانوسيه وزارت امور خارجه جمهوري اسلامي ايران، گفت : امروز نام ايران در جهان مترادف با سربلندي، استقامت و ايستادگي است.

به گزارش ايرنا، محمد مهدي آخوندزاده كه براي شركت در هجدهمين نشست كميته مشورتي سياسي ايران و ژاپن در اين كشور بسر مي‌برد ، پنجشنبه شب در ديدار با روساي نهادهاي ايراني مقيم ژاپن در توكيو، افزود: امروز بر خلاف تمامي تلاشهاي مذبوحانه دشمنان براي در انزوا قرار دادن ايران و ايرانيان ، مردم ما با اتحاد و با افتخار همچنان در صحنه ايستاده اند.

وي در اين مراسم كه با حضور سيدعباس عراقچي سفير جمهوري اسلامي ايران برگزار شد، افزود: امروز براي بسياري از آزاديخواهان و مردم ستم كشيده جهان ، جمهوري اسلامي ايران، مظهر ايستادگي است.

وي خاطرنشان كرد: امروز شهروندان بسياري از كشورهاي جهان با افتخار از ايران و ايرانيان ياد مي‌كنند و اين مساله براي كشور ما مايه افتخار و سربلندي است.

آخوند زاده اضافه كرد: جمهوري اسلامي ايران به رغم تحميل يك جنگ هشت ساله و تحريم‌هاي ‪ ۳۰‬ساله ، امروز همچنين با پشتوانه بسيار خوب مالي و تراز پرداخت‌هاي درست مالي ، از جمله كشورهاي معدود جهان است كه بدهكار به كشوري نيست و اين مساله از افتخارات ايران محسوب مي‌شود.

معاون وزير امور خارجه جمهوري اسلامي ايران در اين نشست ، برگزاري سفرهاي متقابل ميان مسئولان كشورها با يكديگر از جمله ژاپن و ايران را زمينه‌اي براي اعتمادسازي متقابل عنوان كرد و افزود: در اين ديدارها ضمن تشريح زمينه‌هاي سرمايه‌گذاري موجود در ايران ، از سرمايه‌گذاران علاقه مند براي سرمايه‌گذاري در كشورمان دعوت مي‌شود كه تاكنون نتايج مثبتي به دنبال داشته است.

آخوندزاده با توجه به شرايط كنوني جهان و بحران‌هاي موجود در بازارهاي مالي ، ايران را از جمله مراكز مناسب براي سرمايه‌گذاري شركت‌هاي ژاپني عنوان كرد.

سفير ايران نيز در اين نشست خاطرنشان كرد: تحريم‌هاي ‪ ۳۰‬ساله ايران از سوي آمريكا و كشورهاي غربي ، موجب رشد و شكوفايي ايران در زمينه‌هاي مختلف از جمله در زمينه‌هاي علمي ، سياسي و اقتصادي شده است.

عراقچي يادآور شد: برخلاف تصور دشمنان ، تحريم‌هاي غرب عليه ايران، قوه ابتكار و خلاقيت را در مردم ما قدرت بخشيد.

در اين نشست روساي نهادهاي ايراني مقيم ژاپن ، گزارشي از تلاش‌ها ، اقدامات و عملكرد نهادهاي خود را در اين كشور مطرح كردند.
منبع:خبر گزاری جمهوری اسلامی ایران

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
نيروي انتظامي در اطلاعيه اي به مناسبت ماه محرم از هيئتهاي مذهبي خواست براي تحکيم نظم وامنيت با اين نيرو همکاري کنند.در بخشي از اين اطلاعيه امده است :ماه محرم يادآور واقعه عظيم عاشورا، حقيقتي به بلنداي تاريخ است که الهام بخش حرکت و مجاهدت آزادگان و ظلم ستيزان بوده است و خواهد بود. آنچه محرم و عاشورا را ماندگار کرده، روح توحيدي آن است که در کالبد زمان جريان ساز مبارزه با پلشتي ها، کجروي ها و انحرافات بوده است.
در اين اطلاعيه اضافه شده است :نيروي انتظامي جمهوري اسلامي ايران افتخار دارد در ايام محرم الحرام و دهه عاشوراي حسيني، براي صيانت از ارزش هاي والاي مکتبي و تامين نظم و امنيت با مشارکت و همکاري ساير نهادهاي اجتماعي به ويژه هيئات عزاداري وظايف قانوني خود را در جهت برقراري نظم و امنيت براي مردم عزيز به نحو مطلوب به انجام برساند.
در ادامه اين اطلاعيه امده است : تحقق اين مهم مستلزم همکاري هموطنان در رعايت مفاد زير خواهد بود :
1 - ممنوعيت اعمال خرافي و غيرشرعي از جمله قمه زني، کاروان علامت کشي و استفاده از تمثال منسوب به ائمه معصومين(ع) و چهره هاي مقدس واقعه عاشورا و لزوم جلوگيري روسا و مسئولان هيئات و تشکل هاي مذهبي از دامن زدن افراد ناآگاه به اين اعمال.
2 - استفاده نکردن از آلات و ادوات غيرمجاز به استثناي طبل و سنج متعارف.
3 - جلوگيري از ايجاد راهبندان و اختلال در عبور و مرور به هنگام حرکت دستجات عزاداري و لزوم همکاري پليس ياران محرم و رابطان هيئات با ماموران براي ايجاد ترافيک روان.
4 - رعايت زمان معين براي فعاليت هيئات و تکايا حداکثر تا ساعت 24 که در صورت ادامه آن مي بايست بلندگوي بيروني قطع شود.
5 - لزوم توجه به اصول ايمني براي جلوگيري از وقوع سرقت و ساير حوادث ناشي از آتش سوزي، اتصال برق، نشت گاز و... ضرورت استفاده از تجهيزات و امکانات مربوط از قبيل کپسول اطفاي حريق.
6 - تاکيد بر رعايت ارزش هاي والاي مکتب حضرت اباعبدا...الحسين(ع) از جمله امر به معروف و نهي از منکر به عنوان نماد ارزشمند نظارت اجتماعي که مانع بروز کجروي ها و رفتارهاي ناپسند است.
7 - همکاري صميمانه با خدمتگزاران نيروي انتظامي براي تحکيم نظم و امنيت و پيشگيري از وقوع آسيب هاي اجتماعي و جرائم و اعلام سريع هرگونه امور انتظامي و پليسي به مراکز فوريتهاي پليسي 110.
منبع:واحد مرکزی خبر

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
یک روزنامه روسی از آغاز اجرای قرارداد عرضه موشک های پرقدرت ضد هوایی 300- S از سوی مسکو به ایران در آینده نزدیک خبر داد.

روزنامه «گازیه تا» در این باره نوشت: «به نظر می رسد که در مسکو به این نتیجه رسیده اند که ایرانی که به خوبی مسلح شده باشد، مشکل ساز نخواهد بود.

به ویژه اینکه الکساندر فومین، معاون مدیر سازمان فدرال همکاری های نظامی روسیه تأیید می کند که همکاری های فنی و نظامی با ایران تأثیری مثبت بر ثبات در منطقه خواهد داشت.»
براساس این گزارش، کارشناسان نظامی معتقدند در صورت صحت اخبار مربوط به فروش سیستم های دفاع موشکی 300- S روسی به ایران روابط مسکو- واشنگتن به وخامت کشیده می شود.پیش از این عرضه سیستم های ضد هوایی روسی «تور-ام10» که در شعاع نزدیک عمل می کنند و از 300- S ضعیف تر هستند، پایان یافته بود.در همین رابطه «ریچارد لوگار»، سناتور جمهوری خواه آمریکایی که به مسکو سفر کرده است، در کنفرانسی مطبوعاتی از اظهارنظر درباره این خبر که روسیه محموله ای شامل مجموعه های موشکی ضد هوایی «اس-300» را به ایران صادر می کند، خودداری کرد.وی گفت: «روسیه به ایران در تحقق برنامه هسته ای این کشور کمک کرد، اما صحبت تنها درباره بخش صلح آمیز است.»مجموعه های موشکی 300- S در حال حاضر یکی از سیستم های برتر چند منظوره دفاع ضد هوایی در جهان محسوب می شوند. هرکدام از این مجموعه ها می تواند تا 100 هدف را ردیابی کرده و همزمان 12 هواپیما را تا ارتفاع 27 هزار متری و شعاع 200 کیلومتری هدف قرار دهد. سال گذشته ایران اعلام کرد که روسیه آماده فروش این سیستم ها به تهران است.
منبع:وزارت دفاع

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
مهمان
این موضوع نسبت به پاسخ بیشتر بسته شده است.

  • مطالب مشابه

    • توسط parsneet
      بسم الله الرحمن الرحیم
       
      تاپیک حاضر با محوریت پوشش خبر ها و اطلاعات مسابقات نظامی برگزار شده در ایران و همچنین شرکت تیم های ایرانی در سایر مسابقات بین المللی نظامی می باشد .
       
      مقدمه :
      مسابقات نظامی هر ساله در سراسر جهان با شرکت پرسنل نظامی ( به صورت داخلی و یا بین المللی ) برگزار می گردد . این گونه مسابقات علی رقم اینکه از قواعد و استاندارد متحدی برخوردار نیستند ( منظور نبودن کمیته جامع و قوانین واحده بین المللی در رشته های تخصصی می باشد ) اما تا حدودی پیرو قواعد و ضوابط برگزاری رزمایش های نظامی هستند . ( البته تیم های ورزشی و مسابقات ارتش های جهان (CISM) تا حدودی متفاوت از سایر مسابقات تخصصی هستند که در ذیل به آن اشاره خواهد گردید )
      اساساً هدف از برگزاری این گونه مسابقات تخصصی بالا بردن آمادگی پرسنل و ایجاد حس رقابت و افزایش انگیزش پرسنل نظامی جهت فراگیری مهارت های تخصصی است . و همچنین سنجش توانمندی پرسنل در مقایسه با واحد های مشابه در ارگان های نظامی داخلی و یا ارتش های خارجی دیگر است . پس تا حدودی می توان بیان کرد که تیم های شرکت کننده ( در مسابقات بین المللی ) عموماً از بین کشور های دوست و یا هم پیمان ( و یا حداقل غیر متخاصم ) انتخاب می شوند و برای سنجش توانایی های تخصصی شان گرد هم می آیند . و همچنین حتی گاهی می تواند بیان گر همسویی کشور های شرکت کنند و حامل پیام های خاص برای ارتش های رقیب شان نیز باشند .
       
       
       
      تاریخچه :
      می توان به نوعی اولین مسابقات نظامی ( با تاکید و اولویت دادن به پرسنل نظامی ) را به یونان باستان نسب داد . در رویدادی جشن گونه که عموما" ( و نه اختصاصاً ) پرسنل نظامی در آن شرکت می کردند تا آمادگی جسمانی و مهارت های کار با سلاح در رقابت با حریفان را بسنجند . در ادامه و ظهور امپراطوری روم باستان این نوع مسابقات چهره خشن تر و جدی تری به خود گرفت به گونه ای که مکان های اختصاصی مانند کلوزیوم (Colosseum) و همچنین شرکت کنندگان مخصوص بنام گلادیاتور (Gladiator) برای شرکت در آن تربیت می گردیدند .
      این مسابقات شرحی مفصل دارد ولی به اختصار : برگزاری آن در قرون مختلف تکامل یافته و عموماً شرکت کنندگان آن از بین سربازان قوای شکست خورده در جنگ با امپراطوری روم انتخاب می شدند و در بین خیل عظیم از این سربازان که در مسابقات محلی و ایالات های مستعمره روم برگذار می شد برگزیدگان ( که یقیناً تعداد کمی از آنان بودند) می توانستند آزادی خود را به دست آورند . ولی جنگجویانی نیز بودند که به خاطر بدست آوردن پول و یا شهرت نسبت به شرکت در این مسابقات خونین اقدام می کردند . این مسابقات که به خشونت بی پروا و ضد انسانی اش معروف گشته بود بدون فایده هم البته نبود . ( البته فواید آن از دید فرماندهان نظامی ) باید اشاره کرد که تمامی این مسابقات به نبرد های خونین تن به تن اختصاص نداشت بلکه اکثر این رویداد ها به باز سازی نبرد های روم در مقابل دشمنانش مختص می شد ( یقیناً آن نبردهای که در آن پیروز گردیده بودند تا خاطرات ، تکنیک های رزم و قهرمانان آن را مرور و زنده نگاه دارند ) عده ای از سربازان لباس های قوای دشمن را بر تن می کردند و سربازانی دیگر که نقش نیروهای رومی را داشتند با بکارگیری ارابه و اسب و سلاح های آن دوران در چندین پرده که گاهی تا چند روز نیز ادامه می یافت آن نبرد خاص را باز سازی می کردند . از نحوه یورش قوای مهاجم گرفته تا نبرد های تن به تن ، عبور از رودخانه ، یورش سواره نظام ، محاصره قلعه ها و یقیناً نمایش پیروز مندانه و دلاورانه ارتش رومی بر حریف خود !
       
      در عصر جدید ایده مسابقات نظامی بعد از پایان جنگ جهانی اول شکل گرفت . در سال 1919 پس از جنگ جهانی اول ، بازی های بین متفقین توسط شورای ورزشی نیروهای متفقین ژنرال جان پرشینگ سازماندهی شد و 1500 ورزشکار از 18 کشور را گرد هم آورد تا در 24 رشته ورزشی به رقابت بپردازند. این رویداد در Joinville-le-Pont فرانسه برگزار شد . و طی سالهای بعد در ماه مه 1946 ، پس از جنگ جهانی دوم ، شورای ورزشی نیروهای متفقین توسط سرهنگ هانری دبروس و پنج‌گانه المپیک توسط سرگرد رائول مولت احیا شد و در  7 تا 8 سپتامبر همان سال دومین بازی‌های بین متفقین در برلین (در المپیاستادیون , محل برگزاری بازی های المپیک 1936) برگزار شد .
       


      چند ماه بعد، با پایان دادن به شورای ورزش نیروهای متفقین ، سرهنگ دبروس و سرگرد مولت مسابقات ارتش های جهان (CISM) را در 18 فوریه 1948 تأسیس کردند . اعضای موسس آن بلژیک ، دانمارک ، فرانسه ، لوکزامبورگ و هلند بودند . در سال 1950، آرژانتین و مصر به عضویت آن درآمدند. در سال 1951 ایالات متحده به آن پیوست . در سال 1952 عراق ، لبنان ، پاکستان و سوریه و دو سال بعد برزیل به عضویت آن درآمدند . و همچنین کانادا در سال 1985 وارد آن شد . سپس در سال 1991 با پایان جنگ سرد سازمان رقیب پیمان ورشو کمیته ورزش ارتش متفقین (SKDA) با CISM ادغام شد و خبر از پیوستن 31 کشور و عضو جدید و سایر کشورهای مرتبط با بلوک شوروی را داد. این پیشرفت سریع منجر به رسمیت شناختن توسط نهادهای بین المللی از جمله IOC شد. قبل از سال 1995 CISM هر سال 15 تا 20 مسابقات جهانی را برگزار می کرد. از سال 1995  CISM هر چهار سال یک بار بازی های جهانی نظامی را که یک رویداد چند ورزشی است با شرکت نمایندگانی از ارتشهای 127 کشور دنیا سازماندهی می کند .
       
       

       
      رویدادها
      برگزاری مسابقات مرتبط با ارتش های جهان طیف متنوعی را در بر می گیرد و بلوک های سیاسی و جغرافیایی متعدد سعی در برگزاری رویدادهای مشابه زیادی جهت بالا بردن مهارت پرسنل خود دارند . اما به نوعی اهداف برگزاری این چنین مسابقاتی تنها به بالا بردن مهارت ها محدود نمی گردد . بلکه برپایی نمایشگاه های تخصصی تجهیزات تیراندازی و حتی ماشین آلات زرهی و تسلیحات انفرادی و البسه نظامی و ... در حاشیه این مسابقات بیان گر این است که این رویدادها مکانی است تا برنامه ریزان و دست اندرکاران نظامی کشور های مختلف به عرضه و کسب اطلاعات و سنجش آمادگی قوای نظامی پیرامونی خود اقدام نمایند .
       
      به برخی از این رویدادها می توان به اختصار اشاره کرد مانند :
      - مسابقات بین المللی پنج گانه ورزشی ( تیراندازی سرعت و دقت ، میدان موانع ، شنا ۵۰ متر با مانع ، دو صحرانوردی ۸ کیلومتر و پرتاب نارنجک )
      - مسابقات بین المللی نظامی پهپادی ارتش های جهان
      - مسابقات بین‌المللی نظامی غواصی در عمق
      - مسابقات بین‌المللی نظامی جهت یابی
      - مسابقات بین‌المللی نظامی بیاتلون زرهی روسیه
      - مسابقات سراسری امنیت سایبری در آمریکا
      و ...
       

      بازتاب و آثار
      برای بیان تاثیر حضور بین المللی تیم های نظامی و ترتیب دادن این چنین مسابقاتی منعکس کردن دیدگاه بعضی از تحلیل گران غربی شاید مفید باشد به عنوان نمونه :
      «واشنگتن فری بیکن» «جوزف هومیر» تحلیلگر امنیت ملی : روسیه و چین در نمایش قدرت به آمریکا قصد شرکت در یک بازی‌های بین‌المللی در آمریکای لاتین ( ونزوئلا ) تحت عنوان « تک تیرانداز مرز » را دارند . این  بازی‌های نظامی یکی از واضح ترین نشانه‌ها  از شکل گیری یک ائتلاف ضد ایالات متحده در آمریکای لاتین است. روسیه و متحدانش ( ایران و چین ) با حضور در این مسابقات نظامی در ونزوئلا در حال نمایش قدرت هستند . با عادی سازی تحرکات نظامی دشمنان ایالات متحده در دریای کارائیب ، ما در معرض خطر در آمریکای لاتین هستیم .
       
       
      در حال حاضر به نظر می رسد که برگزاری این گونه مسابقات در بین نیرو های نظامی منطقه ای و جهانی در حال افزایش هست . مسابقاتی که هم در رشته های عمومی ( آمادگی جسمانی و ورزشی ) و هم رشته های تخصصی ( تیر اندازی ، زرهی و توپخانه ، پهپادی و ... ) با حضور تیم های چندگانه به جدیت پیگیری می شود . قطعا انتخاب تیم های ورزیده در این گونه رقابت ها باعث افزایش اعتماد به نفس پرسنل و همچنین تبلیغات مثبت برای نیرو های نظامی ما نیز خواهد گردید  . همچنین برگزاری مسابقات کشوری و درون مرزی برای ما موجبات حس رقابت و افزایش انگیزش سازمانی را برای نیروهای مسلح ما در پی خواهد داشت . انشالله 
       

       
       
       
      بن پایه :
      https://www.milsport.one/cism/members-nations
      https://www.ilsf.org/about/recognition/cism/
      https://armedforcessports.defense.gov/CISM/Military-World-Games/
      https://en.wikipedia.org/wiki/Colosseum
      https://freebeacon.com/national-security/iran-russia-china-to-run-war-drills-in-latin-america/
       
      گرد آوری جهت انجمن میلیتاری
       
       
    • توسط EBRAHIM
      IRIS و پدید آمدن برنامه فضایی ایران (قسمت اول )

      مدتیست که از رسانه های جهانی،خبرهایی به گوش میرسد که ایران در حال تولید موشکی است که توانایی حمل ماهواره به فضا دارد.آيا چنين چيزي امكان دارد؟آيا اين ماجرا يك بلوف سياسيست يا حقيقت دارد؟
      دوستان از نظرات مفيد خودشون دريق نكنند امیدوارم مبحث جالبی شود.
      با تشكر



      چند نکته قبال از خواندن مقاله :مطمئنا نظرات نویسنده با نظرات مترجم یکی نیست!!!
      در این مقاله موشک IRIS معادل موشک شهاب 3 دی فرض شده که آن هم به نوبه خود معادل موشک نو دونگ کره شمالی را در اختیار گرفته
      موشک IRIS ویا شهاب 3 دی اولین موشک ماهواره بر سبک ایران فرض شده اند (پراکنده بودن اطلاعات اجازه سخن قطعی را نمیدهد )
      موشک شهاب پنج معادل تائه دو پونگ دو کره شمالی فرض شده (البته از سوی نویسنده آن که آمریکایی هستند ) و عنوان اولین ماهواره بر سنگین ایران را بر دوش میکشد
      =============================================

      نخستین ظهور موشک ماهواره بر IRIS/IRSL-X-1

      با وجود ادعاهای ایران مبنی بر عدم بالابردن برد شهاب 3 دولت ایران در حال حاضر مشغول به ساخت و توسعه نخستین ماهواره بر خود موسوم به IRIS میباشد .
      پرتابگر ماهواره IRIS در ظاهر دارای ترکیب ساختمانی از موشک بالستیکShahab3 است که در مرحله اول از طراحی
      ان بهره میبرد و در مرحله دوم پرتابگر دارای دوقسمت موتور جامد و نیز محل حمل ماهواره (قسمت سوم) توسط پرتابگر است که قطر این مرحله از مرحله اول کمی بیشتر است و میتواند ماهواره های مخابراتی و علمی را در مدار زمین قرار دهد .
      .پرتابگر IRIS با پیکر بندی انجام شده بر روی آن پرتابگریست ایده آل به عنوان کاوشکر یا موشک اکتشافی که میتواند برای حمل کلاهک جنگی و یا توسعه کلاهک های فضایی قابل بازگشت و یا در نهایت برای ارسال محموله های علمی به فضا مورد استفاده قرار گیرد .البته این پرتابگر درحال حاضر نمیتواند ماهواره ها و یا محموله های با جرم بالا را به سمت مدار پرتاب کند . مگر اینکه مرحله سومی نیز به آن اضافه شود تا تبدیل به یک پرتابگر سنگین گردد .
      با توجه به آزمایش موشک چند مرحله ای شهاب 3 نویسنده بر این عقیده است که در صورتی که پرتاب آز مایشی موشک Shahab-3D نخستین پرواز آزمایشی پرتابگر IRIS باشد در آن صورت پرتابهای موشک های
      Shahab - 5 دومین و سومین مرحله از برنامه ساخت یک پرتابگر ماهواره ای است که ایران ادعا دارد در حال توسعه آن است .
      اولین تصویر از موشک IRIS در یکی از نمایشگاههای هوا و فضای ایرانیان در اندازه یک ماکت یک متری به نمایش گذاشته شد . نویسنده ادعا دارد که تستهای ناموفق پرتابی این موشک علت اصلی به تاخیر افتادن توسعه موشک حامل پرتابگر شهاب 5 تا کنون بوده است ولی با تردید بیان میکند که فقط زمان قادر به روشن ساختن این مطلب میباشد .

      نویسنده مقاله ادعا دارد که اختمال توسعه نوع جدیدی از موشک های بالستیک از روی این نسخه پرتابی با نامهای جدیدتر از Shahab - 3d وجود دارد ، ونیز باتوجه به موتور سوخت جامد مورد استفاده در مرحله فوقانی و نیز تمام اطلاعاتی که از موشک شهاب 3 در اختیار است ، طراحی نمایش داده شده از IRIS یقینا طرحی مناسب با استفاده از طراحی موشک بالستیک شهاب 3 است . هرچند که پرتاب این سیستم آزمایشی پیشرفته که پیش از این در غرب و شرق مورد استفاده قرار گرفته و از متدهای غربی و شرقی نیز برای توسعه استفاده کرده برای ملل چیز چندان غیر عادی نخواهد بود ، ولی به سرعت بخشیدن برای توسعه اولین ماهواره بر سنگین ایران قبل از پرتاب کمک شایانی خواهد کرد .
      نویسنده در ادامه با بیان شباهت موجود بین شهاب 3d و نسخه های دوم و سوم موشک تائه دو پونگ کره شمالی این پرسشها
      را مطرح میکند که آیا شهاب 3D میتواند نسخه اصلاح شده از ماهواره بر ایرانی IRIS باشد که تست نخست خود را سپری کرده است ؟ آیا این موشک همان نسخه بالستیک فضایی از موشک تائه دو پونگ 2 کره شمالی وترکیب ماهواره بر شهاب 5 است و یا اینکه موشک بالستیکی ساخت ایران است ؟
      شاید تاحد زیادی بتوان گفت که ایران در حال همکاری با کره شمالی برای ساخت نسخه دوم و سوم ماهواره بر شهاب 5 است و هر دو در انجام این طرح مشارکت جدی دارند. کره شمالی که در سال های پایانی قرن 20 نسخه جدید و بهسازی شده ای از موشک تائه دو پونگ 1 را آزمایش کرده بود در بین 26 Juan و 2 Julay سال 2001 نخستسن نمونه پرتابی از موشک تائه دو پونگ دو را برای پرتاب بر روی سکوی تاسیسات پرتاب خود قرار داده بود .
      این کاملا واضح است که موشک شهاب 3 دی چند ثانیه پس از پرتاب و قبل از پایان مرحله اول در اولین تست خود در آسمان منفجر شد . با وجود طراحی متناسب موتور سوخت جامد آن و نیز پوشش آیرو دینامیک موشک متاسفانه انفجار باعث جلوگیری از آزمایش این قسمت ها گردید . در کل باید به این نتیجه رسید که در صورت تداوم برای ساخت و تکمیل شهاب 5 گلی به یاد ماندنی برای مردم ایران در بخش فضا به ثمر خواهد رسید .


      ========================================
      اما مشخصات موشک IRIS

      حد اکثر بار قابل حمل توسط کلاهک موشک (کیلوگرم ): 760-987-1,158 بار فضایی و یا کلاهک جنگی .
      حداکثر برد ( کیلومتر ) : 1500
      تعداد مراحل : 2
      قطر موشک (متر ) : 1.32 - 1.35 – 1.85
      ارتفاع موشک : 17.1 متر
      وزن در حالت پرتابی سبک : 16000 کیلوگرم
      وظیفه : برای پرتاب محموله های فضایی علمی و تحقیقاتی و نیز ماهواره ها

      اطلاعات مربوط به مرحله اول موشک
      ارتفاع : 14 متر
      قطر : 1.32 – 1.35 – 1.85 متر
      جرم :15092 کیلوگرم
      تراست : موثر 26051 کیلوگرم بر فوت مربع - واقعی 26,760-26,600 کیلوگرم بر فوت مربع
      زمان سوخت : 110 ثانیه
      نوع سوخت : TM-185 (20% Gasoline + 80% Kerosene)
      نوع اکسید کننده : AK-27I (27% N2O4 + 73% HNO3 + Iodium Inhibitor)
      جرم سوخت :12912 کیلو گرم

      اطلاعات مربوط به مرحله دوم موشک
      ارتفاع : 3 الی 4 متر در کل
      قطر : 1.3 ای 2 متر
      وزن : نا معلوم
      تراست موتور : نامعلوم
      مدت زمان سوخت : 100 ثانیه
      نوع سوخت : جامد

      لطفا اگر کسی تصویری از این پرتابگر داره در تاپک قرار بده

      ادامه دارد ..........
      ======================
      منبع خبر:وبلاگ هوانوردی قرن 21
    • توسط hamed_713
      "آنسات" به هلی کوپتر آموزشی نیروی هوایی روسیه مبدل خواهد شد

      ژنرال "ویکتور ایوانوف" رییس اداره نیروی هوایی نظامی ارتش روسیه روز سه شنبه به خبرنگاران گفت که "آنسات" بعد از پایان آزمایشات دولتی مشترک و بهره برداری تجربی در نیروها تا سال 2010 به هلیکوپتر اصلی آموزشی نیروی هوایی کشور مبدل خواهد شد.

      وی یادآوری نمود که این تصمیم در سال 2001 توسط مسئولین وقت وزارت دفاع اتخاذ شده بود.

      ژنرال ایوانوف گفت: آزمایش "آنسات" برای آنکه به صورت نمونه آموزشی در آید، به مدت یک و نیم تا دو سال طول خواهد کشید. طی این مدت باید آن را تکمیل کرد.

      وی توضیح داد که در حال حاضر خلبانان مدرسه عالی خلبانی "سیرزانسک" از هلی کوپترهای "می-2" بعنوان هلی کوپتر آموزشی استفاده می کنند.

      وی گفت: نیروی هوایی برای آموزش خلبانی در ابتدا به 25-30 فروند "آنسات" نیاز دارد. بعد از آن این میزان افزایش داده خواهد شد.

      هلی کوپتر سبک چند منظوره "آنسات" با توان حمل 1-1,3 تن، حداکثر وزن پروازی 3,3 تن و حمل تا 9 سرنشین در دفتر طراحی کمپانی "KVZ" با همراهی دیگر سازمان های و موسساتی که در امور تجهیزات هوایی مشغول هستند، ساخته شده است.

      اولین پرواز "آنسات" در ماه اوت سال 1999 انجام شد. "آنسات" بر خلاف نمونه های مشابه غربی خود دارای دو موتور است که به مراتب ضریب اطمینان و امنیت آن را بالا می برد.

      نووستی
  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.