Recommended Posts

گزیده ای از اخبار نظامی سال 87 بود نه؟؟کار قشنگی کردی!!دستت درد نکنه.حالا ببینیم این تانکه چقدر توپه!؟

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote] ببینیم این تانکه چقدر توپه!؟[/quote]

توپش 125م م هست ديگه(چشمك).125 هم كه كلي واسه خودش توپه!

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[b]آخرین مصاحبه بایکی از اصلی ترین طراحان دولفقار و طراح تانک و نفربر آینده ایران! از دست ندهید![/b]
http://www.youtube.com/watch?v=ega6np3p4Xc

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[b]بالاخره طلسم شكسته شد!مديرعامل شركت حفاري شمال:حفاري خزر 25 ارديبهشت آغاز مي‌شوددرياي خزر، خوزستان آينده ايران خواهد شد [/b]

25 ارديبهشت با حضور مستقيم يا از طريق ويدئو كنفرانس رييس‌جمهور، دستور آغاز عمليات حفاري در درياي خزر توسط سكوي نيمه شناور ايران-البرز داده مي‌شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، علي اصغر رفيعي- مديرعامل شركت حفاري شمال- با بيان مطلب فوق اظهار كرد: به‌اين ترتيب ايران نيز از امسال، مثل ساير كشورهاي حاشيه خليج فارس در درياي خزر فعاليت‌هاي نفتي و اكتشافي خود را آغاز مي‌كند.

وي خبرداد: تا پايان ماه جاري حفاري در منطقه مورد نظر وزارت نفت را آغاز مي‌كنيم كه در ابتدا بايد دو حلقه چاه اكتشافي بزنيم و سپس به توسعه ميدان بپردازيم.

به گفته او از آرزوهاي بزرگ ايران بيرون آوردن هيدروكربور (نفت يا گاز) در درياي خزر است، به اين دليل كه تمام كشورهاي حاشيه دريا، به جز ايران از اين نعمت بهره‌مند هستند كه با ساخت اين دستگاه حفاري اميدواريم در آينده نه چندان دور بتوانيم از وجود نفت و گاز آن استفاده كنيم.

مديرعامل شركت حفاري شمال در بيان نحوه انجام اين عمليات گفت: در دو هفته آينده دستگاه‌ را در مقياسي كه وزارت نفت اعلام كرده ( در عمق 710 متري توسط لنگرهايي كه حدود سه كيلومتر بايد انداخته شوند)، مستقرمي‌كنيم و پس از انجام تست‌هاي مربوطه، حفاري را شروع كنيم.

وي در بيان امكانات گذشته اين شركت اظهار كرد: جك‌آپ‌هاي قبلي تا عمق 6هزار متري توان حفاري داشتند و مشخص شد كه در مناطق ساحلي منابع هيدروكربني وجود ندارد.

رفيعي در ادامه، درياي خزر را خوزستان آينده ايران خواند و تاكيد كرد: اگر اهداف و پيش‌بيني‌هاي مورد نظر محقق شوند به اين مهم دست مي‌يابيم.

وي در حاشيه چهاردهمين نمايشگاه نفت، گاز و پتروشيمي در پاسخ به سوالي مبني بر مسير انتقال تجهيزات و منابع احتمالي كشف شده در شمال كشور به ساير مناطق گفت: در برنامه‌ريزي‌هاي آينده، ايجاد خط لوله بزرگي از نكاء به جاسك در دستور كار است كه براي حمل مواد نفتي خواهد بود و اگر وجود نفت و گاز در سطح آن منطقه و جنبه‌هاي اقتصادي ان مشخص شود، انجام مابقي كار به راحتي و با قابليت‌هاي ايران خواهد بود.

او افزود: در حال حاضر شركت داراي 9 دكل خشكي با قدرت دو هزار اسب بخار ( كه تا عمق 6 هزار متر حفاري مي‌كنند) و دو كشتي چهار هزار و 400 اسب بخاري در درياي خزر است. همچنين 5 دستگاه پمپ تراك شبيه HT400 هاليورتن كه بسيار قوي‌تر بوده و حدود 500 اسب بخار قدرت دارند، تهيه شده و در عمليات هستند.

رفيعي در ادامه اظهار كرد: يك پايگاه در نكاء داريم كه حدود 25 نفر پرسنل دارد و علاوه بر دفتر مركزي تهران، داراي دو دفتر در تركمنستان و يك دفتر در شيراز هستيم كه هنوز عملياتي نشده است.

او تاكيد كرد: اين شركت مسووليت و راهبري دستگاه نيمه شناور ايران ـ البرز را نيز بر عهده دارد كه از مدرن‌ترين دستگاه‌هاي خاورميانه است و در اعماق بالاي هزار متر تا 1035 متر مي‌توان كشتي را به صورت نيمه شناور قرار داده و به وسيله لنگرهايي آنها را تثبيت كرده و حفاري را انجام داد. همچنين سه كشتي بزرگ ساخت داخل با قدرت 16 هزار اسب بخاري را راهبري مي‌كنيم كه دستگاه را در درياي خزر منتقل مي‌كنند.

او در بيان ديگر فعاليت‌هاي شركت حفاري شمال خاطرنشان كرد: شركت قراردادي 10 ساله با نفت مركزي ايران دارد كه 7 دستگاه حفاري 2000 اسب بخاري با تمام امكانات و خدماتي فني را در اختيارشان مي‌گذاريم كه تمام مناطق مربوط به آن شركت است و مثل بندرعباس، پايدار غرب، دهلران و ديگر بخش‌ها به جز اهواز وگچساران و تعدادي ديگر از مناطق را تحت پوشش قرار مي‌دهد.

همچنين پروژه حفاري براي فلات قاره ايران كه در بخش خشكي در هنديجان و ماهشهر دكل‌ها مستقر شده‌اند كه در يك لوكيشن چهار حلقه چاه خواهيم زد و از آن طريق به دريا مي‌رسيم.

رفيعي با تاكيد بر ارزآوري بالاي اين پروژه‌ها براي كشور تاكيد كرد: پروژه ايران خزر ماهانه 4 ميليون و 400 هزار دلار و از طريق اين دكل خشكي هم يك ميليون و 200 هزار دلار ارزآوري دارد و تا اواسط امسال براي كشور بيش از پنج ميليون دلار ارز وارد كشور مي‌شود.

او ادامه داد: البته شركت پتروپارس هم قراردادي با تركمنستان براي توسعه يكي از ميدان‌هاي گازي انجام مي‌دهد و شايد حفاري آن را شركت حفاري شمال انجام دهد.

مديرعامل شركت حفاري شمال در پايان از ارسال نامه‌ درخواست همكاري از سوي قزاقستان خبرداد و گفت: هفته گذشت اين نامه‌ را دريافت كرديم كه هنوز پاسخ آنها را نداده‌ايم.

به گفته او اين شركت در سال 1377 بنا و به پيشنهاد وزارت نفت اين شركت با هدف خروج انحصار از ساير شركت‌ها و تاسيس شركتي كه در شمال كشور كارآيي داشته باشد، ايجاد شد و سال 1381 به صورت عملياتي درآمد؛ در سال 1382 مجوز 180 نفر نيرو از سوي وزير نفت براي اين شركت صادر شد كه با گذراندن دوره كارآموزي بر روي دكل‌هاي مختلف مستقر شدند.

او ادامه داد: درسال 1384 تنها دكلي كه اين شركت داشت يك جك آپ بود كه طي قراردادي دوساله با نرخ روزانه 55 هزار دلار به تركمنستان ارسال شد و در آنجا شروع به كار كرد كه پس از پايان قرارداد اجاره آن به دو برابر افزايش يافت.

گفتني است، ساخت سكوي حفاري نيمه شناور ايران ـ البرز در اوايل سال 1380 به كنسرسيومي از شركت ايراني صدرا با سهمي بيش از 90 درصد و شركت سوئدي GVA با سهمي كمتر از 10 درصد واگذار شد. براساس تعهدات پيش بيني شده در قرارداد اوليه، كنسرسيوم بايد در شهريور سال 1383 سكو را تحويل مي‌داد.

پس از تاخيرهاي مكرر و اضافه پرداخت‌ها سرانجام قرار شد كه در 31 تير سال 1386 با تحويل يدك‌كش‌ها و سكو، عمليات حفاري آغاز شود. در آن زمان شركت صدرا از آمادگي تحويل سكو و يك يدكش خبر داد و تاكيد كرد اگرچه از سوي سازمان مديريت و برنامه‌ريزي وقت به شوراي عالي فني كشور ارجاع داده شده بود كه سكو در تاريخ 31 تير به بهره‌برداري برسد و مقرر شده همزمان با بهره‌برداري از سكو، شناورهاي پشتيباني حداكثر به يك ماه تاخير تحويل داده شود، ولي به دليل تغييراتي كه شركت بهره‌بردار (شركت حفاري شمال) براي آغاز عمليات حفاري لازم دانسته بود، قرار شد كه تغييرات تا پايان مهر 1386 تكميل و سپس عمليات حفاري آغاز شود كه بنا به دلايل مختلف بهره‌برداري از سكو تاكنون به تاخير افتاده است.

وزير نفت اوسط اسفند سال گذشته اظهار اميدواري كرده بود كه سكو ايران البرز از 2ماه ديگر كار حفاري در خزر را آغاز كند.

طبق اعلام، اين سکو مي‌تواند عمليات حفاري را به صورت نيمه شناور تا عمق 1030 متر از سطح آب و تا شش هزار متري بستر دريا انجام دهد. اين سکو حدود 14 هزار تن وزن دارد که 120 نفر روي آن فعاليت خواهند کرد.

سكوي حفاري نيمه شناور ايران - البرز با تثبيت موقعيت از نوع لنگراندازي و مناسب براي عملكرد در دريا با موج تا 21 متر در شمال كشور در شهرستان نكا طراحي و ساخته شده است.

http://isna.ir/ISNA/NewsView.aspx?ID=News-1325485&Lang=P

[color=blue]به تاپیک اخبار عمومی و داخلی ایران منتقل گردید
ارشیا[/color]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
درسته ، من هم سامانه پدافندی اس-300 رو در تلوزیون دیدم که همین جمعه(4 اردیبهشت) درباره توانمندی های سپاه بود. همچنین یه چیز دیگه که کم مانده بود شاخ دربیارم: آخرین مدل بالگرد نظامی کبرا(اسمش کینگ کبراست یا سوپرکبرا؟)!!! اینا رو خود ایران بهسازی کرده؟! اصلأ با نمونه های آمریکایی مو نمی زد! هم کابینش تغییر داشت هم موتور...

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[b]جام جم آنلاين: حضرت آيت الله خامنه اي، انتخابات در ايران را در مقايسه با کشورهاي مدعي دموکراسي، آزادتر و پرشورتر دانستند و افزودند: با حضور پرانگيزه مردم، همواره انتخاباتي سالم، متقن و خوبي در ايران برگزار شده اما متأسفانه برخي دوستان بي‌انصاف و کساني که جزو ملت هستند و توقع دارند مردم به آنها توجه کنند، با ناسپاسي، عليه ملت حرف مي زنند و با تکرار حرف دروغ دشمن، سلامت انتخابات را زيرسئوال مي برند.[/b]

رهبر معظم انقلاب اسلامي صبح امروز چهارشنبه در ديدار پرشور هزاران نفر از پرستاران، معلمان و کارگران سراسر کشور، اين سه قشر را، مهمترين و تأثيرگذارترين قشرهاي جامعه خواندند و با تبيين نقش بي نظير و تعيين کننده ملت در «انتخاب مسئولان مختلف و عرصه مديريتي کشور» افزودند: به رغم تلاش دشمن براي خدشه دار جلوه دادن انتخابات در جمهوري اسلامي ايران، ملت بزرگ ايران، با حضور پرشور و صميمانه خود در انتخابات رياست جمهوري، انتخاباتي مي آفريند که دشمن را خشمگين کند.

ايشان با يادآوري انتخابات نمايشي و فرمايشي حکومتهاي وابسته قبل از انقلاب افزودند: پادشاهان مستبد قاجار و پهلوي ، کشور را مِلک خود و ملت را رعيت خود مي دانستند و در غياب حضور مردم هرآنچه دستگاه قدرت اراده مي کرد از صندوقهاي رأي درمي آمد اما انقلاب اسلامي، ورق را بکلي برگرداند و «مردم» را روي کار آورد.

رهبر انقلاب اسلامي با اشاره به نقش تعيين کننده رأي و اراده مردم در قانون اساسي براي انتخاب مستقيم يا غيرمستقيم همه مسئولان کشور خاطرنشان کردند: اين روند در تمامي سي سال اخير با قوت و قدرت ادامه يافته اما دشمناني که منافع نامشروع آنان در ايران قطع شده است، با ناديده گرفتن يا انکار پديده مبارک و با ارزش حضور مردم در مديريت کشور، همواره تلاش کرده اند به انتخابات ايران خدشه وارد کنند.

حضرت آيت الله خامنه اي، انتخابات در ايران را در مقايسه با کشورهاي مدعي دموکراسي، آزادتر و پرشورتر دانستند و افزودند: با حضور پرانگيزه مردم، همواره انتخاباتي سالم، متقن و خوبي در ايران برگزار شده اما متأسفانه برخي دوستان بي‌انصاف و کساني که جزو ملت هستند و توقع دارند مردم به آنها توجه کنند، با ناسپاسي، عليه ملت حرف مي زنند و با تکرار حرف دروغ دشمن، سلامت انتخابات را زيرسئوال مي برند.

رهبر انقلاب اسلامي سلامت همه انتخابات گذشته را نتيجه زحمات مسئولان و ملت برشمردند و افزودند: در يکي دو انتخابات، شبهاتي براي عده اي پيش آمده بود اما تحقيق و بررسيِ دقيق نشان داد که خدشه اي به آن انتخابات هم وارد نيست.

حضرت آيت الله خامنه اي با يادآوري نتايج برخي انتخابات گذشته يادآوري کردند: مکرر اتفاق افتاده است که نتيجه انتخابات به ضرر جناحي که روي کار بوده تمام شده است، پس چگونه ممکن است کسي انتخابات در ايران را زير سئوال ببرد.

رهبر انقلاب اسلامي در جمعبندي اين بخش از سخنانشان تأکيد کردند: انشاءالله همه ملت ايران، به کوري چشم دشمنان، و با شور و علاقه و صميميت در انتخابات رياست جمهوري، به پاي صندوقهاي رأي مي آيند و انتخاباتي مي آفرينند که دشمن را خشمگين کند.

ايشان در بخش ديگري از اين ديدار معلمان، پرستاران، و کارگران را مهمترين قشرهاي جامعه دانستند و خاطرنشان کردند: معلمان آموزش و پرورش، امانتدار فرزندان ملت و سازنده اصلي شخصيت و شاکله فرزندان همه مردم هستند و اين نقش استثنايي، نشان دهنده ارزش بسيار والاي معلم است.

رهبر انقلاب اسلامي، جامعه، دولت و همه مسئولان را به قدرشناسي نقش معلم توصيه کردند و افزودند: معلمان نيز بايد قدر و منزلت خود را بشناسند و کار خود را موهبتي الهي بدانند.

حضرت آيت الله خامنه اي، ايجاد تحول عميق در نظام آموزش و پرورش را مهمترين اولويت و مسئله خواندند و با انتقاد از ماهيت تقليدي و کهنه بودن نظام کنوني افزودند: براي تحول در نظام آموزش و پرورش بايد سنتها و نيازهاي کشور را اصل قرار دهيم و از تجربيات ديگران حداکثر استفاده را ببريم اما از الگوبرداري و تقليد از کشورهاي غربي، کاملاً بپرهيزيم.

ايشان با اشاره به جايگاه مهم ايران در دنياي پرآشوب کنوني، موقعيت کاملاً با ثبات و مطمئن داخلي را فرصت مناسبي براي انجام دادن کارهاي مهم از جمله ايجاد تحول در نظام آموزش و پرورش دانستند و افزودند: بررسي هاي خوبي که دولت در اين زمينه انجام داده بايد اجرايي شود و اين کار به شجاعت، ابتکار و خوش¬فکري نياز دارد.

رهبر انقلاب اسلامي، اهميت دادن به «موضوع پرورش» را بسيار ضروري برشمردند و خاطرنشان کردند: لوح آماده ذهن کودک فقط با آموزش ساخته نمي شود بلکه پرورش لازم دارد و اين روند بايد در «کتابهاي درسي، انتخاب معلم و نظام آموزش و پرورش» کاملاً مورد توجه قرار گيرد.

پرهيز از گسترش کمي و اولويت دادن به گسترش کيفي از ديگر مواردي بود که حضرت آيت الله خامنه اي در بحث آموزش و پرورش بر آن تأکيد کردند.

رهبر انقلاب اسلامي، پرستاران را نيز، قشري احياگر و بسيار اثرگذار دانستند و افزودند: مردم و مسئولان به چشم تکريم به اين انسانهاي فرشته گون بنگرند.

ايشان نقش پرستار و همچنين قابله را در نظام سلامت کشور، بسيار مهم خواندند و افزودند: اين دو قشر دلسوز و مهربان، کار خود را نعمتي بزرگ بدانند و خدمت به مردم را قدر بشناسند که اين مسئله در ارتقاي کيفيت کار هرکس تأثير بسياري دارد.

رهبر انقلاب اسلامي در بخش ديگري از سخنانشان، کارگران را عنصر محوري جامعه دانستند و با اشاره به نقش کارگران، کارفرمايان و مديران واحدهاي کارگري در تأمين نيازهاي کشور افزودند: بايد فرهنگ جامعه به سمت ترويج و استقبال از توليد داخلي هدايت شود.

رهبر انقلاب اسلامي، قيمت حقيقي استفاده از کالاها و توليدات خارجي را، «ادامه کار کارگران در کشورهاي ديگر و بيکار شدن کارگران ايراني» دانستند و خاطرنشان کردند: جوانان و کارگران ايراني از توانايي اجراي پيچيده ترين طرحها و توليد محصولات برتر و «پرکيفيت» برخوردارند و اين واقعيت بايد مورد توجه قرار گيرد.
حضرت آيت الله خامنه اي با اشاره به ضرورت و تأثير امنيت شغلي کارگران در ارتقاي کيفيت کالاهاي توليدي افزودند: استفاده از توليدات داخلي، بايد در فرهنگ جامعه، «ارزش» تلقي شود که تحقق اين مسئله، نيازمند افزايش کيفيت توليدات داخلي، تبليغ نکردن بي رويه محصولات خارجي، تشويق کارآفرينان، افزايش وجدان کاري و همکاري و همدلي دولت و همه عناصر دخيل در توليد و واردات است.

در ابتداي اين ديدار وزيران «بهداشت درمان و آموزش پزشکي»، «کار و امور اجتماعي» و «آموزش و پرورش» گزارشي از حوزه مسئوليت خود بيان کردند.
وزير بهداشت ، درمان و آموزش پزشکي با اشاره به برنامه هاي ارتقا و استمرار آموزش پرستاران گفت: رشته هاي جديد پرستاري با رويکرد تخصصي و وظيفه محوري راه اندازي و گامهاي خوبي براي بهبود وضع معيشتي پرستاران برداشته شده است.

دکتر باقري لنکراني همچنين به تلاش پزشکان ماما و کاهش ده برابري مرگ و مير مادران باردار در سي سال گذشته اشاره کرد و گفت: در سه سال اخير نيز مرگ و مير مادران باردار در روستاها 20 درصد کاهش يافته است.

آقاي جهرمي وزير کار و امور اجتماعي هم کاهش بيکاري، توسعه فرهنگ کارآفريني، آموزش فني و حرفه اي و افزايش بهره وري را از راهبردهاي اين وزارتخانه دانست و گفت: با ايجاد فضاي صميميت بين کارگران و کارفرمايان تعداد شکايت واصله به وزارت کار، کاهش خوبي را در سه سال اخير نشان مي دهد.

وزير آموزش و پرورش هم از بررسي طرح تحول بنيادين آموزش و پرورش خبر داد و گفت: برنامه راهبردي آموزش و پرورش براساس سند چشم انداز بيست ساله در دست مطالعه و تدوين است.

آقاي علي احمدي ارتقاي سطح تربيت معلم به کارشناسي، اخذ مجوز براي راه اندازي دانشگاه بزرگ فرهنگيان و پرداخت معوقات فرهنگيان را ازديگر اقدامات وزارت اموزش و پرورش برشمرد.

http://www.jamejamonline.ir/newstext.aspx?newsnum=100905445948

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
دوست عزيزدر يك سايت نظامي داري فعاليت مي كني نه سايت سياسي.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[b]خبرگزاري فارس: محمود احمدي‌نژاد رئيس جمهور يكشنبه‌شب در يك گفتگوي زنده تلويزيوني درباره مسائل روز كشور سخن خواهد گفت.[/b]

به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از دفتر امور رسانه هاي رياست‌جمهوري، رئيس‌جمهور فردا در گفتگوي ويژه خبري شبكه دوم سيما حضور پيدا كرده و راجع به مسائل روز كشور سخن خواهد گفت.
اين برنامه فردا شب بعد از خبر 22.30 به طور زنده از شبكه دوم سيما پخش مي‌شود.

http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8802121406
[color=blue]
به تاپیک اخبار داخلی و عمومی ایران منتقل گردید
ارشیا[/color]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
جانشين معاونت اطلاعات ارتش در گذشت

فارس: امير فريبرز ماهريان جانشين معاونت اطلاعات ارتش جمهوري اسلامي ايران روز گذشته بر اثر عارضه قلبي دار فاني را وداع گفت.

به گزارش روابط عمومي ارتش جمهوري اسلامي ايران، امير فريبرز ماهريان جانشين معاونت اطلاعات ارتش جمهوري اسلامي ايران از جمله فرماندهان موثر در هشت سال دفاع مقدس بود كه به مدت 68 ماه به طور مداوم در مناطق عملياتي و جبهه‌هاي نبرد حق عليه باطل حضوري فعال و ايثارگرانه داشت.
امير ماهريان متولد سال 1340 در شهر تهران بود و در سال 56 به استخدام ارتش درآمد و پس از پايان دروه دانشكده افسري، دوره‌هاي مقدماتي و عالي توپخانه را نيز با موفقيت پشت سر گذاشت.
وي همچنين در دانشگاه عالي دفاع ملي ستاد كل نيروهاي مسلح در مقطع دكترا مشغول به تحصيل بود و از مشاغلي كه امير ماهريان در طول دوران خدمت بر عهده داشت مي‌توان به فرماندهي آتشبارهاي توپخانه و جانشين معاونت اطلاعات ارتش اشاره كرد.
وي در سال 1363 در منطقه عملياتي خيبر مجروح و به درجه جانبازي نائل شد و به مدت سه سال در سه مرحله به علت رشادت در مناطق عملياتي و عمليات هاي مختلف به ارشديت دست يافت.
اين فرمانده غيور ارتش جمهوري اسلامي ايران به مدت سه سال نيز به عنوان وابسته نظامي ارتش جمهوري اسلامي ايران در كشور ارمنستان بوده و در عرصه‌هاي مختلف تلاش چشمگيري داشت.
امير فريبرز ماهريان، جانشين معاونت اطلاعات ارتش جمهوري اسلامي ايران روز گذشته 20 ارديبهشت بر اثر عارضه قلبي دار فاني را وداع گفت و پيكر وي نيز صبح امروز از مقابل ستاد مشترك ارتش جمهوري اسلامي ايران با حضور خانواده، فرماندهان، كاركنان و جمعي از مردم شريف تهران

[b][/b]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
درگذشت ایشان رو به خانواده محترم و هموطنان تسلیت عرض میکنم.

خداوند بیامرزد ایشان را که از یادگارهای دوران هشت سال دفاع مقدس علیه دنیایی از کفر و استکبار بود.

شایسته بود تاپیکی مجزا برای این خبر ایجاد میشد. یکی از دوستان لطفا زحمتش رو بکشد و عکسی نیز از این بزرگوار قرار دهد.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
دريادار سياري در بازديد از خارك:
[b]نيروي دريايي براي مقابله با هر تهديد روش خاصي را پيش‌بيني كرده است[/b]

خبرگزاري فارس: فرمانده نيروي دريايي ارتش تاكيد كرد: نيروي دريايي در حال حاضر قادر به انجام تمامي ماموريت‌هاي محوله بوده كه اين امر با بهره گيري از نيروهاي متخصص و جوانان متفكر امكان پذير شده است.

به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از روابط عمومي نيروي دريايي ارتش، امير دريادار حبيب الله سياري فرمانده نيروي دريايي ارتش در بازديد از پايگاه دريايي خارك اظهار داشت: نظاميان ما بايد خود را به علم روز مجهز و تجهيزات و امكاناتي را كه در اختيار دارند به‌روز كنند و در ابعاد تخصصي و بهره گيري از تجربيات هشت سال دفاع مقدس، توانسته‌اند در منطقه حرفي براي گفتن داشته باشند.
وي با بيان اين موضوع كه در حال حاضر شكل تهديدات و نبردها در عرصه‌هاي بين المللي تغيير يافته است، گفت: ما براي مقابله با هر نوع تهديد، روش خاصي را پيش‌بيني كرده ايم و از هر نظر براي دفاع از اين مرز و بوم آماده ايم.
فرمانده نيروي دريايي ارتش در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به نامگذاري امسال به نام اصلاح الگوي مصرف و ضرورت نگهداري صحيح از امكانات و تجهيزات كه در اختيار ارتش قرار دارد، گفت: با تعمير و نگهداري مناسب و بكارگيري به موقع، بايد تجهيزات، تاسيسات، وسائل اداري و تجهيزات انفرادي را موجود عمر انقلابي بدهيم و مانند وسائل شخصي خودمان از آنها محافظت كنيم.
در اين بازديد حجت الاسلام محمد علي انصاري رئيس اداره عقيدتي سياسي و فرماندهان و معاونين اين نيرو، امير دريادار حبيب الله سياري را همراهي كردند.

http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8802270711

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در بازدید از پایگاه دریایی خارك گفت: نیروی دریایی در حال حاضر قادر به انجام تمام ماموریت‌های محوله است كه این امر با بهره‌گیری از نیروهای متخصص و جوانان متفكر امكان‌پذیر است.
به گزارش بخش اخبار دریافتی مارین‌نیوز، امیر دریادار حبیب‌الله سیاری تاكید كرد: نظامیان ما باید خود را به علم روز مجهز و تجهیزات و امكاناتی را كه در اختیار دارند به روز كنند.
وی افزود: آنها در ابعاد تخصصی و بهره‌بردن از تجربیات هشت سال دفاع مقدس، توانسته‌اند در منطقه حرفی برای گفتن داشته باشند.
فرمانده نیروی دریایی ارتش با بیان اینكه «در حال حاضر در عرصه‌های بین‌المللی شكل تهدیدات و نبردها تغییر یافته»، گفت: ما برای مقابله با هر نوع تهدید، روش خاصی را پیش‌بینی كرده‌ایم و از هر نظر برای دفاع از این مرز و بوم آماده ایم.
فرمانده نیروی دریایی ارتش در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به نامگذاری امسال به نام «سال اصلاح الگوی مصرف» و ضرورت نگهداری صحیح از امكانات و تجهیزاتی كه در اختیار ارتش قرار دارد، گفت: با تعمیر و نگهداری مناسب و كار به موقع باید به تجهیزات ، تاسیسات، وسایل اداری و تجهیزات انفرادی موجود عمر انقلابی بدهیم و مانند وسایل شخصی خودمان از آنها محافظت كنیم.
بر اساس این گزارش در این بازدید حجت‌الاسلام والمسلمین محمدعلی سلاجقه انصاری، رییس اداره عقیدتی-سیاسی و فرماندهی و معاونان این نیرو امیر دریادار حبیب‌الله سیاری را همراهی كردند.
[url]http://marinenews.ir/?show=news&maj=news&type2=showz&catid=2135[/url]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
خبرگزاري فارس: رئيس جمهور‌ امروز در سفر به استان سمنان از پرتاب موفقيت آميز موشك دوربرد سجيل 2 با فنآوري پيشرفته و سوخت جامد به ماورا‌ي جو خبر داد.

به گزارش خبرگزاري فارس از سمنان، محمود احمدي‌نژاد لحظاتي قبل در جمع هزاران نفر از مردم سمنان در ورزشگاه تختي اين شهر اظهار داشت: موشك‌هاي سجيل داراي عملكرد چند مرحله‌اي هستند و به سرعت حركت مي‌كنند و وارد جو مي‌شوند و در نقطه هدف فرود مي‌آيند.
وي با بيان اينكه موشك‌هاي سجيل از نوع موشك‌هاي دوربرد است، ادامه داد: وزير دفاع صبح امروز در مسير پرواز اعضاي هيئت دولت به سمنان در تماسي تلفني اعلام كرد موشك سجيل 2 كه داراي فناوري بسيار پيشرفته‌اي است، از سمنان شليك شد و در نقطه هدف فرود آمد.
احمدي‌نژاد ادامه داد: اين موشك با سوخت جامد كار مي‌كند و متخصصان مي‌دانند كه سوخت جامد قدرت تحرك بسيار بالايي دارد و برد آن بسيار زياد است.
وي با بيان اينكه در موشك‌هاي قبلي از طول 26 متري موشك حدود 23 متر را سوخت تشكيل مي‌داد، اظهار داشت: استفاده از سوخت جامد حجم سوخت را به يك هشتم، 1/0 و حتي يك دوازدهم كاهش مي‌دهد.
رئيس جمهوري كشورمان ادامه داد: سوخت جامد براي موشك‌هاي ماهواره‌بر كاربردهاي فراواني دارد و هر كدام از اين موشك‌ها دقت عملكرد دارند و وقتي مي‌خواهند به هدف برخورد كنند، دايره‌اي به شعاع 250 تا 300 متر را در جو به وجود مي‌آورند و موشك سجيل 2 امروز به دايره وسط مورد نظر برخورد كرد و پيروزي كامل نصيب سازمان هوا فضاي ايران شد.

منبع : http://www.farsnews.net/newstext.php?nn=8802300595

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[size=18]خبرگزاري فارس: 30 پروژه مهم الكترونيكي، مخابراتي، راداري و جنگ الكترونيكي با حضور وزير دفاع به بهره‌برداري رسيد.[/size]

به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از اداره كل تبليغات دفاعي وزارت دفاع، در آستانه سوم خرداد سالروز فتح خرمشهر قهرمان و پيروزي بزرگ رزمندگان اسلام در عمليات بيت‌المقدس، 30 پروژه مهم الكترونيكي، مخابراتي، راداري و جنگ الكترونيك با حضور سردار مصطفي محمدنجار وزير دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح به بهره‌برداري رسيد.
سردار نجار در مراسم افتتاح اين پروژه‌ها اظهار داشت: برنامه‌ريزي منسجم و دقيقي كه در صنايع دفاعي بخصوص صنايع الكترونيك وزارت دفاع طي چند سال اخير انجام گرديده، موجب شده است هر سال محصولات كيفي و متنوع‌تري توسط صنايع دفاعي وزارت دفاع در اختيار نيروهاي مسلح قرارگيرد.
وزير دفاع گفت: اين خطوط توليدي و محصولات جديد در زمينه جنگ الكترونيك، ضدجنگ الكترونيك، سامانه‌هاي راداري و سوناري، ناوبري هوايي و دريايي، سامانه‌هاي الكترواپتيكي، ليزري، انواع دوربينهاي جديد ديد در شب پيشرفته و ترمال، ارتباطات نظامي و شبيه سازها (سيمولاتور) است.
وي افزود: سامانه‌هاي جنگ الكترونيك و ضدجنگ الكترونيك و راداري پيشرفته شامل سيستمهاي جمع آوري اطلاعات، شنود، جهت يابي و مكان يابي در باندهاي مختلف و پردازش انواع اطلاعات دريافتي است كه با بكارگيري آن، امكان شناسايي اطلاعات مخابراتي، راداري و موقعيت فرستنده‌هاي دشمن را فراهم مي آورد و در صورت لزوم مي تواند منابع انتشار فرستنده‌هاي دشمن را مورد اختلال قرار داده يا كاملاً فلج كند

منبع : http://www.farsnews.net/newstext.php?nn=8802300360

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
مهمان
این موضوع نسبت به پاسخ بیشتر بسته شده است.

  • مطالب مشابه

    • توسط parsneet
      بسم الله الرحمن الرحیم
       
      تاپیک حاضر با محوریت پوشش خبر ها و اطلاعات مسابقات نظامی برگزار شده در ایران و همچنین شرکت تیم های ایرانی در سایر مسابقات بین المللی نظامی می باشد .
       
      مقدمه :
      مسابقات نظامی هر ساله در سراسر جهان با شرکت پرسنل نظامی ( به صورت داخلی و یا بین المللی ) برگزار می گردد . این گونه مسابقات علی رقم اینکه از قواعد و استاندارد متحدی برخوردار نیستند ( منظور نبودن کمیته جامع و قوانین واحده بین المللی در رشته های تخصصی می باشد ) اما تا حدودی پیرو قواعد و ضوابط برگزاری رزمایش های نظامی هستند . ( البته تیم های ورزشی و مسابقات ارتش های جهان (CISM) تا حدودی متفاوت از سایر مسابقات تخصصی هستند که در ذیل به آن اشاره خواهد گردید )
      اساساً هدف از برگزاری این گونه مسابقات تخصصی بالا بردن آمادگی پرسنل و ایجاد حس رقابت و افزایش انگیزش پرسنل نظامی جهت فراگیری مهارت های تخصصی است . و همچنین سنجش توانمندی پرسنل در مقایسه با واحد های مشابه در ارگان های نظامی داخلی و یا ارتش های خارجی دیگر است . پس تا حدودی می توان بیان کرد که تیم های شرکت کننده ( در مسابقات بین المللی ) عموماً از بین کشور های دوست و یا هم پیمان ( و یا حداقل غیر متخاصم ) انتخاب می شوند و برای سنجش توانایی های تخصصی شان گرد هم می آیند . و همچنین حتی گاهی می تواند بیان گر همسویی کشور های شرکت کنند و حامل پیام های خاص برای ارتش های رقیب شان نیز باشند .
       
       
       
      تاریخچه :
      می توان به نوعی اولین مسابقات نظامی ( با تاکید و اولویت دادن به پرسنل نظامی ) را به یونان باستان نسب داد . در رویدادی جشن گونه که عموما" ( و نه اختصاصاً ) پرسنل نظامی در آن شرکت می کردند تا آمادگی جسمانی و مهارت های کار با سلاح در رقابت با حریفان را بسنجند . در ادامه و ظهور امپراطوری روم باستان این نوع مسابقات چهره خشن تر و جدی تری به خود گرفت به گونه ای که مکان های اختصاصی مانند کلوزیوم (Colosseum) و همچنین شرکت کنندگان مخصوص بنام گلادیاتور (Gladiator) برای شرکت در آن تربیت می گردیدند .
      این مسابقات شرحی مفصل دارد ولی به اختصار : برگزاری آن در قرون مختلف تکامل یافته و عموماً شرکت کنندگان آن از بین سربازان قوای شکست خورده در جنگ با امپراطوری روم انتخاب می شدند و در بین خیل عظیم از این سربازان که در مسابقات محلی و ایالات های مستعمره روم برگذار می شد برگزیدگان ( که یقیناً تعداد کمی از آنان بودند) می توانستند آزادی خود را به دست آورند . ولی جنگجویانی نیز بودند که به خاطر بدست آوردن پول و یا شهرت نسبت به شرکت در این مسابقات خونین اقدام می کردند . این مسابقات که به خشونت بی پروا و ضد انسانی اش معروف گشته بود بدون فایده هم البته نبود . ( البته فواید آن از دید فرماندهان نظامی ) باید اشاره کرد که تمامی این مسابقات به نبرد های خونین تن به تن اختصاص نداشت بلکه اکثر این رویداد ها به باز سازی نبرد های روم در مقابل دشمنانش مختص می شد ( یقیناً آن نبردهای که در آن پیروز گردیده بودند تا خاطرات ، تکنیک های رزم و قهرمانان آن را مرور و زنده نگاه دارند ) عده ای از سربازان لباس های قوای دشمن را بر تن می کردند و سربازانی دیگر که نقش نیروهای رومی را داشتند با بکارگیری ارابه و اسب و سلاح های آن دوران در چندین پرده که گاهی تا چند روز نیز ادامه می یافت آن نبرد خاص را باز سازی می کردند . از نحوه یورش قوای مهاجم گرفته تا نبرد های تن به تن ، عبور از رودخانه ، یورش سواره نظام ، محاصره قلعه ها و یقیناً نمایش پیروز مندانه و دلاورانه ارتش رومی بر حریف خود !
       
      در عصر جدید ایده مسابقات نظامی بعد از پایان جنگ جهانی اول شکل گرفت . در سال 1919 پس از جنگ جهانی اول ، بازی های بین متفقین توسط شورای ورزشی نیروهای متفقین ژنرال جان پرشینگ سازماندهی شد و 1500 ورزشکار از 18 کشور را گرد هم آورد تا در 24 رشته ورزشی به رقابت بپردازند. این رویداد در Joinville-le-Pont فرانسه برگزار شد . و طی سالهای بعد در ماه مه 1946 ، پس از جنگ جهانی دوم ، شورای ورزشی نیروهای متفقین توسط سرهنگ هانری دبروس و پنج‌گانه المپیک توسط سرگرد رائول مولت احیا شد و در  7 تا 8 سپتامبر همان سال دومین بازی‌های بین متفقین در برلین (در المپیاستادیون , محل برگزاری بازی های المپیک 1936) برگزار شد .
       


      چند ماه بعد، با پایان دادن به شورای ورزش نیروهای متفقین ، سرهنگ دبروس و سرگرد مولت مسابقات ارتش های جهان (CISM) را در 18 فوریه 1948 تأسیس کردند . اعضای موسس آن بلژیک ، دانمارک ، فرانسه ، لوکزامبورگ و هلند بودند . در سال 1950، آرژانتین و مصر به عضویت آن درآمدند. در سال 1951 ایالات متحده به آن پیوست . در سال 1952 عراق ، لبنان ، پاکستان و سوریه و دو سال بعد برزیل به عضویت آن درآمدند . و همچنین کانادا در سال 1985 وارد آن شد . سپس در سال 1991 با پایان جنگ سرد سازمان رقیب پیمان ورشو کمیته ورزش ارتش متفقین (SKDA) با CISM ادغام شد و خبر از پیوستن 31 کشور و عضو جدید و سایر کشورهای مرتبط با بلوک شوروی را داد. این پیشرفت سریع منجر به رسمیت شناختن توسط نهادهای بین المللی از جمله IOC شد. قبل از سال 1995 CISM هر سال 15 تا 20 مسابقات جهانی را برگزار می کرد. از سال 1995  CISM هر چهار سال یک بار بازی های جهانی نظامی را که یک رویداد چند ورزشی است با شرکت نمایندگانی از ارتشهای 127 کشور دنیا سازماندهی می کند .
       
       

       
      رویدادها
      برگزاری مسابقات مرتبط با ارتش های جهان طیف متنوعی را در بر می گیرد و بلوک های سیاسی و جغرافیایی متعدد سعی در برگزاری رویدادهای مشابه زیادی جهت بالا بردن مهارت پرسنل خود دارند . اما به نوعی اهداف برگزاری این چنین مسابقاتی تنها به بالا بردن مهارت ها محدود نمی گردد . بلکه برپایی نمایشگاه های تخصصی تجهیزات تیراندازی و حتی ماشین آلات زرهی و تسلیحات انفرادی و البسه نظامی و ... در حاشیه این مسابقات بیان گر این است که این رویدادها مکانی است تا برنامه ریزان و دست اندرکاران نظامی کشور های مختلف به عرضه و کسب اطلاعات و سنجش آمادگی قوای نظامی پیرامونی خود اقدام نمایند .
       
      به برخی از این رویدادها می توان به اختصار اشاره کرد مانند :
      - مسابقات بین المللی پنج گانه ورزشی ( تیراندازی سرعت و دقت ، میدان موانع ، شنا ۵۰ متر با مانع ، دو صحرانوردی ۸ کیلومتر و پرتاب نارنجک )
      - مسابقات بین المللی نظامی پهپادی ارتش های جهان
      - مسابقات بین‌المللی نظامی غواصی در عمق
      - مسابقات بین‌المللی نظامی جهت یابی
      - مسابقات بین‌المللی نظامی بیاتلون زرهی روسیه
      - مسابقات سراسری امنیت سایبری در آمریکا
      و ...
       

      بازتاب و آثار
      برای بیان تاثیر حضور بین المللی تیم های نظامی و ترتیب دادن این چنین مسابقاتی منعکس کردن دیدگاه بعضی از تحلیل گران غربی شاید مفید باشد به عنوان نمونه :
      «واشنگتن فری بیکن» «جوزف هومیر» تحلیلگر امنیت ملی : روسیه و چین در نمایش قدرت به آمریکا قصد شرکت در یک بازی‌های بین‌المللی در آمریکای لاتین ( ونزوئلا ) تحت عنوان « تک تیرانداز مرز » را دارند . این  بازی‌های نظامی یکی از واضح ترین نشانه‌ها  از شکل گیری یک ائتلاف ضد ایالات متحده در آمریکای لاتین است. روسیه و متحدانش ( ایران و چین ) با حضور در این مسابقات نظامی در ونزوئلا در حال نمایش قدرت هستند . با عادی سازی تحرکات نظامی دشمنان ایالات متحده در دریای کارائیب ، ما در معرض خطر در آمریکای لاتین هستیم .
       
       
      در حال حاضر به نظر می رسد که برگزاری این گونه مسابقات در بین نیرو های نظامی منطقه ای و جهانی در حال افزایش هست . مسابقاتی که هم در رشته های عمومی ( آمادگی جسمانی و ورزشی ) و هم رشته های تخصصی ( تیر اندازی ، زرهی و توپخانه ، پهپادی و ... ) با حضور تیم های چندگانه به جدیت پیگیری می شود . قطعا انتخاب تیم های ورزیده در این گونه رقابت ها باعث افزایش اعتماد به نفس پرسنل و همچنین تبلیغات مثبت برای نیرو های نظامی ما نیز خواهد گردید  . همچنین برگزاری مسابقات کشوری و درون مرزی برای ما موجبات حس رقابت و افزایش انگیزش سازمانی را برای نیروهای مسلح ما در پی خواهد داشت . انشالله 
       

       
       
       
      بن پایه :
      https://www.milsport.one/cism/members-nations
      https://www.ilsf.org/about/recognition/cism/
      https://armedforcessports.defense.gov/CISM/Military-World-Games/
      https://en.wikipedia.org/wiki/Colosseum
      https://freebeacon.com/national-security/iran-russia-china-to-run-war-drills-in-latin-america/
       
      گرد آوری جهت انجمن میلیتاری
       
       
    • توسط EBRAHIM
      IRIS و پدید آمدن برنامه فضایی ایران (قسمت اول )

      مدتیست که از رسانه های جهانی،خبرهایی به گوش میرسد که ایران در حال تولید موشکی است که توانایی حمل ماهواره به فضا دارد.آيا چنين چيزي امكان دارد؟آيا اين ماجرا يك بلوف سياسيست يا حقيقت دارد؟
      دوستان از نظرات مفيد خودشون دريق نكنند امیدوارم مبحث جالبی شود.
      با تشكر



      چند نکته قبال از خواندن مقاله :مطمئنا نظرات نویسنده با نظرات مترجم یکی نیست!!!
      در این مقاله موشک IRIS معادل موشک شهاب 3 دی فرض شده که آن هم به نوبه خود معادل موشک نو دونگ کره شمالی را در اختیار گرفته
      موشک IRIS ویا شهاب 3 دی اولین موشک ماهواره بر سبک ایران فرض شده اند (پراکنده بودن اطلاعات اجازه سخن قطعی را نمیدهد )
      موشک شهاب پنج معادل تائه دو پونگ دو کره شمالی فرض شده (البته از سوی نویسنده آن که آمریکایی هستند ) و عنوان اولین ماهواره بر سنگین ایران را بر دوش میکشد
      =============================================

      نخستین ظهور موشک ماهواره بر IRIS/IRSL-X-1

      با وجود ادعاهای ایران مبنی بر عدم بالابردن برد شهاب 3 دولت ایران در حال حاضر مشغول به ساخت و توسعه نخستین ماهواره بر خود موسوم به IRIS میباشد .
      پرتابگر ماهواره IRIS در ظاهر دارای ترکیب ساختمانی از موشک بالستیکShahab3 است که در مرحله اول از طراحی
      ان بهره میبرد و در مرحله دوم پرتابگر دارای دوقسمت موتور جامد و نیز محل حمل ماهواره (قسمت سوم) توسط پرتابگر است که قطر این مرحله از مرحله اول کمی بیشتر است و میتواند ماهواره های مخابراتی و علمی را در مدار زمین قرار دهد .
      .پرتابگر IRIS با پیکر بندی انجام شده بر روی آن پرتابگریست ایده آل به عنوان کاوشکر یا موشک اکتشافی که میتواند برای حمل کلاهک جنگی و یا توسعه کلاهک های فضایی قابل بازگشت و یا در نهایت برای ارسال محموله های علمی به فضا مورد استفاده قرار گیرد .البته این پرتابگر درحال حاضر نمیتواند ماهواره ها و یا محموله های با جرم بالا را به سمت مدار پرتاب کند . مگر اینکه مرحله سومی نیز به آن اضافه شود تا تبدیل به یک پرتابگر سنگین گردد .
      با توجه به آزمایش موشک چند مرحله ای شهاب 3 نویسنده بر این عقیده است که در صورتی که پرتاب آز مایشی موشک Shahab-3D نخستین پرواز آزمایشی پرتابگر IRIS باشد در آن صورت پرتابهای موشک های
      Shahab - 5 دومین و سومین مرحله از برنامه ساخت یک پرتابگر ماهواره ای است که ایران ادعا دارد در حال توسعه آن است .
      اولین تصویر از موشک IRIS در یکی از نمایشگاههای هوا و فضای ایرانیان در اندازه یک ماکت یک متری به نمایش گذاشته شد . نویسنده ادعا دارد که تستهای ناموفق پرتابی این موشک علت اصلی به تاخیر افتادن توسعه موشک حامل پرتابگر شهاب 5 تا کنون بوده است ولی با تردید بیان میکند که فقط زمان قادر به روشن ساختن این مطلب میباشد .

      نویسنده مقاله ادعا دارد که اختمال توسعه نوع جدیدی از موشک های بالستیک از روی این نسخه پرتابی با نامهای جدیدتر از Shahab - 3d وجود دارد ، ونیز باتوجه به موتور سوخت جامد مورد استفاده در مرحله فوقانی و نیز تمام اطلاعاتی که از موشک شهاب 3 در اختیار است ، طراحی نمایش داده شده از IRIS یقینا طرحی مناسب با استفاده از طراحی موشک بالستیک شهاب 3 است . هرچند که پرتاب این سیستم آزمایشی پیشرفته که پیش از این در غرب و شرق مورد استفاده قرار گرفته و از متدهای غربی و شرقی نیز برای توسعه استفاده کرده برای ملل چیز چندان غیر عادی نخواهد بود ، ولی به سرعت بخشیدن برای توسعه اولین ماهواره بر سنگین ایران قبل از پرتاب کمک شایانی خواهد کرد .
      نویسنده در ادامه با بیان شباهت موجود بین شهاب 3d و نسخه های دوم و سوم موشک تائه دو پونگ کره شمالی این پرسشها
      را مطرح میکند که آیا شهاب 3D میتواند نسخه اصلاح شده از ماهواره بر ایرانی IRIS باشد که تست نخست خود را سپری کرده است ؟ آیا این موشک همان نسخه بالستیک فضایی از موشک تائه دو پونگ 2 کره شمالی وترکیب ماهواره بر شهاب 5 است و یا اینکه موشک بالستیکی ساخت ایران است ؟
      شاید تاحد زیادی بتوان گفت که ایران در حال همکاری با کره شمالی برای ساخت نسخه دوم و سوم ماهواره بر شهاب 5 است و هر دو در انجام این طرح مشارکت جدی دارند. کره شمالی که در سال های پایانی قرن 20 نسخه جدید و بهسازی شده ای از موشک تائه دو پونگ 1 را آزمایش کرده بود در بین 26 Juan و 2 Julay سال 2001 نخستسن نمونه پرتابی از موشک تائه دو پونگ دو را برای پرتاب بر روی سکوی تاسیسات پرتاب خود قرار داده بود .
      این کاملا واضح است که موشک شهاب 3 دی چند ثانیه پس از پرتاب و قبل از پایان مرحله اول در اولین تست خود در آسمان منفجر شد . با وجود طراحی متناسب موتور سوخت جامد آن و نیز پوشش آیرو دینامیک موشک متاسفانه انفجار باعث جلوگیری از آزمایش این قسمت ها گردید . در کل باید به این نتیجه رسید که در صورت تداوم برای ساخت و تکمیل شهاب 5 گلی به یاد ماندنی برای مردم ایران در بخش فضا به ثمر خواهد رسید .


      ========================================
      اما مشخصات موشک IRIS

      حد اکثر بار قابل حمل توسط کلاهک موشک (کیلوگرم ): 760-987-1,158 بار فضایی و یا کلاهک جنگی .
      حداکثر برد ( کیلومتر ) : 1500
      تعداد مراحل : 2
      قطر موشک (متر ) : 1.32 - 1.35 – 1.85
      ارتفاع موشک : 17.1 متر
      وزن در حالت پرتابی سبک : 16000 کیلوگرم
      وظیفه : برای پرتاب محموله های فضایی علمی و تحقیقاتی و نیز ماهواره ها

      اطلاعات مربوط به مرحله اول موشک
      ارتفاع : 14 متر
      قطر : 1.32 – 1.35 – 1.85 متر
      جرم :15092 کیلوگرم
      تراست : موثر 26051 کیلوگرم بر فوت مربع - واقعی 26,760-26,600 کیلوگرم بر فوت مربع
      زمان سوخت : 110 ثانیه
      نوع سوخت : TM-185 (20% Gasoline + 80% Kerosene)
      نوع اکسید کننده : AK-27I (27% N2O4 + 73% HNO3 + Iodium Inhibitor)
      جرم سوخت :12912 کیلو گرم

      اطلاعات مربوط به مرحله دوم موشک
      ارتفاع : 3 الی 4 متر در کل
      قطر : 1.3 ای 2 متر
      وزن : نا معلوم
      تراست موتور : نامعلوم
      مدت زمان سوخت : 100 ثانیه
      نوع سوخت : جامد

      لطفا اگر کسی تصویری از این پرتابگر داره در تاپک قرار بده

      ادامه دارد ..........
      ======================
      منبع خبر:وبلاگ هوانوردی قرن 21
    • توسط hamed_713
      "آنسات" به هلی کوپتر آموزشی نیروی هوایی روسیه مبدل خواهد شد

      ژنرال "ویکتور ایوانوف" رییس اداره نیروی هوایی نظامی ارتش روسیه روز سه شنبه به خبرنگاران گفت که "آنسات" بعد از پایان آزمایشات دولتی مشترک و بهره برداری تجربی در نیروها تا سال 2010 به هلیکوپتر اصلی آموزشی نیروی هوایی کشور مبدل خواهد شد.

      وی یادآوری نمود که این تصمیم در سال 2001 توسط مسئولین وقت وزارت دفاع اتخاذ شده بود.

      ژنرال ایوانوف گفت: آزمایش "آنسات" برای آنکه به صورت نمونه آموزشی در آید، به مدت یک و نیم تا دو سال طول خواهد کشید. طی این مدت باید آن را تکمیل کرد.

      وی توضیح داد که در حال حاضر خلبانان مدرسه عالی خلبانی "سیرزانسک" از هلی کوپترهای "می-2" بعنوان هلی کوپتر آموزشی استفاده می کنند.

      وی گفت: نیروی هوایی برای آموزش خلبانی در ابتدا به 25-30 فروند "آنسات" نیاز دارد. بعد از آن این میزان افزایش داده خواهد شد.

      هلی کوپتر سبک چند منظوره "آنسات" با توان حمل 1-1,3 تن، حداکثر وزن پروازی 3,3 تن و حمل تا 9 سرنشین در دفتر طراحی کمپانی "KVZ" با همراهی دیگر سازمان های و موسساتی که در امور تجهیزات هوایی مشغول هستند، ساخته شده است.

      اولین پرواز "آنسات" در ماه اوت سال 1999 انجام شد. "آنسات" بر خلاف نمونه های مشابه غربی خود دارای دو موتور است که به مراتب ضریب اطمینان و امنیت آن را بالا می برد.

      نووستی
  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.