Recommended Posts

[img]http://media.farsnews.com/Media/8804/ImageReports/8804160801/13_8804160801_L600.jpg[/img]

[img]http://media.farsnews.com/Media/8804/ImageReports/8804160801/4_8804160801_L600.jpg[/img]

[img]http://media.farsnews.com/Media/8804/ImageReports/8804160801/2_8804160801_L600.jpg[/img]

[img]http://media.farsnews.com/Media/8804/ImageReports/8804160801/1_8804160801_L600.jpg[/img]

[img]http://media.farsnews.com/Media/8804/ImageReports/8804160801/10_8804160801_L600.jpg[/img]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[b]بالگرد 209 کبري توسط متخصصان هوانيروز کرمان به وضعيت عملياتي درآمد [/b]


يک فروند بالگرد 209 کبري پايگاه هوانيروز کرمان با تلاش متخصصان و کارکنان فني اين پايگاه از وضعيت پرواز محدود خارج شد و به وضع عملياتي در آمد.

[img]http://www.irna.ir/NewsMedia/Photo/Larg_Pic/2009/7/8/img633826577723125000.JPG[/img]

[img]http://www.irna.ir/NewsMedia/Photo/Larg_Pic/2009/7/8/img633826577009843750.JPG[/img]

به گزارش خبرنگار ايرنا در آييني که روز چهارشنبه به همين مناسبت در پايگاه هوانيروز کرمان برگزار شد، فرمانده اين پايگاه گفت: يک فروند بالگرد 209 ( کبري) بيش از 20 سال به صورت پرواز محدود فعاليت مي کرد که با تلاش کم نظير متخصصان و کارکنان فني از اين وضعيت خارج شد و به وضعيت عملياتي درآمد.
امير سرتيپ دوم پدرام خوشکار افزود: سال گذشته با تشکيل اتاق فکر و تبادل نظر با متخصصان هوانيروز کرمان تصميم بر اين شد کار عملياتي کردن اين بالگرد بوسيله متخصصان اين پايگاه انجام و از وضعيت پرواز محدود خارج شود.
وي اضافه کرد: با خودباوري و تلاش کم نظير متخصصان پايگاه هوانيروز کرمان و موافقت فرماندهي هوانيروز جمهوري اسلامي کار عملياتي کردن اين بالگرد از 30 بهمن ماه سال گذشته در پايگاه هوانيروز کرمان آغاز شد.
امير خوشکار گفت: با انجام بيش از 8 هزار ساعت کار فني اين بالگرد در حال حاضر به موشکهاي عملياتي مجهز شده و در خدمت نيروي زميني ارتش جمهوري اسلامي ايران قرارگرفته است.
فرمانده پايگاه هوانيروز کرمان گفت: اين اقدام حدود 10 ميليارد ريال صرفه جويي ارزي براي کشور به همراه داشته است.
وي پشت سر گذاشتن 6 هزار و 12 روز معادل بيش از 17 سال پرواز بدون سانحه در پايگاه هوانيروز کرمان را يکي از افتخارات اين پايگاه برشمرد و گفت: اين مدت پرواز بدون سانحه در ارتش جمهوري اسلامي ايران يک رکورد محسوب مي شود.
فرمانده پايگاه هوانيروز کرمان گفت: در طول سه سال گذشته 7 فروند بالگرد توسط متخصصان فني اين پايگاه تعمير و به ناوگان هواپيمايي پيوسته است.
امير خوشکار اضافه کرد: پايگاه هوانيروز کرمان از نظر تعمير و نگهداري بالگردها طي دو سال گذشته مقام اول را در بين پايگاههاي هوانيروز کشور بدست آورده است.
وي به برپايي هشت همايش فني با حضور متخصصان فني اين پايگاه اشاره کرد و گفت: در اين همايشها مقالات و آخرين دستاوردهاي فني پايگاه هوانيروز کرمان ارايه شده که اثرات بسيار مثبتي از نظر بالا بردن دانش فني کارکنان داشته است.
معاون هماهنگ کننده نيروي زميني ارتش جمهوري اسلامي ايران نيز در بازديد از وضعيت بالگرد 209 ، ضمن تقدير از اقدام متخصصان و کارکنان فني پايگاه هوانيروز کرمان در اين راستا آن را کاري ارزشمند توصيف کرد.
امير سرتيپ محمد حسن باقري افزود: اين موفقيت با همت ، توانمندي و اراده شما بدست آمده که خواسته خود را به مرحله توانستن رسانده ايد.
وي تاکيد کرد: پايگاه هوانيروز کرمان همواره از نظر فني و عملياتي جزو پايگاههاي رتبه اول در سطح کشور مطرح بوده است.
امير سرتيپ باقري اعتماد به نفس متخصصان و کارکنان فني اين پايگاه را شايسته تقدير دانست و اظهار اميدواري کرد روز به روز شاهد درخشش هر چه بيشتر اين پايگاه در سطح کشور باشيم.

http://www.irna.ir/View/FullStory/?NewsId=579690

[color=blue]در تاپيك اخبار نظامي ايران ادغام گرديد
ارشيا[/color]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[color=blue]قطری‌ها در ایران دوره افسری نیروی دریایی می‌بینند [/color]
سرلشکر حمد بن علی العطیه، رئیس ستاد نیروهای مسلح کشور قطر و هیات همراه که بنا به دعوت وزارت دفاع و پشتیبانی جمهوری اسلامی به ایران سفر کرده است، دیروز از دانشگاه علوم دریایی امام خمینی نوشهر بازدید كرد.
به گزارش مارین‌نیوز به‌نقل از روابط عمومی نیروی دریایی ارتش، این هیات پس از ورود به دانشگاه علوم‌دریایی امام خمینی نوشهر، پس از شركت در جلسه توجیهی با حضور فرمانده دانشگاه، رییس عقیدتی- سیاسی، فرمانده حفاظت اطلاعات، اساتید و فرماندهان یگان‌های عمده؛ از دانشکده‌های پنجگانه این دانشگاه و آزمایشگاه‌های مربوطه بازدید کردند.
رییس ستاد نیروهای مسلح قطر این بازدید را بسیار خوب توصیف کرد وگفت: با توجه به محیط و فضای خوب و امکانات آموزشی دانشگاه علوم دریایی امام خمینی، درخواست خود را مبنی بر اعزام دانشجویان این کشور برای آموزش دوره افسری نیروی دریایی به کشور جمهوری اسلامی ایران تسلیم مقامات مربوطه خواهیم کرد.
بناباین گزارش، سرلشکر حمدبن‌علی العطیه و هیات همراه پس از بازدید 2 ساعته شهرستان نوشهر را ترک کردند.
همچنین؛ امیر سرتیپ سیدعبدالرحیم موسوی، جانشین فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران، كه چهارشنبه هفته گذشته از این دانشگاه دریایی بازدید كرده بود، هدف خود از این سفر را بررسی وضعیت پیشرفت کارها و آماده شدن دانشگاه جهت برگزاری مراسم مشترک تحلیف و دانش آموختگی دانشجویان آجا که در سال جاری در این دانشگاه برگزار می‌شود؛ عنوان کرد.
امیر موسوی در این بازدید، در ملاقات حضوری با کارکنان، اساتید و فرماندهان یگان‌های دانشجویی این دانشگاه بر ارتقاء سطح کیفی آموزش‌های علمی و تخصصی دانشجویان تاکید کرد و افزود: اساتید و فرماندهان هرکدام باید سرمشق و الگوی مناسب برای دانشجویان باشند.
[url]http://marinenews.ir/?show=news&maj=news&type2=showz&catid=2613[/url]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[color=blue]یک سوم میانی مرز سیستان مسدود می شود[/color]
فرمانده نیروی انتظامی کشور، از انسداد یک سوم میانی مرزسیستان و بلوچستان در طی سال جاری خبر داد.
سردار اسماعیل احمدی مقدم در خصوص وضعیت امنیتی مرزهای شرقی کشور افزود: تامین امنیت مرزهای کشور در جایگاه مطلوبی قرار دارد و با توجه به انسداد بخشی از مرز سیستان و بلوچستان در سال گذشته امسال نیز در طی عملیات انسداد مرزهای سیستان و بلوچستان یک سوم میانی این مرز نیز مسدود خواهد شد.
وی در ادامه با اشاره به اعتبار 130 میلیارد تومانی تخصیص یافته از سوی دولت به نیروی انتظامی در لایحه بودجه سال جاری یادآور شد: این میزان در روند بررسی لایحه بودجه کاهش یافته و پیش بینی می شود به 100 میلیارد تومان رسیده باشد.
سردار احمدی مقدم، اعتبار تخصیص یافته را برای نیروی انتظامی کشور مطلوب نداست ولی در عین حال متذکر شد: اگر اعتبار 100 میلیارد تومانی تخصیص یافته به صورت مستمر و به موقع باشد می توان با هزینه متناسب نسبت به توزیع اعتبارات اقدام کرد.
وی در ادامه با اشاره به روند اجرای طرح ارتقاء انضباط اجتماعی، روند اجرای این طرح را وابسته به حوزه جغرافیای عنوان کرد و افزود: در هر حوزه جغرافیایی یک موضوع اولویت دارد و فرماندهان استانها بر اساس وضعیت جرم و مطالبات مردم واکنش نشان داده و طرحهای فوفق را اجرا می کنند.
سردار احمدی مقدم همچنین نقش نیروی انتظامی را در انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری مهم و تاثیرگذار عنوان کرد و افزود: نیروی انتظامی در همه مراحل انتخابات حضوری فعال، تاثیرگذار و بی طرفانه داشت و توانست با مدیریت صحیح و منطقی از ابتدای روز رای گیری تا زمان اعلام شدن نتایج نسبت به حفظ امانت و اجرای وظیفه خود در پاسدارای از صندوقهای رای نفقش خود را ایفا نماید.
وی یادآور شد: نیروی انتظامی در روزهای اول با هدایت افکارعمومی، روشنگری و با حداقل توسل به خشونت و زور، مردم را از صف اغتشاشگران جدا کرد این داستان گرچه با هزینه اما در مدت زمان کوتاهی به پایان رسید.
http://tabnak.com/nbody.php?id=6898

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[color=blue]ساخت هواپیماهای پهن پیکر با مشارکت خارجی‌ها[/color]
از آنجا که یکی از برنامه‌های تحریم آمریکا علیه ایران نفروختن هواپیماهای مسافری و قطعات مربوط به آن است، حمل ونقل هوایی کشور نتوانسته آن طور که شایسته است از تمام ظرفیت های موجود بهره ببرد. البته با وجود اعمال فشارها و تحریم‌ها، صنعت هوایی کشور با استفاده از راهکارهای جایگزین، اجازه زمین‌گیر شدن این صنعت را نداده است
"علی‌اکبر محرابیان" وزیر صنایع و معادن از مذاکره ایران با چند کشور خارجی برای ساخت هواپیماهای پهن پیکر خبر داد.
وی همچنین راه‌اندازی کارخانه ساخت هواپیماهای پهن پیکر مسافربری را به عنوان یکی از برنامه‌های مهم این سازمان در سال جاری عنوان کرد.
محرابیان به پیگیری این مساله به طور هفتگی اشاره کرد و افزود: این مساله نشانه عزم وزارت صنایع و معادن برای به نتیجه رساندن این پروژه بزرگ است.
وی همچنین "منوچهر منطقی" مدیرعامل پیشین ایران خودرو که کارنامه درخشانی در عرصه صنعت خودرو از خود برجای گذاشته است را به عنوان مسئول این پروژه معرفی کرد و گفت: البته نباید انتظار داشت که این پروژه طی چند ماه جواب روشنی دهد، زیرا قطعا نیازمند تحقیقات و تلاش بسیار است تا بتوان تولید هواپیماهای پهن پیکر را به عنوان یکی از افتخارات ایران در آینده مطرح کرد.

به گفته محرابیان، در زمینه هوافضا اقدامات خوبی از سوی دولت و بخش خصوصی صورت گرفته و هم ‌اکنون هر دو بخش به این نتیجه رسیده‌اند که باید با تمرکز تمام فعالیت‌ها در مدیریت، برنامه‌ریزی و تصمیم‌گیری در این زمینه پیشترفت کنیم.
از آنجا که یکی از برنامه‌های تحریم آمریکا علیه ایران نفروختن هواپیماهای مسافری و قطعات مربوط به آن است، حمل ونقل هوایی کشور نتوانسته آن طور که شایسته است از تمام ظرفیت های موجود بهره ببرد.
البته با وجود اعمال فشارها و تحریم‌ها، صنعت هوایی کشور با استفاده از راهکارهای جایگزین، اجازه زمین‌گیر شدن این صنعت را نداده است و اکنون ناوگان حمل ونقل هوایی کشور با حدود 140 فروند هواپیما، وظیفه حمل و نقل چهار درصد مسافران کشور را برعهده دارد. اما ورود هواپیماهای جدید به ناوگان هوایی کشور خون تازه‌ای در رگ‌های این صنعت وارد می‌کند.
از آنجا که بر اساس سیاست‌های تحریمی امریکا، شرکت‌ها اجازه فروش هواپیمایی که 20 درصد از قطعات آن امریکایی باشد را به ایران ندارند، به احتمال قریب به یقین شریک خارجی ایران در ساخت و تولید هواپیماهای پهن پیکر را باید در قاره آسیا جست و جو کرد.
سابقه همکاری ایران و روسیه در خرید و فروش و حتی انتقال تکنولوژی ساخت هواپیما، این احتمال را قوت می‌بخشد. مهمترین همکاری روس‌ها با ایران در پروژه ساخت ایران 140 است که در آینده با انتقال کامل دانش ساخت به پایان خواهد رسید.
"سرگئی کاسپرین"، معاون اول شرکت هواپیماسازی "توپولف" روسیه پس از انجام مذاکرات برای فروش توپولف 204 به سازمان صنایع هواپیماسازی ایران و مونتاژ این هواپیما در داخل ایران، علاقه مندی شرکت متبوع خود را برای گسترش همکاری با ایران اعلام کرده است.
[url]http://tabnak.com/nbody.php?id=6901[/url]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
مسکو، 23 تیر، خبرگزاری «ریا نووستی»/ دو کوروت موشک بر کلاس "سار-5" به نام های "ایلات" و "هانیت" روز 14 جولای دریای مدیترانه را ترک و از طریق کانال سوئز وارد دریای احمر شدند.

به گزارش «ریا نووستی» از ISRA.com به نقل از "فرانس پرس، در این گزارش تاکید شده که "هانیت" در ماه ژوئن سال جاری دوباره از کانال مذکور عبور کرده بود.

ده روز پیش خبرگزاری "رویترز" گزارش داد که زیردریایی اسراییلی کلاس "دلفین" از کانال سوئز عبور کرده و همراه با کوروت موشک بر وارد دریای مدیترانه شده است.

بعد از آن یکی از افسران عالیرتبه نیروی دریایی اسراییل طی مصاحبه ای با رویترز تاکید کرد که فرماندهی نیروی دریایی اسراییل تصمیم ندارد که یک زیر دریایی به طور دائم در دریای احمر داشته باشد. برخی از تفسیرگران این سخنان را چنین ارزیابی کردند: اسراییل قصد ندارد که از "ایلات" بعنوان سکو (و یا یکی از سکوهای) حمله به ایران استفاده کند.

منبع: http://pe.rian.ru/defense_safety/operatsia/20090714/122336663.html

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[color=darkblue] سردار نجار در آیین رونمایی این فشنگ اظهار داشت: با توجه به رویکرد وزارت دفاع مبنی بر تأمین نیازمندیهای کشور در حوزه‌های مختلف و با بهره‌گیری از ظرفیتهای خالی بخش دفاع، برای نخستین بار در کشور موفق شدیم فشنگ ورزش تیراندازی با اهداف پروازی را که به لحاظ کیفی بسیار بالاتر از مشابه خارجی آن است، تولید و به ورزشکاران رشته تیراندازی تقدیم کنیم.

فشنگ تیراندازی به اهداف پروازی، با حضور سردار نجار وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و مسئولان فدراسیون تیراندازی رونمایی شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از اداره کل تبلیغات دفاعی وزارت دفاع، فشنگ تیراندازی به اهداف پروازی توسط سازمان صنایع دفاع وزارت دفاع و با همکاری فدراسیون تیراندازی طراحی و به تولید انبوه رسیده است.

سردار نجار در آیین رونمایی این فشنگ اظهار داشت: با توجه به رویکرد وزارت دفاع مبنی بر تأمین نیازمندیهای کشور در حوزه‌های مختلف و با بهره‌گیری از ظرفیتهای خالی بخش دفاع، برای نخستین بار در کشور موفق شدیم فشنگ ورزش تیراندازی با اهداف پروازی را که به لحاظ کیفی بسیار بالاتر از مشابه خارجی آن است، تولید و به ورزشکاران رشته تیراندازی تقدیم کنیم.

وی افزود: بر اساس بررسی بعمل آمده تنها سه کشور در آسیا قادر به تولید این فشنگ هستند که دو کشور با مونتاژ قطعات وارداتی و یک کشور خودش کار تولید را بر عهده دارد و ایران دومین کشور در آسیا است که بطور کاملاً بومی موفق شده است این فشنگ را تولید نماید.

این فشنگ 24 گرمی از نظر مشخصات کیفی نظیر دامنه تغییر سرعت، ضربه برگشت سلاح، کیفیت توزیع ساچمه و قدرت شکنندگی دارای مزیتهای فنی آشکاری نسبت به مشابه خارجی آن است.

سردار نجار افزود: نمونه نهایی آزمایش این فشنگ در بهمن سال 87 تولید و پس از آزمونهای متعدد در اردیبهشت ماه سال 88 به تولید انبوه رسید و به مدت 2 ماه مورد آزمون میدانی در شرایط واقعی قرار گرفت و امروز پس از رونمایی آماده بهره‌برداری در باشگاههای تیراندازی داخل و خارج از کشور است.

وزیر دفاع با تشکر از همکاری فدراسیون تیراندازی و قدردانی از تلاش متخصصان سازمان صنایع دفاع تصریح کرد: صنعت دفاعی امروز علاوه بر تأمین نیازمندیهای دفاعی نیروهای مسلح بعنوان سرمایه و پشتوانة مستحکم ملی در خدمت اقتصاد، ورزش، صنعت، عمران و بطور کلی توسعه و پیشرفت کشور قرار دارد.[/color]

منبع : http://www.dolat.ir/NSite/FullStory/?id=178968

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[color=darkblue]سلام[/color]

[color=blue]تشکیل وزارت دریاداری درکشور پیشنهاد شد[/color]
[color=darkblue]فرمانده نیروی دریایی ارتش با اشاره به وجود منابع انسانی ،ناوگان نظامی، تجاری و صیادی ،بنادر و سواحل مناسب در کشور به عنوان عناصر تشکیل دهنده قدرت دریایی گفت: متاسفانه تاکنون هماهنگی لازم بین مراجع سیاست گذار و ارگانهای دریایی وجود نداشته است و نتوانسته ایم توانمندی های بالقوه را عینیت بخشیده و به قدرت مطلوب دریایی دست یابیم.
به گزارش مانا ،امیر دریادار حبیب الله سیاری با بیان این مطلب گفت :برای ایجاد قدرت دریایی واقعی در کشور و تحکیم آن ،ایجاد وحدت در سیاست گذاری ها و مدیریتها و همچنین هماهنگ کردن فعالیت ارگانهای دریایی کشور اصلی اجتناب ناپذیر است.
و ی گفت:این در حالی است که نحوه ایجاد این وحدت باید به گونه ای باشد که تمرکز غیر دلخواه و ناهمساز که درنهایت موجب آشفتگی خواهد شد ایجاد نشود.
سیاری ادامه داد:اتحادی که از ترکیب عوامل و عناصر قدرت دریایی حاصل می شود باید به نحوی باشد که همزمان با تحکیم قدرت دریایی از تمرکز بی رویه و غیر منطقی آن نیز جلوگیری کند.
فرمانده نیروی دریایی ارتش با اشاره به وجود وزارتخانه دریاداری در بیشتر کشورهای دنیا گفت:این وزارتخانه در این کشورها بالاترین مرجع سیاست گذاری و اجرایی در امور دریایی است که متاسفانه ما در کشورمان از آن بی بهره ایم.
وی ادامه داد : در این راستا پیشنهاد می شود برای بخش غیر نظامی دریایی کشور مانند ناوگان تجاری ،صیادی ،نفتکش ،سازمان بنادر و دریانوردی و... وزارتخانه ای با عنوان وزارت دریاداری تشکیل شود که از یک سو هماهنگ کننده کلیه ارگانهای دریایی غیر نظامی کشور باشد و از سوی دیگر موجب ایجاد وحدت و انسجام بین عناصر غیر نظامی و همچنین هماهنگی با عناصر نظامی قدرت دریایی کشور شود.[/color]
[url]http://mana.ir/news/?uiq=8482[/url]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[color=darkblue]سلام

فرمانده نيروي دريايي ارتش:
توان نيروي دريايي ارتش در سطح منطقه بسيار بالاست
فرمانده نيروي دريايي ارتش جمهوري اسلامي ايران اظهار كرد: توان نيروي دريايي ارتش در سطح منطقه بسيار بالاست، اما اين توان بايد تقويت شود.
امير دريادار حبيب‌الله سياري طي بازديدي از كارخانجات نيروي دريايي خطاب به مسوولان، مهندسان و كاركنان اين مجموعه عنوان كرد كه ملت شريف ايران به شما كه به طور شبانه روزي تلاش مي‌كنيد نيازمندي‌هاي نيروي دريايي را تامين كنيد افتخار مي‌كند.
وي افزود: شما متخصصان با توليد نيازمندي‌ها موجب ارتقاي توان رزمي اين نيرو در انجام ماموريت خطير صيانت و پاسداري از منافع جمهوري اسلامي ايران در آب‌هاي سرزميني و بين‌المللي خواهيد شد كه اين امر قطعا رضايت خداوند، حضرت بقيه‌الله الاعظم و مقام معظم رهبري و فرماندهي كل قوا و ملت ايران را در بر خواهد داشت.
فرمانده نيروي دريايي ارتش، تصريح كرد: دشمنان ايران همواره نيروهاي مسلح را رصد مي‌كنند و با اقداماتي از قبيل تحريم تصور مي‌كنند مانع اقتدار ما شده‌اند، اما اين در حالي است كه نيروهاي مسلح ايران به ويژه نيروي دريايي ارتش اين افتخار را دارند كه به ملت ايران نويد دهند كه امروز به مرحله‌اي رسيده‌ايم كه نياز به تجهيزات غيربومي نداريم و گواه اين ادعا حضور مستمر ناوگان نيروي دريايي ارتش در آب‌هاي بين‌المللي شمال اقيانوس هند، خليج عدن و تنگه باب‌المندب به مدت دو ماه و انجام گشتزني، آنهم با اتكاء به حمايت و پشتيباني خود است و اين اقتدار ملي است كه با رهنمودهاي مقام معظم رهبري و فرماندهي كل قوا به آن رسيده‌ايم.
سياري در پايان خاطرنشان كرد: شما متخصصان سهم بزرگي در توان بازدارندگي و اقتدار حضور در آب‌هاي آزاد داريد؛ پس به خود بباليد و سعي كنيد به حول قوه‌ي الهي هر روز پيشرفت قابل توجهي داشته باشيد. [/color]
[url]http://www.sepahnews.com/shownews.Aspx?ID=6be5ba0f-fcde-4d7d-baec-6f0a9192099a[/url]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[color=darkblue]فرمانده نيروي زميني سپاه:[/color]
[color=blue]ويژگي‌هاي جغرافيايي ايران از عوامل برتري‌ساز در نبرد نامتقارن است[/color]
[color=darkblue]فرمانده نيروي زميني سپاه پاسداران انقلاب اسلامي ويژگي هاي جغرافيايي و سياسي جمهوري اسلامي را از عوامل برتري‌ساز ايران در نبرد نامتقارن خواند.
به گزارش روابط عمومي نيروي زميني سپاه، سردار محمد پاكپور فرمانده نيروي زميني سپاه طي سخناني در جمع فرماندهان گردان‌هاي رزم سپاه با تاكيد بر بر آمادگي عملياتي سپاه و بسيج به تشريح دكترين رزم سپاه در نبرد نامتقارن پرداخت و گفت:
تهديداتي كه در آينده براي ما متصور است به لحاظ شكلي با نبرد ما با عراق خيلي متفاوت است و بايد متناسب با تهديدات برنامه‌ريزي لازم جهت مقابله با دشمن صورت گيرد.
وي افزود: با ابتكار و خلاقيت و به كارگيري شيوه‌هاي جديد مي‌توانيم از تك تك تجهيزات و ابزارهاي نظامي موجود در جنگ ناهمطراز استفاده كنيم.
فرمانده نيروي زميني سپاه با بيان گوشه‌اي از تجربيات جنگ 33 روزه حزب الله لبنان، ويژگي هاي جغرافيايي و سياسي كشور جمهوري اسلامي را از عوامل برتري‌ساز ايران در نبرد نامتقارن خواند و گفت: بايد با توجه به نوع نبرد، شيوه به كارگيري سلاح‌ها را بازتعريف كنيم.
فرمانده نيروي زميني سپاه مديريت منسجم، آموزش‌هاي متناسب، توجيه ماموريت و تامين تجهيزات گردان‌هاي بسيج را از جمله نكات قابل توجه در افزايش كارايي بسيج دانست و تاكيد كرد: اين ماموريتي است كه به نيروي زميني سپاه واگذار شده و بايد به بهترين شكل اجرا شود، چرا كه سازمان گردان‌هاي عاشورا و امام حسين(ع) بخش عمده اي از اركان اساسي ماموريت‌هاي سپاه است.
پاكپور در پايان با تاكيد بر اينكه ما بايد هوشيار بوده، خودمان را براي هر شرايطي مهيا كنيم و توان خودمان را كه همان توان سپاه و توان اصلي بسيج است افزايش دهيم، تاكيد كرد: ما هميشه به عنوان پاسداران نظام و انقلاب در صف اول بوده و هستيم و دفاع از اين انقلاب را بر خود واجب مي‌دانيم و همچون 30 سال گذشته در هر جبهه‌اي كه لازم باشد وارد عرصه دفاع خواهيم شد. [/color]
[url] http://www.ro-defa.ir//index.php?option=com_content&task=view&id=2152&Itemid=28[/url]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[b]وزیر نفت از کشف یک میدان عظیم نفتی در جنوب کشور خبر داد و تاکید نمود که جزئیات تکمیلی این خبر را در روزهای آینده اعلام خواهد کرد.[/b]

به گزارش خبرنگار مهر، غلامحسین نوذری امروز سه شنبه در بازدید ازساختمان مرکزی حراست وزارت نفت از کشف یک میدان بزرگ نفتی خبر داد و گفت: اطلاعات مربوط به موقعیت دقیق جغرافیایی، حجم ذخایر درجا و قابل استحصال این میدان به زودی اعلام می‌شود.

گفته می‌شود این میدان، یکی از بزرگترین میدان‌های نفتی اکتشاف شده ظرف سال‌های اخیر است که به همت متخصصان ایرانی در مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت ایران کشف شده است.

جزئیات تکمیلی این خبر متعاقبا از سوی وزیر نفت طی روزهای آینده اعلام خواهد شد.

http://www.mehrnews.com/fa/

[color=blue]در تاپیک اخبار عمومی و داخلی ایران ادغام شد
ارشیا[/color]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[b]وزير دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح از اعلام خبر خوش در حوزه دفاعي در آينده نزديک خبر داد. [/b]
سردار سرتيپ احمد وحيدي در حاشيه مراسم توديع ومعارفه وزراي قدم و جديد کشور در جمع خبرنگاران در پاسخ به اينکه مهمترين برنامه شما در وزارت دفاع چيست گفت : ارتقاي قابليت هاي دفاعي، ارتقاي منزلت و معيشت نيروهاي مسلح و توسعه ديپلماسي دفاعي از جمله مهمترين برنامه هاي من است.

http://www.iribnews.ir/VmkNews.aspx?ID=V557644

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[color=red]ايران صاحب اولين "اسكادران صاعقه " شد

خبرگزاري فارس: با افزايش جنگنده‌هاي صاعقه به يك اسكادران، هواپيماهاي ساخت كشورمان حضوري با شكوه در رژه 31 شهريورماه خواهند داشت.[/color]


اميرخلبان حسن شاه صفي فرمانده نيروي هوايي ارتش جمهوري اسلامي ايران در گفتگو با خبرنگار دفاعي خبرگزاري فارس با اشاره به تمرينات پايگاههاي مختلف اين نيرو براي برگزاري رژه با شكوه هفته دفاع مقدس گفت: قرار بر اين بود كه اين رژه در روز 29 فروردين برگزار شود كه به دليل نامساعد بودن شرايط جوي به 31 شهريور موكول شد.
شاه صفي ادامه داد: اگر شرايط جوي اجازه اين كار را بدهد و بتوانيم ديگر شرايط لازم را مهيا كنيم، رژه هوايي با همان توان مد نظر در گذشته، اجرا خواهد شد.

* ساخت يك اسكادران جنگنده صاعقه

وي با بيان اينكه در اين رژه هوايي انواع جنگنده - بمب‌افكن‌هاي نيروي هوايي ارتش حضور خواهند داشت، افزود: از جنگنده‌هاي بومي همچون آذرخش، ايران 140 و صاعقه نيز در اين رژه هوايي استفاده خواهد شد.
امير شاه صفي با اعلام خبر ساخت "يك اسكادران جنگنده صاعقه " در كشور، از حضور قابل توجه آنها در رژه روز سه شنبه هفته جاري ياد كرد و افزود: با اين اقدام مهم، ايران اسلامي جايگاه خود را در عرصه هوايي نيز ارتقاء خواهد بخشيد و نيروي هوايي ارتش و وزارت دفاع نشان دادند با يك برنامه‌ريزي صحيح و مديريت مناسب، مي توانند در بخش مهم و مدرني چون ساخت جنگنده نيز سرافراز باشند.
فرمانده نيروي هوايي ارتش تاكيد كرد: با توليد انبوه جنگنده‌هاي بومي صاعقه، تمام گلوگاههاي طراحي و ساخت اين هواپيما براي ما حل شده است و ما تلاش خواهيم كرد تا در آينده، نمونه‌هاي به‌روزتر و مدرن‌تري را وارد ناوگان خود كنيم.

[url= http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8806280342]منبع[/url]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[color=red]ادعای خنده دار ان.بی. سی:
کلاهک هسته ای ایران در میدان بهارستان کشف شد!
این شبکه با نشان دادن این موشک مدعی شد که کلاهک اتمی درون آن قرار گرفته و در زمان مقتضی برای مقابله با اسراییل و رسیدن به نهایت آرزوی تند روهای ایران، مورد استفاده قرار خواهد گرفت.[/color]

عصر ایران- یک منبع آمریکایی از دسترسی ایران به کلاهک هسته ای و قریب الوقوع بودن ساخت بمب اتمی توسط کشورمان خبر داد.

به گزارش عصر ایران، شبکه خبری ان.بی.سی آمریکا در خبری مضحک اعلام کرد: نمونه موشکی که چندی پیش خیلی ساده و بی سر و صدا در یک نمایشگاه در میدان بهارستان تهران در دید عموم گذاشته شده بود، سلاح اتمی بود و لذا باید در مواجهه با ایران دقت کرد و سرعت عمل داشت.

این شبکه با نشان دادن این موشک مدعی شد که کلاهک اتمی درون آن قرار گرفته و در زمان مقتضی برای مقابله با اسراییل و رسیدن به نهایت آرزوی تند روهای ایران، مورد استفاده قرار خواهد گرفت.
البته ان . بی. سی نگفت که از کجا متوجه شده است که درون موشک مذکور چه چیزی نهفته بوده است و اساساً کشوری که منکر داشتن سلاح اتمی است ، مگر آن را در وسط شهر به نمایش می گذارد؟!

در همین راستا، روزنامه گاردین نیز مدعی شد که بازرسان آژانس اتمی سازمان ملل متحد اخیرا مدارکی دال بر وجود اطلاعات کافی برای ساخت سلاح اتمی در ایران کشف کرده اند.

گاردین با استناد به اطلاعات یک مقام ناشناس در آژانس مذکور اعلام کرد: علاوه بر اطلاعات فوق، گزارشهایی موجود است که ایران دست به آزمایش اجزای کلیدی زده است و از این رو بعد از خروج محمد البرادعی از سمت ریاست آژانس بین المللی قرار است فشار بیشتری به ایران وارد شود.

این روزنامه بدون اشاره به هویت نقل کننده این خبر با استناد به گزارش منتشره در آسوشیتدپرس نوشت: ایران قابلیت استفاده از اورانیوم غنی شده با درصد بالاتر را دارد و مدعی شد که درصد صحت این خبر فوق العاده بالاست.
گاردین خاطر نشان کرد: به زودی دور جدیدی از فشارهای آژانس بین المللی انرژی اتمی صورت خواهد پذیرفت و پیش از آن، کلید این قضیه توسط باراک اوباما درمجمع عمومی سازمان ملل زده خواهد شد.

به نظر می رسد همزمان با نزدیک شدن به موعد مذاکرات ایران و گروه 1+5 ، خبرسازی های رسانه های غربی برای خطرناک جلوه دادن فعالیت های هسته ای ایران وارد فاز جدیدی شده است.


[url]http://asriran.com/fa/pages/?cid=84764[/url]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
با هوشیاری و اقدام به موقع ناوگروه مستقر ارتش جمهوری اسلامی ایران در خلیج عدن از حمله دزدان دریایی به سه کشتی تجاری کشورمان جلوگیری شد.

به گزارش روابط عمومی نیروی دریایی، یگان اعزامی ارتش جمهوری اسلامی ایران پس از اطلاع از نزدیک شدن شماری قایق ناشناس به سه کشتی ایرانی ( ایران ابوذر، ایران فارس و ایران بم) یک بالگرد را به منطقه اعزام نمود.

در ادامه این خبر آمده است: پس از تماس ناوگروه ایرانی با قایقهای ناشناس و توجه نکردن به اخطارها، ناوگروه اعزامی وارد عمل شد و با تیراندازی دزدان دریایی را متواری و از منطقه دور نمودند.

شایان ذکر است گروه عملیات ویژه نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی شامل ناو خارک و ناوشکن جنگی سبلان هم اکنون در خلیج عدن حضور دارند. icon_wink :| :cry:
منبع:asriran.com

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
مهمان
این موضوع نسبت به پاسخ بیشتر بسته شده است.

  • مطالب مشابه

    • توسط parsneet
      بسم الله الرحمن الرحیم
       
      تاپیک حاضر با محوریت پوشش خبر ها و اطلاعات مسابقات نظامی برگزار شده در ایران و همچنین شرکت تیم های ایرانی در سایر مسابقات بین المللی نظامی می باشد .
       
      مقدمه :
      مسابقات نظامی هر ساله در سراسر جهان با شرکت پرسنل نظامی ( به صورت داخلی و یا بین المللی ) برگزار می گردد . این گونه مسابقات علی رقم اینکه از قواعد و استاندارد متحدی برخوردار نیستند ( منظور نبودن کمیته جامع و قوانین واحده بین المللی در رشته های تخصصی می باشد ) اما تا حدودی پیرو قواعد و ضوابط برگزاری رزمایش های نظامی هستند . ( البته تیم های ورزشی و مسابقات ارتش های جهان (CISM) تا حدودی متفاوت از سایر مسابقات تخصصی هستند که در ذیل به آن اشاره خواهد گردید )
      اساساً هدف از برگزاری این گونه مسابقات تخصصی بالا بردن آمادگی پرسنل و ایجاد حس رقابت و افزایش انگیزش پرسنل نظامی جهت فراگیری مهارت های تخصصی است . و همچنین سنجش توانمندی پرسنل در مقایسه با واحد های مشابه در ارگان های نظامی داخلی و یا ارتش های خارجی دیگر است . پس تا حدودی می توان بیان کرد که تیم های شرکت کننده ( در مسابقات بین المللی ) عموماً از بین کشور های دوست و یا هم پیمان ( و یا حداقل غیر متخاصم ) انتخاب می شوند و برای سنجش توانایی های تخصصی شان گرد هم می آیند . و همچنین حتی گاهی می تواند بیان گر همسویی کشور های شرکت کنند و حامل پیام های خاص برای ارتش های رقیب شان نیز باشند .
       
       
       
      تاریخچه :
      می توان به نوعی اولین مسابقات نظامی ( با تاکید و اولویت دادن به پرسنل نظامی ) را به یونان باستان نسب داد . در رویدادی جشن گونه که عموما" ( و نه اختصاصاً ) پرسنل نظامی در آن شرکت می کردند تا آمادگی جسمانی و مهارت های کار با سلاح در رقابت با حریفان را بسنجند . در ادامه و ظهور امپراطوری روم باستان این نوع مسابقات چهره خشن تر و جدی تری به خود گرفت به گونه ای که مکان های اختصاصی مانند کلوزیوم (Colosseum) و همچنین شرکت کنندگان مخصوص بنام گلادیاتور (Gladiator) برای شرکت در آن تربیت می گردیدند .
      این مسابقات شرحی مفصل دارد ولی به اختصار : برگزاری آن در قرون مختلف تکامل یافته و عموماً شرکت کنندگان آن از بین سربازان قوای شکست خورده در جنگ با امپراطوری روم انتخاب می شدند و در بین خیل عظیم از این سربازان که در مسابقات محلی و ایالات های مستعمره روم برگذار می شد برگزیدگان ( که یقیناً تعداد کمی از آنان بودند) می توانستند آزادی خود را به دست آورند . ولی جنگجویانی نیز بودند که به خاطر بدست آوردن پول و یا شهرت نسبت به شرکت در این مسابقات خونین اقدام می کردند . این مسابقات که به خشونت بی پروا و ضد انسانی اش معروف گشته بود بدون فایده هم البته نبود . ( البته فواید آن از دید فرماندهان نظامی ) باید اشاره کرد که تمامی این مسابقات به نبرد های خونین تن به تن اختصاص نداشت بلکه اکثر این رویداد ها به باز سازی نبرد های روم در مقابل دشمنانش مختص می شد ( یقیناً آن نبردهای که در آن پیروز گردیده بودند تا خاطرات ، تکنیک های رزم و قهرمانان آن را مرور و زنده نگاه دارند ) عده ای از سربازان لباس های قوای دشمن را بر تن می کردند و سربازانی دیگر که نقش نیروهای رومی را داشتند با بکارگیری ارابه و اسب و سلاح های آن دوران در چندین پرده که گاهی تا چند روز نیز ادامه می یافت آن نبرد خاص را باز سازی می کردند . از نحوه یورش قوای مهاجم گرفته تا نبرد های تن به تن ، عبور از رودخانه ، یورش سواره نظام ، محاصره قلعه ها و یقیناً نمایش پیروز مندانه و دلاورانه ارتش رومی بر حریف خود !
       
      در عصر جدید ایده مسابقات نظامی بعد از پایان جنگ جهانی اول شکل گرفت . در سال 1919 پس از جنگ جهانی اول ، بازی های بین متفقین توسط شورای ورزشی نیروهای متفقین ژنرال جان پرشینگ سازماندهی شد و 1500 ورزشکار از 18 کشور را گرد هم آورد تا در 24 رشته ورزشی به رقابت بپردازند. این رویداد در Joinville-le-Pont فرانسه برگزار شد . و طی سالهای بعد در ماه مه 1946 ، پس از جنگ جهانی دوم ، شورای ورزشی نیروهای متفقین توسط سرهنگ هانری دبروس و پنج‌گانه المپیک توسط سرگرد رائول مولت احیا شد و در  7 تا 8 سپتامبر همان سال دومین بازی‌های بین متفقین در برلین (در المپیاستادیون , محل برگزاری بازی های المپیک 1936) برگزار شد .
       


      چند ماه بعد، با پایان دادن به شورای ورزش نیروهای متفقین ، سرهنگ دبروس و سرگرد مولت مسابقات ارتش های جهان (CISM) را در 18 فوریه 1948 تأسیس کردند . اعضای موسس آن بلژیک ، دانمارک ، فرانسه ، لوکزامبورگ و هلند بودند . در سال 1950، آرژانتین و مصر به عضویت آن درآمدند. در سال 1951 ایالات متحده به آن پیوست . در سال 1952 عراق ، لبنان ، پاکستان و سوریه و دو سال بعد برزیل به عضویت آن درآمدند . و همچنین کانادا در سال 1985 وارد آن شد . سپس در سال 1991 با پایان جنگ سرد سازمان رقیب پیمان ورشو کمیته ورزش ارتش متفقین (SKDA) با CISM ادغام شد و خبر از پیوستن 31 کشور و عضو جدید و سایر کشورهای مرتبط با بلوک شوروی را داد. این پیشرفت سریع منجر به رسمیت شناختن توسط نهادهای بین المللی از جمله IOC شد. قبل از سال 1995 CISM هر سال 15 تا 20 مسابقات جهانی را برگزار می کرد. از سال 1995  CISM هر چهار سال یک بار بازی های جهانی نظامی را که یک رویداد چند ورزشی است با شرکت نمایندگانی از ارتشهای 127 کشور دنیا سازماندهی می کند .
       
       

       
      رویدادها
      برگزاری مسابقات مرتبط با ارتش های جهان طیف متنوعی را در بر می گیرد و بلوک های سیاسی و جغرافیایی متعدد سعی در برگزاری رویدادهای مشابه زیادی جهت بالا بردن مهارت پرسنل خود دارند . اما به نوعی اهداف برگزاری این چنین مسابقاتی تنها به بالا بردن مهارت ها محدود نمی گردد . بلکه برپایی نمایشگاه های تخصصی تجهیزات تیراندازی و حتی ماشین آلات زرهی و تسلیحات انفرادی و البسه نظامی و ... در حاشیه این مسابقات بیان گر این است که این رویدادها مکانی است تا برنامه ریزان و دست اندرکاران نظامی کشور های مختلف به عرضه و کسب اطلاعات و سنجش آمادگی قوای نظامی پیرامونی خود اقدام نمایند .
       
      به برخی از این رویدادها می توان به اختصار اشاره کرد مانند :
      - مسابقات بین المللی پنج گانه ورزشی ( تیراندازی سرعت و دقت ، میدان موانع ، شنا ۵۰ متر با مانع ، دو صحرانوردی ۸ کیلومتر و پرتاب نارنجک )
      - مسابقات بین المللی نظامی پهپادی ارتش های جهان
      - مسابقات بین‌المللی نظامی غواصی در عمق
      - مسابقات بین‌المللی نظامی جهت یابی
      - مسابقات بین‌المللی نظامی بیاتلون زرهی روسیه
      - مسابقات سراسری امنیت سایبری در آمریکا
      و ...
       

      بازتاب و آثار
      برای بیان تاثیر حضور بین المللی تیم های نظامی و ترتیب دادن این چنین مسابقاتی منعکس کردن دیدگاه بعضی از تحلیل گران غربی شاید مفید باشد به عنوان نمونه :
      «واشنگتن فری بیکن» «جوزف هومیر» تحلیلگر امنیت ملی : روسیه و چین در نمایش قدرت به آمریکا قصد شرکت در یک بازی‌های بین‌المللی در آمریکای لاتین ( ونزوئلا ) تحت عنوان « تک تیرانداز مرز » را دارند . این  بازی‌های نظامی یکی از واضح ترین نشانه‌ها  از شکل گیری یک ائتلاف ضد ایالات متحده در آمریکای لاتین است. روسیه و متحدانش ( ایران و چین ) با حضور در این مسابقات نظامی در ونزوئلا در حال نمایش قدرت هستند . با عادی سازی تحرکات نظامی دشمنان ایالات متحده در دریای کارائیب ، ما در معرض خطر در آمریکای لاتین هستیم .
       
       
      در حال حاضر به نظر می رسد که برگزاری این گونه مسابقات در بین نیرو های نظامی منطقه ای و جهانی در حال افزایش هست . مسابقاتی که هم در رشته های عمومی ( آمادگی جسمانی و ورزشی ) و هم رشته های تخصصی ( تیر اندازی ، زرهی و توپخانه ، پهپادی و ... ) با حضور تیم های چندگانه به جدیت پیگیری می شود . قطعا انتخاب تیم های ورزیده در این گونه رقابت ها باعث افزایش اعتماد به نفس پرسنل و همچنین تبلیغات مثبت برای نیرو های نظامی ما نیز خواهد گردید  . همچنین برگزاری مسابقات کشوری و درون مرزی برای ما موجبات حس رقابت و افزایش انگیزش سازمانی را برای نیروهای مسلح ما در پی خواهد داشت . انشالله 
       

       
       
       
      بن پایه :
      https://www.milsport.one/cism/members-nations
      https://www.ilsf.org/about/recognition/cism/
      https://armedforcessports.defense.gov/CISM/Military-World-Games/
      https://en.wikipedia.org/wiki/Colosseum
      https://freebeacon.com/national-security/iran-russia-china-to-run-war-drills-in-latin-america/
       
      گرد آوری جهت انجمن میلیتاری
       
       
    • توسط EBRAHIM
      IRIS و پدید آمدن برنامه فضایی ایران (قسمت اول )

      مدتیست که از رسانه های جهانی،خبرهایی به گوش میرسد که ایران در حال تولید موشکی است که توانایی حمل ماهواره به فضا دارد.آيا چنين چيزي امكان دارد؟آيا اين ماجرا يك بلوف سياسيست يا حقيقت دارد؟
      دوستان از نظرات مفيد خودشون دريق نكنند امیدوارم مبحث جالبی شود.
      با تشكر



      چند نکته قبال از خواندن مقاله :مطمئنا نظرات نویسنده با نظرات مترجم یکی نیست!!!
      در این مقاله موشک IRIS معادل موشک شهاب 3 دی فرض شده که آن هم به نوبه خود معادل موشک نو دونگ کره شمالی را در اختیار گرفته
      موشک IRIS ویا شهاب 3 دی اولین موشک ماهواره بر سبک ایران فرض شده اند (پراکنده بودن اطلاعات اجازه سخن قطعی را نمیدهد )
      موشک شهاب پنج معادل تائه دو پونگ دو کره شمالی فرض شده (البته از سوی نویسنده آن که آمریکایی هستند ) و عنوان اولین ماهواره بر سنگین ایران را بر دوش میکشد
      =============================================

      نخستین ظهور موشک ماهواره بر IRIS/IRSL-X-1

      با وجود ادعاهای ایران مبنی بر عدم بالابردن برد شهاب 3 دولت ایران در حال حاضر مشغول به ساخت و توسعه نخستین ماهواره بر خود موسوم به IRIS میباشد .
      پرتابگر ماهواره IRIS در ظاهر دارای ترکیب ساختمانی از موشک بالستیکShahab3 است که در مرحله اول از طراحی
      ان بهره میبرد و در مرحله دوم پرتابگر دارای دوقسمت موتور جامد و نیز محل حمل ماهواره (قسمت سوم) توسط پرتابگر است که قطر این مرحله از مرحله اول کمی بیشتر است و میتواند ماهواره های مخابراتی و علمی را در مدار زمین قرار دهد .
      .پرتابگر IRIS با پیکر بندی انجام شده بر روی آن پرتابگریست ایده آل به عنوان کاوشکر یا موشک اکتشافی که میتواند برای حمل کلاهک جنگی و یا توسعه کلاهک های فضایی قابل بازگشت و یا در نهایت برای ارسال محموله های علمی به فضا مورد استفاده قرار گیرد .البته این پرتابگر درحال حاضر نمیتواند ماهواره ها و یا محموله های با جرم بالا را به سمت مدار پرتاب کند . مگر اینکه مرحله سومی نیز به آن اضافه شود تا تبدیل به یک پرتابگر سنگین گردد .
      با توجه به آزمایش موشک چند مرحله ای شهاب 3 نویسنده بر این عقیده است که در صورتی که پرتاب آز مایشی موشک Shahab-3D نخستین پرواز آزمایشی پرتابگر IRIS باشد در آن صورت پرتابهای موشک های
      Shahab - 5 دومین و سومین مرحله از برنامه ساخت یک پرتابگر ماهواره ای است که ایران ادعا دارد در حال توسعه آن است .
      اولین تصویر از موشک IRIS در یکی از نمایشگاههای هوا و فضای ایرانیان در اندازه یک ماکت یک متری به نمایش گذاشته شد . نویسنده ادعا دارد که تستهای ناموفق پرتابی این موشک علت اصلی به تاخیر افتادن توسعه موشک حامل پرتابگر شهاب 5 تا کنون بوده است ولی با تردید بیان میکند که فقط زمان قادر به روشن ساختن این مطلب میباشد .

      نویسنده مقاله ادعا دارد که اختمال توسعه نوع جدیدی از موشک های بالستیک از روی این نسخه پرتابی با نامهای جدیدتر از Shahab - 3d وجود دارد ، ونیز باتوجه به موتور سوخت جامد مورد استفاده در مرحله فوقانی و نیز تمام اطلاعاتی که از موشک شهاب 3 در اختیار است ، طراحی نمایش داده شده از IRIS یقینا طرحی مناسب با استفاده از طراحی موشک بالستیک شهاب 3 است . هرچند که پرتاب این سیستم آزمایشی پیشرفته که پیش از این در غرب و شرق مورد استفاده قرار گرفته و از متدهای غربی و شرقی نیز برای توسعه استفاده کرده برای ملل چیز چندان غیر عادی نخواهد بود ، ولی به سرعت بخشیدن برای توسعه اولین ماهواره بر سنگین ایران قبل از پرتاب کمک شایانی خواهد کرد .
      نویسنده در ادامه با بیان شباهت موجود بین شهاب 3d و نسخه های دوم و سوم موشک تائه دو پونگ کره شمالی این پرسشها
      را مطرح میکند که آیا شهاب 3D میتواند نسخه اصلاح شده از ماهواره بر ایرانی IRIS باشد که تست نخست خود را سپری کرده است ؟ آیا این موشک همان نسخه بالستیک فضایی از موشک تائه دو پونگ 2 کره شمالی وترکیب ماهواره بر شهاب 5 است و یا اینکه موشک بالستیکی ساخت ایران است ؟
      شاید تاحد زیادی بتوان گفت که ایران در حال همکاری با کره شمالی برای ساخت نسخه دوم و سوم ماهواره بر شهاب 5 است و هر دو در انجام این طرح مشارکت جدی دارند. کره شمالی که در سال های پایانی قرن 20 نسخه جدید و بهسازی شده ای از موشک تائه دو پونگ 1 را آزمایش کرده بود در بین 26 Juan و 2 Julay سال 2001 نخستسن نمونه پرتابی از موشک تائه دو پونگ دو را برای پرتاب بر روی سکوی تاسیسات پرتاب خود قرار داده بود .
      این کاملا واضح است که موشک شهاب 3 دی چند ثانیه پس از پرتاب و قبل از پایان مرحله اول در اولین تست خود در آسمان منفجر شد . با وجود طراحی متناسب موتور سوخت جامد آن و نیز پوشش آیرو دینامیک موشک متاسفانه انفجار باعث جلوگیری از آزمایش این قسمت ها گردید . در کل باید به این نتیجه رسید که در صورت تداوم برای ساخت و تکمیل شهاب 5 گلی به یاد ماندنی برای مردم ایران در بخش فضا به ثمر خواهد رسید .


      ========================================
      اما مشخصات موشک IRIS

      حد اکثر بار قابل حمل توسط کلاهک موشک (کیلوگرم ): 760-987-1,158 بار فضایی و یا کلاهک جنگی .
      حداکثر برد ( کیلومتر ) : 1500
      تعداد مراحل : 2
      قطر موشک (متر ) : 1.32 - 1.35 – 1.85
      ارتفاع موشک : 17.1 متر
      وزن در حالت پرتابی سبک : 16000 کیلوگرم
      وظیفه : برای پرتاب محموله های فضایی علمی و تحقیقاتی و نیز ماهواره ها

      اطلاعات مربوط به مرحله اول موشک
      ارتفاع : 14 متر
      قطر : 1.32 – 1.35 – 1.85 متر
      جرم :15092 کیلوگرم
      تراست : موثر 26051 کیلوگرم بر فوت مربع - واقعی 26,760-26,600 کیلوگرم بر فوت مربع
      زمان سوخت : 110 ثانیه
      نوع سوخت : TM-185 (20% Gasoline + 80% Kerosene)
      نوع اکسید کننده : AK-27I (27% N2O4 + 73% HNO3 + Iodium Inhibitor)
      جرم سوخت :12912 کیلو گرم

      اطلاعات مربوط به مرحله دوم موشک
      ارتفاع : 3 الی 4 متر در کل
      قطر : 1.3 ای 2 متر
      وزن : نا معلوم
      تراست موتور : نامعلوم
      مدت زمان سوخت : 100 ثانیه
      نوع سوخت : جامد

      لطفا اگر کسی تصویری از این پرتابگر داره در تاپک قرار بده

      ادامه دارد ..........
      ======================
      منبع خبر:وبلاگ هوانوردی قرن 21
    • توسط hamed_713
      "آنسات" به هلی کوپتر آموزشی نیروی هوایی روسیه مبدل خواهد شد

      ژنرال "ویکتور ایوانوف" رییس اداره نیروی هوایی نظامی ارتش روسیه روز سه شنبه به خبرنگاران گفت که "آنسات" بعد از پایان آزمایشات دولتی مشترک و بهره برداری تجربی در نیروها تا سال 2010 به هلیکوپتر اصلی آموزشی نیروی هوایی کشور مبدل خواهد شد.

      وی یادآوری نمود که این تصمیم در سال 2001 توسط مسئولین وقت وزارت دفاع اتخاذ شده بود.

      ژنرال ایوانوف گفت: آزمایش "آنسات" برای آنکه به صورت نمونه آموزشی در آید، به مدت یک و نیم تا دو سال طول خواهد کشید. طی این مدت باید آن را تکمیل کرد.

      وی توضیح داد که در حال حاضر خلبانان مدرسه عالی خلبانی "سیرزانسک" از هلی کوپترهای "می-2" بعنوان هلی کوپتر آموزشی استفاده می کنند.

      وی گفت: نیروی هوایی برای آموزش خلبانی در ابتدا به 25-30 فروند "آنسات" نیاز دارد. بعد از آن این میزان افزایش داده خواهد شد.

      هلی کوپتر سبک چند منظوره "آنسات" با توان حمل 1-1,3 تن، حداکثر وزن پروازی 3,3 تن و حمل تا 9 سرنشین در دفتر طراحی کمپانی "KVZ" با همراهی دیگر سازمان های و موسساتی که در امور تجهیزات هوایی مشغول هستند، ساخته شده است.

      اولین پرواز "آنسات" در ماه اوت سال 1999 انجام شد. "آنسات" بر خلاف نمونه های مشابه غربی خود دارای دو موتور است که به مراتب ضریب اطمینان و امنیت آن را بالا می برد.

      نووستی
  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.