Recommended Posts

کاربران میتوانند در این تاپیک اخبار مرتبط با مسائل نظامی ایران را پست کنند. توجه کنید که تنها اخبار مهم را بصورت تاپیک مستقل ارسال کنید و مابقی اخبار را بصورت پست در همین تاپیک قرار دهید. عنوان پست خبری را هم با رنگ قرمز بنویسید تا از سایر پستها متمایز باشد.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
کاربران میتوانند در این تاپیک اخبار عمومی و داخلی ایران را پست کنند. توجه کنید که تنها اخبار مهم را بصورت تاپیک مستقل ارسال کنید و مابقی اخبار را بصورت پست در همین تاپیک قرار دهید. عنوان پست خبری را هم با رنگ قرمز بنویسید تا از سایر پستها متمایز باشد.
  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
روزنامه ديلي‌تلگراف" چاپ لندن در گزارشي ادعا كرد ايران يك پايگاه استراق سمع پيشرفته در شمال آبهاي خليج فارس مستقر كرده است. اين روزنامه انگليسي نوشت: اين پايگاه كه توسط سپاه پاسداران در آبهاي خليج فارس ساخته شده داراي يك مركز استراق سمع "هاي تك" است كه در نزديكي نقطه‌اي كه نيروهاي ايراني پانزده ملوان انگليسي را دستگير كردند واقع شده است. به گفته ارتش آمريكا اين مركز (پست) مجهز به رادار، دوربين و دستگاه هاي مادون قرمز براي رديابي حركت "نيروهاي دريايي ائتلاف و كشتي هاي تجاري" در شمال خليج فارس است. براساس اين گزارش، فرماندهان غربي نگرانند كه يكي از اهداف اصلي اين پايگاه ايراني، توانمند ساختن سپاه براي رديابي تعداد بيشتري از كشتي هاي ائتلاف باشد كه در آب‌هاي نزديكي دهانه شط العرب در جنوب شهر بصره عراق تردد مي‌كنند. به اعتقاد ارتش آمريكا اين مركز استراق سمع مي تواند به نيروهاي ايراني كمك كند تا در پاسخ به هرگونه حمله هوايي آمريكا به تاسيسات هسته اي اين كشور، كشتي‌هاي تجاري و بازرگاني را هدف قرار دهند. به نوشته ديلي‌تلگراف در صورت حمله به ايران چنين پايگاه‌هايي مي‌تواند بخشي از راهبرد ايراني‌ها براي آغاز حملات چريكي يا

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
با دستور قاطع احمدي نژاد و پس از بررسي هاي دقيق در مورد قرق بي جاي حرم حضرت معصومه ( س ) ؛ فرمانده يگان حفاظت رياست جمهوري بركنار شد رييس جمهور كه از اين ماجرا و دادن گزارشهاي ضد و نقيض به شدت عصباني شده بود به يكي از مسوولين رياست جمهوري دستور بررسي دقيق مساله و برخورد شديد با خاطيان را داد كه در نتيجه صبح امروز چهارشنبه پس از تشكيل جلسه اي با حضور برخي مسوولين نهاد رياست جمهوري ، اعلام شد ج.د.ح. فرمانده يگان حفاظت رياست جمهوري و م . ز. مسوول نهاد نمايندگي در اين يگان از كار بركنار شده اند ج.د.ح. فرمانده يگان حفاظت رياست جمهوري و م . ز. مسوول نهاد نمايندگي در اين يگان در پي دستور محمود احمدي نژاد رييس جمهور براي شناسايي و برخورد با عوامل قرق حرم مطهر حضرت معصومه (سلام الله عليها) به هنگام زيارت رييس جمهور در روز پنجشنبه 15 شهريور ، صبح امروز از كار بركنار شدند. به گزارش خبرنگار مردميار و به نقل از سايت خبري ويژه ها ، پنجشنبه گذشته و در خلال سفر يك روزه رييس جمهور به قم هنگامي كه وي براي زيارت وارد حرم مطهر حضرت معصومه (سلام الله عليها) شد با شبستاني خلوت روبرو گرديد و بلافاصله به قرق شدن حرم و ممانعت از ورود مردم اعتراض كرد كه مسوول حفاظت اين امر را بواسطه مصوبه شوراي تامين دانست در حالي كه از زمان رييس جمهور شدن احمدي نژاد چنين امري سابقه نداشته است. پس از آنكه رئيس جمهور در سخنراني خود در جمع مبلغان مذهبي كه پس از زيارت انجام شد،گفت: «ديدم كه حرم توسط نيروها قرق شده است. به آن‌ها گفتم كه اجازه بدهند تا مردم هم در زيارت شركت كنند. به من گفتند كه شما برويد زيارت كنيد، ما اين اجازه را به مردم مي‌دهيم. من گفتم چه كساني اين كار را انجام داده‌اند؟ گفتند شوراي تامين استان،گفتم كه غلط كرده اند.» عباس محتاج استاندار قم و رييس شوراي تامين در يادداشتي به رييس جمهور با رد اين موضوع تأكيد كرد: قرق حرم براساس تصميم استانداري نبوده است. رييس جمهور كه از اين ماجرا و دادن گزارشهاي ضد و نقيض به شدت عصباني شده بود به يكي از مسوولين رياست جمهوري دستور بررسي دقيق مساله و برخورد شديد با خاطيان را داد كه در نتيجه صبح امروز چهارشنبه پس از تشكيل جلسه اي با حضور برخي مسوولين نهاد رياست جمهوري ، اعلام شد ج.د.ح. فرمانده يگان حفاظت رياست جمهوري و م . ز. مسوول نهاد نمايندگي در اين يگان از كار بركنار شده اند.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
پس از سالها انتظار

سازمان جغرافيايي نيروهاي مسلح صاحب هواپيماي اختصاصي شد

خبرگزاري فارس: سازمان جغرافيايي نيروهاي مسلح پس از سالها انتظار، صاحب يك هواپيماي اختصاصي براي انجام وظايف محوله شد.


به گزارش خبرنگار دفاعي خبرگزاري فارس، يكي از برنامه‌هايي كه سردار مصطفي محمدنجار وزير دفاع كشورمان در مدت حضور خود در اين مسئوليت، وعده تحقق آن را داده بود اين بود كه سازمان جغرافيايي نيروهاي مسلح با توجه به حجم بالاي كار به يك هواپيماي مناسب نياز مبرم دارد، دستورات و مكاتبات لازم در اين خصوص انجام و اجرايي شد كه اكنون هواپيماي مورد اشاره تحويل اين سازمان شده است.
زمرديان جانشين سازمان جغرافيايي نيروهاي مسلح با تائيد اين خبر و تقدير از كمك وزير دفاع، اظهار داشت: هم‌اكنون با انجام تغييرات لازم بر روي يك دستگاه هواپيماي "دورنير 228" شركت هسا كه به اين سازمان تحويل شده، تجهيزات و دوربين‌هاي مورد نياز درحال نصب بر روي اين هواپيما بوده تا از اين به بعد وظايف و دستورات محول شده با دقت و سرعت بيشتري انجام شود.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
۲۲ / شهريور / ۱۳۸۶ ساعت : ۲۲:۲۹ جمله " در راستای امنیت بصیرت بکوشید " را در صفحه اصلی این سایت قرار داده و این سایت را هک کرده اند. سایت رسمی وابسته به سپاه پاسداران هک شد. به گزارش خبرنگار بولتن نیوز؛ سایت خبری تحلیلی بصیرت که وابسته به اداره سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و ارگان خبری رمسی سپاه در کنار هفته نامه صبح صادق به شمار می رود توسط عده ای ناشناس از ساعاتی پیش هک شده و از دسترس خارج شده است. گفتنی است که این گروه از هکر ها که به نظر ازطرفداران بصیرت به شمار رفته و قصد تخریبی نداشته اند جمله " در راستای امنیت بصیرت بکوشید " را در صفحه اصلی این سایت قرار داده و این سایت را هک کرده اند.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
۲۰ / شهريور / ۱۳۸۶ ساعت : ۱۴:۴۱ معاون پژوهشی وزارت علوم وضعیت فناوری های اولویت دار ایران را تشریح کرد و گفت : در بخش علوم هسته ای ایران به رتبه ای قابل توجه در جهان دست یافته است به طوریکه ایران در دانش غنی سازی در میان 5 کشور برتر دنیا جای گرفته است. به گزارش خبرنگار مهر ، دکتر منصور کبگانیان امروز در جمع خبرنگاران با تشریح رتبه های ایران در فناوری های اولویت دار برنامه چهارم توسعه گفت: ایران در بخش چرخه سوخت در فناوری هسته ای جزء نخستین کشورها است. در بخش uf6 از نظر تاریخ دستیابی رتبه 7 جهان را دارد و در بخش ظرفیت تولید نیز دارای رتبه 6 ام است. در غنی سازی و سانتریفیوژ جزء 5 کشور برتر دنیا است و در تولید تجهیزات uf6 به خودکفایی رسیده است. کبگانیان ادامه داد: در 5/1 سال اخیر 800 مقاله علمی در زمینه فناوری هسته ای از ایران ارائه شده که از این تعداد 150 مقاله در ISI نمایه شده اند. وی در مورد وضعیت ایران در نانوتکنولوژی گفت: ایران از نظر تعداد مقالات نانون تکنولوژی در میان کشورهای جهان اسلام رتبه اول و از نظر تعداد شرکت های نانو رتبه 16 در جهان را دارد. کبگانیان اظهار داشت: ماهواره مصباح نیز در زمینه فناوری هوا و فضا طراحی و ساخته شده است و اکنون دانشمندان بسیاری نگران تأخیر در پرتاب آن هستند به همین منظور موشک حمل کننده ماهواره نیز جزء برنامه های جدی نظام است. معاون پژوهشی وزارت علوم افزود: قرارداد ساخت زهره در دستورکار جدی قرار دارد. قرارداد ماهواه سنجش از دور نیز با همکاری برخی از کشور ها قرارداد 3 ماهواره دانشگاهی منعقد شده است. البته 5 ماهواره دیگر نیز در دست ساخت است.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
پیشروی تانک های انگلیسی و آماده‌باش نيروهاي نظامي ايران در مرز شلمچه عصرایران - تانك‌هاي انگليسي با پیشروی غیرمتعارف تا پشت خاكريزهاي مرزي ايران دست به یک مانور نظامی زدند . مقارن ساعت 11 و ده دقيقه جمعه تعداد 12 دستگاه تانك ارتش انگليس در منطقه شلمچه اقدام به حضور و مانور كردند. به گزارش خبرنگار عصرایران (asriran.com) اين تانك‌ها تا پشت خاكريزهاي مرزي ايران در شلمچه و در منطقه روبروي يادمان شهداي گمنام شلمچه پيشروي كردند و پس از يك حضور 20 دقيقه‌اي منطقه را ترك كردند. گزارش خبرنگار ما حاكي است پس از استقرار اين تانك‌ها نيروهاي تيپ سوم لشگر هفت حضرت ولي عصر(عج) به حالت آماده‌باش كامل درآمدند. يك مقام مسئول سياسي در خرمشهر گفت: اين تانك‌ها براي مانور نظامي و آموزش به مرزبانان عراقي در منطقه حضور پيدا كرده‌اند. از سوي ديگر مقامات بريتانيايي چند روز پيش اعلام كردند كه قصد استقرار 350 نيروي تفنگدار خود را در مرزهاي جنوبي استان بصره عراق با استان خوزستان دارند .حضور اين نيروها در حالي است كه تعدادي از نيروهاي نظامي آمريكا نيز به همراه سگ‌هاي خود در نزديكي دروازه مرزي شلمچه استقرار يافته‌اند.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
اولین پاسخ ایران به حمله نظامی: شلیک 600 موشک شهاب 3 به اسرائیل

اگر ایران مورد حمله نظامی آمریکا یا اسرائیل قرار بگیرد ، اولین پاسخ فوری ایران ، شلیک 600 موشک به سمت اهدافی در اسرائیل خواهد بود .

به گزارش عصرایران (asriran.com) یک سایت خبری عرب زبان با اعلام این مطلب افزود: در حال حاضر 600 موشک ایرانی به سمت اسرائیل نشانه گیری شده است و این خبری است که مقامات ایرانی تمایل داشته اند از طریق واسطه های عربی و اروپایی در اختیار تل آویو قرار دهند .

"الملف" افزود: ایران نه تنها تصمیم دارد در صورت حمله به خاکش دست به اقدام متقابل بزند بلکه تهدید کرده است که اگر هم پیمان منطقه ای اش ، سوریه، نیز مورد تهاجم قرار بگیرد ، موشک های شهاب 3 خود را شلیک خواهد کرد .
این موشک ها با برد دستکم 1300 کیلومتر قادر هستند به راحتی تمام نقاط اسرائیل از جمله نیروگاه اتمی دیمونا را هدف قرار دهند .

به نوشته این سایت، ایران در سال های اخیر شهاب 3 را پیشرفته تر کرده و دقت هدف گیری و قدرت تخریبی آن را تا حد قابل ملاحظه ای بالا برده و اکنون در حال کار بر روی پروژه شهاب 4 است ؛ هر چند که شایعاتی پرامون تکمیل شهاب 4 نیز منتشر شده است .

این گزارش همچنین مدعی است یگان های موشکی ایران که از رهگذر تولید انبوه موشک در کشورشان ، بسیار غنی هستند ، بر روی هر پایگاه نظامی آمریکا در عراق ، 10 الی 15 موشک را تنظیم و آماده شلیک کرده اند .

ایرانی ها بارها اعلام کرده اند بر خلاف حکومت صدام ، در برابر هر گونه حمله ای به کشورشان واکنش سریع و قاطعانه ای خواهند داشت و منتظر راه های بیهوده ای مانند مداخله سازمان های بین المللی نخواهند بود .

عراق در ماجرای حمله نیروی هوایی اسرائیل 1981به نیروگاه اتمی اوسیراک در 18 کیلومتری بغداد که به تخریب این مجموعه هسته ای انجامید ، واکنشی نشان نداد .
همچنین در جریان اشغال این کشور و سقوط حکومت صدام نیز مقاومتی از سوی ارتش عراق صورت نگرفت و مهجمان به سادگی توانستند ظرف 23 روز به بغدا برسند .

الملف می نویسد: بر خلاف حکومت عراق ، نظامیان ایرانی به ویژه سپاه پاسداران ، اصرار دارند که اگر حمله ای علیه ایران صورت بگیرد ، باید به مهاجم و یاری دهندگان مهاجم تاخت . آنها اخیراً حتی در مقابل "تئوری حمله پیشدستانه آمریکا" از "تئوری دفاع پیشدستانه" سخن می گویند .

بنا به گزارش "الملف" ، آمریکایی ها ، تهدید ایران به اقدام متقابل را جدی می گیرند و از آنجا که نتوانسته اند ارزیابی دقیق از توانایی واقعی نظامی ایران داشته باشند ، "بسیار محتاط" عمل می کنند ؛ این درحالی است که آنها پیش از حمله به عراق ، توانستند در قالب بازرسی های سازمان ملل از بی خطر بودن ارتش عراق اطمینان حاصل کنند و با خیال آسوده سربازان خود را به این کشور بفرستند ولی اقدام مشابه درباره ایران برای آنها در حکم "قماری با آینده مه آلوده" است زیرا بازرسی های جهانی که آمریکا در نظر داشت به کل مراکز نظامی ایران تعمیم دهد و در مواردی هم موفق شد ، با روی کار آمدن رئیس جمهور احمدی نژاد ، به تاسیسات هسته ای ایران محدود شد و روش آزموده شده در عراق درباره ایران متوقف ماند .

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
يک روزنامه روسی روز جمعه ۱۷ ماه اوت گزارش داد که در پی فروش تسليحات مدرن دفاعی روسيه به سوريه، اين ظن وجود دارد که تسليحات فروخته شده، به شکلی محرمانه به دست ايران رسيده است. اين گزارش به طور قاطع از سوی مقامات رسمی روسيه از جمله سرگی لاوروف، وزير امور خارجه روسيه رد شده است. به گفته روزنامه نزاويسيمايا، به نقل از يکی ازکارمندان داخلی آژانس اطلاعاتی روسيه «اولين دوره ارسال محموله ای از اين سلاح ها به سوريه انجام شده است.» به گزارش خبرگزاری رويترز، سخنگوی آژانس صادرات ارتش روسيه، در گفت وگو با اين خبرگزاری گفته های روزنامه روسی را تکذيب کرده است. با اين حال به گزارش روزنامه نزاويسيمايا، محموله سلاح های ارسالی به سوريه که در ميان آنها سيستم های دفاع ضد موشکی نيز وجود دارد، می تواند ادعای سال گذشته اسراييل مبنی بر اينکه، سلاح هايی که روسيه به سوريه می فروشد، در نهايت در دست نيروهای حزب الله قرار می گيرد را نيز تاييد کند. پس از جنگ چند روزه اسراييل و لبنان در ماه جولای سال ۲۰۰۶، اسراييل، روسيه را متهم کرد که به صورت غير مستقيم اسلحه و از جمله سلاح های ضد تانک به اسراييل ارسال می کند؛ ادعايی که از سوی روسيه تکذيب شد. روزنامه نزاويسيمايا به نقل از مقامات رسمی صادرات ارتش می گويد اين نگرانی که موشکهای ساخت روسيه به ايران صادر شود يک «شايعه احمقانه» است. به گفته ويتالی شليکوف، يکی از اعضای کميته سياست دفاع خارجی روسيه، «چنين اتفاقی غير ممکن است.» آقای شليکوف افزود: «يکی از شرايط هر معامله ای اين است که ارسال سلاح ها به کشور سوم ممنوع است.» اگرچه در گزارش روزنامه روسی تعداد موشک های زمين به هوای پانتزر ارسالی به سوريه حدود ۳۶ عدد اعلام شده، اما به طور رسمی اين قرار داد شامل فروش ۵۰ موشک با برد کوتاه پانتزر به ارزش ۹۰۰ ميليون دلار يا ۶۷۰ ميليون يورو است. يکی ازمتخصصان نظامی که کارشناس مجله ای تخصصی در لندن است به خبرگزاری رويترز می گويد که به نظر وی، سوريه حداقل ۱۰ موشک پانتزر را در اختيار ايران قرار خواهد داد.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
به همت سازمان عقيدتي سياسي ارتش ؛

250 مبلغ روحاني به مناطق مرزي و پادگان‌هاي ارتش اعزام شدند

خبرگزاري فارس: در آستانه ماه مبارك رمضان و به منظور تبليغ و تعظيم شعائر اسلامي امروز طي مراسمي 250 نفر مبلغ روحاني به مناطق مرزي، پادگان‌ها و مراكز آموزش ارتش اعزام شدند.


به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از روابط عمومي ارتش جمهوري اسلامي ايران در مراسمي كه به همين منظور و باحضور رئيس جديد و تني چند از مسولان سازمان عقيدتي سياسي ارتش در محل مسجد رفعت شهرستان قم برگزار گرديد ،سيدمحمود علوي ،رئيس سازمان و نماينده ولي فقيه، ارتش جمهوري اسلامي ايران را يكي از عرصه‌هاي بسيار ارزشمند جهت تبليغ روحانيون برشمرد و اظهار داشت: تعداد قابل توجهي از جوانان از رهگذار ارتش وارد جامعه مي‌شوند و اين فرصت مغتنمي است تا با انجام تبليغ و كار فرهنگي بعد انساني و اجتماعي جوانان را در پيوند باجامعه ونظام مقدس جمهوري اسلامي ايران شكل دهيم.
علوي در ادامه با اشاره به اينكه در رژيم گذشته جذب جوانان در محافل مذهبي وانقلابي به سختي امكان پذير بود ،خاطرنشان كرد: بحمدالله انقلاب اسلامي اين فرصت را براي ما فراهم ساخته تا همه ساله چندين هزار جوان فارغ‌التحصيل دانشگاه‌ها را در ‌آموزشگاه‌ها و پادگان‌هاي نظامي تحت آموزش قرار دهيم و با انجام فعاليت‌هاي فرهنگي- تبليغي روح وذهن آنها را در نيل به اهداف متعالي انساني معنوي هدايت نماييم.
نماينده ولي فقيه در ارتش در پايان سخنان خود رهنمودها و بيان نكات اخلاقي در جذب مخاطب را به مبلغين يادآور شد.
اعزام گروه‌هاي مبلغ به پادگان‌ها ومراكز نظامي ارتش همه ساله به همت دفتر واحد روحانيت سازمان عقيدتي سياسي در قم و با همكاري سازمان اوقاف، دفتر تبليغات اسلامي و موسسه سفيران هدايت انجام مي شود.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
آقا سعيد اولا اين خبر قديميه و واسه قبل از ماه مبارك رمضان هست ، دوما اين خبر جزو خبرهاي عقيدتي سياسي قرار مي‌گيره نه نظامي icon_frown

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[align=center]مواضع تهديد آميز فرانسه عليه ايران [/align]

[align=center]تصویر[/align]

[align=center]خبرگزاري فارس: وزير خارجه فرانسه بار ديگر با مواضع جنگ طلبانه و تهديد آميز خود عليه ايران ادعا كرد كه جهان بايد براي بدترين حالت يعني جنگ بر سر بحران هسته‌اي ايران با جامعه جهاني آمادگي داشته باشد. [/align]

به گزارش فارس به نقل از خبرگزاري فرانسه، "برنار كوشنر" در مصاحبه‌اي كه از تلويزيون و راديو پخش شد، ادعا كرد: «دنيا بايد آماده بدترين وضعيت كه همان جنگ بر سر بحران هسته‌اي ايرانيان است، آماده باشد.»
اين در حالي است كه گزارش اخير البرادعي به شوراي حكام درباره‌ي فعاليت‌هاي هسته‌اي ايران نشان مي‌دهد كه جمهوري اسلامي ايران هيچگونه فعاليت غير صلح آميز هسته‌اي ندارد.
فرانسه كه هنگام جنگ دوم خليج فارس كه منجر به اشغال عراق و سرنگوني صدام شد،مخالف حمله به عراق بود، اينك با ادعاهاي واهي ايران را متهم به دستيابي به سلاح هسته‌اي مي‌كند..
كوشنر كه كشورش در زمان جنگ عراق عليه ايران از صدام حمايت مي‌كرد، در ادامه ادعاهاي خود گفت: «ما بايد تا آخر با ايران مذاكره كنيم اما اگر تهران بمب اتمي داشته باشد، براي كل جهان خطرناك خواهد بود.»

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[align=center]وزير دفاع آمريكا: به راهكار ديپلماتيك در قبال ايران ادامه مي‌دهيم [/align]

[align=center]تصویر[/align]

[align=center]خبرگزاري فارس: وزير دفاع آمريكا امروز تاكيد كرد واشنگتن به استفاده از ابزار ديپلماتيك و اقتصادي براي مجبور كردن ايران به توقف برنامه‌ هسته‌اي ادامه مي‌دهد. [/align]

به گزارش فارس، "رابرت گيتس" در عين حال خاطر نشان كرد "همه گزينه‌ها درباره ايران مطرح است".
گيتس كه با شبكه خبري فاكس نيوز سخن مي‌گفت، در پاسخ به اين سوال كه آيا بوش قبل از هرگونه حمله احتمالي به ايران با كنگره مشورت خواهد كرد، تصريح كرد درباره اين كه بوش چه كار خواهد و يا نخواهد كرد، گمانه‌زني نمي‌كند.
وي ادامه داد: «به شما خواهم گفت به نظر من دولت آمريكا در حال حاضر بر اين عقيده است كه بايد به تلاش‌ها و رسيدگي به تهديد ايران و چالش اين كشور از طريق ابزارهاي ديپلماتيك و اقتصادي ادامه دهد و تاكنون ارجحيت با اين رويكرد بوده است.»
اتهامات آمريكا به ايران درباره تسليحاتي بودن برنامه هسته‌اي صلح‌آميز كشورمان در شرايطي مطرح مي‌شود كه آژانس بين‌‌المللي انرژي اتمي در گزارش‌هاي خود عدم انحراف برنامه هسته‌اي ايران را به كاربردهاي تسليحاتي تاييد كرده است.
گيتس در عين حال گفت: «ما همواره گفته‌ايم همه گزينه‌ها در اختيار ما است اما بايد روشن كرد رويكرد اقتصادي و ديپلماتيك، رويكردي است كه ما دنبال مي‌كنيم.»
رئيس پنتاگون همچنين استفاده از نيروي نظامي براي پيگرد تندروهاي عراق تا مرزهاي ايران را رد كرد.
آمريكايي‌ها مدعي هستند ايران تسليحات پيچيده در اختيار شيعيان عراق مي‌گذارد.
گيتس گفت: «اول از هر چيز اين مسئله در بين است كه ميزان اطلاعات ما درباره اماكن خاص در اين باره چقدر است. بعد از آن به نظر من ديدگاه ما اين است كه مي‌توانيم به اين مسئله (تسليحات) را به طرق بهتري در درون عراق و در مرزهاي ايران رسيدگي كنيم. ما مي‌توانيم به تهديد ايران در درون خاك عراق رسيدگي كنيم نيازي به گذشتن از مرزها به داخل ايران نيست.»

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[align=center]نيويورك‌تايمز از اختلاف رايس و چني درباره راهبرد ايران خبر داد [/align]

[align=center]تصویر[/align]

[align=center]خبرگزاري فارس: يك روزنامه آمريكايي در گزارش امروز خود درباره شرايط موجود در محافل آمريكا درباره ايران گزارش داد كه خانم كاندوليزا رايس، ‌وزير امور خارجه آمريكا خواستار ادامه رويكرد ديپلماتيك درباره ايران اما ديك چني خواستار رويكرد تندتر در قبال تهران است. [/align]

به گزارش فارس،‌ نيويورك‌تايمز در شماره امروز خود نوشت‌: «در حالي كه همه به مباحث مربوط به تقويت نيروهاي نظامي آمريكا تمركز كرده‌اند بوش از فشار بر ايران حرف زده است و در سخنراني پنجشنبه خود مقابله با ايران را به عنوان دليل اصلي ادامه حضور نيروهاي آمريكايي در عراق عنوان كرد.»
در اين گزارش درباره مباحث موجود در دولت بوش آمده است: «كاندوليزا رايس، وزير امور خارجه آمريكا تأكيد دارد بايد رويكرد ديپلماتيك ادامه پيدا كند در حالي كه ديگر مقامات مانند "ديك چني" معاون بوش طرفدار رويكردي سخت‌تر هستند.»
اين روزنامه مي‌افزايد: «لحن بوش نشان داد كنوني به سمت رويكرد مورد نظر چني گرايش دارد و بوش در ترسيم زواياي تقابل با ايران از لحن و زباني تندتر و جنگ‌طلبانه‌تري استفاده مي‌كند.»
بوش در اظهارات اخير خود مدعي شده بود: «اگر قرار باشد ما عراق را ترك كنيم‌، تندروها از همه جناح‌ها تقويت خواهند شد و ايران از هرج‌ومرج بهره خواهد برد و در تلاش‌هايش براي دستيابي به سلاح هسته‌اي و برتري بر منطقه ترغيب و دلگرم خواهد شد.»
در اين گزارش اعتراف شده است: «تنش ميان رايس و چني از مدت‌ها پيش وجود داشته و به دور اول رياست جمهوري بوش باز مي‌گردد كه رايس به عنوان مشاور امنيت ملي آمريكا بود. رايس در آن زمان نقش ميانجي ميان چني و "دونالد رامسفلد، وزير دفاع وقت آمريكا و "كالين پاول" وزير امور خارجه پيشين آمريكا را ايفا مي‌كرد.»
اين روزنامه گزارش داد: «اكنون كه رايس وزير امور خارجه شده ارائه‌كننده ديدگاه ديپلماتيك وزارت خارجه آمريكا بوده و خواستار خويشتن‌داري بيشتر آمريكا با كل جهان و بالاخص ايران است.»
چني و تندروهاي دفتر وي نيز بطور فزايند‌ه‌اي از روند كندي كه درباره برنامه هسته‌اي ايران طي مي‌شود، خشمگين بوده و همفكران وي همچنان بطور علني حرف از تغيير رهبري ايران به عنوان يكي از گزينه‌هاي قابل اعتماد مي‌زنند و در محافل خصوصي اينگونه عنوان مي‌كنند كه بايد اسرائيل را به حمله نظامي به تأسيسات هسته‌اي ايران ترغيب كنند.
در ادامه اين گزارش با اشاره به جلسه استماع "رايان كراكر" سفير آمريكا در بغداد در كنگره و اظهارات وي درباره بي‌ثمر بودن گفت‌وگوها با ايران آمده است: «اين اظهارات افراد نگران در دفتر چني را خشمگين كرده و مباحث درباره سپاه پاسداران انقلاب اسلامي را تشديد كرده است.»
اين روزنامه نوشت كه در نشست آتي گروه 1+5 آمريكا نيكلاس برنز تلاش مي‌كند فشارها بر ايران را بيشتر كرده و قطعنامه جديدي در تحريم تهران تصويب كند و 28 سپتامبر نيز رايس با همتايان اروپايي، چيني و روسي خود ديدار و گفت‌وگو خواهد كرد.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
مهمان
این موضوع نسبت به پاسخ بیشتر بسته شده است.

  • مطالب مشابه

    • توسط parsneet
      بسم الله الرحمن الرحیم
       
      تاپیک حاضر با محوریت پوشش خبر ها و اطلاعات مسابقات نظامی برگزار شده در ایران و همچنین شرکت تیم های ایرانی در سایر مسابقات بین المللی نظامی می باشد .
       
      مقدمه :
      مسابقات نظامی هر ساله در سراسر جهان با شرکت پرسنل نظامی ( به صورت داخلی و یا بین المللی ) برگزار می گردد . این گونه مسابقات علی رقم اینکه از قواعد و استاندارد متحدی برخوردار نیستند ( منظور نبودن کمیته جامع و قوانین واحده بین المللی در رشته های تخصصی می باشد ) اما تا حدودی پیرو قواعد و ضوابط برگزاری رزمایش های نظامی هستند . ( البته تیم های ورزشی و مسابقات ارتش های جهان (CISM) تا حدودی متفاوت از سایر مسابقات تخصصی هستند که در ذیل به آن اشاره خواهد گردید )
      اساساً هدف از برگزاری این گونه مسابقات تخصصی بالا بردن آمادگی پرسنل و ایجاد حس رقابت و افزایش انگیزش پرسنل نظامی جهت فراگیری مهارت های تخصصی است . و همچنین سنجش توانمندی پرسنل در مقایسه با واحد های مشابه در ارگان های نظامی داخلی و یا ارتش های خارجی دیگر است . پس تا حدودی می توان بیان کرد که تیم های شرکت کننده ( در مسابقات بین المللی ) عموماً از بین کشور های دوست و یا هم پیمان ( و یا حداقل غیر متخاصم ) انتخاب می شوند و برای سنجش توانایی های تخصصی شان گرد هم می آیند . و همچنین حتی گاهی می تواند بیان گر همسویی کشور های شرکت کنند و حامل پیام های خاص برای ارتش های رقیب شان نیز باشند .
       
       
       
      تاریخچه :
      می توان به نوعی اولین مسابقات نظامی ( با تاکید و اولویت دادن به پرسنل نظامی ) را به یونان باستان نسب داد . در رویدادی جشن گونه که عموما" ( و نه اختصاصاً ) پرسنل نظامی در آن شرکت می کردند تا آمادگی جسمانی و مهارت های کار با سلاح در رقابت با حریفان را بسنجند . در ادامه و ظهور امپراطوری روم باستان این نوع مسابقات چهره خشن تر و جدی تری به خود گرفت به گونه ای که مکان های اختصاصی مانند کلوزیوم (Colosseum) و همچنین شرکت کنندگان مخصوص بنام گلادیاتور (Gladiator) برای شرکت در آن تربیت می گردیدند .
      این مسابقات شرحی مفصل دارد ولی به اختصار : برگزاری آن در قرون مختلف تکامل یافته و عموماً شرکت کنندگان آن از بین سربازان قوای شکست خورده در جنگ با امپراطوری روم انتخاب می شدند و در بین خیل عظیم از این سربازان که در مسابقات محلی و ایالات های مستعمره روم برگذار می شد برگزیدگان ( که یقیناً تعداد کمی از آنان بودند) می توانستند آزادی خود را به دست آورند . ولی جنگجویانی نیز بودند که به خاطر بدست آوردن پول و یا شهرت نسبت به شرکت در این مسابقات خونین اقدام می کردند . این مسابقات که به خشونت بی پروا و ضد انسانی اش معروف گشته بود بدون فایده هم البته نبود . ( البته فواید آن از دید فرماندهان نظامی ) باید اشاره کرد که تمامی این مسابقات به نبرد های خونین تن به تن اختصاص نداشت بلکه اکثر این رویداد ها به باز سازی نبرد های روم در مقابل دشمنانش مختص می شد ( یقیناً آن نبردهای که در آن پیروز گردیده بودند تا خاطرات ، تکنیک های رزم و قهرمانان آن را مرور و زنده نگاه دارند ) عده ای از سربازان لباس های قوای دشمن را بر تن می کردند و سربازانی دیگر که نقش نیروهای رومی را داشتند با بکارگیری ارابه و اسب و سلاح های آن دوران در چندین پرده که گاهی تا چند روز نیز ادامه می یافت آن نبرد خاص را باز سازی می کردند . از نحوه یورش قوای مهاجم گرفته تا نبرد های تن به تن ، عبور از رودخانه ، یورش سواره نظام ، محاصره قلعه ها و یقیناً نمایش پیروز مندانه و دلاورانه ارتش رومی بر حریف خود !
       
      در عصر جدید ایده مسابقات نظامی بعد از پایان جنگ جهانی اول شکل گرفت . در سال 1919 پس از جنگ جهانی اول ، بازی های بین متفقین توسط شورای ورزشی نیروهای متفقین ژنرال جان پرشینگ سازماندهی شد و 1500 ورزشکار از 18 کشور را گرد هم آورد تا در 24 رشته ورزشی به رقابت بپردازند. این رویداد در Joinville-le-Pont فرانسه برگزار شد . و طی سالهای بعد در ماه مه 1946 ، پس از جنگ جهانی دوم ، شورای ورزشی نیروهای متفقین توسط سرهنگ هانری دبروس و پنج‌گانه المپیک توسط سرگرد رائول مولت احیا شد و در  7 تا 8 سپتامبر همان سال دومین بازی‌های بین متفقین در برلین (در المپیاستادیون , محل برگزاری بازی های المپیک 1936) برگزار شد .
       


      چند ماه بعد، با پایان دادن به شورای ورزش نیروهای متفقین ، سرهنگ دبروس و سرگرد مولت مسابقات ارتش های جهان (CISM) را در 18 فوریه 1948 تأسیس کردند . اعضای موسس آن بلژیک ، دانمارک ، فرانسه ، لوکزامبورگ و هلند بودند . در سال 1950، آرژانتین و مصر به عضویت آن درآمدند. در سال 1951 ایالات متحده به آن پیوست . در سال 1952 عراق ، لبنان ، پاکستان و سوریه و دو سال بعد برزیل به عضویت آن درآمدند . و همچنین کانادا در سال 1985 وارد آن شد . سپس در سال 1991 با پایان جنگ سرد سازمان رقیب پیمان ورشو کمیته ورزش ارتش متفقین (SKDA) با CISM ادغام شد و خبر از پیوستن 31 کشور و عضو جدید و سایر کشورهای مرتبط با بلوک شوروی را داد. این پیشرفت سریع منجر به رسمیت شناختن توسط نهادهای بین المللی از جمله IOC شد. قبل از سال 1995 CISM هر سال 15 تا 20 مسابقات جهانی را برگزار می کرد. از سال 1995  CISM هر چهار سال یک بار بازی های جهانی نظامی را که یک رویداد چند ورزشی است با شرکت نمایندگانی از ارتشهای 127 کشور دنیا سازماندهی می کند .
       
       

       
      رویدادها
      برگزاری مسابقات مرتبط با ارتش های جهان طیف متنوعی را در بر می گیرد و بلوک های سیاسی و جغرافیایی متعدد سعی در برگزاری رویدادهای مشابه زیادی جهت بالا بردن مهارت پرسنل خود دارند . اما به نوعی اهداف برگزاری این چنین مسابقاتی تنها به بالا بردن مهارت ها محدود نمی گردد . بلکه برپایی نمایشگاه های تخصصی تجهیزات تیراندازی و حتی ماشین آلات زرهی و تسلیحات انفرادی و البسه نظامی و ... در حاشیه این مسابقات بیان گر این است که این رویدادها مکانی است تا برنامه ریزان و دست اندرکاران نظامی کشور های مختلف به عرضه و کسب اطلاعات و سنجش آمادگی قوای نظامی پیرامونی خود اقدام نمایند .
       
      به برخی از این رویدادها می توان به اختصار اشاره کرد مانند :
      - مسابقات بین المللی پنج گانه ورزشی ( تیراندازی سرعت و دقت ، میدان موانع ، شنا ۵۰ متر با مانع ، دو صحرانوردی ۸ کیلومتر و پرتاب نارنجک )
      - مسابقات بین المللی نظامی پهپادی ارتش های جهان
      - مسابقات بین‌المللی نظامی غواصی در عمق
      - مسابقات بین‌المللی نظامی جهت یابی
      - مسابقات بین‌المللی نظامی بیاتلون زرهی روسیه
      - مسابقات سراسری امنیت سایبری در آمریکا
      و ...
       

      بازتاب و آثار
      برای بیان تاثیر حضور بین المللی تیم های نظامی و ترتیب دادن این چنین مسابقاتی منعکس کردن دیدگاه بعضی از تحلیل گران غربی شاید مفید باشد به عنوان نمونه :
      «واشنگتن فری بیکن» «جوزف هومیر» تحلیلگر امنیت ملی : روسیه و چین در نمایش قدرت به آمریکا قصد شرکت در یک بازی‌های بین‌المللی در آمریکای لاتین ( ونزوئلا ) تحت عنوان « تک تیرانداز مرز » را دارند . این  بازی‌های نظامی یکی از واضح ترین نشانه‌ها  از شکل گیری یک ائتلاف ضد ایالات متحده در آمریکای لاتین است. روسیه و متحدانش ( ایران و چین ) با حضور در این مسابقات نظامی در ونزوئلا در حال نمایش قدرت هستند . با عادی سازی تحرکات نظامی دشمنان ایالات متحده در دریای کارائیب ، ما در معرض خطر در آمریکای لاتین هستیم .
       
       
      در حال حاضر به نظر می رسد که برگزاری این گونه مسابقات در بین نیرو های نظامی منطقه ای و جهانی در حال افزایش هست . مسابقاتی که هم در رشته های عمومی ( آمادگی جسمانی و ورزشی ) و هم رشته های تخصصی ( تیر اندازی ، زرهی و توپخانه ، پهپادی و ... ) با حضور تیم های چندگانه به جدیت پیگیری می شود . قطعا انتخاب تیم های ورزیده در این گونه رقابت ها باعث افزایش اعتماد به نفس پرسنل و همچنین تبلیغات مثبت برای نیرو های نظامی ما نیز خواهد گردید  . همچنین برگزاری مسابقات کشوری و درون مرزی برای ما موجبات حس رقابت و افزایش انگیزش سازمانی را برای نیروهای مسلح ما در پی خواهد داشت . انشالله 
       

       
       
       
      بن پایه :
      https://www.milsport.one/cism/members-nations
      https://www.ilsf.org/about/recognition/cism/
      https://armedforcessports.defense.gov/CISM/Military-World-Games/
      https://en.wikipedia.org/wiki/Colosseum
      https://freebeacon.com/national-security/iran-russia-china-to-run-war-drills-in-latin-america/
       
      گرد آوری جهت انجمن میلیتاری
       
       
    • توسط EBRAHIM
      IRIS و پدید آمدن برنامه فضایی ایران (قسمت اول )

      مدتیست که از رسانه های جهانی،خبرهایی به گوش میرسد که ایران در حال تولید موشکی است که توانایی حمل ماهواره به فضا دارد.آيا چنين چيزي امكان دارد؟آيا اين ماجرا يك بلوف سياسيست يا حقيقت دارد؟
      دوستان از نظرات مفيد خودشون دريق نكنند امیدوارم مبحث جالبی شود.
      با تشكر



      چند نکته قبال از خواندن مقاله :مطمئنا نظرات نویسنده با نظرات مترجم یکی نیست!!!
      در این مقاله موشک IRIS معادل موشک شهاب 3 دی فرض شده که آن هم به نوبه خود معادل موشک نو دونگ کره شمالی را در اختیار گرفته
      موشک IRIS ویا شهاب 3 دی اولین موشک ماهواره بر سبک ایران فرض شده اند (پراکنده بودن اطلاعات اجازه سخن قطعی را نمیدهد )
      موشک شهاب پنج معادل تائه دو پونگ دو کره شمالی فرض شده (البته از سوی نویسنده آن که آمریکایی هستند ) و عنوان اولین ماهواره بر سنگین ایران را بر دوش میکشد
      =============================================

      نخستین ظهور موشک ماهواره بر IRIS/IRSL-X-1

      با وجود ادعاهای ایران مبنی بر عدم بالابردن برد شهاب 3 دولت ایران در حال حاضر مشغول به ساخت و توسعه نخستین ماهواره بر خود موسوم به IRIS میباشد .
      پرتابگر ماهواره IRIS در ظاهر دارای ترکیب ساختمانی از موشک بالستیکShahab3 است که در مرحله اول از طراحی
      ان بهره میبرد و در مرحله دوم پرتابگر دارای دوقسمت موتور جامد و نیز محل حمل ماهواره (قسمت سوم) توسط پرتابگر است که قطر این مرحله از مرحله اول کمی بیشتر است و میتواند ماهواره های مخابراتی و علمی را در مدار زمین قرار دهد .
      .پرتابگر IRIS با پیکر بندی انجام شده بر روی آن پرتابگریست ایده آل به عنوان کاوشکر یا موشک اکتشافی که میتواند برای حمل کلاهک جنگی و یا توسعه کلاهک های فضایی قابل بازگشت و یا در نهایت برای ارسال محموله های علمی به فضا مورد استفاده قرار گیرد .البته این پرتابگر درحال حاضر نمیتواند ماهواره ها و یا محموله های با جرم بالا را به سمت مدار پرتاب کند . مگر اینکه مرحله سومی نیز به آن اضافه شود تا تبدیل به یک پرتابگر سنگین گردد .
      با توجه به آزمایش موشک چند مرحله ای شهاب 3 نویسنده بر این عقیده است که در صورتی که پرتاب آز مایشی موشک Shahab-3D نخستین پرواز آزمایشی پرتابگر IRIS باشد در آن صورت پرتابهای موشک های
      Shahab - 5 دومین و سومین مرحله از برنامه ساخت یک پرتابگر ماهواره ای است که ایران ادعا دارد در حال توسعه آن است .
      اولین تصویر از موشک IRIS در یکی از نمایشگاههای هوا و فضای ایرانیان در اندازه یک ماکت یک متری به نمایش گذاشته شد . نویسنده ادعا دارد که تستهای ناموفق پرتابی این موشک علت اصلی به تاخیر افتادن توسعه موشک حامل پرتابگر شهاب 5 تا کنون بوده است ولی با تردید بیان میکند که فقط زمان قادر به روشن ساختن این مطلب میباشد .

      نویسنده مقاله ادعا دارد که اختمال توسعه نوع جدیدی از موشک های بالستیک از روی این نسخه پرتابی با نامهای جدیدتر از Shahab - 3d وجود دارد ، ونیز باتوجه به موتور سوخت جامد مورد استفاده در مرحله فوقانی و نیز تمام اطلاعاتی که از موشک شهاب 3 در اختیار است ، طراحی نمایش داده شده از IRIS یقینا طرحی مناسب با استفاده از طراحی موشک بالستیک شهاب 3 است . هرچند که پرتاب این سیستم آزمایشی پیشرفته که پیش از این در غرب و شرق مورد استفاده قرار گرفته و از متدهای غربی و شرقی نیز برای توسعه استفاده کرده برای ملل چیز چندان غیر عادی نخواهد بود ، ولی به سرعت بخشیدن برای توسعه اولین ماهواره بر سنگین ایران قبل از پرتاب کمک شایانی خواهد کرد .
      نویسنده در ادامه با بیان شباهت موجود بین شهاب 3d و نسخه های دوم و سوم موشک تائه دو پونگ کره شمالی این پرسشها
      را مطرح میکند که آیا شهاب 3D میتواند نسخه اصلاح شده از ماهواره بر ایرانی IRIS باشد که تست نخست خود را سپری کرده است ؟ آیا این موشک همان نسخه بالستیک فضایی از موشک تائه دو پونگ 2 کره شمالی وترکیب ماهواره بر شهاب 5 است و یا اینکه موشک بالستیکی ساخت ایران است ؟
      شاید تاحد زیادی بتوان گفت که ایران در حال همکاری با کره شمالی برای ساخت نسخه دوم و سوم ماهواره بر شهاب 5 است و هر دو در انجام این طرح مشارکت جدی دارند. کره شمالی که در سال های پایانی قرن 20 نسخه جدید و بهسازی شده ای از موشک تائه دو پونگ 1 را آزمایش کرده بود در بین 26 Juan و 2 Julay سال 2001 نخستسن نمونه پرتابی از موشک تائه دو پونگ دو را برای پرتاب بر روی سکوی تاسیسات پرتاب خود قرار داده بود .
      این کاملا واضح است که موشک شهاب 3 دی چند ثانیه پس از پرتاب و قبل از پایان مرحله اول در اولین تست خود در آسمان منفجر شد . با وجود طراحی متناسب موتور سوخت جامد آن و نیز پوشش آیرو دینامیک موشک متاسفانه انفجار باعث جلوگیری از آزمایش این قسمت ها گردید . در کل باید به این نتیجه رسید که در صورت تداوم برای ساخت و تکمیل شهاب 5 گلی به یاد ماندنی برای مردم ایران در بخش فضا به ثمر خواهد رسید .


      ========================================
      اما مشخصات موشک IRIS

      حد اکثر بار قابل حمل توسط کلاهک موشک (کیلوگرم ): 760-987-1,158 بار فضایی و یا کلاهک جنگی .
      حداکثر برد ( کیلومتر ) : 1500
      تعداد مراحل : 2
      قطر موشک (متر ) : 1.32 - 1.35 – 1.85
      ارتفاع موشک : 17.1 متر
      وزن در حالت پرتابی سبک : 16000 کیلوگرم
      وظیفه : برای پرتاب محموله های فضایی علمی و تحقیقاتی و نیز ماهواره ها

      اطلاعات مربوط به مرحله اول موشک
      ارتفاع : 14 متر
      قطر : 1.32 – 1.35 – 1.85 متر
      جرم :15092 کیلوگرم
      تراست : موثر 26051 کیلوگرم بر فوت مربع - واقعی 26,760-26,600 کیلوگرم بر فوت مربع
      زمان سوخت : 110 ثانیه
      نوع سوخت : TM-185 (20% Gasoline + 80% Kerosene)
      نوع اکسید کننده : AK-27I (27% N2O4 + 73% HNO3 + Iodium Inhibitor)
      جرم سوخت :12912 کیلو گرم

      اطلاعات مربوط به مرحله دوم موشک
      ارتفاع : 3 الی 4 متر در کل
      قطر : 1.3 ای 2 متر
      وزن : نا معلوم
      تراست موتور : نامعلوم
      مدت زمان سوخت : 100 ثانیه
      نوع سوخت : جامد

      لطفا اگر کسی تصویری از این پرتابگر داره در تاپک قرار بده

      ادامه دارد ..........
      ======================
      منبع خبر:وبلاگ هوانوردی قرن 21
    • توسط hamed_713
      "آنسات" به هلی کوپتر آموزشی نیروی هوایی روسیه مبدل خواهد شد

      ژنرال "ویکتور ایوانوف" رییس اداره نیروی هوایی نظامی ارتش روسیه روز سه شنبه به خبرنگاران گفت که "آنسات" بعد از پایان آزمایشات دولتی مشترک و بهره برداری تجربی در نیروها تا سال 2010 به هلیکوپتر اصلی آموزشی نیروی هوایی کشور مبدل خواهد شد.

      وی یادآوری نمود که این تصمیم در سال 2001 توسط مسئولین وقت وزارت دفاع اتخاذ شده بود.

      ژنرال ایوانوف گفت: آزمایش "آنسات" برای آنکه به صورت نمونه آموزشی در آید، به مدت یک و نیم تا دو سال طول خواهد کشید. طی این مدت باید آن را تکمیل کرد.

      وی توضیح داد که در حال حاضر خلبانان مدرسه عالی خلبانی "سیرزانسک" از هلی کوپترهای "می-2" بعنوان هلی کوپتر آموزشی استفاده می کنند.

      وی گفت: نیروی هوایی برای آموزش خلبانی در ابتدا به 25-30 فروند "آنسات" نیاز دارد. بعد از آن این میزان افزایش داده خواهد شد.

      هلی کوپتر سبک چند منظوره "آنسات" با توان حمل 1-1,3 تن، حداکثر وزن پروازی 3,3 تن و حمل تا 9 سرنشین در دفتر طراحی کمپانی "KVZ" با همراهی دیگر سازمان های و موسساتی که در امور تجهیزات هوایی مشغول هستند، ساخته شده است.

      اولین پرواز "آنسات" در ماه اوت سال 1999 انجام شد. "آنسات" بر خلاف نمونه های مشابه غربی خود دارای دو موتور است که به مراتب ضریب اطمینان و امنیت آن را بالا می برد.

      نووستی
  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.