Recommended Posts

آنطور که رسما علام شده، سران برجسته گروه های سیاسی و جفرافیایی آژانس روزهای 15 و 16 ژانویه 2011 (25 و 26 بهمن 1389) از تاسیسات هسته ای نطنز و اراک بازدید خواهند کرد. این خبر به محض اینکه امروز صبح به طور رسمی توسط سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان تایید شد، در صدر اخبار رسانه های جهان قرار گرفت. اگر چه توزیع دعوت نامه های مربوط به این سفر دوشنبه هفته گذشته (6 دی/ 27 دسامبر) انجام شده، اما واکنش ها تازه آغاز شده و یک مرور اجمالی روی آنها نشان می دهد که غرب قادر به منسجم کردن موضع خود در مقابل این ابتکار نیست.

1- اولین پیام واضح این دعوت آن است که پارادوکسی عبور ناپذیر برای غربی ها ایجاد می کند. اگر دیپلمات های دعوت شده دعوت ایران را بپذیرند، آنچه در نطنز و اراک مشاهده خواهند کرد دقیقا همان است که ایران تا امروز گفته و در یک صبح تا بعد از ظهر خواهند دید که ماشین تبلیغاتی امریکایی ها درباره اهداف برنامه هسته ای ایران جز دروغ نمی گوید و اگر این دعوت را نپذیرند، دیگر هیچ بهانه ای برای متهم کردن ایران به عدم شفافیت درباره برنامه هسته ای اش نخواهند داشت.

2- موضوع دوم این است که ایران دیپلمات های غربی را به تاسیساتی در اراک دعوت کرده که به لحاظ قانونی هیچ الزامی برای گشودن درب آن به روی ناظران بین المللی ندارد. تاسیسات آب سنگین در اراک مشمول پادمان نیست و لذا بازرسان آژانس حق بازرسی از آن را ندارند اگرچه اینکه ایران در سال های گذشته صرفا با هدف نشان دادن حسن نیت خود چندین بار بازرسان آژانس را در این تاسیسات پذیرفته است. حضور دیپلمات های برجسته بین المللی در این تاسیسات ثابت خواهد کرد ایران حتی در مورد تاسیساتی که به لحاظ قانونی تحت پادمان نیستند هم شفاف است لیکن هرگز زیر بار درخواست های غیرقانونی برای بازدید بازرسان از آنها نخواهد رفت. به عبارت دیگر این بازدید، مطالبه شفافیت را تامین می کند بی آنکه ایران را مجبور به هیچ اقدام فراقانونی کرده باشد. بدون شک این اقدام تاثیر قابل توجهی بر کاهش توان چانه زنی 1+5 در مذاکرات استانبول خواهد گذاشت.

3- نکته بعدی این است که ایران در دعوت از دیپلمات های بین المللی برای حضور در این تاسیسات هیچ اعتنایی به چارچوب 1+5 نکرده است. نفس این اقدام نشان دهنده آن است که ایران سیاست خود درباره عدم مذاکره درباره حقوق هسته ای خود با 1+5 را تغییر نداده و جامعه جهانی را بسیار بزرگتر از 6 کشور مذاکره کننده تعریف می کند. راز عصبانیت امریکایی ها از این اقدام ایران هم که امروز در اظهارات مارک تونر و فیلیپ کروالی ظهور یافت شاید همین باشد که می بینند ایران بنا ندارد سیاست خود در بی اعتنایی به امریکا را حتی به اندازه ذره ای تعدیل کند. امریکایی نه در حرف بلکه درعمل ایران خواهند دید که گفت وگو در مقابل گفت و گو و فشار در مقابل فشار قرار دارد و ایران جای این دو را با هم عوض نخواهد کرد.


[url=http://www.irannuc.ir/fa/index.php?option=com_content&view=article&id=795]لینک[/url]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[align=justify]خبرگزاري فارس: فرمانده نيروي دريايي سپاه با تاكيد بر اينكه هواپيماهاي آمريكايي در خليج فارس قطعا توسط سپاه پاسداران سرنگون شده‌اند، گفت:[b] الان اين هواپيماها در اختيار ماست و در زمان مناسب حتما آنها را نمايش خواهيم داد.[/b]

دريادار علي فدوي فرمانده نيروي دريايي سپاه پاسداران در گفت‌وگو با خبرنگار دفاعي خبرگزاري فارس، در خصوص واكنش پنتاگون به سرنگوني دو فروند هواپيماي آنها در خليج فارس توسط سپاه گفت: آمريكايي‌ها خودشان را ابرقدرت و داراي بالاترين تكنولوژي و علم مي‌دانند و طبيعي است كه چنين مسائلي را به راحتي قبول نكرده و تكذيب كنند اما آنچه مسلم است به طور قطع سپاه پاسداران اين اقدام را انجام داده و دليل آن نيز اين است كه الان هواپيماها در اختيار ماست و در زمان مناسب حتما آنها را نمايش خواهيم داد.

فدوي هواپيماهاي ساقط شده را جزو مدرن‌ترين هواپيماهاي بدون سرنشين شناسايي نيروي دريايي آمريكا با قابليت پروازي بالا دانست و افزود: اين هواپيماها به واسطه كوچك بودن به راحتي مي‌توانند از روي ناو مورد استفاده قرار گيرند.

به گزارش فارس، چندي پيش سردار اميرعلي حاجي‌زاده فرمانده نيروي هوافضاي سپاه اعلام كرد كه دو فروند هواپيماي بيگانه توسط سپاه پاسداران در خليج فارس سرنگون شده است.

پنتاگون در اولين واكنش به اين خبر، ضمن تاييد سرنگوني دو فروند هواپيماي خود در خليج فارس، اعلام كرده بود اين هواپيماها توسط نيروهاي نظامي ايران سرنگون نشده‌اند.

* ورود و خروج ناوهاي خارجي به خليج فارس تحت كنترل كامل سپاه است

سردار فدوي در ادامه گفتگو با فارس در خصوص ورود ناوهاي جنگي و هواپيمابر كشورهاي ديگر به خليج فارس و اشراف نيروي دريايي سپاه بر ورود و خروج آنها نيز تصريح كرد:‌همه شناورهاي كشورهاي ديگر در خليج فارس نه تنها با سيستم‌هاي الكترونيك بلكه به صورت چشمي و غيرمسلح تحت كنترل ما قرار دارند و به محض عبور از تنگه هرمز ما متوجه ورود آنها خواهيم شد.

فرمانده نيروي دريايي سپاه در ادامه با بيان اينكه تقريبا مدت زيادي است كه ديگر ما تجهيزاتي را از خارج وارد نمي‌كنيم، تصريح كرد: همه اين تجهيزات و تسليحات در داخل ساخته مي‌شوند و به زودي خبرهاي خوشي را در خصوص اين موضوع به استحضار ملت ايران خواهيم رساند. [/align]


منبع :
[url=http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8910250107]http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8910250107[/url]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]فدوي هواپيماهاي ساقط شده را جزو مدرن‌ترين هواپيماهاي بدون سرنشين شناسايي نيروي دريايي آمريكا با قابليت پروازي بالا دانست و افزود: اين هواپيماها به واسطه كوچك بودن به راحتي مي‌توانند از روي ناو مورد استفاده قرار گيرند. [/quote] يعني چي ميتونه باشه ؟!

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]فدوي هواپيماهاي ساقط شده را جزو مدرن‌ترين هواپيماهاي بدون سرنشين شناسايي نيروي دريايي آمريكا با قابليت پروازي بالا دانست و افزود: اين هواپيماها به واسطه كوچك بودن به راحتي مي‌توانند از روي ناو مورد استفاده قرار گيرند. [/quote]پس گلوبال هاوک نیست چون طولش ۱۴ و عرضش ۳۵ متره و نمی‌شه بهش گفت کوچک. چارپای قندهار هم نیست چون در نیروی دریایی آمریکا ظاهراً استفاده نمی‌شه.
http://en.wikipedia.org/wiki/RQ-4_Global_Hawk
http://en.wikipedia.org/wiki/RQ-170_Sentinel

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
ScanEagle Mini-UAV میتونه یکی از احتمالات باشه،هم کوچیکه هم شناسائیه و هم از رو کشتی پرتاب میشه، اگه اشتباه نکنم تو عراق استفاده شد:


[img]http://www.naval-technology.com/projects/scaneagle-uav/images/3-boeing-scaneagle.jpg[/img]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
منم موافقم تقریبا تنها پهبادی که هم تو نیروی دریایی امریکا هست، هم خیلی بزرگ نیست و تقریبا هم جزو پهباد های جدید به حساب میاد.(تولید سال 2005)

[align=center][img]http://www.aviationnews.eu/blog/wp-content/uploads/2009/03/boeing-insitu-scaneagle-uas-completes-sea-trials-with-singapore-navy.jpg[/img]][/align]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
حالا با چي زدن كه لاشه اش قابل استفاده بوده؟... :mrgreen: ...اگه موشك زدن كه ديگه نابود ميشه

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]حالا با چي زدن كه لاشه اش قابل استفاده بوده؟... :mrgreen: ...اگه موشك زدن كه ديگه نابود ميشه[/quote]
نوعی موشک که به محض رسیدم ه پهباد از کلاهکش تور پریده سر پهباد موشک هدایت سیمی زد هوایی icon_arrowd :lol:

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
سلام دوستان.
بعيد ميدونم هواپيمايي با اين اندازه پس از سرنگوني icon_arrowd در اب از اون ارتفاع چيزه قابله توجهي ازش مونده باشه كه بشه روش مهندسيه معكوس كرد يا بازسازي براي برداشته حالت ايروديناميكيه سازه !!!!:mrgreen:

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
حالا اومدنو گفتن..ولي به دلايلي نشون نداند...
:mrgreen: انشالله كه نا اميدمون نمي كنند

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
سلام،نااميد شدم فكر ميكردم يه چيزي در حد سنتينل زدند ولي اگه همين اسكن ايگل هم زده باشند خوبه چون سطح مقطع كمي دارند ولي سيستم هاي جنگال ندارند و متوجه شليك پدافند هم نميشوند پس... :mrgreen: راستي من نميتوتم تو پستهام انگليسي هم بنويسم اگه كسي دليلشو ميدونه ممنون ميشم اگه لطف كنه بهم بگه!

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.