Recommended Posts

در مسایل نظامی هم دیده می شود [b]"مردم هوشیار و با بصیرت و همیشه در صحنه و دشمن شکن"[/b] هلو فرض می شوند.
مثال:
مقابله 100 در 100 با کروز

کلا یکی از دوستان اشاره کردند که میزبانی این اجلاس به معنی همراهی شرکت کنندگان با مواضع ما نیست، ولی رسانه های داخلی دوست دارند اعلام کنند مواضع شرکت کنندگان مثل ایران است.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
بعضی از واکنش ها در این تاپیک تند و از روی احساسات هست.

همانطور که بزرگواران گفتند هر کس هر حرفی رو بخواد در این اجلاس میزنه و کسی هم نمیتونه مانعش بشه، مسئولین و سیاستگزاران مملکت هم بلاشک این رو میدونستن، مواضع مرسی هم چیز جدیدی نیست به هر رو باید شرکت میکرد و ریاست رو به ایران تحویل میداد، تدابیری اندیشیده شده بود که شاید این سخنان و موضع گیری ها نرم تر بیان بشه که کارگر نیوفتاد.

البته در مورد سوریه فعلاً مصر پشت سر قطر و عربستان و ترکیه قرار داره و حرف های مرسی بیشتر در حد همون حرف هست. بنظر من مصاحبه مطبوعاتی امروز دمپسی و شرکت نکردن وزیر امور خارجه آمریکا در جلسه شورای امنیت از لحاظ عملی اهمیت بسیاربیشتری از موضع گیری های مرسی داره.

امروز شاید من و شما از لابلای حرف های مرسی مواضع آینده اون در مورد ایران رو حدس بزنیم در حالیکه قطعاً رده های بالای نظام این اشراف رو از ابتدا داشتن.

بنظر من اگر ما هم از ابتدا برای شاخ به شاخ شدن با اون جلو رفته بودیم میزان خسارات همچین حرف هایی بسیار بیشتر میشد.

بهر رو این موضع گیری ها بیشتر تبلیغاتی هست و برای کسب وجهه در میان توده های رادیکال منطقه، وگر نه این شازده فعلاً مسائل مهمتری در داخل کشور خودش در پیش رو داره که باید رسیدگی کنه.

البته فراموش نشه که حامیان قدرتمندی هم داره، به یاد بیارید چه کسی به قاهره سفر کرد و با طنطاوی مذاکره کرد و فردای اون روز طنطاوی و دار و دسته برکنار شدن و صدای هیچکدومشون هم در نیومد.

برگزاری این اجلاس ها در صورت هشیاری میتونه منافعی رو متوجه کشور کنه و در عین حال مضاری هم براش متصوره.

اگر درست از فرصت استفاده بشه منافع چربش قابل توجه دارن.

به هر رو کشوری مثل هند چه چیز کمتر از مصر داره، با توجه به نوع شرکت و موضع گیری هاشون میشه افق روشنی رو برای روابط دو جانبه (اقتصادی و غیر از اون) متصور شد.

و از این دست مثال کم نیستن.

---------------------------

راستی یک سوال، از لابلای پست های دوستان اینطور استنباط میشد که مرسی در ابتدای سخنرانیش بر سه خلیفه راشدین (با ذکر نام) سلام داده، آیا جداً چنین اتفاقی افتاده؟ و در صورت تایید آیا ایشون در ادامه به حضرت مولا(ع) سلام نداد؟

من تا حالا نشنیده بودم اهل سنت به این شکل سلام و صلوات ذکر کرده باشن!

--------------------------

راستی برادر مصطفی چی شده که متال باز شدی؟!
  • Upvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
صهیونیست ها شرف دارن به بعضی از به اصطلاح مسلمان ها

این مرسی خیلی خاله زنک و بی نزاکت بود

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
اولا كه متاسفم براي برخي دوستان كه به محض اين كه اوضاع مطابق ميلشان نباشد باب فحاشي و توهين به ن‍ژادها و مذاهب ديگر باز مي كنند و هنوز هم نمي دانند كه اساس سياست خارجي كشورها امروزه منافع ملي شان است و نه عقايد اين بزرگواران كه فكر مي كنند همه جهانيان بايد طبق ارزش ها و عقايد ايشان حركت كنند
و در درجه دوم :هر چه من و ساير دوستان از تابستان سال گذشته داد زديم كه ايهاالناس ،انقلاب هاي كشورهاي عربي براي دستيابي به حقوق مدني است و نه ارزش هاي مورد نظر برادران به خرجشان نرفت
هر چه داد زديم حمايت از رژيم بعثي سوريه فقط يه تخريب جايگاه ايران ميان مردم كشورهاي اسلامي و اهل سنت مي انجامد ما را مسخره كردند
حالا هم كه ديگر آب رفته به جوي بازنمي گردد با كمال تاسف مي بينيم هر كسي كه بخواهد ميان اهل سنت محبوبيت كسب كند بر سياست ايران در مورد سوريه مي تازد و آتش جنگ مذهبي در حال شعله ور شدن است و سوريه هم به زودي به يك دشمن سرسخت براي ايران تبديل خواهد شد.
و خاطر نشان مي كنم كه در اين قضيه هم

: از ماست كه بر ماست
اين است نتيجه سياست خارجي بزرگواران
  • Upvote 7
  • Downvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
این مرسی را که من دیدم همین که خرش از پل گذشت انچنان جا پای صدام بگذارد که همهمون ارزوی صدام کنیم
هیچ وقت یادم نمیره وقتی شروع به سخنرانی کرد گفت:سلام بر ع.م.ر وا.ب.و.ب.ک.ر وعث.م.ا.ن وعلی یعنی من برعقید خود استوارم وعلی وآل علی کیلوچند مطمئنم وقتی حکومتش پارجا ومحکم شد به کمک لیبی و تونس و....ما وحزب الله وسوریه را با اسرائیل یکی میدونه
اگه عکس جوانی مرسی را دیده باشید میبینید با کمی بزرگتر شدن سبیل با مو نمیزنه
بیشتراز این حرف بزنم بازهم اخراج میشم

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
مجدداً از تمامي دوستان بزرگوار خواهش مي‌كنم كه به هيچ عنوان (حتي من باب اظهار تأسف از اظهارات ساير كاربران و يا مقامات سخنران در اجلاس)، بحث‌هاي مذهبي (مثل شيعه و سني؛ انواع و اقسام اون) و قومي و مليتي رو پيش نكشن.
مجدداً از تمامي دوستان بزرگوار از بابت همكاري‌شون سپاسگزارم.

-------------------------------------------------------------

استفاده كرديم از فرمايشات شما؛ برادر GRIPEN.

با كليات فرمايش شما موافقم؛ هرچند كه معقتدم كمي زود درخصوص هند قضاوت فرمودين.
يادمون نره اساساً عرف ديپلماتيك هست كه وقتي مقامات دو كشور با هم ديدار مي‌كنن، عمدتاً حرف‌هايي رو مي‌زنن كه دو طرف دوست دارن بشنون.
اين، به معني موضع‌گيري حقيقي ايشان نيست.

كما اينكه موضع هند در جهان سياست، موضعي نسبتاً خنثي است و بيشتر حول و حوش مباحث اقتصادي مي‌چرخه.

از قبل هم ما حجم بالايي از مبادلات با هند داشتيم كه البته اين كشور همواره در بازپرداخت بدهي‌هاش به ايران، حسابي بدحساب بوده و البته به لطف تحريم‌ها هم راه حل فوق‌العاده‌اي رو به ايران پيشنهاد كرده كه همانا معامله با «روپيه»اس!!

جالب اينكه طرف ايراني هم نه تنها استقبال كرده، بلكه كلي توجيه كرده كه چقدر وضع ما عالي خواهد شد و بازرگانان ما راحت مي‌شن و ديگه راحت مي‌تونن با هم تسويه حساب كنن و چه و چه!!

---------------------------------------------------

بگذريم.
علي اي حال هند فعلاً تكليف خط لوله‌ي صلح رو كه سال‌هاست طرحش خاك مي‌خوره رو روشن كنه، مناسبات آتي با ما پيش‌كش!

من موندم پاكستان و بالاخص هند، ديگه چقدر مي‌خوان گاز ايران رو مفت بخرن كه با اين نرخ نازل، باز هم دارن چونه مي‌زنن!!

بدتر اينكه طرح جايگزين پيشنهادي ايالات متحده بود كه خط لوله‌ي صلح از تركمنستان كشيده شه و با محوريت افغانستان، توزيع بشه!
البته شكر خدا مسئولين ما هم مثل هميشه خوابن و منتظرن كه هند و پاكستان اين طرح رو بپذيرن.

تازه اون موقع هند اين مواضع ايراني پسند رو ابراز نكرده بود، مسئولين اينطور خواب بودن!
واي به حال فرداي ما كه اين لالايي‌هاي مستر سينگ، مسئولين ما رو به چه خواب عميقي ببره!!

دير نيست زماني كه يهو ببينيم خيلي زيبا دورمون زدن و سر ما بي‌كلاه مونده!!

[quote name='GRIPEN' timestamp='1346439077' post='268306']راستی یک سوال، از لابلای پست های دوستان اینطور استنباط میشد که مرسی در ابتدای سخنرانیش بر سه خلیفه راشدین (با ذکر نام) سلام داده، آیا جداً چنین اتفاقی افتاده؟ و در صورت تایید آیا ایشون در ادامه به حضرت مولا(ع) سلام نداد؟
من تا حالا نشنیده بودم اهل سنت به این شکل سلام و صلوات ذکر کرده باشن!راستی برادر مصطفی چی شده که متال باز شدی؟![/quote]

چرا برادر جان. به حضرت مولا (ع) نيز سلام دادن.
اساساً برادران سني، در اين مسئله استثنائي قائل نمي‌شن.

[quote]محمد مرسی رئیس جمهور مصر در سخنانی در ابتدای مراسم افتتاحیه اجلاس سران جنبش عدم تعهد در روز پنجشنبه سخنان خود را [color=#ff0000][b]با نام خدا و سلام درود بر پیامبر اسلام و خلفای راشدین ابوبکر عمر عثمان و (امام) علی و صحابه پیامبر و نزدیکان وی[/b][/color] آغاز کرد.[/quote]

http://www.asriran.com/fa/news/229837/%D8%B3%D8%AE%D9%86%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D9%85%D8%AD%D9%85%D8%AF-%D9%85%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%AC%D9%84%D8%A7%D8%B3-%D8%AC%D9%86%D8%A8%D8%B4-%D8%B9%D8%AF%D9%85-%D8%AA%D8%B9%D9%87%D8%AF-%D8%AF%D8%B1-%D8%AA%D9%87%D8%B1%D8%A7%D9%86

---------------------------------------------------------------

درخصوص متال باز هم اختيار داري برادر.
در نبود شما، ما رو ليبراليست - ماركسيست (حالا چطور اين دوتا باهم جمع مي‌شه و امكان پذيره بماند!!) و وهابي و صهيونيست كردن رفته!

حالا متال باز (كه در نگاه برخي همون شيطان پرستيه) كه مشكلي نيست :thinking: !
  • Upvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
جناب مولتکه از فضای مجازی توقع بالایی نباید داشت و از این اتفاقات میوفته، هر چند پسندیده نیست، من با گشت و گذار گاه گاه در تالارهای گفتگوی غیر فارسی زبان اصولاً با زبان تندتر مواجه میشم.

در مورد انقلاب ها و تحولات جهان عرب من بالشخصه از ابتدا در مورد ماهیت اونها شکی نداشتم و همینجا هم در تاپیک های مرتبط با اون نظرم رو گفتم، منتهی چیزی که من بیشتر به اون توجه داشتم تحولات میدانی و سیر حوادث بود، یعنی بنظرم کاملاً سازماندهی شده بودن.

حالا از "ارزش های مورد نظر برادران" گذشته با اون قسمت فرمایش شما که تحولات رو در راستای کسب حقوق مدنی توصیف کردید هم موافق نیستم، اصولاً سبقه (بخصوص) اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی یا بقول مارکسیست ها نیروی حیاتی مردم منطقه به این چیزا قد نمیده.

----------------------------------

حالا که مرسی کار خودشو شروع کرده یه جورایی حدس میزنم که مانور نظام ایران بر روی انقلاب مصر و تمام این تبلیغات به چه جهت بوده، بهر حال بهتره زمین بازی سیاسی تبلیغاتی رو به گونه ای تعریف کرد که بشه از کنار افرادی مثل مرسی و امثالهم با احتیاط گذشت و درگیر مانورهاشون نشد. بذار دست دوستی رو آنها پس بزنن.

هر چند بنظرم مرسی خیلی و بلاجهت افراط کرد، بنظر کلاً اخلاقش اینطوره. من اصولاً میشنیدم که اهل سنت بطور کل میگن سلام و صلوات بر محمد(ص) و اصحابش، نشنیده بودم که اسم خلفای راشدین رو بطور مشخص بیارن.

از زمان کمپین تبلیغات قبلی اوباما تا بحال احساس میکنم سیره سیاسی جناب دکتر خودمون داره به سرعت در میان سیاستمداران باب میشه.

دو تا نقد از دو روزنامه نگار بر سخنرانی مرسی در یک مقاله از آسوشیتدپرس خوندم که جالب بود، یکی از اونها (خانم سارا عثمان) سلام و صلوات مرسی رو نقد کرده بود و گفته بود مرسی عملی بچه گانه و از سر بی تجربگی انجام داد که در شان مقامش نبود و تنها تکفیری ها رو خوشحال کرد.

دیگری (ابراهیم عیسی) مواضع مرسی در قبال فلسطین و رژیم صهیونیستی رو نقد کرده بود و گفته بود که مرسی یک بار هم از جنایات اسرائیل اسمی نبرد و تنها به موضوع فلسطینی ها در زندانهای اسرائیل پرداخت، کاری که مبارک هم همواره انجام میداد.

خلاصه از اینها بگذریم گویا این کارش به مذاق خیلیها خوش اومده تا حدی که استقبال بزرگی در فوردگاه (و حومه) ازش به عمل آوردن.

یاد قدیمای اردوغان افتادم.

-----------------------------

برادر مصطفی در این اجلاس غیر از آکروبات مرسی و حضور هیئت عریض و طویل و ارشد هند خیلی اتفاقات دیگه هم افتاد، چه از نظر تبلیغاتی و چه سیاسی و اقتصادی، نمیدونم تصدیق میکنید یا نه؟! حالا انشاءا... اگر فرصت بود و کسی علاقه نشون داد در آینده میشه به اونها پرداخت.

آف تاپیک: در مورد لیبرالیست-مارکسیست شدن شما اطلاعی ندارم ولی بنظرم قدری پسیمیست تر شدید و نقدهاتون هم بیشتر حال و هوای ایده آلیستی پیدا کرده. بقول برو بچز "دی" و بروایتی "چشمک!"

اتفاقاً این گروه های متال اغلب شیطان پرست نیستن و کلاً این گونه موسیقی داستان سیاسی اجتماعی جالبی داره.
  • Upvote 6

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
برادر GRIPEN عزيز؛

درخصوص به قول شما «سبقه‌ي اقتصادي، فرهنگي، اجتماعي يا بقول ماركسيست ها نيروي حياتي مردم منطقه»، اجازه بدين با شما مخالفتي داشته باشم.

اساساً يكي از تفاوت‌هاي اصلي ورود مدرنيته در جوامع، تغيير نگرش‌شون بود به حكومت و رابطه‌ي بين حكومت و ملت.
البته چون دوستان روي اين واژه حساسن، منم زياد واردش نمي‌شم.
ولي بطور خلاصه، به هر اندازه كه مردم از حقوق خودشون آگاهتر مي‌شن و تعاريف اسبق حاكم و رعيتي براشون بيشتر رنگ مي‌بازه، به همون اندازه هم ميل به مشاركت و كسب قدرت بيشتر از حكومت‌ درشون بيشتر مي‌شه.

براساس اصل خودمحدوديتي، هيچ حكومتي نيست كه بالذات علاقه به محدود كردن قدرت خود و تقسيم اون با سايرين؛ بالاخص ملت‌ها داشته باشه. لكن هرچقدر كه ملت و گروه‌هاي سياسي به حقوق‌شون بيشتر واقف باشن، تمايل‌شون براي كسب قدرت بيشتر از حكومت و تقسيم قدرت بيشتر و بيشتر مي‌شه و در نتيجه، حكومت‌ها مجبور به وضع قوانيني مي‌شن كه به خود محدوديتي منجر مي‌شه.
همين اصل در مرتبه‌اي بالاتر درخصوص رابطه‌ي بين قدرت‌هاي برتر و ساير كشورها در جهان ساري و جاريه و مي‌بنييم امروز 120 كشور جنبش عدم تعهد و فردا 200 كشور عضو سازمان ملل، يكصدا تغيير ساختار سازمان ملل و عادلانه‌تر شدن مديريت بر اون و از انحصار چند كشور قدرتمند سياسي - نظامي جهان خارج كردن رو خواستار مي‌شن و اونقدر اين فشارها افزايش مي‌يابه تا اندك اندك زمزمه‌هاي تغيير و اعطاي اختيارات بيشتر و كاهش قدرت حاكمان فعلي رو شاهد باشيم.

اساساً نيازها براساس شناخت نياز تعريف مي‌شه و خواسته‌ها نيز براساس نيازها شكل مي‌گيره.
زماني اعراب نياز به يه حاكم زورگو داشتن كه صرفاً قبايل‌شون رو متحد نگاه داره.
امروز از حق رأي و حقوق مساوي و قانون و پارلمان و اين‌ها صحبت مي‌كنن.

پس نمي‌شه بنا به گذشته‌ي ايشان، درخصوص حال و آينده‌شون هم حكمي واحد صادر كرد.

شايد بهترين مثالش، همين ايران خودمون باشه كه 2400 سال پادشاهي محض بود و مردم به معني واقعي كلمه، خودشون رو در حد رعيت جماعت بيشتر نمي‌ديدن!
با اونكه نظام فئودالي چندين قرن بود در اروپا ورافتاده بود، ولي در ايران حتي تا اواسط حكومت رضا شاه پابرجا بود (البته اگه بشه به مدلي كه در ايران اجرا شد، نام فئوداليسم رو نهاد!!).
ولي ديديم كه اصلاحات و ميل به مشاركت بيشتر در قدرت و از اين دست قرتي‌بازي‌هاي فرنگي‌ها، از اواسط حكومت ناصرالدين شاه آغاز و در حكومت مظفرالدين شاه به نتيجه رسيد.

حالا آيا اساساً ميل به اصلاحات در خون ما بود؟ يا ما و دموكراسي ذره‌اي با هم آشنايي و قرابت داشتيم (اصلاً هنوزم داريم؟!)؟
يا اساساً ذره‌اي از حرف‌هايي كه امثال جان لاك و جان استوارت ميل و ... من باب رابطه‌ي بين حكومت و ملت و حقوق متقابل‌شون عنوان كرده بود، مي‌فهميديم؟
از قرارداد اجتماعي روسو چيزي سرمون مي‌شد؟

اصلاً چرا راه دور بريم؟
حقوق متقابل مردم و حكومت رو كه مولا امير المومنين، علي (ع) تبيين فرموده بودن رو هم مي‌دونستيم و پيگيرش بوديم؟!

به عبارت خيلي ساده‌تر، اصلاً به شاه و سبك حكومتش كاري داشتيم (فارغ از اينكه كي هست اين آقا شاهه!)؟!!

پس آيا مي‌شه گفت جنبش‌هاي ضد استبدادي‌اي كه در اون سال‌ها اتفاق افتاد، جنبش سر هيچي بود، چون اساساً مفاهيم دموكراتيك در خون ما وجود خارجي نداشت؟!

يا انقلاب 57 هم انقلابي بر ضد ديكتاتوري و استبداد نبود؟ به همون دليل فوق الذكر؟

--------------------------------------------------------------------------

درخصوص اتفاقاتي كه در اين اجلاس افتاده هم خوشحال مي‌شم مطالب و ديدگاه و نظرات شما رو بخونم و بدونم.
قطعاً ازش استقبال خواهم كرد و از شما درخواست مي‌كنم حتماً اون رو بيان بفرمايين.

درخصوص «پسيميست شدن» حقير، مي‌تونين بيشتر توضيح بدين؟ (اگه دوست داشتين در Pm)

قبلاً بيشتر اين «ايده آل» نگري بهم مي‌چسبيد تا الان.
هرچند كه رد نمي‌كنم اين ديدگاه ايده‌آلي‌ام نسبت به وقايع رو.
ولي سعي مي‌‌كنم در تحليل‌ها، بيشتر شرايط روز رو مدنظر قرار بدم تا ايده‌آل‌هاي مدنظرم.

پس قطع به يقين تحليل و نقد شما مي‌تونه خيلي كمكم كنه براي اصلاح اشتباهات فكري و يا حداقل تكامل اونا.

درخصوص گروه‌هاي متال هم كاملاً با شما موافقم.
مثل اينكه شما هم ... بله؟!
به قول خودتون و ساير دوستان : چشمك!

لكن عرض بنده ناظر به كساني بود (مثل دست اندر كاران مجموعه‌ي فاخر «شوك»!!) كه حتي يه آهنگ متال نشنيده و حتي يه صفحه درموردشون مطلب نخونده و درخصوص گروه‌ها و عقايدشون كوچكترين شناختي ندارن و مثل كاردينال‌ها و اسقف‌هاي قرون وسطي، هرچيزي كه نسبت بهش جهل دارن رو به شيطان و شيطان پرستي ربط مي‌دن!!
  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[url="http://www.tabnak.ir/fa/news/269349/%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D9%88%DB%8C%D8%B1%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%A2%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%B1%D9%88%D8%B2-%D8%A7%D8%AC%D9%84%D8%A7%D8%B3-%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D9%86%D9%85"]تصاویری از آخرین روز اجلاس سران نم[/url]
[color=#000000][font=tahoma, Arial][size=2][background=rgb(248, 248, 248)]اختصاصی تابناک از آخرین روز جلسات فشرده سران نم با دیدارهای ریاست جمهوری با سران کشورهای عضو نم ،سخنرانی متعدد سران کشورها و فرستادگان آنها،حضور صالحی در محل استقرارهیئت سوری در سالن سران و حضور مقامات سیاسی کشور همراه بود[/background][/size][/font][/color]
[url="http://www.tabnak.ir/fa/news/269349/%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D9%88%DB%8C%D8%B1%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%A2%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%B1%D9%88%D8%B2-%D8%A7%D8%AC%D9%84%D8%A7%D8%B3-%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D9%86%D9%85"]http://www.tabnak.ir/fa/news/269349/%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D9%88%DB%8C%D8%B1%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%A2%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%B1%D9%88%D8%B2-%D8%A7%D8%AC%D9%84%D8%A7%D8%B3-%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D9%86%D9%85[/url]

-------------------------------------
[url="http://www.tabnak.ir/fa/news/269342/%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D9%88%DB%8C%D8%B1-%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D8%AA%D8%A7%D9%85%DB%8C%D9%87-%D8%A7%D8%AC%D9%84%D8%A7%D8%B3-%D8%AC%D9%86%D8%A8%D8%B4-%D8%BA%DB%8C%D8%B1%D9%85%D8%AA%D8%B9%D9%87%D8%AF%D9%87%D8%A7"]تصاویر اختتامیه اجلاس جنبش غیرمتعهدها[/url]
[color=#000000][font=tahoma, Arial][size=2][background=rgb(248, 248, 248)]اختصاصی تابناک - مراسم اختتامیه شانزدهمین اجلاس جنبش غیر متعدها در تهران با تأیید مصوبات جدید اعضاء و آغاز ریاست سه ساله ایران بر این نهاد بین المللی[/background][/size][/font][/color]
[url="http://www.tabnak.ir/fa/news/269342/%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D9%88%DB%8C%D8%B1-%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D8%AA%D8%A7%D9%85%DB%8C%D9%87-%D8%A7%D8%AC%D9%84%D8%A7%D8%B3-%D8%AC%D9%86%D8%A8%D8%B4-%D8%BA%DB%8C%D8%B1%D9%85%D8%AA%D8%B9%D9%87%D8%AF%D9%87%D8%A7"]http://www.tabnak.ir/fa/news/269342/%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D9%88%DB%8C%D8%B1-%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D8%AA%D8%A7%D9%85%DB%8C%D9%87-%D8%A7%D8%AC%D9%84%D8%A7%D8%B3-%D8%AC%D9%86%D8%A8%D8%B4-%D8%BA%DB%8C%D8%B1%D9%85%D8%AA%D8%B9%D9%87%D8%AF%D9%87%D8%A7[/url]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
بعضی ها خیلی احساسی صحبت میکنند!
و [b]حرفهای مرسی بر علیه اسرائیل رو که بی سابقه بود اصلا نمیبینند.[/b]
لطفا این نوشته رو بخونید.
-----------------------------------------------
[b]مهدی محمدی در سرمقاله امروز "وطن امروز" نوشته است:[/b]
تلاش برای تبدیل کردن محمد مرسی به «حاشیه» و «جنجال» در تهران، از یک هفته قبل شروع شد، یعنی زمانی که آمریکایی‌ها و صهیونیست‌ها دریافتند نه با تهدید و با هیچ ابزار دیگری قادر به منصرف کردن او از سفر به ایران نیستند. در تهران، حقیقت این است که مرسی به مثابه یک پدیده ظهور کرد به گونه‌ای که از این پس، هر تحرک دیپلماتیک دیگری از جانب وی بر مبنای آنچه در تهران گفت، تفسیر خواهد شد. تهران نقطه آغاز آن چیزی است که می‌توان آن را «چهره بین‌المللی محمد مرسی» خواند.
کدام تفسیر درست است: مرسی تا آنجا که به ایران مربوط است به مثابه یک دوست ظهور کرد یا دشمن؟ تهدید یا فرصت؟
چند نکته مهم در اینجا هست:
1- مرسی در تهران از دولت سوریه انتقاد و از مخالفان آن حمایت کرد. لحن او در این باره هیچ ابهامی نداشت. با این حال سوال این است که آیا این اتفاق غیر‌منتظره‌ای بود و آیا ما در ایران باید غافلگیر می‌شدیم وقتی او به بشار اسد حمله کرد؟ هیچ‌کس در تهران انتظار نداشت مرسی از اسد دفاع کند. اساسا هدف آنها که محمد مرسی را به ایران دعوت کردند این نبود که او یک شبه دگرگون شود و به مدافع سینه‌چاک دولت اسد تبدیل شود، بلکه هدف این بود که موضع محمد مرسی درباره اسرائیل معلوم شود که این امر به صریح‌ترین وجه ممکن رخ داد آنجا که مرسی از وحدت فلسطینی‌ها، ضرورت مقاومت و ضرورت تاسیس کشور مستقل فلسطینی دفاع کرد. آنچه از دیروز سانسور شده موضع مرسی درباره اسرائیل است که باعث شده نتانیاهو و دوستانش همچون اسپند بر آتش بالا و پایین بپرند و به زمین و زمان بد و بیراه بگویند. اگر مرسی درباره اسرائیل راست بگوید- که همه اطلاعات نشان می‌هد همینطور است- آن وقت خود او بزودی به این نتیجه خواهد رسید که در سوریه حتی اگر اسد برود صهیونیست‌ها اجازه نخواهند داد اخوان‌المسلمین بر سر کار بیاید و برای مصر که بر دروازه محور مقاومت ایستاده بهتر آن است که در سوریه کسی مانند اسد روی کار باشد نه کسانی که حقوق ماهانه خود را از تل‌آویو می‌گیرند.
2- مرسی در آغاز سخنان خود در ابتکاری خلاف عادت از خلفای دوم و سوم برادران اهل سنت نام برد و نام آنها را در کنار نام امیرالمومنین نشاند. از روز پنجشنبه تا به حال، کسانی بانگ برداشته‌اند که رئیس‌جمهور مصر در بزرگ‌ترین کشور شیعه جهان از خلفای اهل سنت نام برده است. واقعا کدام جنبه قضیه می‌چربد؟ و چگونه باید به این مساله نگریست.
اولا مرسی با این نوع سخن گفتن دقیقا بر خلاف آنچه بی‌بی‌سی از دیروز درصدد القای آن است نشان داد به دنبال وحدت شیعه و سنی است نه جنگ شیعه و سنی. هیچ کسی این ادبیات را که او از آن استفاده کرد، به کار نمی‌برد. مرسی نشان داد چنانکه سنت مردم مصر است ارادتی عمیق به امیرالمومنین دارد و بیان علنی این ارادت حکایت از آن داشت که او در دام طایفه‌گری سعودی در جهان اسلام نخواهد افتاد.
ثانیا، مرسی با این ادبیات نشان داد کابوس آمریکایی‌ها محقق شده و یک اسلامگرای معتقد به دخالت شریعت در سیاست در مصر روی کار آمده است. مصر این ظرفیت را دارد که چند دهه تلاش آمریکایی‌ها برای روی کار آوردن حکومت‌های سکولار در دنیای اهل سنت را بر باد دهد و موج جدیدی از تشکیل حکومت‌های دینی را کلید بزند. سخنرانی او در تهران مملو از کدهایی بود که صحت این تحلیل را ثابت می‌کند. آنچه باید شاخص ارزیابی پدیده مرسی قرار گیرد، موضع او درباره سوریه نیست بلکه پرهیزی است که افتادن در دام طایفه‌گری دارد، ارادتی که به اهل‌بیت می‌ورزد، دشمنی که با اسرائیل آغاز کرده و فاصله‌ای که از دوران سیاه مبارک گرفته است.
3- مهم‌تر از همه اینها، جملات مرسی درباره ایران است که سانسور شد. مرسی ایران را کشور دوست و برادر و «شریک استراتژیک» مصر خواند، تاکید کرد درباره مسائل مختلف منطقه از جمله مساله سوریه هیچ راه‌حلی که ایران بخشی از آن نباشد کارآمد نخواهد شد و وزیر خارجه‌اش هم اعلام کرد رئیس‌جمهور مصر درصدد ارتقای روابط با ایران است. این موارد به این معناست که منطقه بزودی یک تغییر ژئوپلتیک عمیق را تجربه خواهد کرد که در آن محوری قدرتمند شرق و غرب جهان اسلام را به هم وصل می‌کند. هرچه منازعه راهبردی اسرائیل- مصر عمیق‌تر شود، این محور قدرت بیشتری خواهد یافت تا جایی که می‌توان حدس زد بزودی کابوسی برای اسرائیل شکل خواهد گرفت که از 1948 به این سو بی‌سابقه بوده است.
---------------------------------------------------------------------------------------
البته به شخصه معتقدم که نباید اجازه بدیم یک عده خط قرمزهای ما رو بشکنن. مثل این یارو بان کی مون که جلوی اربابان اسرائیلی و آمریکاییش نمیتونه کوچکترین انتقادی بکنه اما وقتی میاد اینجا دهنشو وا میکنه و....
[b]راستی توجه کردید که اسرائیلیها گفته بودند به شرطی اجازه میدهند به بان کی مون که به تهران بره که بره اونجا علیه ایران و به نفع اسرائیل صحبت کنه که اون مزدور هم همین کار رو کرد.[/b]
---------------------------------------------------------------------------------------
راستی!
[quote name='mostafa_by' timestamp='1346325541' post='268001']
جناب حامدف (هربار اسمتون رو مي‌خونم، ياد اون واژه‌ي زيباي «كوچك‌اف مي‌افتم از دكتر مطهري! راضي باش.)؛
[/quote]
ادب مرد به ز...! الله اکبر!!!
جناب مصطفی این شما نیستید که همیشه از ادب و این جور چیزها دم میزنید؟
بعد میاید اینجا فحشهای یک فرد فحاش رو "زیبا" مینامید؟
البته این آقای دکتر! حرفهای زیبای دیگری مثل "پفیو." ، "بتمرگ" و ... دارند!
اخلاق شما رو هم فهمیدیم!
  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]
[right]2- مرسی در آغاز سخنان خود در ابتکاری خلاف عادت از خلفای دوم و سوم برادران اهل سنت نام برد و نام آنها را در کنار نام امیرالمومنین نشاند. از روز پنجشنبه تا به حال، کسانی بانگ برداشته‌اند که رئیس‌جمهور مصر در بزرگ‌ترین کشور شیعه جهان از خلفای اهل سنت نام برده است. واقعا کدام جنبه قضیه می‌چربد؟ و چگونه باید به این مساله نگریست.[/right]

[right][color=#282828][font=tahoma, helvetica, arial, sans-serif]اولا مرسی با این نوع سخن گفتن دقیقا بر خلاف آنچه بی‌بی‌سی از دیروز درصدد القای آن است نشان داد به دنبال وحدت شیعه و سنی است نه جنگ شیعه و سنی. هیچ کسی این ادبیات را که او از آن استفاده کرد، به کار نمی‌برد. مرسی نشان داد چنانکه سنت مردم مصر است ارادتی عمیق به امیرالمومنین دارد و بیان علنی این ارادت حکایت از آن داشت که او در دام طایفه‌گری سعودی در جهان اسلام نخواهد افتاد.[/font][/color][/right]
[/quote]
تشکر برادر مرتضی،
خدا خیرت دهد!
من وقتی سخنرانی مرسی انجام شد خارج از شهر بودم و وقتی برگشتم این تاپیک 11 صفحه ای رفته بود جلو. وقتی خوندمش متحیر شدم که مرسی مگه چی گفته؟
رفتم و لینکش رو پیدا کردم و سخنرانی کامل را گوش دادم.
هیچ کس نگفت که مرسی با این آیه ی شریفه شروع کرد:
و اعتصموا بحبل الله جمیعا و لا تفرقوا
هیچ کس نگفت که ما مشکلمون با گروهی است که وقتی قرآن را تمام می کنند می گویند صدق الله العظیم! و این که کنارهم گذاشتن چهار خلیفه یعنی جدایی جستن از آن ها...
هیچ کس اشاره ای به درخواست مرسی برای شرکت ایران در حل مناقشه ی سوریه نکرد!
و هیج کس به این موضوع اشاره نکرد که مرسی ایران را کشوری لایق و مناسب برای رهبری عدم تعهد دانست (مواردی که نقل می کنم نقل به مضمون است ببخشید اگر حافظه ام عین جملات را یاری نمی کند...)
و خیلی موارد دیگه
.
.
.
همه رفتیم دنبال این که چرا خبرگزاری فلان ال هست و خبرگزاری فلان بل. انگار ما مسئول رسیدگی و رتق و فتق امور خبرگزاری های داخلی هستیم! انگار همه ی خبرگزاری های دیگر دنیا چطور اجلاس تهران را پوشش دادند!

مرسی سید حسن نصرالله نیست! مرسی رفیق گرمابه و گلستان ما نیست! مرسی یک رئیس جمهور است از طیف اسلامگرایان کشوری بزرگ و موثر و توانمند به نام مصر، می تواند با ما در بسیاری از مسائل بنا به مصالح مشترک همراه شود و می تواند تبدیل شود به یک معضل لاینحل! این بستگی دارد ما چگونه عمل کنیم. مثل کاری که مسنولین می کنند (نادیده گرفتن اختلافات و تاکید بر مشترکات) یا آن که بعضی دوستان سایت در این 11 صفحه انجام دادند (آگرماندیسمان و فوکوس بر روی هر منشاء اختلاف و ایجاد نفرت عمومی در کشور).

البته تقصیر دوستان نیست این اثر رسانه های غربی است. همان که برادر واریور تاپیکش را زد با عنوان Agenda setting and making زد و فکر کنم کسی نخواند. این طور می شود که یادمان می رود با شرایط فعلی خود آمدن مرسی با توجه به فشارهای عظیم و دو به هم زنی های گسترده ای که در خلال واقعه ی سوریه اتفاق افتاد چه دستاورد مهمی است. قلابمان گیر می کند که چرا یک سنی معتقد گفته سلام و درود بر ابوبکر و عمر و عثنمان و علی ع. و قبلش را هم اصلا نمی شنویم!

این لینک سخنرانی:
[url="http://www.youtube.com/watch?v=sqO2f0f3cls&feature=player_embedded"]http://www.youtube.c...player_embedded[/url]
یک بزرگوار اگر می تواند آن را آپلود کند در جایی که همه ببینند
یک بار دیگر یک لیوان آب خنک بنوشید و بنشینید و با آرامش به سخنرانی مرسی گوش فرا دهید. بعد کلاه خودتان را قاضی کنید.
  • Upvote 11

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[b]طنزنامه و برداشتي آزاد‌[/b]

مي‌گن يه روز يه بابايي مي‌ره داروخونه مي‌گه آب هويج دارين؟
دكتر مسئول اونجا مي‌گه نه! طرفم برمي‌گرده هرچي از دهنش درمياد به اونا مي‌گه و مي‌ره.

دوباره فرداش مياد و همون سوال رو مي‌پرسه و باز همون داستان پيش مياد.

خلاصه اين قضيه چند روز پشت سر هم ادامه پيدا مي‌كنه.

تا اينكه يه روز اون دكتر مسئول مي‌گه يه چند تا آب هويج بگيرين بذارين اينجا، اگه طرف اومد بدين بهش شرش كنده شه.
خلاصه فرداش اون بابا دوباره مياد مي‌گه آب هويج دارين؟
دكتر مسئول اونجا هم يكي از آب‌ هويج‌ها رو برمي‌داره به سمت طرف مي‌گيره و مي‌گه : «بله قربان. بفرماييد. اينم آب هويج!».

اون طرفم برمي‌گرده و هرچي از دهنش درمياد نثارشون مي‌كنه و مي‌گه «اين چه داروخونه‌ي خراب شده‌اي هست كه تو آب هويج مي‌فروشن» و مي‌ره!

دوباره فرداش كه مي‌شه، طرف مياد و مي‌پرسه آب هويج دارين؟
اينبار جواب مي‌شنوه : «تو چيكار داري آب هويج داريم يا نداريم؟ فحشت رو بده و برو.»!!

------------------------------------------------

زياده عرضي نيست.

=======================================

پ.ن : راستي اين مثبت و منفي دادن هم در ميليتاري عوالمي داره‌ها!
  • Upvote 3
  • Downvote 7

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[center][color=#b22222][b]آنچه باید از جنبش عدم تعهد بدانید[/b][/color][/center]



[center][b][img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/10244/1346010155_non-aligned-movement-infographic_l.jpg[/img][/b][/center]



[center][url="http://www.infographics.ir/index.php?newsid=407"]http://www.infograph....php?newsid=407[/url][/center]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[color=#ff0000]كماكان بدون شرح![/color]
شايدم اين تيتر بهتر باشه :
[b][color=#ff0000]از رسانه‌ي ملي!! آموز اخلاص عمل![/color][/b]

------------------------------------------------------------------

[color=#ff0000][b] صداوسيما سخنان مرسي را چگونه ترجمه کرد؟[/b][/color]


محمد مرسي رئيس جمهور مصر در سخنراني در افتتاحيه اجلاس سران جنبش عدم تعهد در تهران درباره سوريه گفت: خانم ها، آقايان، همبستگي با مبارزه مردم عزيز سوريه عليه حکومت سرکوبگر که مشروعيت خود را از دست داده است به همان اندازه که ضرورت سياسي و استراتژيک است، يک وظيفه اخلاقي به شمار مي رود.

وي افزود: اين حمايت از اعتقاد ما به آينده سوريه به عنوان کشوري آزاد و سربلند نشأت مي گيرد. همه ما بايد حمايت کامل و نه ناقص خود را از مبارزه طالبان آزادي و عدالت در سوريه اعلام کنيم. همدردي بايد به طرح سياسي تبديل شود که حامي تغيير مسالمت آميز به حکومتي دموکراتيک و بيانگر مطالبات مردم سوريه در زمينه دستيابي به آزادي، عدالت و مساوات باشد.

[b]اما در پخش زنده و مستقيم سخنان مرسي در صداوسيماي ايران، اظهارات وي اينگونه ترجمه شد:[/b]

برادران و خواهران عزيز، مساله همبستگي ما با ملت سوريه عليه توطئه اي که بر ضد آن کشور جريان دارد نبايد فراموش شود. اين وظيفه اي اخلاقي و وظيفه اي سياسي و راهبردي است. بايد اميدوار باشيم که در سوريه، نظامي که مردمي است، باقي بماند و بايد تمامي تلاش خود را براي اصلاحات به کار ببريم، بايد اقدامات به صورت مسالمت آميز صورت گيرد.ما همگي اکنون در برابر چالش هاي بزرگي قرار داريم، ملت هاي فلسطين، بحرين و ساير ملت ها در حال مبارزه هستند و برخي کشورهاي ما با دخالت هاي داخلي و خارجي مواجه هستند. ملت سوريه آزاد است و مي تواند در برابر توطئه هايي که عليه ملت سوريه ايجاد شده باقي بماند.

[url="http://www.asriran.com/fa/news/229892/%D8%B5%D8%AF%D8%A7%D9%88%D8%B3%DB%8C%D9%85%D8%A7-%D8%B3%D8%AE%D9%86%D8%A7%D9%86-%D9%85%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D8%B1%D8%A7-%DA%86%DA%AF%D9%88%D9%86%D9%87-%D8%AA%D8%B1%D8%AC%D9%85%D9%87-%DA%A9%D8%B1%D8%AF"]http://www.asriran.c...چگونه-ترجمه-کرد[/url]

-------------------------------------------------------------------------

هدف خاصي مدنظر نبود.
صرفاً گفتم حالا كه دور هم هستيم، خوش باشيم.

ولي به خاطر اين زحمت خطير، ما هم يه تبليغي براي رسانه‌ي ملي!! مي‌كنيم :

[b]با ما، تفاوت را احساس كنيد![/b]

============================================================

پ.ن‌ 1 : كماكان معتقدم اين مثبت و منفي دادن‌ها در ميليتاري عوالمي داره‌ها.
خلاصه دوستان خوش باشن با مثبت و منفي‌ها.
البته اگه جاي من، پروفسور نش بود، سعي مي‌كرد به جاي طراحي مدل براي حركت كبوترها در رياضيات، مدلي براي اين مثبت و منفي‌ها بيابه.

پ.ن 2 : انصافاً خلاقيت صدا و سيماي محترم در اين جمله سازي (بخوانيد بيانيه سازي)، جاي تقدير داره.
  • Upvote 8

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
سخنان مرسی در تهران دور از انتظار نبود و تکرار دوباره مواضع گذشته ایشون بود . اونچه که مهم بود نفس حضور وی در تهران و سخنان ضد اسرائیلی وی در مقام رئیس جمهور مصر یعنی کشوری که دوست و یاور اسرائیل محسوب میشد .
نکته دوم اینکه ایشون با سلام به خلفای راشدین و امیر مومنان علی (ع) این پیام رو ابلاغ کرد که وی هرچند از اهل تسنن هست ولی وهابی نیست و به اهل بیت پیامبر(ص) ارادت داره و از دشمنان اهل بیت علیهم السلام نیست

انصافا تلاش دست اندرکاران صدا و سیما در بازتاب بسیار جالب و خوب اجلاس غیر متعدها جای تشکر داره . دستشون درد نکنه

اما اگه یه شخصی دلش از این موفقیت ایران و بازتاب خوب اون از صدا و سیما بدرد اومده و در پی تخریب و بهانه جویی بنی اسرائیلی هست میتونه از غصه دق کنه و یا با این موضوع کنار بیاد در هر صورت به خودش مربوطه

اما امان از جیگرهای بی بی سی
  • Upvote 2
  • Downvote 5

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.