Recommended Posts

البته صدا و سیما شاید به خاطر تحت تخریب! قرار گرفتن رسانه های معاند نیاز به حمایت داشته باشه ولی نقدهای جدی ای بهش وارده. مثل برخی خبرگزاریها، هر چند به نظرم من هم به هیچ عنوان این بهانه ای نیست که بشه با اون به خاطر شکل خاص ساختار صدا و سیما نتایجی که بعضا امثال رسانه های فارسی زبان و اصولا اپوزیسیون می گیرند را گرفت که چه این رسانه ی ما ماجراش متاسفانه بیشتر داره شبیه ماجرای " دوستی خاله خرسه " میشه. یعنی شاید با کمی تندروی بشه حداقل برخی رفتارهاش را رفتار های " دوستان نادان " نامید.
این مقاله که در ادامه لینک داده میشه به نحوی این موضوع را تبیین میکنه :

===============================================

[url="http://bcoi.ir/archives/905"]النجات فی الصدق آقای صدا و سیما![/url]


[b]نقدی به رویکردهای خبری صدا و سیما؛ شعور رسانه‌ای مخاطب نادیده گرفته می‌شود[/b]
[b]مجتبی دانشطلب[/b]
گمان به بی‌طرفی در رسانه تلقی‌ای نه منطقی و نه مقبول است، رسانه‌ها به هر حال گرایش‌های خودشان را از سطح گزینش اخبار تا نحوه انتشار آن‌ها و انتخاب شیوه تحلیل‌شان نشان می‌دهند. اما چه رسانه ادعای بی‌طرفی داشته باشد و چه خود را بی‌نیاز از این ادعای غیرمنطقی ببیند در یک چیز تفاوتی ایجاد نمی‌شود؛ از هر رسانه‌ای انتظار می‌رود که وقتی رخدادی را برای اطلاع رسانی گزینش می‌کند تلاش کند هر آنچه را که واقع شده و می‌شود به سمع مخاطب برساند و دستکم در انتشار اخبار نظرات خودش را دخالت ندهد. به حداقل رساندن سطح دخالت تحلیلی در اخبار کمترین انتظاری است که مخاطب می‌تواند از احترام به فهم و شعور خودش داشته باشد.
در خبررسانی این وظیفه رسانه نیست که خود را به جای مخاطب بگذارد و آنچه را که مناسب سطح تحلیل است در‌‌ همان سطح اطلاع رسانی به او تحمیل کند. هر چند «چینش جملات» و «لحن کلام» و عوامل دیگری هم در خبررسانی موثر باشند و به هر حال خبر را از حالت خبر صرف خارج کند اما وجه تعمدی این دخالت اگر اخلاقی هم باشد (که نیست!) نباید آنقدر غیرحرفه‌ای انجام شود که ضعیف‌ترین مخاطب را نیز زده کند. نتیجه چنین روندی از دست رفتن اعتبار منبع و بی‌اعتماد شدن مخاطب به رسانه‌ای است که نه پایبندی اخلاقی دارد و نه هنر حرفه‌ای بودن را. این شیوه از رسانه‌ای بر می‌آید که توجهی به کیفیت مخاطب ندارد و خود را به پایین‌ترین سطح مخاطبان ممکن قانع می‌کند.
رسانه‌ای که دائما نگران درک مخاطبش باشد و خود را به جای فهم او بگذارد در معرض این اتهام قرار می‌گیرد که در پی تخدیر کسانی است که به او اعتماد کرده‌اند. اگر به فهم مخاطب اطمینان وجود نداشته باشد، رسانه خود به خود به سمت و سویی کشیده می‌شود که گویی در پی فریب دادن مخاطب است و از این رو به سادگی به ورطه «رویکرد تبلیغی» یا «قیم مآبی» نسبت به فهم مخاطب می‌افتد. برعکس، رسانه‌ای که متعهد به صداقت است و به مخاطبش نیز اطمینان دارد با شجاعت با فهم آن‌ها مواجه می‌شود و هرگز نیازی به تبلیغ افراطی آنچه درست می‌داند، یا قیم مآبی نسبت به درک و تحلیل مخاطبانش، نمی‌بیند.
متأسفانه در صدا و سیمای جمهوری اسلامی حساسیت اندکی نسبت به برداشت مخاطب از نحوه خبررسانی وجود دارد. شعور رسانه‌ای مخاطب در بیشتر اوقات صفر در نظر گرفته می‌شود! اخبار رسمی صدا و سیما و گزارش‌هایی که به خصوص از «واحد مرکزی خبر» بیرون می‌آید گاهی به شکل آشکاری آمیخته به نظرات رسمی جمهوری اسلامی هستند. گویی تنظیم کنندگان اخبار این اجازه را به خود می‌دهند که اخبار را تا حد امکان به شکل «مطلوب» در بیاورند و حتی به خودشان اجازه تحریف واقعیت را هم می‌دهند. تهیه کنندگان گزارش‌ها نیز گویی به شکل قالبی، تحلیل‌هایی را پذیرفته و سپس اطلاعات و شواهد را به قالب آن تحلیل می‌ریزند و محصولاتی تکراری و غیرجذاب را به خورد مخاطب می‌دهند.
در جریان اطلاع رسانی از اجلاس سران عدم تعهد در تهران اتفاقی رخ داد که به شکلی غیرقابل انکاری ابتلای صدا و سیما به این محافظه کاری و بی‌اعتمادی به مخاطب را نشان می‌دهد. رئیس جمهور مصر (که یک سنی مذهب با گرایش‌های سلفی و نزدیک به اخوان المسلمین است) سخنانش را با سلام و صلوات به خلفا آغاز می‌کند اما مترجم فارسی در هنگام صلوات بر خلفا سکوت می‌کند، که شاید به این کار نتوان چندان خرده گرفت، اما وقتی رئیس جمهور مصر مواضع تکراری‌اش را درباره بحران سوریه بیان می‌کند و به خودش اجازه دخالت در امور داخلی کشور دیگر را می‌دهد مترجم سخنان او را به شیوه‌ای غیرواقعی و وفق سیاست‌های رسمی جمهوری اسلامی درباره سوریه منعکس می‌کند!
این نمونه یکی از آشکار‌ترین شواهد بی‌اعتمادی صدا و سیما به فهم مخاطب است. گذشته از چنین تحریف‌هایی که در آن‌ها ادبیات رسمی ایرانی به زبان دیگران منتقل می‌شود از عادت صدا و سیما به رویکرد تبلیغی نیز نمی‌توان گذشت، که گاهی شکل بسیار آزار دهنده‌ای هم پیدا می‌کند. آنچه از اخبار و گزارش‌های واحد مرکزی خبر دستگیر مخاطب می‌شود چنین است که گویی در جهان همه چیز به سود جمهوری اسلامی است اما این تنها گمان باطلی است که مدیران صدا و سیما می‌توانند داشته باشند، آنچه مخاطب ـ با کمترین سواد رسانه‌ای ـ از این رویکرد تبلیغی درک می‌کند میل شدید به دست بردن در اخبار و بازنمایی مطلوب واقعیت هاست.
منطق و صداقت حکم می‌کند که معیارهای دوگانه برای اطلاع رسانی و تحلیل انتخاب نشود و اگر با یک شیوه خاص مشکلات اقتصادی و سیاسی کشورهای دیگر گزارش می‌شود با‌‌ همان لحن و شیوه نیز به مشکلات پرداخته شود. اما صدا و سیما اصرار فراوانی دارد که مشکلات اقتصادی در اروپا و آمریکای شمالی را (که در مرفه‌ترین سطح جهان قرار دارند) تا حد امکان بزرگنمایی کند اما درباره مشکلات داخلی شکل و شیوه دیگری داشته باشد و آن‌ها را منتهی به بحران یا غیرقابل حل تفسیر نکند. بحران اقتصادی یک واقعیت است اما بزرگنمایی‌اش تا حدی که هنوز به آن نرسیده مطابق واقع و حتی به مصلحت نیست، چه اینکه مخاطب با کمترین دانایی متوجه تناقض‌هایی شده و آن را باور نمی‌کند.
در ادبیات دینی بسیار بر صداقت تأکید شده است و رهنمودهایی چون «النجاة فی الصدق» حتی اگر در ظاهر هم تبعاتی منفی به دنبال داشته باشند اما در عوض اعتماد به منبع را به شدت افزایش می‌دهند. طبیعی است که اگر در اخبار و گزارش‌ها همیشه همه چیز خوب تصویر شود و هیچ چیز نامطلوبی به چشم نیاید یک چیز برای مخاطب قطعی خواهد شد و آن اینکه آنچه بر آن اصرار و پافشاری می‌شود مطابق با واقع نیست. حتی اگر رویکرد تبلیغی یا قیم مآبی نسبت به فهم مخاطب‌‌ همان اثری را که مدیران صدا و سیما در پی‌اش هستند داشته باشد از یک نتیجه منفی گریزی نخواهد بود و آن تخدیر شدن مخاطب، بی‌دغدغه شدنش، و از دست رفتن حس تلاش و تکاپو برای بهبود وضع موجود است.
اینطور به نظر می‌رسد که صدا و سیما همواره خود را در رقابت با شبکه‌های ماهواره‌ای می‌بیند و تلاش می‌کند تا از جذب مخاطب داخلی به سمت شبکه‌هایی که توسط دولت‌های انگلیس و آمریکا اداره می‌شوند جلوگیری کند. اما صدا و سیما در این رقابت هم به جای آموختن شیوه‌های حرفه‌ای و لحاظ کردن حدی از بیطرفی تصنعی، مبتذل‌ترین شیوه‌ها را برای رقابت با آن‌ها انتخاب کرده است. صدا و سیما با سرعت در اطلاع رسانی، صراحت، شفافیت و احترام به مخاطب قطعا می‌تواند برنده این میدان باشد اما به جای این شیوه صحیح و احترام به شعور مخاطب گمان کرده است که با تقلید از دکور، اطوار مجریان و شمایل حرف زدن و شیوه گزارش اخبار می‌تواند آنچه را می‌خواهد به دست بیاورد.
[url="http://bcoi.ir/archives/905"]http://bcoi.ir/archives/905[/url]
  • Upvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
برادر مصطفی عزیز!

اختیار دارید، مخالفت با عرایض بنده حق شما و دیگران هست و اجازه لازم نیست، من با کلیت حرف های شما مخالفتی ندارم و درست هست، منتهی بطور کل و از جنبه آکادمیک و تئوریک، و نه لزوماً برای موارد خاص (از جمله موردی که درباره اون بحث میکنیم). تمام تحولات دنیا منحصر به فرد و غیر قابل تکرار هست، برداشت های آکادمیک تنها الگوی کلی رو بر اساس بررسی موارد و روندهای ثبت شده در تاریخ استخراج میکنه (بیشتر برای مصارف آکادمیک) و بعد تازه به مرحله بیان و بهره برداری و گنجاندن تحولات معاصر و آینده در قالب های قبلی می رسیم که نارسایی های خاص خودشون رو دارن.

وقتی شما ورود مدرنیته و آگاهی مردم به حقوقشون رو مطرح میکنید انسان ناخودآگاه تصور میکنه که الگوی مشخص و قابل پیش بینی و جهانی وجود داره و پیامد اون بحث حق و ناحق پیش میاد و بالطبع یک طرف باید کاملاً حق و بر سبیل هدایت باشه و طرف مقابل عکس اون. انتظار این هست که طرف بر حق واکنش مشابهی با موارد مشابه نشان دهد و ارزش های یکسانی رو برگزیند.

نتیجتاً در انتظار فوران احساسات و تعصبات کور و مذموم نیستید ولی میبینید که اتفاق میوفته، آیا اینها هم بخشی از مدرنیته و روند" آگاهی به حقوق" ملت هاست؟ بنظر من نه! این انقلاب ها تنها موارد منحصر به فرد هست و از الگوی خودش پیروی میکنه.

شما مثال هایی زدید، بسیار هم خوب بود، منظور من هم کمابیش همین هست، عامه مردم ما چه بسا از ورود مدرنیته، از حقوقی که باید طلب میکردن، از نظریه های تحول اجتماعی و گذار چیزی نمیدونستن، روشنفکرهای ما حتی کمتر میدونستن، ولی طی سالیان و چه بسا قرون تحولاتی صورت گرفته و پتانسیل لازم برای انقلاب فراهم شده بود و در زمان و با رهبری مناسب رخ داد.

لزوماً به این معنی نیست که به ارزش هایی جهان شمول (طبق تعریف آکادمیک و غربی اون) واقف شده بودیم و اینها جان ما رو متحول ساخته بودن.

الآن هم برای توده های کشورهای عربی به همین شکل هست.

-----------------------------------------

در مورد اتفاقات اجلاس هم لطف دارید که علاقه نشون میدید، مستلزم این هست که مطالبی رو که جمع آوری کردم و لینکهای خبرگزاری ها رو بررسی کنم که میمونه برای یک روز تعطیل! (یه جورایی سنگ بزرگ و...)

انشاءا... اون مورد رو در پی ام خدمتتون عرض میکنم.

در مورد عدم اطلاع تهیه کنندگان از محتوای موسیقی متال حق با شماست، ولی خوب چه میشه کرد، آیا باید برنامه ای با دید مثبت نسبت به این نوع موسیقی بسازن؟ جوونا هم که ماشاءا... همینطور نزده حرکات موزون میکنن، ظرفیتشم که نیست.

----------------------------------------------------

برادر مرتضی آی آر عزیز!

سخرانی مرسی از جوانب مختلف قابل بررسی هست، اول از اون ایشون حق داشتن نظرات خودشون رو ابراز کنن که کردن و کسی هم نمیتونست جلوگیری کنه.

ولی نحوه بیان تفاوت بین "بفرما، بشین و بتم..." هست.

رئیس جمهور ما هر ساله به آمریکا سفر میکنه و اونجا مواضع محکمی رو بر ضد سیاست های آمریکا و غرب میگیره ولی همیشه و با اصرار پیکان حمله رو متوجه سیاست های دولت آمریکا میکنه و ملت آمریکا رو (حتی بصورت صوری و تعارفی) مستثنی میکنه، به یک ملت احترام میذاره (فرضاً حتی بصورت صوری).

ولی مرسی با رفتار خودش در آغاز سخنرانی و با ذکر اسامی خاص، (موکداً عرض میکنم) تعمداً با احساسات ده ها میلیون شیعیان ایران بازی کرد و رندانه بی احترامی کرد.

من بارها سلام و صلوات برادران اهل سنت رو شنیدم، اونها اغلب بر محمد مصطفی (ص) و اصحاب ایشون درود میفرستن و اسم فرد خاصی رو نمیبرن، حتی بعضاً (سلفی ها) تنها بر پیامبر (ص) درود میفرستن، من خودم از زبان اسماعیل هنیه شنیدم که اینگونه سلام میداد.

اقدامی که ایشون کرد کاملاً نادر بود و عمداً هم اینکار رو کرد.

مهمتر از کاری که انجام میشه نیت اون عمل هست. شکی ندارم که ایشون این نیت رو داشتن که با احساسات شیعیان بازی و به زعم خود تفاخر کنن.

ایشون مهمان ملت ما بود و حرمت میزبان رو نگه نداشت. قسمت بعدی سخنرانی هم خواه ناخواه تحت الشعاع قسمت اول قرار میگیره، اگر ارزشی هم داشت از دست میده.

من بالشخصه به عقاید همه برادران مسلمان احترام میزارم و خدای ناکرده قصد ندارم عقایدشون رو زیر سوال ببرم، تنها سوء استفاده مرسی مد نظرم بود. ایشون اگر بطور معمول تنها بر اصحاب و انصار سلام میداد طبعاً همه شیعیان و اهل سنت میفهمیدن که منظور ایشون چه هست.
  • Upvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[center][b] [size=5]تردید مرسی درباره رابطه با ایران[/size][/b]


سخنگوی ریاست جمهوری مصر اعلام کرد که مرسی در گفت‌وگو با رئیس جمهور اسلامی ایران در تهران درباره ارتقاء سطح روابط دیپلماتیک گفت‌وگو نکرد.[/center]


[center][img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/10244/fa-alalam1346510670.jpg[/img][/center]


[center]به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، یاسر علی، سخنگوی ریاست جمهوری مصر، اعلام کرد: رئیس جمهور مصر و رئیس جمهوری ایران در مذاکراتشان در تهران به مسئله ارتقاء سطح روابط دیپلماتیک بین دو کشور نپرداختند.به نوشته سایت خبری «الیوم السابع»، یاسر علی در اظهاراتی در جمع خبرنگاران در کاخ «عابدین» در قاهره گفت: «محمد مرسی روز چهارشنبه در نشست اتحادیه عرب در سطح وزیران امور خارجه حاضر خواهد شد و درباره فعال‌سازی نقش اتحادیه عرب سخنرانی خواهد کرد.»[/center]


[center][url="http://fa.alalam.ir/news/366274"]http://fa.alalam.ir/news/366274[/url][/center]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
چرا آدم مثل زنبور عسل نباشه و همیشه فقط بر روی گلها بشینه نه مانند خرمگس که در یک گلستان پر گل فقط و فقط بدنبال فضولات میگرده


[size=4][font=Tahoma][color=red]نشست تهران در قاب يك رصد اطلاعاتي [/color][/font]
[font=Tahoma]پنج شنبه 30 آگوست 2012 روزي به يادماندني و نقطه عطف در تاريخ پنجاه و چند ساله جنبش عدم تعهد بود در اين روز در حالي كه رياست 3ساله جنبش عدم تعهد رسما به جمهوري اسلامي ايران سپرده مي شد، نشست سران جنبش با بيانات رهبر انقلاب آغاز شد. سخنراني آيت الله العظمي خامنه اي نقاط عطف فراواني داشت و از جمله اينكه «اتاق فرمان جهان نبايد با ديكتاتوري چند كشور غربي اداره شود... ديكتاتوري شوراي امنيت، سازوكاري تاريخ مصرف گذشته است... همه از هندسه غلط بين المللي خسته شده اند... مايلم پندي خيرخواهانه به سياستمداران آمريكايي بدهم؛ اين رژيم تاكنون براي شما دردسرهاي بي شمار داشته است... با تصميمي شجاعانه، خود را از گره ناگشودني كنوني نجات دهيد... شرايط گيتي حساس و جهان در حال گذار از يك پيچ تاريخي بسيار مهم است.»
نشست تهران و متن و حواشي آن با دو رويكرد كاملا متناقض در جبهه استكبار مواجه شد و چون جمع نقيضين محال است، بايد نتيجه گرفت كه يكي از اين رويكردها حقيقي و ديگري موهوم بوده است. سياستمداران و رسانه هاي استكباري ابتدا كوشيدند نشست تهران را كم ارزش جلوه دهند اما به تدريج - به ويژه در عرصه رسانه ها- اذعان كردند اين نشست به اعتبار ميزباني جمهوري اسلامي ايران، پراهميت و مانند يك سيلي آبدار براي گوشمالي قدرت هاي غربي است. در اين ميان هرچه رسانه هاي غربي كوشيدند تا حد ممكن اعتبار رسانه اي خود را مخدوش نسازند، رسانه هاي فارسي زبان بيگانه و شبكه وابسته به اپوزيسيون، اقدام به رفتار انتحاري كرده و كوشيدند در روز روشن ثابت كنند كه شب است! اعضاي اين طيف كه از رسانه هايي نظير صداي آمريكا و بي بي سي و راديو فردا آغاز و به سايت هاي زنجيره اي شبكه عنكبوت ختم مي شود، با انواع ترفندها تلاش كردند حواشي را جاي متن نشست بنشانند يا اساسا حاشيه سازي كنند. از دعوت به گفتن الله اكبر بر پشت بام در ساعت 22 چهارشنبه و پنج شنبه تا اصرار چند هفته اي بر اين ادعا كه بان كي مون و محمد مرسي به تهران نمي آيند و بالاخره سانسور تمام مواضع مثبت رئيس جمهور مصر در دفاع از آرمان فلسطين و مخالفت با رژيم صهيونيستي و اعتراض به ساختار شوراي امنيت و تاكيد بر لزوم استفاده از انرژي صلح آميز هسته اي و خاورميانه عاري از سلاح اتمي. آنها به جاي اشاره به اشتراك 95 درصدي مواضع ايران و مصر، بر اختلاف نظر درباره سوريه متمركز شدند در حالي كه نشست تهران تريبون آزاد براي بيان نظرات دولت ها بود.
مراجعه به حجم جنجال اين شبكه رسانه اي از جهات گوناگون قابل تأمل است. نخست اينكه اگر نشست شانزدهم جنبش عدم تعهد آن گونه كه اين شبكه ها مدعي بودند بي اهميت است، چرا در اين حجم وسيع عليه آن جنجال به راه انداختند؟! آيا اين حجم از هياهو و فرياد نشان نمي دهد ضربه وارده به آنها خيلي دردآور بوده است؟ دوم اينكه جنجال مذكور مطلقا با رويكرد رسانه هاي غرب و برخي سياستمداران آمريكايي و صهيونيستي مطلقاً انطباق ندارد. در حالي كه ترجيع بند تحليل هاي رسانه هاي اروپايي و آمريكايي طي يك هفته اخير اين بود كه نشست تهران نشان مي دهد جامعه جهاني در كنار ايران است و آمريكا و اسرائيل منزوي شده اند، اظهارات نتانياهو كاملا گويا بود. به گزارش راديو اسرائيل نخست وزير اسرائيل روز پنج شنبه گفت «اجلاس تهران براي نمايندگان 120كشور لكه ننگ به شمار مي رود. آنها در كشوري گرد آمدند كه عملا براي نابودي اسرائيل تلاش مي كند». چرا نتانياهو تا اين حد تلخ كام و نگران است؟ اگر قرار بود نشست تهران براساس انگاره بافي رسانه هاي فارسي زبان بيگانه و رسانه هاي وابسته به محافل اپوزيسيون بي اهميت باشد، چرا آويگدور ليبرمن وزير خارجه اسرائيل به كانال 10اين رژيم گفت «حضور محمود عباس در اجلاس تروريست ها در ايران، يك روز سياه در تاريخ ماست. او بايد محاصره و ترور شود»؟ كاش مي شد جفري فلتمن (سفير آمريكا در بيروت به هنگام جنگ 33روزه و معاون سابق وزارت خارجه) كه به عنوان معاون بان كي مون به تهران آمده بود و با رنگي پريده در ديدار دبيركل سازمان ملل با رهبر معظم انقلاب حضور داشت، به اين سؤال پاسخ مي داد يا از او خواسته مي شد كه بخش هايي از متن پژوهش 82 صفحه اي نهادهاي اطلاعاتي آمريكا درباره اسرائيل را براي حاضران در نشست تهران قرائت كند.
واقعيت اين است كه جمهوري اسلامي اراده مصمم را چاشني آرمان تغيير هندسه مغشوش و ظالمانه سياست جهاني كرده و اكنون واقعيت ها نشان مي دهد اين مدل سياست ورزي در حال جواب دادن است. بيانات حكيمانه رهبر معظم انقلاب در نشست سران جنبش عدم تعهد، تداوم حركت استراتژيكي بود كه امام خميني(ره) در برابر استكبار و صهيونيسم آغاز كرد و اكنون ثمره هاي اين پويش و جنبش تاريخي آثار عظيم خود را نشان مي دهد. يكي از اين نشانه هاي مهم، به سرنوشت رژيم جعلي اسرائيل كه تصور مي شد پس از 60 سال در خاورميانه جا افتاده، مربوط مي شود. اگر آويو كوخاوي رئيس ركن اطلاعات ارتش اسرائيل در گزارش ساليانه خود هشدار مي دهد «سال آينده با منطقه اي بسيار اسلامگراتر از گذشته روبرو خواهيم بود»، در واقع از آغاز تغيير هندسه خاورميانه به نفع جبهه انقلاب اسلامي خبر مي دهد. خطاب پندآميز ولي امر مسلمين به زمامداران آمريكا در نشست تهران مبني بر اينكه حمايت از اسرائيل باعث هزينه ها و دردسرهاي بسيار براي آنان شده، اكنون مخاطبان واقعي فراواني در محافل سياسي ايالات متحده پيدا كرده است.
سه شنبه 28 آگوست در حالي كه نشست وزيران خارجه اعضاي جنبش عدم تعهد آغاز به كار مي كرد، فارين پاليسي از مطالعات ده ها صفحه اي 16نهاد اطلاعاتي آمريكا خبر داد. فارين پاليسي در گزارشي با عنوان «ايالات متحده براي خاورميانه بدون اسرائيل آماده مي شود؟» به نقل از پژوهش اطلاعاتي مذكور نوشت «اسرائيل بزرگترين خطر براي منافع ملي آمريكاست و به خاطر ماهيت خود مانع از روابط طبيعي واشنگتن با 57 كشور اسلامي شده است... بهار عربي و بيداري اسلامي بخش مهمي از جمعيت 2/1ميليارد نفري مسلمانان را به حركت درآورده تا پيگير موضوع اشغال فلسطين باشند... دولت آمريكا ديگر نه امكانات مالي آن را دارد كه از اسرائيل حمايت كند و نه افكار عمومي آمريكا از چنين اقدامي حمايت مي كنند. اسرائيل تبديل به رژيمي تبعيض گر و اشغالگر شده و در ايجاد يك نظام دموكراتيك شكست خورده است... مخالفت با رژيم آپارتايدي اسرائيل در سطح بين المللي در حال گسترش است، نبايد در ائتلافي شركت كرد كه بيشتر جامعه جهاني با آن مخالف است... اسرائيل نمي تواند وضعيتي بهتر از رژيم آپارتايد در آفريقاي جنوبي داشته باشد». قطعا اگر استراتژي انقلابي و حساب شده ايران نبود، نه اسرائيل به عنوان «دردسر» موضوع ارزيابي نهادهاي اطلاعاتي آمريكا قرار مي گرفت و نه ساركوزي و اوباما سال گذشته در كن فرانسه به جاي ياد كردن از نتانياهو به مثابه متحد راهبردي، از او به عنوان دردسر ياد مي كردند.
جمهوري اسلامي به موازات دعوت به همكاري جمعي براي تغيير مناسبات ظالمانه در جهان و اصلاح هندسه سياست آن، انجام اين اصلاح و تغيير را با جديت تمام آغاز كرده است. اگر 30 سال پيش جمهوري اسلامي ايران در اين مسير تنها بود و برخي ناظران دچار اين توهم بودند كه مواضع ايران نوعي ايده آليسم انتزاعي است، امروز ايران لباس واقعيت بر تن آرمان تغيير كرده و در سراسر منطقه و جهان متحداني ثابت قدم پيدا كرده است. اكنون كه رياست 3ساله جنبش عدم تعهد به ايران سپرده مي شود، طبيعتا تقويت صفوف جبهه استقلال و تغيير شتاب بيشتري پيدا خواهد كرد. فعال كردن دبيرخانه جنبش و به كارگيري سازوكارهاي جديد براي تامين اهداف جنبش مي تواند به جهش كم سابقه در تاريخ جنبش عدم تعهد بينجامد. مهم همين است كه ترس ملت ها به عنوان ركن حقيقي جامعه جهاني از قدرت ها بريزد كه ريخته است، آنگاه جنبش نيمه راكد عدم تعهد، هويت سيلاب را در برابر مستكبران پيدا مي كند و رعب خود را در دل جباران مي افكند. آثار اين رعب را اينك مي توان در سيماي مقامات رژيم صهيونيستي كاملا مشاهده كرد.
اعضاي جنبش عدم تعهد در كنار اهداف و چالش هاي مشترك، داراي طيفي از دغدغه هاي متنوع نيز هستند و دبيرخانه جنبش با مديريت ايران مي تواند در هر دو عرصه به بسيج اراده ها و ظرفيت ها همت بگمارد. موضوعاتي نظير بازار مشترك و داد و ستدهاي اقتصادي بدون نياز به دلار، همكاري هاي چندجانبه علمي و تكنولوژيك از جمله در حوزه فناوري هسته اي و طرح هايي نظير ايجاد بانك سوخت مشترك، مطالبه اصلاح ساختار شوراي امنيت و حذف حق وتو، نقش آفريني در جهت حل بحران هايي نظير بحران سوريه، مطالبه خلع سلاح اتمي و صلح و امنيت فراگير جهاني و... از جمله محورهايي است كه مي توان برحسب علاقمندي اعضا پيگيري كرد و به مرحله اجرا درآورد. مهم اين است كه هر روز در ميان اعضاي جنبش عدم تعهد، بر تعداد كشورهايي كه از عمق وجود باور مي كنند زياده خواهي مستكبران حد يقف ندارد و تنها چاره كشيدن ترمز آنها، اتحاد و مقاومت و مطالبه حقوق خويش است، افزوده مي شود.طبعا وقتي زمامداران غرب قادر به انكار اين واقعيت نيستند، حلقه سرسپردگان آنها در رسانه هاي وابسته به ضدانقلاب نيز نمي توانند اين تغيير فراگير و رو به گسترش را با جنجال رسانه اي و انگاره سازي معكوس از واقعيات بپوشانند. هرچه فرياد رسانه هاي متعهد به جبهه استكبار درباره انكار تغيير و كتمان آن بيشتر شود، اين پرسش نزد مخاطبان جدي تر خواهد شد كه اگر خبري نيست، شما چرا اين گونه مضطرب شده ايد؟ آنها مي توانستند- و مي خواستند- بي سروصدا از كنار نشست تهران بگذرند و آن را سانسور كنند [color=#0000cd]اما جيغ هاي غيرحرفه اي كه كشيدند[/color] تا ثابت كنند اتفاق مهمي نيفتاده، كندذهن ترين افراد را هشيار كرد كه رويداد مهمي در حال وقوع و خبر مهمي در راه است. زنگ اول را گزارش 82 صفحه اي نهادهاي اطلاعاتي آمريكا به صدا درآورد اما نهضت استقلال و آزادگي، خبرهاي مهم ديگري در متن خود نهفته دارد. «شرايط گيتي حساس و جهان در حال گذار از يك پيچ تاريخي بسيار مهم است.»
محمد ايماني
[/font][url="http://kayhannews.ir/910611/2.htm"]http://kayhannews.ir/910611/2.htm[/url][/size]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
اجلاس سران غیر متعهد برای ایران یک پروپاگاندای بسیار خوب و موفق بود بویژه رئیس سازمان ملل و مرسی نیز امدند، اما این که نتیجه عملی از آن انتظار داشته باشیم انتظاری عبث است چرا که از پیش مشخص بود که نه این کشورها قدرتی دارند و نه تغییر سیاستی خواهند داد ولی در این شرایط برای ایران این پروپاگاندا حکم یک پیروزی را داشت و شکستن انزوا هرچند برای مدت کوتاه بود

اما از بحث عملکرد صدا و سیما به نظر من، صدا و سیما در این داستان بلکه اصول از یک رسانه حرفه ای فاصله گرفته است و حالت کلیشه ای پیدا کرده است ، دلیل این اتفاق هم عدم گرفتن بازخورد برنامه ها و به روز بودن در حوادث و جامعه است ، و متاسفانه مجد گویی خود سیما و عدم رقابت یا فشار برای بهبود عملکرد این معایب را بیشتر نمود می دهد هرچند که نقد صدا و سیما در این تاپیک نمی گنجد اما مطمئنا نمره قبولی شامل صدا و سیما نمی شود که بهترین نمره در این داستان را نیروی انتظامی و اطلاعات می گیرند

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[b][url="http://www.tabnak.ir/fa/news/269586/%D8%A7%D8%B2-%D8%A8%D8%AD%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D9%87%D9%85-%D8%B9%D8%B0%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87%DB%8C-%DA%A9%D9%86%DB%8C%D9%85"]از بحرین هم عذرخواهی کنیم؟![/url][/b]
[color=#000000][font=Tahoma, Arial][size=3]اجلاس کشورهای عضو جنبش عدم تعهد، در حالی به پایان خود رسید که حتی رسانه‌های غربی، برگزاری این اجلاس را موفقیتی برای ایران دانستند؛ موفقیتی که باید در سال‌های آینده هم از شیرینی آن چشید، چه اینکه چند روزی است، فشار‌ها بر رژیم صهیونیستی برای تحریک به جنگ علیه ایران بالا گرفته و تازه این نتایج سحر است. [/size][/font][/color]

[color=#000000][font=Tahoma, Arial][size=3]به گزارش «تابناک»، اما نکته‌ای که در روزهای اخیر، باعث هجمه رسانه‌ای به کشورمان شده، نحوه انتقال و ترجمه سخنان رئیس‌جمهور مصر به زبان فارسی در صدا و سیماست؛ جایی که مترجم این سازمان نادانسته و یا دانسته، برخی از تعابیر و جملات مرسی را به گونه دیگری ترجمه کرد و اکنون موج تکذیب‌ها و حملات به ایران به دلیل این رفتار رسانه‌ای بالا گرفته و حتی بحرین هم خواستار عذرخواهی ایران از آنان شده است. [/size][/font][/color]

[color=#000000][font=Tahoma, Arial][size=3]بر پایه این گزارش، بیشتر تغییراتی که مترجم صدا و سیما ایران انجام داد، متعلق به بخش‌هایی است که رئیس‌جمهور مصر درباره بحران سوریه گفت. هنگامی که محمد مرسی در سخنرانی خود گفت: [/size][/font][/color][color=#0000FF][font=Tahoma, Arial][size=3]«مردم فلسطین و سوریه برای آزادی، عدالت و کرامت مبارزه می‌کنند»، مترجم صدا و سیمای ایران این گونه ترجمه کرد: «مردم فلسطین و بحرین برای آزادی، عدالت و کرامت مبارزه می‌کنند». [/size][/font][/color]

[color=#000000][font=Tahoma, Arial][size=3]در بخش دیگری از این سخنرانی، هنگامی که رئیس جمهور مصر با انتقاد از وتوی قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره سوریه توسط روسیه و چین گفت: [/size][/font][/color][color=#0000FF][font=Tahoma, Arial][size=3]«وتو دست شورای امنیت را از حل و فصل بحران سوریه کوتاه کرد»، مترجم تلویزیون ایران ترجمه نمود: «وتو دست شورای امنیت را برای حل و فصل بحران‌های تحولات مردمی کوتاه کرد». [/size][/font][/color]

[color=#000000][font=Tahoma, Arial][size=3]در ادامه، هنگامی که مرسی اظهار داشت: [/size][/font][/color][color=#0000FF][font=Tahoma, Arial][size=3]«ما با مردم سوریه علیه نظام ظلم و سرکوب اعلام پشتیبانی می‌کنیم»، مترجم گفت: «آرزوی بقای نظام سوری دارای پشتوانه مردمی را داریم». [/size][/font]

[font=Tahoma, Arial][size=3]هیچ شکی نباید داشت که مرسی در سخنرانی خود ناپختگی کرد و به جای اینکه به عنوان رئیس جنبش عدم تعهد سخنرانی کند، به عنوان رئیس جمهور مصر سخنرانی کرد و به جای آنکه مواضع جنبش را بگوید، مواضع خود و اخوان المسلمین را گفت؛ در سخنرانی ناپخته مرسی تردیدی نیست. [/size][/font][/color]

[color=#000000][font=Tahoma, Arial][size=3]بر پایه هر منطقی می‌توان آن را سنجید، چرا که رئیس یک جنبش نمی‌تواند مواضع خود را از زبان یک جنبش بگوید. البته شاید هم مرسی چندان مقصر نباشد، چرا که تازه کار است و تا آداب سیاست‌ورزی را بیاموزد، سال‌ها زمان نیاز دارد؛ اما واکنش به سخن اشتباه هم، آداب و رسومی دارد! طبیعتا تغییر سخنان یک نفر ـ‌ که البته در هزاران جا ثبت و ضبط می‌شود ـ کار اخلاقی و عقلایی نیست. [/size][/font][/color]

[color=#000000][font=Tahoma, Arial][size=3]تردیدی هم نیست که ما با مرسی در مورد سوریه اختلاف نظر اساسی داریم. جمهوری اسلامی بر این باور است که بحران سوریه، جز با گفت‌وگو به پایان نمی‌رسد و مرسی معتقد است، بحران سوریه جز با سر کار آمدن مخالفان سوریه به پایان نمی‌رسد. [/size][/font][/color]

[color=#000000][font=Tahoma, Arial][size=3]اما همه این‌ها باعث نمی‌شود که در روز روشن، سخنان وی را که در همه جا موجود است، گزینشی و تحریف شده منتشر کنیم؛ به ویژه که این تغییر در سخنان مرسی در ترجمه فارسی انجام گرفته است؛ بدین معنا که اکنون تصور بر این است که مخاطب فارسی و ایرانی است که نباید اصل سخنان مرسی را بشنود و اکنون یک وجه هجمه رسانه‌ای به ایران این گونه رقم خورده که ایران نمی‌خواسته است، مردم را در جریان اصل سخنان مرسی گذارد.[/size][/font][/color]

[color=#000000][font=Tahoma, Arial][size=3]حتی بد‌تر از این، ادعایی است که بحرین به عنوان کشوری سرکوبگر ـ که خود هم‌اکنون نیزبه کشتار مردمش می‌پردازد ـ علیه ایران کرده است. [/size][/font][/color]

[color=#000000][font=Tahoma, Arial][size=3]اما در این باره، وزارت امور خارجه بحرین با احضار کاردار سفارت ایران در منامه، نسبت به «تحریف» سخنان محمد مرسی، رئیس جمهور مصر و آوردن نام «بحرین» به جای «سوریه» در مترجم صدا و سیما، رسما اعتراض کرد و خواستار عذرخواهی تهران به دلیل این رخداد شد. [/size][/font][/color]

[color=#000000][font=Tahoma, Arial][size=3]به گزارش خبرگزاری دولتی بحرین، وزارت امور خارجه این کشور در بیانیه‌ای اعلام کرده است که احمد عبدالعزیز عامر، مدیر کل امور منطقه‌ای و شورای همکاری وزارت امور خارجه بحرین، با احضار کاردار سفارت ایران در منامه، اعتراض کشورش را نسبت به ترجمه سخنرانی مرسی، تسلیم او کرد. [/size][/font][/color]

[color=#000000][font=Tahoma, Arial][size=3]بنا بر این بیانیه، این اعتراض به دلیل آوردن نام «بحرین» به جای «سوریه» توسط مترجم تلویزیون رسمی ایران هنگام ترجمه سخنرانی محمد مرسی در افتتاحیه اجلاس سران کشورهای عضو جنبش غیر متعهد‌ها در تهران صورت گرفته است. [/size][/font][/color]

[color=#0000CD][font=Tahoma, Arial][size=3][b]اکنون چه باید می‌کرد؟ [/b][/size][/font][/color]

[color=#000000][font=Tahoma, Arial][size=3]نخستین کار شاید این بود که می‌پذیرفتیم این کار اشتباه بوده است. مهم این نیست که این کار سهوی اتفاق افتاده یا تعمدی در کار بوده و نیز مهم نیست که رسمی یا غیر سمی بوده است، بلکه مهم این بود که می‌پذیرفتیم اشتباهی شده که نباید انجام می‌گرفت. [/size][/font][/color]

[color=#000000][font=Tahoma, Arial][size=3]دوم آن که در صدد جبران خطا برمی‌آمدیم و اگر سهوی بود، بر سهوی بودن آن تأکید و عذرخواهی می‌کردیم. همچنان که مرسی می‌بایست آداب سیاست‌ورزی را مراعات می‌کرد و سخن خود را به عنوان سخن رئیس جنبش غیر متعهد‌ها بیان نمی‌کرد، ما نیز باید آداب میزبانی را رعایت می‌کردیم که اتفاقا خوب هم رعایت کردیم، اما این یک مورد خطا، بهانه‌ای به دست مخالفان داد. حال هم بحرین را چنان دچار گستاخی کرده است که گویا فراموش کرده‌اند، چه قتل‌عامی راه انداخته‌اند و تصور می کنند دیگران هم فراموش کرده‌اند؟[/size][/font][/color]
[url="http://www.tabnak.ir/fa/news/269586/%D8%A7%D8%B2-%D8%A8%D8%AD%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D9%87%D9%85-%D8%B9%D8%B0%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87%DB%8C-%DA%A9%D9%86%DB%8C%D9%85"]http://www.tabnak.ir...م-عذرخواهی-کنیم[/url]

با تشکر رنگ بخش های مهم متن آبی شد...نصیر!...
  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[url="http://www.tabnak.ir/fa/news/269849/%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D8%A8%D9%86%D8%B2%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B6%D8%AF%DA%AF%D9%84%D9%88%D9%84%D9%87-%D8%A7%D8%AC%D9%84%D8%A7%D8%B3-%D8%AA%D9%87%D8%B1%D8%A7%D9%86"]هزینه بنزهای ضدگلوله اجلاس تهران[/url]
[color=#000000][font=Tahoma, Arial][size=3]معاون تشريفات ستاد برگزاري شانزدهمين اجلاس سران جنبش عدم تعهد با اشاره به خدمات سه نوع مدل خودرويي براي اجلاس گفت:‌ با توجه به اينكه اجاره تمامي خودروهاي ضد گلوله از هزينه خريد يكي از آنها كمتر مي‌شد اقدام به اجاره آنها کرده تا در هزينه‌ها صرفه‌جويي به عمل آيد.[/size][/font][/color]

[color=#000000][font=Tahoma, Arial][size=3]مجتبي سرو‌ش‌پور معاون تشريفات ستاد برگزاري شانزدهمين اجلاس سران جنبش عدم تعهد در گفتگو با باشگاه خبرنگاران، با بيان اينكه ما براي برگزاري اجلاس غيرمتعهدها سه نوع خدمات خودرويي را در نظر گرفته‌ بوديم، اظهار داشت: صرفه‌جويي بسيار خوبي را در اين بخش و به خصوص در زمينه اجاره خودروهاي زرهي انجام داديم.[/size][/font][/color]

[color=#000000][font=Tahoma, Arial][size=3]وي ادامه داد:‌ گروه اول از خودروها براي خدمات عمومي و همچنين تردد همكاران و بخش‌هاي فني پيش بيني شده بود و گروه دوم مربوط به ميهمانان و سران بود كه براي انجام اين كار و در راستاي اهميت دادن به شعار سال با يك شركت‌ خودرويي قرارداد داخلي بستيم.[/size][/font][/color]

[color=#000000][font=Tahoma, Arial][size=3]معاون تشريفات ستاد برگزاري شانزدهمين اجلاس سران جنبش عدم تعهد تصريح كرد: گروه سوم خودروها، خودروهاي زرهي بودند كه براي حضور سران و همچنين بحث‌هاي امنيتي در نظر گرفته شده بود.[/size][/font][/color]

[color=#000000][font=Tahoma, Arial][size=3]سروش‌پور اضافه کرد: در راستاي صرفه جويي در هزينه‌هاي خودروها که مورد تاکيد رئيس جمهور هم بود برنامه‌ريزي كرديم تا خودروها را از كشورهاي همسايه اجاره كنيم و لازم است كه بگويم هم‌اكنون با توجه به جمع بندي‌هاي حاصل شده، اجاره تمامي خودروهاي زرهي(بنزهاي ضد گلوله) از هزينه خريد يكي از آنها كمتر بود و فکر مي‌کنم در صرف هزينه‌ها صرفه‌جويي خوبي در اين بخش به عمل آمده است.[/size][/font][/color]

[color=#000000][font=Tahoma, Arial][size=3]وي با تاکيد بر اينکه ما فقط هزينه رئيس جمهور به همراه 4 نفر‌( 1+ 4 ) از هيئت‌ها را برعهده مي‌گرفتيم، تصريح کرد: تنها هزينه کشور کره شمالي با تمام مهمانانش بنا به عرفي که ما در گذشته داشتيم بر عهده ما بود.[/size][/font][/color]

[color=#000000][font=Tahoma, Arial][size=3]سروش‌پور با رد شايعه وعده مالي به ساکنان ولنجک مبني بر سفر به خارج از تهران خاطر نشان کرد: اين ادعا از اساس بي‌پايه است و فقط با برخي از ساختمان‌هاي مشرف به محل اجلاس هماهنگ شده بود تا خللي در زمان ورود سران به محل اجلاس به وجود نيايد.[/size][/font][/color]

[color=#000000][font=Tahoma, Arial][size=3]وي در خاتمه خاطرنشان کرد: رئيس جمهور وقت زيادي را براي بهتر برگزار شدن اجلاس گذاشت و در تمام جلسات هفتگي تاکيد داشت که حتما آسايش مردم هدف اصلي برگزارکنندگان اجلاس باشد.[/size][/font][/color]
[url="http://www.tabnak.ir/fa/news/269849/%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D8%A8%D9%86%D8%B2%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B6%D8%AF%DA%AF%D9%84%D9%88%D9%84%D9%87-%D8%A7%D8%AC%D9%84%D8%A7%D8%B3-%D8%AA%D9%87%D8%B1%D8%A7%D9%86"]http://www.tabnak.ir/fa/news/269849/%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D8%A8%D9%86%D8%B2%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B6%D8%AF%DA%AF%D9%84%D9%88%D9%84%D9%87-%D8%A7%D8%AC%D9%84%D8%A7%D8%B3-%D8%AA%D9%87%D8%B1%D8%A7%D9%86[/url]
  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[color=#0000FF][size=5][b]احضار کاردار ایران در بحرین بخاطر ترجمه دروغین سخنان مرسی/بحرین خواستار عذر خواهی ایران شد[/b][/size][/color]

[size=4]وزارت خارجه بحرین در اعتراض به تحریف سخنرانی مرسی در اجلاس عدم تعهد در تهران و گذاشتن نام بحرین به جای سوریه در ترجمه فارسی سخنرانی وی، ضمن احضار کاردار ایران، خواستار عذرخواهی دولت ایران در این رابطه شد. [/size]


[color=#0000FF][size=5][color=#4B0082][size=4]وزارت امور خارجه بحرین با صدور بیانیه ای که در سایت اینترنتی این وزارتخانه نیز منتشر شده است اعلام کرد:"حمد احمد عبدالعزیز العامر" معاون وزارت خارجه بحرین دیروز شنبه ضمن احضار مهدی اسلامی کاردار ایران در منامه، یادداشت اعتراض آمیزی را تسلیم وی کرد."

این بیانیه اضافه کرد:" در این یادداشت به اقدام تلوزیون رسمی ایران در تحریف و جعل ترجمه فارسی و قرار دادن نام بحرین به جای سوریه در سخنرانی دکتر محمد مرسی رئیس جمهوری کشور دوست مصر در افتتاحیه اجلاس سران جنبش عدم تعهد در تهران اعتراض شده است. اقدامی که بیانگر اخلال، جعل و رفتار رسانه ای غیرقابل پذیرش است و نشان دهنده دخالت رسانه های ایران در امور داخلی پادشاهی بحرین و نقض قواعد متعارف است."

در بیانیه وزارت خارجه بحرین آمده است:" این وزارتخانه در یادداشت رسمی خود از دولت ایران درخواست کرده است به دلیل این اقدام، عذرخواهی کند و اقدامات مناسب در برابر این موضوع اتخاذ شود زیرا این رفتار به روابط میان دو کشور (ایران و بحرین ) و روابط برادرانه میان پادشاهی بحرین و کشور دوست، جمهوری عربی مصر آسیب می زند."

صدا و سیمای ایران در ترجمه همزمان سخنرانی مرسی در اجلاس عدم تعهد در تهران، ضمن قرار دادن نام بحرین به جای سوریه، سخنان وی علیه دولت سوریه را به اظهاراتی حمایت آمیز از این دولت تبدیل کرد. مرسی در سخنرانی اش گفته بود: "دو ملت فلسطین و سوریه قهرمانانه برای آزادی، عدالت و کرامت انسانی مبارزه می کنند." اما مترجم شبکه یک و رادیو ایران این بخش را اینگونه ترجمه کردند: دو ملت فلسطین و بحرین و دیگر ملت ها اکتون در حال مبارزه هستند.

مرسی گفته بود: روند انقلاب های عربی از تونس آغاز و به یمن و لیبی کشیده شد و هم اکنون شاهد انقلاب سوریه علیه حکومت ظالم هستیم اما مترجم شبکه یک صداوسیما اینگونه ترجمه کرد: تونس از پس آن آغاز شد و لیبی و یمن را شاهد هستیم و تحولاتی که هم اکنون در بحرین شاهد آن هستیم.

مرسی در سخنانش گفته بود: خانم ها، آقایان، همبستگی با مبارزه مردم عزیز سوریه علیه حکومت سرکوبگر که مشروعیت خود را از دست داده است به همان اندازه که ضرورت سیاسی و استراتژیک است، یک وظیفه اخلاقی به شمار می رود. این حمایت از اعتقاد ما به آینده سوریه به عنوان کشوری آزاد و سربلند نشأت می گیرد. همه ما باید حمایت کامل و نه ناقص خود را از مبارزه طالبان آزادی و عدالت در سوریه اعلام کنیم. همدردی باید به طرح سیاسی تبدیل شود که حامی تغییر مسالمت آمیز به حکومتی دموکراتیک و بیانگر مطالبات مردم سوریه در زمینه دستیابی به آزادی، عدالت و مساوات باشد.

اما صداوسیما اینگونه ترجمه کرد: برادران و خواهران عزیز، مساله همبستگی ما با ملت سوریه علیه توطئه ای که بر ضد آن کشور جریان دارد نباید فراموش شود. این وظیفه ای اخلاقی و وظیفه ای سیاسی و راهبردی است. باید امیدوار باشیم که در سوریه، نظامی که مردمی است، باقی بماند و باید تمامی تلاش خود را برای اصلاحات به کار ببریم، باید اقدامات به صورت مسالمت آمیز صورت گیرد.ما همگی اکنون در برابر چالش های بزرگی قرار داریم، ملت های فلسطین، بحرین و سایر ملت ها در حال مبارزه هستند و برخی کشورهای ما با دخالت های داخلی و خارجی مواجه هستند. ملت سوریه آزاد است و می تواند در برابر توطئه هایی که علیه ملت سوریه ایجاد شده باقی بماند. بحرین نیز یکی از اعضای جنبش عدم تعهد بود که هیئتی به ریاست وزیر خارجه این کشور در اجلاس تهران شرکت کرده بود. [/size][/color][/size][/color]

[b][color=#4B0082][url="http://baharnews.ir/vdcf.xdtiw6dx1giaw.html"]http://baharnews.ir/...iw6dx1giaw.html[/url][/color][/b]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[url="http://www.tabnak.ir/fa/news/269826/%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AC%D8%AF%D8%A7%DA%AF%D8%A7%D9%86%D9%87-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%88%D8%B2%DB%8C%D8%B1-%D8%AE%D8%A7%D8%B1%D8%AC%D9%87-%D8%A8%D8%AD%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D9%88%DB%8C%D8%B1"]صندلی جداگانه برای وزیر خارجه بحرین +تصاویر[/url]
[color=#000000][font=Tahoma, Arial][size=3]تمهید مقدمات برگزاری اجلاسی به بزرگی نشست کارشناسان ،وزیران و سران عدم تعهد ، کار سخت و سترگی است و ریزه کاری هایی دارد که فقط در اجرا پیش می آیند.[/size][/font][/color]

[color=#000000][font=Tahoma, Arial][size=3]به گزارش عصرایران، یکی از نکات جالبی که در اجلاس وزرای خارجه عدم تعهد وجود داشت، قرار دادن صندلی ویژه برای وزیرخارجه بحرین بود.[/size][/font][/color]
[color=#000000][font=Tahoma, Arial][size=3]اگر به عکس های سالن همایش های صدا و سیما که محل برگزاری اجلاس وزیران بود نگاه کنید، همه صندلی های مهمانان، آبی رنگ بود ولی صندلی شیخ خالد بن احمد آل خلیفه، وزیر خارجه بحرین، کرم رنگ بود.[/size][/font][/color]
[color=#000000][font=Tahoma, Arial][size=3]از آنجا که وزیر خارجه بحرین دچار عارضه چاقی است، برای این که بر روی صندلی راحت باشد ، مسئولان برگزاری، یکی از صندلی های ثابت سالن را از جا کنده بودند و به جای آن ، یک صندلی بزرگتر، راحت‌تر و متحرک (همرنگ صندلی‌های وی آی پی ردیف جلوی سالن و از نوع صندلی هیأت رئیسه) برای وزیر خارجه بحرین در نظر گرفته بودند تا شیخ خالد بر روی آن راحت باشد.[/size][/font][/color]
[color=#000000][font=Tahoma, Arial][size=3] [/size][/font][/color]
[color=#000000][font=Tahoma, Arial][size=3]همچنین، چینش صندلی هاـ که بر اساس حروف الفبای نام کشورهاست ـ را به گونه ای تنظیم کرده بودند تا صندلی بحرین، در کنار راهروی سالن باشد و رفت و آمد شیخ خالد بدون مشکل و به سهولت انجام گیرد[/size][/font][/color]

[color=#000000][font=Tahoma, Arial][size=3]تصاویر در لینک زیر موجود است :[/size][/font][/color]
[url="http://www.tabnak.ir/fa/news/269826/%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AC%D8%AF%D8%A7%DA%AF%D8%A7%D9%86%D9%87-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%88%D8%B2%DB%8C%D8%B1-%D8%AE%D8%A7%D8%B1%D8%AC%D9%87-%D8%A8%D8%AD%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D9%88%DB%8C%D8%B1"]http://www.tabnak.ir/fa/news/269826/%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AC%D8%AF%D8%A7%DA%AF%D8%A7%D9%86%D9%87-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%88%D8%B2%DB%8C%D8%B1-%D8%AE%D8%A7%D8%B1%D8%AC%D9%87-%D8%A8%D8%AD%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D9%88%DB%8C%D8%B1[/url]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
باید یه جواب درست و حسابی به این مرتیکه ال خلیفه بدیم که....!
دیگه این پررویی که ناشی از اشتباه وحشتناک صدا و سیما بود واقعا غیر قابل تحمل هست. به نظرم ما باید روابطمون رو همین الان با بحرین قطع کنیم...(البته من 2.5 ساله همینو میگم!!!)
واقعا چه رابطه ای؟ به چه دردمون میخوره؟ مثلا از کسی میتونیم دفاع کنیم؟ زیاد با عرضه هستن افرادی که رفتن توی اون کشور هواخوری؟ مردم اون بیرون کشته میشن ، شبه دیپلماتهای ما هم اونجا شکم بزرگ میکنن و مسابقه ی شکم با وزیر امور خارجه ال صیهون میدن!

-----------------------------------
جناب گریپن! ممنون از نوشته تون.
اما اگر توجه کنید میبینید که من ته اون متن نوشتم که نباید اجازه داد که خط قرمزهای ما شکسته بشه که از فردا هر ننه قمری بیاد بره اونجا السلام علیک یا ...! بگه.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
یک سوال
جناب مرسی فقط در روز اول اجلا حضورداشت ویک دیدار با احمدی نزاد داش وروز دوم اجلاس حضور نداشت ایا بعد از دیدار با احمدی نزاد رفت مصر؟
خبری از بازگشتش نبود کجا چجوررفت؟
بدن بدرقه تشریفات و.....؟؟؟؟؟؟

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote][b][size=4][color=#0000FF]بحرین خواستار عذر خواهی ایران شد[/color][/size][/b]
[/quote]

تکبـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــیر!

چرا باید کاری رو انجام بدیم که چلغوزهای بحرینی یقه ما رو به خاطرش بگیرن؟؟

من متوجه نمیشم که چه لزومی داشت که سخنرانی مرسی (رهبر بیداری اسلامی مصر!!!!!!) تحریف بشه تا سر همین موضوع یک جنجال رسانه ای با دستان خودمون علیه ما به وجود بیاد!

در زمانی که یک کلمه بیشتر یا کمتر برای ما مشکل ساز است! مترجم سوریه را میگوید بحرین!! البته کاملا اتفاقی بوده است آن هم به دلیل شباهت بسیار زیاد اسم دو کشور!!!!
  • Upvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
نکته ذکر شد. نهایتا اشتباه مسئول پخش (در هر رده ای) و یا حتی خود شخص مترجم و یا ناظر پخش بوده ( که متاسفانه سندرم " من بهتر فهمیش " عود کرده بوده ) و بنابراین کارمضحک آل خلیفه در احضار سفیر برای یک گاف و یا تحلیل غلط رسانه ای هم بیشتر شبیه یک شوحی است و اظهار وجود. اگر اشتباه شخصی نبود و سیستماتیک بود مطمئنا در شبکه های پرس و العالم هم نمود پیدا می کرد(تحریف). هر چند در این مورد و احساسات اینچنینی مسئولان سیما مطمئنا سیاست کلان مدیرانش هم بی تاثیر نیست چون در بخش های مختلف خبری هم این نقص دنبال شد هر چند بیشتر با نادیده گرفتن که خب به هر حال شیوه هر رسانه ی دولتی هست. برخی هوشمندتر و برخی ساده لوحانه تر!

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote name='Goebbels' timestamp='1346610451' post='268666']
[quote][b][color=#0000FF]بحرین خواستار عذر خواهی ایران شد[/color][/b]
[/quote]

تکبـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــیر!

چرا باید کاری رو انجام بدیم که چلغوزهای بحرینی یقه ما رو به خاطرش بگیرن؟؟

من متوجه نمیشم که چه لزومی داشت که سخنرانی مرسی (رهبر بیداری اسلامی مصر!!!!!!) تحریف بشه تا سر همین موضوع یک جنجال رسانه ای با دستان خودمون علیه ما به وجود بیاد!

در زمانی که یک کلمه بیشتر یا کمتر برای ما مشکل ساز است! مترجم سوریه را میگوید بحرین!! البته کاملا اتفاقی بوده است آن هم به دلیل شباهت بسیار زیاد اسم دو کشور!!!!
[/quote]

گوبلز جان من نمی خوام این کار صدا و سیما رو توجیه کنم ولی بذار یه کوچلو هم من یه چیزی بگم

من این نظرم رو امروز صبح توی سایت عصر ایران هم گذاشتم(خلاصه تر) ولی متاسفانه تا این لحظه نمایش داده نشده! چهار دیواری اختیاری دیگه icon_cheesygrin

به نظر من این کار یکی از اون کارهای بود که حقیقتا یه حالی به رفتار ناپخته جناب مرسی داد اساسی!
بفرمایید چطور !
این جناب مرسی خودش رو همون طوری که شما هم عرض کردید خودش رو یه جورایی ....بعله! icon_eek! رهبر و بزرگ این تحولات میدونه :cool:
قطعا مرسی یک نفر نیست که بخواد همه کارا رو خودش انجام بده و چندان هم شخصیتی کاریزماتیک نداره اما پشت سرش یک گروه و یک ایدئولوژی خوابیده با صدها متفکر و امثالهم که می خوان یه موج سواری اساسی با امواج منطقه داشته باشند و از این آب گل آلود منطقه ماهی ها صید بفرمایند!

این جناب مرسی به سوریه و تحولات حول اون با نشانه گرفتن حامیان که یکیش هم همین ایران بود یه حال اساسی به ما داد، متاسفانه!

و اما ما چه کاری از دستمان بر می آمد؟ قطعا هیچ! حتی نمی تونستیم به ایشون اعتراضی هم داشته باشیم!

اما با این کار صدا و سیما همچین یه حالی هم به جناب مرسی داده شد که اگه شما تازه می خوای موج سواری کنی ما خودمان تولیدی موج مصنوعی داریم icon_cheesygrin

چیزی که بنیان یک حکم رو به فنا میدهد تناقض است و اما چه ربطی به موضوع ما دارد؟

جناب مرسی به خیال خود می خواست بر بال سوریه سوار شود و پشتک ها بزنند به خیال خود!

اما این کار صدا و سیما(البته بخشی از آن، چون شبکه خبر کاملا درست ترجمه کرد) شاید چهره خوبی نداشته باشد ولی روی دیگر این کسانی که دم از مظلومیت مردم و ظالم بودن حکومت سوریه می زنند برداشت، که ایها ناس این بابا که اینقدر داره دم از حمایت از انقلابهای منطقه می زند! ایا می دانستیدهیچ اسمی و یا اشاره ای درباره انقلاب مردم بحرین و حکومت ظالم این کشور نکرده است!
بعد وزارت خارجه مصر میاد به خیال خود می خواد یک آتویی از ایران بگیرد و رسما اعلام میکند که مرسی در این سخنرانی هیچ اشاره ای به بحرین نکرده است!!!
بعد بحرینی ها هم تایید می کنند و علی هذا....!

و هر چه که اینها بر این گنداب چوب بیشتر زنند قطعا گندش بیشتر در خواهد آمد.
  • Upvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
"اما این کار صدا و سیما(البته بخشی از آن، چون شبکه خبر کاملا درست ترجمه کرد) شاید چهره خوبی نداشته باشد ولی روی دیگر این کسانی که دم از مظلومیت مردم و ظالم بودن حکومت سوریه می زنند برداشت، که ایها ناس این بابا که اینقدر داره دم از حمایت از انقلابهای منطقه می زند! ایا می دانستیدهیچ اسمی و یا اشاره ای درباره انقلاب مردم بحرین و حکومت ظالم این کشور نکرده است!
بعد وزارت خارجه مصر میاد به خیال خود می خواد یک آتویی از ایران بگیرد و رسما اعلام میکند که مرسی در این سخنرانی هیچ اشاره ای به بحرین نکرده است!!!
بعد بحرینی ها هم تایید می کنند و علی هذا....!

و هر چه که اینها بر این گنداب چوب بیشتر زنند قطعا گندش بیشتر در خواهد آمد."



گرچه واقعا یه همچین کاری بعیده به مخ صدا و سیما خطور کنه ولی واقعا راست میگید . تا حالا از این منظر بهش نگاه نکرده بودم !! شاید هم "عدو شده سبب خیر..." !!!!

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.