Recommended Posts

آخه برادر گوبلز عزيز!
اي كاش مترجم صرفاً هرجا اسم سوريه مي‌اومد، به دليل تشابه اسمي از بحرين نام مي‌برد!

ايشون رسماً جمله‌ سازي كردن به جاي مرسي خان!!

[quote name='mostafa_by' timestamp='1346522625' post='268480'][color=#ff0000][b]صداوسيما سخنان مرسي را چگونه ترجمه کرد؟[/b][/color]

محمد مرسي رئيس جمهور مصر در سخنراني در افتتاحيه اجلاس سران جنبش عدم تعهد در تهران درباره سوريه گفت: خانم ها، آقايان، همبستگي با مبارزه مردم عزيز سوريه عليه حکومت سرکوبگر که مشروعيت خود را از دست داده است به همان اندازه که ضرورت سياسي و استراتژيک است، يک وظيفه اخلاقي به شمار مي رود.

وي افزود: اين حمايت از اعتقاد ما به آينده سوريه به عنوان کشوري آزاد و سربلند نشأت مي گيرد. همه ما بايد حمايت کامل و نه ناقص خود را از مبارزه طالبان آزادي و عدالت در سوريه اعلام کنيم. همدردي بايد به طرح سياسي تبديل شود که حامي تغيير مسالمت آميز به حکومتي دموکراتيک و بيانگر مطالبات مردم سوريه در زمينه دستيابي به آزادي، عدالت و مساوات باشد.

[b]اما در پخش زنده و مستقيم سخنان مرسي در صداوسيماي ايران، اظهارات وي اينگونه ترجمه شد:[/b]

برادران و خواهران عزيز، مساله همبستگي ما با ملت سوريه عليه توطئه اي که بر ضد آن کشور جريان دارد نبايد فراموش شود. اين وظيفه اي اخلاقي و وظيفه اي سياسي و راهبردي است. بايد اميدوار باشيم که در سوريه، نظامي که مردمي است، باقي بماند و بايد تمامي تلاش خود را براي اصلاحات به کار ببريم، بايد اقدامات به صورت مسالمت آميز صورت گيرد.ما همگي اکنون در برابر چالش هاي بزرگي قرار داريم، ملت هاي فلسطين، بحرين و ساير ملت ها در حال مبارزه هستند و برخي کشورهاي ما با دخالت هاي داخلي و خارجي مواجه هستند. ملت سوريه آزاد است و مي تواند در برابر توطئه هايي که عليه ملت سوريه ايجاد شده باقي بماند.

[url="http://www.asriran.com/fa/news/229892/%D8%B5%D8%AF%D8%A7%D9%88%D8%B3%DB%8C%D9%85%D8%A7-%D8%B3%D8%AE%D9%86%D8%A7%D9%86-%D9%85%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D8%B1%D8%A7-%DA%86%DA%AF%D9%88%D9%86%D9%87-%D8%AA%D8%B1%D8%AC%D9%85%D9%87-%DA%A9%D8%B1%D8%AF"]http://www.asriran.c...چگونه-ترجمه-کرد[/url][/quote]

لذت مي‌برين از اوج امانت‌داري و صداقت در ترجمه؟!
ترجمه از اين دقيق‌تر و مو به مو تر ديده بودين؟!!

-------------------------------------------------------------

اين كاريكاتور هم چندان بي‌ربط نيست به موضوع :

[url="http://www.asriran.com/files/fa/news/1391/6/12/238979_249.jpg"]http://www.asriran.c.../238979_249.jpg[/url]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote name='jarmenkill' timestamp='1346615421' post='268678']
"اما این کار صدا و سیما(البته بخشی از آن، چون شبکه خبر کاملا درست ترجمه کرد) شاید چهره خوبی نداشته باشد ولی روی دیگر این کسانی که دم از مظلومیت مردم و ظالم بودن حکومت سوریه می زنند برداشت، که ایها ناس این بابا که اینقدر داره دم از حمایت از انقلابهای منطقه می زند! ایا می دانستیدهیچ اسمی و یا اشاره ای درباره انقلاب مردم بحرین و حکومت ظالم این کشور نکرده است!
بعد وزارت خارجه مصر میاد به خیال خود می خواد یک آتویی از ایران بگیرد و رسما اعلام میکند که مرسی در این سخنرانی هیچ اشاره ای به بحرین نکرده است!!!
بعد بحرینی ها هم تایید می کنند و علی هذا....!

و هر چه که اینها بر این گنداب چوب بیشتر زنند قطعا گندش بیشتر در خواهد آمد."



[b]گرچه واقعا یه همچین کاری بعیده به مخ صدا و سیما خطور کنه ولی واقعا راست میگید . تا حالا از این منظر بهش نگاه نکرده بودم !! شاید هم "عدو شده سبب خیر..." !!!![/b]
[/quote]

دقیقا منم تو ظرفیت صدا و سیما موندم که چنین کاری ازش بر میاد [sup]که[/sup] نه!

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
خیلی وقته منتظره دوستانه خاصی در این تاپیک هستم که تشریف بیارن و نظرات خودشون رو ارائه بدن.اما دریغ از یکدومشون.........
آیا در هر تاپیکی که فکر میکنید میتونید طرف رو در منگنه بزارید و چند نفر رو با خودتون همراه کنید فقط باید شرکت کنید....
متاسفم

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote name='ops' timestamp='1346616703' post='268685']
خیلی وقته منتظره دوستانه خاصی در این تاپیک هستم که تشریف بیارن و نظرات خودشون رو ارائه بدن.اما دریغ از یکدومشون.........
آیا در هر تاپیکی که فکر میکنید میتونید طرف رو در منگنه بزارید و چند نفر رو با خودتون همراه کنید فقط باید شرکت کنید....
متاسفم
[/quote]

برادرمجید ...مسلما بنده کوچکتر از ان هستم که مخاطب کلام شما باشم ...
اما گمان میکنم حرمت ها به اندازه کافی شکسته شده ... اگر اون عده از دوستان که مد نظر شماست همان هست که در ذهن من هست مسلما نبود نظرشون [b]خسرانی هست برای میلیتاری[/b] مگر اینکه تکصدایی و همین هست و جز این درست نیست را امری مطلوب براورد بکنیم انهم برای سایتی که به قول بزرگواری قرار هست منعکس کننده تحلیل یک گروه نخبه باشه ...

دیگه نمک روی زخم نپاشید بزرگوار ....

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
با توجه به متنی که دوستان قرار دادن و درصد حساب شدگی اون میشه گفت که از قبل اشراف اطلاعاتی بر روی سخنرانی مرسی وجو داشته... چشمک!

در نوع خودش کار شسته رفته ای بوده!
  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
برادر GRIPEN گرامي؛

بسيار استفاده كردم از فرمايشات شما و مثل هميشه از همصحبتي با شما لذت بردم.

درخصوص مدرنيته، هرچند كه من وارد مفاهيمش هم نشدم و صرفاً برداشتي ساده از ديدگاه صرف مفاهيم سياسي؛ اونهم تنها ديدگاه مشاركتي‌ مردمي‌اش عرض كردم، لكن مي‌بايست خدمت شما عارض باشم كه :

اساساً درسته كه بسياري از مفاهيمي كه ما در قالب دموكراسي و يا ليبرال - دموكراسي مي‌شناسيم، هنوز كه هنوزه در مغز و فهم انسان شرقي نگنجيده و اون‌ها رو با گزاره‌هاي ذهني خودش مورد بررسي و فهم قرار داده كه شايد كيلومترها با مدل تبييني غربي تفاوت داشته باشه.

اساساً ما هم در اينجا به انطباق فكري ايشان اشاره نمي‌كنيم كه بخوايم مصاديق اون رو عيناً در ذهن شرقي بيابيم.
ولي مسئله اينجاست كه برخي از مفاهيم، از كليتي آشكار برخوردارن كه مرزهاي علم و دانش و فرهنگ و امثالهم رو درمي‌نورده.

في‌المثل جامعه‌ي عربستان تا قبل پيامبري حضرت خاتم (ص)، برده دار بودن. امري كه شايد قرن‌ها بود اونطور كه مرسومه در جهان ديگه شايع نبود.

اساساً درهيچ جاي فرهنگ عرب هم چيزي به نام مبارزه با برده داري و آزاد سازي بردگان معني نداشت.

ولي وقتي كه پيامبر اكرم (ص)، مبارزه با برده داري و آزاد كردن بردگان و برابري بردگان با سايرين رو عنوان فرمودن، هيچ ذهني نبود كه با اين مفهوم بيگانه باشه و يا اساساً اون رو درك نكنه.
طبعيي بود كه برده‌ها براي اينكه آزاد مي‌شن از اين امر استقبال كرده و برده داران هم براي اينكه متضرر مي‌شن، باهاش به مخالفت برخيزن.
ولي آيا ما مي‌تونيم ادعا كنيم كه برده‌ها، مفهوم آزادي رو نمي‌فهميدن يا آزادي برده در مخيله‌شون نمي‌گنجيد؛ چون سبقه‌ي فرهنگي‌ يا سياسي‌اش رو نداشتن؟!

يا بالعكس. برده داران به اين دليل مخالفت مي‌كردن چون لزوم اين امر رو متوجه نمي‌شدن و اساساً فكر نمي‌فهميدن حضرت پيامبر اكرم (ص) درخصوص چه مقوله‌اي دارن صحبت مي‌فرماين؟

-------------------------------------------------------------------

ما در اينجا درخصوص مفاهيم نوين بحث نمي‌كنيم. يا مفاهيمي كه عقل بشر براي دركش، نياز به هوشي بالا و يا سبقه‌اي فرهنگي داشته باشه.

ما اينجا داريم درخصوص مقولاتي چون آزادي‌ها و حقوق مدني، حق اعتراض به حاكم، حق درخواست مادام العمر نبودن حاكم، حق مشاركت عمومي در حكومت و حق انتخاب حكومت و مهمتر از همه، الهي و آسماني نبودن حكام صحبت مي‌كنيم.
درخصوص مقولاتي نظير عدم شكنجه. مقولاتي نظير پاسخگويي و امثالهم.

قطعاً نمي‌شه و نبايد انتظار داشت كه خواست مردم در سوريه يا ليبي يا اردن يا بحرين يا مصر و تونس، مشابه خواست و منطق مردم در لندن و واشنگتن و پاريس و برلين و امثالهم باشه.
نمي‌شه انتظار داشت كه مردم عرب منطقه بفهمن كه در ازاي چيزي كه نمي‌خوان، اساساً چي مي‌خوان و چه حقيقتي رو دنبال مي‌كنن.

ولي مي‌شه از يه چيز مطمئن بود و اون اينكه وقتي ديدن چيزي كه دستشونه، 10 هم نيست، شايد ادعاي خواستن 100 رو داشته باشن؛ در حالي كه نمي‌دونن 100 چيه، ولي مي‌شه مطمئناً گفت كه قطعاً ديگه نه خواهان 10 هستن و نه به داشتن 10 و يا حتي 20 هم راضي مي شن.

اين، اصلي ترين گزاره‌ي انقلاب‌هاي نرم منطقه يا همون وقايع موسوم به بهار عربي بود كه در تحليل اكثر قريب به اتفاق ايرانيان، مغفول موند و جاي خودش رو به مفاهيم غيرقابل اثباتي چون بيداري اسلامي و امثالهم‌اي داد كه از روز اول، نادرست بودن و تفكر آرزومندانه بودن‌شون عيان بود و تنها نياز به زمان بود كه غلط بودن چنين گزاره‌هايي به اثبات برسه.

-------------------------------------------------------------------

مخلص كلام اينكه اگه بر اساس وزني كه به اعراب، به اندازه‌ي ساير انسان‌ها مي‌ديم، مسئله رو مورد بررسي قرار بديم، شايد بهتر به اين نتيجه برسيم كه همون اندازه كه روزي، يه ايراني، يه مراكشي، يه پانامايي، يه آرژانتيني، يه ترك، يه شيليايي، يه تايلندي، يه ميانماري، يه روس و ... (هرچند دير و هريك بسته به ميزان افزايش فهم سياسي خود)، به اين نتيجه رسيدن كه رابطه‌ي رعيت و اربابي در حكومت رو تبديل به ملت و دولت كنن و در اين راه، تلاش كردن و براش هزينه پرداخت كردن، روزي هم، دير يا زود نوبت به اعراب مي‌رسيد كه به اين باور و نتيجه برسن.

حال اينكه رسيدن به اين باور، تازه گام اول در راه جنگلي با انتهاي نامشخص هست فرمايشي كاملاً صحيحه و بايد ديد در پس اين گام، آيا به جاي اول بازخواهند گشت، يا پيشرفتي به جلو ولو اندك خواهند داشت، يا مرزهاي جنگل رو درنورديده و در آنسوي جنگل توقف خواهند كرد و جهاني رو شگفت زده خواهند كرد، و يا اينكه با گم شدن در جنگل، حتي مسير بازگشت رو هم از ياد خواهند برد و يا ساير احتمال‌ها، امري است كه بخشي از اون با تحليل و بخشي ديگه با انتظار مشخص خواهد شد.

ولي چيزي كه مشخصه اينه كه نمي‌تونيم اين گام برداشتن رو به اين سادگي و با تغيير واژگان و تغيير نيات با تغيير تعاريف و خواسته‌ها و امثالهم، نفي كرد.

حالا نمي‌دونم شما اساساً به چه ميزان به اين گزاره‌ها معتقدين.
صد البته بحث كردن با شما در اين زمينه، نه درس پس دادن، كه زياده گويي كردن در محضر استاده.

پس شاگردتون رو به دليل اين گستاخي بي‌پايان، به بزرگي خود ببخشيد.

-------------------------------------------------------------------

درخصوص اتفاقات اجلاس هم بي‌صبرانه منتظرم.

-------------------------------------------------------------------

درخصوص اون موضوع هم در Pm منتظر شما خواهم بود.

-------------------------------------------------------------------

درخصوص متال و امثالهم هم باور و عقيده‌ي من اين هست كه عصر تحميق مخاطب، حداقل يه چهل، پنجاه سالي هست كه به پايان رسيده و الان عصر آگاه سازي مخاطبين هست.
حالا اگه نياز به تحميق هم باشه، با ابزار آگاهي انجام مي‌گيره. يعني اونقدر مخاطب در دنياي اطلاعات غرق مي‌شه كه خود، براي نجات از اين دنيا، خودش رو به بي‌خيالي و بي‌توجهي بزنه و سرگرم زندگي‌اش باشه! به نحوي كه ندونه توني بلر نخست وزير انگليس هست يا يه خواننده!! يا كوفي عنان يه نوشيدني هست يا كه خير!!

الانه كه عصر موسيقي رپ و متال هست، ديگه صحبت‌هاي خنده دار درخصوص ربط دادن اين موسيقي‌ها به شيطان و از اين دست اباطيل، جز دور كردن مخاطب جوان از اين برنامه‌ها نتيجه‌ي ديگري نداره.
طبيعيه كه همون‌قدر كه مخاطب وقتي حس مي‌كنه رسانه باهاش صادقه (مثل برخي رسانه‌هاي غربي)، به سمتشون جذب مي‌شه، به همون اندازه وقتي عدم صداقت و دروغگويي و سطحي نگري و دگم انديشي رسانه‌هاي داخلي رو مي‌بينه، ازشون گريزان هست!!

بعد هم اون وقت همه كاسه‌ي چه كنم، چه كنم به دست مي‌گيرن كه چرا اينقدر توجه به ماهواره‌ها زياد شده!

بعد هم دگم‌انديشان ديگري ميان نتيجه مي‌گيرن چون مردم فاسد شدن!! راهكارشون هم اين هست كه از زمين و هوا بريزيم و ماهواره‌هاشون رو جمع كنيم تا ايمان مردم بازگرده و جامعه پاك و عالي بشه و جووناي ما هم از فساد رهايي پيدا كنن!

و جالب اينكه همين رفتار، در تشديد اين امر، مهمترين نقش رو ايفاء خواهد كرد!

و اين مي‌شه كه اين دور باطل همچنان ادامه پيدا مي‌كنه ...!!
  • Upvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[right]لینک اصلی[/right]
[right][url="http://www.irna.ir/News/80305247/%D9%BE%D9%86%D8%AF-%D8%AE%DB%8C%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87%D8%A7%D9%86%D9%87-%D8%B1%D9%87%D8%A8%D8%B1-%D9%85%D8%B9%D8%B8%D9%85-%D8%A7%D9%86%D9%82%D9%84%D8%A7%D8%A8-%D8%A8%D9%87-%D8%B3%DB%8C%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%D9%83%D8%A7%DB%8C%DB%8C/%D8%B3%D9%8A%D8%A7%D8%B3%D9%8A/"]http://www.irna.ir/N...آمریكایی/سياسي/[/url][/right]

[right]
[color=#03385D][font=Arial, Helvetica, sans-serif][size=5][b][b] پند خیرخواهانه رهبر معظم انقلاب به سیاستمداران آمریكایی[/b][/b][/size][/font][/color][/right]

[right]
[color=#03385D][font=Arial, Helvetica, sans-serif][size=4][b][b] تهران - پایگاه اطلاع‌رسانی[/b]

[b] KHAMENEI.IR[/b]

[b] در كلیپی صوتی، به بررسی پیشنهاد جمهوری اسلامی ایران و مساله غصب فلسطین در بیانات رهبر انقلاب ‌پرداخته و آن را در قالب عنوان 'پند خیرخواهانه منتشر كرده است[/b][/b][/size][/font][/color][/right]


[right]حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در بخشی از سخنانشان در آغاز اجلاس سران جنبش عدم تعهد، در «پند خیرخواهانه» به سیاستمداران آمریكایی، آن‌ها را به پذیرفتن پیشنهاد ایران برای حل مساله فلسطین دعوت كردند.[/right]
[right]به گزارش روز یكشنبه ایرنا، این كلیپ چهار دقیقه‌ای از بیانات رهبر معظم انقلاب در كنفرانس فلسطین در سال‌های 1387 و 1390، و بیانات ایشان در اجلاس سران عدم تعهد در نهم شهریور ماه سال 1391 استفاده شده و از آدرس اینترنتی[/right]
[right][url="http://farsi.khamenei.ir/audio-content?id=20910"]http://farsi.khamene...ontent?id=20910[/url][/right]
[right]در دسترس كاربران قرار دارد.[/right]
[right]** پندي خیرخواهانه[/right]
[right]در اینجا مایلم پندي خیرخواهانه به سیاستمداران آمریكایي كه تاكنون همواره به عنوان مدافع و پشتیبان رژیم صهیونیستي در صحنه حاضر شده‌اند، بدهم: این رژیم تاكنون براي شما دردسرهاي بیشمار داشته است؛ چهره‌ي شما را در میان ملت‌هاي منطقه، منفور و شما را در چشم آنان شریك جنایات صهیونیست‌هاي غاصب معرفي كرده است؛ هزینه‌هاي مادي و معنوي كه در طول سال‌هاي متمادي از این رهگذر به دولت و ملت آمریكا تحمیل شده است، سرسام‌آور است؛ و احتمالاً در آینده اگر همین روش ادامه یابد، هزینه‌هاي شما سنگین‌تر هم خواهد شد.[/right]
[right]بیایید به پیشنهاد جمهوري اسلامي درباره‌ي همه‌پرسي بیندیشید و با تصمیمي شجاعانه، خود را از گره ناگشودني كنوني نجات دهید. بي‌شك مردم منطقه و همه‌ي آزاداندیشان گیتي از این اقدام استقبال خواهند كرد.[/right]
[right]رهبرانقلاب، 1391/06/09[/right]

[right]**یك طرح عادلانه و منطقي[/right]
[right]طرح جمهوري اسلامي براي حل قضیه‌ي فلسطین و التیام این زخم كهنه، طرحي روشن، منطقي و منطبق بر معارف سیاسيِ پذیرفته شده‌ي افكار عموميِ جهاني است كه قبلاً به تفصیل ارائه شده است.[/right]
[right]ما نه جنگ كلاسیكِ ارتش‌هاي كشورهاي اسلامي را پیشنهاد می‌كنیم، و نه به دریا ریختن یهودیان مهاجر را، و نه البته حكمیت سازمان ملل و دیگر سازمان‌هاي بین‌المللي را؛ ما همه‌پرسي از ملت فلسطین را پیشنهاد می‌كنیم.[/right]
[right]ملت فلسطین نیز مانند هر ملت دیگر حق دارد سرنوشت خود را تعیین كند و نظام حاكم بر كشورش را برگزیند. همه‌ي مردم اصلي فلسطین، از مسلمان و مسیحي و یهودي - نه مهاجران بیگانه - در هر جا هستند؛ در داخل فلسطین، در اردوگاه‌ها و در هر نقطه‌ي دیگر، در یك همه‌پرسيِ عمومي و منضبط شركت كنند و نظام آینده‌ي فلسطین را تعیین كنند.[/right]
[right]آن نظام و دولتِ برآمده‌ي از آن، پس از استقرار، تكلیف مهاجران غیر فلسطیني را كه در سالیان گذشته به این كشور كوچ كرده‌اند، معین خواهد كرد. این یك طرح عادلانه و منطقي است كه افكار عمومي جهاني آن را بدرستي درك میكند و میتواند از حمایت ملتها و دولت‌هاي مستقل برخوردار شود.[/right]
[right]البته انتظار نداریم كه صهیونیست‌هاي غاصب به‌آساني به آن تن در دهند، و اینجاست كه نقش دولتها و ملتها و سازمان‌هاي مقاومت شكل میگیرد و معني مي‌یابد. مهمترین ركن حمایت از ملت فلسطین، قطع پشتیباني از دشمن غاصب است؛ و این وظیفه‌ي بزرگ دولتهاي اسلامي است.[/right]
[right]رهبرانقلاب، 1390/07/09[/right]

[right]** نشانه‌ی پایبندی به دموكراسی[/right]
[right]حضار محترم! شما كه در این گردهمایی حضور یافته‌اید، در مساله‌ی فلسطین صاحبنظر و اندیشه‌ورید. وظیفه‌ی تاریخی امروز ما تكرار سخنان و تئوری‌های ناتوانِ گذشته نیست، بلكه ارایه‌ی راهكاری است كه فلسطین را از زیر ستم رژیم صهیونیستی آزاد كند.[/right]
[right]پیشنهاد ما یك راهكار كاملاً منطبق بر مردمسالاری است كه می‌تواند منطق مشترك همه‌ی افكار جهانی باشد. آن پیشنهاد این است كه همه‌ی صاحبان حق در سرزمین فلسطین اعم از مسلمان و مسیحی و یهودی در یك همه‌پرسی، ساختار نظام خود را انتخاب كنند و همه‌ی فلسطینی‌هایی كه سالها مشقت‌آوارگی را تحمل كرده‌اند نیز در این همه‌‌پرسی شركت كنند.[/right]
[right]دنیای غرب باید بداند كه نپذیرفتن این راه حل نشانه‌ی پایبند نبودن به دموكراسی است كه پیوسته از آن دم میزنند و این آزمون افشاگر دیگری بر علیه آنان خواهد شد.[/right]
[right]آزمون قبلی آنان نیز در فلسطین بود كه نتیجه‌ی انتخابات كرانه‌ی باختری و غزه را كه روی كارآمدن دولت حماس بود نخواستند بپذیرند. كسانی كه دموكراسی را تا جائی می پذیرند كه نتایج آن مطلوب آنان باشد، جنگ‌طلب و ماجراجویند و اگر از صلح دم میزنند جز دروغ و فریب نیست.[/right]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
با سلام خدمت همه دوستان گرامي
اجلاسي با 120 کشور عضو و تعدادي کشور و سازمان ناظر برگزار شده و همه روي تحريف ناشيانه سخنان ناپخته رئيس جمهور مصر توسط مترجم شبکه يک صدا و سيما مانور مي دهند . از 119 کشور عضور ديگر و همچنين ناظران هيچ خبري نيست . انگار اجلاس فقط در يک روز و فقط در همان زمان سخنراني مرسي برگزار شده خلاصه شده است . اگر بنابر برگزاري اين اجلاس به نوبت توسط تمام اعضا باشد ۳۶۰ سال ديگر نوبت ايران مي شود . کمي از اين فضا خارج شويد و به جاي کوبيدن کل نظام به خاطر کار يک مترجم روي موارد ديگر اجلاس هم بحث کنيد . پليس اعلام کرد فقط در ايست و بازرسي ها113 اسلحه جنگي کشف شده است . تبليغات ايران بانمايش خودروها و حضور خانواده شهداي ترور در اجلاس که جاي خود دارد . در حضور دبير کل سازمان ملل آنچه لايق رژيم صهيونيستي بود گفته شد به طوري که صداي نتانياهو درآمد و تازه وزير امورخارجه اين رژيم خواستار ترور محمود عباس يخاطر شرکت در اين اجلاس شد . قراردادهاي اقتصادي حاشيه اجلاس هم جاي خود دارد . فقط نخست وزير هند با يک هيئت 350 نفره راهي تهران شد و طبيعي است چنين هيئتي را براي سرما و گرما با خود نياورده بود . بيانيه پاياني اجلاس هم در خصوص سوريه و موضوع هسته اي و ديگر موارد نشان دهنده موفقيت ايران است به طوري که خود غربي ها نمي توانند عصبانيتشان را از اين قضيه پنهان کنند . حالا همه ذره بين برداشته دنبال علت و علل ترجمه سخنراني مرسي توسط يک مترجم مي گردند . معلوم است که چنين اشتباهي نبايد رخ مي داد ولي مگر وقتي مترجم سي ان ان انرژي صلح آميز هسته اي را در مصاحبه رئيس جمهور بمب هسته اي ترجمه کرد کسي به رگ غيرتش بر خورد ؟ نهايتا اشتباه مترجم را بهانه کردند و ماجرا تمام شد .
  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[url="http://www.tabnak.ir/fa/news/269883/%D8%AF%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%88%D8%B1%D8%AF%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%A8%DB%8C-%D8%A7%D8%AC%D9%84%D8%A7%D8%B3-%D8%AA%D9%87%D8%B1%D8%A7%D9%86"]دستاوردهای جانبی اجلاس تهران[/url]
[color=#000000][font=Tahoma, Arial][size=3]سخنگو و معاون وزیر خارجه در برنامه‌هاي جداگانه‌اي در صدا و سیما به تشریح دستاوردهای اصلی و جانبی اجلاس شانزدهم کشورهای عضو جنبش عدم تعهد پرداختند. از مهم‌ترین این دستاوردها به روایت مهمانپرست و امیرعبداللهیان مي‌توان به تشکیل یک گروه دوستان برای حل مشکل سوریه و نیز صدور بیانیه‌هايي درباره مبارزان و زندانیان فلسطینی و البته قول آزادی گروگان‌هاي ایرانی در لیبی در سریع‌ترین زمان ممکن اشاره کرد.[/size][/font][/color]

[color=#000000][font=Tahoma, Arial][size=3]به نوشته دنیای اقتصاد احتمال بازدید برخی از مقامات حاضر در اجلاس تهران از برخی تاسیسات هسته‌اي هم موضوع دیگری بود که مهمانپرست به آن اشاره کرد و گفت که درخواستی برای بازدید از این مراکز به دست ایران نرسیده است. این البته در حالی بود که وزیر امور خارجه طی روزهای برگزاری اجلاس در واکنش به خبرهای احتمال بازدید از سایت‌هاي هسته‌اي از اعلام آمادگی کشورمان در این باره خبر داده بود. با این حال نه محمد مرسی، رییس جمهور مصر از نیروگاه بوشهر بازدید کرد و نه بان کی مون از تاسیسات هسته‌اي نطنز. اگرچه دو مقام وزارت خارجه نفس حضور دبیرکل سازمان ملل و نیز سفر اولین رییس‌جمهور مصر بعد از دوران مبارک را از جمله نکات مثبت برگزاری این اجلاس در تهران برشمردند. البته آنها به موضوع اختلاف دیدگاه ایران با مصر و برخی دیگر از کشورهای عضو جنبش عدم تعهد درباره بحران سوریه دارند نیز پرداختند. مهمانپرست این اختلاف دیدگاه را طبیعی قلمداد کرده و تاکید کرد که نمی‌توان انتظار داشت همه اعضای جنبش درباره همه موضوعات به‌صورت یکسان نگاه کنند. به اعتقاد امیرعبداللهیان هم برخی با هجمه رسانه‌اي بنا داشتند تا موضوع سوریه را مهم‌تر از فلسطین قلمداد کنند.[/size][/font][/color]

[color=#000000][font=Tahoma, Arial][size=3]این دو مقام حضور محمود عباس، رییس تشکیلات خودگردان فلسطین در اجلاس را هم قابل توجه دانسته و به گفته امیرعبداللهیان دیدگاه‌هاي عباس در حال نزدیکی به اسماعیل هنیه رییس جنبش حماس است. با این حال موضوع سوریه نیز از دیگر موارد بحث در حاشیه‌هاي اجلاس بوده است و به گفته مهمانپرست حتی در سند مشترک بندهایی درباره سوریه مطرح شد که همه با آنها موافق بودند و مصر نیز جزو این کشورها بود. جدای از موضوع اختلاف مصر و ایران درباره سوریه اما امیرعبداللهیان از تشکیل گروه دوستان ريیس عدم تعهد برای حل بحران سوریه خبر داده است.[/size][/font][/color]

[color=#000000][font=Tahoma, Arial][size=3]گروه دوستان یا تروئیکای نم را ایران و مصر و ونزوئلا تشکیل مي‌دهند. این پیشنهادی بود که خبر آن در حاشیه نشست‌هاي اجلاس منتشر شد و البته گفته مي‌شد عراق هم جزو این گروه است که اکنون ظاهرا از این لیست حذف شده است.[/size][/font][/color]

[color=#000000][font=Tahoma, Arial][size=3]تشکیل این گروه دوستان در جنبش نم در حالی است که مصر هم در اجلاس اضطراری مکه پیشنهاد داده بود تا گروه تماسی متشکل از ترکیه، مصر، ایران و عربستان ایجاد شود. پیشنهادی که از آن استقبال هم شد و البته مرسی هم در سخنرانی خود در روز افتتاحیه اجلاس تهران باز به آن اشاره کرد . با این وصف به نظر مي‌رسد که ایران در تلاش‌هاي دیپلماتیک خود برای حل بحران سوریه در نظر داشته تا گروهی را تشکیل دهد که عربستان عضو آن نباشد. با این حال مقامات سوری در تهران از هر دو پیشنهاد -به ویژه پیشنهاد ایران- استقبال کردند. تا به اینجا هم فعلا پیشنهاد مصر صرفا در حد پیشنهاد باقی مانده است و این تروئیکای نم است که به گفته امیرعبداللهیان تشکیل شده و در آن ونزوئلا به عنوان یک هم پیمان نزدیک ایران نیز عضویت دارد.[/size][/font][/color]

[color=#000000][font=Tahoma, Arial][size=3]تشکیل گروه دوستان نم درباره سوریه[/size][/font][/color]

[color=#000000][font=Tahoma, Arial][size=3]در همین راستا معاون وزیر امور خارجه حسین امیر عبداللهیان در گفت‌وگو با برنامه گفت‌وگوی ویژه خبری شنبه شب شبکه دو سیما با اشاره به حمایت ایران از راهکار سیاسی و مسالمت‌آمیز برای حل بحران سوریه گفت: اقدام مهمی که در این باره در اجلاس «نم» صورت گرفت تشکیل گروه دوستان ريیس یا تروئیکای «نم» با حضور نمایندگان (ایران، مصر و ونزوئلا) برای حل بحران سوریه است.[/size][/font][/color]

[color=#000000][font=Tahoma, Arial][size=3]به گزارش خبرگزاری مهر، وی با بیان این سوال که چرا مرسی در این شرایط و پس از انتخابات مصر به آمریکا نرفت و به تهران آمد؟ افزود: بسیاری از نظرات مرسی با ایران مطابق است و تنها در برخی موارد چون سوریه وی نظرات متفاوتی دارد که اگر اطلاعات مرسی درباره سوریه بیشتر بود ایشان دیدگاه‌های خود را تغییر مي‌داد. امیرعبداللهیان افزود: ایران از طرح آقای مرسی و نیز طرح 6 ماده‌اي کوفی عنان نیز استقبال مي‌کند و کشور ما به دنبال آرامش و ثبات، احقاق حقوق مردم و اصلاح امور در سوریه است.[/size][/font][/color]

[color=#000000][font=Tahoma, Arial][size=3]وی با اشاره به هجمه گسترده بین‌المللی و رسانه‌اي برای صدمه زدن به مقاومت و فلسطین در اجلاس و اینکه مساله سوریه مهم‌تر از فلسطین در اجلاس «نم» نمایان شود، گفت: همه مي‌دانند هلال مقاومتی به مصر، تونس و لیبی گسترش یافت و جایگاه مقاومت و فلسطین پیشرفت کرده و رژیم صهیونیستی منزوی شده است.[/size][/font][/color]

[color=#000000][font=Tahoma, Arial][size=3]امیر عبداللهیان حضور محمود عباس در تهران را مهم خواند و افزود: نظرات ابومازن به جایی رسیده که فهمیده است رژیم صهیونیستی دیگر هیچ فایده‌اي برای او ندارد و در رایزنی‌هايي که با محمود عباس داشتیم، دیدیم که دیدگاه‌هاي وی نیز بسیار به عقاید اسماعیل هنیه نزدیک شده است. وی تاکید کرد: این بهترین فرصت برای حل مشکلات فلسطینیان و برگزاری یک انتخابات دموکراتیک بین ساکنان اصلی فلسطین نه ساکنان جعلی آن است.[/size][/font][/color]

[color=#000000][font=Tahoma, Arial][size=3]اختلاف دیدگاه ایران و مصر طبیعی است[/size][/font][/color]

[color=#000000][font=Tahoma, Arial][size=3]همچنین رامین مهمانپرست سخنگوی وزارت امور خارجه هم در برنامه نگاه یکشنبه شب شبکه اول تلویزیون، بیان کرد: در کمیته سیاسی اجلاس در مورد بعضی از موضوعات مانند سوریه بحث داشتیم که با مدیریت جمهوری اسلامی خیلی زود به تفاهم رسیدیم.[/size][/font][/color]

[color=#000000][font=Tahoma, Arial][size=3]وی درباره حضور مرسی و سخنرانی وی گفت: نطق ريیس‌جمهور مصر حائز نکات مهمی بود. نکاتی که درباره دفاع از استقلال کشورها و ملت فلسطین و... مطرح کرد بسیار مهم بود. ممکن است در مساله سوریه اختلاف دیدگاه داشته باشیم که کاملا طبیعی است. نباید انتظار داشته باشیم که همه 120 کشور مانند هم فکر کنند. اینکه دیدگاه‌هاي سیاسی درباره بحران‌هاي منطقه متفاوت باشد طبیعی است.[/size][/font][/color]

[color=#000000][font=Tahoma, Arial][size=3]وی ادامه داد: مهم این است که کشورها عزم و اراده برای مقابله با حرکت‌هاي استکباری را در نظر گرفته‌اند و به دنبال راه‌حل مطلوبی هستند. در نکاتی که درباره سوریه مي‌گفتند نیز با ادامه درگیری‌ها و دخالت خارجی مخالف بودند و همین نکته مهمی است.[/size][/font][/color]

[color=#000000][font=Tahoma, Arial][size=3]درخواستی برای بازدید از تاسیسات هسته‌اي نبود[/size][/font][/color]

[color=#000000][font=Tahoma, Arial][size=3]وی در مورد تمهیداتی که درباره تحریم‌ها در اجلاس شانزدهم اندیشیده شد هم گفت: یکی از موضوعات مهم اعلام مواضع کشورها، مقابله با تحریم‌هاي یکجانبه بوده است. هم در سند 700 بندی و هم در بیانیه تهران بر این نکته تاکید شد، اما اتفاق خوب این بود که هیات‌ها در حاشیه اجلاس دیدارهای دوجانبه داشتند و تفاهم‌نامه‌ها و موافقتنامه‌هايي به امضا رسید که در عمل کشورها به توسعه روابط اقتصادی خود خواهند رسید.[/size][/font][/color]

[color=#000000][font=Tahoma, Arial][size=3]مهمانپرست در مورد بازدید هیات ها از تاسیسات هسته‌اي ایران گفت: هدف اصلی اجلاس برنامه‌هاي کاری بود و ما به هیات‌ها اعلام کرده بودیم که در حاشیه برنامه‌ها مي‌توانند از شهرها، پروژه‌ها و حتی تاسیسات هسته‌اي ما بازدید کنند، اما درخواستی در این باره وجود نداشت.[/size][/font][/color]

[color=#000000][font=Tahoma, Arial][size=3]قول آزادی گروگان‌ها در لیبی[/size][/font][/color]

[color=#000000][font=Tahoma, Arial][size=3]سخنگوی وزارت خارجه همچنین درباره مذاکراتی که با کشور لیبی برای آزادی زندانیان صورت گرفت، گفت: وزرای خارجه دو کشور ایران و لیبی در حاشیه اجلاس مذاکراتی را برای آزادی زندانیان داشتند و خانواده زندانیان نیز ملاقات‌هايي داشتند و تماس‌هاي تلفنی بین خانواده‌ها با ربوده شدگان انجام شد و قول آزادی اتباع کشور در سریع‌ترین زمان ممکن از دستاوردهای مهم این اجلاس بود.[/size][/font][/color]

[color=#000000][font=Tahoma, Arial][size=3]نشست مجالس «نم» برای سوریه[/size][/font][/color]

[color=#000000][font=Tahoma, Arial][size=3]ريیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی از برگزاری نشست مجالس عضو عدم تعهد و کشورهایی که معتقد به حل بحران سوریه از طریق سیاسی هستند، خبر دادند.[/size][/font][/color]

[color=#000000][font=Tahoma, Arial][size=3]به گزارش مهر، علاءالدین بروجردی با بیان اینکه وزارت امور خارجه برای حل بحران سوریه از طریق سیاسي طرح‌هایی دارد، یادآور شد: همچنین در نظر داریم نشست مجالس عضو عدم تعهد و کشورهایی را که معتقد به حل بحران از طریق سیاسی هستند برگزار و از آنها برای هم فکری دعوت کنیم.[/size][/font][/color]

[color=#000000][font=Tahoma, Arial][size=3]وی با بیان اینکه این اجلاس احتمالا در تهران برگزار می‌شود، یادآور شد: اگر هم محل برگزاری آن در تهران نباشد با هم فکری اعضا در یک منطقه برگزار خواهد شد. ريیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با تاکید بر اینکه برای حل بحران سوریه تلاش متناسب با جایگاه ایران باید صورت گیرد، یادآور شد: در سفر به سوریه این نظر را از بشار اسد داشتیم که از برداشتن هر گامی برای حل مشکل سوریه از جانب ایران به لحاظ اعتمادی که به جمهوری اسلامی دارند استقبال می‌کنند.[/size][/font][/color]
[url="http://www.tabnak.ir/fa/news/269883/%D8%AF%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%88%D8%B1%D8%AF%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%A8%DB%8C-%D8%A7%D8%AC%D9%84%D8%A7%D8%B3-%D8%AA%D9%87%D8%B1%D8%A7%D9%86"]http://www.tabnak.ir/fa/news/269883/%D8%AF%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%88%D8%B1%D8%AF%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%A8%DB%8C-%D8%A7%D8%AC%D9%84%D8%A7%D8%B3-%D8%AA%D9%87%D8%B1%D8%A7%D9%86[/url]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[url="http://www.tabnak.ir/fa/news/269882/%D8%A2%D8%BA%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%D9%82%D8%AF%D8%A7%D9%85%D8%A7%D8%AA-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%A7%D8%B3%DB%8C%D8%B3-%D8%AF%D8%A8%DB%8C%D8%B1%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-%D9%85%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%86%D9%85"]آغاز اقدامات برای تاسیس دبیرخانه موقت نم[/url]
[color=#000000][font=Tahoma, Arial][size=3]وزیر امور خارجه با تاکید بر اینکه ایران به دنبال ابتکار در نهضت جنبش عدم تعهد است، گفت: برپایی دبیرخانه موقت جنبش عدم تعهد در تهران از امروز آغاز شد و بنده به دنبال ساختمانی خارج از وزارت امور خارجه برای این دبیرخانه هستم.[/size][/font][/color]

[color=#000000][font=Tahoma, Arial][size=3]به گزارش خبرنگار مهر، علی اکبر صالحی وزیر امور خارجه کشورمان شامگاه یکشنبه در برنامه گفتگوی ویژه خبری با اشاره به اینکه دشمنان اقدامات زیادی انجام دادند تا اجلاس شانزدهم جنبش عدم تعهد در تهران به خوبی برگزار نشود، گفت: با این وجود در مقایسه با پانزده اجلاس گذشته اجلاس شانزدهم تهران از نظر کیفی و کمی بسیار خوب برگزار شد.[/size][/font][/color]

[color=#000000][font=Tahoma, Arial][size=3]صالحی همچنین با تقدیر از عملکرد رسانه ها در پوشش خبرها و برنامه های اجلاس عدم تعهد گفت: افکار عمومی نسبت به این اجلاس روشن و موضوعات آن به خوبی تبیین شد به گونه ای که همه اشراف و آگاهی خوبی در مورد جنبش عدم تعهد پیدا کردند.[/size][/font][/color]

[color=#000000][font=Tahoma, Arial][size=3]وی افزود: با تلاش فراوانی که به عمل آمد ما شاهد بودیم که اجلاس در بهترین وضع و بالاتر از سطح متوسط 15 دوره گذشته برگزار شد. جمهوری اسلامی ایران در عرصه بین المللی خوش درخشید، الان ما باید از فضای جدیدی که ایجاد شده، حسن استفاده را بکنیم.[/size][/font][/color]

[color=#000000][font=Tahoma, Arial][size=3]وزیر امور خارجه عملکرد جمهوری اسلامی ایران در اجلاس را دو وجهی ذکر کرد و گفت: یک وجه دیدگاههای خود کشور و وجه دیگر از جنبه ریاست برجنبش عدم تعهد بود از این جهت که نباید کشورها احساس کنند که بی طرفانه عمل نمی شود و سعی داریم نظریات خود را تحمیل کنیم.[/size][/font][/color]

[color=#000000][font=Tahoma, Arial][size=3]وی افزود: در این نشست ما به خوبی این موضوع را مدیریت کردیم به گونه ای که موجب اذعان دیگر کشورها شد.[/size][/font][/color]

[color=#000000][font=Tahoma, Arial][size=3]صالحی ایران را غیرمتعهدترین کشور دانست و با تاکید بر فضای باز آزاد اندیشی و بیان آزادانه مطالب در این نشست غیرمتعهدها گفت: در این نشست ها وزرای خارجه و روسا بسیار راحت مکنونات قلبی خود را بیان می کردند.[/size][/font][/color]

[color=#000000][font=Tahoma, Arial][size=3]رئیس دستگاه دیپلماسی افزود: اگر چه امریکا با واسطه و بی واسطه سعی در انصراف کشورها داشت، اما دیدیم که چه شرکت خوبی از اعضا به عمل آمد و من با بیش از 63 وزیر خارجه صحبت کردم، 30 نشست هم رئیس جمهور و 18 دیدار هم مقام معظم رهبری داشتند.[/size][/font][/color]

[color=#000000][font=Tahoma, Arial][size=3]صالحی دغدغه های پیش از اجلاس را تلاش سخت طرف مقابل برای شرکت نکردن اعضا و نیز مهلت کوتاه 5 تا 6 ماهه بنای ساختمانهای مورد نیاز ذکر کرد و با تقدیر از دست اندرکاران گفت: این خود دستآورد عظیم بود که واقعا باور نمی کردیم در این مدت ساختمان تمام شود.[/size][/font][/color]

[color=#000000][font=Tahoma, Arial][size=3]وی دغدغه دیگر را تفرق آرا و تلاش برای تدوین بیانیه ای در شان جمهوری اسلامی ایران و در عین حال مورد توافق اعضا ذکر کرد و افزود: کار بزرگی انجام گرفت که مهمترین قسمت آن تهیه 8 سند ماهوی بدون تحفظ بود.[/size][/font][/color]

[color=#000000][font=Tahoma, Arial][size=3]وزیر امور خارجه کشورمان در بخش دیگری از سخنان خود دستگاه دیپلماسی ایران را یکی از مقتدرترین دستگاه های دیپلماسی دنیا ذکر کرد و گفت: خود این که ایران همواره سر زبانهاست گویای فعال بودن در صحنه دیپلماسی است.[/size][/font][/color]

[color=#000000][font=Tahoma, Arial][size=3]وی افزود: ما با گرفتن مجوز استخدام 1000 نفر می خواهیم جوانانی را به دبیرخانه موقت جنبش عدم تعهد تزریق کنیم تا با کمک 60 تا 70 کارشناسی موجود در مدت سه سال ریاست ایران، نیروهای جدیدی تربیت کنیم.[/size][/font][/color]

[color=#000000][font=Tahoma, Arial][size=3]وزیر امور خارجه تصریح کرد: در آینده می خواهیم به سمت ایجاد ابتکارهایی در این جنبش برویم و از طرف دیگر با وجود بیداری اسلامی و تحولاتی که در جهان رخ داده است، ده سال آینده جهان به نوع دیگری خواهد بود که باید برای چالش های آینده خود را آماده کنیم و تطبیق دهیم.[/size][/font][/color]

[color=#000000][font=Tahoma, Arial][size=3]وی با اشاره به آغاز کار برای تشکیل دبیرخانه موقت گفت: ما کار روی این دبیرخانه را از امروز آغاز کردیم و به دنبال ساختمانی خارج از وزارت امور خارجه برای آن هستیم و حتی در نظر داریم افرادی را از کشورهای عضو جنبش عدم تعهد در آن جذب کنیم تا از هم اکنون چهره دبیرخانه ای به خود بگیرد.[/size][/font][/color]

[color=#000000][font=Tahoma, Arial][size=3]صالحی خاطرنشان کرد:اگر در این سه سال خوب عمل کرد و توانست راهگشایی ایجاد کند، این امر خود می تواند توجیهی برای ایجاد دبیرخانه دائم باشد از این رو با امید فراوان شروع کردیم.[/size][/font][/color]
[url="http://www.tabnak.ir/fa/news/269882/%D8%A2%D8%BA%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%D9%82%D8%AF%D8%A7%D9%85%D8%A7%D8%AA-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%A7%D8%B3%DB%8C%D8%B3-%D8%AF%D8%A8%DB%8C%D8%B1%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-%D9%85%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%86%D9%85"]http://www.tabnak.ir/fa/news/269882/%D8%A2%D8%BA%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%D9%82%D8%AF%D8%A7%D9%85%D8%A7%D8%AA-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%A7%D8%B3%DB%8C%D8%B3-%D8%AF%D8%A8%DB%8C%D8%B1%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-%D9%85%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%86%D9%85[/url]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
به این عکس نگاه کنید ، آقای رفسنجانی فکر کنم دل خوشی از مرسی نداشتند icon_cheesygrin
https://p.twimg.com/A1oWzNXCQAA6qh7.jpg

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
حضور آقاي محمد مرسي در حالي كه مقامات رسمي و رسانه هاي غرب با عنوان دهن كجي رئيس جمهور جديد مصر به آمريكا و اسرائيل از آن ياد مي كنند، در توهم پراكني رسانه هاي فارسي زبان مورد اشاره، «كمتر مثبت و بيشتر منفي»! ارزيابي مي شود! چرا؟!

مي گويند محمد مرسي درباره سوريه نظري متفاوت با جمهوري اسلامي ايران داشت و ضمن حمايت از مخالفان دولت سوريه به بشار اسد نيز حمله آشكاري كرد.

و اما، اين سكه روي ديگري هم دارد و محمد مرسي در اجلاس تهران مواضعي اتخاذ كرد كه از يكسو فرياد اعتراض آمريكا و اسرائيل و اروپا و متحدان منطقه اي آنها را به آسمان بلند كرده و در همان حال رسانه هاي ياد شده اصرار به سانسور آن دارند.

رئيس جمهور مصر اگرچه درباره سوريه مواضعي متفاوت با ايران داشت ولي در اجلاس تهران از جمهوري اسلامي ايران با عنوان «برادر و همپيمان استراتژيك مصر» ياد كرد، بر ضرورت مقاومت در برابر رژيم اشغالگر قدس تأكيد ورزيد، ساختار سازمان ملل متحد را نيازمند به اصلاح براي خروج از تركيب ظالمانه توصيف كرد و بر لزوم وحدت شيعه و سني براي مقابله با قدرت هاي استكباري تأكيد كرد.

به بيان ديگر، محمد مرسي در اجلاس تهران هويت دولت جديد مصر را تعريف كرد. هويتي كه «حضور در محور مقاومت»، «مقابله با رژيم اشغالگر قدس»، «همپيماني استراتژيك با جمهوري اسلامي ايران»، «وحدت شيعه و سني در محور مقاومت»، «مخالفت مصر با ديدگاه وهابي ها و سلفي ها»، «ظالمانه دانستن ساختار كنوني سازمان ملل متحد» و از همه بااهميت تر، تأكيد بر اين نكته كه ماهيت نظام كنوني مصر، «اسلامي» است و برخلاف انتظار و تلاش آمريكا و متحدانش «سكولار» نيست.

از اين روي، اجلاس تهران فرصتي براي محمد مرسي بود تا به گفته پايگاه خبري «اسكات هورتون» تولد ايراني ديگر در خاورميانه را اعلام كند و از به حاشيه رفتن واشنگتن در معادلات جهان اسلام خبر بدهد.

بنابراين برخلاف آنچه رسانه هاي فارسي زبان بيگانه و مخصوصاً رسانه دولتي انگليس در پي القاي آن هستند، محمد مرسي با حضور در اجلاس تهران به توهم پراكني چند ماهه آمريكا و متحدانش درباره ماهيت نظام برخاسته از انقلاب مصر پايان داد و اين به تنهايي يكي از بزرگترين دستاوردهاي اجلاس تهران است كه بدون برپايي اين اجلاس در پايتخت ايران، يعني پرچمدار بيداري اسلامي، علمدار مبارزه با قدرت هاي استكباري، و فرمانده پيشتاز حذف رژيم صهيونيستي از جغرافياي سياسي جهان و... امكان پذير نبود.

توماس فريدمن در يادداشت 31 اوت 2012 -جمعه 10 شهريور ماه 91- خود در نيويورك تايمز با برشمردن برخي از محورهاي ياد شده خطاب به رئيس جمهور مصر مي نويسد «آقاي مرسي شركت شما در اجلاس غيرمتعهدها در تهران اشتباه بزرگي بود كه مرتكب شديد. شما با حضور خود در اين اجلاس، دولت جديد مصر را به جمهوري اسلامي ايران پيوند زديد، معاهده صلح كمپ ديويد را ناديده گرفتيد، از برقراري حكومت ديني در مصر سخن گفتيد... آقاي مرسي شما بايد از اين كار خود شرمنده باشيد»! و در ادامه مي نويسد «مقامات مصري گفته بودند آقاي مرسي فقط چند ساعت در تهران توقف مي كند تا رياست غيرمتعهدها را به ايران واگذار كند. واقعاً همين بود؟

او مي توانست اين كار را از طريق پست و يا ويدئوكنفرانس انجام بدهد و به يكه تازي ايران در منطقه كمك نكند» و دهها نمونه ديگر از اين دست كه فهرست آن نيز به درازا مي كشد.

و اما؛ درباره موضع آقاي مرسي نسبت به سوريه بايد گفت كه ديدگاه رئيس جمهور مصر در اين زمينه با ساير مواضع اعلام شده ايشان در اجلاس تهران همخواني ندارد و بسيار بعيد به نظر مي رسد كه آقاي مرسي از اين ناهمخواني باخبر نباشند.

توضيح آن كه وقتي آقاي مرسي بر ضرورت مقابله با اسرائيل و حمايت از محور مقاومت تأكيد مي ورزند، چگونه مي توانند براي حضور پررنگ اسرائيل در مقابله با دولت بشار اسد و حمايت از معارضين سوريه توضيح قابل قبولي داشته باشند و يا درباره آموزش تروريست ها در پايگاه هاي نظامي تركيه، تحت مديريت كارشناسان اسرائيلي كه با حمايت مالي اعلام شده عربستان و قطر صورت مي پذيرد چه توضيحي خواهند داشت؟ چه كسي مي تواند اسرائيل و آمريكا و عربستان و قطر و تركيه را طرفدار دموكراسي و حامي انقلاب هاي اسلامي - يا به قول آقاي مرسي بهار عربي!- تلقي كند؟! و آيا در حالي كه حسني مبارك و آل سعود و آل خليفه و علي عبدالله صالح و بن علي و... با رژيم صهيونيستي در ائتلاف و زد و بند آشكار بودند، دولت سوريه از مقاومت فلسطين حمايت نمي كرد!؟ همين ديروز آقاي «جمال فهمي» از اتحاديه روزنامه نگاران مصر در مصاحبه با الوطن،اظهارات آقاي مرسي در حمايت از مخالفان دولت سوريه را توهين به مردم مصر و بازي ناخودآگاه در ميدان دشمن صهيونيستي ارزيابي كرد.

آقاي مرسي در اجلاس تهران هويت دولت جديد مصر را اعلام كرده است و اين هويت اعلام شده با حمايت از مخالفان دولت سوريه آنهم در كنار آمريكا و اسرائيل و عربستان و تركيه همخواني ندارد و به يقين نظر مرسي در آينده نزديك تغيير خواهد كرد.

حسین شریعتمداری
دوستاران امام خامنه ای


[color=#ff0000]لینک مستقیم خبر ارسالی خود رو باید قید کنید .[/color]

[color=#ff0000]00Amin[/color]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote name='100' timestamp='1346682181' post='268800']
سلام

حظور !!!!

درست آن >> حضور
[/quote]
icon_cheesygrin
icon_cheesygrin
icon_eek
حالا اگه نمی گفتی هم نمیدونستن ولی چون گفتی دیگه... ببخشید دیگه ما از اول املامون ضعیف بود.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.