Recommended Posts

یک مقام آگاه درگفتگو با مهر:
نتیجه نهایی تحقیقات: انفجار شیراز ناشی از موادنظامی نمایشگاهی بوده است
آخرین نتیجه بررسی های کارشناسی حاکیست انفجار شنبه شب حسینه سیدالشهدا در شیراز بر اثر مجاورت مواد نمایشی نظامی بوده و هرگونه اقدام تروریستی با منشاء داخلی و خارجی در این زمینه منتفی است.
یک مقام آگاه در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری مهر ضمن اعلام این خبر افزود: جمع بندی بررسی ها و تحقیقات گروههای متعدد کارشناسی نشان می دهد که علت اصلی انفجار در محل هیات رهپویان وصال شیراز تعداد محدودی مواد و تجهیزات نمایشی نظامی مستهلک بوده که برای مدتی در انبار حسینیه سید الشهدا برای استفاده های نمایشگاهی نگهداری شده است.

وی گفت: نتیجه تحقیقات و آزمایش های انجام شده ، نگهداری برای زمان طولانی، مجاورت این مواد و فعل و انفعالات احتمالی آنها در کنار یکدیگر را تائید می کند. به نحوی که با منفجر شدن یکی از این مواد در ابتدا ، سایر مواد مجاور نیز منفجر شده اند.

این مقام مسوول در ادامه گفتگو با مهر ضمن تاکید بر اینکه هر گونه سهل انگاری و عدم رعایت مقررات موجود برای نگهداری مواد یاد شده تحت بررسی دقیق قرار دارد، در خصوص برخی شایعات مبنی بر وقوع خرابکاری یا اقدام تروریستی نیز گفت: جمع بندی مجموعه اطلاعات محیطی و مطالعات کارشناسی در صحنه انفجار وقوع هر گونه عملیات از پیش طراحی شده تروریستی از قبیل بمب گذاری را چه از منشاء داخل و چه خارج کشور کاملا نفی می کند.

وی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر ادعای برخی رسانه های منطقه در خصوص عمدی بودن این حادثه و ارتباط آن با فرقه های مختلف مذهبی گفت: چنین اقداماتی مسبوق به سابقه بوده و به طور مثال گروهک تروریستی منافقین نیز در مواردی حتی بعد از انفجار مخازن گاز خانگی با صدور اطلاعیه هایی آن را به خود منتسب می کرد تا علاوه بر ایجاد رعب و وحشت ، به نوعی قدرت نمایی کاذب برای خود مبادرت کند. لذا چنین اقداماتی جنگ روانی گروههای انحرافی و مجهول الهویه برای بهره برداری سیاسی از این حادثه تلخ است.

در همین راستا عباس محتاج معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور نیز در گفتگو با خبرنگار مهر، ادعای برعهده گرفتن مسئولیت انفجار شیراز از سوی یک گروه وهابی در پایگاه خبری ایلاف عربستان را رد کرد و گفت: گروهک مورد اشاره مجهول الهویه بوده و موجودیت و فعالیت آن در ایران برای دستگاههای امنیتی و اطلاعاتی قابل تائید نیست.

وی گفت: اعلام وجود چنین گروهکی یک عملیات روانی به منظور سوء استفاده از شرایط پیش آمده در انفجار حسینیه سید الشهدای شیراز و تلاشی برای تحریک فرقه های مذهبی مختلف برای ایجاد اختلاف و ضربه به وحدت ملی است.

یادآوری می شود ساعاتی پیش پایگاه اینترنتی ایلاف از عربستان طی گزارشی تحریک آمیز مدعی شد یک گروهک تروریستی وهابی طی اطلاعیه ای مسئولیت انفجار حسینیه سید الشهداء شیراز در 24 فروردین را برعهده گرفته است.
خبرگزاري مهر

با توجه به قدرت وزارت اطلاعات ايران من فكر نمي كنم گروهي به اين راحتي بتونه از اين خرابكاريها بكنه

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
تا همتون رو اخراج نكردن حرف هاتونو ويرايش كنيد يكم نرم ترش كنيد اون پست هايي رو هم كه پشت سر هم فرستاديد ويرايش كنيد و تو يه پست بزاريدش

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
سه نکته درباره ماجرای گوگل / در متن اعتراضی چند دروغ نهفته است
دکتر مجتهدزاده از ایرانیان خواست پس از آگاهی از محتوای متن مربوط به ماجرای اعتراض کاربران ایرانی به گوگل نسبت به امضا یا عدم امضای آن تصمیم گیری کنند.
دکتر پیروز مجتهدزاده، رئیس موسسه یوروسویک لندن در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص ماجرای اعتراض کاربران ایرانی به سایت اینترنتی گوگل و آنچه تقسیم بندی خلیج فارس توسط این سایت خوانده می شود، اظهار داشت : درباره مسائلی که در این خصوص رخ داده ملت ما باید به چند نکته اساسی توجه داشته باشند.

این استاد دانشگاه افزود : نخستین نکته ای که باید در این باره مورد توجه قرار گیرد اینکه شرکت "گوگل ارث" و تشکیلات مرتبط با آن هیچگونه ادعایی در خصوص عنوان "خلیج فارس" نداشته و ندارند و بارها نیز در جریان اعلام مواضع خود بر این نکته تاکید کرده اند. اما آنچه که در نقشه های منتشر شده این سایت اینترنتی وجود داشته و باید تصحیح هم شود اینکه با بزرگ نمایی نقشه ها و ضمن نزدیک شدن به سواحل کشورهای عربی در خلیج فارس عنوان مجعول "خلیج عربی" به عنوان یک "اصطلاح محلی" عیان می شود.

مجتهدزاده با تاکید مجدد بر لزوم تصحیح عنوان "خلیج عربی" به هر شکلی که در این سایت اینترنتی وجود داشته باشد، ادامه داد: به هر صورت کلیت منطقه خلیج فارس در نقشه کلی گوگل ارث نیز به درستی با همان عنوان "خلیج فارس" قابل مشاهده است و تنها در هنگام بزرگنمایی و آن هم در سواحل برخی کشورهای عرب ساحلی این دریا عنوان مجعول دیده می شود که قطعا به عنوان نام محلی که این کشورها برای این منطقه به کار می برند ذکر شده است، بنابراین استنباط این نکته که سایت گوگل نام خلیج عربی را جایگزین خلیج فارس کرده به هیچ وجه صحیح نیست.

رئیس موسسه یوروسویک لندن همچنین گفت : نکته دیگری که در این خصوص باید مورد توجه قرار گیرد اینکه بنده هم به ارسال نامه های اعتراض آمیز برای تصحیح فوری چنین تحریفاتی معتقدم اما این نامه ها باید نوعی وجاهت قانونی داشته و حاوی استنادات تاریخی، جغرافیایی و حقوقی باشند تا بتوانند یک مجموعه بزرگ جغرافیایی چون گوگل ارث را قانع کند.

وی با ابراز تاسف از گنجانده شدن برخی نکات دروغین در متن نامه ای که هموطنان ایرانی برای دفاع از واقعیات و حقایق تاریخی کشورمان به امضای آن می پردازند، اظهار داشت : متاسفانه متنی که به عنوان اعتراض به این موضوع از سوی سایت گوگل طراحی شده به نوعی خاص تلاش کرده تا تقصیر تحریف عنوان خلیج فارس را متوجه ایرانیان کند! در این متن دو دروغ آشکار وجود دارد. نخست اینکه در آن عنوان شده رضاخان در سال 1935 نام کشور ما را از فارس به ایران تغییر داده که این یک دروغ محض است زیرا این پهنه جغرافیایی همواره در طول تاریخ ایران نامیده شده و خواهد شد.

مجتهدزاده با تاکید بر اینکه این موضوع هیچگونه ارتباطی به مسئله تحریف نام خلیج فارس ندارد، افزود : دروغ دیگری که در متن مذکور وجود دارد این است که درآن به گونه ای تلویحی از ایرانیان خواسته شده تا برای مقابله با تکرار چنین مسائلی عنوان "ایران" را به همان نام قبلی یعنی "فارس" بازگردانند تا شاید از این طریق نام "خلیج فارس" هم تثبیت شود!

رئیس موسسه یوروسویک لندن با بیان اینکه امضا کردن یا امضا نکردن این فرم بر عهده خود ایرانیان است و توصیه ای در این خصوص به هموطنان مان ندارد، یادآور شد : ایرانیان عزیزهمواره باید از محتوا ومتنی که امضا می کنند و ازدیگران نیز به طور گسترده برای امضای آن دعوت به عمل می آورند آگاهی داشته باشند.
مهر نيوز

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
قربونتون که خودتون با پای خودتون دارید می رید تو چاه!!!!!

اگر با هم بحثی کنید پیام خصوصی موجود هست.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
کمکم کنید من نمیدونم پستها رو چه جوری پاک کنم .آخه فکر کنم که خلاف کردم. :mrgreen: icon_cheesygrin :mrgreen: :lol: icon_cheesygrin :mrgreen: :mrgreen:

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
واحد مرکزی خبر : متن پیام به این شرح است: بسم الله الرحمن الرحیم حادثه غم انگیز و تاسف بار در کانون رهپویان وصال که به پرواز شهادت گون جمعی از آن شیفتگان وصال دوست و زخمی شدن جمع بیشتری انجامید، اینجانب را مصیبت زده کرد. تسلای من به عزاداران این حادثه تلخ و نیز به آسیب دیدگان، وعده پاداش الهی به صابران است که فرمود: اولئک علیهم صلوات من ربهم و رحمه. از خداوند متعال صبر و سکینه برای دل های مصیبت دیده، و رحمت و غفران برای عزیزان درگذشته، و شفای عاجل برای مجروحان مسئلت می کنم و از مسئولان می خواهم که وظایف خود در پیگیری این حادثه را با اتقان و سرعت لازم انجام دهند. والسلام علی عبادالله الصالحین

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
آقايان اين همه راحت نشستين از حمله به تهران حرف مي زنيد هيچ مي دونيد هر نفر كه درتهران گشته مي شه از پوست و گوشت خودمونه :mrgreen: icon_cheesygrin

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
البته آقا جهان باید بگم که از نظر من یک گروه سیاسی بسیار کوچکتر از آن است که من دور خودم یک خط قرمز بکشم و به خاطرش بگم که فقط من راست میگم.اما امتیاز حزب دمکرات در این است که افقی را که روشن کرده است مقبول اکثر ایرانیان میباشدو تنها گروه است که تروریست شناخته نشده است و ضمن احترام اینجانب برای تمام مردم ایران از تمام مذاهب و قومها باید بگویم که با جنگ و ترور هیچ چیز درست نمیشود و فقط اوضاع وخیمتر میشود.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
برادر زاگرس اون اکثریت ایرانی ها!! که این تروریست ها رو قبول دارند چه کسانی هستند؟! به من یکیش رو نشون بده! البته غیر از خودت خواهشا!

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
طبق اعلام كارشناسان و مسيلين اين حادثه به هيچ وجه عمدي نبوده است . اين تاپيك رو بخونيد : http://www.military.ir/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=3879#28648

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
آقای لیچ همانطور که گفتم حزب... یک گروه تروریستی نیست و از طرف هیچ کس هم تروریست شناخته نشده .نمیخوام به طور عمیقتر وارد جزییات بشم چون به صلاح سایت نیست.حالا بحث پژاک جدا است... همانطور که خود شما بهتر از ما میدانید سران آنان در خارج از کشور سر میز مذاکره ترور شدند و به نظر شخصی شما نیز احترام میگذارم ولی حقیقت را نمیشود انکار کرد گر نه من اشاره کردم هیچ چیز و هیچ کس جز خدا مطلق نیست و حتی آنها هم اشکالات خودشان را دارند.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
اقاي فلانكر حالت واقعا خوبه بت مي گم بمب و عمدي بوده حال تو بگو نبوده اينا يه چيزاپي مي گن كه مردم نترسن :mrgreen:

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
پژاک یک گروه با گرایشات کمونیستی است اما تفاوت ما با کشور های دیگر این است که مردم از این گروه ها دل خوشی نداشته و با دولت همکاری می کنند.و هم اینکه ما نیروهای بالقوه ای مثل بسیج داریم.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

• مرور توسط کاربر    0 کاربر

هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.