Recommended Posts

یک منبع آگاه اعلام کرد : در هفته جاری مذاکرات درباره توافقنامه امنیتی بین بغداد و واشنگتن قطعی می شود. به گزارش خبرگزاری مهر، یک منبع عراقی که خواست نامش فاش نشود به روزنامه الحیات چاپ لندن با اشاره به این موضوع گفت: بعضی از عوامل در پشت سرگذراندن مشکلات موجود در روند مذاکرات دو گروه عراقی- آمریکایی کمک کرد. این منبع که عضو گروه مذاکره کننده عراق با آمریکا درباره توافقنامه امنیتی است، تاکید کرد : سفر کاندولیزا رایس وزیر امورخارجه آمریکا به بغداد و مذاکراتی که نوری المالکی نخست وزیر عراق از طریق ویدئو کنفرانس با جرج بوش رئیس جمهور آمریکا انجام داد، به گذر از نکات مورد اختلاف بین دو طرف که مانعی در برابر توافقات بود، کمک کرد. این درحالی است که اخیرا اعضای شورای سیاسی امنیت ملی عراق که بر توافقنامه نظارت دارند، پیش از این به این روزنامه اطلاع دادند که موضوع اعطای مصونیت قضایی به نظامیان آمریکایی ( کاپیتولاسیون) از نکات مورد اختلاف دو طرف است. همچنین یک منبع در ائتلاف عراق یکپارچه تصریح کرد : کاندولیزا رایس در سفر اخیرش به بغداد مسئولان عراقی را برای پذیرش بندهای توافقنامه امنیتی تحت فشار قرار داد. درعین حال رایان کروکر سفیر آمریکا در بغداد تاکید کرد : توافقنامه امنیتی دوجانبه بین بغداد و واشنگتن پیش از به پایان رسیدن سال جاری میلادی به امضای دو طرف می رسد. نوری المالکی و جرج بوش ماه نوامبرسال2007 پایه و اساس توافقنامه همکاری و دوستی طولانی مدت بین دو کشور را که شامل سه محور سیاسی، اقتصادی وامنیتی می شود، به امضا رساندند. مراجع دینی، مردم و بیشتر گروههای سیاسی و نمایندگان ملت عراق با امضای توافقنامه امنیتی با آمریکا مخالف هستند. این توافقنامه که هم اکنون گفتگوهای محرمانه درباره آن در جریان است به آمریکاییها حقوق کنسولی (معروف به کاپیتولاسیون) می دهد و زمینه احداث پایگاههای نظامی دائمی را برای آنها فراهم می کند. منبع : تابناک

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
منابع آگاه فاش کردند آمریکا از حمله روسیه به اوستیای جنوبی به شدت عصبانی است و به همراه هم‌پیمانان خود در ناتو در حال بررسی اقدامات تنبیهی برای روسیه و انزوای این کشور است. به گزارش سی‌ان‌ان، منابع آمریکایی اعلام کردند واشنگتن به علت حمله روسیه به اوستیای جنوبی در حال بررسی اقدامات تنبیهی برای این کشور است. یکی از این منابع ابراز داشت: دیگر اوضاع درباره روسیه به حالت سابق بازنخواهد گشت، و عواقبی همسان با اقدامات آنان در انتظارشان است. دو تن دیگر از مقامات دولت آمریکا که به علت قطعی نشدن این تصمیم نخواستند نامشان فاش شود اعلام کردند آمریکا به همراه اتحادیه اروپا و ناتو در صدد اتخاذ اقدامات تنبیهی برای مسکو است. بر اساس این خبر همچنین امریکا و همپیمانانش در حال بررسی حذف روسیه از لیست هشت کشور صنعتی (G8) است. آمریکا پیش از این نیز با انتقاد از عملیات نظامی روسیه در گرجستان این اقدام را غیر متناسب خوانده و خواستار توقف فوری این اقدامات شده بود.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
رویترز: بحران گرجستان به نفع ایران تمام شد مرجع : Reuters بحران گرجستان که باعث شدت بخشیدن تنشها میان واشنگتن مسکو شده است برای آمریکا و متحدان اروپاییش که به دنبال اعمال فشارهای بیشتر و ارائه دور چهارم تحریم‌ها هستند مشکل سازخواهد بود. آفتاب: درگیریهای میان روسیه و گرجستان به طور غیرمستقیم به نفع ایران تمام شد و مخالفتهای آمریکا با عملکرد روسیه، واشنگتن را در قانع کردن مسکو در زمینه ارائه تحریم‌های بیشتر علیه ایران با مشکل روبرو می‌کند. به گزارش سرویس بین‌الملل آفتاب، روسیه عضو دائم شورای امنیت و دارای حق وتو برای مدت زمانی زیادی نسبت به حمایت از آمریکا در تحریم‌های ایران بی‌تمایل بود و اقدامات اخیر آمریکا از جمله امضاء قرارداد سیستم دفاع ضد موشکی باعث مخالفتهای روسیه شده است. دراین میان بحران گرجستان که باعث شدت بخشیدن تنشها میان واشنگتن- مسکو شده است برای آمریکا و متحدان اروپاییش که به دنبال اعمال فشارهای بیشتر و ارائه دور چهارم تحریم‌ها هستند، مشکل سازخواهد بود. از اولین تاثیرات این جنگ کمرنگ شدن ایران در خبرهای جهانی است و درگیریهای روسیه و گرجستان پرونده هسته‌ای ایران را از صفحه رسانه‌های بین‌الملل حذف کرده است. این درحالی است که یکی از روزنامه‌های انگلیسی زبان ایران متذکر شده، گرجستان به مرز ایران نزدیک است و ایران نه تنها به خاطر کمرنگ شدن فشارهای آمریکا خوشحال نیست بلکه نسبت به افزایش تنش در منطقه و نیز کشته شدن مردم بی‌گناه گرجستان ناراضی است.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
استفاده سیا از مهندسان سوئیسی برای جاسوسی در ایران مرجع : AFP گفتنی‌ است مسئولان جمهوری اسلامی ایران بارها بر صلح‌آمیز بودن فعالیت‌های هسته‌ای کشورمان تاکید کرده‌اند اما کاخ سفید همواره سعی کرده به‌نوعی موضوع فعالیت‌های هسته‌ای ایران را با تلاش برخی کشورها در دستیابی به سلاح هسته‌ای در یک راستا جلوه دهد. آفتاب: منابع غربی خبردادند که سازمان سیا برای کسب اطلاعات بیشتر نسبت به فعالیتهای هسته‌ای ایران و لیبی و همچنین شبکه قاچاق تجهیزات هسته‌ای وابسته به عبدالقدیرخان از مهندسین سوئیسی استفاده کرده است. به گزارش سرویس بین‌الملل آفتاب، روزنامه نیویورک تایمز شنبه با اعلام این مطلب در سایت خود اذعان داشت این عملیات بر محور فعالیت «فردریک تینر» و دو پسر او صورت گرفت. گفتنی است این سه تن از سوی سوئیس متهم به همکاری با شبکه قاچاق عبدالقدیر خان و ارائه تجهیزات هسته‌ای به ایران و لیبی شدند ولی این موضوع پس از تخریب مدارک مربوطه از سوی سوئیس برای جلوگیری از افتادن آنها در دست تروریست‌ها به تعویق افتاد. مجله تایم نیز در مقاله‌ای اظهار داشت دلیل اصلی تخریب این مدارک فشارهای سازمان سیا بوده تا روابط این مهندس سوئیسی با سیا مخفی باقی بماند. در ادامه ذکر شده است 4 سال پیش سازمان سیا با پرداخت 10 میلیون دلار به «فردریک تینر» خواستار همکاری این مهندس سوئیسی و ارائه اطلاعات سری درباره سلاح هسته‌ای در لیبی و تلاشهای ایران در زمینه‌ هسته‌ای شدند. فردریک در اواسط دهه 70 با خان در ساخت سناتریفوژهای اتمی همکاری می‌کرد و نقش مهمی در عملیات تخریبی آمریکا در زمینه فعالیتهای لیبی و دیگر کشورها داشت. گفتنی‌ است مسئولان جمهوری اسلامی ایران بارها بر صلح‌آمیز بودن فعالیت‌های هسته‌ای کشورمان تاکید کرده‌اند اما کاخ سفید همواره سعی کرده به‌نوعی موضوع فعالیت‌های هسته‌ای ایران را با تلاش برخی کشورها در دستیابی به سلاح هسته‌ای در یک راستا جلوه دهد.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
اختصاصي/ عبدالمالك ريگي و همراهانش به هلاكت رسيدند خبرگزاري فارس: در يك عمليات در مرزهاي شرق كشور «عبدالمالك ريگي» از اشرار بسيار خطرناك مرتبط با بيگانگان و 11 تن از همراهانش كشته شدند. به گزارش خبرنگار سياسي خبرگزاري فارس، يك منبع آگاه در وزارت كشور كه نخواست نامش فاش شود، با تاييد اين خبر تصريح كرد عبدالمالك ريگي سردسته گروهك ترويستي موسوم به جندالله كه در ماه‌هاي اخير در دو اقدام مشابه و با هدف اخاذي و ياغي‌گري ابتدا 9 مرزبان ايراني را در منطقه سروان در مرز مشترك ايران و پاكستان ربوده و به پاكستان منتقل كرده بود و سپس با مسدود كردن جاده زابل به زاهدان در محور تاسوكي، 26 تن از شهروندان بيگناه را به شهادت رسانده و 5 نفر را ربوده بود، در يك عمليات در مرز مشترك ايران و افغانستان كشته شد. اين در حالي است كه اين ياغي مشهور، در ربايش اول مجبور به آزادي 8 مرزبان ايراني شده ولي يكي از آنان را به شهادت رساند. گروهك تروريستي موسوم به جندالله(نزديك به طالبان) در جريان ربايش نوبت دوم باز هم قصد اخاذي و معاوضه گروگان‌هاي خود با چند ياغي ديگر را داشت. منابع اطلاعاتي در نيروي انتظامي هنوز اين خبر را تاييد نكرده اند. اميدوارم خبر صحت داشته و به درك واصل شده باشن مبع خبر.. http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8501160396

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
خبر مهمي بود.من هم آرزو مي كنم عبدالمالك و افرادش به سزاي جناياتشون در اين دنيا رسيده باشند. peace_sign :rose:

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
در گفت‌وگو با فارس عنوان شد: اعتراض مقامات حلبچه به ساخت فرودگاه آمريكايي در مرز ايران خبرگزاري فارس: فرماندار شهر حلبچه عراق، از درخواست آمريكايي‌ها براي ساخت فرودگاهي در اين شهر مرزي با ايران پرده برداشت. "فؤاد صالح" در گفت‌وگوي اختصاصي با خبرنگار خبرگزاري فارس در اقليم كردستان فاش كرد: نيروهاي آمريكايي از ما درخواست كرده‌اند كه‌ براي ساخت فرودگاهي در شهر حلبچه‌ قطعه زميني به آنها بدهيم. وي تصريح كرد: حكومت اقليم كردستان هم بيش از 750 هكتار زمين را در شرق شهر حلبچه براي ساخت فرودگاهي بزرگ با هزينه‌ آمريكا اختصاص داده است. همچنين يكي از اعضاي شوراي شهر حلبچه‌ كه‌ خواست نامش فاش نشود به خبرنگار ما گفت: «حلبچه‌ به‌ فرودگاه‌ نيازي ندارد زيرا ما مشكلات خيلي بيشتري داريم و براي مثال هنوز در حلبچه‌ بيمارستان نوساز نداريم؛ حال بايد پرسيد در چنين شرايطي چرا آمريكايي‌ها قصد دارند چنين فرودگاهي‌ بسازند؟» وي ادامه‌ داد: «ما مطمئنيم آنها نيت خيري ندارند چون با هزينه احداث اين فرودگاه،‌ مي‌توان حلبچه‌ را به‌ يكي از شهرهاي مدرن جهان تبديل كرد.» وي همچنين گفت: «750 هكتار زمين به‌ اين فرودگاه‌ اختصاص يافته‌ است كه‌ با رضايت حكومت اقليم بوده‌ است.» اين در حالي است كه بسياري از تحليلگران، اين فرودگاه‌ را يك "فرودگاه نظامي" مي‌دانند. خبرنگار فارس براي اطلاع از جزئيات اين اقدام آمريكا، با وزير دفاع اقليم كردستان تماس گرفت اما وي حاضر نشد كمترين اظهار نظري درباره اين خبر كند. تلاش‌هاي خبرگزاري فارس براي كسب اطلاعات بيشتر درباره اين اقدام آمريكا در مرز ايران ادامه دارد و اخبار تكميلي متعاقباً ارسال مي‌شود.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
مدودوف هشدار داد: احتمال قطع کامل روابط روسیه با ناتو/ کاهش روابط تجاری با غرب با ادامه تنش سیاسی در روابط مسکو با غرب بویژه آمریکا، رئیس جمهور روسیه نسبت به قطع کامل روابط با ناتو و کاهش روابط تجاری با غرب هشدار داد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، دیمیتری مدودوف اعلام کرد: در صورتی که کشورهای عضو ناتو همکاری ها با روسیه را به حالت تعلیق درآورند، ما برای قطع همکاری با این سازمان نظامی تا حد قطع کامل روابط آماده ایم. همچنین مقامات روسیه هشدار داده اند با شروع تلاش های آمریکا و متحدانش برای اخراج مسکو از گروه هشت و ممانعت از پیوستن این کشور به سازمان تجارت جهانی، ممکن است در روابط اقتصادی خود با بعضی طرف های اقتصادی تجدید نظر کند. مناقشه قفقاز، تنش بین روسیه و غرب را افزایش داده است و ایالات متحده و متحدانش، خواهان انزوای جهانی روسیه در پاسخ به دخالت این کشور در مناقشه گرجستان با اوستیای جنوبی شده اند.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
بسمه تعالی
با سلام

تصویر

رئيس ستادكل نيروهاي مسلح: آمريكا در گرجستان جنگ جديدي را در ميدان ديگر طراحي كرد


سردار سرلشكر بسيجي دكتر سيد حسن فيروزآبادي، رئيس ستاد كل نيروهاي مسلح گفت: چون جنگ طلبان امريكايي از حمله و اشغال افغانستان و عراق و طرح حمله به لبنان طرفي برنبستند كه بتوانند با آن مردم آمريكا را به سوي خود جلب كنند كه بايد مجددا به جمهوري خواهان راي داد، آمدند جنگ جديدي را در يك ميدان ديگر طراحي كردند.

سرلشكر فيروزآبادي با اشاره به تحولات گرجستان افزود: رئيس جمهور گرجستان كه محصول انقلاب مخملي آمريكايي است با تحريك آمريكايي ها و با راهنمايي مستشاران آمريكايي به اوستياي جنوبي كه طالب استقلال و مورد حمايت روسيه هستند، حمله كرد.

وي افزود: ساكاشويلي يك حمله نظامي به اوستياي جنوبي كرد و هيچ كس نبود كه نداند كه اگر گرجستان به اوستيا حمله نظامي كند مورد دفاع روسيه قرار مي گيرد. روسيه براي حفظ امنيت ملي‌اش يك حاشيه امني براي خود در همسايگان قائل است و اگر قرار باشد امريكا و امپرياليسم نفوذ كنند در اين حاشيه امن، امنيت ملي خودش را در خطر مي‌بيند و قاعدتا پاسخ مي‌گويد.

فيروزآبادي با اشاره به علت آغاز اين جنگ گفت: طي اين چند روز گزارش مفسران را ديدم كه مي گفتند چرا جنگ اغاز شد و متاسفانه ديدم كه به اصل مطلب توجه نشده است و فقط روي اطلاعاتي كه از طريق رسانه ها منتشر شده بود، تحليل مي شود اما شروع اين جنگ توسط امريكا و به دست رئيس جمهور انقلاب مخملي گرجستان، تمهيدي بود كه جنگ طلبان امريكا براي جامعه آمريكا تدارك ديدند.

عضو شوراي عالي امنيت ملي خاطرنشان كرد: از آنجايي كه جنگ طلبان امريكايي كه بخشي از حاكمان امروز اين كشور هستند از حمله و اشغال افغانستان و عراق و طرح حمله به لبنان طرفي برنبستند كه بتوانند با آن مردم آمريكا و افكارشان را به سوي خود جلب كنند كه يعني جمهوري خواهان در حال جنگ هستند و بايد مجددا به انها راي بدهيد، آمدند جنگ جديدي را در يك ميدان ديگر طراحي كردند.

رئيس ستادكل نيروهاي مسلح افزود: مي بينيد كه به سرعت ساعتي اين جنگ طلبي پيش مي رود و پس از خليج‌فارس و درياي مديترانه، درياي سياه هم به محل جولان ناوهاي امريكايي و متحدانش تبديل شد.

اين مقام عالي رتبه نيروهاي مسلح كشورمان در خصوص هوشياري مردم امريكا از اين اقدام دولتمردان خود گفت: مردم آمريكا بايد هوشيار باشند. دلسوزان جامعه امريكا و اصحاب رسانه ها و متفكران جهاني بايد رمز اين حيله و نيرنگ را بگشايند تا مردم امريكا آگاه شوند و جنگ طلبان بدانند كه اين نيرنگ سوخته است و دست از جنگي جديد و خانمان سوز و خداي ناكرده اتمي در جهان بردارند.

منبع: http://www.aja.ir/?status=news&id=83

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
عضو موسسه مطالعات سياسي آمريكا: تنها ايران است كه مي‌تواند سلطه منطقه‌اي آمريكا را به چالش بكشاند خبرگزاري فارس: عضو موسسه مطالعات سياسي آمريكا گفت: تنها كشوري كه مي‌تواند اين سلطه منطقه‌اي را به چالش بكشاند ايران است. «فيليس بنيس» عضو موسسه مطالعات سياسي آمريكا و نويسنده كتاب «درك بحران ايران و آمريكا» در گفتگوي اختصاصي با خبرنگار سياست خارجي فارس در خصوص روابط ايران و آمريكا بعد از پايان دوره زمامداري بوش گفت: تنش‌هاي ايران و آمريكا در اصل به دوران قبل از رياست جمهوري بوش برمي‌گردد و روشن است كه اين تنش‌ها بعد از آن كه وي از قدرت كنار رفت نيز ادامه خواهند يافت. تنش استراتژيكِ طولاني مدت با ايران بستگي به تصميم آمريكا براي در كنترل داشتن سراسر منطقه خاورميانه از جمله كنترل نفت، حفظ يك شبكه از پايگاههاي نظامي و تسلط بر دولتهاي منطقه دارد. وي افزود: بعد از تهاجم و اشغال عراق تنها كشوري كه مي‌تواند اين سلطه منطقه‌اي را به چالش بكشاند ايران است و بدون توجه به آنكه چه كسي در انتخابات پيروز شود اين واقعيت تغيير نمي‌كند. بنيس در خصوص نظر مردم آمريكا براي رابطه با ايران جدا از مبارزات انتخاباتي رياست جمهوري آمريكا اظهار داشت: از 11 سپتامبر به اين سو نگراني و ترس به عنوان ابزار مركزي سياست دولت بوش به نحو ماهرانه اي دستكاري و سوء استفاده شده است، ترس از حمله تروريستي ديگر، اين امر را براي دولت بوش ممكن ساخت تا يك سري دروغ از جمله اينكه عراق داراي سلاحهاي كشتار جمعي است و با القاعده در ارتباط است را براي توجيه آنچه كه جنگ عليه تروريسم ناميده مي‌شود مطرح سازد، همه اين دروغها بر ملا شد. وي اظهار داشت: مخالفت عمومي با حمله آمريكا و اشغال عراق بسيار بالاست، اما نگراني بعد از 11 سپتامبر كه در اصل همين دروغها را به عنوان امري قابل قبول مطرح ساخت، به طور كامل از بين نرفته است در نتيجه تبليغات حمله به ايران كه از 2006 مطرح شد و در 2007 و 2008 ادامه يافت، بالاخره گوش شنوايي پيدا كرد. «بنيس» تصريح كرد: بسياري از مردم آمريكا اكنون ايران را به عنوان يك تهديد مي‌نگرند شايد اكثر مردم بر اين باورند كه ايران در حال ساخت سلاح هسته‌اي است و برخي حتي معتقدند كه ايران يك خطر نظامي براي آمريكا و آمريكايي‌هاست به عنوان يك نتيجه از مواضع افكار عمومي هر دو نامزد رياست جمهوري استراتژي خود را بر اين فرض قرار داده‌اند كه ايران يك تهديد است،‌سناتور مك كين خواستار اقدام نظامي عليه ايران است و سناتور اوباما نيز به نحو قابل ملاحظه‌اي خواستار مذاكرات بدون قيد و شرط است اما متاسفانه تاكيد كرده است كه همه گزينه‌ها براي تعامل با ايران بايد مفتوح باشد.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
گزارش تاثير جنگ قفقاز بر اقتصاد گرجستان خسارت يك ميليارد دلاري به زيرساخت هاي گرجستان خبرگزاري موج - گروه اقتصاد بين الملل جنگ اخير در قفقاز تاثرات نامطلوبي را بر اقتصاد گرجستان گذاشته بطوريكه به زيرساخت هاي اين كشور يك ميليارد دلار خسارت وارد شده است. به گزارش موج، اقتصاد ناپايدار و ضعيف گرجستان با چالش هاي زيادي مواجه بوده و جنگ اخير نيز اين كاستي ها را تشديد بخشيده است. هر چند كه غربي ها به گرجستان قول مساعدت و همكاري داده اند اما تجربه ها نشان از آن دارد كه غربي ها هيچگاه به قول و قرارهايشان پايبند نبوده اند. بانك گرجستان در گزارشي اعلام كرد حجم خسارت هاي وارده به زيرساخت هاي اين كشور طي جنگ اخير حدود يك ميليارد دلاربوده كه اين ميزان خسارت معادل هشت درصد از كل توليد ناخالص داخلي گرجستان است. از ديگر تاثيرات نامطلوب جنگ اخير بر اقتصاد گرجستان آنست كه در روز اول جنگ حدود 10 درصد سپرده ها از بانك هاي اين كشور خارج شد. با وجود آنكه روسيه طي ساليان اخير به رشد اقتصادي قابل قبولي دست پيدا كرده بود و اين كشور تلاش مي كرد تا ساختار اقتصادي خود را تصحيح كند اما جنگ اخير بسياري از پيش بيني ها را در مورد اقتصاد اين كشور تغيير داد. موسسه استاندارد اند پورز در مورد پيشرفت هاي اقتصادي گرجستان تجديد نظر كرده و حجم سرمايه گذاري ها در اين كشور را نيز با روندي كاهشي پيش بيني كرده است. همچنين پيش بيني ها در مورد حجم بدهي هاي خارجي اين كشور در حال افزايش است. ميزان بدهي هاي اين كشور تا نيمه نخست سال جاري به حدود دو ميليارد و 377 ميليون دلار رسيده كه با توجه به بحران اخير اين ميزان بدون شك روندي افزايشي دنبال خواهد كرد. بعد از روي كار آمدن دولت غرب گرا در گرجستان در سال 2004، دولت مردان اين كشور تلاش كردند تا خود را از وابستگي به روسيه رها كنند در همين راستا واردات نفت و گاز از روسيه را قطع كرده و تنها به سهم ترانزيت گاز روسيه به ارمنستان كه 210 ميليون متر مكعب در سال است(حدود 13 درصد از نياز گرجستان را تامين مي كند) اكتفا كردند. در واقع گرجستان با ماجراجويي اخيري كه انجام داده به شدت خود را در معرض آسيب شديد قرار است. اروپايي ها كه مي پنداشتند اين كشور يك شاهراه مهم و امن براي انتقال گاز آسياي ميانه بدون نياز به روسيه است هم اكنون به شك و ترديد افتاده اند كه پيش بيني ها و برنامه ريزي هاي خود را تعديل بخشند و اين بدان معناست كه گرجستان از حق ترانزيت حامل ها انرژي محروم خواهد ماند.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
زيان گرجستان از جنگ با روسيه به 2 ميليارد دلار رسيد خبرگزاري موج - گروه اقتصاد بين الملل ميخائيل ساكاشويلي رييس جمهور گرجستان طي گزارشي اعلام كرد، خسارات به وجود آمده در درگيري هاي كشورش با نظاميان روسيه تا به امروز 2 ميليارد دلار ارزيابي شده است. به گزارش موج به نقل از پايگاه خبري تريبون، با اين حال در چند روز گذشته اتحاديه اروپا اعلام كرده بود، به منظور بازسازي و كمك به مردم جنگ زده گرجستان مبلغ 5 ميليون يورو به اين كشور پرداخت مي شود. رييس جمهور گرجستان درخواست كرده علاوه بر كمك هاي مالي، آمريكا و اتحاديه اروپا در اين كشور سرمايه گذاري كنند تا ساخت مناطق ويران شده با سرعت بيشتري صورت گيرد. گفتني است مقامات اتحاديه اروپا طي تصميمي اعلام كردند، مبلغ 5 ميليون يورو براي كمك به اين كشور جنگ زده پرداخت مي كنند. اتحاديه اروپا قبلا نيز مبلغ 1 ميليون يورو به گرجستان كمك مالي كرده بود. لويي ميشل كميسر بخش توسعه اتحاديه اروپا تاكيد كرد اين اتحاديه مبلغ مذكور را براي كمك به غيرنظاميان در نظر گرفته است. همچنين اتحاديه اروپا روز گذشته تصميم گرفت با توجه به مشكلات غذايي و دارويي كه براي مردم گرجستان پيش آمده است، تمام مواد غذايي و دارويي ابتدايي مورد نياز مردم جنگ زده به همراه چادر به اين كشور ارسال شود. ويران شدن زير ساختهاي گرجستان در جنگ با روسيه موجب شده تا ساكاشويلي همچنان بر سرمايه گذاري كشورهاي غربي تاكيد كند. در همين ارتباط نيكلا ساركوزي كه كشورش به عنوان رئيس دوره اي اتحاديه اروپا برگزيده شده طي مصاحبه اي از نشست اضطراري اين اتحاديه در اول سپتامبر در بروكسل خبر داد. قرار است در اين نشست سران كشورهاي عضو اتحاديه اروپا عضويت گرجستان در اين اتحاديه را مورد بررسي قرار دهند.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
در واکنش به سخنان مدودوف؛ ناتو بر بازبینی در روابط خود با مسکو تاکید کرد در شرایطی که رئیس جمهور روسیه از احتمال قطع کامل روابط این کشور با ناتو خبر داد سخنگوی این سازمان نیز اعلام کرد: ما همچنان به بازبینی روابط خود با مسکو ادامه می دهیم. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل ازخبرگزاری فرانسه، کارمن رومرو سخنگوی ناتو اعلام کرد: روابط ناتو-روسیه به تعهد مسکو به پیمان صلح بستگی دارد. وی با اشاره به بازبودن درهای گفتگو با مسکو ادامه داد: ما همچنان به بازبینی روابط خود با روسیه ادامه خواهیم داد. سخنگوی ناتو، شرایط فعلی را برای عادی سازی روابط با روسیه مناسب ندانست. دیمیتری مدودوف، رئیس جمهور روسیه امروز اعلام کرده بود: در صورتی که کشورهای عضو ناتو همکاری ها با روسیه را به حالت تعلیق درآورند، ما برای قطع همکاری با این سازمان نظامی تا حد قطع کامل روابط آماده ایم. مناقشه قفقاز، تنش بین روسیه و غرب را افزایش داده است و ایالات متحده و متحدانش، خواهان انزوای جهانی روسیه در پاسخ به دخالت این کشور در مناقشه گرجستان با اوستیای جنوبی شده اند.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
المشهدانی: پارلمان عراق هیچگاه توافقنامه امنیتی با آمریکا را تصویب نمی کند رئیس مجلس عراق گفت: پارلمان عراق توافقنامه امنیتی میان بغداد و واشنگتن را که هم اکنون بحث و گفتگو درباره آن در جریان است، هرگز تصویب نخواهد کرد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، محمود المشهدانی در کنفرانس مطبوعاتی خود در شهر امان پایتخت اردن گفت: براساس برداشت من از موضع نمایندگان، اینچنین توافقنامه ای هرگز در پارلمان تصویب نخواهد شد. وی افزود: در این لحظه که با شما صحبت می کنم، نه دولت عراق برای این توافقنامه آماده است و نه همه طیف های پارلمان عراق، مگر اندگی از آنها. المشهدانی گفت: بنابراین معتقدم که این توافقنامه با دشواری بسیار زیادی روبرو خواهد شد و به طور قطع در پارلمان تصویب نخواهد شد. المشهدانی گفت: کسانی که فکر می کنند، باقی ماندن نیروهای چند ملیتی به مصلحت است، راهکاری درخارج از چارچوب پارلمان نخواهند یافت اما درداخل پارلمان، مسئله پایان یافته است و این توافقنامه هرگز تصویب نخواهد شد. وی افزود: کشوری که به استقلال کامل خود دست نیافته است نمی تواند توافقنامه ای را با یک کشور بزرگ مسلط بر جهان منعقد کند، زیرا نقصی درصلاحیت وجود دارد. رئیس پارلمان عراق گفت: این توافقنامه برای نسل های آتی و آینده مهم است، بنابراین این شتاب برای چیست؟ کشورهای عراق و آمریکا هم اکنون درحال رایزنی برای امضای توافقنامه ای امنیتی هستند و بغداد بر ضرورت تدوین جدول زمانی برای خروج نیروهای آمریکایی ازعراق تاکید دارد. نوری المالکی نخست وزیر عراق امروز تاکید کرد که کشورش هرگز توافقنامه ای را به زیان حاکمیت کامل خود امضا نخواهد کرد. وی افزود: بغداد هرگونه توافقنامه یا معاهده را فقط برمبنای حفظ اصل حاکمیت کامل عراق و تدوین جدول زمانی خروج نیروهای خارجی از این کشور امضا خواهد کرد. وی افزود: موضوع اعطای مصونیت (کاپیتولاسیون) از جمله مفاد لاینحل در توافقنامه امنیتی است و به اعتقاد عراق، اعطای مصونیت های نامحدود خواه به یک عراقی یا خارجی امکانپذیر نیست و مذاکرات بغداد و واشنگتن درباره ورود و خروج نیروهای خارجی، حضور این نیروها و وضعیت پاپگاه های آنها ادامه دارد. به گزارش مهر، "نوری المالکی" نخست وزیرعراق و "جرج بوش" رئیس جمهوری آمریکا ماه نوامبرسال2007 پایه و اساس توافقنامه همکاری و دوستی طولانی مدت بین دو کشور را که شامل سه محور سیاسی، اقتصادی وامنیتی می شود، به امضا رساندند. مراجع دینی، مردم و بیشتر گروههای سیاسی و نمایندگان ملت عراق با امضای توافقنامه امنیتی با آمریکا مخالف هستند. این توافقنامه که هم اکنون گفتگوهای محرمانه درباره آن در جریان است به آمریکاییها حقوق کنسولی (معروف به کاپیتولاسیون) می دهد و زمینه احداث پایگاههای نظامی دائمی را برای آنها فراهم می کند.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.