Recommended Posts

اولا" دشمن رو هيچوقت نميشه دست كم گرفت. دوما" اگه تهديدي از طرف هركدوم از اين كشورهاي حاشيه خليج فارس صورت بگيره بايد طوري بهشون ضربه بزنيم كه ديگه نتونن كمر راست كنن

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
"دمیتری مدویدیف" رئیس جمهور فدراسیون روسیه از "هوگو چاوز" رئیس جمهور ونزوئلا بخاطر سطح عالی سازماندهی مانور با حضور بمب افکن های استراتژیک روسی توپولف-160 قدردانی نمود. دو هواپیمای موشکبر استراتژیک هواپیمایی دورپرواز نیروهای هوایی روسیه به نام های "الکساندر مالودچی" و "واسیلی سنکو" روز 10 سپتامبر پس از 13 ساعت پرواز بدون وقفه در ونزئلا بر زمین نشستند. روز 19 سپتامبر هواپیماها به برنامه گشت هوایی خود در مناطق دوردست جغرافیایی پایان داده و از ونزوئلا به پایگاه خود در "انگلس" در استان ساراتوف بازگشتند. مدویدیف روز جمعه در دیدار خود با چاوز گفت: "من می خواستم از شما بخاطر سازماندهی بسیار خوب مانور بمب افکن های استراتژیک تو-160 ما که چندی پیش مهمان شما بودند، قدردانی کنم".

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
پيام اسماعيل هنيه به ملت ايران به مناسبت روز قدس:

[align=center]انشاءالله رهبر و رئيس‌جمهور ايران نماز رهايي را در قدس اقامه كنند [/align]


[align=center]تصویر[/align]

[align=center]خبرگزاري فارس: نخست وزير دولت مردمي فلسطين در پيامي به ملت ايران با تاكيد بر اينكه امام راحل ارزش جهاد براي قدس و فلسطين را اعتلا بخشيدند، تاكيد كرد: با وجود محاصره، ملت فلسطين همچنان صبور و بردبار و هميشه در صحنه است و از قدس شريف دست نخواهد كشيد.[/align]


به گزارش خبرنگار سياسي خبرگزاري فارس، متن پيام اسماعيل هنيه نخست وزير دولت مردمي فلسطين كه پيش از خطبه‌هاي نماز جمعه امروز تهران قرائت شد به اين شرح است:
از بيت المقدس و اكناف آن، از سرزمين مبارك فلسطين، از ديار سلحشوري و جهاد، درود و سلام ملت مسلمان فلسطين و درود و تحيت هزاران شهيد و جانباز و اسير فلسطيني را تقديم مي‌دارم.
از اين كه اين فرصت را فراهم آورديد تا در اين روز خجسته كه ملت فلسطين همدوش با برادران ايماني خود در ايران و ساير كشورها حضور پرشور خويش را به منصه ظهور مي رسانند، كمال تشكر و قدرداني را داشته باشيم.
به راستي كه چه روز با عظمتي است و چه تاريخ سرفرازانه‌اي است، روز هفتم آگوست 1979، روزي كه امام راحل خميني كبير (ره) جمعه آخر ماه مبارك رمضان را روز قدس ناميدند و مسلمانان پهنه گيتي را به گراميداشت اين يادمان فرا خواندند .
اين دعوت امام خميني (ره) بيان كننده آن است كه قدس و فلسطين تا چه اندازه در قلب اين امام عظيم الشأن زنده و حاضر بود و به دنبال آن چه اندازه در دل ميليون ها عاشق دلداده قدس و مشتاقان نصرت آن جاي گرفت.
حقيقتاً حضرت امام خميني رحمت الله عليه، اين ابرمرد تاريخ، ارزش جهاد براي قدس و فلسطين را اعتلا بخشيدند و اين خود حمايت از جايگاه ويژه قدس و فلسطين در انديشه حضرت امام داشت.
ايشان بودند كه فرمودند: «قدس متعلق به مسلمانان است و بايد به آنان بازگردانده شود.» و بسيج امت اسلام براي آزادي قدس را بر همگان تكليف دانستند.
هنوز دعاي خميني كبير كه از خداوند منان مسألت مي نمودند توفيق سفر به قدس شريف و اقامه نماز در آن را پيدا كنند، در گوشمان طنين انداز است، فرصت را مغتنم شمرده و از خداي بزرگ مي‌خواهيم كه با فراهم آوردن اين فرصت براي رهبر معظم انقلاب اسلامي، رئيس جمهور، رئيس مجلس و ديگر مسئولان جمهوري اسلامي ايران براي اقامه نماز در قدس آزاد شده و رها از لوث دشمن اسرائيلي، اين آرزوي قلبي حضرت امام (ره) را تحقق ببخشد .
مستحضريد كه ميليون ها تن در سراسر اين كره خاكي به فراخوان امام راحل براي گراميداشت و زنده نگاه داشتن روز قدس لبيك گفته و شاهديم كه جمعه آخر ماه مبارك رمضان صحنه و عرصه راهپيمايي ها و گردهمايي ها و حضور باشكوهي است كه در حمايت از قدس شعار سر مي دهند و آزادي اش را از خداوند منان مسألت مي نمايند .
بي شك اين صحنه‌ها نمود عملي اتحاد اسلامي است كه همواره مورد تأكيد امام خميني (ره) بود .
خاطر شريفتان را مستحضر مي‌دارد كه برادران و خواهران مسلمان شما در فلسطين به ويژه در نوار غزه در معرض آماج زشت ترين و پليدترين ظلم و ستم و بيدادگري دشمن قرار دارند و با محاصره اي دست و پنجه نرم مي كنند كه بشر نظير آن را به خود نديده است .
آمريكاي سردمدار شرارت و ستم و استبداد در جهان و دست پرورده آن يعني دشمن صهيونيستي و ايادي آنان با كمال خونسردي و آرام آرام دست به كشتار ملت ما زده اند.
هر ساعتي كه سپري مي شود، تعدادي از هموطنان ما جان مي بازند و بر شمار بيماران افزوده مي شود، دشمنان از ورود موادغذايي و دارو ممانعت مي كنند مگر آنچه را كه براي منافع خويش مناسب مي بيند، اجازه ورود مي دهد. ادامه محاصره عامل افزايش مرگ و مير فلسطينيان به ويژه در ميان بيماران شده است.
بسياري از خانواده هاي پرجمعيت، محترم و اصيل فلسطيني و بسياري از فرزندان شهدا و جانبازان و اسرا منبع درآمدي ندارند و اين همه محاصره به خاطر راي ملت شريف فلسطين به انتخاب اين دولت است و اين انتخاب بار امانت مسئوليت را بر دوش دولت منتخب نهاده است .
پس همانگونه كه براي قدس روزي اختصاص ديديد، نيز زماني از شبانه روز را براي دعا و طلب نصرت باريكه غزه (غزه عزت آفرين) اختصاص دهيد. باشد كه قطره اشكي پاك موجب تسلاي خاطر يتيمي شود و عزم و پايداري را در ما تحكيم بخشد .
به رغم اين همه محاصره و محنت و تنگنا، اما ملت ما همچنان صبور و بردبار و هميشه در صحنه است و از سرزمين و قدس و از حق بازگشت به سرزمين و ديار خويش دست نخواهد كشيد .
اينجانب به اين مناسبت بزرگ برترين تقديرها و سپاس هاي خود را محضر حضرت آيت الله خامنه‌اي (حفظه الله) رهبر معظم انقلاب اسلامي كه به حق راه امام راحل را پيمودند و به موضوع قدس اهتمام ويژه اي دارند و بر گراميداشت آن تاكيد مي ورزند و قدس را در دل هر مسلماني جاي داده اند، تقديم مي كنم .
من از جوار بيت المقدس و پيرامون آن خاضعانه از درگاه ايزد منان مسئله دارم كه رهبر معظم انقلاب اسلامي و مسئولان جمهوري اسلامي را از هر گزندي مصون كند .
سخن آخر را با جمله اي از بيانات حضرت آيت الله خامنه اي (حفظه الله) به پايان مي برم كه فرمودند: "دير يا زود فلسطين به آغوش فلسطينيان بازخواهد گشت."
رهبر معظم انقلاب اسلامي با اين ديدگاه، تاكيد فرموديد بر استمرار راه امام (ره) ؛ آنگاه كه فرمودند "اگر به اسلام و مقدسات اسلامي تعرض شود يا تهديدي از دشمنان متوجه آنها شود، هيچ مسلماني نمي تواند در مقام نظاره گر و تماشاچي باشد."
در پايان، ضمن تشكر و قدرداني از مقام معظم رهبري و رئيس جمهوري و رئيس و اعضاي مجلس شوراي اسلامي و آحاد ملت شريف ايران از باريتعالي مسالت دارم كه همه ما در آينده‌اي نزديك روز قدس را در قدس و از درون صحن مسجدالاقصي گرامي بداريم .
والسلام عليكم و رحمه الله و بركاته
برادر شما اسماعيل هنيه نخست وزير دولت مردمي فلسطين - غزه

منبع : Farsnews

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
احمدي‌نژاد در گفتگو با شبكه خبري پي‌بي‌اس:

[align=center]ايران از اين به بعد فقط طبق قانون با آژانس همكاري مي‌كند [/align]




[align=center]تصویر[/align]

[align=center]خبرگزاري فارس: رئيس جمهور تصريح كرد: رسماً اعلام مي‌كنم كه مي‌خواهيم از همه حقوق خود در آژانس بين‌المللي انرژي اتمي استفاده كنيم؛ تا الآن فوق قانون با آژانس همكاري كرده‌ايم؛ اما از اين به بعد طبق قانون همكاري مي‌كنيم.[/align]


به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از دفتر امور رسانه هاي رياست جمهوري، محمود احمدي نژاد صبح پنجشنبه در گفت‌وگو با شبكه خبري پي.بي.اس آمريكا با اشاره به همكاري‌هاي گسترده جمهوري اسلامي ايران با آژانس بين المللي انرژي اتمي افزود: ما نسبت به ساير اعضاي آژانس بين المللي انرژي اتمي، بيشترين همكاري را با آژانس داشته‌ايم و تاكنون در بيش از 12 سند آژانس، صلح آميز بودن فعاليت‌هاي ما تأييد شده است.
رئيس جمهور با بيان اينكه آژانس تاكنون حتي يك گزارش مبني بر صلح آميز بودن فعاليتهاي هسته اي آمريكا صادر نكرده است ، تصريح كرد: چرا بايد آمريكا به عنوان يك عضو آژانس، مصونيت داشته باشد و اصلا بازرسي از فعاليتهاي آن صورت نگيرد، من امروز رسماً اعلام مي كنم كه آمريكا بايد همه فعاليتهاي هسته‌‌اش را تعطيل كند و آژانس نيز گزارش خود را از فعاليت‌هاي اين كشور هر چه سريع‌تر منتشر كند.
وي افزود: مگر آژانس بين المللي انرژي اتمي كارمند دولت آمريكاست، ما هم عضو آژانس هستيم و آمريكا هم عضو آژانس است و همه بايد طبق قانون عمل كنيم.
احمدي نژاد نگراني جمهوري اسلامي ايران را از فعاليتهاي هسته اي آمريكا فراوان توصيف كرد و گفت: دولت آمريكا هزاران كلاهك اتمي دارد ،اگر فشارهاي سياسي از آژانس برداشته شود و آژانس بتواند وظايف خود را به خوبي انجام دهد آن وقت بايد گزارشي از روند خلع سلاح آمريكا منتشر كند.
رئيس جمهور خلع سلاح قدرتهاي اتمي را وظيفه اصلي آژانس برشمرد و تصريح كرد: آژانس بر خلاف اساسنامه خود و تحت فشارها ادعاهاي يك عضو خود مثل آمريكا را درباره ايران بررسي مي كند در واقع آژانس كاري كه مي كند يك طرفه است.
احمدي نژاد تأكيد كرد: آمريكا بايد به آژانس بين المللي انرژي اتمي پاسخ دهد كه چقدر به قوانين متعهد بوده است و بگويد آيا توليد بمب‌هاي جديد را متوقف كرده و بمب هاي قبلي را از بين برده است.
رئيس جمهور آژانس را در انجام وظيفه اصلي خود ناتوان توصيف كرد و گفت: آژانس به دليل فشارها نمي تواند كار خود را انجام دهد. اما من مي توانم به وظيفه‌ام عمل كنم و از آمريكا بپرسم اين ده هزار كلاهك اتمي را براي چه بايد داشته باشد؟ آيا براي صلح و حل مشكلات اقتصادي اين بمب ها را مي خواهد يا براي جنگ و اصلاً چه كسي اجازه داده است اين بمب ها را داشته باشد.
وي افزود: اين معياري دوگانه و غيرقابل قبول است و بايد آن را تغيير داد.
احمدي نژاد در خصوص گفتگو با مقام هاي آمريكايي گفت: ما هميشه آماده گفتگو هستيم؛ البته در شرايط عادلانه و بر اساس احترام متقابل.
رئيس جمهور يكي از اشكالات بزرگ در روابط جهان امروز را مخفي كاري دانست و تصريح كرد: فكر مي كنيم تصميم گيريها بايد شفاف باشد و مردم در جريان آنها قرار گيرند؛ آن وقت تصميمات خيلي پخته تر و دقيق تر اتخاذ خواهد شد.
وي افزود: اول بايد بپذيريم كه مسائل جهاني را بايد با گفتگو و در شرايط عادلانه حل كرد و اگر اين را بپذيريم آن وقت راه باز مي شود و مي توانيم بحث جدي داشته باشيم.
احمدي نژاد ريشه يابي مشكلات امروز جهان و برنامه ريزي براي حل آنها را مهمترين موضوع دانست و گفت: اگر ريشه يابي به خوبي صورت گيرد آن وقت راه حل ها به دست خواهند آمد و به نقطه مشتركي خواهيم رسيد.
وي با تأكيد بر اينكه بايد گفتگوها را به سمت منطق و عدالت به پيش برد، تصريح كرد: در اين زمانه تلاش‌هاي خود را براي اصلاح فضاي جهاني انجام داده‌ايم و به عنوان مثال نامه من به آقاي بوش ،گشايش فصل جديدي از فرصتها براي گفتگوي عادلانه و دقيق بود.
احمدي نژاد افزود: بايد منتظر بمانيم و ببينيم كه مسئولان بعدي آمريكا چه تصميمي مي گيرند و چه پاسخي مي دهند و سپس متناسب با آن پاسخ خواهيم داد.
خبرنگار پي.بي.اس پرسيد، همه كشورها از فعاليتهاي شما ابراز نگراني كرده‌اند ،نظر شما چيست؟رئيس جمهور در پاسخ به اين سؤال ، آمريكا را منشأ اصلي همه تهديدها عنوان كرد و گفت: در يكسال اخير آمريكا ده بار ما را تهديد كرده و در چند سال اخير هم در همه جنگ‌ها شركت داشته است؛ آمريكا از بمب اتم استفاده كرده و در عراق هم گلوله‌هاي اورانيومي به كار برده است، اما ما با كسي جنگ نداشته و نداريم و تاريخ اين را نشان مي دهد.
احمدي نژاد با طرح اين پرسش از خبرنگار مبني بر اينكه منظور شما از همه نگرانند چه كشورهايي است، تصريح كرد: 118 كشور عضو جنبش عدم تعهد، 57 كشور عضو سازمان كنفرانس اسلامي، اعضاي گروه 15 و اعضاي دي هشت همه از فعاليتهاي ما حمايت كرده‌اند كه همه اينها بيش از 160 كشور مي شوند.
وي افزود: شما فكر مي كنيد آمريكا و متحدانش همه عالم هستند، اين ادبياتي است كه دولت آمريكا بكار مي برد و البته دورانش نيز به پايان رسيده است.
رئيس جمهور در پاسخ به اين سؤال كه آيا شما مي گوييد اسرائيل بايد از صحنه روزگار محو شود ،گفت: بله من مي گويم جنايت، اشغالگري، ترور، كشتن زنها و كودكان و اشغال سرزمين ديگري به هر صورت بايد محو شود.
احمدي نژاد افزود: ما مي گوييم بايد اين كارها از بين بروند، حالا اگر با از بين رفتن اين كارها برخي ها هم از بين مي روند ،خوب بروند.ما مي گوييم نبايد جنايت وجود داشته باشد.
خبرنگار پي .بي.اس پرسيد آيا اگر خودتان را هم تهديد كنند ،اينگونه مي گوييد؟ رئيس جمهور در پاسخ به اين سؤال گفت: بارها اين حرف را زده‌اند، همين هفته تهديد كردند كه احمدي نژاد بايد ترور شود؛ آيا اين نگراني به وجود نمي آورد و اين تروريسم دولتي نيست؟ دوران معيارهاي دوگانه به پايان رسيده است و بايد استانداردها يگانه شود.
احمدي نژاد در پاسخ به اين سؤال كه چقدر احتمال حمله به ايران را مي دهيد ؟ گفت: اولاً كسي به ايران حمله نخواهد كرد و هيچ كس قادر نيست چنين كاري انجام دهد، دوماً اگر چنين اتفاقي بيفتد از خودمان دفاع مي كنيم و حمله كننده را پشيمان خواهيم كرد.
رييس جمهور با بيان اينكه ما 8 سال در جنگ با عراق از خود دفاع كرده ايم و مي دانيم چگونه از خود دفاع كنيم ،گفت: مردم ما با دست خالي در مقابل صدام مورد حمايت آمريكا و تا بن دندان مسلح ايستادند و دفاع كردند، ملت ايران ملتي بزرگ و انساني است و به كسي اجازه تجاوز نمي دهد.
وي در پاسخ به سؤالي در خصوص نگراني آمريكا از چرخش آزادانه نفت گفت: ما فكر مي كنيم نفت مثل تهيه كالاها بايد آزادانه چرخش داشته باشد؛ اصلاً چرا دولت آمريكا نگران اين موضوع است؟ مگر مي خواهد مرتكب كار خلافي شود كه نگران است؟
رئيس جمهور تأكيد كرد: دوران، دوران گفتگو و منطق است و هر كسي خارج از ضابطه عمل كند منزوي خواهد شد.
رئيس جمهور درباره يهوديان ايران نيز گفت: ما يهوديان را دوست داريم؛ يهوديان در ايران از حقوق بيشتري نسبت به بقيه برخوردارند و در صورتي كه بقيه مردم به ازاي 150 تا 300 هزار نفر يك نماينده در مجلس دارند، يهوديان ايران با جمعيتي حدود 20 هزار نفر يك نماينده در مجلس دارند.
احمدي نژاد صهيونيست‌ها را يك حزب سياسي و نه يهودي دانست و گفت: آنها دروغ مي گويند كه يهودي‌اند؛ چون قوانين ديني يهود را اجرا نمي كنند. اديان الهي همه يكي هستند و همه را به دوست داشتن مردم دعوت مي كنند.
رئيس جمهور افزود: اديان الهي از جمله يهوديت نمي گويند كه سرزمين ديگران را اشغال كنيد، محاصره دارويي كنيد، دستور به كشتن زن ها و كودكان نمي دهند. همين الان مسلمان‌ها و يهوديان به راحتي در آمريكا و ايران زندگي مي كنند و مشكلي هم ندارند.
رئيس جمهور با بيان اين كه يهوديان آدم نمي كشند ،گفت: به واقع انسان ديندار آدم نمي كشد و دوست دارد همه در رفاه و آرامش باشند.
وي به تلاش خود براي استقرار صلح در همه جا اشاره و تصريح كرد: اقدامات ما اقدامات انساني است و حرف مي زنيم و گفتگو مي كنيم ؛اما دعوا نمي كنيم چون اين وظيفه ماست و در واقع اين وظيفه را اديان الهي بر دوش ما گذارده اند.

منبع : Farsnews

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
بگو ما داریم میایم فرش قرمز رو پهن کنید اسرائیل در سراشیبی نابودی قرار گرفته

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
شاید این تصمیم برامون گرون تموم بشه ولی شدیدا معتقدم لازم بود

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
گري سيک: بوش در پي مذاكره است
تحول قريب الوقوع در روابط امريكا با ايران
[align=center]تصویر [/align]
جام جم آنلاين: «گري سيک» مشاور امنيت ملي روساي جمهوري سابق آمريکا گفت: پيشنهاد گشايش دفتر حفاظت منافع از سوي آمريکا با حضور ديپلمات هاي اين کشور درتهران، روشن ترين پيام واشنگتن براي مذاکره و برداشتن اولين گام براي برقراري روابط ديپلماتيک با ايران است. گري سيک در گفتگو با ايرنا در برلين افزود: اين اقدام حتي مي تواند تا پايان دوران زمامداري جورج بوش صورت بگيرد.

اين استاد دانشگاههاي امريکا گفت: مسلما رييس جمهوري جديد در واشنگتن نيز اين دفتر را تعطيل نخواهد کرد، زيرا اين اقدام فرصت بسيار بزرگي براي وي خواهد بود تا سهمي در ادامه و به سرانجام رسيدن آن داشته باشد.

اين کارشناس مسايل ايران در آمريکا گشايش اين دفتر را تا چند ماه آينده بعيد ندانست و افزود: حضور فيزيکي آمريکا در تهران تبعات بسيار مثبتي براي واشنگتن خواهد داشت و به اين ترتيب آمريکا هر روز با ايران تماس داشته و گزارش هاي مستقيمي از اين کشور توسط ديپلمات هاي خود دريافت مي کند.

وي حضور نمايندگان آمريکا در تهران را عامل اتفاقات بسيار مثبت بعدي در روابط دو کشور توصيف کرد و گفت: در صورت انجام اين عمل از سوي دولت جورج بوش، حتي جان مک کين (نامزد جمهوريخواه انتخابات رياست جمهوري) نيز حاضر به بازگرداندن ديپلمات ها نخواهد شد.

مذاکره مستقيم

اين کارشناس با اشاره به سخنان اخير محمود احمدي نژاد در نيويورک گفت: ايده مذاکره مستقيم با آمريکا از سوي رييس جمهوري ايران نشان دهنده واقعي بودن اين تصميم از سوي ايران نيز هست.

وي بابيان اينکه اين نوع موضع گيري مدتي است که از سوي ايران مشاهده مي شود، ادعا کرد: حتي نشانه هايي ازعلاقه مندي رهبر ايران به حمايت از اين ايده رييس جمهوري نيز مشاهده شده است .

گري سيک اين حمايت را به عنوان يکي از عوامل احتمالي "لحن نرم " رييس جمهوري در سفر اخير به نيويورک توصيف کرد و گفت: من از سخنراني هاي آقاي احمدي نژاد در نيويورک احساس وجود علاقه در وي به تماس هاي رسمي بين دو کشور بدون هيچگونه پيش شرط يا انتظاري را متوجه شدم.

موانع مذاکره مستقيم

اين استاد دانشگاه درباره موانع مذاکره مستقيم بين ايران و آمريکا گفت: يکي از موانع مهم سياست داخلي هر دو کشور است.

وي گفت: ايران دربين مردم آمريکا محبوييت ندارد، ولي مردم آمريکا در نظرسنجي ها از مذاکره با تهران حمايت مي کنند.

مشاور امنيت ملي "رونالد ريگان" گفت: انتخاب بحث مذاکره با ايران از سوي "باراک اوباما" (نامزد دمکرات انتخابات رياست جمهوري ) به عنوان يک موضوع انتخاباتي، نشان دهنده علاقه مردم اين کشور به مذاکره با ايران است.

وي در باره نحوه رفع موانع سياسي داخلي براي مذاکره با ايران توسط دولت آمريکا گفت: دولت بسيار محافظه کار آمريکا که تا چند ماه ديگر دوره زمامداري اش به پايان مي رسد، مي تواند اين کار را با توضيح به مردم و بيان لزوم اجراي اين مهم انجام دهد.

گري سيک گفت: در صورت انجام اين عمل از سوي دولت جورج بوش روساي جمهوري ديگر يا يک رييس جمهور جديد نيز قادر به قطع آن نخواهد بود.

اين کارشناس افزود: به نظر من نشانه هاي بسيار قوي از اينکه دولت بوش علاقه مند به مذاکره با ايران است، وجود دارد. در داخل ايران نيز ما با حماسه انقلاب و شعارهاي مرگ بر آمريکا و آمريکا شيطان بزرگ ، مواجه هستيم و درواقع انقلاب ايران نه تنها عليه شاه بلکه عليه آمريکا نيز بود و بحران گروگان گيري نيز تاحدودي به همين نوع نگاه مربوط مي شود.

وي مشکلات داخلي ايران را نيز همانند مشکلات داخلي آمريکا براي برقراري ارتباط و مذاکره مستقيم دانست وگفت: در ايران نيز مذاکره مستقيم با آمريکا مي تواند باعث سوء ظن و نگراني داخلي شود.

گري سيک تاکيد کرد که مسوولان هر دو کشور براي انجام اين کار بايد محتاط باشند ولي به نظر وي آنان بيش از حد عصبي هستند.

اين کارشناس مسايل ايران در آمريکا، مردم ايران و آمريکا را آماده قبول مذاکرات دانست و گفت: البته انجام اين اقدام به شجاعت مسوولان سياسي دو کشور نيز نياز دارد. مسوولان سياسي هر دو کشور بايد اعلام کنند که مي خواهند مسير مذاکره مستقيم را بروند و با توضيح مناسب ميزان ريسک آن نيز کاهش پيدا مي کند.

گري سيک موضع سرسختانه مک کين در قبال ايران را به معني انجام اقدام نظامي احتمالي ندانست و گفت:معمولا سخنان روساي جمهوري آمريکا در دوران مبارزات انتخاباتي با اقدامات آنان پس از حضور در کاخ سفيد متفاوت است.

نياز به ميانجيگري کشور ثالت نيست

مشاور روساي جمهوري سابق آمريکا درباره احتمال ميانجيگري کشور ثالثي بين ايران و آمريکا براي ايجاد رابطه گفت: کشوري که بيشتر از همه نقش ميانجيگري در اين زمينه ايفا مي کند، عراق است و دولت اين کشور فشار زيادي بر تهران و واشنگتن براي گفت وگو ي مستقيم وارد مي کند.

وي گفت: ايران و آمريکا نياز به ميانجي ندارند و هيچ دليلي براي اينکه دو کشور برسرميز و روبروي هم ننشينند، وجود ندارد.

اين کارشناس آمريکايي گفت: ديپلمات هاي ارشد دو کشور بايد راههاي نحوه انجام و ادامه مذاکرات و موضوع هاي مورد بحث را بررسي و به دولت ها ارايه کنند.

وي در ادامه افزود: ايران و آمريکا راه درازي درپيش دارند. اين دو کشور تاکنون مذاکره مستقيم نداشته اند ولي همکاري بسيار خوبي درحل مشکل افعانستان و تشکيل دولت حامد کرزي داشته اند.

اين استاد دانشگاههاي آمريکا ادامه داد: البته ايران بعد از همکاري براي تشکيل دولت کرزي در افغانستان انتظار حل مشکل رابطه دو کشور از سوي آمريکا را داشت ولي بوش چند ماه بعد ايران را در ليست "محور شرارت" قرار داد.

وي گفت: در زمان دولت بيل کلينتون نيز يک فرصت طلايي ايجاد شد و آمريکا پيشنهاد مشخصي ارايه کرد ولي در آن زمان در ايران از لحاظ سياسي آمادگي انجام چنين کاري وجود نداشت.

اقدامي کوچک ولي مهم

گري سيک در ادامه گفت: تاسيس يک دفتر حفاظت منافع در ايران که از نظر فني مسئله کوچکي است، يک نقطه عطف در روابط دو کشور خواهد بود.

وي با اشاره به اينکه همواره در دولت آمريکا بين دو ديدگاه گفت وگو و فشار بيشتر بر ايران اختلاف بوده است، گفت: تاسيس دفتر حفاظت منافع در تهران موجب تقويت موضوع گفت وگو با ايران در واشنگتن و سنگيني وزنه آن خواهد شد. شايد اين مسير به سرانجام نرسد ولي آن را نمي توان به جاي قبلي باز گرداند.

گري سيک در باره موضوع هسته اي ايران و تاثير آن بر مذاکره مستقيم و برقراري رابطه بين تهران و واشنگتن گفت: ايران و آمريکا در زمان کنوني جواب اين سوال را نمي دانند چون تاکنون با همديگر دراين باره صحبت نکرده اند.

وي با اشاره به اينکه از طرف غرب همواره اروپايي ها در باره موضوع هسته اي با ايران مذاکره کرده اند، گفت: اين کشورها اخيرا همراه آمريکا يک بسته بسيار جذاب را به ايران ارايه دادند که تهران آن را رد نکرد ولي حاضر به قبول توقف غني سازي نيز نشد.

آمريکا و اروپا بايد پيشنهاد بسيار عملي به ايران ارايه کنند مثل لغو تحريم، ايجاد شرايط سرمايه گذاريهاي خارجي و دادن وام تا تهران حاضر به انجام اقداماتي باشد.

گري سيک با بيان اينکه به عقيده وي اروپايي ها در مذاکره با ايران صادق هستند، گفت:فکر مي کنم ايران پيشنهاد اروپايي ها را جدي نگرفته است. اگر آمريکا نيز در اين مذاکرات بصورت جدي شرکت کند مي تواند در نهايت به يک تصميم نهايي و قابل قبولي دست يابد.

وي تاکيد کرد: ايران و آمريکا تاکنون مذاکره مستقيم نداشته اند و بايد يک مذاکره جدي انجام دهند تا با نظرات و خواسته هاي يکديگر آشنا شوند .

تفرقه سياسي 20 ساله

اين کارشناس مسايل ايران در پاسخ به اين سوال که در دولت آمريکا يک سياست هماهنگ در قبال ايران وجود ندارد و اختلافاتي بين ديدگاههاي معاون رييس جمهوري و وزيرامور خارجه اين کشور همواره وجود دارد، گفت : اين کاملا درست است و دولت هاي آمريکا در طول 20سال گذشته نيز يک سياست هماهنگ در قبال ايران نداشته اند.

وي گفت : در دولت کنوني نيز نبردي بين گروهي که خواستار موضع بسيار سرسختانه در برابر ايران و گروهي که خواهان مذاکره هستند، وجود دارد وفعلا گروه طرفدار اتخاذ موضع سرسختانه به رهبري ديک چني اين بازي را باخته اند.

گري سيک به اقدامات اخير آمريکا در ارتباط با ايران نيز اشاره کرد و گفت: امضاي بسته پيشنهادي اروپا به ايران از سوي نماينده امريکا و اعزام نماينده به مذاکره با تهران و تصميم براي ايجاد دفتر حفاظت منافع نشانه آن است که ديدگاه عدم برقراري تماس با ايران پايان يافته است.

وي گفت: به نظر من يک روزنه بسيار خوبي باز شده که تا پايان دوران زمامداري بوش مي تواند منجر به بازشدن دفتر حفاظت منافع آمريکا در تهران شود. مسلماً رييس جمهوري جديد در واشنگتن نيز اين روزنه را نخواهد بست و کسي نمي تواند عليه آن اقدام کند. اين اقدام در صورت انجام در دولت بوش يک فرصت بسيار بزرگي براي روساي جمهوري جديد خواهد بود تا سهمي در ادامه و به سرانجام رسيدن ان داشته باشند.

گري سيک در پايان در باره امکان تاسيس اين دفتر تا ژانويه" وجود دارد، گفت: فکر مي کنم که بعيد هم نيست.شايد اين مسير به سرانجام نرسد ولي آن را نمي توان به جاي قبلي باز گرداند .

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
با اشاره به برگزاري رزمايش نظامي اخير در روسيه گاردين: روسيه خود را براي جنگ با آمريكا آماده مي‌كند خبرگزاري فارس: يك روزنامه انگليسي در گزارشي با اشاره به انتشار خبر بازسازي كلي نيروهاي هسته‌اي راهبردي روسيه آن را روشن‌ترين نشانه رويارويي احتمالي نظامي روسيه با آمريكا و ناتو دانست. به گزارش فارس، روزنامه "گاردين" در شماره امروز خود نوشت: روسيه ديروز بازسازي كلي نيروهاي هسته‌اي راهبردي و ارتش خود را اعلام كرد كه مي‌توان گفت روشن‌ترين پيامي است كه ممكن است به معني آمادگي مسكو براي يك رويارويي نظامي تمام عيار با آمريكا و ناتو [سازمان پيمان آتلانتيك شمالي] باشد. "ديميتري ميدويديف" رئيس جمهوري روسيه اين خبر را پس از برگزاري بزرگترين رزمايش نظامي كشورش پس از دوران جنگ سرد اعلام كرد و گفت روسيه يك سامانه دفاع فضايي و يك ناوگان زيردريايي‌هاي هسته‌اي را تا سال 2020 خواهد ساخت. وي گفت: جنگ مختصر تابستان امسال با گرجستان كه به شكاف بيشتر ميان مسكو غرب منتهي شد،‌ لزوم داشتن ارتشي قدرتمند در وضعيت آمادگي دائمي را براي روسيه نشان داد. به نوشته اين روزنامه انگليسي ابتكار دفاعي ميدويديف دستكم براي ده سال گذشته در روسيه بزرگ‌ترين، در نوع خود محسوب مي‌شود. خبر اين اقدام روسيه در حالي منتشر مي‌شود كه آمريكا همچنان در تلاش است تا سامانه دفاع موشكي خود را در اروپاي مركزي مستقر سازد و در اين زمينه با دو كشور جمهوري چك و لهستان به توافقاتي نيز دست يافته است. گاردين در ادامه نوشت: خبر ديروز رئيس جمهوري روسيه همچنين اقدامي متقابل در برابر طرح‌هاي مورد حمايت آمريكا براي پيوستن گرجستان و اوكراين به ناتو محسوب مي‌شود. مسكو با گسترش ناتو مخالف است و بر اين باور است كه اين اقدام منافع منطقه‌اي اين كشور را به خطر مي‌اندازد. روسيه همچنين آمريكا را به ترغيب و حتي شركت در حمله گرجستان به منطقه جدايي طلب اوستياي جنوبي متهم كرده است. ميدويديف خطاب به نيروهاي روسيه تاكيد كرد كه مسكو به "سامانه بازدارنده هسته‌اي تضمين شده" نياز دارد تا سال 2020 به كار گرفته شود. وي همچنين هشدار داد نيروهاي مسلح بايد براي "سناريوهاي سياسي و نظامي گوناگوني" آماده باشند. ميدويديف در اين سخنراني قول بازسازي ناوهايي را داد كه شامل زيردريايي‌هاي هسته‌اي مسلح به موشك‌هاي كروز است و همچنين طرح‌هايي را براي يك سامانه دفاع هوايي و فضايي اعلام كرد. به نوشته اين نشريه انگليسي وي پس از مشاهده رزمايش نظامي در "اورلاس" جنوبي اين سخنان را ايراد كرد. به گفته يك تحليلگر برجسته، رزمايش فوق با حضور 40 هزار نيروي ارتش روسيه و هفت هزار و 300 قطعه ادوات سنگين و موشك‌هاي با قابليت سلاح‌هاي هسته‌اي با هدف شبيه سازي جنگ با آمريكا شبيه سازي شده بود. بر همين اساس "پاول فلگنهاور" تحليلگر دفاعي به گاردين گفت: اين بسيار مهم است. در حال حاضر رهبري كنوني روسيه بر اين باور است كه جنگ با ناتو بسيار نزديك است. اين اولين بار از زمان فروپاشي شوروي سابق است كه ارتش روسيه به طور واقعي خود را براي يك جنگ تمام عيار هسته‌اي با آمريكا آماده مي‌كند. وي افزود: من معتقدم ما [روس‌ها] به غرب پيام جدي فرستاديم. اين پيام با ما با احترام رفتار مي‌كند، و در صورتيكه شما به حيات خلوت ما نياييد ما نيز به حيات خلوت شما نخواهيم آمد. روسيه خواستار تقسيم جهان به محدوده‌هاي نفوذ است. در صورتيكه اين چنين نباشد، ما براي جنگ هسته‌اي آماده خواهيم شد. اين تحليلگر روسي تصريح كرد كه ارتش روسيه قديمي است اما هنوز كارآمد است. فلنگهاور گفت: ارتش ما در زمينه توسعه آن عقب افتاده است اما هنوز مي‌توانيم يك پتانسيل هسته‌اي قابل ملاحظه داشته باشيم. اين پتانسيل مي‌تواند شمار زيادي از مردم را به كشتن دهد.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
روسيه درخواست ناتو براي بازرسي از پايگاه موشكي خود را رد كرد خبرگزاري فارس: وزارت خارجه روسيه شنبه اعلام كرد، مسكو به بازرسان اهل لهستان و جمهوري چك اجازه نمي‌دهد از پايگاه‌هاي موشكي آن ديدن كنند اما درباره حضور ناظران خود در سايت‌هاي سپر موشكي آمريكا در اروپا آماده است. به گزارش فارس به نقل از خبرگزاري ريانووستي، وزارت خارجه روسيه طي بيانيه‌اي اعلام كرد: «پايگاه‌هاي موشكي آمريكا نزديك مرزهاي روسيه مستقر مي‌شوند و از ما مي‌خواهند پايگاه‌هاي راهبردي خود را در دسترس متحدان واشنگتن (جمهوري چك و لهستان) قرار دهيم.» اين بيانيه مي‌افزايد: هيچ منطقي در پس چنين تقاضاهايي وجود ندارد زيرا آمريكا با استقرار سپر موشكي و پايگاه‌هاي خود در منطقه به تهديد امنيت روسيه مي‌پردازد. بر اساس اين بيانيه، كل آنچه كه در اين تقاضاها مشاهده مي‌شود نبود تمايل براي گفتگوي حرفه‌اي به منظور دستيابي به نتايج واقعي است و به نظر مي‌رسد كه لهستان و جمهوري چك به گفتگوهاي سازنده درباره اين موضوع علاقه ندارند. وزارت خارجه روسيه تكرار كرد كه مسكو بر ادامه مذاكرات درباره سپر موشكي آمريكا كه قرار است در مركز اروپا مستقر شود، تأكيد مي‌كند و روسيه براي هر زماني كه ديگر طرفين حاضر باشند، آمادگي دارد.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
ایده اصلی این کار آن است که قابلیت دفاعی چند لایه‌ای برای اسرائیل ایجاد شود تا با کمک آن بتوان از تهدیدات منطقه‌ای پیش روی آن ممانعت کرد. آفتاب: ایالات متحده به تازگی رادار ضد موشک در اختیار اسرائیل قرار داده است. به گزارش سرویس بین‌الملل آفتاب، رادیو رژیم صهیونیستی مدعی شد که دولت ایالت متحده آمریکا به تازگی با هدف مقابله با تهدید موشکی ایران رادار ضدموشک در اختیار رژیم اسرائیل قرار داده است. این رادیو گزاش می‌دهد که این رادار که دارای پوششی بیش از 2000 کیلومتر است در جنوب سرزمین‌های اشغالی قرار داده شده است. یک مقام ارشد پنتاگون در ماه ژوئیه گذشته گفته بودکه «رابرت گیتس» وزیر دفاع ایالات متحده با توسعه و ایجاد یک سامانه قدرتمند رادار ضد موشک در اسرائیل موافق است. یکی از مقامات رسمی دولت ایالات متحده که نخواست نامش فاش شود در همین‌باره گفت: «ایده اصلی این کار آن است که قابلیت دفاعی چند لایه‌ای برای اسرائیل ایجاد شود تا با کمک آن بتوان از تهدیدات منطقه‌ای پیش روی آن ممانعت کرد».

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
شتابزدگي در برگزاري نشست شوراي امنيت، پذيرش خواسته‌هاي روسيه، ناكامي در اعمال تحريم‌هاي جديد نشان مي‌دهد كه آمريكا از تمام خواسته‌هاي ضدايراني خود دست كشيد تا قطعنامه‌اي سياسي و بي‌محتواي تازه‌اي عليه ايران به تصويب برساند.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[align=center]جلالی: طلب ایران از عراق محفوظ است![/align]

مخبر کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اخراج منافقین از عراق بر ضرورت تحت نظر بودن تحرکات منافقین بعد از خروج از این کشور توسط وزارت خارجه تاکید کرد.

کاظم جلالی که با مهر گفتگو می کرد، در خصوص احتمال خروج منافقین از کشور عراق و پراکنده شدن آنان در برخی کشورهای اروپایی و ایجاد پایگاه های جدید منافقین در دیگر کشورها بیان داشت : جمهوری اسلامی ایران باید در این رابطه به شدت برخورد کند چون این سازمان یک سازمان تروریستی است و خود کشورهای اروپایی و آمریکا منافقین را به عنوان یک سازمان تروریستی پذیرفته اند .

وی تاکید کرد: وزارت امورخارجه و دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی باید دقیقا تحرکات منافقین را زیر نظر داشته باشند و اجازه ندهند این افراد زیر پر و بال کشورهای دیگر قرار گیرند.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در خصوص موضوع بازگشت اعضای گروهک منافقین به کشور گفت: جمهوری اسلامی ایران اعلام کرده است که افرادی از این گروهک که نادمند و جنایتی انجام نداده اند می توانند به کشور برگردند و آغوش ملت ما بر روی این جوانان فریب خورده باز است.

نماینده مردم شاهرود در خانه ملت افزود: البته طبیعی است کسانی که خیانت کرده اند و جنایت کرده اند باید درباره جنایات خود پاسخ بدهند و مجازات شوند.

وی در خصوص خسارات وارده از سوی کشور عراق با ایران در جریان جنگ تحمیلی تاکید کرد:طلب های ایران از عراق کاملا محفوظ است اما اینکه در زمان فعلی که دولت عراق یک دولت برخاسته از آرای مردم است و در مشکلات بسیاری غوطه ور است آیا در این شرایط به صلاح است موضوع را طرح کنیم ، مسئله ای است که باید بررسی شود و طبیعی است .

جلالی درپایان گفت: همه عقلا قائلند که فعلا زمان طرح این موضوع نیست وگرنه اصل مطالبه درجای خودش باقی است و باید به آن رسیدگی شود و ما هم در مجلس از وزارت خارجه پیگیر دریافت خسارات از عراق هستیم .

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
ما كلي زور ميزنيم تاپيك تكراري و غير مهم ايجاد نشه باز هم :mrgreen: http://www.military.ir/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=6480#55483

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.