Recommended Posts

ابراهیم جان ما بیشتر . . .

دست نصیر ایرانی عزیز هم درد نکنه نصیر جان چرا واسه ما این اخبارو نمیفرستی ! :evil:

به نظرت اوضاع معادن اورانیم کشور چه جوریاست ؟

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]به نظرت اوضاع معادن اورانیم کشور چه جوریاست ؟[/quote]
من كه چيزي در اين مورد جز همون اخبار گفته نشده نميدونم ..
اصل اين خبر مربوط سال 1386 هست و بايد بهش اين معادن تازه كشف شده رو هم اضافه كرد ...كشف معادن اورانيوم قابل بهره برداري زمانبر هست و احتمالا در آينده اين مقادير زيادتر هم ميشن ..

اينكه ميگن ايران اورانيوم كافي نداره بخاطر از بين بردن صورت مسپله نياز ايران به تاسيسات غني سازي هست ! و اگرنه فرانسه و آلمان و ژاپن هم اورانيوم به اندازه كافي ندارند ... !

اما همين مقدار اورانيوم با توجه به سطح مصرف براي مدت زيادي جوابگو هست ....
[quote]دکتر قنادي، رييس پژوهشگاه علوم و فنون هسته اي کشور اخيرا در سخناني "ظرفيت معدن سنگ اورانيوم ساغند را 1100 تن اعلام کرد." اما اين ميزان اکنون به بيش از 1100تن افزايش يافته است که به دلايلي بيان ظرفيت کنوني معدن امکان پذير نيست[/quote]
اين از معدن ساغند ! كه رسما اعلام نشده ضرفيت واقعي اون چقدر هست .
ولي همين 1100 تن اورانيوم قابل بهره برداري هم خيلي زياد هست ! ... توجه داشته باشيد كه ايران هم اكنون 2 تن اورانيوم 3.5 درصد غني كرده ... (يعني 3.5 درصد فلز بدست اومده اورانيوم سنگين تر 238 هست) كه به عيار سنگ اورانيوم قابليت غني سازي (يا در اصل جدا سازي ايزوتوپ هاي سنگين تر) بستگي داره ..
[quote]کبيرزاده همچنين، در خصوص ظرفيت توليد سالانه معدن به خبرنگار ايسنا، گفت: «سالانه 120هزار تن سنگ اورانيوم در فاز 3 و نهايي بهره برداري، توليد خواهد شد.»
يکي از کارشناسان حاضر در معدن نيز در اين باره گفت:«اين معدن ظرفيت توليد سنگ اورانيوم براي حدودا 20 سال را دارد [b]و ايران در حال حاضر تصميمي براي صادرات اين ماده معدني ارزشمند ندارد[/b].» [/quote]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
عصر ایران- در حالی که کشورهای غربی از روز جمعه و طی اقدامی هماهنگ، دور جدید فشارهای خود برای توقف فعالیت هسته ای ایران را آغاز کرده اند، مقامات ونزوئلا از کشف معادن غنی اورانیوم توسط متخصصان ایرانی در مناطق غربی کشورشان خبر دادند.

به گزارش عصر ایران، رودولفو سانز وزیر معادن ونزوئلا در مصاحبه با خبرگزاری آسوشیتدپرس گفت: ایران با کمک به ونزوئلا در انجام پروازهای زمین شناسی برای تحلیل های شیمیایی خاک منطقه به این نتیجه رسید که درقسمت جنوب شرقی ایالت بولیوار و مناطق غربی سانتا النا دی اوآیرن، منابع اورانیوم موجود است.

وی در مورد ثبت این معادن گفت: در مورد اینکه منابع اورانیوم کشف شده واقعا غنی هستند یا خیر، هنوز نمی توان نظر قاطع داد زیرا برای دستیابی به این موضوع باید وقت بیشتری بگذاریم اما واقعیت اینجاست که در قدم اول، معادن مذکور را کشف کرده ایم.

ایان کلی، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا نیز چندی پیش از همکاری کشورمان با کاراکاس ابراز نگرانی شدید کرده بود که هوگو چاوز رییس جمهور ونزوئلا نیز در پاسخ به او گفت: ایران خودش به اندازه کافی اورانیوم دارد و نیازی به واردات این ماده از ونزوئلا ندارد.


چاوز افزود: همانطور که فعالیت نظامی اتمی را محکوم می کنیم، انتظار داریم با فعالیت صلح آمیز هسته ای ما همکاری شود و کشورهای صنعتی در میان راه ما سنگ اندازی نکنند زیرا دامن زدن به این امر ممکن است معادلات جهانی را به هم بزند.

در همین حال، مقامات بلند پایه آمریکا از توقف کامل همکاری های واشنگتن و کاراکاس خبر داده اند و ایان کلی سخنگوی وزارت خارجه آمریکا گفت: زمانی که سران ونزوئلا تمایل بیشتری به ایران نشان می دهند، ما سهمی در این بین نخواهیم داشت زیرا ایرانی ها قصد ایجاد مشکل جدی در روابط کاراکاس و واشنگتن دارند.


http://www.asriran.com/fa/news/85416/%D9%BE%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%B2%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%DA%A9%D8%AA%D8%B4%D8%A7%D9%81%DB%8C-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%AC%D9%88%D8%A7%D8%A8-%D8%AF%D8%A7%D8%AF-%DA%A9%D8%B4%D9%81-%D9%85%D8%B9%D8%AF%D9%86-%D8%A7%D9%88%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C%D9%88%D9%85-%D8%AF%D8%B1-%D9%88%D9%86%D8%B2%D9%88%D8%A6%D9%84%D8%A7

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[b]
منابع بي پايان "اورانيوم" در ايران [/b]

ایرنا:بنا بر اعلام رسمي سازمان انرژي اتمي ايران،400 معدن اورانيوم در سرزمين زرخيز ايران شناسايي شده اند که سبب خواهند شد نسلهاي آتي ايرانيان نيز از مواهب انرژي هسته اي بهره مند باشند.

در همين رابطه نشريه "The E cho of IRAN" چاپ لندن در شماره 12 ژانويه 1989 خود در مورد ارزش ذخاير اورانيوم ايران مى نويسد:«پس از 5 سال جست وجو در منطقه ساغند يزد، کارشناسان به ذخاير اورانيوم بيش از 3 هزار تن و موليبرنوم 4 هزار تن دست يافته اند... اعلام شده که تاکنون بين 50 تا 100 ميليون دلار در اکتشاف اين معادن سرمايه گذارى شده است و افزايش سرمايه گذارى به ميزان 300 ميليون دلار ديگر در خلال دهه 90 ، استخراج و صدور آنها را به ارزش تخمينى 150 ميليارد دلار امکان پذير خواهد ساخت.»

علاوه بر معادن مذکور معادن جديدى نيز کشف گرديده است، معدن اورانيوم بندرعباس در مقايسه با ساقند يزد معدنى روباز است و از اين نظر سرمايه گذارى اندکى را براى هزينه جمع آورى و انتقال سنگ معدن دربرمى گيرد، ميزان ذخاير انبوه اين معدن به سهولت قابل محاسبه نيست، و ابعاد اين معدن هنوز به طور کامل شناسايى نشده است. اما شناسايى هاى اوليه حکايت از ذخاير قابل توجه در اين معدن دارد.

در همين حال کارشناسان سازمان انرژى اتمى در حال برنامه ريزى براى شناسايى جامع از ذخاير اورانيوم کشور هستند که پيش بينى مى شود در آينده اي نه چندان دور سرمايه گذارى وسيعى را در نقاط مختلف کشور شاهد باشيم. بنا بر اعلام رييس سازمان انرژي اتمي ايران منابع آتي اورانيوم ايران از آذربايجان، شمال خراسان، مرکز ايران و بندرعباس استخراج و فراوري خواهند شد.طبق محاسبات فني به عمل آمده ميزان ذخاير شناسايي شده اورانيوم ايران در معادن بندرعباس، يزد و اردبيل بيش از 36 هزار تن است. البته به جرأت مي توان گفت در صورت جست وجو جهت کشف معادن اورانيوم ، ايران داراي صدها معدن بالقوه اورانيوم است هرچند که ذخاير معادن کشف شده در ايران به اندازه اي هست که تا دهها سال ملت ايران از تأمين ماده معدني اورانيوم براي تهيه سوخت دغدغه اي نخواهد داشت که اين پديده شرايط ممتازى را براي ايران از نظر ذخاير اورانيوم در سطح بين المللي رقم خواهد زد.

اما اين همه ماجرا نيست.ايران هم از لحاظ منابع اورانيوم در شرايط منحصر بفرد و ممتازي قرار دارد و هم در شيوه هاي فراوري و غني سازي اورانيوم به فناوري منحصربفردي دست يافته که بهره وري معادن کنوني را تا حد زيادي افزايش داده است و به همين دليل است که دستيابي دانشمندان جوان ايراني به شيوه جديدي براي به دست آوردن مقادير بزرگتر و عظيم‌تر کنسانتره اورانيوم، از معادن اورانيوم در معادن ساغند يزد باعث حيرت محافل غربي شده است.در همين رابطه رويترز نوشت: استفاده از تکنيک بيوتکنولوژي که براي توليد کيک زرد به کار مي‌رود، باعث کاهش هزينه و افزايش بازدهي توليد کيک زرد يا اکسيد اورانيوم کنسانتره مي‌شود که درواقع مرحله اول توليد چرخه سوخت است .

رويترز به نقل از تلويزيون ايران گزارش داد: مرحله اوليه توليد چرخه سوخت است، از اين پس با اين تکنيک بيوتکنولوژي توليد خواهد شد.روش پيشين براي تهيه کنسانتره اورانيوم بکارگيري اسيدهاي آلي جهت محلول کردن اکسيداورانيوم بود، که بکار گيري اين نوع اسيدهاي آلي باعث وارد شدن مواد تجزيه‌ناپذير آنها به چرخه محيط زيست و تخريب آن مي‌شود. اما استفاده از باکتري‌هاي و تکنيک بيوتکنولوژي تجزيه اين مواد را آسان مي کندو آسيبي به محيط زيست وارد نمي سازد

http://www.asriran.com/fa/pages/?cid=66570

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]اما اين همه ماجرا نيست.ايران هم از لحاظ منابع اورانيوم در شرايط منحصر بفرد و ممتازي قرار دارد و هم در شيوه هاي فراوري و غني سازي اورانيوم به فناوري منحصربفردي دست يافته که بهره وري معادن کنوني را تا حد زيادي افزايش داده است و به همين دليل است که دستيابي دانشمندان جوان ايراني به شيوه جديدي براي به دست آوردن مقادير بزرگتر و عظيم‌تر کنسانتره اورانيوم، از معادن اورانيوم در معادن ساغند يزد باعث حيرت محافل غربي شده است.در همين رابطه رويترز نوشت: استفاده از تکنيک بيوتکنولوژي که براي توليد کيک زرد به کار مي‌رود، باعث کاهش هزينه و افزايش بازدهي توليد کيک زرد يا اکسيد اورانيوم کنسانتره مي‌شود که درواقع مرحله اول توليد چرخه سوخت است . [/quote]

تا به حال از این نوآوری خبری ندیده بودم :evil:

ایول دارد ....

این آمریکا حق دارد اینقدر پایین و بالا بپرد .... ایرانی که گاز صادر کند نفت صادر کند و سوخت هسته ای هم صادر کند ....

این قدر قعطنامه صادر کنند تا جانشان در رود :evil:

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]دست نصیر ایرانی عزیز هم درد نکنه نصیر جان چرا واسه ما این اخبارو نمیفرستی ! [/quote]

اختيار داري امين جان همه خبرها كه پيش شماست... :evil:

............
خود روسها حدود 1 ميليون 300 هزار تن ذخاير اورانيوم دارند

آنوقت چون ممكنه ايران از پلوتونيم حاصل از شكافت در رئاكتور بوشهر استفاده غير صلح آميز كنه اين مواد رو هم به صورت مجاني از كشور خارج مي كنند

و احتمالا با اين پلوتونيم بمب ديگري مي سازند :evil:

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[b]با سلام.
حق رو چه طور ميشه گرفت؟
اونا جانهايي رو گرفتند! ما يا به قصاص اعتقاد داريم يا به ديه!
خب اونام مثلا ديه(غرامت ) رو دادن!
حالا ما بايد چي كار كنيم؟
يه زماني امام سر ماجراي سلمان رشدي حكمي داد كه كل غرب به دست و پا افتادن! امام حكم داد كه خونش حلاله! مسلمونا هر جا كه پيداش كردن خلاصش كنن!
اما چه كسي اقدام كرد؟
حالا مجبوريم يه روز كاغذ دست بيگيريم بريم جلوي سفارت دانمارك يكبار جلوي سفارت هلند و....!
سخته آدم حكمي بده كه زندگي آدمهاي زيادي در گرو اون باشه!
من اولين بار كه توي اتوبان با 150 تا سرعت رفتم كلي كيف كردم! اما بعد به اين مسپله فكر كردم كه شايد حركات من باعث تصادف كسان ديگر شده باشه يا بدآموزي داشته يا به نحوي زندگي آدم ديگري بر اساس رفتار من لطمه ببينه!
شايد اگه ما اينقدر قدرت نفس داشتيم كه به دستور بزرگمون مطيع باشيم در هر شرايطي، و شك و ضعف نداشتيم در شرايط ديگري بوديم!
اما اصل اساسي در سيستم اطاعت از مافوقه!
چه ارتش چه بانك و ...ديگه!
نميدونم زدن اون ناو، به چه قيمتي تموم ميشد! اما شايد ارزش امتحانشو داشت!!!!
ديگه ايراني جماعت رو با هر لافي نمي چرخوندن!!![/b]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote] من اولين بار كه توي اتوبان با 150 تا سرعت رفتم كلي كيف كردم! [/quote]
با همون رنو دیگه! :evil: :evil:

[quote] نميدونم زدن اون ناو، به چه قيمتي تموم ميشد! [/quote]
به قیمت موشک باران بندر عباس

به قیمت نابودی بقیه ناوچه ها

به قیمت نابودی بقیه سکوهای نفتی

به قیمت نابودی اقتصاد مملکت

به قیمت ورشکستگی

به قیمت قیمت پایمال شدن خون هزاران نفری که تا قبل از اون واقعه جونشون رو برای پیروزی در جنگ داده بودند.

به قیمت ...

بازم بگم؟

مطمئن باش مسئولین اون موقع از من و شما بیشتر حالیشون بوده که همچین تصمیمی گرفتن.

یاد صحبت یکی افتادم که میگفت : هر چیزی رو باید در شرایط خودش بررسی کرد نه 20 سال بعد.

ولی گویا بعضی ها این رو قبول ندارند و ....

امان از احساسات

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]درحال حاظر غیر از معدن بندرعباس ، ایران از مدام یک از معادن خود استخراج اورانیم انجام می دهد ؟؟

منظورم معادن در دست احداث نیست بلکه معادنی است که در حال استخراج اورانیم هستند[/quote]

اعلام معادن جديد و ميزان تخميني اونها فعلا بدلايل امنيتي مقدور نميباشد.
فقط در همين حد بدونيد كه معدن ديگه اي در يزد با غناي بيشتري كشف شده كه نياز به خريد زمينهاي كشاورزي اطراف هست. همينطور در شمال كشور منبع بسيار غني ديگه اي هست كه فعلا مسكوت مانده. تعداد و ميزان فعلا اهميتي نداره. بيشترين اهميت در كارخانه هاي تبديلي به كيك زرد هست كه در خبر به اون اشاره شد.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
چه اخبار خوشحال‌کننده‌ای. من همیشه فکر می‌کردم ایران کمبود ذخایر اورانیوم دارد. اگر واقعاً اینطور باشد که دوستان گفته‌اند (معادن کشف نشده‌ی بسیار) می‌توان دهان همه‌ی مخالفان انرژی هسته‌ای را برای همیشه بست.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
برادر من حرفهای شما در مورد احساسات من رو یاد فوت فرزند پیامبر و برخورد عمر ابن خطاب انداخت .
فرزند امام فوت شدن و زنها گریه و زاری و مویه می کردن و عمر ابن خطاب با تازیانه به اونها می زد و می گفت گریه نکنین و از این حرفها که مرد گریه نمی کنه و و...... پیامبر که جانم فدای او رسیدن و ایشون رو ملامت کردن و گفتن احساسات عیبی نداره اونها دلشون میشوزه و از روی محبت و عاطفه گریه می کنن تو چه حقی داری از این کار جلوگیری می کنی فقط نباید به خدا کفر گفت و گرنه خالی کردن احساسات مشکلی نداره.

اونم به نظر برای زن که مظهر عطوفت و مادری هست.

اما در مورد این ماجرا تمام شواهد و قراین نشان از عمدی بودن این عمل داره اخر چه کسی و چه عقل سالمی این رو قبول می کنه سطح مقطع راداری اف ۱۴ و ایرباس یکی باشه.
اهداف اون رو هم دوستمون امباسودر گفتن.

اما در مورد دستور امام در سال 63 64 بود و ورود اولین ناو به خلیج فارس شاید اگر اون زمان این ناو رو به قعر دریا فرستاده بودیم به اینجا نمی کشید که سال ۶۷ توی ابهای خودمون به این کار دست بزنن.
و اینم اضافه کنم تا 5 ک م اون ناو پیش رفته بودن نیروهای ما و اگر می تونستن تا 5 ک م رو بدون اطلاع سیستم های ناو برن جلو به نظرم ضربه زدن هم چندان سخت نبوده حالا شده با چند قایق انتهاری.

اما در مورد این دستور امام باید بگم از دو دیدگاه میشه قضیه رو نگاه کرد از دید یک رهبر مثل تمام رهبرهای جهان پس میشه در قالب یک توصیه از اون صرف نظر کرد و حمله رو انجام نداد مثل خیلی مواردی که در دنیا برای رهبرها و زیر دستان پیش می اد.
ولی دیدگاه امام و امام در تشیع یک معنای کامل داره و یعنی دستور ایشون بنا بر اختیار هم باید انجام بشه و فقط باید اطاعت محض کرد و طبق این نظر اقایونی در دولت های گذشته غلت کردن و بیجا کردن حرف امام رو روی زمین گذاشتن.
امام توصیه زیاد می کرد و اقایون هم گوش نمی دادن و اخرش هم معلومه فقط ضرر کشور.
مثل اون در قران هم اومده مثلا توصیه خدا به ادم و هوا برای نخوردن از درخت ممنوعه که توصیه بود ولی دیدیم چه بلایی سر نوع بشر اومد.

نمونه دیگش دستور امام برای حمله پی در پی به دشمن که این دستور امام در چند سال اخر جنگ زمین موند و عراق در جنوب 11 ردیف مواضع پدافندی ساخت و دیگر امکان حمله از جنوب از بین رفت و عملیات فاو و سلیمانیه از روی ناچاری با وجود نظر غیر موافق ارتش انجام شد و نتایج اون رو هم دیدیم و این فقط به خاطر سهل گرفتن توصیه های امام بود.

در ضمن وقتی امامی می گن من می جنگم این زیر دستان اون هستن که به خاری می خوان بکشنش و می گن ما نمی جنگیم.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
یه معدن دیگه هم بین یزد و کرمان در حوالی ........... هست که زیر کوه سیاه رنگی قرار داره که اهالی منطقه به خاطر اینکه زمستونها روی این کوه برف نمی نشسته، به زبون محلی بهش میگن «کوه بدبختو»! حالا معلوم شده که این کوه خوشبختو هست نه بدبختو!!

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[b]با سلام!
Blaze جا با رنو فقط ميشه 130 تارفت!!!! يعني ماشين نهايتا تا اين سرعت موتورش زنده ميمونه!!! :evil:
150 تا با پرايد بود! ماشين عين اين قطار برقي هاي ژاپني روي هوا حركت ميكرد!!! بعد يك زانتيا مثل گلوله از بغل من رد شد!! :evil:
و من فهميدم كه با 80 تا هم ميشه امن تر حركت كرد!!! :evil:
اما شما هم خوب پيگير رنوي من هستيا!!!! :evil:
================================================
به هر حال اون روز كه نزديم!!!!
اما از قديم گفتن كه حق گرفتنيه!
هيچ گرفتني هم بدون صرف هزينه ممكن نيست!!!
در نهايت خدامند روح رفتگان رو بيامرزه و به بازماندگانشون اين حافظه رو بده كه اين فاجعه رو هيچ وقت فراموش نكنن!!![/b]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[align=justify]خبرگزاري فارس: يك خبرگزاري عراقي ابعاد تازه‌اي از كشته شدن يك دانشمند سرشناس عراقي به دست سرويس‌هاي جاسوسي آمريكا و رژيم صهيونيستي را فاش كرد.

به گزارش فارس به نقل از خبرگزاري الدار العراقيه، اطلاعات جديد به دست آمده از كشته شدن "محمد الازميرلي " دانشمند معروف علم شيمي در عراق نشان مي‌دهد كه وي در سال 2004 در يك پايگاه آمريكايي در بغداد كشته شده است، اين دانشمند عراقي در سال 2003 و آغاز حمله آمريكايي ها به عراق بازداشت شد.
نيروهاي آمريكايي با اين بهانه كه وي يكي از نزديكان "صدام حسين " رئيس جمهور مخلوع عراق به شمار مي‌رود، وي را بازداشت كرده بودند.
الازميرلي متخصص علم شيمي و از معروف‌ترين دانشمندان پليمر در سطح جهان به شمار مي رفت، وي يكي از 200 نفري بود كه در آغاز جنگ نام وي در ليست افراد نزديك به صدام حسين قرار گرفت.
اين استاد دانشگاه قبل از بازداشت شدن در 26 آوريل 2003 در دانشگاه بغداد فعاليت مي‌كرد، آمريكايي‌ها در زمان بازداشت وي تمام كتاب‌هايش را مصادره كرده و برگه‌ها و كامپيوترش را نيز ربوده و بعد كتابخانه را به آتش كشيدند. با پايان تحقيقات آمريكايي‌ها از اين فرد، وي به سازمان جاسوسي رژيم صهيونيستي تحويل داده شد.
اين دانشمند شيمي 10 روز را در زندان ابوغريب زير انواع شكنجه‌ها گذراند و بعد از آن به يكي از زندان‌هاي محرمانه وابسته به موساد در عراق منتقل شد تا از سوي صهيونيست‌ها نيز مورد بازجويي قرار گرفته شود.
در فوريه سال 2004 و بعد از يك ماه از كشته شدن وي، صليب سرخ بين‌المللي خبر كشته شدن اين دانشمند عراقي و مصري الاصل را به خانواده وي اطلاع داد.
بر اساس گزارش الدار العراقيه اطلاعات رسيده حاكي از اين است كه وي در زندان موساد در عراق و با ضربه به پشت سرش كشته شده است، بعد از كشته شدن، جنازه وي به ابوغريب منتقل شد تا جزئيات قتل وي همچنان مخفي بماند.
بر اساس اين اطلاعات چهار دانشمند ديگر مصري متخصص در علم فيزيك در اين مدت به دست صهيونيست‌ها در عراق كشته شده‌اند كه پرونده آنها همچنان باز نشده است.

لينك خبر : http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8904201091[/align]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.