Recommended Posts

ميبخشد ولي من كاملا متوجه نشدم كدام مورد مايه حقارت اين آنگولاساكسون كج و كوله است ؟ اينكه اينهمه وقت پشت در ايستاده تا در آخر آقاي احمدي نژاد را زيارت كند؟ يا اينكه ايشان راه افتاده آمده سالروز انقلاب اسلامي را تبريك بگويد ؟ يا شايد اينكه دير رسيده و آخر صف است ! :| واقعا متوجه نشدم چه شد اين آقاي اينگليسي در اين صحنه حقير شد يك نفر با پاسخ خود كمكم كند از جهالت بيرون آيم

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[align=center]موافقت طالبانی با اعدام 'علی شیمیایی' [/align]


علی حسن المجید به جرم فرماندهی بمباران شیمیایی حلبچه و کشتار شیعیانی که در سال 1991 دست به شورش زدند به اعدام محکوم شد
جلال طالبانی، رئیس جمهور عراق پس از پنج ماه تأخیر حکم اعدام علی حسن المجید، پسرعموی صدام حسین را امضا کرد، تعیین تاریخ اعدام به عهده نخست وزیر است.
علی حسن المجید که در زمان حکومت صدام حسین مشاغل مهم نظامی، از جمله وزارت دفاع را به عهده داشت در 24 ژوئن گذشته به جرم فرماندهی بمباران شیمیایی شهر کردنشین حلبچه در سال 1989 و کشتار شیعیانی که در سال 1991 دست به شورش زدند به اعدام محکوم شد.

مخالفان صدام حسین پس از بمباران حلبچه به علی حسن المجید لقب علی شیمیایی دادند.

با اینکه حکم اعدام علی حسن المجید در سپتامبر گذشته به تأیید دیوان عالی عراق رسید اما اختلاف بر سر اعدام سلطان هاشم و حسین رشید محمد، دو تن دیگر از فرماندهان بلندپایه نظامی عراق که همراه با علی حسن المجید محاکمه و محکوم شده بودند، باعث تأخیر در اعلام موافقت رئیس جمهور عراق با اعدام علی حسن المجید شد.

با این حال هنوز تصمیمی در مورد اعدام سلطان هاشم و حسین رشید اعلام نشده است.

سلطان هاشم که در سال 1995 جانشین علی حسن المجید در مقام وزارت دفاع شد، حدود پنج ماه پس از سقوط بغداد خود را با وساطت داوود باغستانی، رئیس سازمان حقوق بشر کردستان عراق و با اخذ تعهد نسبت به اینکه با او خوش رفتاری خواهد شد تسلیم کرد اما دادگاه او را نیز همراه با علی حسن المجید به جرم نقش داشتن در کشتار شیعیان شورشی، معروف به عملیات انفال، به اعدام محکوم کرد.

طارق هاشمی، معاون رئیس جمهور عراق که از اعراب سنی مذهب است مخالف جدی اعدام سلطان هاشم است و استدلال می کند که او تنها به دستور مافوق عمل می کرده و نظامی خوشنام و محبوبی بوده که نباید همچون علی حسن المجید با وی رفتار شود که به قساوت و بیرحمی مشهور بوده است.

حسین رشید محمد نیز که همراه با سلطان هاشم و علی حسن المجید به اعدام محکوم شده، در زمان صدام حسین، رئیس ستاد ارتش بوده است.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
دوستان حق انتقاد سازنده و پیشرو حق شهروندی و قانونی همه است اما نه توهین و گفتن دروغ. خود رئیس جمهور در بحثهای دا نشگاهی شرکت کرده و انتقاد هم شنیده. و من فکر نمیکنم که کسی جلو سازندگی را سد کنه چون این آزادی و تنوع فکری ست که ثمره اش آبادی و پیشرفت است. رشد دمکراسی زمان میبره، این راه را یکشبه نمیشه رفت آزادی را نه میشه وارد کرد و نه تزریق، این یک سیر تکاملی است که در دراز مدت ثمر میدهد به بار مینشیند. ما بایستی از خود شروع کنیم و از فرزندانمان. یک مثال از صادر کردن دمکراسی را همین بیخ گوشمون ناظر هستیم، عراق و افغانستان

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
من خیلی معذرت می خوام که این حرف رو می زنم ها ولی لطفا نگید در ایران همجنسگرا وجود نداره مثل این می مونه که بگی در ایران چشن آبی وجود نداره یا کسی پیدا نمی شه مو هاش خرمایی باشه . بعضی ها پسر زاده می شن و بعضی ها دختر و بعضی ها ( خیلی ببخشیدا ) بین این دو تا گیر می کنند . در واقع بحث اصلی ما آقای احمدی نژاد هست . متاسفانه من دل خوشی از آقای احمدی نژاد ندارم . در زمان آقای خاتمی ایران خیلی بهتر بود . :| :|

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
عصر ایران - باراک اوباما نامزد دموکرات ریاست جمهوری آمریکا در مصاحبه اختصاصی با روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارانوت، قول داد: به تعهدات سستی ناپذیر آمریکا در قبال امنیت اسرائیل، اجرای دیپلماسی ستیزه جویانه در برابر ایران و تلاش جهت فراهم ساختن زمینه صلح برای اسرائیل پایبند بماند.

به گزارش عصر ایران (asriran.com) به نقل از روزنامه یدیعوت آحارانوت، زمانی که اوباما مبارزات انتخاباتی خود را آغاز کرد، کمتر کسی می دانست که او نام حسین را با خود یدک می کشد. رقبای سیاسی اوباما با افشای این حقیقت سعی کردند که وی را به عنوان یک مسلمان طرفدار اعراب معرفی کنند.

ظرف چند هفته گذشته، رقبای وی شایعاتی را پخش کردند مبنی بر اینکه اوباما به یک مدرسه مذهبی اسلامی در اندونزی که به عنوان کمپ آموزش تروریستی مورد استفاده قرار می گیرد، می رفته است.

این در حالی است که وی با دادن پاسخ های مکتوب به روزنامه یدیعوت آحارانوت، به شرح دیدگاه های خود را در برابر اسرائیل، فلسطینیان و ایران پرداخته است.

مصاحبه وی بدین شرح است:

سناتور اوباما، دو سال پیش برای اولین بار سفری به اسرائیل داشتید. چه تاثیری از این سفر گرفتید و آیا به اطلاعات جدیدی در مورد اسرائیل دست یافتید؟

- سفر سال 2006 به اسرائیل، تاثیر ماندگاری بر من گذاشت. همواره به وضعیت دشوار موجود در اسرائیل و نیاز مردمان آن به برقراری امنیت و صلح اشراف داشتم. اما هیچ چیز نتوانست جایگزین تاثیری شود که از این سفر گرفتم.

برای سال های طولانی، اسرائیل به عنوان یک دوست خوب کاخ سفید در نظر گرفته شده است. آیا این دوستی در صورت انتخاب شما به عنوان رئیس جمهور نیز ادامه می یابد؟

- قطعا همین طور خواهد بود. این دوستی به همراه تعهد به برقراری امنیت برای اسرائیل با من به کاخ سفید انتقال خواهد یافت. روابط آمریکا و اسرائیل ریشه در منافع، ارزش ها و تاریخ مشترک و دوستی عمیق بین مردمان آن دارد.

در مبارزات انتخابی تان گفته بودید که تلاش های سختی را برای برقراری صلح بین اسرائیل و فلسطینیان آغاز خواهید کرد. طرح شما در این زمینه چیست و چگونه تصور می کنید در راهی که بیشتر روسای جمهور آمریکا در آن ناکام بوده اند، موفق خواهید شد؟

- می دانم که اسرائیل تا چه حد خواهان صلح است. اصولی که در این زمینه مرا هدایت می کند، عبارتند از: 1 ) امنیت اسرائیل باید تضمین شده باشد؛ 2 ) وضع موجود در طولانی مدت بدین شکل نخواهد ماند و تنها ضمانت تامین امنیت، توسل به راهکار مذاکره با فلسطینیان برای تشکیل دو کشور خواهد بود؛ و 3 ) اسرائیل باید یک کشور یهودی باقی بماند و کشور فلسطین نیز باید به بقاء خود ادامه دهد.

این در حالی است که موفقیت در این راه تضمین شده نیست. اسرائیل باید مطمئن باشد که رهبری فلسطین به صلح پایبند است و از توان لازم برای دنبال کردن تعهدات خود برخوردار است. پیشنهاد ما این است که پای میز مذاکره بنشینید اما اعتمادسازی را تا زمانی که طرف فلسطینی نیز آن را دنبال کند، به تعویق اندازید.

شما گفته بودید که آماده مذاکره با "دشمنان" آمریکا هستید. برخی از اسرائیلیان تردید دارند که تنها با مذاکره با رهبران ایران، بتوان آنها را از تولید سلاح هسته ای منصرف کرد. چنانچه راهکار دیپلماسی با شکست مواجه شود، آیا از اعمال زور علیه ایران همانطور که اسرائیل علیه عراق در سال 1981 استفاده کرد، حمایت می کنید؟

- معتقدم نیستم که دیپلماسی به تنهایی بتواند جلوی روند هسته ای ایران را بگیرد. به نظر من برای دستیابی به این هدف، باید تمامی جنبه های قدرت ملی خود را به کار بندیم. در حال حاضر ایران مهمترین تهدید علیه اسرائیل به شمار می رود. محمود احمدی نژاد رئیس جمهوری ایران همچنان بر موضع خود در مورد انکار هولوکاست و تقبیح اسرائیل پافشاری دارد. تهدید در مورد نابودی اسرائیل نباید به عنوان لفاظی در نظر گرفته شود.

تهدید از طرف ایران، واقعی است و هدف من به عنوان یک رئیس جمهور، از بین بردن این تهدید است. پایان جنگ با عراق، به عنوان یک گام مهم در دستیابی به این هدف تلقی می شود، زیرا این اقدام، انعطاف پذیری ما را در زمان مقابله با ایران افزایش می دهد. اشتباه نکنید؛ ایران بزرگترین ذینفع استراتژیک جنگ عراق است و من قصد دارم این رویه را تغییر دهم.

پیشنهاد من در مورد ایران مبتنی بر دیپلماسی ستیزه گری است. من گزینه نظامی را از دستور کار خارج نمی کنم. اما همچنان معتقدم که در زمان دولت کنونی، ما شاهد افزایش تهدیدات بوده ایم که من قصد تغییر آن را دارم.

زمان برای مذاکره مستقیم با ایرانیان و ارائه مناسبات روشن به آنها از جمله پایان بخشیدن به تعقیب برنامه هسته ای، حمایت از تروریسم و تهدید علیه اسرائیل و کشورهای دیگر منطقه، فرا رسیده است. برای دستیابی به این هدف باید برای ارائه راهکارهای تشویقی همچون برقراری روابط بهتر و یکپارچگی با جامعه بین الملل و غیر تشویقی همچون اعمال تحریم های بیشتر، آماده باشیم.

من اعمال این تحریم ها را از طریق سازمان ملل دنبال می کنم و دوستانمان در اروپا و کشورهای حاشیه خلیج فارس را به اعمال فشار اقتصادی علیه ایران در خارج از محدوده سازمان ملل ترغیب می سازم.

برخی از افراد در اسرائیل و شماری از رهبران یهودی آمریکا معتقدند شما به دلیل پیشینه مسلمانتان، نسبت به اعراب نظر موافق تری دارید. نظر شما در این خصوص چیست؟

- در ابتدا باید حقایقی را روشن سازم. من مسلمان نیستم و هرگز هم مسلمان نبوده ام. هرگز در مدرسه مذهبی اسلامی حضور نداشته ام و برای شروع کارم به قرآن سوگند نخورده ام. من یک مسیحی متعهدم. در دوران کودکی چهار سال در اندونزی زندگی کرده و در آنجا در مدارس غیر مذهبی تحصیل کرده ام و برای شروع وظایف کاریم به انجیل سوگند خورده ام.

افرادی که این حقایق را می دانند، نسبت به تعهدات من در قبال امنیت اسرائیل و روابط اسرائیل - آمریکا نگران نیستند. من از حمایت فراگیر در میان جامعه یهودیان که مرا بهتر می شناسند و جامعه یهودیان در شیکاگو هستند، برخوردارم. ممکن است ریشه خانوادگی آفریقایی و برخورداری از تجربه زندگی در اندونزی به من امکان دهد تا دیپلماسی موثرتری را در برابر جهان مسلمان پیاده کنم. من از این توانایی درجهت منافع آمریکا و امنیت اسرائیل بهره خواهم گرفت و امیدوارم این رویه به برقراری روابط بهتری بین مسلمانان و کشورهای ما بینجامد.

مردک ابله! نگفتم این مردک بیاد کار مارو سخت تر می کنه؟! این می خواد با دیپلماسی مارو بپیچونه! قابل توجه افرادی که می گن من تخیلیم!

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

دوستان حق انتقاد سازنده و پیشرو حق شهروندی و قانونی همه است اما نه توهین و گفتن دروغ


خود رئیس جمهور در بحثهای دا نشگاهی شرکت کرده و انتقاد هم شنیده


وقتي درب دانشگاه را ميبندند ! 90٪ دانشجويان دانشگاه كه عمدتا دگر انديشند را در جلسه كه چه عرض كنم ! آن روزخاص حتي درون دانشكده راه نميدهند !!!
و عده اي دانشجو !!!‌نميدانيم از كجا ميايند با اتوبوس و وارد جلسه رپيس جمهور ميشوند
لطفا صاف درون چشمان ما ذل نزده و دروغ نگوييد :|


ما بایستی از خود شروع کنیم و از فرزندانمان


پس اول خودمان ياد بگيريم حقايق را ببينيم !!

یک مثال از صادر کردن دمکراسی را همین بیخ گوشمون ناظر هستیم،

بگذاريد من مثال بزنم :
1- بيخ گوشمان تركيه !(كشوري دموكرات كه حداقل مشكلات غير دموكراتيكش در حال حل شدن است. مثل آزادي حجاب كه جديدا حل شد)
2- بيخ گوشمان امارات (پادشاهي شيخ نشيني!!) متحده عربي
3- بيخ گوشمان حتي همين جمهوري اسلامي (غير دموكراتيك) پاكستان !
چرا كشورهاي جنگ زده و بازيچه اسم دموكراسي را مثال مياوريد؟

حتي در اين كشورهاي جهان سومي عقب مانده و غير دموكراتيك
كه وقتي ما مشروطه داشتيم اينها پادشاه هم به زور داشتند
امروز روند دموكراسي و اميد به نهادينه شدن دموكراسي بسيار روشن تر از ايران است

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
شما دارید پاکستان رو با جمهوری اسلامی ایران مقایسه می کنید؟! :| به یک نفر باید چطور بگن برو دیگه؟! اگر تا حالا حمایت های آمریکا نبود مشرف رو از کشور پرت می کردن بیرون!

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
حسين اوباما ؟
اگر مسلمان نيست نام حسين را از كجا آورده ؟
فكر كنم ايشان هم مبدل به صدام حسين شود و گزينه نظامي را كوركورانه پيش بگيرد
البته جناب اوباما يك حسن هم دارد
احتمالا اگر آقاي احمدي نژاد برايش نامه بنويسد به چند دليل او جواب نامه را خواهد داد
1- چون احتمالا احمدي نژاد او را حاج حسين خطاب خواهد كرد :|
2- چون اوباما دوست دارد با بوش فرق داشته باشد
3- چون احمدي نژاد او را سياهي ستمديده و برادر خود خواهد خواند و احتمالا به اوباما بر ميخورد يك چيزي در جواب رپيس جمهور ميگويد ها !

يك نكته ديگر :
دشمنان ميگفتند جرج بوش از جنس احمدي نژاد است ! مذهبي و ساده و كمي هم كم آي كيو؛
حالا بايد بگرديم يكي از جنس اوباما پيدا كنيم براي دور بعدزبيندازيم به جان آمريكاي جنايت كار ...

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

يك نكته ديگر :
دشمنان ميگفتند جرج بوش از جنس احمدي نژاد است ! مذهبي و ساده و كمي هم كم آي كيو؛
حالا بايد بگرديم يكي از جنس اوباما پيدا كنيم براي دور بعدزبيندازيم به جان آمريكاي جنايت كار ...


اول اسمش باراکه! دوما! اگر جرج بوش ربع ایکیوی آقای احمدی نژاد رو داشت مشکلی نداشت! بطور کل! امروز یکی از مصاحبه هاش رو سی.ان.ان پخش می کرد خداییش غش کردم از خنده! :| :|

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
newday جان برادر من یه چیزایی می گی باعث می شی اخراجت کنن هااااا اینایی رو که شما می گی ما هم بلدیم بگیم ... هرچی این لیچ بیچاره گفت اینا سروته یه کرباسن ما گوش نکردیم حالا بیا اینم اوباما . خاک بر سر صهیونیستت کنن.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

شما دارید پاکستان رو با جمهوری اسلامی ایران مقایسه می کنید؟! :| به یک نفر باید چطور بگن برو دیگه؟! اگر تا حالا حمایت های آمریکا نبود مشرف رو از کشور پرت می کردن بیرون!


خودش انتخابات برگزار كرد
در همان انتخابات حزبش سوم شد !
و در ضمن به نتيجه انتخابات احترام گذاشت
به اين ميگويند دموكراسي
حالا فكر كنيد در ايران انتخاباتي برگزار شود كه يك طرفش حكومت جمهوري اسلامي باشد !!! :| (جك گفتم !‌نه ؟ )

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

newday جان برادر من یه چیزایی می گی باعث می شی اخراجت کنن هااااا
اینایی رو که شما می گی ما هم بلدیم بگیم ...


:| نه من كه چيزي نگفتم كه :|

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

newday جان برادر من یه چیزایی می گی باعث می شی اخراجت کنن هااااا
اینایی رو که شما می گی ما هم بلدیم بگیم ...


:| نه من كه چيزي نگفتم كه :lol:

بی خیالش بابا
من نه سر پیازم نه ته پیاز :|

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر


يك نكته ديگر :
دشمنان ميگفتند جرج بوش از جنس احمدي نژاد است ! مذهبي و ساده و كمي هم كم آي كيو؛
حالا بايد بگرديم يكي از جنس اوباما پيدا كنيم براي دور بعدزبيندازيم به جان آمريكاي جنايت كار ...


اول اسمش باراکه! دوما! اگر جرج بوش ربع ایکیوی آقای احمدی نژاد رو داشت مشکلی نداشت! بطور کل! امروز یکی از مصاحبه هاش رو سی.ان.ان پخش می کرد خداییش غش کردم از خنده! :lol: :|


بله ميدانم باراك است
ولي در اين مقاله نوشته بودند پسنود حسين هم دارد
شايد باراك حسين اوباما باشد

در ضمن در هوش سرشار جناب آقاي رپيس جمهور هم هيچ شك و ترديدي نيست

مخلصيم :|

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

یک مثال از صادر کردن دمکراسی را همین بیخ گوشمون ناظر هستیم،


بگذاريد من مثال بزنم :
1- بيخ گوشمان تركيه !(كشوري دموكرات كه حداقل مشكلات غير دموكراتيكش در حال حل شدن است. مثل آزادي حجاب كه جديدا حل شد)
2- بيخ گوشمان امارات (پادشاهي شيخ نشيني!!) متحده عربي
3- بيخ گوشمان حتي همين جمهوري اسلامي (غير دموكراتيك) پاكستان !
چرا كشورهاي جنگ زده و بازيچه اسم دموكراسي را مثال مياوريد؟

دوست عزيز معلوم هست چه مي گوييد ! فكر مي كنيم بايد من هم كمي در مورد كشورهاي مورد اشاره شما حرف بزنم :
1- تركيه : حكومت در دست نظاميان لاييك قبضه است بطوري كه راحت مي توانند جلوي هر تصميم بر ضد اصول لاييسم را بگيرند. آزادي حجاب در مدارس و دانشگاهها نتيجه سالها تلاش سياسيون و اكثريت مسلمان تركيه است كه روندي تدريجي دارد و ربطي به دموكراسي آمريكايي ندارد (دموكراسي آمريكايي را در اخراج مسلمانان و تبعيض نژادي مي بينيم !)

2- امارات : اين مثال واقعا خنده دار است . امارات كشور حكومت مطلقه شاهنشاهي كه كسي جرات ندارد حرفي در اين كشور آمريكا دوست بزند. كلمه انتخابات و راي و نظر مردم كه از ويژگي هاي حتمي دموكراسي است در اين كشور تابحال ديده نشده !

3- پاكستان : همين بس آقاي مشرف كه با كودتاي نظامي سر كار آمد بايد هم عواقب اينكار را بكشد ضمن اينكه پاكستان هنوز تحت تاثير ترور بي نظير بوتو است و حزب او به همين خاطر روي موج احساسات مردم سوار است.پاكستان لااقل به لحاظ دموكراسي به پاي ايران نمي رسد
و اما كلمه خوشرنگ دموكراسي
دموكراسي واقعي در هيچ جايي يافت نمي شود و اصلا دموكراسي واقعي امكان پذير نيست در جايي مثل فرانسه كه مثلا مهد دموكراسي است كسي راجع به ه و ل و ك ا س ت صحبت كند فردا در زندان است :|

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.