Recommended Posts

حامد و مهدی (خوش اومدی) عزیز لطفا اخبار نظامی رو در تاپیک اخبار نظامی منطقه و جهان ارسال کنید. سپر موشکی آمریکا چماقی است اول بر سر روسیه و چین و بعد بر سر تمام کشورهای جهان حتی متحدین آن!

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
ما با ظلم اسراپيل مخالفيم و اين از بزرگترين افتخاراتمونه كه حامي مظلوم و دشمن ظالم هستيم

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
ویژه_صبح نیوز:نخست وزیر ایتالیا می گوید: دیگر تردیدی باقی نمانده است که ایران در جهت مسلح شدن به بمب اتمی گام بر می دارد و دستیابی این کشور به سلاح اتمی نزدیک است.

به گزارش”صبح”به نقل از رادیو فردا،آقای برلوسکونی پنج شنبه شب در حاشیه مراسم افتتاح بنیاد «مدی ایدا» که توسط جوزپه پیزانو، وزیر کشور سابق ایتالیا بنیانگذاری شده است، اظهار داشت: «مشکل ایران به شدت ما را نگران ساخته است زیرا تا امروز نتوانستیم تلاش های ایران برای دستیابی به انرژی هسته ای برای استفاده تسلیحاتی را متوقف سازیم.»

نخست وزیر ایتالیا با ادعای اینکه دستیابی ایران به بمب اتمی نزدیک است افزود: «آن لحظه ای که اسراییل مطمئن شود ایران موفق به ساختن بمب هسته ای شده است، دیگر کسی نخواهد توانست این کشور را از حمله نظامی بازدارد.»
برلوسکونی به طور غیر مستقیم حتا به امکان استفاده اسراییل از تسلیحات اتمی برای متوقف ساختن برنامه های هسته ای ایران اشاره کرد.
وی در خاتمه گفت: «اگر در فرصت کم باقیمانده ایران را خلع سلاح اتمی نکنیم، فاجعه ای با ابعاد نگران کننده رخ خواهد داد.»

کشورهای غربی ایران را متهم می کنند که در پوشش برنامه اتمی اش به دنبال ساخت سلاح هسته ای است ولی تهران این ادعا را رد کرده و این برنامه را دارای ماهیت صلح آمیز می داند.

همزمان با اظهارات آقای برلوسکونی، وزیر امور خارجه ایتالیا، فرانکو فراتینی نیز در میزگردی در رابطه با چین، مسئله اتمی ایران را مطرح کرد.

وزیر امور خارجه ایتالیا از چین به عنوان «یکی از عوامل موثر که می تواند نقش بسیار مهمی در تلاش برای جلوگیری از گسترش برنامه اتمی ایران داشته باشد» یاد کرد.
فرانکو فراتینی گفت: «ما باید چین را قانع سازیم که نقشی موثر و سازنده چون نقشی که در پرونده اتمی کره شمالی داشت در رابطه با پرونده اتمی ایران نیز به عهده گیرد.»
چین اعلام کرده است که در مذاکرات میان ایران با نمایندگان کشورهای موسوم به گروه پنج به علاوه یک، لی ژیائو ژانگ، ماعون وزیر امور خارجه خود را به نشست ژنو اعزام می کند.

http://www.sobhnews.com/international/9590/

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
تلاش ضدایرانی العربیه با تبلیغ کتابی ضد اعراب
اين كتاب، توسط يك زن امريكايي به نام "جويا بلوندل سعد" نوشته شده و ترجمه فارسي آن توسط نشر كارنگ و ترجمه عربي آن هم در دمشق منتشر شده است. در بعضی نوشته ها عربها افرادی صحراگرد ،نیرنگ باز وسوسمار خوار معرفی شده اند" ...
اگرچه از گفته ها و عملكردهاي اخير مقامات امريكا و رژيم صهيونيستي به روشني پيداست كه اختلاف افكني بين ايران و اعراب از يكسو، و شيعه سني را از سوي ديگر را به طور جدي در دستور كار حود قرار داده اند، اما در اين ميان همراهي و هماهنگي برخي كشورها و رسانه ها با اين خط تيليغاتي تامل برانگيز است.

به گزارش سرویس بین الملل «فردا»، شبكه العربيه كه وابسته به خاندان سعودي است در اين زمينه از هيچ كوششي فروگذاز نمي كند. اين شبكه كه به تازگي سايت فارسي خود را هم راه اندازي كرده است امروز در مطلبي به معرفي كتابي درباره ديد ايرانيان نسبت با اعراب پرداخت.

بنابراین گزارش در اين مطلب كه عنوان آن : "چهره عرب درادبیات نوین فارسی: صحراگرد، نیرنگ باز و"سوسمارخوار" مي باشد، آورده است: اگرچه رباعیات شاعر بزرگ ایران عمر خیام سالیان دراز است که عربها را به وجد می آورد ولیکن کتاب جدیدی منتشر گردیده که چشمان عربها را به تصویری که از آنان در بعضی از تالیفات فارسی زبان رسم شده است می گشاید، بطوریکه در بعضی نوشته ها عربها افرادی صحراگرد ،نیرنگ باز وسوسمار خوار معرفی شده اند".

اين كتاب، توسط يك خانم امريكايي به نام "جويا بلوندل سعد" نوشته شده و ترجمه فارسي آن توسط نشر كارنگ و ترجمه عربي آن هم در دمشق منتشر شده است.

محور نظرات نویسنده اين كتاب تبیین هویت ملی ایران از قرن نوزدهم بر اساس ستیز با غیر خودی وبخصوص با عربها صورت گرفته است. در فصل اول اين كتاب نويسنده چهره ترسیم شده از عربها را در تالیفات پنج نویسنده ایرانی یعنی : محمد علي جمال زاده، صادق هدايت، صادق چوبك، مهدي أخوان ثالث، ونادر نادرپور مورد مطالعه قرارداده و با تعميم برخي نظرات اين 5 نفر به كل ايرانيان معاصر به نتيجه مذكور رسده است. نويسنده نگاهي هم به آثار چند نويسنده زن از جمله فروغ فرخزاد، طاهره صفارزاده، وسيمين دانشور داشته و آنها را كمتر از مردان عرب ستيز دانسته است.

العربيه با نقل جملاتي از ناشر كتاب، ظهور اين پديده را مربوط به دوران رضاخان دانسته و نوشته است:" معلوم می شود که لااقل در موضوع عرب ستيزی، تقريبا تمام صاحب قلمان ما ، در تبعيت و تاييد درخواست های رضا شاهی با او همصدا و همراه بوده اند ".

اين شبكه هيچ اشاره اي به تلاشهاي چشمگير ايران براي وحدت ملتهاي منطقه و سياست خارجی جدي كشورمان مبني بر حمايت از كشورهاي اسلامي و برادران مسلمان نكرده است و بطور تلويحي ايرانيان را مخالف اعراب معرفي كرده است.

گفتني است علي رغم سياست هاي صلح جويانه و تنش زدا در تمامي دولتهاي پس از انقلاب در ايران، برخي كشورهاي عربي بويژه در سالهاي اخير نه تنها پاسخ مثبتي به اين تلاشها نداده اند، بلكه آشكار و پنهان به همكاري با دشمنان ايران براي ضربه زدن به كشورمان مي پردازند.

http://www.fardanews.com/fa/pages/?cid=56342

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
سرگئی لاوروف،وزير امور خارجه روسیه، گفته است که ايران نمی تواند به عضويت مشروط سازمان همکاری های شانگهای در آيد. به گزارش خبرگزاری های ايتارتاس و اينترفکس، سرگی لاوروف پس از نشست وزيران امور خارجه کشورهای عضو اين سازمان در دوشنبه، پايتخت تاجيکستان، اين موضوع را اعلام کرد. وی گفت:« موضوع توسعه سازمان همکاری های شانگهای از جمله الحاق ايران به آن در جلسه شورای وزيران خارجه اين سازمان مطرح نشد.» سازمان همکاری های شانگهای ۱۱ سال پيش برای مبارزه با تندروهای مذهبی و امنيت مرزها در آسيای مرکزی به وجود آمد. آقای لاوروف در پاسخ به پرسشی در خصوص آنکه آيا ايران می تواند به عضويت مشروط اين سازمان در آيد، گفت: «ايران نمی تواند موقعيت عضويت مشروط در سازمان همکاری های شانگهای را داشته باشد، چون از نظر حقوقی، در اين سازمان چنين وضعيتی وجود ندارد.» وزير امور خارجه روسيه تاکيد کرد:« موقعيت ناظر در سازمان همکاری های شانگهای وجود دارد که ايران شامل آن می شود.» کشورهای چين، قزاقستان، قرقيزستان، روسيه، تاجيکستان و ازبکستان اعضای دائم و کشورهای ايران، هند، مغولستان و پاکستان به عنوان ناظر در سازمان همکاری های شانگهای عضويت دارند. پيش از اين گزارش شده بود که کشورهای پاکستان و ايران خواستار عضويت کامل در سازمان همکاری های شانگهای شده اند. منوچهر متکی، وزير امور خارجه ايران، روز پنجم فروردين ماه، گفته بود که جمهوری اسلامی درخواست عضويت در سازمان همکاری های شانگهای را ارائه کرده است. آقای متکی گفته بود که تاجيکستان، ميزبان نشست آينده سران کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای، از عضويت ايران در اين سازمان پشتيبانی می کند. اين در حالی بود که بولات نورگاليف، دبير کل سازمان همکاری های شانگهای، روز ششم تير در ديدار با امامعلی رحمان، رييس جمهوری تاجيکستان، در دوشنبه اعلام کرد که مسئله الحاق ايران به سازمان همکاری های شانگهای به عنوان عضو کامل، بايد بر اساس اتفاق نظر همه شش کشور عضو سازمان انجام شود. این در شرایطی است که به گزارش خبرگزاری ریانووستی، از حدود دو سال پيش تاکنون، توسعه سازمان همکاری های شانگهای به حال تعليق در آمده است. پیش از این، ريچارد بوچر، معاون وزير امور خارجه آمريکا، روز ۲۱ فروردين، با تاکيد بر اين که احتمال چرخش سازمان همکاری شانگهای به سوی يک ائتلاف نظامی ضعيف است، از احتمال عضويت ايران در اين سازمان ابراز نگرانی کرده بود. منبع: InterFax قابل ذكر است عضويت مشروط نوعي از عضويت ميباشد كه كشوري را با گذاشتن شروطي عضو كامل ميكنند كه در صورتي كه آن كشور از شروط تخطي كند از پيمان اخراج ميشود كه چنين عضويتي در اساسنامه پيمان شانگهاي تعريف نشده و كشوري كه عضو كامل ميشود را نمي توان اخراج كرد. توضيح : STORM

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
نهادهای جاسوسی آمریكا تا پایان سال جاری میلادی گزارشی دیگر درباره ایران و فعالیت هسته‌ای آن ارائه می‌كنند. این مطلب را فارس از پایگاه خبری "عرب 48" اطلاع داد. در این خبر گفته می شود که سازمان‌های جاسوسی آمریكا در حالی سرگرم تهیه ارزیابی خود از برنامه هسته‌ای ایران هستند كه اسرائیل تمام تلاش خود را می‌كند تا با فشار بر آمریكا بر محتوای گزارش جدید تاثیر بگذارد. در گزارش پیشین نهادهای جاسوسی آمریكا كه سال گذشته منتشر شد، تاكید شده بود که ایران برنامه‌ای نظامی در فعالیت‌ هسته‌ای خود ندارد. برآورد‌های سال گذشته سازمان‌ جاسوسی ملی آمریكا كه به تأیید 16 آژانس جاسوسی این كشور رسیده بود اذعان كرد، آنچه این سازمان‌ها آن را برنامه تسلیحات هسته‌ای ایران ‌خواندند، از سال 2003 متوقف شده و تا اواسط سال 2007 از سرگرفته نشده است. نووستي

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
خاك توسراين عرب هاي پست قربون اعراب ايراني برم كه تو خرمشهرو اهوازو...مردونه وايسادنو غرورايراني روزنده نگهداشتند ومن به اونا تسليت مي گم كه خرهايي درعربستان وجوددارد كه متاسفانه زبان شان بازبان اعراب ايراني يكي است ضمنا دوستان آيا ميدانيددركل جهان فقط آمريكاوعربستان از مسافران ايراني انگشت نگاري مي كنند به عباس خيلي خرند.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
تصویر
يچارد برانسون، ميلياردر انگليسي و برت روتان مهندس امريکايي امروز دوشنبه
نسخه نهايي هواپيماي فضايي توريستي خود را با پرچم کهکشان بکر که قرار است در سال دو هزار و ده پرتاب شود رونمايي کردند.

به گزارش خبرگزاري فرانسه از لوس انجلس، اولين هواپيما با نام وايت کينگ تو از اشيانه خود در فرودگاه موجاو واقع در صد و پنجاه کيلومتري شمال لوس انجلس خارج شد.

اين هواپما با طول بال چهل و سه متر قادر به پرواز در ارتفاع پنجاه هزار پايي است.

برانسون گفت خروج اين هواپيما از اشيانه نشان مي دهد که نه تنها اين طرح طرحي ملموس است بلکه پيشرفت هاي محسوس و قابل توجهي نيز داشته است.



واحد مرکزی خبر

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
مسکو، 8 مرداد، خبرگزاری «ریا نووستی»/ مطبوعات پاکستان با محکومیت حملات موشکی دیروز به وزیرستان جنوبی نوشتند: نباید به نیروهای آمریکایی اجازه چنین تعرضاتی داده شود.
به گزارش خبرگزاری «ریا نووستی» از واحد مرکزی خبر روزنامه نوشت: نیروهای خارجی مستقر در افغانستان پیش از عملیات هیچ گونه اطلاعات امنیتی را مبادله نمی کنند. روزنامه اردو زبان نوای وقت هم این حملات را به نیروهای آمریکایی نسبت داد و نوشت: در این حملات 7 تن از طلاب یک مدرسه دینی کشته شدند.
در همین حال برخی از روزنامه های پاکستان از کشته شدن مدحت مصری عضو ارشد و طراح سلاحهای شیمیایی شبکه القاعده در وزیرستان جنوبی خبر دادند.
روزنامه جنگ در این باره نوشت دولت آمریکا برای تحویل مرده یا زنده وی پنج میلیون دلار جایزه تعیین کرده بود.
سخنگوی ارتش پاکستان در همین حال اعلام کرد: تحقیقات درباره این حمله ادامه دارد و تاکنون مشخص نیست چه کسی حمله کرده است.
روزنامه جنگ در گزارشی نوشت: نیروهای ارتش آمریکا و ناتو حمله را تایید کرده اند.
روزنامه دیلی تایمز به نقل از سخنگوی ارتش پاکستان نوشت: درحال جمع آوری اطلاعات درباره درست یا نادرست بودن کشته شدن این عضو ارشد القاعده است.
از سوی دیگر ژنرال طارق مجید رییس ستاد مشترک ارتش پاکستان در دیدار با ژنرال مارتین دمپسی قائم مقام فرمانده ارتش آمریکا در اسلام آباد با ابراز نگرانی از عملیات آمریکا در وزیرستان جنوبی گفت: این حملات روابط دو کشور را تحت تاثیر قرار خواهد داد.


http://pe.rian.ru/defense_safety/operatsia/20080729/115132015.html

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
پکن، 9 مرداد، خبرگزاری «ریا نووستی»/ یک مسئول بلند پایه سازمان همکاری های شانگهای روز چهارشنبه به خبرنگاران اطلاع داد که ایران، پاکستان و هند اطلاعات درباره افراط گرایانی که در خاک این کشورها عمل می کنند را به مرکز منطقه ای ضدتروریستی سازمان همکاری های شانگهای ارائه خواهند داد.

وی گفت: "پروتکل درباره ارائه چنین اطلاعات محرمانه ای روز 25 جولای منعقد شد".

بدین ترتیب، تنها کشور ناظر در چارچوب سازمان همکاری های شانگهای که این پروتکل را امضا نکرده است، مغولستان است.

اطلاعات درباره تروریستان در بانک اطلاعات مرکز منطقه ای ضدتروریستی سازمان همکاری های شانگهای ثبت می شوند.

به گفته این دیپلمات، اطلاعات نه تنها برای مبارزه با تروریسم، جدایی خواهی، افراط گرایی و قاچاق مواد مخدر، و بلکه برای بازداشت جنایتکاران نیز استفاده خواهد شد که سعی دارند از یک کشور به کشور دیگر عضو و یا ناظر در سازمان همکاری های شانگهای فرار کنند.

http://pe.rian.ru/defense_safety/politika/20080730/115282405.html

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
آفتاب: وزیر خارجه کویت چهارشنبه اظهار داشت: «تهدید بستن تنگه هرمز از سوی ایران در منطقه حساس خلیج فارس و محل ذخایر نفتی، تنبیهی برای کشورهای عرب همسایه محسوب می‌شود». به گزارش سرویس بین‌الملل آفتاب، «شیخ محمد صباح السالم الصباح» در گفتگو با یک روزنامه کویتی اعلام کرد: «مقامات ایرانی با چنین سخنانی به تنبیه کشورهای شورای همکاری خلیج فارس اشاره کرده‌اند». کویت یکی از 6 عضو شورای همکاری خلیج فارس معروف به GCC و یکی ازکشورهای مهم تولید کننده نفت بعد از عربستان سعودی، بحرین، امارات و قطر است. وزیر خارجه کویت در عین حال تاکید کرد: «شورای همکاری خلیج فارس از حقوق ایران در استفاده صلح آمیز از انرژی هسته‌ای حمایت می‌کند و مخالف هرگونه اقدام نظامی علیه این کشور است». او در ادامه افزود « ما در حال حاضر نیازمند ثبات و تفکر هستیم». گفتنی است اظهارات وزیر خارجه کویت در واکنش به سخنان فرمانده سپاه پاسداران مبنی بر بستن تنگه هرمز در صورت حمله نظامی به ایران صورت گرفت.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.