Recommended Posts

من كه باور نميكنم ولي نبايد هيچ احتمالي رو غير ممكن دونست

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
اخيرا قطر روابطش رو با تهران خيلي خوب كرده. امروز هم كه وزير دفاع رفت قطر. كسي ميدونه چرا اين قطريها ادم شدن؟

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
جاي اميدواري داره. ما كه با كسي دشمني نداريم. اميدوارم روابط كشورمون با اعراب بهبود پيدا كنه. icon_cheesygrin

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
این تصور چندان دور از ذهن نیست می تونند از پلی مرهایی استفاده کنند که تصویر پشت جسم را بازتاب کنه ولی همین موضوع باعث می شه که تانک ها از یک خودروی سواری آسیب پذیر تر شوند! icon_cheesygrin سربازان هم از این پس می تونند بجای جلیقه ضد گلوله تی شرت بپوشند! ولی احتمال این وجود داره با استفاده از نانو تکنولوژی این ضعف هم برطرف بشه! icon_cheesygrin در هرصورت دوستان زیاد نگران نباشند! چیزی که زیاد هست راداره! icon_cheesygrin

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
من هم امیدوارم که حزب الله انتقام خون شهید مغنیه رو بگیره ولی چیزی که من رو متعجب می کنه اینه که هربار مسئولین حزب الله با تهدیداتشون اسرائیل رو گوش به زنگ می کنند و باعث می شند که بقول معروف On Guard باشه! icon_cheesygrin

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
وقتی که من خبر درگیری گرجستان و روسیه رو شنیدم خیلی خوشحال شدم! و باور نمی کردم که بالاخره این اتفاق افتاد! icon_cheesygrin این اتفاق باعث می شه که روس ها گرون فروشی رو کنار بگذارند و محصولاتشون رو با قیمت های پایین تر بفروشند، همچنین ممکن هست که به واردات تکنولوژی و حمایت روسیه از پرونده هسته ای هم منجر بشه که خودش تا حدودی باعث کاهش فشار بین المللی می شه! ولی به هر حال همه چیز به چونه زنی مسئولین بستگی داره!

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

من ميگم اين نوار باز در راستاي جنگ رواني عليه ايران

توجه كنين به رسانههاي غربي كه اين گفته الظواهري كه اگر كشوري به ايران حمله كند ما نيز به اوحمله ميكنيم را بيشتر پوشش دادن

اما هدف اين رسانها از نظر من اينه كه ميخوان بگن يه مشت تروريست از ايران دفاع ميكنه در حالي كه ما خود قرباني تروريستيم

از ساير دوستان خواهشمندم در اين مورد بحث كنند

البته دوست عزیز، من جایی در این تاپیک ندیدم که القاعده همچین حرفی بزنه؟!

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
بچه ها زود گول نخورین.تابلوئه که از روی ترسشونه!!پس چرا قبل از رزمایش ها از این حرفا نمی زدن؟؟! icon_cheesygrin

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
اين كه كشورهاي عربي از ايران ميترسند شكي نيست icon_cheesygrin اين دوستي هاي كشورهاي عربي دوستي خاله خرسه است icon_cheesygrin كشورهاي عربي دنبال يك فرصت ميگردند تا به ايران ضربه بزنند حالا از هر نظر icon_cheesygrin

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

پس طالبان لاح از كجا ميارن بنظر شما؟

از تندرو های پاکستانی به دستشون می رسه ...

خب اين تند رو ها از كجا ميارن؟؟

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

پس طالبان لاح از كجا ميارن بنظر شما؟

از تندرو های پاکستانی به دستشون می رسه ...

خب اين تند رو ها از كجا ميارن؟؟

تو پاکستان تولید میشه.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

• مرور توسط کاربر    0 کاربر

هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.