mahdavi3d

مصوبات شوراي عالي "عتف" براي اجراي 37 طرح كلان تحقيقاتي

Recommended Posts

متاسفانه اکثر این طرح ها ارزش حیاتی برای ما داشت تا چند سال پیش به شرکت های داروسازی وام میدادن برای ساخت دارو یا مواداولیه وپس از به نتیجه رسیدن 5سال بهشون حق انحصاری تولید وفروش میدادن اما از 2-3سال پیش وامشون رو قطع کردن یا به سختی وام میدادن وبیشتر حمایتهای مادیشون رو هم برداشتن وخود این مساله الان دروضعی بغرنجتر قرارگرفته امیدوارم بتونیم راهی برای برون رفت ازاین وضعیت پیداکنیم

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote name='Thundar' timestamp='1367751387' post='311051']
بنظرم به استثنای چند طرح واقعا کاربردی((هواپیمای 150 نفره /توربین گازی25 تا30 مگاوات/ موتور ملی ماهواره بر/طراحی پلتفرم خودروی کلاس بی/ طرح ملی دفاع سابیری)) مابقی طرح فقط و ققط هدر دادن پول بیت الماله چون قطعا کاربردی نخواهد شد ولی طرح هایی که ذکر کردم قطعا ثمرات بیشمار ملی داره
[/quote]

قطار تند رو یا موبایل نسل چهارم را یادت رفته ئلی خبری خوبی نیست

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
به گزارش مشرق به نقل از ایسنا، بر اساس مصوبه مجلس در بند 4 لایحه بودجه 92، مقرر شد از معادل ریالی مازاد ارز حاصله از فروش و صادرات نفت پس از اجرای جزء 1 و 3 لایحه بودجه و قبل از واریز به حساب ذخیره ارزی، معادل ریالی پنج میلیارد دلار برای تقویت بنیه دفاعی[color=#0000ff] و معادل ریالی 400 میلیون دلار برای مدیریت و اجرای طرح‌های تحقیقاتی کلان ملی[/color] و معادل ریالی 100 میلیون دلار برای ارتباط صنعت و دانشگاه، تقویت و توسعه شبکه آزمایشگاه علمی ایران و حمایت از فناوری اختصاص می‌یابد

http://www.mashreghnews.ir/fa/news/214350
  • Upvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]
{...}
دبیر شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری از الزام دستگاه‌های اجرایی به هزینه‌کرد 60 درصد اعتبارات پژوهشی خود در طرح‌های کلان ملی خبر داد.
به گزارش خبرنگار علمی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، دکتر محمد مهدی‌نژاد نوری در حاشیه صد و سومین جلسه کمیسیون دائمی عتف درباره ارائه گزارش عملکرد پژوهشی دستگاه‌های اجرایی گفت:‌ طبق قانون همه دستگاه‌ها باید هر سه ماه یکبار گزارش عملکرد و هزینه‌کرد خود را به شورای عالی عتف ارائه کنند اما این گزارش طی چند سال گذشته به صورت سالیانه ارائه می‌شد که قرار است از این پس قانون اصلی آن اجرایی شود.
به گفته معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم، دستگاه‌های اجرایی از این به بعد موظف هستند تا هر سه ماه یکبار درباره هزینه‌کرد یک تا سه درصد اعتبارات خود در زمینه پژوهش به شورای عالی عتف گزارش دهند که آیین‌نامه جدید آن با تغییرات اندک در کمیسیون دائمی شورای عالی عتف به تصویب رسیده است.
قرار است این آیین‌نامه پس از تصویب در شورای عالی عتف به هیات وزیران ارائه شود تا آنچنان که قانون تعیین کرده است تا پایان تیر ماه هیات وزیران این آیین‌نامه اجرایی را تثبیت کند.
دبیر شورای عالی عتف خاطرنشان کرد: دستگاه‌های اجرایی ضمن الزام ارائه گزارش سه ماهه موظف خواهند بود تا 60 درصد اعتبارات خود در زمینه پژوهش را به طرح‌های کلان ملی و 40 درصد باقی را به سایر فعالیت‌های مصوب شورای عالی عتف اختصاص دهند تا انسجام و هماهنگی بیشتری در زمینه پژوهش در کشور ایجاد شود .
.
.
{...}
[color=#ff8c00]۱۴ تیر ۱۳۹۲[/color]
منبع: [url="http://isna.ir/fa/news/92041408319/%D8%A7%D9%84%D8%B2%D8%A7%D9%85-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%AC%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%DA%A9%D8%B1%D8%AF-60-%D8%AF%D8%B1%D8%B5%D8%AF"]ایسنا[/url]
[/quote]
  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[size=3][font=tahoma,geneva,sans-serif][color=#800000]رئیس دانشگاه امیرکبیر خبر داد:
[b]ساخت منظومه ماهواره‌ای مشتمل بر 10 ماهواره/ ایمن سازی اطلاعات در شبکه بانکی[/b][/color][/font][/size]

[size=3][font=tahoma,geneva,sans-serif][color=#0000CD]رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به تصویب طرح کلان ملی ساخت منظومه ماهواره‌ای در شورای علوم، تحقیقات و فناوری گفت: این پروژه با همکاری دانشگاه‌های امیرکبیر، علم وصنعت و تهران اجرایی خواهد شد.[/color]
به گزارش خبرنگار مهر، دکتر علیرضا رهایی در همایش معرفی فعالیت‌های علمی- تحقیقاتی دانشگاه امیرکبیر با بیان اینکه این دانشگاه در یشترین تعداد طرح‌های کلان مشارکت دارد، افزود: دانشگاه صنعتی امیرکبیر در 12 طرح کلان ملی مصوب شورای عتف مشارکت دارد.

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر از تصویب پروژه ملی در شورای علوم، تحقیقات و فناوری (عتف) خبر داد و اظهار داشت: پروژه کلان طراحی و ساخت منظومه ماهواره‌ای با هدف پوشش دایمی ماهواره‌ای برای ایمن سازی اطلاعات در شبکه بانکی و تلفن‌های ماهواره‌ای در شورای عتف به تصویب رسید.
وی با بیان اینکه این پروژه با همکاری دانشگاه‌های امیرکبیر، علم وصنعت و تهران اجرایی خواهد شد، ادامه داد: این منظومه مشتمل بر 10 ماهواره است که در کنار هم فعالیت می‌کنند و علاوه بر ایران کشورهای همسایه را پوشش خواهد داد.
رهایی مدیریت یکپارچه در حوزه نفت و گاز پارس جنوبی، شبکه ملی اطلاعات علمی، سامانه هوشمند حمل و نقل درون و برون شهری، طراحی سیکلوترون، سفینه موجود زنده و هواپیمای 150 نفره را از دیگر پروژه‌های تحقیقاتی این دانشگاه نام برد و یادآور شد: اجرای این پروزه‌ها در آینده نزدیک جوابگوی نیازهای کشور خواهد بود.

[b]شبکه هوشمند صنعت برق[/b]
وی اجرای طرح شبکه هوشمند صنعت برق را از جمله پروژه های تحقیقاتی این دانشگاه نام برد و یادآور شد: اجرای این پروژه موجب مصرف بهینه در برق خواهد شد .

[b]آخرین وضعیت ماهواره دانشگاه صنعتی امیرکبیر[/b]
رهایی با اشاره به آخرین وضعیت ماهواره آت‌ست دانشگاه شریف، خاطر نشان کرد: در حال حاضر نمونه مهندسی و پروازی این ماهواره آماده و در انتظار پرتابگر آن هستیم.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با بیان اینکه این ماهواره جوابگوی نیازهای متنوع کشور خواهد بود، گفت: این ماهواره آماده پرواز است.

[b]طراحی هواپیمای 150 نفره[/b]
رهایی با اشاره به جزئیات اجرای پروژه کلان هواپیمای 150 نفره اظهار داشت: در حال حاضر 180 نفر روی این پروژه در حال فعالیت هستند تا هزار وظیفه‌ای که برای این طرح تعیین شده است را اجرایی کنند.

[b]سفینه حامل موجود زنده[/b]
وی با بیان اینکه طرح سفینه حامل موجود زنده با سازمان فضایی در حال اجرا است، یادآور شد: در حال حال حاضر این طرح پیشرفت‌های خوبی داشته است.

[b]وضعیت دو پروژه کلان امیرکبیر[/b]
رهایی از آغاز ساخت سیکلوترون خبر داد و اضافه کرد: طرح کلان شبکه علمی نیز با هماهنگی دو دانشگاه در دستور کار قرار دارد.[/font][/size]

[size=3][font=tahoma,geneva,sans-serif][color=#FF8C00]۱۳۹۲/۵/۹[/color]
منبع: [url="http://www.mehrnews.com/detail/News/2107353"]خبرگزاری‌مهر[/url]


[color=#800000]تصویب سه طرح کلان ملی پژوهش و فناوری در شورای عالی عتف
[b]منظومه ماهواره‌یی با پوشش دائمی سراسر کشور راه اندازی می‌شود[/b][/color]

[color=#0000CD]در چهاردهمین جلسه شورای عالی عتف که به ریاست وزیر علوم ، تحقیقات و فناوری - نایب رییس این شورا - و با حضور وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و دیگر اعضای این شورا در محل وزارت علوم برگزار شد، سه طرح کلان ملی پژوهش و فناوری به تصویب رسید.[/color]
به گزارش سرویس علمی ایسنا، در این نشست طرح ملی مدیریت، سیاست گذاری و ارزیابی خطرآلاینده های مواد غذایی و محیط زیست با هدف افزایش ایمنی و سلامت جامعه به تصویب رسید که ایجاد هسته مرکزی و مدیریت ملی جهت کنترل آلاینده ها در مواد عذایی و محیط زیست، ارائه روش های کاربردی برای کنترل و یا کاهش آلاینده ها، راه اندازی روش‌های نوین، فن آوری‌های چدید در پایش و کنترل آلاینده ها و تولید تجهیزات و ملزومات تشخیص سریع آلاینده ها از جمله نتایج اجرای این طرح است.
در ادامه این نشست، طرح ملی طراحی و ساخت منظومه ماهواره‌یی با پوشش دایمی در راستای حل نیاز کشور به پوشش دایمی ماهواره‌یی در زمینه های ارسال اطلاعات امن در شبکه بانکی، تلفن های دیجیتال ماهواره‌یی، ارتباط با نقاط دور افتاده و برقراری ارتباط امن با مراکز مورد نظر به تصویب اعضای شورای عالی عتف رسید.
همچنین در این نشست، طرح ملی ساخت باتری های لیتومی پر ظرفیت به صورت اصولی به تصویب رسید و اعضای شورای عالی عتف با بررسی اصلاحات صورت گرفته در طرح ملی اقتصاد مقاومتی موافقت قطعی خودرا با اجرای این طرح اعلام کردند.
در ادامه این نشست، اصلاحات طرح ملی نظام حکومتی الگو با هدف بررسی تجربیات نظام انقلاب اسلامی از اول پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون و کشف آسیب ها و ارائه راحل های نوین مورد بررسی و موافقت قطعی شورای عالی عتف قرار گرفت.[/font][/size]

[size=3][font=tahoma,geneva,sans-serif][color=#FF8C00] ۹ مرداد ۱۳۹۲[/color][/font][/size]
[size=3][font=tahoma,geneva,sans-serif]منبع: [url="http://isna.ir/fa/news/92050904846/%D9%85%D9%86%D8%B8%D9%88%D9%85%D9%87-%D9%85%D8%A7%D9%87%D9%88%D8%A7%D8%B1%D9%87-%DB%8C%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%D9%BE%D9%88%D8%B4%D8%B4-%D8%AF%D8%A7%D8%A6%D9%85%DB%8C-%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D8%B3%D8%B1-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1"]ایسنا[/url][/font][/size]

[size=3][font=tahoma,geneva,sans-serif][size=1][i][color=violet]ببخشيد كه ارسال متوالي دادم. تاپيك بالا بيايد.[/color][/i][/size][/font][/size]
  • Upvote 3

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[size=3][font=tahoma,geneva,sans-serif][b][color=#800000]مهدی‌نژاد در گفت‌وگو با ایسنا:شورای عالی عتف آماده انتشار اسناد بررسی طرح‌های کلان ملی است[/color][/b]

[color=#0000CD]دبیر شورای عالی عتف با دفاع از تصویب طرح‌های کلان ملی برای جهت‌دهی به پژوهش و فناوری کشور، اعلام کرد: دبیرخانه شورا آماده‌ی انتشار اسناد فرآیند بررسی طرح‌های کلان ملی است.[/color]
به گزارش خبرنگار علمی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، اعلام چند ده طرح پژوهشی به عنوان طرح‌های کلان ملی در شورای عالی عتف از انتقادات مطرح شده در خصوص عملکرد شورای عالی عتف و وزارت علوم است که خصوصا در پایان دولت دهم مجال بیشتری برای طرح یافته است. منتقدان صرف نظر از زیر سوال بردن اصل ضرورت معرفی طرح‌های کلان و تمرکز ویژه بر چند طرح پژوهشی خاص، معتقدند اعلام حدود 45 طرح پژوهشی به عنوان طرح «کلان ملی» منطقی نیست و بسیاری از طرح‌های اعلام شده در حدی نیستند که بتوان به عنوان طرح‌های کلان ملی در کانون توجه و حمایت قرار بگیرند. روشن نبودن فرایند تصمیم‌گیری، اجرا و تخصیص بودجه به این طرح ها از دیگر انتقادات مطرح شده است.
دکتر محمد مهدی‌نژاد نوری، معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم و دبیر شورای عالی عتف در گفت‌و‌گو با ایسنا با دفاع از تعریف و تصویب طرح‌های کلان ملی برای جهت‌دهی به پژوهش و فناوری کشور، گفت: این طرح‌ها از ابتدا بر پایه‌ی نقشه جامع علمی کشور تعیین شده‌اند و شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز تطبیق این پروژه‌ها با این نقشه را تایید کرده است.

[b]تصویب طرح‌های کلان ملی بر مبنای نیاز کشور بوده است[/b]
وی در پاسخ به این سوال که برخی، تعیین طرح های کلان ملی راعامل مغفول‌ماندن سایر پروژه های پژوهشی کشور می‌دانند، تصریح کرد: در طرح‌های کلان ملی مصوب شورای عالی عتف آنچه که به عنوان اصل تعیین شده، نیاز کشور است و این نیاز می‌تواند در تمامی حوزه‌های پژوهشی باشد.
معاون پژوهش و فناوری‌ وزیر علوم ادامه داد: کشور قاعدتا در حوزه‌های علوم انسانی، هنر و سایر رشته‌ها نیز نیازمندی‌هایی دارد که متولیان آنها باید کم‌کم پای کار بیایند و با تبیین نیاز‌های خود آنها را به کمیسیون‌های تخصصی شورای عالی عتف ارائه کنند. البته این به معنی تایید تمامی طرح‌های پیشنهادی در کمیسیون‌های تخصصی شورا نیست، چرا که تمامی ذی‌نفعان عمده پروژه باید درباره‌ی آن اظهار‌نظر کنند و در پیشبرد آن مشارکت داشته باشند.
مهدی‌نژاد بااشاره به این‌که هفت طرح از مجموع 45 طرح‌ کلان ملی به حوزه علوم انسانی اختصاص دارد، گفت: قاعدتا این تعداد برای علوم انسانی کافی نیست، همان‌طور که پروژه‌های فناورانه نیز می‌توانند بیش از این باشند اما مهم این است که طرح‌ها از نقشه جامع علمی کشور پیروی می‌کنند.
به اعتقاد وی، محور اصلی و هدف نهایی تمامی طرح‌های کلان ملی، کاربردی کردن پژوهش‌های دانشگاهی با رفع جدی‌ترین نیازهای کشور و ایجاد پشتوانه‌ برای اقتصاد دانش‌بنیان است.

[b]اختصاص عمده بودجه فناورانه وزارت علوم به طرح‌های کلان ملی[/b]
به گفته‌ مهدی‌نژاد به دلیل کمبود منابع و نیز ناشناخته بودن نظام مدیریتی آن در آغاز کار تنها تعداد محدودی طرح کلان ملی به تصویب رسید، اما از همان آغاز نیز عمده منابعی که برای توسعه‌ی فناوری‌های نوین به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری سپرده شده بوده به این طرح‌ها اختصاص داده شد.
دبیر شورای عالی عتف با اشاره به اختصاص 400 میلیون دلار از درآمد مازاد فروش نفت به طرح‌های کلان ملی در بودجه سال جاری خاطر نشان کرد: این طرح‌ها همگی برای برطرف کردن جدی‌ترین نیاز‌های علمی و فناوری کشور هستند و اگر این مبلغ محقق شود، تعداد آنها به یکصد طرح افزایش پیدا خواهد کرد.

[b]دبیرخانه شورا آماده انتشار اسناد بررسی‌های طرح‌های کلان ملی است[/b]
دبیر شورای عالی عتف در مورد پذیرش درخواست یا سفارش دستگاه‌های اجرایی برای تصویب یا انجام یک پروژه به عنوان طرح کلان ملی گفت: قطعا دستگاه‌ها خود پیشنهاد چنین طرح‌هایی را ارائه می‌کنند، اما کمیسیون دائمی شورا نیز در این زمینه بی‌تفاوت نیست، چرا که تیم‌های تخصصی بسیاری دارد که با نیاز‌شناسی بر محور نقشه جامع علمی و مطالعات و طرح‌های جامع دستگاه‌های اجرایی، سند‌های مختلفی را استخراج کرده‌اند که اولویت آنها در زمینه‌های مختلف مشخص شده است.
مهدی‌نژاد تصریح کرد: دبیرخانه آمادگی انتشار این اسناد به صورت عمومی را دارد تا مورد استفاده‌ سیاست‌گذاران و محققان سیاست‌گذاری علم و فناوری قرار گیرد. این مطالعات تمامی حوزه‌های علمی و فناوری را پوشش داده و از موردی غفلت نکرده است. هرچند ممکن است در مجموع برخی از موارد اولویت بالایی را به خود اختصاص نداده باشند.

[b]هر 500 عضو هیات علمی، یک طرح کلان ملی[/b]
معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم، پیش‌بینی کرد که در دولت یازدهم بتوان به ازای هر 500 عضو هیات علمی یک طرح کلان ملی تعریف کرد تا همه ظرفیت‌های پژوهشی کشور برای برطرف شدن نیاز‌های اساسی به همراه پیشرفت در آن به کار گرفته شود.
وی ادامه داد: اگر پیش‌بینی کنیم که بتوانیم طی چند سال آینده تعداد طرح‌های کلان را به 140 عدد برسانیم، می‌توانیم برای هر 500 عضو هیات علمی یک طرح کلان داشته باشیم، البته افزودن این تعداد طرح با توجه به نقشه جامع علمی کشور و مبالغی که برای آنها پیش‌بینی شده است چندان زیاد نیست.
به گفته وی برای 38 طرح ابتدایی تصویب شده در این شورا دو هزار و 500 میلیارد تومان بودجه پیش‌بینی شده است که در مقایسه با طرح‌های عمرانی مبلغ بالایی نیست البته این طرح‌ها به مرور زمان پایان می‌پذیرد و طرح‌های جدید جایگزین آنها خواهد شد.

[b]ذی‌نفعان، هزینه پژوهش را تامین کنند[/b]
دبیر شورای عالی عتف با تاکید بر این‌که طرح‌های کلان ملی برای هدفمند‌کردن پژوهش کشور شکل گرفته‌اند به ایسنا گفت: این طرح‌ها باعث به وجودآمدن تعداد زیادی از شرکت‌های دانش‌بنیان می‌شوند، چرا که اساتید و دانشجویان می‌توانند دستاورد‌های خود را برای ورود به عرصه‌ی صنعت و تجارت کشور در این شرکت‌ها به تولید برسانند.
معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم دولت دهم افزود: برخی اعتقاد دارند که باید اعتبارات حوزه پژوهش به میزان تعریف پروژه افزایش پیدا کند، اما موضوع این است که دولت تا چه اندازه می‌تواند هزینه‌ی پژوهش را بپردازد. به نظر من بعد از یک دوره حمایت دولتی، درآمد حاصل از طرح‌ها و پروژه‌هایی که به بار می‌نشینند و تجاری می‌شوند، باید بتوانند بخش مهمی از هزینه‌ی پژوهش‌های کاربردی جدید را پوشش دهند.
مهدی‌نژاد گفت: البته برخی از پروژه‌ها به‌طور خاص بر روی دوش دولت قرار می‌گیرد. پروژه‌هایی که افق تحقیقاتی طولانی مدت دارند و ممکن است 15 تا 20 سال طول بکشد که قاعدتا صنایع و بخش خصوصی نمی‌توانند این مدت طولانی را منتظر بازده طرح باشند. به عنوان مثال طرح شتاب‌دهنده‌ی ملی که از سوی پژوهشگاه دانش‌های بنیادی پیگیری می‌شود در چند سال اندک به نتیجه نخواهد رسید و به زمان طولانی و حجم زیادی از اعتبارات نیاز دارد که آن را باید دولت تامین کند.
وی درباره‌ی پروژه‌هایی که صنایع و بخش خصوصی آن را تعریف و تامین می‌کنند، توضیح داد: صنایع به نتایج برخی از طرح‌های کلان ملی مانندهواپیمای 150 نفره و خودروی ملی نیاز دارند و قاعدتا باید بخشی از هزینه‌های آن را تامین کنند. البته این طرح‌ها برای آنها در نهایت سود خواهد داشت و سود حاصل از آن می‌تواند مجددا وارد بخش پژوهش شود. به همین دلیل است که بودجه مورد نیاز طرح‌های کلان چندان زیاد نیست و برای هر کدام از آنها بهره‌بردار و ذی‌نفع تعیین می‌شود.

[b]صنعت چاره‌ای جز رجوع به دانشگاه برای حل مشکلات خود ندارد[/b]
بسیاری از کارشناسان معتقدند که راهکار ارتباط دانشگاه و صنعت اختصاص تعداد زیادی از پروژه‌های پایان‌نامه دانشجویان تحصیلات تکمیلی به طرح‌های صنعتی نیست.
به گفته این دسته، تزهای دانشجویی باید بتواند یک خلأ علمی را تعریف و برای پرکردن آن راه‌حل ارائه کند در حالی که یک مشکل صنعتی لزوما نمی‌تواند یک خلأ علمی باشد.
دبیر شورای عالی عتف درباره‌ی این انتقادات توضیح داد: این بخشی از واقعیت کشور در حوزه علم و فناوری است، قرار نیست دانشگاه‌ها کمک کنند تا آنچه تولید می‌شود دوباره به تولید برسد، اما واقعیت این است که صنعت ما کمبود‌هایی دارد که امکان واردات آن در شرایط فعلی تحریم یا بسیار گران است و یا غیرممکن.
وی ادامه داد: هم‌اکنون بسیاری از قطعات خودرو را در کشور ساخته و صادر می‌شود اما سازندگان توانایی تغییر هیچ کدام از آنها را ندارند، چون دانش اصلی طراحی در اختیار آنها نیست.
معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم دولت دهم معتقد است که حرکت در مرز دانش در پایانه‌های دانشجویی تنها یک وسوسه است و دانشگاهیان نیز این نکته را می‌دانند که منبع پژوهش کشور برای برطرف کردن مشکلات هستند و صنعت چاره‌ای جز مراجعه به آنها برای حل مشکلات ندارد.
دبیر شورای عالی عتف خاطر نشان کرد: دانشجویان می‌توانند با استفاده از طرح‌های صنعتی، دید خود را در حوزه دانشی ارتقاء دهند و حتی از حل مشکلات صنعتی، گزارش فنی (Technical Report) ارائه دهند که هم‌اکنون در بسیاری از دانشگاه‌های دنیا این گزارش‌های فنی جایگزین مقاله‌ها و پایان‌نامه‌ها شده‌اند.[/font][/size]

[size=3][font=tahoma,geneva,sans-serif][color=#FF8C00] ۲۷ مرداد ۱۳۹۲[/color][/font][/size]
[size=3][font=tahoma,geneva,sans-serif]منبع: [url="http://isna.ir/fa/news/92052715232/%D9%85%D9%87%D8%AF%DB%8C-%D9%86%DA%98%D8%A7%D8%AF-%D8%AF%D8%B1-%DA%AF%D9%81%D8%AA-%D9%88%DA%AF%D9%88-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%DB%8C%D8%B3%D9%86%D8%A7-%D8%B4%D9%88%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B9%D8%A7%D9%84%DB%8C"]ایسنا[/url][/font][/size]

[size=3][font=tahoma,geneva,sans-serif][size=1][i][color=violet]ببخشيد كه ارسال متوالي دادم. تاپيك بالا بيايد.[/color][/i][/size][/font][/size]
  • Upvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
دوستان بنظرتون جای طرح کلان ملی خانواده دیزل ملی در مصوبات شورای عتف خالی نیست:

خانواده دیزل ملی برای استفاده در وسایل نقلیه سنگین از تراکتور کامیون و ماشین الان راهسازی و زرهی تا ریلی و دریایی (البته طرح دیزل ملی شرکت دسا در 5 مدل 6و8و12و16و20 سیلندر موجوده منتها جامعیت کافی رو نداره بخصوص برای استفاده در خودروهای دیزلی سبک و نیمه سنگین مثل کامیونها و اتوبوسها) بهرحال بنظرم اگه همین یه طرح هم مصوب بشه بی شک سالیانه از خروج دهها میلیون دلار ارز از کشور جلوگیری میشه لاقل در شرایط کنونی کشور الویتش از بسیاری طرحهای مصوب شواری عتف بیشتره که اصلا معلوم نیست کابردش دقیقش چیه و یا اصلا کی تجاریسازی میشه تازه اشتغال این طرح هم فوق تصوره و بواسطه صنعت مادر این طرح بسیاری مشکلات زیرساختی صنایع دیگه رو غیرمستقیم حل میکنه بالاخره نباید از یاد ببریم که از یه کامیونت ساده خیابونی بگیر تا ناوشکن موج همگی نیاز به پیشرانه دیزل دارن

بنظرم حتی طرح تولید ماشین الات CNC موردنیاز کشور هم میتونه مصوب بشه ویرایش شده در توسط Thundar

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[size=3][font=tahoma,geneva,sans-serif][color=#800000]معاون وزیر علوم خبر داد
[b]طرح‌های کلان علم و فناوری بازنگری می‌شوند/ بلاتکلیفی میزان تخصیص بودجه پژوهشی[/b][/color][/font][/size]

[size=3][font=tahoma,geneva,sans-serif][color=#0000CD]معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از بازنگری در طرح‌های کلان مصوب شورای علوم، تحقیقات و فناوری خبر داد و گفت: زمانی که 46 طرح کلان اجرایی شده است لازم است پس از بازنگری در صورت نیاز برخی از طرح‌های کلان تجمیع خواهند شد.[/color]

دکتر وحید احمدی در گفتگو با خبرنگار مهر به رویکرد جدید معاونت پژوهشی وزارت علوم در خصوص اجرای طرح‌های کلان اشاره کرد و افزود: برنامه ما این است که طرح‌هایی که از قبل مطرح و تصویب شده با قوت ادامه داشته باشد ولی در عین حال بر روی پیشرفت و وضعیت آنها بازنگری خواهد شد که در صورت نیاز، برخی از طرح‌های کلان ادغام و تجمیع خواهند شد.

معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تقویت دبیرخانه شورای عتف را یکی از اقدامات مهم در این معاونت نام برد و اظهار داشت: زمانی که 46 طرح کلان تعریف شده لازم است تا دبیرخانه قوی ایجاد شود تا به صورت مستمر در اجرای این طرح‌های کلان نظارت داشته باشد از این رو یکی از اولویت‌های ما تقویت این دبیرخانه است.

وی ایجاد فضایی برای مشارکت همه دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌ها در اجرای طرح‌های کلان را از دیگر اقدامات این حوزه نام برد و افزود: در صورت ارائه پیشنهادی برای اجرای طرح‌های کلان از سوی شورای عتف فراخوان عمومی داده می‌شود تا همه دانشگاه‌ها در این طرح‌ها مشارکت داشته باشند.

احمدی، در عین حال با تاکید بر خروجی و دستاوردهای طرح‌های کلان یادآور شد: اجرای 46 طرح کلان باید به صورتی باشد که ضریب اطمینان دولت و بخش صنعت کشور را افزایش دهد از این رو از اهداف و برنامه‌های ما این است که نظارت جدی بر این تعداد طرح کلان شود تا خروجی‌های آنها به مرحله‌ای برسد که در برنامه ریزی‌ها پیش بینی شده است.

دبیر شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری با تاکید بر اینکه اگر توقع را افزایش دهیم و از سوی دیگر زیر ساخت درستی برای برآورده کردن انتظارات نداشته باشیم حاصلی جز بدبینی نخواهد داشت، اضافه کرد: البته این به معنای بستن طرح‌ها نیست بلکه در آینده فراخوان‌هایی برای اجرای طرح‌های کلان خواهیم داشت ولی با یک ساز و کار درست.

[b]وی پیشرفت این پروژه ها را در گرو اختصاص بودجه‌ها دانست و خاطرنشان کرد: این در حالی است که بودجه‌های سال 91 محقق نشده و در سال 92 که در ابتدای راه هستیم از سوی دولت برای این منظور مبلغی به عنوان تخصيص قطعي داده نشده است.[/b][/font][/size]

[size=3][font=tahoma,geneva,sans-serif][color=#FF8C00]۱۳۹۲/۸/۲۹[/color][/font][/size]
[size=3][font=tahoma,geneva,sans-serif]منبع: [url="http://www.mehrnews.com/detail/News/2178683"]خبرگزاری مهر[/url][/font][/size]
  • Upvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.