Recommended Posts

[align=center]وزير خارجه تركيه : تركيه در مبارزه با تروريسم عزمي جدي دارد [/align]

[align=center]تصویر[/align]

[align=center]خبرگزاري فارس: وزير امور خارجه تركيه با بيان اينكه تركيه در مبارزه با تروريسم داراي عزمي جدي است، تصريح كرد: هدف ما خاك و ملت عراق نيست بلكه هدف ما تروريسم و گروه‌هاي تروريستي است. [/align]

به گزارش خبرنگار سياست خارجي خبرگزاري فارس، «علي باباجان» وزير امور خارجه تركيه پيش از ظهر امروز يكشنبه پس از شركت در اولين دور گفتگوها با منوچهر متكي همتاي ايراني خود، در كنفرانس خبري مشترك در جمع خبرنگاران رسانه‌هاي داخلي و خارجي با ابراز خرسندي از حضور در ايران، گفتگوهاي انجام شده با متكي را مفيد و سازنده خواند و دو كشور را داراي ميراث فرهنگي و ديني مشترك برشمرد.
وي دوستي دو كشور را مستحكم عنوان كرد و گفت: روابط برادرانه و دوستانه قوي و محكمي بين دو ملت ايران و تركيه وجود دارد.
وزير خارجه تركيه مرور روابط دوجانبه اعم از اقتصادي، فرهنگي، تجاري و سياسي را از جمله موضوعات مورد بحث با همتاي ايراني‌اش برشمرد و افزود: دو طرف بر تعميق و گسترش روابط تاكيد داشتيم.
باباجان بررسي مسائل روز و بحران‌هاي منطقه‌اي از جمله عراق را از ديگر موضوعات مورد گفتگو با متكي بيان كرد و گفت: تركيه به تماميت ارضي عراق به عنوان موضوعي اساسي و يك اصل مي‌نگرد.
وي گسستگي در عراق را براي منطقه فلاكت بار دانست و بر مبارزه با تروريسم تاكيد كرده و خواستار همكاري همه كشورها براي مقابله با تروريسم و گروه‌هاي تروريستي شد.
وزير خارجه تركيه با بيان اينكه كشورش با گروه تروريستي پ.ك.ك روبروست، خاطرنشان كرد: اين گروه تركيه را هدف قرار داده و هزاران نفر از افراد غيرنظامي اين كشور قرباني فعاليت‌هاي اين گروه شده‌اند.
وي به پايگاه‌هاي اين گروه در شمال عراق و انجام اقدامات تروريسيتي عليه خاك تركيه و وارد آوردن زيان‌هايي به مردم اين كشور اشاره كرد و گفت: صبر دولت، پارلمان و ملت تركيه به انتهاء رسيده است.
باباجان با اشاره به بررسي روش‌هاي مختلف با مقامات آمريكايي براي مقابله با اين گروه، يادآور شد: تاكنون نتوانسته‌ايم به راه‌حلي در اين زمينه دست يابيم.
وي با بيان اينكه تمامي ابزارها از جمله ديپلماتيك، سياسي، اقتصادي و ابزارهاي نظامي بر روي ميز قرار دارد، مبارزه با تروريسم و حفظ تماميت ارضي عراق را براي كشورش دو اصل مهم خواند و تصريح كرد:‌ اين دو اصل هيچ تناقضي با يكديگر ندارند.
وزير خارجه تركيه با بيان اينكه هدف ما تروريسم و گروه‌هاي تروريستي است، افزود: هدف ما خاك و ملت عراق نيست.
خبرنگاري از باباجان در خصوص پيشنهاد اين كشور براي امنيت فراگير در عراق سؤال كرد كه وي در پاسخ با تاكيد بر اينكه تركيه در زمينه مبارزه با تروريسم داراي عزمي جدي است، از جمهوري اسلامي ايران كه از تركيه در مبارزه با پ.ك.ك حمايت به عمل آورده، قدرداني كرد.
وي در پاسخ به سؤال ديگري درباره حمايت آمريكا از گروه‌هاي تروريستي با بيان اينكه آمريكا نيز هدف تروريسم جهاني قرار گرفته است،‌ افزود: دوست ندارم كه حتي فكر كنم آمريكا به يك گروه تروريستي كمك كند و فكر نمي‌كنم اين احتمال وجود داشته باشد.
باباجان با بيان اينكه تركيه از تمامي مكانيسم‌ها براي مبارزه با تروريسم در چارچوب مشخص و زمان معين خود استفاده خواهد كرد، همكاري بين‌المللي را تنها راه مبارزه با تروريسم عنوان كرد.
وي همچنين خواستار همكاري تمامي كشورها براي مبارزه با تروريسم و حمايت از تركيه در اين زمينه شد.
به گزارش خبرنگار فارس، علي باباجان امروز همچنين با محمود احمدي‌نژاد رئيس جمهور و حداد عادل رئيس مجلس ديدار و گفتگو خواهد كرد.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[align=center]امينيان:اروپا اراده بازيگر سياسي - نظامي در حد يك ابر قدرت را ندارد [/align]


[align=center]تصویر[/align]

[align=center]خبرگزاري فارس: رئيس دانشگاه روابط بين‌الملل گفت:عليرغم تضعيف آمريكا در صحنه بين‌المللي براثر تحولات خاورميانه اما تحولات آتي مشخص ساخت كه اروپا اراده بازيگر سياسي - نظامي در حد يك ابر قدرت را ندارد [/align]

به گزارش خبرنگار سياست خارجي خبرگزاري فارس بهادر امينيان كه امروز دوشنبه در پانزدهمين همايش بين‌المللي آسياي مركزي و قفقاز با عنوان ابعاد و پيامدهاي گسترش ناتو به آسياي مركزي و قفقاز در دفتر مطالعات وزارت خارجه به ايراد سخنراني پرداخت، گفت: ناتو در دوران پس از جنگ سرد دوران پر از نشيب و فرازي را پشت سرگذارده كه عمدتاً ناشي از تغيير در محيط امنيت بين‌المللي و همچنين شاخص مناسبات دو سويه آتلانتيك بوده است.
وي افزود: حضور در محيط امنيتي خارج از قلمرو سنتي مأموريت ناتو و به عهده گرفتن مأموريتهاي جديد در مناطقي چون آسياي مركزي و افغانستان يكي از تحولات قابل توجه در كار ويژه‌ اين قديمي ترين نهاد امنيتي بين‌المللي است.
رئيس دانشكده روابط بين‌الملل وزارت خارجه اظهار داشت: از مدتها پيش بسياري از نظريه پردازان و تحليلگران منتظر ظهور قدرتهاي جديدي در صحنه بين‌الملل براي ايجاد توازن در برابر تنها ابر قدرت جهاني بوده‌اند.
امينيان با اشاره به اين كه از همان نخستين سالهاي فروپاشي نظام دو قطبي يكي از طبيعي‌ترين و جدي‌ترين بازيگراني كه مي‌توانست نقش موازنه‌گر را در برابر آمريكا ايفا نمايد اروپا بود، افزود: كشورهاي اروپايي در مواردي با به نمايش گذاشتن عزم خود در تقابل جدي با سياستهاي آمريكا به اين نقش نزديك شدند.
امينيان گفت: عليرغم تضعيف آمريكا در صحنه بين‌المللي براثر تحولات خاورميانه اما تحولات آتي مشخص ساخت كه اروپا اراده بازيگر سياسي - نظامي در حد يك ابر قدرت را ندارد و تجربه عراق براي هر دو طرف آتلانتيك درس عبرتي شد تا بار ديگر با احياي ساز و كارهاي پيوند و همكاري اروپا به اطمينان و امنيت بيشتر برگردد و آمريكا نيز خود را در رويارويي با چالش‌ها تنها نبيند و از ضعف عمومي و تنهايي خارج شود.
رئيس دانشكده روابط بين‌الملل وزارت خارجه افزود: عدم دخالت دادن ناتو در عمليات افغانستان در 2003 و مخالفت ناتو در همكاري براي عمليات سرنگوني صدام ضعف ناتو در تطبيق با مأموريت‌ها و شرايط جديد را متجلي ساخت و فرصتهاي استثنايي تطبيق را از ناتو سلب كرده بود.
وي تصريح كرد: توافق و اشتراك نظر جديد باعث شد تا ناتو نقش مؤثرتري در افغانستان و پاكستان و آسياي مركزي و حتي خاورميانه و امكان تاثيرگذاري بيشتر در صحنه بين‌المللي را به دست آورد.
به گفته وي ناتو كه در طول دوران پس از جنگ سرد علاوه بر عمل كردن به عنوان نهاد دفاع سرزميني به عنوان ابزاري براي تسهيل گذار جوامع كمونيستي مورد استفاده قرار گرفت و به عنوان ابزاري براي عمليات مشترك و غربي‌سازي جوامع كمونيستي تحت عنوان استاندارد عمل كرد و اكنون به اصلي‌ترين محمل گفتگو و همكاري و هماهنگي دو سوي آتلانتيك تبديل شده است.
وي با بيان اينكه محيط عملياتي اين مأموريت جديد، آسياي مركزي، قفقاز و خاورميانه خواهد بود گفت: تحولات اخير در رويكرد و عملكرد در روسيه نسبت به اروپا و صحنه بين‌الملل بار ديگر مسئله استراتژيك امنيت خطوط انرژي را مطرح ساخته است.
رئيس دانشكده روابط بين‌الملل وزارت خارجه تاكيد كرد: عدم شكل‌گيري ساختار نظام امنيت بين‌الملل و عدم مشخص بودن كار ويژه ناتو در ديدگاه آمريكا و اروپا و ضعفهاي عملياتي ناتو كه در صحنه افغانستان متجلي شده است، از چالش‌هاي جدي فراروي ناتو در محيط امنيتي جديد مي‌باشد.
به گفته وي جمهوري اسلامي ايران به عنوان بازيگري مؤثر در اين منطقه به هيچ وجه نمي‌تواند از فرآيندهايي كه ساختار محيط استراتژيكي‌اش را مشخص مي‌كند، خارج باشد.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[align=center]هشدار احمدي‌نژاد به كشورهاي اروپايي [/align]


[align=center]تصویر[/align]

[align=center]خبرگزاري فارس: رئيس‌جمهور ايران به كشورهاي اروپايي هشدار داد كه از سياست‌هاي خصمانه آمريكا عليه ايران حمايت نكنند. [/align]

به گزارش خبرنگار اعزامي خبرگزاري فارس به منطقه پارس جنوبي ، رئيس‌جمهور كه در مراسم افتتاح پروژه پتروشيمي غدير سخن مي‌گفت، با بيان اينكه خوشبختانه اكثر كشورهاي اروپايي در حال اصلاح مواضع خود هستند به آنها هشدار داد، اگر بخواهند با دشمن ملت ايران همكاري كنند ما نمي‌توانيم اينگونه رفتارهاي آنها را دوستانه تلقي كنيم و نسبت به آنها عكس‌العمل نشان خواهيم داد.
وي خطاب به كشورهاي اروپايي گفت: شما خوب مي‌دانيد كه ما مي‌توانيم عكس‌العمل نشان دهيم و اگر يك چرخش جدي انجام دهيم در محاسبات اقتصادي چه اتفاقي خواهد افتاد.
خبرهاي تكميلي متعاقبا ارسال خواهد شد.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[align=center]در هفتاد و ششمين اجلاس مجمع عمومي اينترپل مطرح شد

هشدار نماينده ايران نسبت به صدور «اعلان‌هاي قرمز» عليه اتباع كشورمان

نماينده ايران در اجلاس مراكش گفت: چنانچه اينترپل تصميم به صدور «اعلان‌هاي قرمز» عليه اتباع ايراني بگيرد، در اين صورت به ابزاري در دست بازيگران سياسي تبديل شده تا هر زمان اراده كنند عليه مقامات ساير كشورها مبادرت به صدور «اعلان قرمز» كنند.
[/align]


به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از اداره كل اطلاعات و مطبوعات وزارت امور خارجه، هفتاد و ششمين اجلاس مجمع عمومي سازمان پليس بين الملل (اينترپل) با حضور 184 كشور عضو اين سازمان در كشور مغرب برگزار شد.
بنابر اخبار واصله در سومين روز اجلاس مزبور كه هيئتي از جمهوري اسلامي ايران متشكل از اعضاي اينترپل كشورمان به همراه مشاورين حقوقي اين سازمان شركت داشتند، متن هيئت ايراني در حضور اعضاي مجمع عمومي قرائت شد و استدلالات قاطع در رد درخواست آرژانتين مبني بر صدور اعلان‌هاي قرمز براي 5 نفر از اتباع ايراني و نيز مغايرت اين درخواست با بندهاي 2 و 3 اساسنامه اينترپل تشريح شد.
براساس گزارش‌هاي دريافتي از مراكش محل برگزاري اجلاس سالانه مجمع عمومي اينترپل، هيئت جمهوري اسلامي ايران با اشاره به سياسي بودن تحقيقات پرونده آميا و اينكه برخي كشورها با استفاده از سازوكارهاي سازمان اينترپل درصدد فشار بر جمهوري اسلامي ايران در صحنه بين‌المللي مي‌باشند. از اعضاي مجمع عمومي درخواست شد تا با درايت و هشياري اجازه ندهند برخي كشورها مغرضانه با نسبت دادن اتهامات سياسي، مذهبي و نژادي به ساير كشورهاي عضو، اعتبار اين سازمان بين‌المللي را خدشه دار كنند.
همچنين از اعضاي مجمع عمومي درخواست شد تا از استفاده ابزاري قدرت‌هاي بزرگ از اين سازمان جلوگيري به عمل آورند.
طبق بند سوم اساسنامه اينترپل، اين سازمان بايد مستقل و به دور از مسائل سياسي، قومي، نژادي و مذهبي تصميم گيري كند.
عليرغم همكاري‌هاي به عمل آمده از سوي جمهوري اسلامي ايران با آرژانتين به منظور روشن شدن حقايق انفجار مركز آميا و يافتن عاملان واقعي اين حادثه، دستگاه قضايي آرژانتين تحت تاثير جامعه صهيونيستي آرژانتين از هرگونه همكاري با جمهوري اسلامي ايران امتناع ورزيده است.
هيئت جمهوري اسلامي ايران همچنين در اين اجلاس مطرح كرد كه با دريافت كليه نيابت‌هاي قضايي آرژانتين و پيشنهاد تشكيل كميته مشترك حقوقي و قضايي بين دو كشور نهايت حسن نيت خويش را در جهت روشن شدن حقايق به كار بسته ولي تاكنون طرف آرژانتيني به هيچ يك از پيشنهادهاي جمهوري اسلامي ايران پاسخ مثبت نداده است.
نماينده ايران با اشاره به اينكه چنانچه اينترپل تصميم به صدور «اعلان‌هاي قرمز» عليه اتباع ايراني بگيرد، در اين صورت به ابزاري در دست بازيگران سياسي تبديل شده تا هر زمان اراده كنند عليه مقامات ساير كشورها مبادرت به صدور «اعلان قرمز» كنند.
نماينده جمهوري اسلامي ايران هشدار داد، امروز براي اتباع ايراني كه هيچ گونه اطلاع و دخالتي از اين واقعه نداشته‌اند، «اعلان قرمز» صادر مي‌شود اما اين بدعتي خواهد بود كه در آينده براي مقامات ساير كشورها اين اقدام صورت ‌گيرد.
وي تاكيد كرد: جمهوري اسلامي ايران از حقوق قانوني اتباع خود به شدت دفاع خواهد كرد.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
گورباچف: آمريكا به ايران حمله نخواهد كرد

خبرگزاري فارس: رئيس جمهور شوروي سابق ابراز اميدواري كرد كه آمريكا در يك سال باقيمانده از رياست جمهوري "جورج بوش" به ايران حمله نخواهد كرد.
تصویر
به گزارش فارس به نقل از خبرگزاري شين‌هوآ، "ميخائيل گورباچف" با بيان اين مطلب بر حل مسالمت‌آميز مناقشه بر سر برنامه هسته‌اي ايران تأكيد كرد.
گورباچف، رئيس كنفرانس سياست جهاني، پافشاري كرد كه طرح سپر موشكي آمريكا به منظور ممانعت از حمله احتمالي ايران به ديگر كشورها نيست بلكه براي هدف قرار دادن روسيه است.
طرح سپر موشكي و پايگاه راداري آمريكا كه قرار است در كشورهاي لهستان و جمهوري چك اجرا شود، مخالفت جهاني به ويژه روسيه را برانگيخته است.
گورباچف در كنفرانس خبري كه چهارشنبه در بوداپست برگزار شد، گفت: «آمريكا با طرح سپر موشكي خود روسيه را هدف قرار مي‌دهد.»
اين در حالي است كه اين مقام همچنين بر لزوم همكاري بيشتر مسكو با ناتو و اتحاديه اروپا تأكيد كرد.
رئيس جمهور شوروي سابق افزود: «در خصوص انتخابات آينده روسيه از "ولاديمير پوتين"، رئيس جمهور فعلي، حمايت مي‌كنم زيرا سياستمداري با استعداد و رهبري قابل ‌اتكاست.»
گورباچف براي شركت در سمينار دو روزه سياست جهاني به بوداپست سفر كرده است.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
دوران زورگویی گذشته است / مسئله هسته ای ایران با زور حل نمی شود

رئیس جمهوری روسیه تاکید کرد که مسئله هسته ای ایران و کوزوو با زور و با استفاده از شیوه های خشونت آمیز قابل حل نیست.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اینترفکس و ریانوستی، ولادیمیر پوتین امروز چهارشنبه در کرملین ضمن سخنرانی در حضور سفرای خارجی گفت : "روسیه متمایل به تحکیم مبانی مشارکتی و حقوقی در روابط بین الملل است، ما متقاعد شدیم که هیچ مشکلی را چه مسئله کوزوو باشد و چه مسئله هسته ای ایران، نمی توان با توسل به زور و شمشیر حل کرد".

رئیس جمهوری روسیه افزود: "ماموریت بین المللی" تنها زمانی موفقیت آمیز خواهد بود که بر نیروهای نظامی تکیه نداشته، بلکه بر دیگر عوامل برای تحت تاثیر قراردادن روندهای جهانی تکیه داشته باشد.

در عین حال پوتین کشورهای جهان را به تدوین قوانین جدید و مشخصی برای همکاری در امور بین المللی فرا خواند و افزود : باید قاطعانه از آنچه که جهان را در گذشته بر اساس معیارهای ایدئولوژیکی تقسیم می کرد، فاصله گرفت و از اجرای سیاست استبداد و زورگویی و طرح بازدارندگی صرفنظر کرد.

پوتین افزود: ما تا زمانی که قوانین و اصول جدید و قابل پذیرشی برای همه در تعاملات بین المللی تنظیم نکنیم، پیشرفتی نخواهیم داشت و برای این امر به مباحثی شفاف و صادقانه نیاز داریم.

به عقیده رئیس جمهوری روسیه، در صورتی که قوانین و اصول جدید قابل پذیرشی تدوین نشود نمی توان نسبت به مشکلات حاد بین المللی که در عصر جهانی شدن با آنها مواجه هستیم، رفتاری درست و واقع گرایانه در پیش بگیریم.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
بزرگواري دكتر احمدي‌نژاد، رئيس‌جمهور ايران و لطف وي به شيوخ كشورهاي خليج فارس و پذيرش دعوت آنان براي شركت در شوراي همكاري خليج فارس به عنوان عضو ناظر، بايد با پاسخ متقابل آنان همراه شده و ادعاهاي واهي درباره تماميت ارضي ايران، براي هميشه كنار گذاشته شود.

به گزارش خبرنگار «تابناك»، پذيرش دعوت شوراي همکاري خليج فارس از سوي رئيس‌جمهور کشورمان، امتياز ارزشمندي است که نصيب اين شورا با نام جعلي «خليج» مي‌شود و اين در حالي است که تاکنون از هيچ‌يک از رؤساي جمهور کشورمان در 26 سال گذشته، چنين دعوتي نشده و اين کشورها بايد قدرشناس اين حسن‌نيت از سوي رئيس‌جمهور کشورمان باشند و در آينده از ادعاي غيرقانوني خود درباره اراضي کشورمان دست برداشته و ديگر در بيانيه‌هاي خود، سخني از سه جزيره ايراني به ميان نياورند.

اين در حالي است كه دكتر احمدي‌نژاد به ويژه به دليل مواضع ضدآمريكايي و ضدصهيونيستي خود، از محبوبيت كم‌نظيري در مردم كشورهاي اسلامي برخوردار است و از همين رو، دعوت از وي موجب ارتقاي وجهه حكام حاشيه خليج فارس در ميان مردم آنهاست.

شوراي همكاري خليج (فارس) يک سال پس از تجاوز رژيم بعثي به خاک کشورمان در سال 1981 ميلادي در رياض عربستان سعودي تشکيل شد و كاركرد اوليه آن، اتحاد کشورهاي عربي حوزه خليج فارس و همچنين حمايت همه‌جانبه از رژيم صدام حسين بود و تحت نام جعلي «خليج» (Gulf Cooperation Council ـ GCC ـ مجلس التعاون لدول الخليج العربيه) تأسيس شد، اما در نوامبر سال 1982 با تشکيل سازمان استاندارد «خليج» (خليج فارس) با مشارکت کشورهاي بحرين و کويت و امارات متحده عربي و قطر و عمان، شکل جديدي به خود گرفت و در سال 1984 با شکل‌گيري همکاري‌هاي سرمايه‌گذاري خليج (فارس)، منابع مالي خود را براي همكاري‌هاي چندجانبه و توسعه تشکيلاتي خود صرف كرده‌اند.

تصویر


حسن نيت و توجه خاص رئيس‌جمهور کشورمان به کشورهاي عربي حوزه خليج فارس، به رغم برخي اعمال ناشايست آنها، به ويژه در زمان جنگ ايران با ارتش صدام، گام بسيار بلندي است که نيازمند واكنش متقابل اين کشورها و اثبات حسن نيت آنها با مداخله نكردن در روند مذاکرات ايران و امارات و عدم جانبداري يکجانبه آنها از دولت امارات است.

اين در حالي است كه در دو دهه اخير، بيش از بيست بيانيه از اين شورا عليه تماميت ارضي کشورمان صادر شده و حضور رئيس‌جمهور کشورمان در اين نشست، بايد پيام‌آور پايان دخالت‌هاي آنها در امور داخلي کشورمان و خط بطلاني بر همه بيانيه‌هاي صادره از سوي اين شورا در مورد جزاير سه‌گانه باشد. همچنين بايد تضمين‌هاي لازم درباره عدم تحرك به نفع ميهمانان ناخوانده منطقه و نظاميان آمريكايي عليه ايران از آنان گرفته شود.

گفتني است، دكتر احمدي‌نژاد در 27 ماه گذشته بيشترين سفرها را به كشورهاي عربي حاشيه خليج فارس داشته و سه بار به عربستان سعودي، يك بار به عمان و براي نخستين بار در تاريخ جمهوري اسلامي به كويت، امارات و بحرين سفر كرده و سفر امروز وي به قطر نيز دومين سفرش به اين كشور به شمار مي‌رود.

تصویر

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
حسيني: بوش راه فريب‌كاري و تبليغات گمراه كننده را كنار گذارد دولت بوش با هياهو سعي در اختلال همكاري‌هاي ايران و ‌آژانس دارد خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران سرويس: سياسي خارجي سيدمحمدعلي حسيني درواكنش به اظهارات جورج بوش گفت: اظهارات بوش نشان‌دهنده ياس و نااميدي و به نوعي احساس شكست در آخرين ماه‌هاي رياست جمهوري مي‌باشد و بوش از اينكه در جلب رضايت كشورهاي مسلمان و عرب منطقه در حمايت‌هاي يك سويه از رژيم صهيونيستي ناكام مانده بار ديگر به فرافكني روي آورده است. به گزارش گروه دريافت خبر خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، سيد محمد علي حسيني، سخنگوي وزارت امور خارجه كشورمان افزود: آقاي بوش بدانند نفرت شديدي كه از سياست‌هاي ايشان در آمريكا، منطقه و سراسر جهان مشاهده مي‌شود ريشه منطقي و واقعي دارد كه غير قابل كتمان است و نبايد موجب عصبانيت و لفاظي‌هاي بي‌ارزش و تكراري گردد. حسيني اظهار داشت: آقاي بوش تلاش مي‌كند در آخرين سال رياستش پرونده ناكامي‌هاي سنگين ناشي از عملكرد دولت در طول 7 سال گذشته خود كه در پرتو طرح شعارهايي مانند جنگ طلبي و اشغالگري، ترويج تروريسم و اشاعه تهديد و ناامني جهاني دولت آمريكا به وجود آمده را مخفي سازد. سخنگوي وزارت امور خارجه تصريح كرد: سخنان بوش براي انزواي ايران يادآور ديپلماسي‌هاي سلطه گرايانه و استعماري دهه‌هاي گذشته در نظام بين‌الملل مي‌باشد و اينگونه سخن پراكني‌هاي بي‌معنا، بيشتر بيانگر فقدان درك نسبت به پيوندهاي ناگسستني روابط و مناسبات كشورهاي منطقه و عدم امكان تاثيرگذاري يك جانبه‌گرايي قدرت‌هاي فزون طلب بر سرنوشت آنان سرچشمه مي‌گيرد. حسيني افزود: جمهوري اسلامي ايران و كشورهاي منطقه چندين برابر تاريخ كشور آمريكا در صلح و دوستي بسر برده و اراده مستحكم فعلي كشورها و ملتهاي منطقه بر تحكيم مناسبات فيمابين همواره از اركان سياست خارجي جمهوري اسلامي ايران و همسايگان بوده است. سخنگوي وزارت امور خارجه گفت: تفكر گروه نومحافظه‌كاران دولت آمريكا مبتني بر برداشت‌هاي نادرست و غلط كه مبناي ارتكاب اشتباه تاريخي و نابخشودني آمريكا در عراق و ديگر مناطق گرديد، متاسفانه مجددا در اظهارات بوش متبلور شده و اين دولت از نتايج رويكردهايي كه عامل اصلي آن اشاعه ناامني در منطقه و به ويژه در عراق حضور نيروهاي اشغالگر آمريكايي و عمليات تروريستي و انتحاري توسط گروهكهاي دست پرورده كاخ سفيد است درس‌هاي لازم را نگرفته و جهانيان نسبت به بي‌اعتباري و مهمل بودن گفته‌هاي بوش باور دارند. حسيني خاطر نشان ساخت: رژيم آمريكا همواره كوشيده است با ايجاد بيم و هراس موهوم در ميان كشورهاي منطقه و حفظ فضاي امنيتي در خليج‌فارس به مداخلات شيطنت آميز خود در منطقه ادامه دهد. سخنگوي وزارت خارجه خاطر نشان ساخت: دولت بوش از روند صحيح و منطقي پيشرفت در موضوع هسته‌يي كشورمان و حركت سريع آن به سوي خارج شدن از مسير سياسي و غير منطقي كه آمريكا سبب آن بوده ناراضي بوده و با هياهو سعي در اختلال همكاري‌هاي ايران و ‌آژانس دارد. حسيني گفت: توصيه ما به آقاي بوش اين است كه در آخرين روزهاي رياست جمهوري خود با احترام به خواست مردم آمريكا و افكار عمومي جهان راه فريبكاري و تبليغات گمراه كننده را كنار گذاشته و دغدغه‌هاي مردم آمريكا را در نقض آشكار حقوق فردي و اجتماعي اين جامعه و دست برداشتن از شكنجه‌هاي هولناك مامورين امنيتي و نظامي در زنداني‌هاي گوانتانامو و سيا در اروپا را مورد توجه و عملي سازد و در عرصه سياست خارجي نيز به منطقه و خردگرايي روي آورد.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[align=center]در پي چاپ مجدد كاريكاتورهاي موهن صورت گرفت

احضار سفير دانمارك به وزارت خارجه

در پي تكرار اهانت به پيامبر عظيم‌الشأن اسلام و مقدسات مسلمانان جهان و به منظور اعتراض رسمي به چاپ مجدد يكي از كاريكاتورهاي موهن در مطبوعات دانمارك عصر روز چهارشنبه 24 بهمن ماه سورن هاسلوند ينسن سفير اين كشور در تهران به وزارت امور خارجه فراخوانده شد.[/align]

به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از اداره اطلاعات و مطبوعات وزارت امور خارجه، در اين ديدار مدير كل اروپاي مركزي و شمالي ضمن محكوم نمودن شديد اين اقدام، خواستار برخورد جدي مقامات دانماركي با چنين اهانت‌هايي و جلوگيري از تكرار آنها گرديد.
وي ضمن تأكيد بر لزوم توجه به ارزش‌ها و اعتقادات تمامي اديان، افزود: آزادي بيان نمي‌تواند به هتك حرمت مقدسات مسلمانان منجر شود و چنين اقدامات مغاير با مباني انساني و دموكراتيك به هيچ عنوان قابل توجيه نيست.
سفير دانمارك نيز با ابزار تأسف از انجام چنين اقداماتي كه موجب جريحه‌دار شدن احساسات ديني مسلمانان گرديد، گفت: مراتب را به دولت متبوعش منتقل خواهد كرد.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[align=center]برگزاري مراسم سالروز پيروزي انقلاب اسلامي در سنگال

همزمان با بيست و نهمين سالروز پيروزي انقلاب اسلامي، مراسم باشكوهي در اقامتگاه سفير جمهوري اسلامي ايران در داكار پايتخت سنگال برگزار شد.
[/align]
به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از سفارت جمهوري اسلامي ايران در سنگال، مقامات محلي، سفراي كشورهاي مقيم داكار، شخصيت‌هاي سياسي، مذهبي، اقتصادي، مديران رسانه‌هاي جمعي و گروهي از مسلمانان و علاقمندان انقلاب اسلامي و ايرانيان مقيم سنگال از جمله شركت كنندگان در اين مراسم بودند.
همچنين «بكاي جيوپ» وزير دفاع، «شيخ تيجان سي» وزير دادگستري و وزراي آب، كار، رئيس ديوانعالي كشور، رئيس ديوان عدالت اداري، دادستان كل داكار، مشاور عالي رئيس جمهور در امور طرح‌هاي ويژه، رئيس كاخ رياست جمهوري و «عبداله بلده» مدير اجرايي آژانس نيز با حضور در اين مراسم، سالروز پيروزي انقلاب اسلامي را به دولت و ملت ايران تبريك گفتند.
«احمد ساموئل سار» وزير انرژي سنگال به نمايندگي از سوي رئيس جمهور در جشن پيروزي انقلاب اسلامي حضور يافت و پيام تبريك «عبداله واد» به رئيس جمهوري كشورمان و ملت ايران را به «حسن زاده» سفير ايران ابلاغ كرد.
به همين مناسبت شبكه سراسري تلويزيون سنگال نيز به مدت 25 دقيقه فيلمي از دستاوردهاي انقلاب اسلامي و پيشرفت‌هاي علمي و صنعتي كشورمان را بلافاصله پس از پخش مستقيم مسابقه فينال جام ملت‌هاي آفريقا به نمايش گذاشت.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی امروز در گزارش خود درباره برنامه هسته ای ایران تاکید کرد که به عقیده سازمان وی ،بیشتر اطلاعات ارائه شده از سوی ایران به ویژه در زمینه آلودگی دانشکده فنی و پلونیوم 210 با یافته های این آژانس مطابقت کامل دارد. به گزارش خبرگزاری مهر، محمد البرادعی در گزارش خود به این نکته اشاره نمود که با اشاره به دیدار خود با مقامهای ایرانی در روزهای 11 و 12 ژانویه سال جاری میلادی درارتباط با منشا آلودگی در تجهیزات دانشکده فنی، ماهیت تجهیزات، استفاده از آنها و اسامی و نقشهای افراد و شخصیت های دیگر ازجمله مرکزتحقیقات فیزیک می گوید: این تجهیزات از سوی رئیس این مرکز که استاد دانشگاه است، برای اقدامی علمی و تحقیقاتی فراهم و تهیه شده بود. ده نکته مهم در گزارش مفصل البرادعی چنین است: نکته اول ؛ مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی همچنین درادامه به تهیه ویا تلاش برای تهیه دیگرتجهیزات نظیرماشینهای بالانس، اسپکترومترهای بزرگ،مگنت ها و تجهیزات فلورین از سوی این مرکز اشاره می کند. البرادعی در بخش دیگری از گزارش خود اعلام کرده است که ایران در نشست تهران، پاسخهایی را برای سئوالها فراهم کرده است و آژانس نیز از ایران درخواست کرده است شفاف سازی بیشتری در رابطه با هدف تجهیزات،اشخاص و افراد، و استفاده از مکانها هم در گذشته و هم حال ارائه کند که در شش آیتم طرح اقدام قید شده بود. نکته دوم ؛ البرادعی دراین گزارش فعالیت هسته ای ایران را صلح آمیز اعلام کرد و طبق مدالیتی رفع کلیه ابهام های موجود درباره پرونده هسته ای ایران را تائید کرد. نکته سوم ؛ وی در این گزارش ضمن اعلام حل و فصل شش موضوع مطرح بین ایران و آژانس تاکید شده که آژانس هیچ گونه ارتباطی بین استفاده از مواد هسته ای در ارتباط با مطالعات ادعایی پیدا نکرده است و هیچ اطلاعات معتبری نیز در این زمینه ندارد نکته چهارم ؛ لبرادعی به صراحت اعلام کرد آژانس قادر است به راستی آزمایی عدم انحراف مواد هسته ای اظهار شده در ایران ادامه دهد. نکته پنجم ؛ گزارش مذکور اعلام می دارد ایران دسترسی لازم را به مواد و فعالیت های هسته ای فراهم کرده است. نکته ششم ؛ البرادعی آورده است که آژانس در چند نامه از ایران خواستار شفافیت بیشتری در باره آلودگی و تلاشهای مربوط به تهیه آن شده بود. بر اساس گزارش وی ایران تجهیزات خلاء را به نمایندگی از دانشگاه فنی و از سوی رئیس سابق PHRC تهیه کرده است که این امر و به سبب ارتباطات تجاری تجربی این شخص بوده است و هدف از این تجهیزات برای استفاده آنها در بخش فیزیک دانشکده برای پوشش اقلامی نظیر آینه های اپتیکی، لیزرهای اپتیکی، آینه های لیزری،لایه های مقاوم برای سلول های خورشیدی و آینه ها برای استفاده در جراحی های پزشکی بوده است. البرادعی همچنین در گزارش خود آورده است : اطلاعات ارائه شده از سوی ایران درباره موضوع آلودگی هسته ای در دانشگاه فنی و همچنین مسئله فعالیتهای پیشین PHRC با یافته های آژانس هماهنگ و منطبق است؛ از این رو آژانس دیگر این مسائل را جز مسائل باقیمانده در تحقیقات مربوط به فعالیتهای هسته ای ایران، نمی داند و آنها را پایان یافته می داند. نکته هفتم ؛ در گزارش آمده است : تهران نیاز به ادامه اعتماد سازی در رابطه با برنامه های فعلی و ماهیت آن دارد که نشان دهد ماهیت آن صرفاً صلح آمیز است، اما آژانس هیچ گونه اطلاعات ملموسی درباره برنامه های هسته ای اعلام نشده از سوی ایران ندارد. نکته هشتم ؛ گزارش البرادعی در خصوص برخی اتهامات غیر اثبات شده گفته است : با اشاره به ارائه اطلاعات از سوی ایران، بار دیگر تاکید می کنیم که آژانس در موضعی نیست که درباره ماهیت برنامه ها اعلام نظر کند. در گزارش در باره پروژه نمک سبز که یک مورد ادعایی آژانس های اطلاعاتی غرب است ، ابراز نگرانی شده است . نکته نهم ؛ گزارش البرادعی تاکید دارد : آژانس قادر بوده است تا به این نتیجه برسد که پاسخهای ایران هماهنگ با "طرح اقدام " و هماهنگ با یافته های آژانس در رابطه با آزمایشهای پلونیوم 210 و معدن گچین است و این یافته ها را نقض نمی کند. درباره آلودگی در دانشکده فنی، آژانس، موضع ایران را تایید می کند. نکته دهم ؛ البرادعی گفته است : مدیرکل آژانس گزارشهای خود را به نحوی شایسته ادامه خواهد داد. این به معنای ارتباط عادی آژانس با ایران در برنامه های هسته ای است و هیچ ضرورتی را برای گزارش در مقطع مشخص قید نکرده است. منبع: خبرگزاری مهر

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
تصویر
وین، 3 اسفند، خبرگزاری «نووستی» / "محمد البرادعی" مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی پیشرفت در حل سوالات باقی مانده در رابطه با گذشته فعالیت های هسته ای ایران را خاطر نشان نمود.

وی در رابطه با ارائه گزارش جدید خود پیرامون برنامه هسته ای ایران به 35 عضو شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی اعلام داشت: "طی چهار ماه گذشته در روشن سازی سوالات باقی مانده در رابطه با فعالیت های پیشین ایران در زمینه هسته ای به پیشرفت خوبی دست یافته ایم، به استثنای یک مسئله - مطالعه احتمالی عرصه های نظامی (هسته ای) که گمان می شود تهران در گذشته بدان می پرداخته است".

مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی ایران را فرا خواند که در این راستا هرچه فعالتر و سریعتر عمل کند تا آژانس بتواند تمامی نکات باقیمانده از گذشته فعالیت های هسته ای ایران را روشن کند.

البرادعی گفت: "در تکمیل کار ما برای روشن سازی گذشته فعالیت های هسته ای ایران، مسلماً ضرورت دارد که متقاعد شویم کار امروز ایران تنها در اهداف صلح آمیز است".

به گفته وی، به همین منظور نیز لازم است که تهران پروتکل الحاقی به توافقنامه ضمانت ها با آژانس را اجرا کند. وی افزود: "من معتقدم که این نکته کلیدی برای آغاز پیشرفت در اثبات این است که فعالیت های پیشین و امروز ایران تنها در اهداف صلح آمیز بوده اند".

البرادعی ابراز امیدواری نمود که ایران با هدف ایجاد شرایطی برای مذاکرات همه جانبه با جامعه جهانی که نتیجه بخش باشند، همکاری تنگاتنگی با شورای امنیت سازمان ملل متحد داشته باشد.

وی افزود که آژانس نیز به نوبه خود درصدد است هر آنچه را که در توان دارد انجام دهد تا سهمی در روند اعتماد سازی داشته باشد.

البرادعی گفت: "اما طبیعی است که ما نمی توانیم در رابطه با مقاصد آتی (ایران) ضمانت بدهیم. این در حقیقت پروسه ای دیپلماتیک است که در آن باید تمامی طرفین حضور داشته باشند".

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
تصویر
تهران، 2 بهمن، خبرگزاری «نووستی» / "سعید جلیلی" دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران روز جمعه اعلام داشت که این کشور به همکاری خود با آژانس بین المللی انرژی اتمی ادامه می دهد و پایبند به قرارداد منع گسترش سلاح هسته ای (ان پی تی) خواهد بود.

جلیلی در رابطه با گزارش جدید "محمد البرادعی" مدیر کل آژانس که روز جمعه در شورای حکام این سازمان منتشر شد، گفت: تمامی این مدت ما پایبند به موضعی منطقی بودیم. ما بخوبی با آژانس بین المللی انرژی اتمی همکاری کردیم و ایران بعنوان عضو این سازمان بین المللی در آینده نیز در چارچوب ان پی تی با آژانس همکاری خواهد کرد.

در عین حال وی کشورهای غربی را فرا خواند تا اشتباهی که به اعتقاد وی، در رابطه با تهران بعلت برنامه هسته ای آن مرتکب شده اند را تلافی کنند.

مذاکره کننده ارشد ایران در مسئله هسته ای گفت: آنانی که راه رویارویی (با ایران) را انتخاب کرده اند، باید متوجه باشند که این روش بیش از این کارآیی ندارد.

"محمد البرادعی" مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی روز جمعه پیشرفت در حل سوالات باقی مانده در رابطه با گذشته فعالیت های هسته ای ایران را خاطر نشان نموده و گفت: "طی چهار ماه گذشته در روشن سازی سوالات باقی مانده در رابطه با فعالیت های پیشین ایران در زمینه هسته ای به پیشرفت خوبی دست یافته ایم، به استثنای یک مسئله - مطالعه احتمالی عرصه های نظامی (هسته ای) که گمان می شود تهران در گذشته بدان می پرداخته است".

مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی ایران را فرا خواند که در این راستا هرچه فعالتر و سریعتر عمل کند تا آژانس بتواند تمامی نکات باقیمانده از گذشته فعالیت های هسته ای ایران را روشن کند.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
سرخوردگی آمریکا از گزارش البرادعی/ واشنگتن روی ریل فشار بر 1+5 با وجود تاکید البرادعی در گزارش خود مبنی بر اینکه ایران به شش سئوال آخر آژانس پاسخ داده است،نمایندگان گروه موسوم به 1+5 تحت فشارهای آمریکا دوشنبه این هفته در واشنگتن با هم دیدار و درباره اقدامهای بعدی خود درباره موضوع هسته ای صلح آمیز ایران رایزنی خواهند کرد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، دیپلماتهای ارشد این گروه (انگلیس، فرانسه، آمریکا، چین، روسیه و آلمان) پس از انتشار گزارش "محمد البرادعی" مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی از این نشست خود خبر دادند. شامگاه پنجشنبه دوم اسفند، فرانسه و انگلیس پیش نویس قطعنامه سوم تحریمها علیه ایران را ارائه دادند. "نیکلاس برنز" معاون وزیر امور خارجه آمریکا که میزبان این گفتگوها خواهد بود، گفت که واشنگتن خواستار بحث و رای گیری سریع درباره این قطعنامه است که هدف از آن وادار کردن ایران برای توقف غنی سازی اورانیوم است. وی در جمع خبرنگاران دراظهاراتی فرافکنانه اظهار داشت :مطمطئنا در این نشست ما امکان یا میزان تمایل برای تلاش در جهت متقاعد کردن ایرانیها را بررسی خواهیم کرد مبنی بر اینکه گزینه دیگر برای آنها، مسیر مذاکره است. با وجود تاکید جمهوری اسلامی ایران بر اینکه حاضر است همچنان در صورت حفظ حقوق مشروع هسته ای این کشور، بر اساس قوانین بین المللی به مذاکرات خود با طرفهای درگیر در موضوع هسته ای تهران ادامه دهد،این مقام آمریکایی افزود: ما خواستار آغاز گفتگوها هستیم، اما این بر عهده آنهاست و تا زمانی که آنها مذاکرات را رد می کنند، ما آماده ایم تا به تحریم ایران ادامه دهیم. برنزبا سرخوردگی از پافشاری کشورمان بر حقوق مشروع و قانونی هسته ای خود، همچنین به این مسئله اشاره کرد که واشنگتن از دیدن اینکه گزارش آژانس می گوید ایران برنامه غنی سازی خود را تسریع می کند نه اینکه آن را تعلیق کند، ناامید شده است. این در حالی بود که " زلمای خلیل زاد" نماینده آمریکا در سازمان ملل متحد هم در نیویورک در جمع خبرنگاران به زعم خود برای یک رای گیری در جمعه آینده بین 15 عضو شورای امنیت سازمان ملل متحد ابراز امیدواری کرد. مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی شب گذشته در گزارش خود بر اقدامهای شفاف سازی ایران در برنامه هسته ایش تاکید کرد. منبع : " خبرگزاری مهر "

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
تهران، 8 اسفند، خبرگزاری «نووستی»/ "محمود احمدی نژاد" رییس جمهور ایران روز سه شنبه اعلام کرد که اولین موشک فضایی ایرانی تحت عنوان "کاوشگر-1" که روز 4 فوریه به سمت مدار نزدیک زمین پرتاب شده بود توسط کارشناسان بومی طی 9 ماه ساخته شده بود. خبرگزاری "ایرنا" به نقل از احمدی نژاد گزارش داد: موشک کاوشگر که چندی پش به فضا پرتاب شده است توسط دانشمندان ایرانی تنها ظرف 9 ماه ساخته شده است. تولید آن صرفا نتیجه تلاش و اعتماد به نفس آنهاست. به گفته وی بسیاری از کارشناسان در جهان احتمال می دهند که ایران می تواند طی 10-15 سال آینده به فناوری های فضایی دست یابد. وی اشاره کرد که دانشمندان ما فقط طی چند ماه به این موفقیت دست یافتند و برخی از پیشرفت های علمی آنها در این زمینه به مراتب از پیشرفت های مشابه (در دیگر کشورهای) فراتر رفته است. قرار است موشک کاوشگر-1 اولین ماهواره تولید ایران تحت عنوان "امید" که برای اهداف علمی-تحقیقاتی در مدار اطراف زمین در نظر گرفته شده است را در مدار قرار دهد

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مطالب مشابه

    • توسط EBRAHIM
      IRIS و پدید آمدن برنامه فضایی ایران (قسمت اول )

      مدتیست که از رسانه های جهانی،خبرهایی به گوش میرسد که ایران در حال تولید موشکی است که توانایی حمل ماهواره به فضا دارد.آيا چنين چيزي امكان دارد؟آيا اين ماجرا يك بلوف سياسيست يا حقيقت دارد؟
      دوستان از نظرات مفيد خودشون دريق نكنند امیدوارم مبحث جالبی شود.
      با تشكر



      چند نکته قبال از خواندن مقاله :مطمئنا نظرات نویسنده با نظرات مترجم یکی نیست!!!
      در این مقاله موشک IRIS معادل موشک شهاب 3 دی فرض شده که آن هم به نوبه خود معادل موشک نو دونگ کره شمالی را در اختیار گرفته
      موشک IRIS ویا شهاب 3 دی اولین موشک ماهواره بر سبک ایران فرض شده اند (پراکنده بودن اطلاعات اجازه سخن قطعی را نمیدهد )
      موشک شهاب پنج معادل تائه دو پونگ دو کره شمالی فرض شده (البته از سوی نویسنده آن که آمریکایی هستند ) و عنوان اولین ماهواره بر سنگین ایران را بر دوش میکشد
      =============================================

      نخستین ظهور موشک ماهواره بر IRIS/IRSL-X-1

      با وجود ادعاهای ایران مبنی بر عدم بالابردن برد شهاب 3 دولت ایران در حال حاضر مشغول به ساخت و توسعه نخستین ماهواره بر خود موسوم به IRIS میباشد .
      پرتابگر ماهواره IRIS در ظاهر دارای ترکیب ساختمانی از موشک بالستیکShahab3 است که در مرحله اول از طراحی
      ان بهره میبرد و در مرحله دوم پرتابگر دارای دوقسمت موتور جامد و نیز محل حمل ماهواره (قسمت سوم) توسط پرتابگر است که قطر این مرحله از مرحله اول کمی بیشتر است و میتواند ماهواره های مخابراتی و علمی را در مدار زمین قرار دهد .
      .پرتابگر IRIS با پیکر بندی انجام شده بر روی آن پرتابگریست ایده آل به عنوان کاوشکر یا موشک اکتشافی که میتواند برای حمل کلاهک جنگی و یا توسعه کلاهک های فضایی قابل بازگشت و یا در نهایت برای ارسال محموله های علمی به فضا مورد استفاده قرار گیرد .البته این پرتابگر درحال حاضر نمیتواند ماهواره ها و یا محموله های با جرم بالا را به سمت مدار پرتاب کند . مگر اینکه مرحله سومی نیز به آن اضافه شود تا تبدیل به یک پرتابگر سنگین گردد .
      با توجه به آزمایش موشک چند مرحله ای شهاب 3 نویسنده بر این عقیده است که در صورتی که پرتاب آز مایشی موشک Shahab-3D نخستین پرواز آزمایشی پرتابگر IRIS باشد در آن صورت پرتابهای موشک های
      Shahab - 5 دومین و سومین مرحله از برنامه ساخت یک پرتابگر ماهواره ای است که ایران ادعا دارد در حال توسعه آن است .
      اولین تصویر از موشک IRIS در یکی از نمایشگاههای هوا و فضای ایرانیان در اندازه یک ماکت یک متری به نمایش گذاشته شد . نویسنده ادعا دارد که تستهای ناموفق پرتابی این موشک علت اصلی به تاخیر افتادن توسعه موشک حامل پرتابگر شهاب 5 تا کنون بوده است ولی با تردید بیان میکند که فقط زمان قادر به روشن ساختن این مطلب میباشد .

      نویسنده مقاله ادعا دارد که اختمال توسعه نوع جدیدی از موشک های بالستیک از روی این نسخه پرتابی با نامهای جدیدتر از Shahab - 3d وجود دارد ، ونیز باتوجه به موتور سوخت جامد مورد استفاده در مرحله فوقانی و نیز تمام اطلاعاتی که از موشک شهاب 3 در اختیار است ، طراحی نمایش داده شده از IRIS یقینا طرحی مناسب با استفاده از طراحی موشک بالستیک شهاب 3 است . هرچند که پرتاب این سیستم آزمایشی پیشرفته که پیش از این در غرب و شرق مورد استفاده قرار گرفته و از متدهای غربی و شرقی نیز برای توسعه استفاده کرده برای ملل چیز چندان غیر عادی نخواهد بود ، ولی به سرعت بخشیدن برای توسعه اولین ماهواره بر سنگین ایران قبل از پرتاب کمک شایانی خواهد کرد .
      نویسنده در ادامه با بیان شباهت موجود بین شهاب 3d و نسخه های دوم و سوم موشک تائه دو پونگ کره شمالی این پرسشها
      را مطرح میکند که آیا شهاب 3D میتواند نسخه اصلاح شده از ماهواره بر ایرانی IRIS باشد که تست نخست خود را سپری کرده است ؟ آیا این موشک همان نسخه بالستیک فضایی از موشک تائه دو پونگ 2 کره شمالی وترکیب ماهواره بر شهاب 5 است و یا اینکه موشک بالستیکی ساخت ایران است ؟
      شاید تاحد زیادی بتوان گفت که ایران در حال همکاری با کره شمالی برای ساخت نسخه دوم و سوم ماهواره بر شهاب 5 است و هر دو در انجام این طرح مشارکت جدی دارند. کره شمالی که در سال های پایانی قرن 20 نسخه جدید و بهسازی شده ای از موشک تائه دو پونگ 1 را آزمایش کرده بود در بین 26 Juan و 2 Julay سال 2001 نخستسن نمونه پرتابی از موشک تائه دو پونگ دو را برای پرتاب بر روی سکوی تاسیسات پرتاب خود قرار داده بود .
      این کاملا واضح است که موشک شهاب 3 دی چند ثانیه پس از پرتاب و قبل از پایان مرحله اول در اولین تست خود در آسمان منفجر شد . با وجود طراحی متناسب موتور سوخت جامد آن و نیز پوشش آیرو دینامیک موشک متاسفانه انفجار باعث جلوگیری از آزمایش این قسمت ها گردید . در کل باید به این نتیجه رسید که در صورت تداوم برای ساخت و تکمیل شهاب 5 گلی به یاد ماندنی برای مردم ایران در بخش فضا به ثمر خواهد رسید .


      ========================================
      اما مشخصات موشک IRIS

      حد اکثر بار قابل حمل توسط کلاهک موشک (کیلوگرم ): 760-987-1,158 بار فضایی و یا کلاهک جنگی .
      حداکثر برد ( کیلومتر ) : 1500
      تعداد مراحل : 2
      قطر موشک (متر ) : 1.32 - 1.35 – 1.85
      ارتفاع موشک : 17.1 متر
      وزن در حالت پرتابی سبک : 16000 کیلوگرم
      وظیفه : برای پرتاب محموله های فضایی علمی و تحقیقاتی و نیز ماهواره ها

      اطلاعات مربوط به مرحله اول موشک
      ارتفاع : 14 متر
      قطر : 1.32 – 1.35 – 1.85 متر
      جرم :15092 کیلوگرم
      تراست : موثر 26051 کیلوگرم بر فوت مربع - واقعی 26,760-26,600 کیلوگرم بر فوت مربع
      زمان سوخت : 110 ثانیه
      نوع سوخت : TM-185 (20% Gasoline + 80% Kerosene)
      نوع اکسید کننده : AK-27I (27% N2O4 + 73% HNO3 + Iodium Inhibitor)
      جرم سوخت :12912 کیلو گرم

      اطلاعات مربوط به مرحله دوم موشک
      ارتفاع : 3 الی 4 متر در کل
      قطر : 1.3 ای 2 متر
      وزن : نا معلوم
      تراست موتور : نامعلوم
      مدت زمان سوخت : 100 ثانیه
      نوع سوخت : جامد

      لطفا اگر کسی تصویری از این پرتابگر داره در تاپک قرار بده

      ادامه دارد ..........
      ======================
      منبع خبر:وبلاگ هوانوردی قرن 21
    • توسط Davood
      يك شركت آمريكايي ساخت هواپيما اعلام كرد مقام‌هاي اسراييلي تمايل دارند يكصد هواپيماي جنگي از نوع اف - ۳۵جديد را خريداري كنند.
      روزنامه اسراييلي معاريو روز پنج شنبه با اعلام اين خبر افزود، برخي مديران شركت لاكهيد مارتين به تازگي به تل‌آويو سفر كرده‌اند تا با اليعايزر شكيدي فرمانده نيروي هوايي اسراييل و برخي مقام‌هاي عالي رتبه ارتش اسراييل درباره اين معامله گفت و گو كنند.
      بر پايه اين خبر، هواپيماهاي اف ۳۵كه جديدترين در نوع خود است ، هواپيماي جنگي اصلي در نيروي هوايي آمريكا در آينده خواهد بود.
      روزنامه ياد شده نوشت : اگر اين معامله صورت گيرد، نيروي هوايي ارتش اسراييل ، اولين هواپيما از اين نوع را در سال۲۰۱۴ميلادي دريافت خواهد كرد.
      آمريكاطي سالهاي گذشته هر سال ميلياردها دلار كمك بلاعوض به سردمداران اسراييلي اهدا كرده كه بخش مهمي از آنها در قالب انواع تجهيزات پيشرفته نظامي ، سلاح‌هاي جديد و غير متعارف بوده است.
      بخشي از اين سلاحها را اسراييل در جنگ اخير خود عليه لبنان استفاده كرد و هزاران تن از مردم بي‌گناه اين كشور را با آنها به خاك و خون كشيد.

      irna.ir
    • توسط MR9
      آیین معارفه فرمانده جدید سپاه قدس 
       

       
      آیین معارفه فرمانده نیروی قدس سپاه برگزار شد
       
       
      پی نوشت :
       
      1- تاپیک جدید اخبار دفاعی جمهوری اسلامی ایران با مراسم معارفه فرمانده جدید نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
      2- لینک تاپیک نخست در بند ذیل
      2- اخبار دفاعی جمهوری اسلامی ایران I
  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.