Recommended Posts

ما در موضوع هسته ای مطمئنا تعلیق کامل رو نمی پذیریم !!!!!!!!!!
پس این حتما ژست قبل از مذاکره است

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
بغداد – سخنگوی مسوول سیاست خارجی اتحادیه اروپااعلام كرد: در دور اول مذاكرات ایران و نمایندگان كشورهای عضو گروه 1+5 طرحی شامل غنی سازی 20 درصدی اورانیوم از سوی قدرت های بزرگ به جمهوری اسلامی ایران ارایه شد.

به گزارش خبرنگاران اعزامی ایرنا، 'مایكل مان' كه در حاشیه مذاكرات ایران و 1+5 با خبرنگاران رسانه های مختلف دنیا مصاحبه می كرد، افزود: جزئیات بیشتری را نمی توانم در این‌باره در اختیار رسانه ها قرار دهم.

سخنگوی اشتون ابراز امیدواری كرد كه جمهوری اسلامی ایران این طرح را بررسی كند و به آن پاسخ مثبت دهد.

وی همچنین در پاسخ به این پرسش كه 'چنانچه ایران این طرح را بپذیرد، تحریم های یكجانبه اتحادیه اروپا و آمریكا علیه تهران لغو خواهد شد؟'، گفت: باید صبر كنیم تا ببینیم ایران چه تصمیمی خواهد گرفت.

مایكل مان اضافه كرد:اكنون نمی توانم در رابطه با اینكه واكنش 1+5 دربرابر این مساله چه خواهد بود، صحبت كنم.

وی در پاسخ به سووال دیگری مبنی بر اینكه'آیا مذاكرات ایران و 1+5 فردا ( پنجشنبه) ادامه خواهد یافت؟ گفت: ما كاملا آماده هستیم و این مذاكرات می تواند فردا نیز ادامه یابد.

[url=http://irna.ir/News/80148482/طرحی-شامل-غنی-سازی-20-درصدی-به-ایران-ارایه-شد/سياسي/]منبع[/url]



[color=orange]
مهم و منتقل شد به اخبار عمومی

00Amin[/color]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
بغداد- دور نخست مذاكرات جمهوری اسلامی ایران و گروه 1+5 شامل كشورهای آلمان، آمریكا، انگلیس، فرانسه، روسیه و چین لحظاتی پیش - 12 و سی دقیقه به وقت بغداد و 14 به وقت تهران - در دارالضیافه شهر بغداد، پایتخت عراق آغاز شد.

به گزارش خبرنگاران اعزامی ایرنا، 'سعید جلیلی' دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران كه دوشنبه شب وارد بغداد شد، ریاست هیات ایرانی و 'كاترین اشتون' مسوول سیاست خارجی و امنیتی اتحادیه اروپا را برعهده دارند.

دو طرف، 26 فروردین ماه امسال در شهر استانبول تركیه توافق كردند نشست بعدی در بغداد برگزار شود و درباره تعیین یك مدالیته جامع همكاری با یكدیگر مذاكره كنند.

هیات ایرانی نخستین هیاتی است كه دو روز قبل از آغاز مذاكرات در بغداد حضور یافته است.

دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران پس از ورود به بغداد به زیارت حرمین شریفین امامان هفتم و نهم شیعیان در كاظمین رفت و شب گذشته نیز بار دیگر حرمین شریفین را زیارت كرد.

جلیلی روز سه شنبه با جلال طالبانی رییس جمهوری، نوری المالكی نخست وزیر عراق، عمار حكیم رییس مجلس اعلای عراق، حسین شهرستانی مشاور نخست وزیر عراق در امور انرژی دیدار و گفت و گو كرد.

'علی باقری' معاون سیاست خارجی و امنیت بین الملل دبیر شورای عالی امنیت ملی، 'عباس عراقچی' معاون وزیر امور خارجه، 'حمیدرضا عسگری' مشاور وزارت امور خارجه و 'مصطفی دولت یار' سرپرست سابق دفتر مطالعات سیاسی و بین المللی وزارت امور خارجه كه در مذاكرات استانبول 2 نیز حضور داشتند در مذاكرات بغداد، دبیر شورای عالی امنیت ملی را در این مذاكرات همراهی می كنند.

در مذاكرات استانبول 2، خانم 'وندی شرمن' ریاست هیات آمریكایی را به عهده داشت و دولت انگلیس نیز 'جفری آدامز' سفیر سابق خود در تهران را برای مذاكرات فرستاده بود كه در این دور از مذاكرات در بغداد نیز این افراد نمایندگی كشور خود را به عهده دارند.

دولت چین كه یكی از شركای مهم تجاری ایران است، 'ما ژائو شو' دستیار وزیر امور خارجه خود، كشور روسیه نیز 'سرگئی ریابكوف' معاون وزیر خارجه اش و دولت آلمان 'هانس دیتر لوكاس' معاون وزیر امور خارجه اش را برای مذاكرات استانبول 2 فرستاده بود كه در مذاكرات بغداد نیز این افراد حضور خواهند داشت.

'فرانسوا اولاند' رییس جمهوری جدید فرانسه نماینده دیگری را به جای 'ژاك اودیبر' راهی بغداد كرده است.

دهها خبرنگار، فیلمبردار و عكاس از رسانه های خبری مختلف دنیا برای پوشش خبری این مذاكرات در بغداد حضور یافته اند.

[url=http://irna.ir/News/80148248/دور-نخست-مذاكرات-ایران-و--گروه-1-5-در-بغداد-آغاز-شد/سياسي/]منبع[/url]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[color=blue]سه خیز علیه نشست بغداد[/color]

با وجود اینکه هر دو طرف اصلی مذاکرات نشست بغداد ، یعنی ایران و گروه 1+5 تلاش می کنند این نشست با موفقیت همراه باشد ، اما در این میان ، سه گروه و طیف از چند هفته پیش برای به شکست کشاندن نشست بغداد ، خیز برداشته اند و از هر ابزار ممکن در این زمینه بهره می گیرند.

گروه نخست ، " رژیم صهیونیستی و لابی های یهودی ذی نفوذ در مراکز قدرت و تصمیم گیری کشورهای غربی " و به طور مشخص ، " جناح غربی گروه 1+5 را شامل می شود که چند تلاش همزمان را برای تاثیرگذاری بر نشست بغداد شروع کرده است.

نخست ، رایزنی هایی است که این گروه برای تاثیرگذاری بر مواضع گروه 1+5 آغاز کرده است و به این منظور ، رئیس شورای امنیت ملی رژیم صهیونیستی ، در یک سفر دوره ای ، با اعضای این گروه دیدار کرد و ضمن ابلاغ ملاحظات خود ، کوشید اطمینان لازم را از جناح غربی ، به خصوص انگلیسی به دست آورد.

دوم ، اینکه امتیازات نظامی باج گیرگونه ای است که رژیم صهیونیستی از کشورهای غربی در ازای ورود آنها به گفتگو با ایران طلب می کند. در این زمینه ، آلمان به تازگی ، یک زیردریایی هسته ای دیگر را در اختیار این رژیم قرار داد و ایهود باراک ، وزیر جنگ اسرائیل نیز بلافاصله پس از نشست موفقت آمیز وین بین ایران و آژانس بین المللی انرژی اتمی ، برای کسب 685 میلیون دلار کمک مالی برای استقرار سامانه " گنبد آهنین " ، به آمریکا سفر کرد.

سومین تلاشی که اسرائیل به عمل آورده و با ماهیت تلاش های قبلی نیز متفاوت است ، القای احتمال حمله نظامی به تاسیسات هسته ای ایران در صورت تامین نشدن درخواست های این رژیم ، مبنی بر تعلیق کامل غنی سازی اورانیم و انتقال مواد غنی شده به خارج است. با این هدف ، تحولات سیاسی اخیر این رژیم - که با تهدید به برگزاری انتخابات زودهنگام شروع شد ، اما با تشکیل دولت ائتلافی فراگیر با حضور حزب رقیب " کادیما " خاتمه یافت - بارها در رسانه های غربی ، عربی و اسرائیلی ، گامی در مسیر آماده سازی اوضاع داخلی برای اقدام نظامی علیه ایران ارزیابی شد.

ضمن اینکه ، کابینه جدید نتانیاهو که با داشتن 90 کرسی از 120 کرسی در پارلمان ، به عنوان بزرگ ترین ائتلاف سیاسی در تاریخ موجودیت این رژیم به شمار می رود ، به عنوان کابینه جنگ لقب گرفت. از این رو ، کابینه ائتلافی جدید نتانیاهو با کابینه گدامائر مقایسه می شود که با هدف آمادگی اسرائیل برای ورود به جنگ سال 1967 تشکیل شد و به اشغال بخش های بیشتری از سرزمین های عربی در مصر ، سوریه و اردن از سوی این رژیم انجامید.

به نظر می رسد این فضاسازی ها ، بیشتر رنگ و بوی تبلیغاتی دارد و با هدف تهیه یک چماق بالای سر ایران در مذاکرات بغداد فراهم شده باشد.

گروه دوم که علیه مذاکرات بغداد خیز برداشته اند ، " کشورهای عربی منطقه " و در راس آنها ، عربستان قرار دارد که همواره پا به پای اسرائیل و لابی های یهودی ، برای مخالفت با پیشرفت های هسته ای ایران پیش رفته و حتی مسئولان این کشور ، به خصوص سعود الفیصل ، به صراحت ، ضد فعالیت های هسته ای ایران اظهاراتی مطرح کرده است و از کشورهای غربی از جمله آمریکا خواستار برخورد با ایران شده اند و حتی برخی شواهد و شاخص ها نیز حاکی از تحریک آمریکا و نومحافظه کاران حاکم بر این کشور ، در دوره بوش از سوی عربستان برای حمله به ایران بوده است.

اما آنچه به نظر می رسد عامل نگرانی عربستان را در قبال این دور از مذاکرات ایران و گروه 1+5 فراهم کرده باشد ، برگزاری آن در بغداد است که از یک سو ، عربستان در این کشور نفوذ ندارد تا از کم و کیف مذاکرات آگاه شود و از دیگر سو ، مذاکرات بغداد به نوعی با دیگر موضوع های نگران کننده برای عربستان ، از قبیل تثبیت موقعیت منطقه ای ایران و آب شدن یخ های روابط ایران و آمریکا گره خورده است.

و سرانجام ، گروه سومی که ضد مذاکرات بغداد خیز برداشته و پا به پای اسرائیل و عربستان برای شکست مذاکرات آینده بغداد تلاش می کند ، " گروهک تروریستی منافقین " است که به ایجاد شائبه و شایعه پراکنی در خصوص برنامه های مخفی هسته ای ایران دست زده و با تهیه خوراک تبلیغاتی برای رسانه های صهیونیستی و اسرائیلی ، همه تلاش خود را برای دامن زدن به فضای بدبینی و بی اعتمادی بین ایران و آژانس بین المللی انرژی اتمی به کار گرفته است.

در مجموع از آنچه گفته شد ، این سه گروه و طیف ؛ ائتلافی را برای به شکست کشاندن دور جدید مذاکرات ایران و گروه 1+5 تشکیل داده اند و یکی از عواملی که می تواند به موفقیت این مذاکرات کمک کند ، دور نگه داشتن مذاکرات ، از مانع تراشی های این سه طیف است که البته به نظر می رسد ، بغداد به لحاظ نداشتن رابطه با اسرائیل و عربستان ، از چنین پتانسیلی برخوردار باشد.

[url=http://www.idsp.ir/fa/pages/?cid=6779]لینک[/url]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
به گزارش مشرق، مذاکرات ایران و گروه 1+5، امروز سوم خرداد ماه در دارالضیافه نخست وزیری عراق در بغداد در حال برگزاری است. سعید جلیلی دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران دوشنبه شب در رأس هیئتی راهی بغداد شد تا در این نشست به عنوان نماینده ایران حضور داشته باشد.

هیئتی که سعید جلیلی را در این مذاکرات همراهی می کنند عبارتند از: عباس عراقچی معاون آسیا و اقیانوسیه وزارت خارجه، علی باقری معاون سیاست خارجی و امنیت بین‌الملل دبیر شورای عالی امنیت ملی، حمیدرضا عسگری مشاور وزارت خارجه و مصطفی دولتیار سرپرست سابق دفتر مطالعات سیاسی و بین المللی وزارت خارجه همراهی می‌کنند همچین آیت الله خوشوقت و حاج سعید حدادیان از چهره های شناخته شده در این هواپیما بودند.

گفتنی است که تاکنون سه دوره مذاکره بین ایران و گروه 1+5 در ژنو و دو دوره نیز در استانبول برگزار شده است. تیر ماه 1387، مهر ماه 1388، آذر ماه 1389 به ترتیب مذاکرات ژنو یک، دو و سه برگزار و استانبول نیز در بهمن 1389 و 26 فروردین 1391 میزبان دور بعدی گفت‌وگوها بود.

*دیدار شب گذشته جلیلی با رئیس جمهور عراق و رئیس مجلس اعلا

سعید جلیلی، عصر سه شنبه با "جلال طالبانی" رییس جمهوری عراق، در کاخ ریاست جمهوری و سیدعمار حكیم رییس مجلس اعلاء اسلامی دیدار و گفت وگو كرد.

رئیس جمهور عراق در دیدار سعید جلیلی ابراز امیدواری کرد که مذاکرات بغداد مثبت و موفقیت آمیز باشد.

وی به طور ویژه به روابط اقتصادی تهران و بغداد اشاره کرد و گفت که زمینه‌ها و بسترهای لازم برای گسترش بیش از پیش این روابط فراهم است.

http://www.mashreghnews.ir/files/fa/news/1391/3/3/168237_910.jpg

جلیلی و طالبانی

http://www.mashreghnews.ir/files/fa/news/1391/3/3/168271_690.jpg
جلیلی و حکیم

*ادعای یک مقام غربی درباره نشست امروز

یک مقام غربی که نامی از وی برده نشده است می‌گوید که شش کشور، تحت مدیریت کاترین اشتون، مسوول سیاسی خارجی اتحادیه اروپا، قصد دارند "یک پیشنهاد تفصیلی" (Detailed Proposal) به ایران ارائه کنند که شامل برخی اقدامات اعتمادساز است. وی جزئیات بیشتری از این پیشنهاد را فاش نکرد.

هدف اصلی شش کشور که به نام 1+5 شناخته می‌شوند، رسیدن به توافقی با ایران مبنی بر تعطیل شدن غنی‌سازی با غنای بیشتر ایران (20 درصد) است که از سال 2010 آغاز شده است. این غنی‌سازی در سایت فردو انجام می‌شود که در برابر حملات هوایی تاثیرناپذیر است.


http://www.mashreghnews.ir/files/fa/news/1391/3/3/168285_207.jpg

*مشخصات نمایندگان کشورهای مذاکره کننده در نشست امروز

-نماینده روسیه: "سرگی الکسی‌یویچ ریابکوف" (ергей Алексеевич Рябков) که در حال حاضر، سمت معاون وزیر خارجه روسیه را بر عهده دارد، نماینده ارشد کرملین در مذاکرات گروه 1+5 با ایران محسوب می‌شود.

-نماینده آمریکا: وندی شرمن، دیپلمات کهنه‌کار آمریکایی در امور ایران و مشاور هیلاری کلینتون در کمپین انتخابات ریاست جمهوری 2008 نماینده آمریکا در مذاکرات امروز به حساب می آید.

-نماینده آلمان: دکتر "هانس دیتر لوکاس" که به عنوان رئیس هیئت دیپلماتیک در نشست استانبول با هدف گفت‌وگو درباره برنامه هسته‌ای ایران شرکت کرده، ‌متولد 1959 است.

-نماینده انگلیس: "جئوفری آدامز" 55 ساله سفیر سابق انگلیس در تهران، همانند دور اول به عنوان نماینده انگلیس در مذاکرات حضور خواهد داشت.

-نماینده چین: "ما ژائوشو" (Ma Zhaoxu) متولد 1963 است و حوزه‌های تخصصی وی در وزارت خارجه، سازمان‌های بین‌المللی و کنفرانس‌ها، کنترل تسلیحات و اطلاعات است.

-نماینده فرانسه: "ژاک اودیبر" نمیانده تندروی فرانسه در مذاکرات امروز از سوی "فرانسوآ اولاند" رئیس‌جمهور فرانسه حاضر خواهد شد.

*بررسی آخرین شرایط نشست بغداد

"گری سیک" مشاور سابق شورای عالی امنیت ملی آمریکا گفت: "گروه 1+5 به این توافق مشترک رسیده‌اند تا بسته‌ای را در نشست بغداد به ایران ارائه کنند اما از محتویات آن مطلع نیستم اما معتقدم ارائه بسته به ایران اقدام مناسب و خوبی است. بسیاری از مردم ایران و سایر کشورها معتقدند روسیه نسبت به سایر کشورهای غربی موضع متفاوتی اتخاذ کرده است، بنابراین فکر می‌کنم اگر این موضوع صحیح باشد روس‌ها هم با سایر هیئت‌ها همراه خواهند بود.

http://www.mashreghnews.ir/files/fa/news/1391/3/3/168224_786.jpg

نکته دیگر این است که ایران باید کاملا از محتوای این بسته آگاه باشد و غرب نیز باید از موضع ایران مطلع باشد چرا که تاکنون دیدارهای متعددی برای بررسی دستور کار و متحوای بسته برگزار شده است. بنا بر این دو طرف فرصت دارند تا مواضع خود را مشخص کنند و زمانی که وارد بغداد می‌شوند بدانند که درخواست طرف مقابل چیست. با این تفاسیر نشست بغداد می‌تواند سازنده باشد. در صورتی که دستور کار و بسته پیشنهادی به خوبی آماده و تدوین شده باشد امکان پیشرفت در مذاکرات وجود دارد."

9:50/دیدار جلیلی و اشتون پیش از مذاکرات

دبیر شورای امنیت ملی ایران پیش از آغاز مذاکرات امروز در بغداد قرار است با مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا دیدار کند.در این دیدار قرار است جلیلی و اشتون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و سرپرست مذاکره کنندگان گروه 1+5 آخرین دیدگاههای خود را در باره مذاکرات امروز مورد ارزیابی قرار دهند.

10:10/گروه ۱+۵ تا ساعتی دیگر وارد بغداد می‌شوند

"مایکل مان" سخنگوی "کاترین اشتون" با بیان اینکه هیئت‌های 1+5 تا ساعتی دیگر (9:30 به وقت محلی) وارد بغداد می‌شوند گفت: هیئت‌های گروه 1+5 از طریق امان پایتخت اردن وارد بغداد می‌شوند.

گفتنی است که مذاکرات ایران و گروه 1+5 طبق اعلام قبلی قرار است ساعت 11 به وقت بغداد برگزار شود.

http://www.mashreghnews.ir/files/fa/news/1391/3/3/168293_480.jpg
محل برگزاری نشست امروز



10:30/صحبتهای جلیلی پیش از شروع نشست

دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: امیدواریم مذاکرات بغداد نقطه آغازی برای کنار گذاشته شدن برخی راهبردهای بی نتیجه از سوی 1+5 باشد. از آنجا که بنای این گفت‌وگوها بر همکاری است مذاکرات هفت کشور موضوعات منطقه‌ای، بین المللی و هسته‌ای را در برخواهد گرفت و امیدواریم شروعی برای یک دوره جدید باشد.


11:10/اشتون هنوز وارد بغداد نشده است

کاترین اشتون، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا که قرار است امروز در بغداد و دور جدید مذاکرات ایران و 1+5 شرکت کند هنوز وارد این شهر نشده است. بر اساس اعلام یک دیپلمات غربی وی پس از ورود به بغداد با نوری المالکی نخست وزیر عراق دیدار و پس از آن با سعید جلیلی دیدار می کند.

این در حالی است که قرار بود اشتون و جلیلی ساعت 9 به وقت محلی مذاکرات خود را آغاز کنند.

12:15/هیئت های 1+5 وارد بغداد شدند

هیئت های 1+5 برای شرکت در نشست بغداد وارد این شهر شدند.

12:45/اشتون بلاخره آمد

کاترین اشتون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا دقایقی پیش وارد محل برگزاری گفت و گو های گروه ۱+۵ با ایران در بغداد شد. او قرار بود چند ساعت زود تر به بغداد بیاید که به دلیل شرایط نا مساعد جوی در عراق با تاخیر رسید.

13:00/طرح غافلگيركننده روسيه در نشست بغداد در حمايت از ايران

پايگاه اينترنتي دبكا فايل فاش كرد ، روسيه قصد دارد در نشست ايران و گروه 1+5 در بغداد، طرحي غافلگيركننده به نفع ايران ارائه كند.

مسكو با ارائه اين طرح مستقل جبهه واحد غرب عليه ايران را كه روز شنبه در نشست گروه 8 توسط باراك اوباما مطرح شده بود، خواهد شكست و قدرت چانه زني ايران را افزايش خواهد داد. با مطرح شدن اين طرح اسرائيل بازنده خواهد بود.


13:30/گفت‌وگوهای بغداد بیش از یک ساعت تأخیر دارد

گفت‌وگوهای گروه ۱+۵ با ایران با یک ساعت تاخیر در بغداد آغاز خواهد شد. این مذاکرات قرار بود ساعت 11:30 به وقت بغداد شروع شود، که احتمالا با تاخیر آغاز خواهد شد.

14:00/مذاکرات ایران و 1+5 در بغداد آغاز شد

مذاکرات ایران و 1+5 لحظاتی پیش و ساعت 12:30 به وقت محلی در دارالضیافه نخست وزیری عراق در شهر بغداد آغاز به کار کرد.


http://www.mashreghnews.ir/files/fa/news/1391/3/3/168478_234.jpg

14:20یک هیئت امنیتی آمریکا پس از مذاکرات بغداد به تل‌آویو می‌رود

آمریکا پس از برگزاری مذاکرات هسته‌ای بغداد، یک هیئت بلندپایه را به تل‌آویو اعزام می‌کند تا به گفته برخی تحلیلگران، خاطر اسرائیل را آرام کند. هاآرتص اعلام کرد که این هیئت امنیتی و سیاسی بلندپایه بزودی وارد اسرائیل می‌شود تا مواضع دولت آمریکا را در خصوص موضوع مذاکره [شده] با ایران هماهنگ کند.

14:40/عکس یادگاری جلیلی و اشتون

سعید جلیلی دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران و کاترین اشتون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در حاشیه نشست بغداد عکس یادگاری گرفتند. کاترین اشتون این بار هم با پوششی متفاوت تر از نشست استانبول در بغداد حضور یافته است.


http://www.mashreghnews.ir/files/fa/news/1391/3/3/168401_890.jpg

15:15/گفتگوی جلیلی و اشتون درباره غنی‌سازی 20

"مایکل مان" در جمع خبرنگاران گفت: موضوع غنی‌سازی 20 درصد اورانیوم و توقف آن توسط ایران بحث کلیدی اشتون و جلیلی است. بسته پیشنهادی جدیدی امروز به ایران ارائه می شود. امیدواریم که ایران به این پیشنهاد جواب مثبت دهد.

سخنگوی اشتون همچنین در خصوص اینکه اقدام متقابل 1+5 در قبال توقف غنی‌سازی 20 درصد توسط ایران چیست، بی پاسخ گذاشت و گفت: برای پنجمین بار اعلام می‌کنم که نمی‌دانم.


15:45/پارتی بازی مایکل مان و سفارت آمریکا برای خبرنگاران غربی

مایکل مان و مشاور رسانه‌ای سفیر آمریکا با پارتی بازی تعدادی از عکاسان و تصویربرداران را به داخل محل برگزاری نشست ایران و 1+5 بردند. در حالی که همه عکاسان و تصویربرداران حاضر در نشست بغداد برای ورود به ساختمان اصلی مذاکرات ایران و 1+5 بایستی از صبح زود اسامی خود را به مسئولان عراقی برگزار کننده نشست اعلام می کردند، اما تعدادی از رسانه های غربی اسامی خود را اعلام نکرده و مسئولان عراقی به همین خاطر مانع از ورودشان به ساختمان اصلی اجلاس شدند. اما دقایقی بعد مشاور رسانه ای سفیر آمریکا در بغداد مسئولان عراقی را مجاب کرد که این عکاسان و تصویربرداران وارد ساختمان شوند.

http://www.mashreghnews.ir/files/fa/news/1391/3/3/168482_108.jpg

16:10/پیشنهاد جدیدی در دور اول مذاکرات بغداد ارائه نشد

در دور اول مذاکرات بغداد میان ایران و گروه 1+5 هیچ پیشنهاد جدیدی از سوی طرفین ارائه نشده است. این در حالی است شبکه خبری العربیه دقایقی پیش در خبری فوری اعلام کرد: اتحادیه اروپا پیشنهاداتی به ایران در زمینه حل موضوع هسته ای این کشور در جریان مذاکرات بغداد ارائه داده است.


17:00 آیا نماینده آمریکا محل مذاکرات را ترک کرد؟

در حالی که دور اول مذاکرات ایران و 1+5 تازه آغاز شده است شایعاتی در اطراف مذاکرات شکل گرفته که منابع دیپلماتیک هیچ یک از آنها را تایید نمی کنند. احتمال میرود که وندی شرمن نماینده آمریکا محل مذاکرات را ترک کرده است.

این در حالی است که دیپلمات های حاضر در مذاکرات می گویند وی جزو اولین نفراتی بود که وارد محل مذاکرات شد و هیچ یک از اعضای 1+5 محل مذاکرات را ترک نکرده است.


17:15/وقتی که سفیر آمریکا به جای رئیس هیئت اشتباه گرفته شد

در حالی که هیئت آمریکایی شرکت کننده در این نشست به ریاست وندی شرمن اولین هیئتی بود که در دارالضیافه محل برگزاری این نشست حضور یافت و به همراه سایر اعضای گروه 1+5 مشغول گفت وگو با هیئت ایرانی است، شایعه شد که وی نشست را ترک کرده است . قضیه از این قرار بود که سفیر آمریکا در بغداد که جزو هیئت شرکت کننده در نشست نبود، بعد از آغاز نشست، جلسه را ترک کرد و برخی خبرنگاران به اشتباه اخباری را مبنی بر ترک جلسه توسط رئیس هیئت آمریکایی مخابره کردند.

17:30/پایان دور اول مذاکرات بغداد

دور نخست مذاکرات ایران و 1+5 دقایقی پیش در دارالضیافه نخست وزیری عراق در بغداد پایان یافت. در این دور از مذاکرات پیشنهاد جدیدی از سوی طرفین حاضر مطرح نشده بود.
[url=http://www.mashreghnews.ir/fa/news/122582/پایان-دور-اول-مذاکرات-بغداد-پیشنهاد-جدیدی-در-نشست-امروز-ارائه-نشد]مشرق[/url]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
به گزارش خبرنگار اعزامی خبرگزاری فارس، مواضع 1+5 در مذاکره با ایران نسبت به صبح تغییر کرده و بحث درباره لغو تحریم‌ها به میان آمده است.

به نظر می‌رسد که غرب به این نتیجه رسیده که باید گام‌های اعتماد ساز بردارد.

در حال حاضر سعید جلیلی و کاترین اشتون برای سومین بار در حال گفت‌وگو هستند و در این دیدار درباره اصل تداوم مذاکرات و زمان و مکان آن تصمیم‌گیری می‌شود.

جلیلی و اشتون پس از پایان گفت‌وگوها در نشست‌های خبری جداگانه به سوالات خبرنگاران پاسخ می‌دهند.

منبع:
[url]http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13910304000705[/url]

این میتونه یه اتفاق مبارک برای ما باشه.همین که اسم لغو تحریم به میان اومده یعنی تیم ما خوب حریفو پیچونده و اونا موضع مشترکی باهم نداشتن.البته ممکنه گروه 5+1 اختیارت زیادی هم نداشتن که باعث عدم اتحادشون شده.
دور بعدی مذاکرات هم 3 هفته آینده ژنو


[color=orange]
ادغام شد .

00Amin[/color]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]ب
این میتونه یه اتفاق مبارک برای ما باشه.همین که اسم لغو تحریم به میان اومده یعنی تیم ما خوب حریفو پیچونده و اونا موضع مشترکی باهم نداشتن.البته ممکنه گروه 5+1 اختیارت زیادی هم نداشتن که باعث عدم اتحادشون شده.
دور بعدی مذاکرات هم 3 هفته آینده ژنو[/quote]

فقط بحث تعلیق تحریم قطعات هواپیما و بیمه کشتیرانی رو مطرح کردن و معلوم نیست در قبالش چه امتیازاتی مطالبه کردن.... در کل دورنمای خیلی روشنی از این مذاکرات به چشم نمی خوره!!

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
بنام حضرت دوست
چندي پيش محمود احمدي نژاد رييس جمهوري ايران بر اين مساله تاكيد مجدد كرد كه « اگر به ماسوخت بدهند ما نيازي به غني سازي 20٪ نداريم ندادندو فريبكاري كردند و ماهم خودمون ساختيم »
و تعليق غني سازي بيست درصدي ايران در گرو تامين سوخت مورد نياز ايران از خارج از كشور است ونرمش ايران در اين موضع آنچنان غير منتظره نخواهد بود
همانطور كه از ابتداي مذاكرات بغداد انتظار ميرفت لابي شديد صهونيست ها وآمريكايي ها در فاصله ي چند هفته اي بين مذاكرات استانبول وبغداد نتيجه بخش بود و مانع دست يافتن طرفين مذاكره كننده به نتيجه اي شفاف از اين مذاكرات شد
پيش ازاين مقامات آمريكايي به كرات بر لزوم تشديد و گسترش تحريم ها عليه ايران تاكيد كرده اند و موضع آنها موضع سرسختانه و در راستاي سياست طولاني مدت افزايش فشار بر ايران است .
اروپا بر سر دوراهي نگراني از افزايش چشمگير بهاي نفت ناشي از تحريم نفتي ايران وفشار آمريكا قرار گرفته ودر اين دور مذاكرات خبري از مواضع تعديل شده ي آنهادر استانبول نيست .
در حالي كه همه با نگاهي خوشبينانه منتظر نتايج مذاكرات بغداد بودند روند نزولي توافقات امروز بر خلاف روز گذشته باعث افزايش بهاي نفت شد.
نتنها در اين مذاكرات بلكه در سرتاسر مذاكرات بين ايران 1+5كمتر از تمايل غربي هابه لغو چشمگير تحريم هاي ايران در قبال همكار شفاف ايران با سازمان هاي بين المللي سخن به ميان آمده و مقامات غربي از سخن گفتن در اين مورد طفره ميروند

بنا براين يك سوال پيش مي آيد و آن اينكه با توجه به موارد فوق چه چيزي باعث استقبال مقامات ايراني از دور هاي جديد مذاكرات با 1+5 شد؟

برنامه ي هسته اي ايران نتنها از قول مسوولان ايراني بلكه به نقل از بسياري از آژانس هاي خبري مطرح دنيا به سرعت در حال پيشرفت است
چشم انداز احتماليي كه مقامات ايراني براي برنامه ي هسته اي ايران ترسيم كرده اند رسيدن به نقطه اي از دانش هسته اي است كه غرب وادار به پذيرش ايران بعنوان يك كشور پيشرو درمبحث فناوري هسته شود.همانگونه كه اخيرا مقامات غربي اظهار كرده اند كه ما غني سازي 3.5 درصدي ايران را ميپذيريم و به رسميت مشيناسيم چه بسا پيش از اين با همين سطح غني سازي هم مخالف بودند وبي تعهد بودن خود نسبت به همكاري ايران را پيش از اين در زمان تعليق برنامه غني سازي اورانيوم توسط ايران نشان داده بودنداين مهم مستلزم خريدن زمان بيشتر براي دانشمندان ومتخصصان ودست اندركاران برنامه ي هسته اي ايران است . دراين بين تلاش هاي آمريكا براي اجماع جهاني عليه ايران و گسترش تحريم ها در طي سال گذشته شدت بيشتري گرفته و كار به تحريم سيستم بانكي شركت ها و بيمه هاي كشتيراني و صنعت نفت ايران كشيد.در اين بين مشكلات داخلي اعم ازافزايش چشمگير نرخ دلار و طلا به كمك تحريم ها آمد و باعث شد مقامات ايراني متوجه يك خطر جدي از ناحيه اقتصاد شوند
ازاين رو مقامات ايراني احساس نياز شديد به يك ترمز براي توقف سيل تحريم ها بر اين كشور را پيدا كردند
در اين ميان نامه ي خانم اشتون بهترين فرصت در راستاي اين سياست بود
و تصميم بر اين شد كه از طريق مذاكرات نتنها اقدامي عملي در راستاي كاهش و حتي لغو تحريم ها صورت بگيرد بلكه مهم تر از آن با طولاني كردن مذاكرات بتوان وقت بيشتري براي پيشرفت برنامه ي هسته اي ايران خريد و همانطور كه غربي ها بارها اذعان داشته اند ايراني ها استاد مذاكرات طولاني مدت اند

باتشكر
آرش متفكران
ياحق
ومن الله التوفيق

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote][quote]ب
این میتونه یه اتفاق مبارک برای ما باشه.همین که اسم لغو تحریم به میان اومده یعنی تیم ما خوب حریفو پیچونده و اونا موضع مشترکی باهم نداشتن.البته ممکنه گروه 5+1 اختیارت زیادی هم نداشتن که باعث عدم اتحادشون شده.
دور بعدی مذاکرات هم 3 هفته آینده ژنو[/quote]

فقط بحث تعلیق تحریم قطعات هواپیما و بیمه کشتیرانی رو مطرح کردن و معلوم نیست در قبالش چه امتیازاتی مطالبه کردن.... در کل دورنمای خیلی روشنی از این مذاکرات به چشم نمی خوره!![/quote]
و البته لغو تحریم بانک مرکزی.
البته برای پله اول خوبه چون اینایی که مطرح شد قسمت هویج قضیه است و باید قسمت چماقش که فعلا خیلی معلوم نیست ؛ هم مشخص بشه تا بفهمیم دورنمای موضوع چطوری هستش !؟

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
بغداد - 'سعید جلیلی' دبیر شورای عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران و'كاترین اشتون' مسوول سیاست خارجی وامنیتی اتحادیه اروپا در دیدار دو جانبه ای كه برای بار سوم در بغداد با یكدیگر دارند، در مورد اصل تداوم مذاكرات و زمان ومكان برگزاری آن تصمیم گیری نهایی خواهند كرد.



به گزارش روز پنجشنبه خبرنگاران اعزامی ایرنا ، نتیجه مذاكرات بغداد به خروجی دیدار دو جانبه 'جلیلی' و 'اشتون' بستگی دارد كه اكنون این دیدار در حال انجام است.

در مورد مكان برگزاری مذاكرات ایران و 1+5 مجموعه كشورهای متنوعی اعم از غربی وغیرغربی مطرح است كه این امر در دیدار دو جانبه جلیلی واشتون تصمیم گیری خواهد شد.

صبح روز پنجشنبه به وقت محلی دور دوم مذاكرات ایران وگروه 1+5 انجام شد كه پس از پایان دور دوم خانم اشتون درخواست كرد هیات 1+5 استراحتی داشته باشند .

به نظر می رسد درخواست این زمان استراحت از سوی هیات 1+5 برای هماهنگی بیشتر میان اعضای این گروه بوده باشد. همچنین به نظر می رسد 1+5 مایل بوده در مواضع خود تغییری ایجاد كند .

احتمال می رفت پس ازاین استراحت دورسوم مذاكرات ایران و1+5 برگزار شود اما به جای تداوم مذاكرات ایران و1+5 جلیلی واشتون پس از صرف نهار دیدار دوجانبه ای برای بار سوم با یكدیگر داشتند.

مذاكرات دو جانبه مذاكره كننده ارشد جمهوری اسلامی ایران ومسوول سیاست خارجی وامنیتی اتحادیه اروپا هنوز ادامه داد واحتمال آنكه دور دیگرمذاكرات میان ایران و1+5 دربغداد برگزار شود بسیار ضعیف است .

گفتنی است قبل از دیدار دو جانبه سوم جلیلی واشتون ' علی باقری ' معاون دبیر شورای امنیت ملی ایران و ' هلگا اشمیت ' معاون مسوول سیاست خارجی و امنیتی اتحادیه اروپا دیدار كوتاهی با یكدیگر داشتند .

به گزارش خبرنگاران ایرنا، فضای مذاكرات ایران و1+5 در مقایسه با صبح امروز پنجشنبه در حال تغییر وبهتر شدن است و قرار است هر یك از طرفین پس از پایان دیدار دو جانبه نشست های خبری جداگانه ای برگزار كنند.

به گزارش خبرنگاران اعزامی ایرنا، جمهوری اسلامی ایران حق غنی سازی را برای خود محفوظ می داند زیرا در مذاكرات استانبول 2 مقرر شد مبنای مذاكرات معاهده ان پی تی باشد .

موضع روسیه وچین در مذاكرات بغداد همچنان مثبت است و آنها امیدوارند بتوانند سایر اعضای گروه 1+5 را متقاعد كنند تا موضع مثبتی در باره حق ایران در مورد غنی سازی داشته باشند .
[url=http://irna.ir/News/80150518/جلیلی-واشتون-درباره-زمان-و-مكان-مذاكرات-تصمیم-گیری-خواهند-كرد/سياسي/]مشرق[/url]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
معلومه که نه. اما فقط بحث تکنولوزی نیست که ما از نظر اقتصادی در موقعیت شکننده و خطرناکی قرار داریم و رفع تحریم ها می تونه خیلی کمک کنه. همین الان صبح که مذاکرات خوب پیش نفرت دلار رفت بالای 1700 تومن !!!!!.


منبع؟! خدای من یعنی این بازاری ها هم چقدر آنلاین کار می کنند پس

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
سلام

از اول هم معلوم بود که این مذاکرات بی نتیجه خواهد بود ، اوباما فکرش اینه که حمایت آیپک رو برای انتخابات آینده به دست بیاره ، اونوقت بعضی ها به فکر این هستند که مذاکرات به نتیجه برسه !!!

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
به گزارش مشرق به نقل از مهر، کنفرانس خبری "سعید جلیلی" و "کاترین اشتون" که قرار بود بطور جداگانه لحظاتی پیش در بغداد آغاز شود به ساعت 19 به وقت محلی موکول شد.

میکل مان سخنگوی کاترین اشتون با اعلام این موضوع، از ادامه یافتن مذاکرات در بغداد خبر داد.

دور اول مذاکرات جلیلی و اشتون، چهارشنبه شب و دور دوم و سوم آن پنجشنبه انجام شد.

همچنین دور نخست مذاکرات ایران و 1+5 عصر چهارشنبه و دور دوم آن امروز پنجشنبه در دارالضیافه نخست وزیری عراق در بغداد پایان یافت.

در دور اول و دوم مذاکرات، طرفین پیشنهادهایی را بصورت مکتوب و شفاهی به یکدیگر ارائه دادند که احتمالا امروز در مورد آنها به تصمیم نهائی خواهند رسید.
[url=http://www.mashreghnews.ir/fa/news/122997/کنفرانس-خبری-جلیلی-و-اشتون-لغو-شد]منبع[/url]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مطالب مشابه

    • توسط EBRAHIM
      IRIS و پدید آمدن برنامه فضایی ایران (قسمت اول )

      مدتیست که از رسانه های جهانی،خبرهایی به گوش میرسد که ایران در حال تولید موشکی است که توانایی حمل ماهواره به فضا دارد.آيا چنين چيزي امكان دارد؟آيا اين ماجرا يك بلوف سياسيست يا حقيقت دارد؟
      دوستان از نظرات مفيد خودشون دريق نكنند امیدوارم مبحث جالبی شود.
      با تشكر



      چند نکته قبال از خواندن مقاله :مطمئنا نظرات نویسنده با نظرات مترجم یکی نیست!!!
      در این مقاله موشک IRIS معادل موشک شهاب 3 دی فرض شده که آن هم به نوبه خود معادل موشک نو دونگ کره شمالی را در اختیار گرفته
      موشک IRIS ویا شهاب 3 دی اولین موشک ماهواره بر سبک ایران فرض شده اند (پراکنده بودن اطلاعات اجازه سخن قطعی را نمیدهد )
      موشک شهاب پنج معادل تائه دو پونگ دو کره شمالی فرض شده (البته از سوی نویسنده آن که آمریکایی هستند ) و عنوان اولین ماهواره بر سنگین ایران را بر دوش میکشد
      =============================================

      نخستین ظهور موشک ماهواره بر IRIS/IRSL-X-1

      با وجود ادعاهای ایران مبنی بر عدم بالابردن برد شهاب 3 دولت ایران در حال حاضر مشغول به ساخت و توسعه نخستین ماهواره بر خود موسوم به IRIS میباشد .
      پرتابگر ماهواره IRIS در ظاهر دارای ترکیب ساختمانی از موشک بالستیکShahab3 است که در مرحله اول از طراحی
      ان بهره میبرد و در مرحله دوم پرتابگر دارای دوقسمت موتور جامد و نیز محل حمل ماهواره (قسمت سوم) توسط پرتابگر است که قطر این مرحله از مرحله اول کمی بیشتر است و میتواند ماهواره های مخابراتی و علمی را در مدار زمین قرار دهد .
      .پرتابگر IRIS با پیکر بندی انجام شده بر روی آن پرتابگریست ایده آل به عنوان کاوشکر یا موشک اکتشافی که میتواند برای حمل کلاهک جنگی و یا توسعه کلاهک های فضایی قابل بازگشت و یا در نهایت برای ارسال محموله های علمی به فضا مورد استفاده قرار گیرد .البته این پرتابگر درحال حاضر نمیتواند ماهواره ها و یا محموله های با جرم بالا را به سمت مدار پرتاب کند . مگر اینکه مرحله سومی نیز به آن اضافه شود تا تبدیل به یک پرتابگر سنگین گردد .
      با توجه به آزمایش موشک چند مرحله ای شهاب 3 نویسنده بر این عقیده است که در صورتی که پرتاب آز مایشی موشک Shahab-3D نخستین پرواز آزمایشی پرتابگر IRIS باشد در آن صورت پرتابهای موشک های
      Shahab - 5 دومین و سومین مرحله از برنامه ساخت یک پرتابگر ماهواره ای است که ایران ادعا دارد در حال توسعه آن است .
      اولین تصویر از موشک IRIS در یکی از نمایشگاههای هوا و فضای ایرانیان در اندازه یک ماکت یک متری به نمایش گذاشته شد . نویسنده ادعا دارد که تستهای ناموفق پرتابی این موشک علت اصلی به تاخیر افتادن توسعه موشک حامل پرتابگر شهاب 5 تا کنون بوده است ولی با تردید بیان میکند که فقط زمان قادر به روشن ساختن این مطلب میباشد .

      نویسنده مقاله ادعا دارد که اختمال توسعه نوع جدیدی از موشک های بالستیک از روی این نسخه پرتابی با نامهای جدیدتر از Shahab - 3d وجود دارد ، ونیز باتوجه به موتور سوخت جامد مورد استفاده در مرحله فوقانی و نیز تمام اطلاعاتی که از موشک شهاب 3 در اختیار است ، طراحی نمایش داده شده از IRIS یقینا طرحی مناسب با استفاده از طراحی موشک بالستیک شهاب 3 است . هرچند که پرتاب این سیستم آزمایشی پیشرفته که پیش از این در غرب و شرق مورد استفاده قرار گرفته و از متدهای غربی و شرقی نیز برای توسعه استفاده کرده برای ملل چیز چندان غیر عادی نخواهد بود ، ولی به سرعت بخشیدن برای توسعه اولین ماهواره بر سنگین ایران قبل از پرتاب کمک شایانی خواهد کرد .
      نویسنده در ادامه با بیان شباهت موجود بین شهاب 3d و نسخه های دوم و سوم موشک تائه دو پونگ کره شمالی این پرسشها
      را مطرح میکند که آیا شهاب 3D میتواند نسخه اصلاح شده از ماهواره بر ایرانی IRIS باشد که تست نخست خود را سپری کرده است ؟ آیا این موشک همان نسخه بالستیک فضایی از موشک تائه دو پونگ 2 کره شمالی وترکیب ماهواره بر شهاب 5 است و یا اینکه موشک بالستیکی ساخت ایران است ؟
      شاید تاحد زیادی بتوان گفت که ایران در حال همکاری با کره شمالی برای ساخت نسخه دوم و سوم ماهواره بر شهاب 5 است و هر دو در انجام این طرح مشارکت جدی دارند. کره شمالی که در سال های پایانی قرن 20 نسخه جدید و بهسازی شده ای از موشک تائه دو پونگ 1 را آزمایش کرده بود در بین 26 Juan و 2 Julay سال 2001 نخستسن نمونه پرتابی از موشک تائه دو پونگ دو را برای پرتاب بر روی سکوی تاسیسات پرتاب خود قرار داده بود .
      این کاملا واضح است که موشک شهاب 3 دی چند ثانیه پس از پرتاب و قبل از پایان مرحله اول در اولین تست خود در آسمان منفجر شد . با وجود طراحی متناسب موتور سوخت جامد آن و نیز پوشش آیرو دینامیک موشک متاسفانه انفجار باعث جلوگیری از آزمایش این قسمت ها گردید . در کل باید به این نتیجه رسید که در صورت تداوم برای ساخت و تکمیل شهاب 5 گلی به یاد ماندنی برای مردم ایران در بخش فضا به ثمر خواهد رسید .


      ========================================
      اما مشخصات موشک IRIS

      حد اکثر بار قابل حمل توسط کلاهک موشک (کیلوگرم ): 760-987-1,158 بار فضایی و یا کلاهک جنگی .
      حداکثر برد ( کیلومتر ) : 1500
      تعداد مراحل : 2
      قطر موشک (متر ) : 1.32 - 1.35 – 1.85
      ارتفاع موشک : 17.1 متر
      وزن در حالت پرتابی سبک : 16000 کیلوگرم
      وظیفه : برای پرتاب محموله های فضایی علمی و تحقیقاتی و نیز ماهواره ها

      اطلاعات مربوط به مرحله اول موشک
      ارتفاع : 14 متر
      قطر : 1.32 – 1.35 – 1.85 متر
      جرم :15092 کیلوگرم
      تراست : موثر 26051 کیلوگرم بر فوت مربع - واقعی 26,760-26,600 کیلوگرم بر فوت مربع
      زمان سوخت : 110 ثانیه
      نوع سوخت : TM-185 (20% Gasoline + 80% Kerosene)
      نوع اکسید کننده : AK-27I (27% N2O4 + 73% HNO3 + Iodium Inhibitor)
      جرم سوخت :12912 کیلو گرم

      اطلاعات مربوط به مرحله دوم موشک
      ارتفاع : 3 الی 4 متر در کل
      قطر : 1.3 ای 2 متر
      وزن : نا معلوم
      تراست موتور : نامعلوم
      مدت زمان سوخت : 100 ثانیه
      نوع سوخت : جامد

      لطفا اگر کسی تصویری از این پرتابگر داره در تاپک قرار بده

      ادامه دارد ..........
      ======================
      منبع خبر:وبلاگ هوانوردی قرن 21
    • توسط Davood
      يك شركت آمريكايي ساخت هواپيما اعلام كرد مقام‌هاي اسراييلي تمايل دارند يكصد هواپيماي جنگي از نوع اف - ۳۵جديد را خريداري كنند.
      روزنامه اسراييلي معاريو روز پنج شنبه با اعلام اين خبر افزود، برخي مديران شركت لاكهيد مارتين به تازگي به تل‌آويو سفر كرده‌اند تا با اليعايزر شكيدي فرمانده نيروي هوايي اسراييل و برخي مقام‌هاي عالي رتبه ارتش اسراييل درباره اين معامله گفت و گو كنند.
      بر پايه اين خبر، هواپيماهاي اف ۳۵كه جديدترين در نوع خود است ، هواپيماي جنگي اصلي در نيروي هوايي آمريكا در آينده خواهد بود.
      روزنامه ياد شده نوشت : اگر اين معامله صورت گيرد، نيروي هوايي ارتش اسراييل ، اولين هواپيما از اين نوع را در سال۲۰۱۴ميلادي دريافت خواهد كرد.
      آمريكاطي سالهاي گذشته هر سال ميلياردها دلار كمك بلاعوض به سردمداران اسراييلي اهدا كرده كه بخش مهمي از آنها در قالب انواع تجهيزات پيشرفته نظامي ، سلاح‌هاي جديد و غير متعارف بوده است.
      بخشي از اين سلاحها را اسراييل در جنگ اخير خود عليه لبنان استفاده كرد و هزاران تن از مردم بي‌گناه اين كشور را با آنها به خاك و خون كشيد.

      irna.ir
    • توسط MR9
      آیین معارفه فرمانده جدید سپاه قدس 
       

       
      آیین معارفه فرمانده نیروی قدس سپاه برگزار شد
       
       
      پی نوشت :
       
      1- تاپیک جدید اخبار دفاعی جمهوری اسلامی ایران با مراسم معارفه فرمانده جدید نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
      2- لینک تاپیک نخست در بند ذیل
      2- اخبار دفاعی جمهوری اسلامی ایران I
  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.