Recommended Posts

[align=justify]خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: سياسي خارجي


آسوشيتدپرس با اشاره به اظهارات اخير منوچهر متكي نوشت كه ايران به غرب هشدار مي‌دهد كه اگر هيچ مبادله‌اي براي تحويل سوخت راكتور تهران تا پايان ژانويه صورت نگيرد، خود سوخت هسته‌يي را توليد مي‌كند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) به نقل از خبرگزاري آسوشيتدپرس منوچهر متكي، وزير امور خارجه در تلويزيون دولتي ايران امروز (شنبه) گفت:‌ غرب بايد تصميم بگيرد كه آيا طرح پيشنهادي متقابل ايران را مي‌پذيرد يا اينكه سوخت به تهران مي‌فروشد يا اينكه مبادله براي اورانيوم غني شده به ايران را صورت مي‌دهد.

به گزارش اين خبرگزاري آمريكايي، متكي گفت: اين يك اولتيماتوم است.

وي گفت: جامعه بين‌المللي تنها يك ماه ديگر براي تصميم وقت دارد در غير اين صورت تهران اورانيوم با غناي بالاتر مورد نياز سوخت را غني سازي خواهد كرد.

براساس اين گزارش، ايران پايان سال 2009 به عنوان زمان نهايي براي پذيرش پيشنهاد سازمان ملل براي مبادله سوخت غني شده براي سوخت را رد كرد.

لينك خبر : http://isna.ir/ISNA/NewsView.aspx?ID=News-1466050&Lang=P[/align]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[b]وزیر برق و آب پاکستان: [/b]
نیازمند خرید فوری برق از ایران هستیم/ امضای توافق با تهران در اسرع وقت
وزیر برق و آب پاکستان تاکید کرد که کشورش به خرید فوری برق از ایران نیاز دارد.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از "فیزانیوز"، "رجا پرویز اشرف" گفت که دولت فدرال به زودی توافقی را با ایران برای تامین بیش از 35 مگاوات برق امضا خواهد کرد.

وی در عین حال اشاره می کند که به دلیل بحران انرژی و نیاز شدید به برق، کشورش بیش از رقم فوق به خرید برق از ایران نیاز دارد.

وزیر آب و برق پاکستان درعین حال با اشاره به اینکه هم اکنون کشورش از برق ایران در مناطق مرزی استفاده می کند اضافه کرد از این برق و عقد قرار داد جدید در مناطق مرزی بویژه در بخش مکران استفاده خواهد شد.

وی گفت که کشورش با بحران انرژی روبروست و در صدد است تا هر چه سریعتر این مسئله را حل کند.

پاکستان مدتهاست که با ایران برای خرید برق گفتگو می کند، اما به دلایلی که سفیر ایران در اسلام آباد آن را دخالت های بیرونی می داند هنوز این امر محقق نشده است.

ماشاالله شاکری در یکی از مصاحبه های اخیر خود با روزنامه "داون" گفت: ما مایل به همکاری با پاکستان هستیم. هدف ما برطرف کردن نیازهای فوری پاکستان به برق است و آماده ساخت زیر بناها هستیم و همکاری ما حتی می تواند شامل کمک های مالی هم بشود.

http://www.mehrnews.com/fa/newsdetail.aspx?NewsID=1058177

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[align=center]پاسخ محکم و تاریخی جلیلی به درخواست مذاکره اتحادیه اروپا[/align]
[align=center][b]
هرگاه به سوالات ما پاسخ دادید آنگاه از مذاکره صحبت کنید
برای من جالب است که همزمان با تصویب قطعنامه درخواست مذاکره هم می‎دهید [/align][/b]

دبير شوراي عالي امنيت ملي در نامه‌اي به اشتون نماینده سیاست خارجی اروپا، با ادبیات محکم و انقلابی، به انتقاد از رویکرد دوگانه غرب در تهدید و فشار بر ایران و از آن سو درخواست مذاکره پرداخته است و پذیرش درخواست مذاکره از سوی ایران را منوط به پاسخ مجموعه 1+5 و پرسش‎های محمود احمدی نژاد کرده است.

به گزارش رجانیوز، به نقل از دبيرخانه شوراي عالي امنيت ملي، جلیلی با بيان اينكه شما بيش از هر زمان ديگر به جلب اعتماد ملت ايران نياز داريد، اعلام كرده است: در صورتي كه جهت گفت‌وگوها روشن باشد، جمهوري اسلامي آماده گفت‌وگوست.

متن کامل نامه نماينده مقام معظم رهبري و دبير شوراي عالي امنيت ملي به خانم كاترين اشتون نماينده عالي اتحاديه اروپايي در سياست امنيتي و امور خارجي بدين شرح است:

بسم‌الله الرحمن الرحيم

سركار خانم كاترين اشتون
نماينده عالي اتحاديه اروپايي در سياست امنيتي و امور خارجي

براي من جالب است كه علي‌رغم پيگيري‌هاي وزراي محترم خارجه برزيل و تركيه و عدم آمادگي جنابعالي براي گفت‌وگو در سه ماه گذشته درست يك روز پس از صدور قطعنامه در نامه‌اي خواهان گفت‌وگو شديد. جالب‌تر آنكه پس از ارسال نامه شما، دولت آمريكا و اتحاديه اروپا اقدامات ديگري از نوع فشار را طرح كرده‌اند. اين رفتار در چارچوب راهبرد اعلامي شما «فشار و گفت‌وگو» قابل درك و البته غيرقابل پذيرش است.
جامعه جهاني، گفت‌وگو در سايه فشار را ديكتاتوري و به دور از تمدن لازم براي گفت‌وگو مي‌داند. انجام گفت‌وگو براي اعمال فشار و دشمني با يك ملت، همچون گذشته حركت در مسيري بن‌بست، پرهزينه و بي‌فايده خواهد بود.
امروز شما بيش از هر زمان ديگر به جلب اعتماد ملت ما نياز داريد. اقداماتي كه نشان دهد راهبرد غلط دو مسيره را به كنار گذاشته و درصدد جبران خطاها هستيد و مي‌خواهيد آنگونه كه فرهنگ گفت‌وگو اقتضا دارد، عمل كنيد.

خانم اشتون!

جمهوري اسلامي ايران در ارديبهشت 87 بسته‌اي براي موضوع گفت‌وگوها پيشنهاد كرد و در گفت‌وگوهاي ژنو 1 در تير ماه 87 و ژنو 2 در مهر ماه 88 به صراحت اعلام كرد كه حول بسته مزبور حاضر به گفت‌وگو است و اين موضوع در مصاحبه‌هاي مطبوعاتي پس از گفت‌وگوها با حضور آقاي سولانا به صراحت ابراز و در آخرين گفت‌وگوي تلفني با آقاي سولانا نيز مورد تأكيد قرار گرفت. از اين رو هرگونه جهت‌گيري متفاوت، حركتي ارتجاعي و غيرسازنده است كه مورد پذيرش ملت ايران قرار نمي‌گيرد.
درباره تقاضاي شما براي گفت‌وگو در موضوع هسته‌اي، چنان كه در بسته پيشنهادي جمهوري اسلامي ايران آمده است، جمهوري اسلامي ايران آمادگي خود را براي گفت‌وگو و همكاري در زمينه خلع سلاح هسته‌اي، جلوگيري از اشاعه سلاح‌هاي هسته‌اي و نيز بررسي چگونگي همكاري براي استفاده همه اعضاي NPT از فناوري صلح‌آميز هسته‌اي اعلام كرده است.
بدون شك لازمه چنين گفت‌وگويي تعهد همه طرف‌هاي گفت‌وگو به اجراي NPT و اعلام موضع صريح نسبت به رفتارهاي خارج از اين چارچوب، از جمله فعاليت‌هاي هسته‌اي رژيم صهيونيستي است. بديهي است اين گفت‌وگو مي‌تواند حركتي در جهت تحقق شعار كنفرانس خلع سلاح تهران يعني «سلاح هسته‌اي براي هيچ كس و انرژي هسته‌اي براي همه» باشد كه مورد استقبال اكثريت قاطع دولت‌ها و ملت‌ها قرار گرفت. حضور ساير دولت‌هايي كه اين آرمان را دنبال مي‌كنند در اين گفت‌وگوها مي‌تواند به شكل‌گيري گفت‌وگوهايي سازنده كمك كند.
چنان كه جمهوري اسلامي ايران تلاش مستمر خود را براي شكل‌گيري اين گفت‌وگوها و همكاري با تمام كشورهاي علاقه‌مند ادامه خواهد داد؛ به ويژه كه امروز شاهد علاقه‌مندي كشورهاي زيادي به اين نوع گفت‌وگو و همكاري‌ها هستيم.
شكل‌گيري كنفرانس خلع سلاح در تهران و مشاركت فعال 189 كشور در كنفرانس بازنگري معاهده NPT و تأكيد بر لزوم پيوستن رژيم صهيونيستي به NPT نشان داد اغلب كشورهاي جهان به پيشنهادهاي طرح شده در بسته پيشنهادي جمهوري اسلامي ايران نگرش مثبت دارند.

خانم اشتون!

آن گاه كه جهت گفت‌وگو روشن باشد، جمهوري اسلامي ايران آمادگي دارد متكي به ظرفيت‌هاي سياسي، اقتصادي، منطقه‌اي و بين‌المللي خود كه شما به خوبي به آن آگاه هستيد، در جهت تحقق همكاري‌هاي سازنده بين‌المللي براي رفع نگراني‌هاي مشترك گفت‌وگو كند.
بر مبناي نكات فوق چنان كه از سوي رئيس جمهور اسلامي ايران اعلام شد، پاسخ شما به موارد ذيل براي ادامه گفت‌وگوها ضروري است.
1- هدف از گفت‌وگوها براي تعامل و همكاري است يا ادامه روند دشمني و تقابل با حقوق ملت ايران
2- آيا به منطق گفت‌وگو كه لازمه آن اجتناب از هرگونه تهديد به فشار است، التزام خواهيد داشت؟
3- براي روشن شدن مباني مشترك گفت‌وگو، نظر روشن و صريح شما درباره سلاح هسته‌اي رژيم صهيونيستي چيست؟

پاسخ شما به مفاد فوق مي‌تواند زمينه را براي چگونگي شكل‌گيري گفت‌وگوها براي رفع نگراني‌هاي مشترك جهاني در جهت تحقق صلح، عدالت و سعادت ملت‌ها با حضور ساير كشورهاي علاقه‌مند از اول سپتامبر فراهم كند.

http://www.rajanews.com/detail.asp?id=54507

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[color=green]باتشکر منتقل شد به اخبار تحلیلی[/color]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
اين نامه خيلي خوب طراحي شده بود و بايد بگم اين آقاي دكتر احمدي نژاد در واقع دشمنانمون رو خوب ميشناسه و تحليلهايي كه ميكنه همه درست از آب در مياد .
به سوالات دقت كردين ؟ متوجه شدين چقدر دقيق مطرح شده بود .
اگه اونا طبق معمول از پاسخ تفره نرن و جواب سوالات رو بدن يعني اينكه دارن حرف ايران رو ميزنن .
به قول دوستمون : عالي بود . عالي

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
1[quote]- هدف از گفت‌وگوها براي تعامل و همكاري است يا ادامه روند دشمني و تقابل با حقوق ملت ايران
2- آيا به منطق گفت‌وگو كه لازمه آن اجتناب از هرگونه تهديد به فشار است، التزام خواهيد داشت؟
3- براي روشن شدن مباني مشترك گفت‌وگو، نظر روشن و صريح شما درباره سلاح هسته‌اي رژيم صهيونيستي چيست؟[/quote]

کیش و مات. خیلی باحال بود! در هر دو صورت قضیه رو کامل باختند! چه جواب بدن چه ندن! :evil:

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
دکتر عادت داره طرف مقابلش رو کیش مات کنه ..... توی مناظره های انتخاباتی هم همین بلا رو سر حریفاش آورد :evil:

چه جواب بدهند و چه جواب ندهند کارشان ساخته است :evil:

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
یک تحلیلگر مسائل بین المللی با اعلام اینکه آمریکا قصد دارد به لبنان وسوریه حمله کند، گفت: جمهوری اسلامی ایران نیز می بایستی بطور شفاف و صریح با مقامات روسیه وارد مذاکره چالشی شود .
حسن هانی زاده در گفتگو با خبرنگار مهر، درخصوص اظهارات اخیر رئیس جمهور مبنی بر طراحی سناریویی جدید از سوی غرب علیه ایران، گفت: اساسا سیاست آمریکا بر این استوار بوده که محور "تهران، دمشق و بیروت" را که به محور مقاومت در برابر سیاستهای آمریکا معروف شده را از میان بردارد و ایران را در منطقه منزوی کند.

وی با بیان اینکه دراین زمینه سناریوهای مختلفی از سوی آمریکا و رژیم صهیونیستی مطرح شده بود که یکی از این سناریوها به راه انداختن جنگ 33 روزه لبنان در سال 2006 بود، گفت: البته این جنگ نیز بدلیل ناشناخته بودن تاکتیکهای جنگی حزب الله و گستردگی حجم اطلاعات مقاومت اسلامی از درون دستگاه های امنیتی اسرائیل با شکست مواجه شد.

این کارشناس مسائل بین المللی با اعلام اینکه هم اکنون آمریکا تلاش می کند در سناریوی بعدی دادگاه رسیدگی به پرونده ترور رفیق حریری، نخست وزیر سابق لبنان را وادار کند تا یکسری اتهاماتی را متوجه دبیرکل حزب الله لبنان سید حسن نصرالله و اعضای شورای رهبری حزب الله کند.

وی با اشاره به فرازی از سخنان رئیس جمهور مبنی بر احتمال حمله آمریکا به دو کشور در خاورمیانه، عنوان کرد: به نظر می رسد با توجه به شواهد وقرائن موجود دو کشور لبنان وسوریه مورد هجوم آمریکا در آینده ای نزدیک قرار گیرند.

هانی زاده اضافه کرد: در حقیقت آمریکا ورژیم صهیونیستی برای جبران شکست ارتش اسرائیل در جنگ 2006 تلاش دارند تا بار دیگر به زورآزمایی جدیدی درمنطقه دست بزنند لذا ابتدا تلاش کردند سوریه را از محور"تهران، دمشق و بیروت" خارج کنند اما بدلیل سرسختی سوریه سیاستهای اعمالی آمریکا موفقیت آمیز نبود.

وی با اعلام اینکه اکنون گزینه حذف سیاسی و فیزیکی حزب الله در دستور کار آمریکا و رژیم صهیونیستی قرار گرفته است تا بدینوسیله نقش منطقه ای جمهوری اسلامی ایران را تضعیف کنند، گفت: بنابراین احتمال حمله مجدد رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان وجود دارد که در واقع شرایط دشواری را برای سوریه و ایران بوجود خواهد آورد.

این تحلیلگر مسائل بین المللی در ادامه به نقش روسیه در این زمینه اشاره کرد وافزود: بدلیل ضعف سیاستهای شخص مدودف رئیس جمهور روسیه و همسویی وی با سیاستهای آمریکا به نظرمی رسد که درهرتوطئه ای که در آینده علیه کشورهای مستقل منطقه بویژه کشورهای اسلامی صورت بگیرد روسها نقش مشترکی را همراه با آمریکا و غرب ایفاء خواهد کرد.

وی با بیان اینکه روسها همواره تلاش می کنند تا از سایر کشورها بعنوان برگ برنده در تعاملات سیاسی خود استفاده کنند، گفت: لذا جمهوری اسلامی ایران نیز می بایستی بطور شفاف و صریح با مقامات روسیه وارد مذاکره چالشی شود تا مشخص گردد که آیا روسیه در مقوله فن آوری هسته ای از حق مسلم ایران برای داشتن فن آوری صلح آمیز هسته ای حمایت می کند یا همچنان قصد دارد دنباله روی سیاستهای آمریکا باشد.

هانی زاده تصریح کرد: صراحت و شفافیت روسیه در تعامل با جمهوری اسلامی ایران می تواند فصل جدیدی را در بازنگری جمهوری اسلامی ایران در رابطه با روسیه ایجاد کند.

http://www.mehrnews.com/fa/newsdetail.aspx?NewsID=1122421

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
این سناریو چیز جدیدی نیست ! از خیلی وقت پیش حرفش بوده و دوستان باید تا الان بهش عادت کرده باشند . تکرار این خبرها فقط ایجاد نگرانی کاذب است .

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
آمریکا داره سعی می کنه با تحت فشار گذاشتن دوستان ایران ، ایران رو تحت فشار قرار بده ، اما باید بگم که این ها یکسری حرف هست که یه مشت آدم دیونه در واشنگتن می گن و بس .

گوش ما از این چرت و پرت های آمریکایی ها و اسراییلی ها پر شده.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
آمریکا هیچ وقت خودشو درگیر جنگ دیگری تو خاورمیانه نمیکنه

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
اره احتمالا ميخوان با تبليغات جبهه ي ايران و حزب الله و سوريه رو دچار تزلزل كنن

وگرنه بعيده كه امريكا بازم بخواد يه جنگ ديگه راه بندازه............اما اسراييل ديوونه هر چيزي ازش بر مياد

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
اتفاقا اصلا هم مثل گذشته نیست.

شما باید هوشمندانه تر تحلیل کنید مسائل رو. نمیشه گفت که همیشه بلوف میزده و الان هم بلوفه.

یادتون نره تو زمان اوج تهدیدات که حتی محسن رضایی اومد گفت که تا یک هفته ی دیگه امریکا حمله میکنه، باز هم احمدی نژاد رد کرد.

همیشه هم رویه اش این بوده که میگفته این تهدیدات پوشالی هستند.

اما این بار احمدی نژاد خودش افشا کرده این قضیه رو و خودش اعلام خطر کرده.

از این جهت میشه در نظر گرفت، که قضیه فرق کرده

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مطالب مشابه

    • توسط EBRAHIM
      IRIS و پدید آمدن برنامه فضایی ایران (قسمت اول )

      مدتیست که از رسانه های جهانی،خبرهایی به گوش میرسد که ایران در حال تولید موشکی است که توانایی حمل ماهواره به فضا دارد.آيا چنين چيزي امكان دارد؟آيا اين ماجرا يك بلوف سياسيست يا حقيقت دارد؟
      دوستان از نظرات مفيد خودشون دريق نكنند امیدوارم مبحث جالبی شود.
      با تشكر



      چند نکته قبال از خواندن مقاله :مطمئنا نظرات نویسنده با نظرات مترجم یکی نیست!!!
      در این مقاله موشک IRIS معادل موشک شهاب 3 دی فرض شده که آن هم به نوبه خود معادل موشک نو دونگ کره شمالی را در اختیار گرفته
      موشک IRIS ویا شهاب 3 دی اولین موشک ماهواره بر سبک ایران فرض شده اند (پراکنده بودن اطلاعات اجازه سخن قطعی را نمیدهد )
      موشک شهاب پنج معادل تائه دو پونگ دو کره شمالی فرض شده (البته از سوی نویسنده آن که آمریکایی هستند ) و عنوان اولین ماهواره بر سنگین ایران را بر دوش میکشد
      =============================================

      نخستین ظهور موشک ماهواره بر IRIS/IRSL-X-1

      با وجود ادعاهای ایران مبنی بر عدم بالابردن برد شهاب 3 دولت ایران در حال حاضر مشغول به ساخت و توسعه نخستین ماهواره بر خود موسوم به IRIS میباشد .
      پرتابگر ماهواره IRIS در ظاهر دارای ترکیب ساختمانی از موشک بالستیکShahab3 است که در مرحله اول از طراحی
      ان بهره میبرد و در مرحله دوم پرتابگر دارای دوقسمت موتور جامد و نیز محل حمل ماهواره (قسمت سوم) توسط پرتابگر است که قطر این مرحله از مرحله اول کمی بیشتر است و میتواند ماهواره های مخابراتی و علمی را در مدار زمین قرار دهد .
      .پرتابگر IRIS با پیکر بندی انجام شده بر روی آن پرتابگریست ایده آل به عنوان کاوشکر یا موشک اکتشافی که میتواند برای حمل کلاهک جنگی و یا توسعه کلاهک های فضایی قابل بازگشت و یا در نهایت برای ارسال محموله های علمی به فضا مورد استفاده قرار گیرد .البته این پرتابگر درحال حاضر نمیتواند ماهواره ها و یا محموله های با جرم بالا را به سمت مدار پرتاب کند . مگر اینکه مرحله سومی نیز به آن اضافه شود تا تبدیل به یک پرتابگر سنگین گردد .
      با توجه به آزمایش موشک چند مرحله ای شهاب 3 نویسنده بر این عقیده است که در صورتی که پرتاب آز مایشی موشک Shahab-3D نخستین پرواز آزمایشی پرتابگر IRIS باشد در آن صورت پرتابهای موشک های
      Shahab - 5 دومین و سومین مرحله از برنامه ساخت یک پرتابگر ماهواره ای است که ایران ادعا دارد در حال توسعه آن است .
      اولین تصویر از موشک IRIS در یکی از نمایشگاههای هوا و فضای ایرانیان در اندازه یک ماکت یک متری به نمایش گذاشته شد . نویسنده ادعا دارد که تستهای ناموفق پرتابی این موشک علت اصلی به تاخیر افتادن توسعه موشک حامل پرتابگر شهاب 5 تا کنون بوده است ولی با تردید بیان میکند که فقط زمان قادر به روشن ساختن این مطلب میباشد .

      نویسنده مقاله ادعا دارد که اختمال توسعه نوع جدیدی از موشک های بالستیک از روی این نسخه پرتابی با نامهای جدیدتر از Shahab - 3d وجود دارد ، ونیز باتوجه به موتور سوخت جامد مورد استفاده در مرحله فوقانی و نیز تمام اطلاعاتی که از موشک شهاب 3 در اختیار است ، طراحی نمایش داده شده از IRIS یقینا طرحی مناسب با استفاده از طراحی موشک بالستیک شهاب 3 است . هرچند که پرتاب این سیستم آزمایشی پیشرفته که پیش از این در غرب و شرق مورد استفاده قرار گرفته و از متدهای غربی و شرقی نیز برای توسعه استفاده کرده برای ملل چیز چندان غیر عادی نخواهد بود ، ولی به سرعت بخشیدن برای توسعه اولین ماهواره بر سنگین ایران قبل از پرتاب کمک شایانی خواهد کرد .
      نویسنده در ادامه با بیان شباهت موجود بین شهاب 3d و نسخه های دوم و سوم موشک تائه دو پونگ کره شمالی این پرسشها
      را مطرح میکند که آیا شهاب 3D میتواند نسخه اصلاح شده از ماهواره بر ایرانی IRIS باشد که تست نخست خود را سپری کرده است ؟ آیا این موشک همان نسخه بالستیک فضایی از موشک تائه دو پونگ 2 کره شمالی وترکیب ماهواره بر شهاب 5 است و یا اینکه موشک بالستیکی ساخت ایران است ؟
      شاید تاحد زیادی بتوان گفت که ایران در حال همکاری با کره شمالی برای ساخت نسخه دوم و سوم ماهواره بر شهاب 5 است و هر دو در انجام این طرح مشارکت جدی دارند. کره شمالی که در سال های پایانی قرن 20 نسخه جدید و بهسازی شده ای از موشک تائه دو پونگ 1 را آزمایش کرده بود در بین 26 Juan و 2 Julay سال 2001 نخستسن نمونه پرتابی از موشک تائه دو پونگ دو را برای پرتاب بر روی سکوی تاسیسات پرتاب خود قرار داده بود .
      این کاملا واضح است که موشک شهاب 3 دی چند ثانیه پس از پرتاب و قبل از پایان مرحله اول در اولین تست خود در آسمان منفجر شد . با وجود طراحی متناسب موتور سوخت جامد آن و نیز پوشش آیرو دینامیک موشک متاسفانه انفجار باعث جلوگیری از آزمایش این قسمت ها گردید . در کل باید به این نتیجه رسید که در صورت تداوم برای ساخت و تکمیل شهاب 5 گلی به یاد ماندنی برای مردم ایران در بخش فضا به ثمر خواهد رسید .


      ========================================
      اما مشخصات موشک IRIS

      حد اکثر بار قابل حمل توسط کلاهک موشک (کیلوگرم ): 760-987-1,158 بار فضایی و یا کلاهک جنگی .
      حداکثر برد ( کیلومتر ) : 1500
      تعداد مراحل : 2
      قطر موشک (متر ) : 1.32 - 1.35 – 1.85
      ارتفاع موشک : 17.1 متر
      وزن در حالت پرتابی سبک : 16000 کیلوگرم
      وظیفه : برای پرتاب محموله های فضایی علمی و تحقیقاتی و نیز ماهواره ها

      اطلاعات مربوط به مرحله اول موشک
      ارتفاع : 14 متر
      قطر : 1.32 – 1.35 – 1.85 متر
      جرم :15092 کیلوگرم
      تراست : موثر 26051 کیلوگرم بر فوت مربع - واقعی 26,760-26,600 کیلوگرم بر فوت مربع
      زمان سوخت : 110 ثانیه
      نوع سوخت : TM-185 (20% Gasoline + 80% Kerosene)
      نوع اکسید کننده : AK-27I (27% N2O4 + 73% HNO3 + Iodium Inhibitor)
      جرم سوخت :12912 کیلو گرم

      اطلاعات مربوط به مرحله دوم موشک
      ارتفاع : 3 الی 4 متر در کل
      قطر : 1.3 ای 2 متر
      وزن : نا معلوم
      تراست موتور : نامعلوم
      مدت زمان سوخت : 100 ثانیه
      نوع سوخت : جامد

      لطفا اگر کسی تصویری از این پرتابگر داره در تاپک قرار بده

      ادامه دارد ..........
      ======================
      منبع خبر:وبلاگ هوانوردی قرن 21
    • توسط Davood
      يك شركت آمريكايي ساخت هواپيما اعلام كرد مقام‌هاي اسراييلي تمايل دارند يكصد هواپيماي جنگي از نوع اف - ۳۵جديد را خريداري كنند.
      روزنامه اسراييلي معاريو روز پنج شنبه با اعلام اين خبر افزود، برخي مديران شركت لاكهيد مارتين به تازگي به تل‌آويو سفر كرده‌اند تا با اليعايزر شكيدي فرمانده نيروي هوايي اسراييل و برخي مقام‌هاي عالي رتبه ارتش اسراييل درباره اين معامله گفت و گو كنند.
      بر پايه اين خبر، هواپيماهاي اف ۳۵كه جديدترين در نوع خود است ، هواپيماي جنگي اصلي در نيروي هوايي آمريكا در آينده خواهد بود.
      روزنامه ياد شده نوشت : اگر اين معامله صورت گيرد، نيروي هوايي ارتش اسراييل ، اولين هواپيما از اين نوع را در سال۲۰۱۴ميلادي دريافت خواهد كرد.
      آمريكاطي سالهاي گذشته هر سال ميلياردها دلار كمك بلاعوض به سردمداران اسراييلي اهدا كرده كه بخش مهمي از آنها در قالب انواع تجهيزات پيشرفته نظامي ، سلاح‌هاي جديد و غير متعارف بوده است.
      بخشي از اين سلاحها را اسراييل در جنگ اخير خود عليه لبنان استفاده كرد و هزاران تن از مردم بي‌گناه اين كشور را با آنها به خاك و خون كشيد.

      irna.ir
    • توسط MR9
      آیین معارفه فرمانده جدید سپاه قدس 
       

       
      آیین معارفه فرمانده نیروی قدس سپاه برگزار شد
       
       
      پی نوشت :
       
      1- تاپیک جدید اخبار دفاعی جمهوری اسلامی ایران با مراسم معارفه فرمانده جدید نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
      2- لینک تاپیک نخست در بند ذیل
      2- اخبار دفاعی جمهوری اسلامی ایران I
  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.