Recommended Posts

اقدام خوبي است. اميدوارم با جديت پيگيري شود. اگر با روش "مفتضح كردن اين افراد در مجامع بين المللي" نيز همراه باشد، بسيار عالي خواهد بود.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
با سلام خدمت برادران بزرگوار.


[quote]این اقدام، همون ابرقدرت بازی معروفه!
مثلاً فرض کنیم که دونالد رامسفلد میاد ایران و بعد ایران میاد می‌گیردش!!!

گاهی اوقات برادران و مسئولین جنگ روانی ما، یادشون می‌ره که امکان انجام، جزو شروط اولیه‌ی جنگ روانی هست!

هی... بگذریم! whew whew[/quote]

برادر مصطفای عزیز، بنده خیلی با شما موافق نیستم.

2 تا نکته حقوقی تو این متن هست که خیلی مهمه:

[quote]ب- ورود این افراد به هر نقطه از خاک جمهوری اسلامی ایران ممنوع می‌باشد،
[/quote]
و این:

[quote]ج- قوه قضائیه مکلف است در دادگاه‌های کشور این اشخاص را به عنوان جنایتکاران علیه بشریت و ناقضین حقوق‌بشر محاکمه و اقدام به صدور حکم نماید،

تبصره: دادستان کل کشور موظف است فهرست اسامی و مستندات جنایات این افراد را جهت طرح و تعقیب به دادستان دیوان بین‌المللی (آی.سی.سی) ارائه نماید. [/quote]

شاید در نگاه اول، این مساله خیلی مهم به نظر نرسه. اما اهمیت موضوع اینجاست: اگه این افراد از طرف دادگاههای داخلی محکوم بشن، ایران می تونه (توجه داشته باشین: می تونه! نه اینکه حتما این کار رو انجام میده؛ بلکه به عنوان یه اهرم تو دستشه) هرموقع اینها وارد مرزهای ایران شدن، اقدام به بازداشت اونها کنه.

حالا شاید به ذهن برسه که اونها مگه وارد ایران هم میشن؟ جواب تو نقشه ایه که لینکش رو میذارم:

[url=http://www.hipkiss.org/data/maps/london-geographical-institute_the-peoples-atlas_1920_the-world-principal-air-routes_3012_3992_600.jpg]نقشه راههای هوایی دنیا[/url]

باتوجه به این نقشه، مسیر اروپا و افریقا به کشورهای جنوب آسیا از ایران میگذره، بنابراین این افراد در سال به دفعات وارد مرزهای ایران میشن!!!



به نظر بنده این اقدام، یه اقدام کاملا هوشمندانه و قابل تقدیره.


یا حق

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
واقعا با این کارها مشکل ما با امریکا حل میشه نه نمیشه مشکل ما با امریکا اسلام عزیز و اسراییل جنایتکار است کافی است ما از قضیه اسراییل یک کمی کوتاه بیاییم من به شما قول میدهم امریکا با پای خود طالب روابط با ایران باشد حتی پیشرفته ترین سلاح ها را در اختیار ایران قرار میدهد چون ایران هم بازار خوبی برای تسلیحات امریکاست و هم کارش معامله کردنه

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
برادر میثم عزیز!
آخه عزیز دل! ژنرال پترائوس که عبدالمالک ریگی نیست که بخوایم با یه اقدام شبه هواپیماربایی، خفتش کنیم و زندانی‌اش کنیم!

بعد هم با اجازه‌ی شما، برای تحت تعقیب بین‌المللی قرار دادن افراد، خیلی شرایط باید مهیا بشه. والا این اقدام، آدم‌ربایی فرض می‌شه و نتیجه‌اش رو هم خودتون بهتر می‌دونین!

به نظرتون مثلاً لیبی بیاد اوباما رو تو دادگاهش محکوم کنه، می تونه هواپیماشو بنشونه و مثلاً اوباما رو زندانی کنه؟

اصلاً به نظر شما، ملاک دادگاه داخلی یه کشوره؟ بدون هیچ مستندی؟

بعد هم موضوع، همواره خاکه، نه آسمان! یعنی ورود به خاک مطرحه! مطمئن باشین زمانی که پترائوس یا مک کریستال بخواد وارد ایران بشه، سوار بر زره‌‍پوش و در حال رژه رفتنه! نه اینکه برای تفریح و صید ماهی قزل آلا و با مایو بیاد تو ساحل بندر انزلی!!
البته امیدوارم نفرمایی آسمان یک کشور، حریم هوایی اون کشوره!
ولی برای احتیاط، درصورت داشتن چنین نظری، به کوریدور پرواز بین‌المللی توجه داشته باشید.

---------------------------------------------------

مواظب باشیم کارایی که می‌کنیم، ما رو تو دنیا و حتی در برابر چشمان ملت خودمون تبدیل به لطیفه نکنه!
مثل اون داستان نشه که طرف نتیجه‌ی خواستگاری رو پنجاه پنجاه اعلام کرده بود! به این معنی که ما موافقیم! می‌مونه موافقت اونا.

یادمون باشه که لالایی واسه اینه که بچه‌مون بخوابه؛ نه اینکه خودمون بخوابیم!

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
مصطفی جان
هنوز هم فکر می کنم که شما داری ایران رو در این موارد خیلی دست کم می گیری

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
شاید برادر پاتریوت.
ولی کماکان من علاقه دارم همیشه روی داشته‌ها و نقاط قابل اتکاء مانور بدم.
چون نه از خواصم و نه اطلاعاتی مافوق یه شهروند عادی دارم.
پس در تبیین عقایدم سعی می‌کنم براساس مستندات مشهود نظر بدم تا برای سایر دوستان هم مبنای عقاید بنده قابل پذیرش‌تر باشه.
شاید شما اطلاعاتی داری که بنده بی‌اطلاعم و بر این اساس، این موارد رو می‌فرمایی.
ولی برداشت شخصی من اینه که وقتی ما نمی‌تونیم حتی یه تبعه‌ی امریکا رو اینقدر راحت نگه داریم (یکبار بهش انگ جاسوس بودن می‌زنیم و روز دیگه، خیلی راحت آزادش می‌کنیم! به عبارت بهتر نه به اون گرفتنت، نه به این ول کردنت)، پس نمی‌شه خیلی هم بالا بالاها پرید! تازه این افراد، افراد دسته چندم جامعه‌ی امریکا و جزو مهاجران و آدم‌های مبادله‌ای هستن! چه برسه به مسئولین ارشد امریکا و دنیا و ژنرال‌های بلندپایه‌شون!

علی ای حال، این نظر حقیر بود و اصراری به پذیرفته شدنش توسط شما و سایر دوستان ندارم.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
مصطفی عزیز
اصلا موضوع اطلاعات خاص نیست من می شینم و دو دو تا چهار تا می کنم می بینم کشورم اونقدرها هم تو این موضوع دست و پا بسته نیست؛ از طرفی، یه روزی یه ناو جنگی یانکی ها هم می جنبید اطراف ما قدری نگران می شدیم اما الان اونا هستن که گاه و بیگاه نگرانی خودشونو از بابت توانایی های ما ابراز می کنن بالاخره اینم برای خودش نوعی گام رو به جلو هست دیگه و نمیشه کاملا منکرش شد

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
برادر میثم، بحث اینکه ما بخواهیم، افرادی مثل ژنرال های ستاد امریکا رو بگیریم، خیلی خیلی، درو از واقعیته ! نه مشروعیت در مجامع حقوقی داره، و نه مقبولیت در افکار عمومی.

البته کاملا هم با برادر مصطفی موافق نیستم! هنوز اون دو نفر جاسوسی که از مرزهای عراق وارد شدند، و ظاهرا سیر محاکمه رو طی میکنند، در اختیار ما هستند ... . ( نه مهاجرند و نه افراد دسته چندم جامعه )
تعدادی افراد رو رها کردیم که بخش عمده شون مبادله بوده .... .
در هر حال، نه با این موافقم که ما اقدام کنیم به دستگیری ژنرال های ستاد امریکایی، و نه با این موافقم که ما توان نگه داشتن جاسوس های امریکایی رو نداریم.

در مورد این اقدام مورد تحریم قرار دادن، اگر بحث حساب های مالی باشه، درسته کمی مضحکه که، افراد حکومت امریکا با وجود بانک های اروپایی و امریکای بخوان در ایرانی که مورد تحریم اونهاست، پولی بگذارند، اما با اقدام مضحکتر و احمقانه تر امریکا در این مورد، یعنی بلوکه کردن حسابهای مسئولین کشور ما ( که وجود خارجی نداشتند)، تا حدودی قابل تحمل یا توجیه پذیر میشه ... !

در مورد بحث ممنوعیت ورود به ایران، دوستان توجه کنند که این یک گزاره ی سلبی است. بدین معنا که وقتی مصوب شد، یعنی دیگه اون افراد در هیچ شرایطی ، اقدام به سفر به ایران، در هر شرایطی و تحت هر عنوانی نخواهند کرد. سوال اینجاست، رئیس FBI مگه ممکنه به ایران هم سفر کنه؟! جواب مشخصه. مگه ممکنه مثلا حاج علی فضلی یا سردار همدانی یا عزیز جعفری به امریکا بروند؟

این یک بازی کودکانه نیست، بلکه اقدام متقابلی که باید انجام بگیره. مثلا زمانی که در زمان فتنه 88 بحث برخورد( اخراج یا ...) با سفیر انگلیس مورد بررسی قرار گرفت، دیدیم که مسئولین وزارت خارجه انگلیس، بسیار برآشفتند( این کار ایران رو توهین و خدشه به عزت جهانی خودشون میدیدند) و سریع موضع گرفتند که ما حتما با تهران مذاکره میکنیم تا این اقدام انجام نگیره. این دست اقدامات هم بنده در این راستا توصیف میکنم. مثل اینکه کشوری سفیر خودش رو از تهران فرا بخوانه و ما هم اقدام متقابل کنیم ... .

زیاد هم جدی نگیرید ... !

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
خوب آقا رضای جدی و تا حدودی بد اخلاق! منم همینو عرض کردم مگر اونها در برابر این افراد چه کاری از دستشون برمیاد با توجه به همین موضوع پس این میشه نوعی نمایش اراده سیاسی برای هدفی یا برنامه ای یا راهبردی و در همین حد هم کفایت می کنه

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]نخیر!

این مصطفی اون مصطفایی که من می شناختم نیست![/quote]
این نظر لطف شماست برادر محمد.
ولی اگه از بنده انتظار این رو داشتی که به اقدامی نمادین و غیرقابل دستیابی، تبریک و تهنیت گفته و اون رو نشانه‌ی اقتدار ایران بدونم، باید عرض کنم که انتظار نابجایی از بنده داشتین.
نظر بنده کاملاً روشنه. آدم از روی داشته‌هاش بهره‌برداری می‌کنه. نه اینکه لافی بزنه که حتی استفاده‌ی داخلی هم نداشته باشه.

---------------------------------

برادر رضا و برادر پاتریوت گرامی.
اقدامات سیاسی، دایره و محدوده‌ی مشخصی دارن که اقدمات قضایی جزوشون نیست!
دراصل تفکیک قوا هم تفکیک وظایف کاملاً مشخصه!
حال اگه ابرقدرتی مثل امریکا میاد چنین کاری می‌کنه، برین ببینین پشتوانه‌ی حقوقی‌اش چیه!

مثلاً اگه میاد دارایی‌های ایران رو بعد قضیه سفارت امریکا در ایران بلوکه می‌کنه، دلیلش نیست که «امریکا لجش گرفته! مورچه گازش گرفته (یاد بچگی‌هامون بخیر fi_lone_ranger )».
یا اگه میاد قطعنامه‌ای در شورای امنیت تصویب می‌کنه و ایران رو محدود می‌کنه، باز دلیل حقوقی داره!
یا اگه اسم برخی مسئولین ما رو به اینترپل می‌ده یا اینکه میاد حساب‌های بانکی ما رو می‌بنده، باز هم مبنای حقوقی داره!

نه اینکه حال کنه امروز حال ایران رو می‌گیرم و مثلاً فلان کار رو کنه!!
این، باور ما و بسیاری از ایرانیان هست که البته کاملاً هم غلطه!

بله. اگه نگاه ما این باشه که امریکا صرفاً داره زور می‌گه و چنین و چنان، اونوقت فرمایش شما صحیحه!
مثلاً این دست اقدامات هم می‌تونه در راستای مقابله به مثل باشه!! هرچند که مقابله به مثل، خودش به اندازه‌ی کافی واژه‌ی خنده‌داری برای این بحث هست. چرا که معنی مقابله به مثل کاملاً مشخصه.

اما اینکه می‌فرمایین اخراج سفیر، این یه اقدام سیاسیه که در حوزه‌ی اختیار نه فقط ایران، بلکه گینه‌ی بی‌صاحب هم هست و اختیار تنظیم روابط سیاسی با کشورها با دولت است.
البته باز باید دید که نتیجه و فایده‌ی این امر چیه. ولی خوب. اقدام دور از دسترسی نیست!

اما اینکه بخوام از این توان اقدام سیاسی، برداشت داشته باشیم که پس می‌تونیم مثلاً اونا رو تحت تعقیب قضایی قرار بدیم، یه طورایی مغالطه‌ی از بیخ و بن غلطه برادران بزرگوار.

یادمون باشه که اقدام نمادین هم مرز و محدوده‌ای داره.
بطور مثال می‌تونستن حتی جرج بوش، کاندولیزا رایس، رابرت گیتس، باراک اوباما، بیل کلینتون، رونالد ریگان، جیمی کارتر، شیمون پرز، بنیامین نتانیاهو و ... رو هم به این لیست اضافه کنن!
چون قاعدتاً در عالم خواب و خیال، هرچیزی امکان‌پذیر هست!

ولی در عرف حقوقی، چقدرش امکان‌پذیره؟

کسی مثل دونالد رامسفلد یا پل ولفوویتز که مهدی هاشمی نیست که بخوایم اسمش رو بدیم اینترپل تا برامون بگیرن و بیارن ما محاکمه‌اش کنیم!
یکم بهتره در دنیای واقعی قدیم بزنیم.

با این حال، باز هم عرض می‌کنم اصراری به پذیرش نظر شخصی‌ام توسط دوستان ندارم.
صرفاً عقیده و باور خودم رو عرض کردم.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote][color=red]خوب آقا رضای جدی و تا حدودی بد اخلاق![/color] منم همینو عرض کردم مگر اونها در برابر این افراد چه کاری از دستشون برمیاد با توجه به همین موضوع پس این میشه نوعی نمایش اراده سیاسی برای هدفی یا برنامه ای یا راهبردی و در همین حد هم کفایت می کنه[/quote]

ببخشید منظورتون من بودم؟! icon_wink

واقعا من چی کار کردم که نوشتید تا حدودی بداخلاق؟! یه خورده برای خودم دارم نگران میشم. لطفا راهنمایی کنید که اگر اشتباهی انجام دادم، اصلاح کنم....

==========================================

[quote]یا اگه اسم برخی مسئولین ما رو به اینترپل می‌ده یا اینکه میاد حساب‌های بانکی ما رو می‌بنده، باز هم مبنای حقوقی داره! [/quote]
برادر این مبناهای حقوقی هم از اینجا نشات گرفته:
fi_lone_ranger
[quote]بله. اگه نگاه ما این باشه که امریکا صرفاً داره زور می‌گه و چنین و چنان، اونوقت فرمایش شما صحیحه! [/quote]
و از طرفی لوازم استفاده از این مبناهای حقوقی خودساخته رو هم با همین مولفه مذکور فراهم میکنه ! و ایضا مقولات سیاسی رو هم با تفسیرات مطلوب خودشون، میکشونن تو وادی حقوقی خودساخته ... .

البته من باز هم میگم شما هم زیاد جدی نگیر...! اونها هم همش افرادی رو دارن تحریم میکنند که همینجوری اش هم از کشور خارج نمی شن. و حسابی هم در خارج از کشور ندارند...! اونها هم دارن لاف بیخودی میزنند !
نمونه اش همین سردار وحیدی .... به محض وزیر شدن، عقب نشینی کردند، و ایشون هم به حمدلله چند سفر خارجی داشتند. یا دکتر صالحی ....[hr]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
نگرفتي رضا جان. بالكل نگرفتي!
خوب. اين برداشت شماست از مبناي حقوقي.
با اين برداشت هم قطعاً هر حرف كه من بزنم و هر دليلي كه بيارم، پاسخي بهتر از اين نصيبم نخواهد شد.
پس به عقيده‌ي شما احترام مي‌ذارم.

-------------------------

اما يكبار ديگه موضوع لاف زدن رو براي خودت حلاجي كن!
يه بار براي خودت دو دو تا چهار تا كن ببين آيا نمي‌تونستن و نگرفتن و يا امكانش بود و حوصله‌ي دردسرش رو نداشتن؟
بالعكس، ببين آيا ما مي‌تونيم و نمي‌گيريم، يا ...!

اي كاش كمي عميق‌تر به همين تحريم‌ها و حرف‌هاي به ظاهر ساده مي‌انداختي.
ولي خوب ...!
بگذريم.

ولي اين رو در نظر داشته باش كه قدرتمندان، قانون مي‌سازن.
پس براي وضع قانون، بايد قدرتمند بود. والا اطاعت كرد!
يه كارمند نمي‌تونه قانون يه اداره رو تغيير بده.
اگه تبعيت كنه، درش بقا داره. اگه هم بخواد با قانون دربيافته (حتي اگه قانون ظالمانه باشه)، همون قانون چماقي خواهد شد و بر سرش فرود خواهد اومد و از نظر ساير كارمندان هم محكومه! چون قانون رو اجرا نكرده.

پس براي تغيير قانون، بايد اول مدير بشه تا بعد قانون مد نظر خودش رو اجرا كنه.

موفق باشي برادر جان.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
آقا مصطفی
اول اینکه من چنین نظری که شما می فرمایید درباره علل و انگیزش سیاسی یانکی ها نداشتم و ندارم (البته از حرف های آقا رضا هم برنمیاد که چنین ایده ای داشته باشه)
دوم اینکه علل حقوقی یا مبنای حقوقی در چنین نمایشی از قدرت نفس نقض غرضه چرا که مصطفی جان نه تنها شما و بنده و آقا رضا می دونیم بلکه تنها کرم های آب های جوشان گودال ماریان نمی دونن که چنین اعمال و رفتاری حرکاتی نمایشی یا بقول خودشون Show off برای ارعاب و هیبت ساختن و امتیازگیری و به رخ کشیدن چهره موجه (همون داستان مبنای حقوقی و ...) در برابر اغلب کشورهایی که در هر حال سر سازگاری با تئاتری که اونا در دنیا می خوان ترتیب بدن ندارن ... همین واکنش ها رو در برابر چین و روسیه هم می بینیم
سوم اینکه آقا مصطفی خوبم با چنین استدلالی یعنی نگارش تاریخ و قانون و ... توسط فاتح قدرتمند و قس علیهذا ... می بخشید اینو می گم ولی ... امثال ایران باید برن کشک بسابن!؟ ولی به گمان شما این منطقیه؟ من نمی گم یا باید سر بالایی چوب باشیم و یا مرده باشیم اما باز هم تاکید می کنم که ما در وضعیتی نیستیم که لزومی به چنین استنتاجی باشه و فکر می کنم از این فاز گذر کردیم ... من در نوشتجات پیشین هم براتون توضیح دادم
چهارم و آخر اینکه: من تبعیت تام و تمام هم از تصمیمات این چنینی در سطح جهان نمی بینم فی الحال هم که دوره کیسینجر و کارتر و ریگان نیست که بفرموده یانکی ها همه جهان سر خم کنن! حتی بنده استقبالی چندانی هم و یا بازتابی که خودشون اونقدر با آب و تاب ازش حرف می زنن نمی بینم ... شما از تحریم ها فرمودید منصفانه آقا مصطفی شما خودتون قضاوت کنید مگر در تمام این مدت ما تحت شدیدترین و وحشتناک ترین تحریم ها نبودیم به گمون شما الان خدای ناکرده به عصر حجر بازگشت کردیم ... ؟ فکر نمی کنید دنیا اونقدرها هم که ممکنه ما فکر کنیم دست به اصطلاح قدرتمندان نیست ... ؟

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مطالب مشابه

    • توسط EBRAHIM
      IRIS و پدید آمدن برنامه فضایی ایران (قسمت اول )

      مدتیست که از رسانه های جهانی،خبرهایی به گوش میرسد که ایران در حال تولید موشکی است که توانایی حمل ماهواره به فضا دارد.آيا چنين چيزي امكان دارد؟آيا اين ماجرا يك بلوف سياسيست يا حقيقت دارد؟
      دوستان از نظرات مفيد خودشون دريق نكنند امیدوارم مبحث جالبی شود.
      با تشكر



      چند نکته قبال از خواندن مقاله :مطمئنا نظرات نویسنده با نظرات مترجم یکی نیست!!!
      در این مقاله موشک IRIS معادل موشک شهاب 3 دی فرض شده که آن هم به نوبه خود معادل موشک نو دونگ کره شمالی را در اختیار گرفته
      موشک IRIS ویا شهاب 3 دی اولین موشک ماهواره بر سبک ایران فرض شده اند (پراکنده بودن اطلاعات اجازه سخن قطعی را نمیدهد )
      موشک شهاب پنج معادل تائه دو پونگ دو کره شمالی فرض شده (البته از سوی نویسنده آن که آمریکایی هستند ) و عنوان اولین ماهواره بر سنگین ایران را بر دوش میکشد
      =============================================

      نخستین ظهور موشک ماهواره بر IRIS/IRSL-X-1

      با وجود ادعاهای ایران مبنی بر عدم بالابردن برد شهاب 3 دولت ایران در حال حاضر مشغول به ساخت و توسعه نخستین ماهواره بر خود موسوم به IRIS میباشد .
      پرتابگر ماهواره IRIS در ظاهر دارای ترکیب ساختمانی از موشک بالستیکShahab3 است که در مرحله اول از طراحی
      ان بهره میبرد و در مرحله دوم پرتابگر دارای دوقسمت موتور جامد و نیز محل حمل ماهواره (قسمت سوم) توسط پرتابگر است که قطر این مرحله از مرحله اول کمی بیشتر است و میتواند ماهواره های مخابراتی و علمی را در مدار زمین قرار دهد .
      .پرتابگر IRIS با پیکر بندی انجام شده بر روی آن پرتابگریست ایده آل به عنوان کاوشکر یا موشک اکتشافی که میتواند برای حمل کلاهک جنگی و یا توسعه کلاهک های فضایی قابل بازگشت و یا در نهایت برای ارسال محموله های علمی به فضا مورد استفاده قرار گیرد .البته این پرتابگر درحال حاضر نمیتواند ماهواره ها و یا محموله های با جرم بالا را به سمت مدار پرتاب کند . مگر اینکه مرحله سومی نیز به آن اضافه شود تا تبدیل به یک پرتابگر سنگین گردد .
      با توجه به آزمایش موشک چند مرحله ای شهاب 3 نویسنده بر این عقیده است که در صورتی که پرتاب آز مایشی موشک Shahab-3D نخستین پرواز آزمایشی پرتابگر IRIS باشد در آن صورت پرتابهای موشک های
      Shahab - 5 دومین و سومین مرحله از برنامه ساخت یک پرتابگر ماهواره ای است که ایران ادعا دارد در حال توسعه آن است .
      اولین تصویر از موشک IRIS در یکی از نمایشگاههای هوا و فضای ایرانیان در اندازه یک ماکت یک متری به نمایش گذاشته شد . نویسنده ادعا دارد که تستهای ناموفق پرتابی این موشک علت اصلی به تاخیر افتادن توسعه موشک حامل پرتابگر شهاب 5 تا کنون بوده است ولی با تردید بیان میکند که فقط زمان قادر به روشن ساختن این مطلب میباشد .

      نویسنده مقاله ادعا دارد که اختمال توسعه نوع جدیدی از موشک های بالستیک از روی این نسخه پرتابی با نامهای جدیدتر از Shahab - 3d وجود دارد ، ونیز باتوجه به موتور سوخت جامد مورد استفاده در مرحله فوقانی و نیز تمام اطلاعاتی که از موشک شهاب 3 در اختیار است ، طراحی نمایش داده شده از IRIS یقینا طرحی مناسب با استفاده از طراحی موشک بالستیک شهاب 3 است . هرچند که پرتاب این سیستم آزمایشی پیشرفته که پیش از این در غرب و شرق مورد استفاده قرار گرفته و از متدهای غربی و شرقی نیز برای توسعه استفاده کرده برای ملل چیز چندان غیر عادی نخواهد بود ، ولی به سرعت بخشیدن برای توسعه اولین ماهواره بر سنگین ایران قبل از پرتاب کمک شایانی خواهد کرد .
      نویسنده در ادامه با بیان شباهت موجود بین شهاب 3d و نسخه های دوم و سوم موشک تائه دو پونگ کره شمالی این پرسشها
      را مطرح میکند که آیا شهاب 3D میتواند نسخه اصلاح شده از ماهواره بر ایرانی IRIS باشد که تست نخست خود را سپری کرده است ؟ آیا این موشک همان نسخه بالستیک فضایی از موشک تائه دو پونگ 2 کره شمالی وترکیب ماهواره بر شهاب 5 است و یا اینکه موشک بالستیکی ساخت ایران است ؟
      شاید تاحد زیادی بتوان گفت که ایران در حال همکاری با کره شمالی برای ساخت نسخه دوم و سوم ماهواره بر شهاب 5 است و هر دو در انجام این طرح مشارکت جدی دارند. کره شمالی که در سال های پایانی قرن 20 نسخه جدید و بهسازی شده ای از موشک تائه دو پونگ 1 را آزمایش کرده بود در بین 26 Juan و 2 Julay سال 2001 نخستسن نمونه پرتابی از موشک تائه دو پونگ دو را برای پرتاب بر روی سکوی تاسیسات پرتاب خود قرار داده بود .
      این کاملا واضح است که موشک شهاب 3 دی چند ثانیه پس از پرتاب و قبل از پایان مرحله اول در اولین تست خود در آسمان منفجر شد . با وجود طراحی متناسب موتور سوخت جامد آن و نیز پوشش آیرو دینامیک موشک متاسفانه انفجار باعث جلوگیری از آزمایش این قسمت ها گردید . در کل باید به این نتیجه رسید که در صورت تداوم برای ساخت و تکمیل شهاب 5 گلی به یاد ماندنی برای مردم ایران در بخش فضا به ثمر خواهد رسید .


      ========================================
      اما مشخصات موشک IRIS

      حد اکثر بار قابل حمل توسط کلاهک موشک (کیلوگرم ): 760-987-1,158 بار فضایی و یا کلاهک جنگی .
      حداکثر برد ( کیلومتر ) : 1500
      تعداد مراحل : 2
      قطر موشک (متر ) : 1.32 - 1.35 – 1.85
      ارتفاع موشک : 17.1 متر
      وزن در حالت پرتابی سبک : 16000 کیلوگرم
      وظیفه : برای پرتاب محموله های فضایی علمی و تحقیقاتی و نیز ماهواره ها

      اطلاعات مربوط به مرحله اول موشک
      ارتفاع : 14 متر
      قطر : 1.32 – 1.35 – 1.85 متر
      جرم :15092 کیلوگرم
      تراست : موثر 26051 کیلوگرم بر فوت مربع - واقعی 26,760-26,600 کیلوگرم بر فوت مربع
      زمان سوخت : 110 ثانیه
      نوع سوخت : TM-185 (20% Gasoline + 80% Kerosene)
      نوع اکسید کننده : AK-27I (27% N2O4 + 73% HNO3 + Iodium Inhibitor)
      جرم سوخت :12912 کیلو گرم

      اطلاعات مربوط به مرحله دوم موشک
      ارتفاع : 3 الی 4 متر در کل
      قطر : 1.3 ای 2 متر
      وزن : نا معلوم
      تراست موتور : نامعلوم
      مدت زمان سوخت : 100 ثانیه
      نوع سوخت : جامد

      لطفا اگر کسی تصویری از این پرتابگر داره در تاپک قرار بده

      ادامه دارد ..........
      ======================
      منبع خبر:وبلاگ هوانوردی قرن 21
    • توسط Davood
      يك شركت آمريكايي ساخت هواپيما اعلام كرد مقام‌هاي اسراييلي تمايل دارند يكصد هواپيماي جنگي از نوع اف - ۳۵جديد را خريداري كنند.
      روزنامه اسراييلي معاريو روز پنج شنبه با اعلام اين خبر افزود، برخي مديران شركت لاكهيد مارتين به تازگي به تل‌آويو سفر كرده‌اند تا با اليعايزر شكيدي فرمانده نيروي هوايي اسراييل و برخي مقام‌هاي عالي رتبه ارتش اسراييل درباره اين معامله گفت و گو كنند.
      بر پايه اين خبر، هواپيماهاي اف ۳۵كه جديدترين در نوع خود است ، هواپيماي جنگي اصلي در نيروي هوايي آمريكا در آينده خواهد بود.
      روزنامه ياد شده نوشت : اگر اين معامله صورت گيرد، نيروي هوايي ارتش اسراييل ، اولين هواپيما از اين نوع را در سال۲۰۱۴ميلادي دريافت خواهد كرد.
      آمريكاطي سالهاي گذشته هر سال ميلياردها دلار كمك بلاعوض به سردمداران اسراييلي اهدا كرده كه بخش مهمي از آنها در قالب انواع تجهيزات پيشرفته نظامي ، سلاح‌هاي جديد و غير متعارف بوده است.
      بخشي از اين سلاحها را اسراييل در جنگ اخير خود عليه لبنان استفاده كرد و هزاران تن از مردم بي‌گناه اين كشور را با آنها به خاك و خون كشيد.

      irna.ir
    • توسط MR9
      آیین معارفه فرمانده جدید سپاه قدس 
       

       
      آیین معارفه فرمانده نیروی قدس سپاه برگزار شد
       
       
      پی نوشت :
       
      1- تاپیک جدید اخبار دفاعی جمهوری اسلامی ایران با مراسم معارفه فرمانده جدید نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
      2- لینک تاپیک نخست در بند ذیل
      2- اخبار دفاعی جمهوری اسلامی ایران I
  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.