Recommended Posts

تا حالا فکر کردید که اگه مسئله هسته ای حل بشه آمریکا به چه بهانه ای باید هروز با ایران دشمنی کنه و ایرانو برای مردم غربی دشمن نشون بده؟

به نظر من مسئله هسته ای ما هیچ وقت با مذاکره( به صورتی که امروز می بینیم) حل نمیشه و آمریکا هم هدفش این نیست بلکه میخواد از ایران دشمنی در ذهن مردم خودش و مردم غربی ایجاد کنه که درصدد ساخت سلاح هسته ایه و قصد نابودی اونها رو داره تا در زمان مناسب بتونه اونا رو برای جنگ با ایران آماده کنه ! مثل حادثه یازده سپتامبر که با توطئه آمریکا انجام شد و نتیجه اش هم تسلط آمریکا بر افغانستان بود.

مسئله اصلی تفکرات ایرانه که باعث دشمنی آمریکا شده !
تفکرات ایران مانع تسلط آمریکا بر منابع طبیعی ایران شده و همچنین شاید در آینده مانع اجرای سیاست هایی مثل خاورمیانه بزرگ بشه!

از دید من این مذاکرات مثل یه بازی هست !

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]واقعا قدرت نرم ایران به عنوان کشوری که حتی یک سفارت فعال در کشورهای دستخوش تحول نداره، [/quote]

فعلا توهینتو بی خیال میشم پسر خوب، بهتره شما از توی لاک خودت بیای بیرون که همه چیز رو توی سفارت خونه میبینی!

اشکال امثال جنابعالی که کانالیزه فکر می کنند این هست که همه تحولات باید از مجاری طراحی شده غربی بگذره، باید گفت الزاما خیر!

کانالهای خوبی که ایران در این خصوص داره کارایی شون بیش از 10 تا سفارت هست، اصلا مگر به ما در این کشورها( بحرین، یمن و . . .) اجازه داشتن سفارت قوی و مرتبط رو میدن؟!!

[quote]با اندازه ای است که میتونه اوضاع رو برای 30 -40 کشور غربی و چندین متحد قدرتمند منطقه ای اونا بدتر کنه؟ یا واقعیت عکس اینه؟[/quote]

این 30 - 40 تا کشور رو میشه نام ببرید؟

یونان و اسپانیا و مالت و ایرلند و امثالهم که ان شا الله جزئشون نیستند!

بغیر از همین 4 تا کشور( آمریکا، انگلیس، آلمان و فرانسه به اضافه اسراییل در خفا) واقعا بقیه شون چه توان اقتصادی ، نظامی سیاسی [b]متکی به خودی[/b] دارند که برای ما بفرمایید؟

[quote]قطع صادرات نفت به ضرر آنهاست یا ما؟[/quote]

به ضرر اونهایی هست که از دستور کار خارجش می کنند:

[quote][b]تحریم نفت ایران از مذاکرات رسمی وزرای خارجه اروپا حذف شد[/b]
وزیران امور خارجه کشورهای عضو اتحادیه اروپا در جلسه رسمی روز دوشنبه موضوع منع خرید نفت از ایران را از دستور کار خارج کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از "پلتز"، امروز یک دیپلمات اروپایی از عدم پرداختن وزیران امور خارجه کشورهای عضو اتحادیه اروپا به بررسی مجدد تحریم خرید نفت ایران از سوی کشورهای اروپایی خبر داد.

به گزارش این سایت انگلیسی، وقتی که از این دیپلمات سوال شد که آیا موضوع ایران در اجلاس وزیران امور خارجه کشورهای عضو اتحادیه اروپا مورد بررسی قرار گرفت، گفت : موضوع ایران در این جلسه حتی مطرح هم نشد.

به گفته این دیپلمات که نامش فاش نشده است قبل از آغاز دور بعدی مذاکرات هسته ایران وگروه 5+1 که قرار است در بغداد برگزار شود ایران از طرفها خواسته است تا از اعمال تحریم های بیشترعلیه ایران خودداری کنند تا آسیبی به روند مذاکرات وارد نشود.

وی در ادامه گفت : در این مقطع زمانی احیای موضوع تحریم یک اشتباه سیاسی ناخرسند کننده است.

لازم به ذکر است در اسفند ماه اتحادیه اروپا در اقدامی خصمانه با لابی دولت انگلیس تحریم نفتی ایران را تصویب کرد که بر اساس آن قرار شد خرید نفت ایران از سوی این کشورها از اوایل تابستان امسال متوقف شود. اما در پی هشدارهای جمهوری اسلامی ایران و از آنجایی که در صورت اجرای این تحریم ،اقتصاد ضعیف بسیاری از این کشورها اوضاع وخیم تری پیدا خواهد کرد این کشورها اعلام کردند احتمال دارد در اول جولای (11 تیرماه) در خصوص اجرایی کردن این تحریم تجدید نظر کنند.

همچنین سه هفته پیش، اتحادیه اروپا تصمیم گیری درباره ممنوعیت کامل واردات نفت ایران را یک ماه به تاخیر انداخت که این اقدام از اختلاف و دودستگی میان اروپایی ها در خصوص تحریم تهران و وابستگی آنها به نفت کشورمان حکایت می کرد.

وزیران امور خارجه کشورهای عضو اتحادیه اروپا در نشست سه هفته پیش خود در لوکزامبورگ، تصمیم گیری در خصوص ممنوعیت واردات نفت از ایران را که باید از ابتدا جولای اجرا می شد، تا پایان می(11 خرداد) به تاخیر انداختند.
یک دیپلمات بلندپایه اروپایی اعلام کرده بود تاخیر در تصمیم گیری برای ممنوعیت واردات نفت از ایران بنا به درخواست ایتالیا و یونان صورت گرفت که از این می ترسند که ممنوعیت واردات نفت از ایران به افزایش هزینه های آنها برای تامین نیازهای انرژی خود منجر شود که این مسئله سبب ایجاد مانع در برابر اجرای برنامه های ریاضت اقتصادی شدید آنها در زمینه هزینه های بودجه می شود که این کشورها را از مانور برای خرید منابع انرژی دیگر محروم می کند.[/quote]

http://www.mehrnews.com/fa/newsdetail.aspx?NewsID=1602449

البته دوستانی امثال شما ما رو توی قوطی می بینن و دشمن را در اوج اقتدار، متأسفانه.

[quote]هرچی مذاکرات بیشتر طول بکشه، غربی ها فرصت بیشتری برای ماجراجویی علیه ایران پیدا می کنند، در حالی که ایران هیچ اهرم فشار جدی بر اونها نداره.[/quote]

شما از دیدگاه خودتون نگاه می کنید و من اصراری بر تغییر اون ندارم ولی بقیه دوستان قضاوت بیطرفانه ای خواهندداشت، تعدادی از اهرمهای فشار ایران را نام بردم.

[quote]شما فکر می کنید اگر ایران با غرب به توافق برسه، مردم بحرین دست از انقلابشون میکشند؟[/quote]

شما نه فهمیدی من چی نوشتم، نه گوش کردی آقای جلیلی چی گفته!

منظور آقای جلیلی این بوده که یکی از خواستهای ایران تن دادن غربی ها به تحول در بحرین و کوتاه آمدن در برابر انقلاب مردم این کشور است نه به زعم شما جلوگیری از آن!

[quote]در ضمن اگر در تحلیل های خودتون به تورم بالای 50 درصدی، رشد اقتصادی 1.5 درصدی، کاهش سرمایه گذاری خارجی، نصف شدن ارزش پول ملی، افزایش بیکاری، مسدود شدن مسیر های مالی بین المللی، مشکلات امنیتی، ترور دانشمندان و دها مشکل دیگر ناشی از تحریم که استقلال و عزت و رفاه مردم ایران رو تحت تاثیر قرار داده هم اشاره کنید بد نیست.[/quote]

در برابر شما جوابی از خودم ندارم تنها به آیه ای از قرآن کریم( سوره آل عمران آیه 140) اشاره می کنم:

«[b]ان یمسسکم قرح فقد مس القوم قرح مثله [/b]. . .»

اگر به شما آسیبی رسید، به دشمنان شما نیز آسیبی مثل همان رسید . . .

اینطور نیست که ممالک اروپا کلا در گل و بلبل بسر ببرند، شما اخبار این طرف را قبول ندارید، اخبار همان طرف را لا اقل گوش کنید.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
با سلام
در مورد اینکه ایا با پذیرش توقف تولید اورانیوم 20 درصد ایا غرب تحریم ها را بر می دارد یا نه به صحبتهای مقام معظم رهبر در ابتدایی سال در حرم امام رضا (ع) اشاره می کنم .
[quote]اين غنى‌سازى بيست درصد، همان چيزى است كه در سال 89 آمريكائى‌ها و ديگران براى توليد آن شرط گذاشتند. ما ميبايد براى مركز اتمىِ آزمايشگاهى تهران كه مال راديوداروهاست، اورانيوم غنى‌شده‌ى بيست درصد تهيه ميكرديم؛ چون سوخت بيست درصدمان تمام شده بود. آنها براى اين كار شرط گذاشتند و گفتند بايد اورانيومى را كه توليد كرده‌ايد، خارج بفرستيد؛ اما ما قبول نكرديم. آمريكائى‌ها دولت برزيل و دولت تركيه را واسطه كردند كه با ما صحبت كنند، ميانه را بگيرند؛ چيزى مورد توافق به وجود بيايد. ما قبول كرديم. مسئولين تركيه، مسئولين برزيل به اينجا آمدند و با رئيس جمهور ما نشستند بحث كردند، صحبت كردند و يك نوشته‌اى را امضاء كردند. بعد كه اين توافقنامه امضاء شد، آمريكائى‌ها زدند زير قولشان! آنها نميخواستند اين قرارداد امضاء بشود؛ ميخواستند امتياز زيادى بگيرند، زورگوئى كنند، باج بگيرند. به خاطر بدقولى‌اى كه آمريكائى‌ها كردند، دولت برزيل و دولت تركيه پيش ما شرمنده شدند. ماجراى اين بيست درصد اين است.[/quote]
حالا بازهم با توقف تولید اورانیوم 20 در صد ایا غرب مخصوصا امریکا تحریم را از ما بر می دارد و به ما چرخ هواپیما می دهد ؟

[quote]داداش مثل اینکه شما از بازار خبر نداری !
در مورد گران شدن دلار اول اینکه اجناس وارد شده هم گران شده و تقریبا همون سود گذشته رو دارن برادرای وارد کننده
دوم اینکه خیلی ها دلار دولتی دریافت میکنن و اجناسشون رو به قیمت بازار میفروشن که سودشون چند برابر میشه
در مورد مذاکرات هم من مطمئن هستم هرچقدر هم که ما کوتاه بیایم بازم اونا یه چیزی برای گیر دادن پیدا میکنن و در نتیجه من هیچ امیدی به این مذاکرات ندارم[/quote]
برادر عزیزم شما اصلا به بحث توجه کردید وارد دیگر مثل گذشته سود ندارد شما اگر جنسی فرض یک دلار وارد می کردید حال با این وضع دلار فقط قیمت جنس در مبدا دوبرابر شده با توجه به گمرکی و غیره جنس که وارد کردی باید در حدود سه برابر قبل پل پرداخت کنی اما اگر در داخل همان جنس را تولید کنید از نظر اقتصادی با صرفه تر است . در ضمن اگر می توانی دلار دولتی پیدا کنی خوشحال می شوم خبر بدهی .این طوری هم نیست دیگر .
[quote]در ضمن اگر در تحلیل های خودتون به تورم بالای 50 درصدی، رشد اقتصادی 1.5 درصدی، کاهش سرمایه گذاری خارجی، نصف شدن ارزش پول ملی، افزایش بیکاری، مسدود شدن مسیر های مالی بین المللی، مشکلات امنیتی، ترور دانشمندان و دها مشکل دیگر ناشی از تحریم که استقلال و عزت و رفاه مردم ایران رو تحت تاثیر قرار داده هم اشاره کنید بد نیست.[/quote]
منبعی هم برای حرفهایت داری.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
جناب MOHAMMAD، امیدوارم از صحبت های بنده ناراحت نشده باشید. بنده به عنوان یک ایرانی وطن پرست هیچ وقت نمیتونم ولنگاری و بی خیالی در قبال تهدیداتی که علیه منافع ملی ما وجود داره رو بپذیرم. متاسفانه شما و بعضی از دوستان مثل شما تحت تاثیر اطلاع رسانی های غیر حرفه ای و فریب دهنده، دچار خوش خیالی بی منطق شدید و حساسیت خودتون رو در مورد سرنوشت آینده کشور از دست دادید. ما انقلاب کردیم که شرق و غرب رو زیر پا بذاریم و ابرقدرت برتر بشیم، آیا این درسته که امروز در قبال شرایط بسیار نگران کننده ای که برای کشور بوجود اومده، با تحریف وقایع و رویاپردازی، به خودمون اعتماد به نفس کاذب بدیم؟
اصلا به فرض که غربی ها هم از تحریم ضرر کنند، آیا این بهانه خوبی هست که ما در قبال آسیب هایی که به مملکت ما وارد میشه، بشینیم و نظاره گر باشیم؟
ما چطوری میتونیم در آینده پیشرفت اقتصادی کنیم، در حالی که تمام بانک های ما در تحریم و بازرگانان و تجار ما برای نقل و انتقالات مالی شرایط سخت هستند؟
در حالی که هر روز خطر توقیف اموال و دارایی در کمین سرمایه تجار ما در دیگر کشور ها است؟
و کشتیرانی ما دچار مشکلات و ضعف های عدیده شده؟

متاسفانه شما و بعضی از هموطنان ما، دلیل و فلسفه اصلی مذاکرات رو فراموش کردید. ما از روز اول برای حفظ حقوق هسته ای به مذاکرات نرفتیم. چون تاسیسات هسته ای در خاک ما بود و ما نیازی به اجازه دیگران نداشتیم.
ما برای جلوگیری از تحریم ها و مجازات های بین المللی و حفظ توانمندی های هسته ای بدون تبعات بعدی اون به مذاکرات رفتیم.
ما رفتیم به مذاکرات تا شفاف سازی و رفع ابهام کنیم تا طرف مقابل بهانه ای برای اقدامات اقتصادی و نظامی علیه ما نداشته باشه. نه اینکه رفتیم تا از اونها برای تاسیسات هسته ای مون اجازه بگیریم.
حالا شما میفرمایید آقای جلیلی خواستار احترام به حقوق ملت بحرین شده و این نشون دهنده تقویت ایران در مذاکرات هسته ای هست.
حالا بنده از شما میپرسم که این در خواست چه کمکی به حل موضوع هسته ای ما کرد؟ تونست تحریم ها رو برداره و باعث مختومه شدن پرونده هسته ای ایران در آژانس و شورای امنیت بشه؟
پس بهتره با ذهن باز تری به مسائل نگاه نکید و تحت تاثیر پروپاگاند های توهین آمیزی که شعور ملت ایران رو به بازی گرفته، قرار نگیرید.

متاسفانه ایران از قبل اعلام کرده که از NPT خارج نمیشه و به سمت سلاح هسته ای هم نمیره. این بدین معنی است که در مذاکرات هسته اهرم فشار قابل قبول و تاثیر گذاری نداره. از اون سمت انعطاف بالایی برای عقب نشینی از مواضع هسته ای خودش هم نداره. با این وضعیت معلومه که حکایت همچنان باقی است.....

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
با تحریم بانک مرکزی و نفت وضعمون بدتر شده
بجز تورم عمومی که بود تورم ارزی هم اضافه شده
در کل از اینجا به بعد تحریم جوریه که بیشتر بشه میشیم مثل کره شمالی !

عقب نشینی موقت از تحریم نفت به قول وزیر خارجه عقب نشینی استراتژیک هست
عراقی بزودی به کلی جای ایران رو می گیره الان تولیدش به 3 میلیون رسه و سرمایه گذاری غربی ها داره به سرعت میره بالا

جالبه با وجود بهار عربی و بحران اقتصادی تصور می کردیم همه چیز داره به وفق مرادمون پیش میره ولی غرب در چند حرکت تحریم هارو به اوج رسوند
اینا نشون میده اونا بدجور نگران ایران هستن و توافق اصلا به این سادگی نیست

راستی جریان این مطالب غیر هسته ای که از طرف ایران مطرح شده و اونها حاضر به مذاکره در موردش نشدن چیه؟
می گن جلیلی یک سری موارد از جمله همکاری ایران در مسائل و بحران سیاسی جهانی(!) رو توی مذاکره هسته ای بیان کرده !!

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
گاهی وسط یک دعوا دو طرف احساس می کنن گرفتاری های مهمتری دارن که این گیس و گیس کشی داره اون گرفتاری ها رو براشون تشدید می کنه یا این که بعضی فرصت های جدی رو داره ازشون می گیره. این میشه که تنها توافقی که می کنن اینه که فعلا دعوا نکنن. معمولا هر کدوم هم فکر می کنه اگر اون گرفتاری هاش حل بشه دست برتر رو در دعوای فعلی خواهد داشت.
این وضعیت فعلی ما و 5+1 هست.
هر دو یک تایم اوت می خوان که خودشون رو جمع و جور کنن و یا تغییر تاکتیک بدن. اما به نظر می رسه غربی ها احساس می کنن این وقفه بیشتر به نعفشون هست چون خودشون تقاضای تایم اوت کردن و در بغداد با چنگ و دندون نذاشتن این مذاکرات تموم بشه،
ظاهرا ما هم بدمون نیومد! (البته ما با از دست دادن زمان بعضی فرصت های مقابله به مثل رو داریم از دست می دیم و دستمون خالی تر میشه ولی احتمال خوبی میره که در بعضی عرصه ها بتونیم اوضاعمون رو جمع و جور تر کنیم.)
هر دو طرف حساب کتاب کردن اگر فلان موضوع فلان جور بشه و اون قضیه اون شکلی بشه دستمون برتر میشه و طرفمون موقعیتش تضعیف میشه، رفتن برای ریکاوری!
باید ببینیم تا کی می خوان و می خوایم ترک مخاصمه ی موقت داشته باشیم. به اون موضوعات جانبی بسیار ربط داره.
پس این سکوت تاکتیکیه! زیاد روش حساب نکنین مگر این که یکی از طرفین شانسش بزنه و آس بیاره، آسی که یک تفاوت فاحش ایجاد کنه در موازنه ی نسبی فعلی. اون وقت طرف مقابل مجبور بشه کلا کوتاه بیاد.
هر دو طرف روی کاغذ این شانس رو دارن ولی تعداد حالت هایی که می تونه به نفع غربی ها بازی رو یکسره کنه خیلی بیشتره.
تجربه میگه نصر الهی با ماست!

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[size=18]حسین شریعتمداری:
مذاکره با 1+5 را متوقف کنید/ بیم بازی در زمین دشمن می رود [/size]
از هم اكنون مي توان حدس زد كه مذاكرات مسكو نيز، دستاوردي به دنبال نخواهد داشت و اگر قرار باشد مذاكرات در اين بستر صورت پذيرد- كه شواهد اينگونه نشان مي دهند- حضور ما در مذاكرات مسكو، تامين نياز دشمن به «مذاكره» است و بهتر آن كه در مذاكرات بعدي- چه مسكو و چه هر نقطه ديگر- شركت نكنيم.
مشرق--- از اجلاس دو روزه بغداد و مذاكرات فشرده تيم هسته اي كشورمان با نمايندگان 1+5 اگرچه هنوز گزارش رسمي و اطلاعات دقيقي منتشر نشده است و طرفين درباره نتايج به دست آمده و يا بن بست هاي احتمالي به كلي گويي بسنده كرده اند ولي شواهد موجود و برخي از اظهارنظرهاي پيراموني حكايت از آن دارند كه آمريكا و متحدانش- مخصوصا انگليس- از اجلاس بغداد و پيش از آن، اسلامبول 2 و نيز مذاكرات بعدي در مسكو تامين نياز سياسي خود در شرايط بحران زده كنوني غرب را دنبال مي كنند تا آنجا كه مي توان گفت برخي از كشورهاي گروه 1+5 مذاكره را فقط براي مذاكره مي خواهند و نه حل مسائل فيمابين و يا ذوب شدن «يخ هاي مصنوعي» كه طي 10 سال گذشته در فضاي چالش هسته اي با ايران اسلامي پراكنده اند.
اگر ماجرا اينگونه باشد- كه شواهد نشان مي دهد اينگونه است- موافقت ايران با ادامه مذاكرات در مسكو و يا هر نقطه ديگر جهان نياز به بازنگري و تجديدنظر جدي دارد و بيم آن مي رود كه ادامه مذاكرات، دستكم بدون تنظيم و تدوين يك چارچوب كاري -MODALITY- و الزام طرفين به حركت در بستر آن، بازي در زمين دشمن باشد. چرا...؟!
1- گروه كشورهاي 1+5 و پيش از آن تروئيكاي اروپايي شامل فرانسه، آلمان وانگليس براي اولين بار بعد از نزديك به 10 سال چالش هسته اي با ايران- از سال 2003 تاكنون- در اجلاس «اسلامبول2» برخي از خطوط قبلا قرمز! اعلام شده خود را تغيير دادند. به عنوان مثال با اظهارنظرهايي محتاطانه و بعضا دوپهلو، غني سازي اورانيوم تا 5 درصد را بخشي از حق هسته اي ايران دانستند و خانم اشتون كه نمايندگي 1+5 را برعهده داشت، از هرگونه اظهارنظري كه فضاي تفاهم و همكاري را تحت تاثير قرار بدهد جلوگيري كرد تا آنجا كه يادداشت «ژاك اوديبر» نماينده فرانسه را كه به روند نرم نشست، اعتراض داشت با بي اعتنايي محسوس ناديده گرفت و نماينده روسيه كه ظاهرا از توافق قبلي همكاران آمريكايي و اروپايي خود بي خبر بود و در آغاز نشست، سازي ناسازگار با روند اجلاس كوك كرده بود! بعد از پايان جلسه در ملاقات با آقاي دكتر جليلي عذر تقصير آورده و اظهاراتش را تاكتيكي! دانست.
اين جا به جايي خطوط قرمز كه با توجه به مقاومت سرسختانه و پرصلابت ايران در مقابل باج خواهي و زورگويي غرب دور از انتظار به نظر نمي رسيد در محافل ديپلماتيك و از جمله در ايران اسلامي نشانه هايي از تغيير راهبردي- و نه تاكتيكي- آمريكا و متحدانش در برنامه هسته اي كشورمان ارزيابي شد و اين تلقي را در پي داشت كه 1+5 در اجلاس بغداد نيز روندي مشابه اجلاس اسلامبول2 را دنبال خواهد كرد.
2- درباره اهميت جابه جايي خطوط به اصطلاح قرمز! آمريكا و متحدانش در نشست اسلامبول2 بايد توجه داشت كه طي نزديك به 10 سال گذشته هرگاه حريف غربي بر ضرورت «اعتمادسازي» از جانب ايران تاكيد مي كرد، منظور و ترجمه اعلام شده آن، اين بود كه جمهوري اسلامي ايران تمامي فعاليت هسته اي خود را متوقف كند. اين درخواست باج خواهانه در اجلاس 2004 لندن از سوي تروئيكاي اروپايي -انگليس، فرانسه و آلمان- با صراحت از تيم هسته اي وقت كشورمان خواسته شده بود! و در پي اعلام همين درخواست بود كه جمهوري اسلامي ايران فعاليت هاي هسته اي خود را كه بعد از اجلاس اكتبر 2003 تهران به حالت تعليق درآورده بود با فعال كردن كارخانه UCF اصفهان -تبديل كيك زرد به هگزا فلوئور اورانيوم UF6- از سرگرفت. بعد از اين اقدام كه به درستي نشان دهنده بي اعتمادي به حريف و ترفند فريب غرب در مذاكرات بود، آمريكا و متحدانش پرونده هسته اي ايران را برخلاف نص صريح بند «C» از ماده 13 اساسنامه آژانس به شوراي امنيت سازمان ملل فرستادند.
3- اجلاس بغداد با خوش بيني ياد شده و برگرفته از اجلاس اسلامبول 2 برگزار شد و هر چند كه طرفين با تفاوتي كم و بيش از كليات آن ابراز رضايت كرده اند ولي شواهد و قرائن موجود و اظهارنظر برخي از ديپلمات هاي حاضر در اجلاس و مقامات عالي رتبه كشورهاي متبوع آنها حكايت از آن دارد كه؛ آمريكا و اعضاي اروپايي گروه 1+5 علي رغم تظاهر به همكاري و حركت در بستر NPT و پادمان هاي مربوطه كه در اجلاس اسلامبول2 وعده داده بودند، بار ديگر درخواست هاي غيرقانوني و باج خواهانه پيشين را- اين دفعه با ادبياتي تقريبا متفاوت- مطرح كرده اند و در سوي ديگر، تيم هسته اي جمهوري اسلامي ايران با صلابت مثال زدني و درخور تحسين و با ارائه دلايل و اسناد مستحكم فني و حقوقي بر حقوق و بايسته هاي هسته اي ايران اسلامي تاكيد ورزيده و كمترين اجازه باج خواهي به حريف نداده است.
4- يكي از اصلي ترين مباحث مطرح شده در اجلاس- به قول دكتر جليلي، ناتمام مانده- بغداد كه طرفين با ادبياتي متفاوت به آن پرداخته اند بحث درباره غني سازي 20 درصدي اورانيوم بوده است.
خانم كاترين اشتون مسئول سياست خارجي اتحاديه اروپا كه مديريت -ظاهري- نشست را برعهده دارد بعد از پايان اجلاس به خبرنگاران مي گويد؛ «ما درباره غني سازي 20 درصدي مذاكره كرديم و البته حالا نمي خواهم دراين زمينه وارد جزئيات شوم».
اما برخي ديگر از ديپلمات هاي آمريكايي و اروپايي مرتبط با 1+5 دراين باره توضيح بيشتري داده اند كه روزنامه آمريكايي «لس آنجلس تايمز» و روزنامه انگليسي «ديلي تلگراف» در شماره ديروز خود به آن اشاره كرده اند. روزنامه لس آنجلس تايمز به نقل از «ديپلمات هاي دست اندركار مذاكرات بغداد» مي نويسد؛ «گروه 1+5 خواستار توقف غني سازي 20درصدي اورانيوم از سوي ايران شده و در مقابل اعلام كرده است كه چنانچه ايران با اين پيشنهاد موافقت كند، 1+5 سوخت راكتور تحقيقاتي تهران را تامين خواهد كرد» روزنامه انگليسي ديلي تلگراف خبري با همين مضمون را از قول ديپلمات ها نقل مي كند با اين تفاوت كه مي نويسد «چنانچه ايران غني سازي 20 درصد را متوقف كند كشورهاي 1+5 راههاي تامين سوخت راكتور تهران را تسهيل- و نه تامين- خواهند كرد»!
اين پيشنهاد در حالي ارائه مي شود كه پيش از اين، جمهوري اسلامي ايران خواستار خريد اورانيوم 20درصد غني شده براي تامين سوخت راكتور تهران بود ولي گروه 1+5 از آن امتناع كرد و دانشمندان هسته اي كشورمان براي تامين نياز دارويي بيماران خاص ناچار به توليد اورانيوم 20 درصدي شدند.
اكنون بايد از 1+5 پرسيد؛ آيا معاهده NPT و پادمان هاي مربوطه توليد اورانيوم 20 درصدي را براي كشورهاي عضو ممنوع كرده است؟ پاسخ اين سوال منفي است. جالب -بخوانيد تأسف آور و نشانه پررويي- آن كه كشورهاي 1+5 توقف توليد اورانيوم 20 درصدي را گامي از سوي ايران در راستاي «اعتمادسازي»! مي دانند كه نيازي به گام متقابل ندارد! به بيان ديگر؛ ايران اورانيوم 20 درصدي كه خود توليد كرده است را به حريف واگذار كند و آنها در قبال اين اقدام، راههاي خريد دوباره آن را براي ايران تسهيل كنند! مسخره نيست؟! اين درخواست به اندازه اي مضحك است كه داد روزنامه آمريكايي كريستين ساينس مانيتور را نيز درآورده و مي نويسد؛ «اميدي به پيشرفت در مذاكرات بغداد ديده نمي شود» و توضيح مي دهد كه؛ «كشورهاي غربي فهرستي از درخواست هاي خود را به ايران ارائه كرده اند ولي در مقابل حاضر به دادن هيچ امتيازي نيستند و درباره كاهش تحريم ها هيچ تعهدي نمي دهند»!
5- بخش ديگري از مذاكرات بغداد كه از سوي ديپلمات هاي غربي به بيرون درز كرده و بعضا با صراحت از جانب مقامات بلندپايه كشورهاي متبوع آنها مطرح شده است را مي توان در اظهارنظرهاي جداگانه خانم «هيلاري كلينتون» وزيرخارجه آمريكا و «ويليام هيگ» وزير خارجه انگليس، ديد؛كلينتون مي گويد؛ «واشنگتن در تلاش است تا ضمن حفظ فشار بر ايران، در مذاكرات ژوئن اختلافات هسته اي خود با اين كشور را كاهش دهد»! و ويليام هيگ نيز اظهاراتي مشابه خانم كلينتون دارد. ترجمه صريح تر و بيرون از تعارفات ديپلماتيك اين اظهارات كه كاترين اشتون نيز با ادبيات ديگري در اجلاس بغداد به آن اشاره داشته، آن است كه تحريم هاي ناشي از قطعنامه هاي شوراي امنيت به اين شورا مربوط است و در حوزه مذاكرات نيست و تحريم هاي يكجانبه نيز به آمريكا مربوط مي شود و بيرون از محدوده مذاكرات است!! كه بايد پرسيد؛ پس مذاكرات براي چيست و ايران چه نيازي به اين مذاكرات دارد كه ناچار به شركت در آن باشد؟!
6- گروه 1+5 آشكارا از تن دادن به يك چارچوب كاري براي مذاكرات - مداليته- طفره مي رود، زيرا اين چارچوب در صورت تدوين كه تيم هسته اي كشورمان با هوشمندي اصرار بر آن دارد، مذاكرات را در بستري تعريف شده پيش مي برد. توضيح آن كه مداليته در فرهنگ سياسي و روند شناخته شده مذاكرات از دو ويژگي تعيين كننده برخوردار است. اول اين كه در مقابل هر گام يكي از طرفين مذاكره، ما به ازاء و گام متقابل را تعريف مي كند و دوم آن كه هدف نهايي يعني فرآيند مذاكرات را به وضوح روشن كرده و آدرس مي دهد. 1+5 اما از آنجا كه مذاكره را فقط براي مذاكره مي خواهد تاكنون به تدوين مداليته كه قانون شناخته شده مذاكرات است تن نداده است. گفتني است كه از اجلاس اكتبر 2003 تهران تا اجلاس لندن، مذاكرات ايران و غرب تابع هيچ چارچوب تعريف شده اي نبود و به همين علت، حريف غربي هر بار، ساز جديدي كوك مي كرد (فقدان تعريف گام هاي متقابل) و در حالي كه موضوع مذاكرات حل مسائل فيمابين بود، در اجلاس لندن با صراحت اعلام كرد مطمئن ترين تضمين ايران، آن است كه به طور كامل از فعاليت هسته اي دست بردارد (فقدان تعريف مشخصي از هدف نهايي و فرآيند).
7- و اما چرا آمريكا و متحدانش، مذاكره را فقط براي مذاكره مي خواهند؟ پرسشي است كه پاسخ آن در اين محدوده نمي گنجد و نوشته جداگانه اي مي طلبد و در اين وجيزه تنها مي توان به نياز آمريكا و متحدانش براي كنترل قيمت نفت، پيشگيري از ورود شوك ويرانگر به اقتصاد در حال سقوط غرب، يافتن راهي براي برون رفت و يا كاستن از آسيب جدي و شوك سنگيني كه انقلاب هاي اسلامي منطقه و از دست رفتن عقبه استراتژيك آمريكا و متحدانش در پي داشته است، انتخابات ماه نوامبر رياست جمهوري آمريكا و... اشاره كرد.
8- و بالاخره، با اين روال كه فقط به بخشي از آن اشاره شد، از هم اكنون مي توان حدس زد كه مذاكرات مسكو نيز، دستاوردي به دنبال نخواهد داشت و اگر قرار باشد مذاكرات در اين بستر صورت پذيرد- كه شواهد اينگونه نشان مي دهند- حضور ما در مذاكرات مسكو، تامين نياز دشمن به «مذاكره» است و بهتر آن كه در مذاكرات بعدي- چه مسكو و چه هر نقطه ديگر- شركت نكنيم.
در اين باره، باز هم خواهيم نوشت.
حسين شريعتمداري

منبع: icon_rolleyes
http://www.mashreghnews.ir/fa/news/123156/مذاکره-با-15-را-متوقف-کنید-بیم-بازی-در-زمین-دشمن-می-رود

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
يعني اگر يه آدم به درد بخور توي اين مملكت باشه، همين حسين شريعتمداري هست. خيلي حرف جالبي زد.
تنها كاري كه ما تا الان كرديم، تامين نياز دشمن به مذاكره بوده. و ديگر هيچ!

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
با سلام
یک تاپیک ایجاد کردم به نام جنگ اقتصادی مورد استقبال نگرفت اما در این بحث کاملا مشخص است در موضوع ایران در وهله اول دشمن اقتصاد را هدف گرفته است . نگاهی به بحث تحریم ها بی اندازید دشمن بی جای جنگ نظامی جنگ اقتصادی را در نظر گرفته است .

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]با سلام
یک تاپیک ایجاد کردم به نام جنگ اقتصادی مورد استقبال نگرفت اما در این بحث کاملا مشخص است در موضوع ایران در وهله اول دشمن اقتصاد را هدف گرفته است . نگاهی به بحث تحریم ها بی اندازید دشمن بی جای جنگ نظامی جنگ اقتصادی را در نظر گرفته است .[/quote]
در کوتاه مدت جنگ اقتصادیه و در میان مدت جنگ فراری دادن نخبه ها(سالی بیشتر از 100000 نفر تحصیل کرده دارن مهاجرت میکنند و ژن هوششون رو هم میبرن) و در بلند مدت جنگ جمعیتی (در 20_30 سال آینده با این وضع زاد و ولد و رشد جمعیتی کفه ترازو به طرف پیرها سنگینی میکنه و عواقبش هم که مشخصه)
بهتره در مورد این تهدیدات هم تایپیکی باز بشه و دوستان نظر بدن

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
سلام
یک نکته جالب در باره این مذاکرات هست که نظر من را به خودش جلب کرده . [b]ان هم بازخورد شدید سری جدید مذاکرات با 5+1 در سطح جامعه است[/b]
بر عکس مذاکرات قبلی چیزی که به عینه شاهدش بودم تعقیب شدن نتایج مذاکره از سوی طیف های مختلف مردم از خاله خان باجی ها تا ادم هایی که سال به سال نمیفهمند دور برشون چی میگذره !

( جالبه یکی از اشنایان میگفت کارگر افغانی ایشون دیروز راجع به نتیجه مذاکرات میپرسیده ) یعنی حتی در جامعه اقلیت مهاجر هم این مذاکرات بازخورد داشته ...
------------
نمیدونم اما شاید یکی از دلایلش این باشه که شرایط اقتصادی داره از سطح تحمل جامعه عبور میکنه ...
--------------
[quote]سالی بیشتر از 100000 نفر تحصیل کرده دارن مهاجرت میکنند و ژن هوششون رو هم میبرن[/quote]
برادر جان این عددی که شما قرار دادی پنج تا صفر داره یعنی سالی صد هزار نفر ! ؟ !.... icon_rolleyes

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]يعني اگر يه آدم به درد بخور توي اين مملكت باشه، همين حسين شريعتمداري هست. خيلي حرف جالبي زد.
تنها كاري كه ما تا الان كرديم، تامين نياز دشمن به مذاكره بوده. و ديگر هيچ![/quote]

به محض شروع مذاکره نفت ارزان شد

کاملا واضحه که غرب میخواد بدون دادن امتیاز - وضع رو اروم کنه و ایضا ما رو هم تحت فشار نگه داره
از اون طرف هم اصولا چیزی که اشتون بخواد با اجازه اسرائیل به ما بده معلومه به پشیزی نمی ارزه

مهمترین مسئله الان فعلا غضنفرهای داخلی هستند که با این افتضاحها از فتنه دوسال قبل و بعدش هم از این دست گل اقتصادی و گرانی و .... دشمن رو سخت امیدوار کردند که از تو کشور به بن بست برسه

یکی بیاد محض رضای خدا علاج این اقتصاد رو بکنه که هم داریم از تو میخوریم هم از بیرون

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]سلام
یک نکته جالب در باره این مذاکرات هست که نظر من را به خودش جلب کرده . [b]ان هم بازخورد شدید سری جدید مذاکرات با 5+1 در سطح جامعه است[/b]
بر عکس مذاکرات قبلی چیزی که به عینه شاهدش بودم تعقیب شدن نتایج مذاکره از سوی طیف های مختلف مردم از خاله خان باجی ها تا ادم هایی که سال به سال نمیفهمند دور برشون چی میگذره !

( جالبه یکی از اشنایان میگفت کارگر افغانی ایشون دیروز راجع به نتیجه مذاکرات میپرسیده ) یعنی حتی در جامعه اقلیت مهاجر هم این مذاکرات بازخورد داشته ...
------------
نمیدونم اما شاید یکی از دلایلش این باشه که شرایط اقتصادی داره از سطح تحمل جامعه عبور میکنه ...
--------------
[quote]سالی بیشتر از 100000 نفر تحصیل کرده دارن مهاجرت میکنند و ژن هوششون رو هم میبرن[/quote]
برادر جان این عددی که شما قرار دادی پنج تا صفر داره یعنی سالی صد هزار نفر ! ؟ !.... icon_rolleyes[/quote]
http://www.asriran.com/fa/news/89800/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D8%B5%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%86%D8%AE%D8%A8%D9%87-%D9%81%D8%B1%D8%B3%D8%AA-%D8%AF%D9%86%DB%8C%D8%A7-%D8%B2%DB%8C%D8%A7%D9%86-50-%D9%85%DB%8C%D9%84%DB%8C%D8%A7%D8%B1%D8%AF-%D8%AF%D9%84%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D9%87%D8%B1-%D8%B3%D8%A7%D9%84
http://www.ettelaat.com/new/index.asp?fname=2010\06\06-10\21-17-34.htm&storytitle=60%20%E5%D2%C7%D1%20%E4%CE%C8%E5%20%C7%ED%D1%C7%E4%ED%20%C8%E5%20%CE%C7%D1%CC%20%E3%E5%C7%CC%D1%CA%20%DF%D1%CF%E5%9D%C7%E4%CF

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
جالبه که عصر ایران این عدد را 180 هزار نفر ذکر کرده ؟!
به قول دوستان زیاده عرضی نیست ...تاپیک را منحرف نمیکنیم

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]متاسفانه شما و بعضی از دوستان مثل شما تحت تاثیر اطلاع رسانی های غیر حرفه ای و فریب دهنده، دچار خوش خیالی بی منطق شدید و حساسیت خودتون رو در مورد سرنوشت آینده کشور از دست دادی[/quote]

بازم که توی رویا تشریف دارید دوست عزیز؟

به شما گفتم اصلا این وری ها رو بیخیال شو،

ولی خب من بی بی سی و برخی دیگه از این رسانه ها رو نمی تونم به عنوان «بی طرف» و «حرفه ای» قبول کنم، البته حرفه ای هستند، ولی در قلب واقعیات.

[quote]ما انقلاب کردیم که شرق و غرب رو زیر پا بذاریم و ابرقدرت برتر بشیم، آیا این درسته که امروز در قبال شرایط بسیار نگران کننده ای که برای کشور بوجود اومده، با تحریف وقایع و رویاپردازی، به خودمون اعتماد به نفس کاذب بدیم؟[/quote]

تا حالا شده یه روز بعد از انقلاب این مردم رو راحت بذارن؟

یه روز علیه ما توطئه نکنن؟

جاسوسها و عوامل نفوذی شون بیکار باشن؟

از جنگ، تحریم، تبعیض و . . . خبری نباشه؟

یادتون رفته تا رییس جمهور و نخست وزیر ما را هم حتی کشتند؟( شهید کردند)

این دلیل نمیشه که تا یه چیزی خلاف میلمون بود تند بیایم بگیم که ما انقلاب نکردیم که اینطور و اونطور بشه!

می دونی چند دهه از اونها عقبتر بودیم؟

حتی بدون هیچ اقدامی از سوی اونها علیه ما، چقدر طول می کشید تا به اونها برسیم؟

و . . .

[quote]اصلا به فرض که غربی ها هم از تحریم ضرر کنند، آیا این بهانه خوبی هست که ما در قبال آسیب هایی که به مملکت ما وارد میشه، بشینیم و نظاره گر باشیم؟[/quote]

ما نه نشستیم و نه نظاره گر هستیم، ما فعالانه در میدانیم، حالا ممکنه بعضی از رویکردها را همه قبول نداشته باشند( که من هم ممکنه برخی هاش رو 100 در 100 قبول نداشته باشم) ولی به هر حال همین حضور در مذاکرات و دیکته کردن پله به پله خود رو که نمی تونید منکر بشید؟

در ثانی، ما که نخواستیم خودمون به خودمون آسیب بزنیم، اونها ما را در مضیقه قرار دادند و البته خودشان هم در مضیقه مشابه ای قرار گرفتند.

[quote]ما چطوری میتونیم در آینده پیشرفت اقتصادی کنیم، در حالی که تمام بانک های ما در تحریم و بازرگانان و تجار ما برای نقل و انتقالات مالی شرایط سخت هستند؟
در حالی که هر روز خطر توقیف اموال و دارایی در کمین سرمایه تجار ما در دیگر کشور ها است؟
و کشتیرانی ما دچار مشکلات و ضعف های عدیده شده؟[/quote]

جسارتا شما چقدر اطلاعات اقتصادی دارید؟

از سیستمهای نقل و انتقال پولی بین المللی چقدر می دونید؟

از دلایل حضور دریایی ایران در دریاهای بین المللی چی می دونید؟

اسم شرکتهای چند ملیتی به گوشتون خورده؟

روشهای فعالیت تجار ایرانی از حدود 5 سال قبل در کشورهای دیگه رو می دونید چی هست؟

[quote]متاسفانه شما و بعضی از هموطنان ما، دلیل و فلسفه اصلی مذاکرات رو فراموش کردید. ما از روز اول برای حفظ حقوق هسته ای به مذاکرات نرفتیم. چون تاسیسات هسته ای در خاک ما بود و ما نیازی به اجازه دیگران نداشتیم.[/quote]

متاسفانه شما تاریخ رو فراموش کردید، که اصلا این مذاکرات برای چی شکل گرفت، سیرش چی بود، از کجا شروع کردیم، به کجا رسیدیم . . .

[quote]حالا شما میفرمایید آقای جلیلی خواستار احترام به حقوق ملت بحرین شده و این نشون دهنده تقویت ایران در مذاکرات هسته ای هست.[/quote]

همون چند خط بالای این نوشته تون جواب خودتون هست . . .

[quote]پس بهتره با ذهن باز تری به مسائل نگاه نکید و تحت تاثیر پروپاگاند های توهین آمیزی که شعور ملت ایران رو به بازی گرفته، قرار نگیرید.[/quote]

شما هم بهتره نقش بی بی سی فارسی و رادیو آمریکا را بازی نکنید، ظاهرا پروپاگاندای اون طرف اساسی جواب داده!

---------------

[quote]جالبه که عصر ایران این عدد را 180 هزار نفر ذکر کرده ؟![/quote]

در روزگار قدیم، یه نفر ناشی داروغه شهری شده بود، مجرمی رو آوردن پیشش که مجازات کنه، حکم داد که بهش 1000 ضربه شلاق بزنن!

یارو داد زد که: جناب داروغه شما یا نمی دونین شلاق چیه، یا نمی دونین 1000 ضربه یعنی چی!

حالا حکایت این خبرگذاری( خبرساز خونه!) عصر ایران هست!

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مطالب مشابه

    • توسط EBRAHIM
      IRIS و پدید آمدن برنامه فضایی ایران (قسمت اول )

      مدتیست که از رسانه های جهانی،خبرهایی به گوش میرسد که ایران در حال تولید موشکی است که توانایی حمل ماهواره به فضا دارد.آيا چنين چيزي امكان دارد؟آيا اين ماجرا يك بلوف سياسيست يا حقيقت دارد؟
      دوستان از نظرات مفيد خودشون دريق نكنند امیدوارم مبحث جالبی شود.
      با تشكر



      چند نکته قبال از خواندن مقاله :مطمئنا نظرات نویسنده با نظرات مترجم یکی نیست!!!
      در این مقاله موشک IRIS معادل موشک شهاب 3 دی فرض شده که آن هم به نوبه خود معادل موشک نو دونگ کره شمالی را در اختیار گرفته
      موشک IRIS ویا شهاب 3 دی اولین موشک ماهواره بر سبک ایران فرض شده اند (پراکنده بودن اطلاعات اجازه سخن قطعی را نمیدهد )
      موشک شهاب پنج معادل تائه دو پونگ دو کره شمالی فرض شده (البته از سوی نویسنده آن که آمریکایی هستند ) و عنوان اولین ماهواره بر سنگین ایران را بر دوش میکشد
      =============================================

      نخستین ظهور موشک ماهواره بر IRIS/IRSL-X-1

      با وجود ادعاهای ایران مبنی بر عدم بالابردن برد شهاب 3 دولت ایران در حال حاضر مشغول به ساخت و توسعه نخستین ماهواره بر خود موسوم به IRIS میباشد .
      پرتابگر ماهواره IRIS در ظاهر دارای ترکیب ساختمانی از موشک بالستیکShahab3 است که در مرحله اول از طراحی
      ان بهره میبرد و در مرحله دوم پرتابگر دارای دوقسمت موتور جامد و نیز محل حمل ماهواره (قسمت سوم) توسط پرتابگر است که قطر این مرحله از مرحله اول کمی بیشتر است و میتواند ماهواره های مخابراتی و علمی را در مدار زمین قرار دهد .
      .پرتابگر IRIS با پیکر بندی انجام شده بر روی آن پرتابگریست ایده آل به عنوان کاوشکر یا موشک اکتشافی که میتواند برای حمل کلاهک جنگی و یا توسعه کلاهک های فضایی قابل بازگشت و یا در نهایت برای ارسال محموله های علمی به فضا مورد استفاده قرار گیرد .البته این پرتابگر درحال حاضر نمیتواند ماهواره ها و یا محموله های با جرم بالا را به سمت مدار پرتاب کند . مگر اینکه مرحله سومی نیز به آن اضافه شود تا تبدیل به یک پرتابگر سنگین گردد .
      با توجه به آزمایش موشک چند مرحله ای شهاب 3 نویسنده بر این عقیده است که در صورتی که پرتاب آز مایشی موشک Shahab-3D نخستین پرواز آزمایشی پرتابگر IRIS باشد در آن صورت پرتابهای موشک های
      Shahab - 5 دومین و سومین مرحله از برنامه ساخت یک پرتابگر ماهواره ای است که ایران ادعا دارد در حال توسعه آن است .
      اولین تصویر از موشک IRIS در یکی از نمایشگاههای هوا و فضای ایرانیان در اندازه یک ماکت یک متری به نمایش گذاشته شد . نویسنده ادعا دارد که تستهای ناموفق پرتابی این موشک علت اصلی به تاخیر افتادن توسعه موشک حامل پرتابگر شهاب 5 تا کنون بوده است ولی با تردید بیان میکند که فقط زمان قادر به روشن ساختن این مطلب میباشد .

      نویسنده مقاله ادعا دارد که اختمال توسعه نوع جدیدی از موشک های بالستیک از روی این نسخه پرتابی با نامهای جدیدتر از Shahab - 3d وجود دارد ، ونیز باتوجه به موتور سوخت جامد مورد استفاده در مرحله فوقانی و نیز تمام اطلاعاتی که از موشک شهاب 3 در اختیار است ، طراحی نمایش داده شده از IRIS یقینا طرحی مناسب با استفاده از طراحی موشک بالستیک شهاب 3 است . هرچند که پرتاب این سیستم آزمایشی پیشرفته که پیش از این در غرب و شرق مورد استفاده قرار گرفته و از متدهای غربی و شرقی نیز برای توسعه استفاده کرده برای ملل چیز چندان غیر عادی نخواهد بود ، ولی به سرعت بخشیدن برای توسعه اولین ماهواره بر سنگین ایران قبل از پرتاب کمک شایانی خواهد کرد .
      نویسنده در ادامه با بیان شباهت موجود بین شهاب 3d و نسخه های دوم و سوم موشک تائه دو پونگ کره شمالی این پرسشها
      را مطرح میکند که آیا شهاب 3D میتواند نسخه اصلاح شده از ماهواره بر ایرانی IRIS باشد که تست نخست خود را سپری کرده است ؟ آیا این موشک همان نسخه بالستیک فضایی از موشک تائه دو پونگ 2 کره شمالی وترکیب ماهواره بر شهاب 5 است و یا اینکه موشک بالستیکی ساخت ایران است ؟
      شاید تاحد زیادی بتوان گفت که ایران در حال همکاری با کره شمالی برای ساخت نسخه دوم و سوم ماهواره بر شهاب 5 است و هر دو در انجام این طرح مشارکت جدی دارند. کره شمالی که در سال های پایانی قرن 20 نسخه جدید و بهسازی شده ای از موشک تائه دو پونگ 1 را آزمایش کرده بود در بین 26 Juan و 2 Julay سال 2001 نخستسن نمونه پرتابی از موشک تائه دو پونگ دو را برای پرتاب بر روی سکوی تاسیسات پرتاب خود قرار داده بود .
      این کاملا واضح است که موشک شهاب 3 دی چند ثانیه پس از پرتاب و قبل از پایان مرحله اول در اولین تست خود در آسمان منفجر شد . با وجود طراحی متناسب موتور سوخت جامد آن و نیز پوشش آیرو دینامیک موشک متاسفانه انفجار باعث جلوگیری از آزمایش این قسمت ها گردید . در کل باید به این نتیجه رسید که در صورت تداوم برای ساخت و تکمیل شهاب 5 گلی به یاد ماندنی برای مردم ایران در بخش فضا به ثمر خواهد رسید .


      ========================================
      اما مشخصات موشک IRIS

      حد اکثر بار قابل حمل توسط کلاهک موشک (کیلوگرم ): 760-987-1,158 بار فضایی و یا کلاهک جنگی .
      حداکثر برد ( کیلومتر ) : 1500
      تعداد مراحل : 2
      قطر موشک (متر ) : 1.32 - 1.35 – 1.85
      ارتفاع موشک : 17.1 متر
      وزن در حالت پرتابی سبک : 16000 کیلوگرم
      وظیفه : برای پرتاب محموله های فضایی علمی و تحقیقاتی و نیز ماهواره ها

      اطلاعات مربوط به مرحله اول موشک
      ارتفاع : 14 متر
      قطر : 1.32 – 1.35 – 1.85 متر
      جرم :15092 کیلوگرم
      تراست : موثر 26051 کیلوگرم بر فوت مربع - واقعی 26,760-26,600 کیلوگرم بر فوت مربع
      زمان سوخت : 110 ثانیه
      نوع سوخت : TM-185 (20% Gasoline + 80% Kerosene)
      نوع اکسید کننده : AK-27I (27% N2O4 + 73% HNO3 + Iodium Inhibitor)
      جرم سوخت :12912 کیلو گرم

      اطلاعات مربوط به مرحله دوم موشک
      ارتفاع : 3 الی 4 متر در کل
      قطر : 1.3 ای 2 متر
      وزن : نا معلوم
      تراست موتور : نامعلوم
      مدت زمان سوخت : 100 ثانیه
      نوع سوخت : جامد

      لطفا اگر کسی تصویری از این پرتابگر داره در تاپک قرار بده

      ادامه دارد ..........
      ======================
      منبع خبر:وبلاگ هوانوردی قرن 21
    • توسط Davood
      يك شركت آمريكايي ساخت هواپيما اعلام كرد مقام‌هاي اسراييلي تمايل دارند يكصد هواپيماي جنگي از نوع اف - ۳۵جديد را خريداري كنند.
      روزنامه اسراييلي معاريو روز پنج شنبه با اعلام اين خبر افزود، برخي مديران شركت لاكهيد مارتين به تازگي به تل‌آويو سفر كرده‌اند تا با اليعايزر شكيدي فرمانده نيروي هوايي اسراييل و برخي مقام‌هاي عالي رتبه ارتش اسراييل درباره اين معامله گفت و گو كنند.
      بر پايه اين خبر، هواپيماهاي اف ۳۵كه جديدترين در نوع خود است ، هواپيماي جنگي اصلي در نيروي هوايي آمريكا در آينده خواهد بود.
      روزنامه ياد شده نوشت : اگر اين معامله صورت گيرد، نيروي هوايي ارتش اسراييل ، اولين هواپيما از اين نوع را در سال۲۰۱۴ميلادي دريافت خواهد كرد.
      آمريكاطي سالهاي گذشته هر سال ميلياردها دلار كمك بلاعوض به سردمداران اسراييلي اهدا كرده كه بخش مهمي از آنها در قالب انواع تجهيزات پيشرفته نظامي ، سلاح‌هاي جديد و غير متعارف بوده است.
      بخشي از اين سلاحها را اسراييل در جنگ اخير خود عليه لبنان استفاده كرد و هزاران تن از مردم بي‌گناه اين كشور را با آنها به خاك و خون كشيد.

      irna.ir
    • توسط MR9
      آیین معارفه فرمانده جدید سپاه قدس 
       

       
      آیین معارفه فرمانده نیروی قدس سپاه برگزار شد
       
       
      پی نوشت :
       
      1- تاپیک جدید اخبار دفاعی جمهوری اسلامی ایران با مراسم معارفه فرمانده جدید نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
      2- لینک تاپیک نخست در بند ذیل
      2- اخبار دفاعی جمهوری اسلامی ایران I
  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.