hosseingmn

وصیتنامه پاسدار شهید نوید کریمی

امتیاز دادن به این موضوع:

Recommended Posts

متن وصیتنامه پاسدار شهید نوید کریمی:

بسم الله الرحمان الرحیم
انالله و انا الیه راجعون
همه از اوئیم و بازگشت همه به سوی اوست
با سلام خدمت امام بزرگوارمان و خانواده عزیزم وصیت نامه خود را با جملاتی درباره جنگ تحمیلی آغاز می کنم، جنگی که عراق به نیابت از دنیای استکبار بر ما تحمیل کرد، جنگی که صدام برای رضایت اربابانش خون هزاران بسیجی عاشق را بر زمین ریخت تا بلکه از گسترش انقلاب جلوگیری کند اما اسلام با داشتن جوانانی که عاشق شهادت و دیدار خدای خود هستند هرگز شکست نخواهد خورد، من هم وظیفه خود دانستم که رهسپار دیار عاشقان شوم و با تحمل تمام سختی ها در این راه تا آخر خواهم ماند، شاید از وظیفه ای که خون شهدا بر عهده من قرار داده بر آمده باشم. خانواده خوبم باید در این مدتی که جبهه هستم به دوری من عادت کنید زیرا دوری های عظیمی در پیش است، من این دنیا را با همه ظواهرش برای همیشه ترک خواهم کرد و منتظر دیدار شما در آن دنیا خواهم بود، انتظاری که که تنها خدا می داند چه زمان طول می کشد گرچه رفتن برای همه است اما چه زیباست رفتنی که حسین وار باشد، چون حر بجنگد و چون مختار بمیرد، آری این رفتن زندگی به تمام معناست. خانواده خوبم شما را هرگز فراموش نخواهم کرد، در زندگی چیزی از مال دنیا ندارم، اما هر چه هست برای نیازمندان باشد، لباس هایم را به فقرا بدهید و از شما خواهش می کنم اگر افتخار شهادت نصیبم شد برای من گریه نکنید، به یاد تنهایی امام حسین در زمان شهادت باشید، در پایان ظهور امام زمان(عج) و پیروزی رزمندگان اسلام، طول عمر امام بزرگوارمان، فراگیر شدن تمام جهان در زیر پرچم اسلام و شکست آمریکا و ایادی اش را از خداوند خواهان و خواستارم.
آمین یا رب العالمین

قربان شما نوید

تاریخ تولد:1351/2/25
تاریخ شهادت: 1366/6/27
محل شهادت: کربلای شلمچه

یادش گرامی و راهش پر رهرو

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

گرچه رفتن برای همه است اما چه زیباست رفتنی که حسین وار باشد، چون حر بجنگد و چون مختار بمیرد، آری این رفتن زندگی به تمام معناست

امیدوارم برای ما هم اینگونه باشد. خدایش بیامرزد.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

• مرور توسط کاربر    0 کاربر

هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.