aminor

آخرین مردان کشته شده در جنگ اول جهانی

امتیاز دادن به این موضوع:

Recommended Posts

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری فارس به نقل از باشگاه خبرنگاران، جنگ اول جهانی که گاهی از آن با لفظ " جنگ بزرگ یاد می شود یک نبرد عالم گیر بین ابرقدرتهای جهان در فاصله سالهای 1914 تا سال 1918 میلادی بود.در این جنگ کشورهای آلمان و اتریش و ترکیه عثمانی از یک سو و آمریکا ، انگلستان و فرانسه از سویی دیگر با یکدیگر وارد نبرد شدند. این جنگ خونین که به قیمت جان میلیون ها انسان در سال 1918 به پایان رسید دارای زوایای تاریک و روشن بسیاری است که پرداختن به هر کدام از این مطالب نیازمند صرف زمان بسیار و نوشتن مطالبی تخصصی در ابعاد مختلف که باید اعتراف کرد از توان این قلم و حوصله این مکان خارج است. در این مطلب قصد داریم تا شما را با چند نکته جالب در مورد پایان جنگ اول جهانی آشنا کنیم.

[color=blue]تنها یک عکس[/color]

برخلاف مراسم امضاء سند تسلیم فرانسه به آلمان در سال 1940 میلادی ، یا تسلیم ژاپن به متفقین در سال 1945 میلادی ، از مراسم امضاء سند تسلیم آلمان به متفقین در سال 1918 که در نزدیکی شهر پاریس و در یک واگن قطار به امضاء رسید تنها یک عکس وجود دارد. در این عکس نمایندگان طرفین و همچنین ژنرال " فوش " از فرماندهان اترش فرانسه دیده می شود.

[color=blue]واگن تاریخ ساز[/color]

همان گونه که در نکته قبل اشاره قرار داد تسلیم آلمان به متفقین در یک واگن قطار در ایستگاهی در نزدیکی پاریس به امضاء رسید . اما ظاهرا دست تقدیر می خواست تا روی دیگر خود را به فرانسوی ها نشان دهد و به همین دلیل ، 22 سال بعد و پس از شکست فرانسه از آلمان در سال 1940 میلادی ، قرارداد تسلیم فرانسه به آلمان در همان واگن و در همان محل به امضاء رسید. در سال 1944 میلادی و با توجه به آشکار شدن نشانه های شکست آلمان در جنگ دو جهانی ، آدولف هیتلر که نگران بود قرارداد تسلیم آلمان دوباره در همان واگن تکرار شود دستور منفجر کردن آن را صادر کرد.
[color=blue]
6 ساعت بیشتر
[/color]
قرداد صلح بین طرفین در ساعت 5 صبح روز 11 نوامبر سال 1918 به امضاء رسید و نماینده آلمان که در جلسه حضور داشت درخواست آتش بس فوری داشت ، اما فرماندهان متفقین اعلام کردند که یک وقفه 6 ساعته در این بین لازم است تا به تمامی واحدها این خبر ارسال شود. در این میان بعضی از فرماندهان به سادگی دست از نبرد کشیدند اما بعضی دیگر از فرماندهان متفقین ، خصوصا آمریکایی ها که دیرتر از سایرین به این جنگ و کشتار وارد شده بودند و احساس می کردند به اندازه کافی از این افتخارات! بهره ای نبردند به حمله ادامه دهند. باید گفت که این دیوانگی چند فرمانده به قیمت چندین هزار سرباز از طرفین تمام شد. در همین یک روز تنها انگلستان 850 کشته داشت.

[color=blue]ریس جمهور آینده در میدان نبرد[/color]

یکی از آمریکایی های حاضر در میدان نبرد که بر شلیک و کشتار تا آخرین لحظه تاکید خاصی داشت ، یک افسر توپخانه به نام هری اس ترومن بود. او اعتقاد داشت که آلمان ها باید به معنای واقعی نابود شوند. بسیاری از مورخین ارتباط مستقیمی بین این عمل ترومن در روز پایانی جنگ اول جهانی با دستور وی در مورد استفاده از بمب اتمی بر علیه ژاپن در پایان جنگ دو جهانی برقرار کرده اند.



منطقه مونس در کشور بلژیک شاهد اولین و به نوعی آخرین نبرد نیروهای انگلیسی در جنگ اول جهانی بود. نیروهای انگلیسی در سال 1914 برای اولین بار در این نقطه درگیر شدند و اولین سربازان انگلیسی در این نقطه کشته شدند. در عین حال در سال 1918 و در آخرین مراحل جنگ اول جهانی دوباره سربازان انگلیسی در این منطقه جنگیدند و بسیاری از آخرین سربازان انگلیسی کشته شده در جنگ دوم جهانی در این منطقه جان خود را از دست دادند. امروزه در این مکان بنای یادبودی برای کشته شدگان در این محل ساخته شده است.

[color=blue]آخرین مردان کشته شده[/color]

[color=blue]آمار مختلفی در مورد آخرین سربازان کشته شده تا قبل از ساعت 11 صبح که آتش بس به صورت رسمی اجرا شد ، وجود دارد. بر اساس این آمار آخرین سرباز کشته شده آلمانی در نبرد شخصی به نام ستوان توماس بوده است. آخرین سرباز انگلیسی کشته شده " جرج ادوین السون" در ساعت 9:30 صبح در اطراف منطقه مونس کشته شد. آخرین فرانسوی کشته شده " آگوستین تروبوچه " نام داشت در ساعت 10:45 دقیقه کشته شد. آخرین سرباز کانادایی کشته شده " جرج لارنس پرایس" دو دقیقه قبل از ساعت 11 کشته شد و آخرین سرباز آمریکایی کشته شده در این جنگ " هنری گانتر " بود که 60 ثانیه قبل از ساعت 11 کشته شد[/color]

عکس

http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1391/01/10/13910110000077_PhotoA.jpg


http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13910110000273

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
اینها تو اینکه کی چند ثانیه مونده به آخر جنگ از کدوم کشور کشته شده ، هم با هم کورس گذاشتن.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]همان گونه که در نکته قبل اشاره قرار داد تسلیم آلمان به متفقین در یک واگن قطار در ایستگاهی در نزدیکی پاریس به امضاء رسید . اما ظاهرا دست تقدیر می خواست تا روی دیگر خود را به فرانسوی ها نشان دهد و به همین دلیل ، 22 سال بعد و پس از شکست فرانسه از آلمان در سال 1940 میلادی ، قرارداد تسلیم فرانسه به آلمان در همان واگن و در همان محل به امضاء رسید. در سال 1944 میلادی و با توجه به آشکار شدن نشانه های شکست آلمان در جنگ دو جهانی ، آدولف هیتلر که نگران بود قرارداد تسلیم آلمان دوباره در همان واگن تکرار شود دستور منفجر کردن آن را صادر کرد. [/quote]

این واگن همیشه برای من جالب بوده است، بویژه تکرار داستان برای فرانسوی ها
اما خدا می داند فرانسوی ها اگر الگرتش سرخ و ترس از کمونیست و مرزبندی در آلمان و اروپا نبود برای تلافی چه می کردند؟ ممکن بود دوباره واگن را بسازند

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
یک نکته که خود من فراموش کردم، در هنگام آتش بس هر جناح سعی می کند مواضع خود را تثبیت کند یا از حالت ضعف خارج کند که در صورت ادامه وشروع مجدد دست بالا را داشته باشد

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]آخرین سرباز آمریکایی کشته شده در این جنگ " هنری گانتر " بود که [b]60 ثانیه قبل از ساعت 11 کشته شد[/b] [/quote]
فكر كنم هدف از كل جنگ، كشتن اين مادر مرده بود :cry: !!

وقتي خيالشون راحت شد كه مرده، اعلام آتش بس كردن!

-----------------------------------

ممنون. مطلب بسيار جالبي بود و البته تأمل برانگيز.
اينكه حتي زمان اعلام آتش بس، چقدر در مرگ و زندگي‌ها اثر داره!

و اينكه سربازان بدبخت، واقعاً مهره‌هاي پياده‌ي شطرنج هستن و هنگامي كه همه دارن براي صلح مذاكره مي‌كنن، تا آخرين لحظه بايد بجنگن!

و باز برمي‌گرديم به فلسفه‌ي جنگ كه ...!!!

كسي از دوستان مقاله‌ي دكتر زيباكلام دراينخصوص رو خونده؟

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.