rpg7

محاسبات بالستیک نهایی انفجار-برخورد-نفوذ-ترکشزایی

امتیاز دادن به این موضوع:

Recommended Posts

[quote]اطلاعاتی نیاز دارید آر پی جی جان؟ در مورد سرعت و ...[/quote]

ممنون حامد جان فقط یمن بگو چقدر ساختمان رو ناو وجود داره؟از چه جنسی هستن؟ چقدر هواپیما وجود ؟و دیگه رو عرشه چه خبره...هرچیزی که رو عرشه وجود داره ومی خوام بدونم!!! icon_wink

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
خوب روی عرشه ها معمولا وقتی عملیاتی هستند حداقل یه 30 تا هواپیما با 5-6 بالگرد وجود داره ، 1 برج مراقبت هست که کل ناوه و همون برج . کنار عرشه 2 تا آسانسور وجود داره که هواپیماها رو میبره پایین و بالا ، 2 عدد منجنیق (برای پرتاب جت به جلو) وجود داره. یه 100 نفرم حداقل رو عرشه اند .
ناو ک غول تمام فلزی با وزنی در حدود 90 تا 100 هزار تن و با ابعادی در حدود 300 متر طول و بیش از 70 متر عرض به شمار می رود
ذکر این نکته نیز ضروری است که اثر حرارتی انفجار یک بمب 450 کیلویی قادر به ذوب فولاد زرهی با قطر بیش از 5 سانت پیش از نفوذ است. ( بدنه ناوهای هواپیمابر از استیل استراکچر و سطوح آن با آلومینیوم پوشیده شده است) .
  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
تاپیک خوبی ایجاد کردی.
اگه فرصت شد تاثیر برخورد موشک ها و گلوله های توپ(انواع کالیبر ها و مدل ها) رو روی تانک ها هم محاسبه کن!

ممنون[img]http://pretticons.com/s/c/83642d1.gif[/img]

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
فقط کافیه که برج مراقبت یا همون جزیره ناو از بین بره حتا اگر کل باند سالم باشه یدونه هواپیما هم نمیتونه پاشه یا بشینه

ا ر پی‌ جی‌ عزیز شما فرمودی

[color=red]جنس عرشه ناو برای همین جنس ناو تو بدترین شرایط فولاد زرهی در نظر می گیریم [/color]

این یعنی‌ اینکه محکم‌ترین حالت یا برعکس

لطفا شما یه زحمت بکش جوری حساب کن که کلاهک روی سطح ناو بدون نفوذ منفجر بشه جنس بدن جزیره‌ام در محکم‌ترین حالت ممکن باشه و بیشتره محاسبات تون

روی تخریب جزیره ناو باشه چون آقایون کاپیتان و فرماندهان عزیز آمریکایی احتمالا اونتو تشریف دارن icon_wink

در ضمن نابودی کامل ناو اصلا به نفع ما نیست در صورت آسیب راکتورها دودش تو چشم ما میره

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]جنس عرشه ناو برای همین جنس ناو تو بدترین شرایط فولاد زرهی در نظر می گیریم

این یعنی‌ اینکه محکم‌ترین حالت یا برعکس[/quote]

این یعنی بدترین شرایط!
یعنی جنس ناو هرچقدر هم سفت باشه دیگه از این سفت تر وصلب تر نیست. پس مبنای محاسبه ما بر اساس فولادزرهی صورت می گیره تا مطمئن بشیم مینیمم نفوذ ما اینقدر..حالا اگر در شرایط عملیاتی موشک برخورد کنه اگر جنس ناو ضعیفتر از فولاد زرهی باشه که حتما است، شرایط کاربریبهتری پیدا می کنه.کلا در محاسبات مهندسی بدبینانه ترین حالت مبنای محاسبات قرار میدن icon_wink

خوب تحلیل انفجار سطحی موشک روی عرشه وآسیب های اون
این هم عکس ناو نیمیتز که دوستمون دکتر crazy doctor قرار داده.

[img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/nimitz%7E0.jpg[/img]

قرمز : اسانسورهای انقال دهنده هواگردها
ابی : کاتاپولت ها ( منجنیق )
سبز : برج تاسیسات راداری و اتاق کنترل
دایره سیاه : محل برخورد فرضی موشک
--------------------
طول عرشه : 332 متر
عرض عرشه :در بیشترین حالت : 76.8 متر
================
فرض : موشک با زاویه 60 درجه در راستای طولی کشتی به محل مورد نظر اثابت بکنه
موشک با زاویه 60 درجه در راستای عرض کشتی با محل مورد نظر برخورد بکنه ...( میشه چهار حالت )

برسی تاثیر موج انفجار روی هواگردها عرشه / برج / پرسنل عرشه
محاسبه موج و نیروی منتقل شده به عرشه ناو و طبقه دوم

لیستی از هواگردهای احتمالی روی عرشه

F/A-18E: 1, F/A-18F: 2
Length: 60 ft 1¼ in (18.31 m)
Height: 16 ft (4.88 m
Empty weight: 32,081 lb (14,552 kg)
Loaded weight: 47,000 lb (21,320 kg) (in fighter configuration)
Max. takeoff weight: 66,000 lb (29,937 kg)
-----------------------
EA-6B Prowler
Length: 59 ft 10 in (17.7 m)
Height: 16 ft 8 in (4.9 m)
Empty weight: 31,160 lb (15,130 kg)
Max. takeoff weight: 61,500 lb (27,900 kg)
=================
E-2 Hawkeye
Length: 57 ft 8.75 in (17.60 m)
Height: 18 ft 3.75 in (5.58 m)
Empty weight: 40,200 lb (18,090 kg)
Loaded weight: 43,068 lb (19,536 kg
)Max. takeoff weight: 57,500 lb (26,083 kg)
==========
C-2 Greyhound
Length: 56 ft 10 in (17.30 m)
Wingspan: 80 ft 7 in (24.60 m)
Height: 15 ft 10½ in (4.85 m)
Empty weight: 33,746 lb (15,310 kg)
Loaded weight: 49,394 lb (22,405 kg)
Useful load: 20,608 lb (9,350 kg)
Max. takeoff weight: 60,000 lb (24,655 kg)
===================
SH-60 Seahawk
Length: 64 ft 8 in (19.75 m)
Height: 17 ft 2 in (5.2 m)
Empty weight: 15,200 lb (6,895 kg)
Loaded weight: 17,758 lb (8,055 kg) ; for ASW mission
Useful load: 6,684 lb (3,031 kg)
Max. takeoff weight: 21,884 lb (9,927 kg)

خوب محاسبات ابتدایی ما تاثیر برخورد طولی موشک با زاویه تقریبا 60 درجه به ناو بخوره
  • Upvote 3

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
این 1 عکس واضح از ناو
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/5/5a/USS_Abraham_Lincoln%28CVN_72%29.jpg/800px-USS_Abraham_Lincoln%28CVN_72%29.jpg

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/53%7E0.png[/img]

مختصلا برخورد موشک
  • Upvote 3

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
سلام خدمت اقای rpg7

ببخشید سوال بیجا میپرسم .ولی می تونی محاسبه کنی ببینیم سرعت سجیل در لحظه ی برخورد چقدر هست؟ با این اطلاعات:

موشک سجیل در نقطه مکسیمم 800 کیلومتر ارتفاع داره.
و فرض می کنیم در همیین ارتفاع سوختش به طور کامل تموم شده و موشک با نیروی وزن خودش به سمت زمین حرکت می کند.(در بدترین حالت)
از اصطکاک هوا هم صرف نظر نشود.

با تشکر

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]سلام خدمت اقای rpg7

ببخشید سوال بیجا میپرسم .ولی می تونی محاسبه کنی ببینیم سرعت سجیل در لحظه ی برخورد چقدر هست؟ با این اطلاعات:

موشک سجیل در نقطه مکسیمم 800 کیلومتر ارتفاع داره.
و فرض می کنیم در همیین ارتفاع سوختش به طور کامل تموم شده و موشک با نیروی وزن خودش به سمت زمین حرکت می کند.(در بدترین حالت)
از اصطکاک هوا هم صرف نظر نشود.

با تشکر[/quote]

سلام
خواهش میکنم..این یکی دیگه شرمنده!دانش موتور موشک ندارم!ولی از رفیقم که همین رشته میخونه میپرسم وبه شما میگم ومبنای محاسبه من همون سرعت 3 ماخ بوده

بدیل تکراری بودن محاسبات ( تقریبا شبیه سوال 3 یا 4 قبلی) دیگه محاسبات نیاوردم وفقط جدول نتایج اوردم

جدول محاسبات
[img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/54%7E3.png[/img]

جدول نتایج
[img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/55%7E1.png[/img]

درانتها..باتشکر از جناب اقای کریزی دکتر که عکس ناو واطلاعات ناو داد وجناب حامدوف که هرسوالی داشتیم جواب داد ویک عکس خوب هم برامون گذاشت
  • Upvote 3

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
ولی تا جایی که من می دونم سرعت نهایی سجیل 12 ماخ هست نه 3-4 ماخ اون هم به خاطر 2 مرحله ای بودنش هست ... البته بین 10-12 (حدود3400 تا 4080 متر بر ثانیه)

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]ولی تا جایی که من می دونم سرعت نهایی سجیل 12 ماخ هست نه 3-4 ماخ اون هم به خاطر 2 مرحله ای بودنش هست ... البته بین 10-12 (حدود3400 تا 4080 متر بر ثانیه)[/quote]

نمی دونم!
اطلاعات شما بیشتر از منه..حالا زیاد اشکالی نداره!وقتی سرعتش بیشتر بشه تخریب بیشتر میشه icon_wink
  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
جناب آر پی جی خسته نباشید،
من یک فرض دیگه رو می خوام در همین صورت مسئله طرح کنم. ببنید این رو هم می تونید محاسبه کنید.
فرض کنید موشک ها به جای این که راست بر فرق سر ناو فرود بیان در کنارشون داخل آب منفحر بشن. با توجه به این که مایعات قابلیت فشرده شدن ندارن باید ضربه ی شدیدی به اجسام اطراف وارد بشه.
اگر ممکنه حساب کنید آیا می تونه ناو رو سوراخ کنه؟ تا چه فاصله ای امکان تخریب داره و آیا مثلا اگر جند ناو کنار هم باشن و یک زیر دریایی می تونه به همشون آسیب جدی بزنه یا غیر عملیاتیشون کنه؟

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
جناب rpg خسته نباشید به فکر امتحانها هم باشید
منم یه سوال تقریبا بی ربط دارم یک کلیپی بود از آزمایش انفجار کلاهک هسته‌ای در زیر آب وبررسی تاثیرش بر روی ناو می خواستم بپرسم کسی نتیجه رو می تونه بگه چی شد؟

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]جناب آر پی جی خسته نباشید،
من یک فرض دیگه رو می خوام در همین صورت مسئله طرح کنم. ببنید این رو هم می تونید محاسبه کنید.
فرض کنید موشک ها به جای این که راست بر فرق سر ناو فرود بیان در کنارشون داخل آب منفحر بشن. با توجه به این که مایعات قابلیت فشرده شدن ندارن باید ضربه ی شدیدی به اجسام اطراف وارد بشه.
اگر ممکنه حساب کنید آیا می تونه ناو رو سوراخ کنه؟ تا چه فاصله ای امکان تخریب داره و آیا مثلا اگر جند ناو کنار هم باشن و یک زیر دریایی می تونه به همشون آسیب جدی بزنه یا غیر عملیاتیشون کنه؟
تشکر[/quote]

حرفتون بطور علمی صددرصد درست!
مبحثی که منظورتون مبحث انفجار زیر آب..که مبحثبسیار پیچیده وگسترده ای است وبنده اطلاعات کمی درموردش دارم (تخصص ما زمینی است!)البته مباحث وفرمولهاش دارم ولی به دلیل ذیق وقت نمیشه بهش نگاه بندازم واگه واقعا مشتاق دونستن حوادث بعدش هستین ، انشاالله بعد امتحانات وبا مطالعه درموردش به جوابتون میرسین.و بنده یک فایل پاورپوینت درمورد انفجار زیر آب به همراه فرمولهای محاسباتیش دراختیار دارم که اگه مشتاق بودین پی ام بدین تا براتون بفرستم!
ولی باتوجه به حرف شما وغیر قابل تراکم بودن آب ضربه بسیار شدیدی به ناو خواهد خورد که به احتمال قریب به یقین باعث واژگونی یا سوراخ شدگی ناو میشه!

[quote]جناب rpg خسته نباشید به فکر امتحانها هم باشید
منم یه سوال تقریبا بی ربط دارم یک کلیپی بود از آزمایش انفجار کلاهک هسته‌ای در زیر آب وبررسی تاثیرش بر روی ناو می خواستم بپرسم کسی نتیجه رو می تونه بگه چی شد؟[/quote]

چشم!حتما به فکرش هستم البته با دعای خیر شما!
بله منم اون فیلم دیدم، همونطور که دوستمون در بالا فرمودن بدلیل تراکم ناپذیری آب بعد انفجار ضربه شدیدی تولید میشه که خسارت زیادی به همراه دارد
خسارت انفجار زیر آب به همراه دو نوع پدیده است:
1)موج شوکی زیر آب که بسیار قدرتمند است
2)انرژی حباب گاز زیرآب که این هم بسیار قدرتمند است

البته کلی توضیحات دارند که چطور خسارت ایجاد می کند کهاینجا جایش نیست..بهرحال استاراتژی انفجار مین های دریایی کف خواب همین است که با انفجار زیر کشتی وحتی در فاصله زیاد نسبت به آن باعث خسارت به کشتی می شود. اگر انرژی انفجار وبه طبع آن ضربه سیال زیاد باشد سبب یرنگونی وغرق یکطرفه کشتی می شود (همانند اون کلیپ) واگر انرژی کافی نباشد و کشتی دربرابر غرق شدن مقاومت کند سبب سوراخ شدگی شدید می شود......انشاالله بعد امتحانات فرمولهای انفجار زیر آب را درصورت تمایل قرار می دهم!
  • Upvote 3

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

• مرور توسط کاربر    0 کاربر

هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.