Skyhawk

سوالات و مشکلات کاربران ( کامپیوتر و شبکه )

Recommended Posts

[quote name='SHAHABESAGEB' timestamp='1372615019' post='318912']
جناب Maldini این تصویری که قرار دادید مربوط به کدوم نسخه لینوکسه؟
در ضمن لینکی که قرار دادید هیتلر هست ,لطفا اصلاحش کنید.
[url="http://gallery.military.ir/albums/userpics/10145/desktop_customization1.jpg"][img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/10145/thumb_desktop_customization1.jpg[/img][/url]
[/quote]

نمیدونم کدوم نسخه است
اما از میزکار گنوم 2 با شخصی سازی در حد بودنس لیگا!!!! داره استفاده میکنه

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
دوستان کسی میتونه نرم افزارهای برنامه نویسی رو تو این لینوکس کمی شرح بده؟
تقریبا یک جایگزین برای VS که بشه نرم افزارهای سیستم اتوماسیون رو توش طراحی کرد و قابلیت نصب رو ویندوز هم داشته باشه.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
دوستانی لینوکس کار اگه تجربه کافی در زمینه برنامه نویسی ندارند با نظرهای متخصصانشون بقیه رو گمراه نکنند!

نه عزیزان لینوکس برای برنامه نویسان تجاری یک جهنم واقعی است. تمام!

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
برنامه نویسی جاوا:

[url="https://help.ubuntu.com/community/Netbeans"]نت بینز[/url] | [url="https://help.ubuntu.com/community/EclipseIDE"]اکلیپس[/url]

اوبونتو برای این زبان(جاوا) ، php، و پایتون عالی و بهشته!! برا زبان سی‌شارپ مونو هستش که راستش کارش زیاد مورد پذیرش نیست!!!! هم نسخه‌ی سی‌شارپش قدیمیه (3.5) هم اینکه بالاخره رابط کاربری ساختنش کمی همونطوری که گفتم ضعیفه! :| ویرایش شده در توسط senaps

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
pckho0r جان سلام

البته شکی نیست که من تو همون پست اول اشاره کردم براساس نوع نرم افزار کاری تون ! یعنی مهم هست برخی نرم افزارها

اصولا الحمدلله ما متن بازها زیاد بیل گیتسی نیستیم ! یعنی تجاری نیستیم ! چشمک

ولی در کل، کسیکه عادت کرده به ویندوز برای کارهای تجاری ش سخت تر هست بیاد لینوکس وگرنه اصولا تو سیستم عامل های متن باز چیزی که نشد باشه وجود نداره ...

یا حق

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
به فکر جاوا هم افتادم ولی مشکلی که بهش برخوردم دیتابیس سازگار با جاوا بود که اوراکل هست.اکثرا اتوماسیون ها هم دیتابیسشون ms SQL هست.
جاوا با دیتابیسهای دیگه هم کار میکنه؟

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote name='Ernesto_Rommel' timestamp='1372665412' post='318975']
pckho0r جان سلام

البته شکی نیست که من تو همون پست اول اشاره کردم براساس نوع نرم افزار کاری تون ! یعنی مهم هست برخی نرم افزارها

اصولا الحمدلله ما متن بازها زیاد بیل گیتسی نیستیم ! یعنی تجاری نیستیم ! چشمک

ولی در کل، کسیکه عادت کرده به ویندوز برای کارهای تجاری ش سخت تر هست بیاد لینوکس وگرنه اصولا تو سیستم عامل های متن باز چیزی که نشد باشه وجود نداره ...

یا حق
[/quote]

سلام
اگه بخوای از طریق برنامه نویسی نون در بیاری ، اسم متن باز رو باید با تیر بزنی ( حداقل تو ایران !!! وگرنه تو خارج ملت کمک های مالی هم به متن باز ها می کنند !! یا خود متن بازها با تبلیغات و سایر روش های کسب و کار گلیمشون رو از آب می کشند بیرون ولی !! )

یک نکته ...

اوبونتو می خواد سیستم عامل مخصوص تبلت ها و موبایل هم بسازه که با نصب شدن صفحه کلید ( البته برای تبلت ها ) خودکار تبدیل بشه به دسکتاپ !!!

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
سلام

والا 100 عزیز ، در چه زمینه ای منظورتون هست ؟

الان بیشتر بچه هایی که شبکه کار میکنند و مجبورند ای کمی هم کدنویسی کنند نون شون با لینوکس تو روغن هست ... خیلی از سازمان ها هم نیروهاشون رو برای آموزش لینوکس میفرستند مجتمع های آموزشی

براساس قوانین ایران اسلامی ، توسعه و گسترش سیستم متن باز لینوکسی ( که متاسفانه سالها افرادی روش کار کردند ولی خوب با لینوکس شریف و ... چیزقابلی ازش درنیومد) مورده توجه بوده و هست

به هرحال ، برای من ویندوز یعنی یه ابزار دم دست !

یا حق

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote name='pckho0r' timestamp='1372664508' post='318968']
دوستانی لینوکس کار اگه تجربه کافی در زمینه برنامه نویسی ندارند با نظرهای متخصصانشون بقیه رو گمراه نکنند!

[/quote]

بستگی به جنم برنامه نویسش داره عزیزم
و همین طور روشن شدن مفهوم برنامه نویسی تجاری!
اگر طرف با ویندوز بخور و بخواب و درگ اند روپ میخواد یه مدیریت ساندویچی بسازه...آره توی همون ویندوز باشه سنگین تره
و گرنه با همین جاوا سیستم های اینترپرایزی درست کردن که اون سرش ناپیدا!!
و حتی php که توی ایران خیلی میخوانش....
و اندروید....
اینا اگر تجاری نیست دیگه نمیدونم چی تجاریه!!
بدون اغراق لینوکس بهشت برنامه نویسهاست ویرایش شده در توسط Maldini

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
دوست عزیز بنده خودم از برنامه نویسی درگ اند دراپ متنفرم.بیشترین سوال بنده روی دیتابیس هست.چون فکر نمیکنم تو جاوا بشه از MSSQL استفاده کرد و باید اوراکل باشه میخوام بدونم این اوراکل هم میتونه مثل MSSQ به صورت تقریبا سبک رو سیستم های لوکال نصب بشه یا نه؟
چون تقریبا تمام ادارات ما سیستمهاشون ذغالی هست.خود جاوا رو میدونم که برنامه هاش سبک هستند مشکل من بیشتر رو دیتابیسش هست.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
درود بر دوستان

میخواستم بپرسم بیشترین سرعت اینترنتی که یک شهروند عادی میتونه دریافت کنه چه سرعتیه ؟ کسی از دوستان بوده استفاده کنه ؟ راضی بوده ؟ هزینه هاتون تقریبا چقدر شده ؟ ممنونم

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
بیشترین نداریم!!‌شما تا وقتی بند پ شاملت بشه میتونی بگیری!!!
به هر صورت، اگر معرفی نامه‌ی دانشگاهی و از این حرفا داشته باشی، نهایتش تا 2 مگ میتونن بهت بدن!‌:|

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
من خودم با کارت دانشجویی البته بدون معرفی نامه و از این کاغذ بازیا تا یک مگ هم گرفتم اما سرعتش از 128 هم کمتر بود :laughing: می خوام ببینم مثلا به من اینترنت چهار مگ میدن ؟ کسی از دوستان هست که داشته باشه ؟ خوبه یا مثل اون یک مگ منه ؟ :mrgreen: راستی تفاوت سرویسهای dedicated با معمولی چیه ؟ میدونم ها از نظر سرعت و کیفیت و ... میگم

من نمیدونم چرا دیگه به این شرکت ها اعتماد ندارم همش فکر می کنم دارن سر ملت کلاه میذارن ( البته در اون شکی نیست ) خواستم تجربه ی دوستان رو بپرسم

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
اینترنت ددیکیت نمیدن به شخص عادی و شرکت عادی فک کنم و هزینه‌اش هم بدجوری بالاست...

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote name='Maldini' timestamp='1372698521' post='319114']
[quote name='pckho0r' timestamp='1372664508' post='318968']

[/quote]

بستگی به جنم برنامه نویسش داره عزیزم
و همین طور روشن شدن مفهوم برنامه نویسی تجاری!
اگر طرف با ویندوز بخور و بخواب و درگ اند روپ میخواد یه مدیریت ساندویچی بسازه...آره توی همون ویندوز باشه سنگین تره
و گرنه با همین جاوا سیستم های اینترپرایزی درست کردن که اون سرش ناپیدا!!
و حتی php که توی ایران خیلی میخوانش....
و اندروید....
اینا اگر تجاری نیست دیگه نمیدونم چی تجاریه!!
بدون اغراق لینوکس بهشت برنامه نویسهاست
[/quote]

سلام
عزیزم ، تو پروژه هایی که حداکثر دو یا سه نفری هستند ، این جنم برنامه نویسی یعنی افزایش خطاها ، افزایش زمان اجرای کار و در نهایت از دست دادن کار !!!!

در ضمن ، زمانی که اکثر برنامه های سفارشی رو برای اجرا با ویندوز می خواهند بهترین راه همون استفاده از ابزار استاندارد شرکت سازنده ی ویندوز هست ...

مثلا من نشستم با OpeGl کار کردم و هنوز که هنوزه به درستی نتونستم کتابخانه ی glut رو پیدا کنم ... یکی پیدا کردم که خود کتابخانه مشکل داشت !!!!! ( شاید هم محیط مجمتع برنامه نویسیم - code::block - مشکل داشت !! )

اینهایی که شما می گی برای کسانی هست که مثلا چهار سال داره پشت سر هم برنامه نویسی می کنه .... نه برای کسانی که می خواهند تازه شروع کنند ....

در ضمن ، شما اگه مجبور بشی برنامه های پیچیده بنویسی بازم مجبوری با همون ویژوال استودیو خیلی از کارها رو خودت انجام بدی !! کشیدن و رها کردنی که می گید بیشتر برای کارهای [color=#008000][b]روتین [/b][/color]برنامه نویسی هست .... فرض کن بخوای یک برنامه ی مدیریت دانلود بنویسی ، آیا می تونی با کشیدن و رها کردن ویژوال استودیو به نتیجه برسی !؟ مسلما نه !!

راستی کسی کتابخانه ی glut رو نداره !؟ می خوام پنجره ها و منو سازی رو باهاش تمرین کنم ....

راستی ، دنبال source code الگوریتم رمزگذاری AES می گشتم که به این جواب رسیدم ....

[img]http://upload.iranvij.ir/farvardin92/24308408307688565324.png[/img] ویرایش شده در توسط 100

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

• مرور توسط کاربر    0 کاربر

هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.