samavat

اعلی حضرت و فانتوم

امتیاز دادن به این موضوع:

Recommended Posts

چه عجب یکبار هم گفته شد گذشتگان ما خدماتی هم داشتند که الان در حال استفاده از اون هستیم ! :lol:
  • Upvote 2
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
وليعهد محمدرضا يا رضا پهلوي (عجيب ازش بدم مياد!) قرار بود خلبان نيروي هوايي ايران شود.آموزش هاش هم از 13 سالگي (!) شروع شده بود و تا انقلاب تقريبا دوره اف-5 رو تموم كرده بود.تا جايي كه يادم مياد قرار بود بعد از اف-5 بره روي اف-14.

البته آقا زاده بوده ديگه ! كسي كه فرمانده نيروي هوايي بايد ابتداي باند منتظر اتمام پرواز بشه و بعدش يه احترام نظامي هم براش انجام بده چيزي جز آقا زاده نبوده ولي خب اونطور كه راويان بيكار (!) و طوطيان بي حال‌(!) نقل كرده اند استعداد و مهارتش خوب بوده.البته مثل اين كه دوره هاي پروازش رو اونور تموم كرده و الان هواپيما و فرودگاه هاي شخصي داره.

بالاخره شاه هم خوبي هايي داشته و اينجوري نيست كه همه سفيد سفيد يا سياه سياه باشن.
  • Upvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
متاسفانه بسیاری از دوستان فقط کور کورانه سیاه نمایی میکنن به سیاست کاری ندارم ولی اگه کسی خدمتی به این مملکت کرده باید انصاف رو رعایت کرد.اگه دوستان وابستگی به استکبار رو گناه بزرگ میدونن پس چرا از آقا زاده ها حرفی نمیزنن که بعد از غارت اموال مردم سر از امریکا و اروپا و کانادا در میارن اونم با ویلاهای چند میلیاردی وتو شهرهایی که مرکز قمار وفسادن مثل ونکوور و لاس وگاس و......
  • Upvote 13
  • Downvote 3

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
اولا از همه خواهش میکنم با ادله و مدرک حرف بزنن و هی نگن آقا زاده و فلان بنده هم قبول دارم هستند ولی حرف بی مدرک جز حرف چیزی نیست.خدا رو شکر میدونید محمد رضا شاه عاشق نیروی هوایی بوده و یه خلبان . اگر خودتونم جای اون بودید به جای رشد اقتصادی و ساخت کارخونه صرف خرید هواپیما میکردید.بعدم نیروی زمینی دریایی اون موقع خیلی توپ بود؟؟؟؟ حتی تو همون نیروی هوایی اکثر تکنسین ها و مهندسین آمریکایی بودند که با رفتنشون قول داده بودند نیروی هوایی ایران تا حداکثر سال 60 فلج شه ولی دیدن ایمان و اراده و کمک خدا نزاشت. بعدم اگر از دید کلی نگاه کنید بله خدمت کرده اما اگه دقیقا بررسی کنید ایشون تنها بخاطر علاقه شخصی یا حداکثر دلیل این خرید ها علاقه ی شخصی بوده. امیدوارم به زودی مهندسین کشورمون و مهندسین هوافضا ضعف تکنولوژیکی ما مخصوصا تو سازه های هوایی و تولید موتور رو برطرف و دولت و مسئولان به این ارگان حیاتی توجه داشته باشند.یا علی
  • Upvote 2
  • Downvote 8

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[right][size=5][font=arial, helvetica, sans-serif][quote][/font][/size][/right]
[right][size=5][font=arial, helvetica, sans-serif][color=#282828]اولا از همه خواهش میکنم با ادله و مدرک حرف بزنن و هی نگن آقا زاده و فلان بنده هم قبول دارم هستند ولی حرف بی مدرک جز حرف چیزی نیست.خدا رو شکر میدونید محمد رضا شاه عاشق نیروی هوایی بوده و یه خلبان . اگر خودتونم جای اون بودید به جای رشد اقتصادی و ساخت کارخونه صرف خرید هواپیما میکردید.بعدم نیروی زمینی دریایی اون موقع خیلی توپ بود؟؟؟؟ حتی تو همون نیروی هوایی اکثر تکنسین ها و مهندسین آمریکایی بودند که با رفتنشون قول داده بودند نیروی هوایی ایران تا حداکثر سال 60 فلج شه ولی دیدن ایمان و اراده و کمک خدا نزاشت. بعدم اگر از دید کلی نگاه کنید بله خدمت کرده اما اگه دقیقا بررسی کنید ایشون تنها بخاطر علاقه شخصی یا حداکثر دلیل این خرید ها علاقه ی شخصی بوده. امیدوارم به زودی مهندسین کشورمون و مهندسین هوافضا ضعف تکنولوژیکی ما مخصوصا تو سازه های هوایی و تولید موتور رو برطرف و دولت و مسئولان به این ارگان حیاتی توجه داشته باشند.یا علی [/color][/quote][/font][/size][/right]
[right][size=5][font=arial, helvetica, sans-serif]تکنسین ها و مهندسین آمریکایی همه در ایران بودند چون نیروی هوایی ما اورگان نو پایی بود و تنهایی توانایی کار زیادی نداشت و به سمت خود کفایی پیش میرفت مثلا همین مونتاژ اف 16 در ایران و یا به خصوص در همین شیراز که دارای در بخش بزرگ صنایع مخابرات و صنایه الکترونیک که در شیراز هست هستیم که متاسفانه در حال حاضر صنایع مخابرات رو به ورشکسته گی هست در حالی که در همین جا در زمان جنگ تمام رادارهای هواپیما ها و رادار ها رو با تمام مشکلات تعمیر و یا به عمر عملیاتی شون اضافه میکردند . و در همین صنایع الکترونیک که خوشبختانه هنوز خوب فعالیت داره و کارای خوبی در جهت خودکفایی و طراحی رادار و ... انجام میده . تمام صنعت های قطعه سازی و رادار و همه در همون دوره پهلوی انجام شود که همه اینها می تونست در خودکفایی ما در مقابل هر کشوری کمک کنه [/font][/size][/right]
[right][size=5][font=arial, helvetica, sans-serif]در خالی که مطمئن باشید متاسفانه همین الان هم نسبت به دنیا خودکفا نیستیم و این مشکلی نیست چون همون آمریکا هو همه تجهیزاتش رو خودش نمیسازه بلکه با شرکت های بزرگ در تمام دنیا همکاری می کنه. [/font][/size][/right]
  • Upvote 4
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote name='arash666' timestamp='1340906038' post='257764']
[right][size=5][font=arial, helvetica, sans-serif][color=#282828]اولا از همه خواهش میکنم با ادله و مدرک حرف بزنن و هی نگن آقا زاده و فلان بنده هم قبول دارم هستند ولی حرف بی مدرک جز حرف چیزی نیست.خدا رو شکر میدونید محمد رضا شاه عاشق نیروی هوایی بوده و یه خلبان . اگر خودتونم جای اون بودید به جای رشد اقتصادی و ساخت کارخونه صرف خرید هواپیما میکردید.بعدم نیروی زمینی دریایی اون موقع خیلی توپ بود؟؟؟؟ حتی تو همون نیروی هوایی اکثر تکنسین ها و مهندسین آمریکایی بودند که با رفتنشون قول داده بودند نیروی هوایی ایران تا حداکثر سال 60 فلج شه ولی دیدن ایمان و اراده و کمک خدا نزاشت. بعدم اگر از دید کلی نگاه کنید بله خدمت کرده اما اگه دقیقا بررسی کنید ایشون تنها بخاطر علاقه شخصی یا حداکثر دلیل این خرید ها علاقه ی شخصی بوده. امیدوارم به زودی مهندسین کشورمون و مهندسین هوافضا ضعف تکنولوژیکی ما مخصوصا تو سازه های هوایی و تولید موتور رو برطرف و دولت و مسئولان به این ارگان حیاتی توجه داشته باشند.یا علی [/color][/quote][/font][/size][/right]
[right][size=5][font=arial, helvetica, sans-serif]تکنسین ها و مهندسین آمریکایی همه در ایران بودند چون نیروی هوایی ما اورگان نو پایی بود و تنهایی توانایی کار زیادی نداشت و به سمت خود کفایی پیش میرفت مثلا همین مونتاژ اف 16 در ایران و یا به خصوص در همین شیراز که دارای در بخش بزرگ صنایع مخابرات و صنایه الکترونیک که در شیراز هست هستیم که متاسفانه در حال حاضر صنایع مخابرات رو به ورشکسته گی هست در حالی که در همین جا در زمان جنگ تمام رادارهای هواپیما ها و رادار ها رو با تمام مشکلات تعمیر و یا به عمر عملیاتی شون اضافه میکردند . و در همین صنایع الکترونیک که خوشبختانه هنوز خوب فعالیت داره و کارای خوبی در جهت خودکفایی و طراحی رادار و ... انجام میده . تمام صنعت های قطعه سازی و رادار و همه در همون دوره پهلوی انجام شود که همه اینها می تونست در خودکفایی ما در مقابل هر کشوری کمک کنه [/font][/size][/right]
[right][size=5][font=arial, helvetica, sans-serif]در خالی که مطمئن باشید متاسفانه همین الان هم نسبت به دنیا خودکفا نیستیم و این مشکلی نیست چون همون آمریکا هو همه تجهیزاتش رو خودش نمیسازه بلکه با شرکت های بزرگ در تمام دنیا همکاری می کنه. [/font][/size][/right]
[/quote]
جان ! کجی مخابرات رو به ورشکستگیه !

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]اولا از همه خواهش میکنم با ادله و مدرک حرف بزنن و هی نگن آقا زاده و فلان بنده هم قبول دارم هستند ولی حرف بی مدرک جز حرف چیزی نیست.خدا رو شکر میدونید محمد رضا شاه عاشق نیروی هوایی بوده و یه خلبان . اگر خودتونم جای اون بودید به جای رشد اقتصادی و ساخت کارخونه صرف خرید هواپیما میکردید.بعدم نیروی زمینی دریایی اون موقع خیلی توپ بود؟؟؟؟ حتی تو همون نیروی هوایی اکثر تکنسین ها و مهندسین آمریکایی بودند که با رفتنشون قول داده بودند نیروی هوایی ایران تا حداکثر سال 60 فلج شه ولی دیدن ایمان و اراده و کمک خدا نزاشت. بعدم اگر از دید کلی نگاه کنید بله خدمت کرده اما اگه دقیقا بررسی کنید ایشون تنها بخاطر علاقه شخصی یا حداکثر دلیل این خرید ها علاقه ی شخصی بوده. امیدوارم به زودی مهندسین کشورمون و مهندسین هوافضا ضعف تکنولوژیکی ما مخصوصا تو سازه های هوایی و تولید موتور رو برطرف و دولت و مسئولان به این ارگان حیاتی توجه داشته باشند.یا علی [/quote]

حرف من بی مدرک نبود دوست عزیز و من این رو در چندین کتاب که درباره خانواده پهلوی بود بارها خوانده ام(خواستید کتاب ها را معرفی کنم).دیگه اینجوری ها هم که شما می فرمایید نیست که ارتش ما اینگونه در مقابل مستشاران خار و زلیل بوده باشه! بد نیست گاهی از خلبانان گذشته نیروی هوایی این سوال رو بپرسید! برخی فرماندهان در نیروهای مسلح بودن که سر سپرده و... بودن ولی این افراد در مقابل اکثریت فرماندهان ارشد ارتش در اقلیت قرار داشتند.البته بعد از انقلاب یه خورده زیادی این موضوع رو بزرگ کردن.در ضمن وضعیت نیروی دریایی و زمینی ما هم آن چنان بد نبود که شما میفرمایید!!(در این مورد اگر خواستید توضیح بیشتری میدهم) اینگونه نیست که این همه خرج و مخارج تنها برای علاقه شاه به نیروی هوایی و این نکته که خود خلبان بوده باشد بلکه خرید تجهیزات و تسلیحات در هر کشور بر اساس استراتژی ارتش آن کشور صورت می گیرد.باز هم بد نیست سری به شرایط ایران در دهه 50 بزنید تا ببینید آیا واقعا این کارهایی که شما میفرمایید نظیر ساخت کارخانه و هواپیما امکان پذیر بود؟ البته این کار قرار بود از اواخر دهه 50 و اوایل دهه 60 شروع شود و مونتاژ جنگنده های اف-16 و برخی دیگر تسلیحات در داخل کشور صورت بگیرد..در مورد مستشاران ذکر یک خاطره بد نیست!

در مصاحبه ماهنامه صنایع هوایی با سرتیب رضوانی

[color=#333399]ـ با توجه به حضور گسترده مستشاران امريكايي در ايران، نحوه رفتار آنها با ايراني‌ها چه‌طور بود؟ آيا صحت دارد كه فرماندهان ارتش ما كاملا مطيع اين مستشاران بودند؟[/color]

[color=#333399]به هيچ‌وجه! خاطرم هست تازه گردان 11 تشكيل شده بود. يك روز جناب سرهنگ «محمود قيديان»، فرمانده گردان در مراسم صبحگاه وارد محوطه شد و ايست، خبردار دادند و نفرات گردان براي فرمانده احترام نظامي گذاشتند. در گردان يك سرهنگ مستشار امريكايي بود كه به ايست خبردار توجهي نكرد و احترام نگذاشت. جناب قيديان كه يك نظامي برجسته و خلباني واقعا كاركشته بود مستقيما به سراغ وي رفت و با لحن توهين‌آميزي گفت: «سرهنگ! دفعه بعد كه به گردان مي‌آيم، تو هم بايد مثل بقيه به من احترام نظامي بگذاري!» سرهنگ امريكايي كه كاملا جناب قيديان را مي‌شناخت در حالي كه كاملا شوكه شده بود فرياد زد: «بله قربان!» همان‌طور كه عرض كردم اين‌طور نبود كه امريكايي‌ها سوار بر ما باشند و به ما دستور بدهند. متاسفانه افسران ارشدي هم داشتيم كه خود را ارزان مي‌فروختند اما قالب به اتفاق فرماندهان كه نظاميان بادانشي بودند، اجازه دخالت در امور نيرو را به امريكايي‌ها نمي‌دادند.
در جاي ديگري خاطرم هست كه مسوول شبيه‌ساز پرواز گردان شكاري بودم و جناب رضوي فرمانده گردان! مدتي بود كه مي‌ديدم كارمندان شبيه‌ساز پرواز كه امريكايي بودند دير بر سر كار حاضر مي‌شوند. مورد را به عرض جناب رضوي رساندم. جناب رضوي گفت: «آقاي رضواني! حرف شما براي من حرف آخر است! مطمئني؟!» گفتم: «من فردا صبح گزارش نهايي را تقديم مي‌كنم!» فردا صبح امريكايي‌ها مثل هميشه به جاي ساعت 6 صبح ساعت 8 سركار خود آمدند. بلافاصله خدمت جناب رضوي رسيده و كم‌كاري امريكايي‌ها را گزارش كردم. وي در جا به فرمانده نيرو زنگ زد و گفت: «تيمسار خاتم! كارمندان شبيه‌ساز دير سر كار خود حاضر مي‌شوند!» فرمانده نيرو هم در جواب گفت: «به آنها بگوييد، فردا ديگر سركار نياييد!» همين تذكر قاطع براي امريكايي‌ها كافي بود تا آنها تا آخرين روز خدمت ساعت 6 سر كار خود حاضر شوند. در مجموع مي‌خواهم بگويم، ايراني اگر قدر خود را بداند در هيچ نقطه دنيا و به وسيله هيچ فردي توسري نمي‌خورد. ايراني هر كجا كه باشد يك سر و گردن از بقيه بالاتر است و اين عين واقعيت است. شما يك نگاهي به آمار ايراني‌هاي خارج از كشور، شغل آنها و درآمدشان بيندازيد به صحت عرايض بنده واقف خواهيد شد.[/color]

[b][url="http://ganjejang.com/index.php?option=com_content&view=article&id=150:1391-03-12-01-01-03&catid=42:1391-03-10-15-15-43&Itemid=65"]متن کامل مصاحبه[/url][/b]

توصیه میکنم فرای شعار های برخی مسئولین که گاهی هم طبق واقعیت نیست رو ببینید... :lol:
  • Upvote 8

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
از متن مصاحبه قوت قلب گرفتم ! زنده باد ! [img]http://www.military.ir/forums/public/style_emoticons/default/applause.gif[/img]
  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[right][size=5][quote name='hamedof' timestamp='1340909415' post='257777']
[quote name='arash666' timestamp='1340906038' post='257764'][/size][/right]
[right][size=5][/quote]
جان ! کجی مخابرات رو به ورشکستگیه !
[/quote][/size]

[size=5]من خودم تو این مرکز دانشجو هستم و از نزدیک با شرایطش و کارمند هاش در ارتباط هستم متاسفانه تعداد زیادی از تجهیزات که قیمت هر کدام به صورت تکی بالای 400 میلیون تومان هست داره خاک میخوره البته من منظورم صنایع مخابرات راه دور واقع در میدان پیام در خیابان شهید عباس دوران هست [/size][/right]

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
با سلام
نمی دانم دوستان از چی دفاع می کنند ایا شاه جز خیانت و سر سپردگی به غرب چیزی برای مان داشت . مثال ما در ان دوران مثل عربستان است .نیروی هوایی بسیار قوی در ضمن به قل خودشان 70 درصد از بدنه اف15 را تولید می کنند .در مثال مناقشه نیست . ایا وضعیت ما در دوران قبل از انقلاب بهتر بود پول های نفتی کجا سرمایه گذاری شد . دوران طایی فروش نفت چه شد .ایا ازتسلیحاتی که بدون اجازه شاهنشاه در جنگ ویتنام شرکت می کردند خبر دارید . ایا تا حال به موزه عبرت سری زده اید . ایا فقری که در ایران بود فکر کرده اید .ایا به جنگی که علیه اسلام عزیز وجود داشت فکری کرده اید و ... نگاه کنید اگر غرب بداند کشوری در فرهنگ غرب حل شده است هواپیما که چیزی نیست فناوری ساخت تک تک قطعات را به ان ها می دهد چون برایش خطری ندارد .در ان زمان چرا به ایران اف 14 فروختند به جز اینکه فکر می کردند که ایران جزیره ارامی است و سدی در برابر شوروی اگر ما هم اکنون در برابر غرب سر تسلیم فورد بیاوریم جنگده که چه بگویم بمب اتم هم دو دستی تقدیم مان می کنند .در جهان امروز نمونه های بسیار زیادی داریم . اما وضیعت کنونی کشور و این اقا زادها که به وجود امد از چه فرهنگی به وجود امد .وقتی به امام امت بی توجهی می کنیم از خودم شروع می کنم این همه امام و اقای من خامنه ای تذکر می دهد و توجه نمی کنیم چه می شود وقتی عده در غرب تحصیل کنند به غرب هم فرار می کنند واضح است .اگر به جایی فرهنگ توسعه فرهنگ کوخ نشینی بود ایا وضع ما بدتر می شد .
  • Upvote 3
  • Downvote 3

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[right][size=5][font=arial, helvetica, sans-serif]من به شخصه دفاعی از شاه در مورد سیاست هاش نمیکنم ولی فقط میگم انصافا برای ارتش کم نذاشت و اگه همین تجهیزای که شما میگید به خاطر سر سپردگی به آمریکا به ما دادن و به همراه اون شیر مردان وشیر زنانی با غیرت و شجاعت و از خودگذشتگی از اونا استفاده کنن و از مام وطن دفع کنن . واقعا به نظر شما در مقابل تحاجم عراق چه بر سر ایران میومد[/font][/size][/right]
  • Upvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote name='mihandost' timestamp='1340921730' post='257799']
با سلام
نمی دانم دوستان از چی دفاع می کنند ایا شاه جز خیانت و سر سپردگی به غرب چیزی برای مان داشت . مثال ما در ان دوران مثل عربستان است .نیروی هوایی بسیار قوی در ضمن به قل خودشان 70 درصد از بدنه اف15 را تولید می کنند .در مثال مناقشه نیست . ایا وضعیت ما در دوران قبل از انقلاب بهتر بود پول های نفتی کجا سرمایه گذاری شد . دوران طایی فروش نفت چه شد .ایا ازتسلیحاتی که بدون اجازه شاهنشاه در جنگ ویتنام شرکت می کردند خبر دارید . ایا تا حال به موزه عبرت سری زده اید . ایا فقری که در ایران بود فکر کرده اید .ایا به جنگی که علیه اسلام عزیز وجود داشت فکری کرده اید و ... نگاه کنید اگر غرب بداند کشوری در فرهنگ غرب حل شده است هواپیما که چیزی نیست فناوری ساخت تک تک قطعات را به ان ها می دهد چون برایش خطری ندارد .در ان زمان چرا به ایران اف 14 فروختند به جز اینکه فکر می کردند که ایران جزیره ارامی است و سدی در برابر شوروی اگر ما هم اکنون در برابر غرب سر تسلیم فورد بیاوریم جنگده که چه بگویم بمب اتم هم دو دستی تقدیم مان می کنند .در جهان امروز نمونه های بسیار زیادی داریم . اما وضیعت کنونی کشور و این اقا زادها که به وجود امد از چه فرهنگی به وجود امد .وقتی به امام امت بی توجهی می کنیم از خودم شروع می کنم این همه امام و اقای من خامنه ای تذکر می دهد و توجه نمی کنیم چه می شود وقتی عده در غرب تحصیل کنند به غرب هم فرار می کنند واضح است .اگر به جایی فرهنگ توسعه فرهنگ کوخ نشینی بود ایا وضع ما بدتر می شد .
[/quote]

اصولا نگاه برادر ، همه ی اینایی که میگی درست ولی 1 نفر 100 درصد هم بد نیست ، اگه نیروی هواییمون اینقدر تجهیز نشده بود ، آمار شهیدامون از 300 هزار به 3 میلیون نفر میرسید تا قائله تموم بشه ! هیچکس بد مطلق نیست ! ...

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
سلام
گذشته ها گذشته.انچه از گذشته مهم است عبرت گیری برای حال و اینده است.پس باید در مورد گذشته انصاف را رعایت کرد!!واقعیت اینست که در پیش از انقلاب ما نشانی از یک قدرت نظامی واقعی را نمی دیدیم.به قول فکر میکنم اخرین سفیر انگلیس زمان شاه ارتش شاه پوسته بزرگی داشت ولی از درون تهی بود.در طول تاریخ شما کدام قدرت را میبینید که تجهیزات نظامی مورد نیاز را از بیرون خریداری کند.کسی مخالف همکاری و یا حتی خرید نیست.مهم میزان ان و نقش ان در توان دفاعی یک کشور است.فرضا شما یک نیازی دارید.بدلیل نبود زیرساخت و فاصله فناوری قادر به تامین ان در کوتاه مدت نیستید پس بهترین راه ان است که این نیاز ضروری را جبران کنید و بعد برنامه های بلندمدت خود برای خودکفایی را پیش ببرید.ایا این وضعیت در حکومت پهلوی هویدا بود.این رزیم مشخصا با خرید گسترده صدها فروند اف 4و5و14 تمام نیازهای فوری مملکت را تامین کرد پس چه عاملی سبب میشود با این حال بجای توجه به ایجاد خودکفایی مثلا توسعه گسترده اموزش و ایجاد زیر ساخت و به دست اوردن فناوری از طرق مختلف دوباره سعی در خرید صدها فروند جنگنده جدید کند و حداکثر هنرش میشود مونتاز؟؟ایا واقعا کسی تصور میکند کشوری با مونتاز اماده است فناوری به روز خود را به دیگران بدهد.نمونه منتاز ترکیه است ما میبینیم در زمینه ساخت قطعات توانایی هایی را بدست اورده ولی هیچگاه قادر به تامین نیاز خود بدون کمک بیگانه نیست و حتی قادر نیست پرنده های خود را خودش ارتقا دهد و همواره متکی به بیگانه از جمله اسرائیل است.در حالیکه در کشوری مثل چین همان زمان که ما مشغول خرج کردن درامدهای سرسام اور نفتی دهه 50 بودیم تلاش میکرد پرنده های روسی را کپی کند که البته چقدر بد هم این کار را میکرد اما امروزه بجایی رسیده که با تولید جی 20 وارد باشگاه قدرت های برتر هوایی شده است.پس هیچگاه با مونتاز کشوری به جای نرسیده که ما ادعا کنیم صرفا تولید اف 16 منجر به خودکفایی میشد که در اینصورت ترکیه باید اکنون تولید کننده شکاری میشد.واقعیت انست که نیاز موجب حرکت ملت ها می شود ولی وقتی حتی بیش از این نیاز از طریق خرید خارجی تامین شد دلیلی برای تلاش به منظور تولید داخلی وجود ندارد.
  • Upvote 2
  • Downvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
دوستان
[quote name='hamedof' timestamp='1340941543' post='257814']
[quote name='mihandost' timestamp='1340921730' post='257799']
با سلام
[/quote]

اصولا نگاه برادر ، همه ی اینایی که میگی درست ولی 1 نفر 100 درصد هم بد نیست ، اگه نیروی هواییمون اینقدر تجهیز نشده بود ، آمار شهیدامون از 300 هزار به 3 میلیون نفر میرسید تا قائله تموم بشه ! هیچکس بد مطلق نیست ! ...
[/quote]

دوستان به اين نكته توجه كنند ايا اگرخود شاه بود جنگی هم بود كه ما به اون همه.....

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

• مرور توسط کاربر    0 کاربر

هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.