SAEID

نظرات کاربران درباره انجمن جدید سایت

Recommended Posts

[b]همكار گرامي[/b]
[size=4][b]باسلام وعرض ادب[/b][/size]
[size=4][b]همونطور كه از نام كاربريم پيداست از كاربران سايت پارسيكينگ هستم[/b][/size]
[size=4][b]انتقادي سازنده و نه خداي ناكرده تخريبي به مديران اينجا وارد هستش[/b][/size]
[size=4][b]و اونم اينه كه اگه نميخوايد از مطالبتون استفاده بشه چرا در آخر هر پست عنوان مي كنيد كه نام مترجم و منبع ذكر بشه[/b][/size]
[size=4][b]به واقع اگه مطلبي اونم نظامي كه تخصصي هست بدون عكس هاي پيوستي باشه به درد نمي خوره[/b][/size]
[size=4][b]سايت وزين ميليتاري جايگاه رفيع و به جاي خودش رو در بين دوستداران پيدا كرده[/b][/size]
[size=4][b]ما از تمامي مطالب اين سايت با ذكر منبع و مترجم استفاده كرده ومي كنيم و به نوعي هم در پاسداشت زحمات بي دريغ دوستان مترجم و مولف سهيم هستيم[/b][/size]
[size=4][b]چون ضمن احترام به زحمات اين عزيزان تمامي حقوق مولفين و مصنفين رو هم رعايت كرده و مي كنيم[/b][/size]
[size=4][b]مديريت جديد شايسته است كه كمي سعه صدر داشت هباشند و ديگران رو از اين مهم محرو م نكنند.[/b][/size]
[size=4][b]در همين مجال به مديريت جديد سايت گرانقدر ميليتاري تبريك و تهنيت عرض نموده و آرزوي موفقيت براي همه شما عزيزان دارم[/b][/size]
[size=4][b]اميد كه مشكل كنوني مرتفع بشه و مارو از مطالب به واقع شايانتون محروم نكنيد انشاالله[/b][/size]
[size=4][b]مانا باشيد[/b][/size]
  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
سلام
جناب PARSIKING شما نفرمودید که عدم نمایش تصاویر دائمیست یا موقتی؟
گاهی وقت ها که برای سایت مشکلی به وجود میاد گالری هم تحت تاثیر قرار میگیره و عکس ها در سایر سایت ها لود نمیشن! ولی اگه عدم نمایش به صورت دائمی باشه احتمالا مشکل از شماست ! من دیروز یکی از عکس های گالری رو در یک فروم خارجی قرار دادم و نمایش داده شد.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
این چند هفته متاسفانه نظرات سیاسی زیاد شده است و این قضیه به مطالب و بحث ها آسیب وارد کرده است
بویژه با تغییر دولت و بحث های پیرامون ، متاسفانه راه برای اتهام زنی و بحث خارج از مطالب سایت شیوع پیدا کرده است
خواهشمندم مدیران سایت که تاکنون مطالب و بحث ها را فرا از بحث های سیاسی نگه داشته اند ، اقدامات لازم را صورت دهند باتشکر

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote name='arminheidari' timestamp='1375202152' post='325198']
این چند هفته متاسفانه نظرات سیاسی زیاد شده است و این قضیه به مطالب و بحث ها آسیب وارد کرده است
بویژه با تغییر دولت و بحث های پیرامون ، متاسفانه راه برای اتهام زنی و بحث خارج از مطالب سایت شیوع پیدا کرده است
خواهشمندم مدیران سایت که تاکنون مطالب و بحث ها را فرا از بحث های سیاسی نگه داشته اند ، اقدامات لازم را صورت دهند باتشکر
[/quote]
تصمیم بر اینه که در آینده انجمن عمومی برای مباحث متفرقه ایجاد بشه و بنابراین اینگونه مباحث به اونجا منتقل خواهند شد!
اما انشاءالله در آینده چندین مدیرکل انجمن قراره به سایت اضافه بشن که امیدوارم به این نحو فضای به وجود اومده اصلاح بشه!
  • Upvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
آقا میشه من یه انتقادی کنم

من کوچیک همه هستم اما واقعا این فضای سایت خیلی بد شده هر کسی نظری کمی مغایر با دوستان داره ، نظراتش به مذاق دوستان خوش نمیاد ( حالا به هر دلیلی ) زود منکوب میشه زود میزنن توی سرش که ای آقا تو هیچی حالیت نیست تو بینش سیاسی نداری تو منافقی تو بی ناموسی تو وطن فروشی و ... که نمونش رو همین امروز به خود بنده گفتن

متاسفانه جو هم طوری هستش که اگر طرف بخواد بحث کنه نمیشه و مثلا من خودم از این می ترسم که بن بشم ( چون واقعا دوست دارم از محضر دوستان استفاده کنم ) خب این چه وضعشه یا کلا بحث سیاسی و اجتماعی ( که در آخر منجر به بحث سیاسی میشه ) رو تعطیل کنید با بذارید راحت حرفمون رو بزنیم اینجوری نمیشه که فقط یک طیف صحبت کنه و طرف مقابل ساکت بشینه و چیزی نگه تازه توهین ها رو هم تحمل کنه

متاسفانه توی مملکت ما دگراندیشی ( منظورم اینه که تفاوت عقیده داشتن ) و برخلاف دیگران فکر کردن مثل اینکه عواقب سنگینی داره من خودم یکی از کسانی هستم که خواهان اینم که کلا بحث سیاسی برچیده بشه حتی در غالب تاپیک های نظامی هم تمایلات سیاسی نشون داده نشن اما خب وقتی کسی چیزی میگه باید چکار کرد ؟

لطفا مدیران محترم چاره ای برای این معضل بیندیشند

سپاس :rose: :rose: :rose:
  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
جناب ماوریک شما یه چند روز دندون رو جیگر بذار تا مدیران جدید انتخاب بشن , امیدوارم بعد از اون شاهد چنین مواردی (اهانت به همدیگه )نباشیم!
اما بنده هم یه انتقاد از دوستان دارم ! متاسفانه از هر دو طرف ما شاهد افراط هستیم! نمیدونم چرا انتقاد بلد نیستیم؟ آیا نمیشه بدون اهانت و توهین یا افترا بحث و انتقاد کرد؟ متاسفانه ما میبینیم که گروهی از دوستان عین خیالشون نیست و آقای احمدی نژاد رو حتی مورد اهانت قرار میدن ! کسانی که این قبل کارها رو انجام میدن باید بدونن که اینکارها در عملکرد گروه مقابل بی تاثیر نخواهد بود! فراموش نکنید که ما از هر خط فکری که باشیم هم وطنیم و ایرانی ! مضاف بر این خیلی هامون به نظام هم اعتقاد داریم و یا حداقل دشمن نظام نیستیم! صف بندی ما باید در مقابل دشمنان باشه نه مقابل خودی! یه وقتی تو سایت ها عده ای پیدا میشن که پشت سر هم (با اینکه قبلا بهشون تذکر داده شده و حتی در تاپیک های قبلی بهشون پاسخ داده شده) مطالب مشکل دار ارسال میکنن , اینها حسابشون جداست!
البته این تاپیک جای این موارد نیست ولی چون شما فرمودید بنده هم عرض کردم.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
جناب شهاب ثاقب گرامی بنده چون دیدم جناب حیدری در بالا این موضوع رو مطرح کرده بودند اینجا گفتم

والا من حالا در مورد خودم میگم من خودم به شخصه یاد ندارم توهینی به ایشون کرده باشم اگر چه از منتقدینشون هستم و معتقدم دوره ی اول ایشون خیلی خوب بود ولی دوره ی دوم بد اما به ایشون توهین نکردم اما دوستانی که من نمیدونم به چه نامی بخوانمشان از روز پس از انتخابات شروه به مسخره کردن گرفتند و هی پست می دادند روحانی موچکریم و ... ولی هیچ برخوردی انجام نشد

بحث بنده اینه که ممکنه اینجا شخصی هم باشه که اصلا نظام رو قبول نداشته باشه ممکنه تمایلات سیاسی خاص خودش رو داشته باشه خب حالا چرا این شخص که علاقمند به فعالیته نتونه اینجا فعالیت کنه ؟ ما باید فضایی رو بوجود بیاریم که بدون دغدغه همه در راستای اهدافمون فعالیت کنیم نه اینکه سایت جبهه بندی بشه و به چند طیف دسته بندی بشه گناه کسی که مخالفه چیست ؟ چون مخالفه نمیتونه بیاد اینجا و فعالیت کنه ؟ من همون ابتدا هم عرض کردن بهتره کلا بحث سیاسی برچیده شه ( البته بنده قط پیشنهاد میدم تصمیم با مدیریت محترمه ) همچنین بحث اقتصادی چون سرانجامش چیزی جز درگیری نیست برای این منظور فروم های زیادی در نت هستند دوستان علاقمند اگر به انجا مراجعه کرده و بحث کنند بهتر نیست ؟ ما هم اینجا به بحث نظامیان و تکنولوژی هایش میرسیم و هیچ کدورتی هم پیش نمی آید

بنده پوزش می طلبم که اینجا پست دادم اما مجبور بودم باز هم عرض می کنم اینها فقط پیشنهاد هست تصمیم گیری با کادر مدیریت محترم سایت هستش اگر هم بنده چیزی عرض می کنم به این خاطر هست که به اینجا علاقمند هستم درسته سابقه ی آنچنانی ندارم اما در همین زمان کم دوستان فاضل و با دانشی پیدا کردم و از محضر همه سود بردم
ویرایش شده در توسط maverick100

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
توصیه میکنم نسبت به روحانی موچکریم زیاد حساسیت نشون ندید! بنده کار دوستان رو تائید نمیکنم ولی اگه دقت کنید دوستانی که خودشون به آقای روحانی رای دادن هم این شعار رو میگن!
اما کسی جلوی فعالیت علمی فردی که حتی عقیده ای به نظام نداره رو نمیگیره! فرد باید متوجه باشه که محیطی که در اون فعالیت میکنه تابع قوانینی هست و باید رعایت بشن! مثلا کاربر میسالو تا وقتی که فعالیت علمی انجام میداد باهاش مشکلی نداشتیم! اما ایشون با ایجاد تاپیک های سیاسی مشکل دار فاتحه خودشو خوند!باید بدانیم که آزادی کامل توهمه و وجود نداره و ما تابع قوانین هستیم! توی آمریکا هم که اینقدر ادعای آزادی داره جلوی انتقاد به هلوکاست رو میگیرن! پس نمیشه هرکس هرچی دلش خواست(کذب - توهین - افترا - تهمت - فحش و...) بگه و بعد هم هیچ برخوردی باهاش نشه!
ولی در مورد بحث سیاسی و اقتصادی باید گفت که چرا ما نباید فرهنگ و جنبه بحث رو داشته باشیم؟ اون هم ملتی که ادعای تمدن (چه ایرانی و چه اسلامی) داره! به نظرم به جای پاک کردن صورت مسئله باید ظرفیتمونو افزایش بدیم :)

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
برادر گرامی تمام چیزهایی که بنده عرض کردم مثال بودند مثل همان روحانی موچکریم و جناب میسالو

بنده هم تابع قوانین سایت هستم و تا کنون در حد توان و اگاهیم هیچکدام رو نقض نکردم و اتفاقا دلایل پیشنهاداتم همین رعایت قوانین بود

عرض بنده این بود که اصلا نباید در این مورد بحثی باشه حالا اینکه ظرفیت داریم یا خیر مساله ای جداگانه هستش که اگه بخوایم روش بحث کنیم تاپیک منحرف میشه مثل اینکه من سوپر مارکتی دارم که در آن مواد غذایی عرضه می کنم اما چون به کامپیوتر هم علاقه دارم بیام در کنارش توی سوپر مارکت خدمات فروش و تعمیر کامپیوتر ارائه بدم خب اینجا هم از اسمش معلومه نظامیه نه سیاسی و اقتصادی اصلا چطور توی قانون میگن نظامی خودش رو باید از سیاست جدا کنه و دخالتی نکنه اینجا هم مثل همونجا

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
اتفاقا قراره انجمن جدیدی ایجاد بشه برای بحث های متفرقه (سیاسی - اعتقادی و...)! تو انجمن فعلی هم بحث های علمی و نظامی پیگیری میشه!

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[font=tahoma,geneva,sans-serif]سلام به همه.... :rose:[/font][font=tahoma,geneva,sans-serif] [/font]

[font=tahoma,geneva,sans-serif]تازه عضو سایت شدم big_hug[/font][font=tahoma,geneva,sans-serif] [/font][font=tahoma,geneva,sans-serif] چرا نمیتونم تاپیک بزنم؟؟؟؟[/font]
[font=tahoma,geneva,sans-serif]چون تازه واردم؟؟؟ این محدودیت تا کی ادامه داره؟؟؟؟[/font]

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote name='Ehsanm4' timestamp='1375875170' post='327685']
[font=tahoma,geneva,sans-serif]سلام به همه.... :rose:[/font][font=tahoma,geneva,sans-serif] [/font]

[font=tahoma,geneva,sans-serif]تازه عضو سایت شدم big_hug[/font][font=tahoma,geneva,sans-serif] [/font][font=tahoma,geneva,sans-serif] چرا نمیتونم تاپیک بزنم؟؟؟؟[/font]
[font=tahoma,geneva,sans-serif]چون تازه واردم؟؟؟ این محدودیت تا کی ادامه داره؟؟؟؟[/font]
[/quote]
سلام
ورودتون رو به میلیتاری تبریک میگم. برا ایجاد تاپیک لازمه با توجه به موضوع مورد نظرتون در یکی از بخش‌های زیر تاپیک رو ایجاد کنید. مدیران پس از تایید، تاپیک شما رو به بخش مربوطه انتقال میدن. یاحق.
[b] [url="http://www.military.ir/forums/forum/63-send-topic-for-war-and-history/"]Send topic for war and history[/url][/b]

[b] [url="http://www.military.ir/forums/forum/26-send-topic-for-airforce/"]Send topic for airforce[/url][/b]

[b] [url="http://www.military.ir/forums/forum/53-send-topic-for-army/"][color="#800000"]Send topic for army[/color][/url][/b]

[b] [url="http://www.military.ir/forums/forum/55-send-topic-for-navy/"]Send topic for navy[/url][/b]

[b] [url="http://www.military.ir/forums/forum/69-send-news/"]Send news[/url][/b]

[b] [url="http://www.military.ir/forums/forum/54-%d8%a7%d8%b1%d8%b3%d8%a7%d9%84-%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%a8%d9%87-%d8%b3%d8%a7%db%8c%d8%b1-%d8%a8%d8%ae%d8%b4%d9%87%d8%a7/"]ارسال تاپیک به سایر بخشها[/url][/b]
  • Upvote 3

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
چرا با نسخه موبایل نمیشه امتیاز داد به پست ها و استاتوس ها رو دید ? کاربران انلاین رو هم نمیشه دید متاسفانه

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
حامدوف جان یه بنده خدایی عید فطر به ما عیدی داده و استاتوس رو منهدم فرموده ... داش سعید ! موچکریم ! :mrgreen:
  • Upvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
مهمان
این موضوع نسبت به پاسخ بیشتر بسته شده است.

• مرور توسط کاربر    0 کاربر

هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.