Recommended Posts

خیلی خوشحال شدم از اینکه خبر آغاز این پروژه رو شنیدم و خدا رو شکر بعد از سالها این پروژه داره تبدیل به واقعیت میشه و ان شاء الله بتونه اهمیت ژئواکونومیکی ایران را هر چه بیشتر تقویت کرده و در نهایت کشورهای دیگر را در سایه شاهراه اقتصادی بودن ایران به تامین امنیت ایران ترغیب کند چون با احداث این پل و اسکله منافع بسیاری از کشورها که نیاز به کشتیرانی و ترانزیت زمینی دارند با ایران گره خواهد خورد.

* این طرح خیلی بهتر از طرح ایرانرود هست که پیشنهاد داده بودن از دریای کاسپین تا دریای ایران رود احداث کنیم! که مشکلات زیادی از جمله دو تکه شدن کشور رو بوجود می آورد.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]خیلی خوشحال شدم از اینکه خبر آغاز این پروژه رو شنیدم و خدا رو شکر بعد از سالها این پروژه داره تبدیل به واقعیت میشه[/quote]

آقا سعيد خبر آغاز اين پروزه رو كجا شنيدين ؟ يا كي (چه زماني) شنيدين ؟

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
سلام
خيلي جالب بود اما اين طرح ايران رود هم خيلي خوبه بالاخص كه آب رو به مناطق كويري هم مي رسونه... و رطوبت خوبي در اون مناطق ايحاد مي كنه! و موجب رشد گياهان كويريه زيادي در اون مناطق شده و طبيعش رشد خيلي خوبي خواهد كرد.
اما اين پل در مدت زمان كمتري جواب ميده و ما مي تونيم با اين كار درياي ايران رو به همون اندازه ي خليج تا ابد فارس مهم جلوه بديم! و با رسوندن خطوط لوله نفت و گاز به اونجا مي تونيم از اهميت بسيار زياد خليج فارس تا حدي كم كرده و اهميت درياي ايران رو به نفع خودمون افزايش بديم...چون ديگه نفتكش هاي كمتري به سمت خليج فارس ميرن...
موفق و شاد باشيد.
ياعلي

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
دوستان خبر احداث یک اسکله برای پهلو گرفتن کشتی های غول پیکر و همچنین احداث پل به همراه خط راه آهن توسط رئیس جمهور در بندر عباس به عنوان خبر خوش رئیس جمهور گفته شد

مربوط به 1 ماه پیش می شه

خود رئیس جمهور گفت که تا آخر دولت دهم این کار تمام خواهد شد

البته من بعید می دونم چون واقعا پروژه سنگینی هست

اگه تا آخر این 4 سال کلنگش هم به زمین بخوره عالیه

:mrgreen: :(

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
دوستان يه سوال
آيا به نظر شما بهتر نبود سرمايه گذاري كه تو احداث بزرگراه تهران شمال شده تو احداث اين پل ميشد ؟

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
یه شیر پیر توی جنگلی بود که داشت کم کم می مرد هر حیونی که رد می شد یه لگدی لیچاری متلکی چیزی به اون می پروند یه روز یه الغ هم اومد و به اون لگدی زد.
شیر به یاد دوران قدرت و ابهتش افتاد و رو به خدا کرد و گفت خدایا تحمل حرف و متلک همه کس و ناکس رو داشتم الا این یکی منو بکش و راحتم کن که دیگه طاقت این خفت رو ندارم.
قضیه ما هم شده این شیره حالا همینمون کم بود که این حاشیه خلیجی ها هم برای ما شاخ و شانه بکشن.
اما من اینو بهشون بگم که این شیر نسلی از بچه شیرها رو تربیت کرده که دور این شیر پیر برای دفاع از اون جمع می شن و از پدرشون تا اخرین نفس ، قطره خون ، اخرین فشنگ خواهند جنگید و این شیرها به هیچ شغالی باج نمی دن.
ان الله مع المجاهدین.....

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]یه شیر پیر توی جنگلی بود که داشت کم کم می مرد هر حیونی که رد می شد یه لگدی لیچاری متلکی چیزی به اون می پروند یه روز یه الغ هم اومد و به اون لگدی زد.
شیر به یاد دوران قدرت و ابهتش افتاد و رو به خدا کرد و گفت خدایا تحمل حرف و متلک همه کس و ناکس رو داشتم الا این یکی منو بکش و راحتم کن که دیگه طاقت این خفت رو ندارم. [/quote]

دوست عزیز opera

این مثال شما خیلی درست به نظر نمیرسه

درسته مرز های ایران امروز یکسر در دریای مدیترانه و دیگری در مرز چین نیست ولی به یاد داشته باش که هزیان گویی اینها از سر ضعف ما نیست بلکه به خاطر کفتار صفت بودنشان است.

اینها به امید درندگان غربی اینطور گستاخ شده اند تا تمرکز ایران از روی مسائل مهم برداشته شود، اگر شیر در بیشه زار در آرامش نشسته و فقط نزاره گر رقص کفتار ها است نه به این دلیل است که از عهده اینها بر نمی آید بلکه هدف مطلب دیگر است .

متکی گفت از مرز چین تا لبنان جبهه ای به فرمان ماست. بی شک این شیر نیرومند و توانمند است، فقط باید مراقب باشد قبل از رسیدن به هدف نباید توسط کفتار ها گمراه شود.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]خيلي جالب بود اما اين طرح ايران رود هم خيلي خوبه بالاخص كه آب رو به مناطق كويري هم مي رسونه... و رطوبت خوبي در اون مناطق ايحاد مي كنه! و موجب رشد گياهان كويريه زيادي در اون مناطق شده و طبيعش رشد خيلي خوبي خواهد كرد. [/quote]

[quote]این طرح خیلی بهتر از طرح ایرانرود هست که پیشنهاد داده بودن از دریای کاسپین تا دریای ایران رود احداث کنیم! که مشکلات زیادی از جمله دو تکه شدن کشور رو بوجود می آورد.[/quote]

قبل از هر چيزي بابت بالا اوردن اين تاپيك به تاريخ پيوسته عذر خواهي ميكنم .
اما جهت اطلاع دوستان بايد عرض كنم كه اين طرح ايران رود فرضيه اي بيشتر نبوده ونيست چون اصلا" شدني نيست ( ادمين محترم سايت انگيزه طراحان اين طرح ( ژاپن ) رو براي نيم كردن ايران بيان فرمودن )
به عبارت ديگه سطح آب خليج فارس يه چيزي در حدود 36 متر بالاتر از درياي خزر هست كه بنا بر فرض ممكن اگه يه همچين طرحي صورت بگيره ( سواحل ايران كه با دو متر آب محو ميشه) به حتم يقين تموم كشورهاي حاشيه درياي مازندران هم تبديل به اتلانتيس دوم براي گردشگري زير آبي خواهند شد !
در صورتي كه اين مشكل هم حل بشه صد تا مشكل ديگه سر باز ميكنه ! ( توهم نزنين )

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[size=24][color=red]تنش در روابط عربستان - امارات بالا گرفت[/color][/size]
[img]http://media.farsnews.com/Media/8706/Images/jpg/A0490/A0490652.jpg[/img]

به گزارش فارس، برخي گزارش‌هاي خبري عربي از بروز تنش شديد در مناسبات عربستان سعودي و امارات عربي متحده حكايت مي‌كند كه دليل آن زياده‌خواهي سعودي‌ها در الحاق بخشي از خاك امارات به عربستان در منطقه "العديد " است.
بنا بر اين گزارش، در يك ماهه اخير مقامات نظامي و سياسي عربستان با سفر به ابوظبي، اماراتي‌ها را براي عقب‌نشيني رسمي از خواسته‌ها و ادعاي مرزي خود و واگذاري بخشي از اراضي مدنظر سعودي‌ها در منطقه العديد، تحت فشار قرار داده‌اند.
گفته مي‌شود كه امارات نيز با رد اين درخواست‌ها و فشارها و با استناد به نقشه‌هاي انگليس، خواستار نظرخواهي از اين كشور براي توضيح نقشه‌هاي قديمي حوزه شدند كه سعودي‌ها دخالت و ورود انگليس به اين موضوع را نپذيرفته‌اند.
اختلافات مرزي عربستان و امارات در مناطق مختلف بويژه در منطقه نفتي العديد عميق و گسترده است و هر از چند گاهي مناسبات دو كشور شاهد درگيري و تنش‌هايي پراكنده است.
روابط رياض- ابوظبي در يك سال اخير دچار تنش جدي شده است كه بخش عمده‌اي از آن به مشكلات مرزي دو كشور باز مي‌گردد

[url=http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8904040045]خبرگزاری فارس[/url]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[size=18][color=red]اختلافات عربستان و امارات سرآغازي بر فروپاشي شوراي همكاري[/color][/size]

به گزارش فارس به نقل از روزنامه القدس العربي، دور تازه اين تحولات در حالي صورت مي گيرد كه اختلافات مرزي ميان عربستان و امارات عربي متحده وارد مرحله تازه اي شده و انتظار مي‌رود كه اين موج تازه نه تنها ديگر كشورهاي عضو شورا بلكه ماهيت اساسي آن را نيز زير سوال ببرد. تماميت‌خواهي عربستان از يك سو و ادعاهاي ارضي امارات متحده از سوي ديگر فتيله اختلافات را به رغم ادعا در مورد وجود هماهنگي ميان دو كشور به شدت افزايش داده و انتظار مي‌رود كه دور تازه اختلافات علني‌تر نيز شود.
عربستان كه بزرگ‌ترين اقتصاد را در ميان كشورهاي عربي دارد خواستار پيوستن امارات به پول واحد در شوراي همكاري خليج‌فارس است و اين تدبير را عامل بسيار مهمي در افزايش جايگاه كشورهاي صادركننده نفت در بازارهاي جهاني مي‌داند. اما اماراتي‌ها در صورتي حاضر به ورود به اين موضوع شده‌اند كه مركز بانك مركزي شوراي همكاري در ابوظبي باشد و نه در رياض.
سعودي‌ها نيز مي‌گويند به دليل آنكه اقتصاد ما بزرگ‌تر است و حجم بيشتري از مبادلات تجاري و بازرگاني را داريم، مقر اين بانك بايد در عربستان باشد. در اين ميان سلطنت‌نشين عمان نيز چندي است مخالفت خود را با پيوستن به پول واحد اعلام كرده تا كار براي عربستان سخت‌تر شود.
اماراتي‌ها كه نمي‌خواهند به سادگي يوغ سعودي‌ها را بر خود بپذيرند؛ براي نپيوستن به پول واحد منطقه‌اي بهانه‌هاي لازم را تدارك ديده و همزمان مي‌گويند كه عربستان اراضي آنها را اشغال كرده و بايد اين مناطق را عودت دهد. نخست‌وزير امارات در مورد دلايل نامناسب بودن پول واحد نمونه اتحاديه اروپا را مثال مي‌زند كه با داشتن پول واحد به ورشكستگي رسيده و اوضاع روبه‌راه و مناسبي ندارند.
شيخ محمد بن راشد المكتوم در ادامه طعنه‌هاي متعددي را هم روانه خانه برادر بزرگ خود مي‌كند و مي‌گويد كه اقتصاد كشورش روزگار خوشي را پشت سر مي‌گذارد و دبي دارد حال و روز گذشته‌اش را باز مي‌يابد و سرمايه‌گذاران راهي اين كشور مي‌شوند و بيشتر مسافران هواپيماهايي كه در فرودگاه دبي فرود مي‌آيند تجار و بازرگاناني هستند كه مي‌خواهند در دبي سرمايه‌گذاري كنند.
به گزارش العالم به نقل از القدس العربي، برخي از كارشناسان بر اين باور هستند كه اختلافات ميان عربستان و امارات از سال 2004 و پس از مرگ شيخ زايد آل نهيان كه اتحاديه امارات را شكل داد؛ شروع شد. تا هنگام مرگ وي نوعي رابطه خاص ميان شيوخ دو كشور حاكم بود اما با مرگ وي و روي كار آمدن حكام جديد و جوان در امارات، آنها روش‌هاي ديگري براي اداره كشور برگزيدند كه بيشتر ناشي از اوج‌گيري اختلافات دروني و لزوم فرافكني آن بود.
از اوت سال گذشته مرزبانان سعودي از ورود شهروندان اماراتي كه گذرنامه‌هايي مبني بر تعلق منطقه العديد به امارات داشتند، جلوگيري به عمل آورد و اين جرقه‌اي بود كه به آرامي به انبار باروت روابط طرفين وارد شد. امارات و عربستان در سال 1974 توافقنامه مرزي را امضا كردند كه اين توافقنامه با نظارت سازمان ملل در سال 1993 تصحيح شد. در اين ميان يكي از مقامات بلندپايه اماراتي بدون آنكه بخواهد خود را معرفي كند به روزنامه القدس العربي مي‌گويد كه اصولا كشورش توافقنامه 1974 در مورد تعيين مرزها با عربستان را به رسميت نمي‌شناسد. به گفته وي اين توافقنامه اعتبار ندارد چرا كه به امضاي مجلس اتحاديه ملي و شوراي حكام آن زمان امارات نرسيده است. اين مقام اماراتي كه بايد يكي شيوخ ابوظبي باشد مي‌گويد بر اساس قانون اساسي قراردادهاي دوجانبه و چند جانبه در صورتي شكل عملي به خود مي‌گيرند كه به تصويب مجلس اتحاديه ملي برسند و اين امر در مورد توافقنامه 1974 صدق نمي‌كند.
اماراتي‌ها كه در ادعاهاي ارضي عليه ديگر كشورها يد طولائي دارند و براي رسيدن به اهداف خود از تمام امكانات نيز بهره‌گيري مي‌كنند، منطقه اختلافي العديد را به نقشه‌هاي خود منضم كرده و آن را در گذرنامه‌هاي صادر شده از امارات گنجانده‌اند. منطقه اختلافي كه بر اساس توافقنامه 1974 به عربستان واگذار شد، خور العديد نام دارد كه به طول 25 كيلومتر در ساحل خليج‌فارس قرار گرفته و اميرنشين ابوظبي را از قطر جدا كرده است. اين خور كه نفت استخراج شده از چاه‌هاي شيبه - زراره را به بازار جهاني منتقل مي‌كند، براي عربستان بسيار اهميت دارد و برخي بر اين باور هستند كه در صورت اصرار امارات براي تصرف خاك عربستان روابط دو كشور بيش از پيش شكرآب شود.
با تداوم اختلاف‌ها ميان عربستان و امارات كه از سال گذشته باعث بروز درگيري‌هاي مرزي ميان دوطرف در آب‌هاي خليج‌فارس شده است سعودي‌ها مي‌گويند ديگر از امارات نخواهند خواست تا به پول واحد بپيوندد در حالي كه برخي از افراد مطلع مي‌گويند يكي از آرزوهاي مقامات رياض پيوستن امارات و عمان به پول واحد است؛ امري كه فعلا دور از دسترس است.
"كريستوفر ديويدسون " از مورخان و نويسندگاني كه به كشورهاي عرب حاشيه خليج‌فارس در نوشته‌هايش مي‌پردازد بر اين باور است كه اين كشورها از قدرت‌گيري عربستان به شدت هراس دارند چرا كه ممكن است در هرگونه تحولي در آينده توسط برادر بزرگ خود بلعيده شوند. به گفته اين مورخ كه به دربارهاي شيوخ عرب نزديك است تنها مجمع‌الجزاير بحرين است كه به دليل مختلف از اين امر واهمه ندارد!!!
دولت كويت نيز كه پيش از اين گفته بود به پول واحد عربي التزام دارد، روز سه‌شنبه از زبان وزير خارجه خود گفت بلايي كه بر سر اتحاديه يورو درآمد تجربه‌اي براي هر عاقلي است كه مي‌خواهد عضو كلوپي با عنوان پول واحد شود. شيخ محمد الصباح السالم الصباح مي‌گويد كشورش دنبال راه‌كارهاي ديگري براي تقويت بنيان‌هاي اقتصادي خود است.
با توجه به اين اظهارنظرها بايد گفت كه عربستان هر روز بيشتر در سياست‌هاي خود شكست مي‌خورد و اين مسيري است كه عاقبت شوراي همكاري خليج‌فارس و پول واحد شورا را تعيين خواهد كرد. شورايي كه قرار بود همكاري‌هاي اقتصادي و سياسي را در ميان كشورهاي عرب حاشيه جنوبي خليج‌فارس گسترش دهد، امروز به فلاكتي افتاده است كه بايد خود را از آب گل‌آلودي كه طمع ارضي و هوس سيادت سياسي ميان رهبران آن افتاده است، بيرون بكشد.

[url=http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8904040273]خبرگزاری فارس[/url]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]گفته مي‌شود كه امارات نيز با رد اين درخواست‌ها و فشارها و با استناد به نقشه‌هاي انگليس، خواستار نظرخواهي از اين كشور براي توضيح نقشه‌هاي قديمي حوزه شدند كه سعودي‌ها دخالت و ورود انگليس به اين موضوع را نپذيرفته‌اند.[/quote]

خاك بر سرشون كه كدوم كشور مرجع استنادشون هست.
اين اختلافات سالهاي درازي هست كه وجود دارن و شايد نقشه هاي انگليسي كه به دو طرف داده شده متفاوت بوده و تخم اختلاف در سالهاي دور كاشته شده است.
اما با وجود كشوري چون قطر كه فعلا حكم پدرخواندگي اعراب رو داره اين اختلافات بطور موقت حا و فصل بشه.
( اگر واقعا نقشه هاي مرزي بدون اشكال بود يقينا تا الان اين اختلاف برطرف شده و به دهها سال طول نميكشيد...! )

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
امارات خواستار حمله آمریکا به ایران شد

به گزارش سرویس بین الملل "جهان" ، "یوسف الاطیبا" در اظهاراتی غیر عادی و بر خلاف منافع امارات متحده عربی بطور رسمی خواستار حمله نظامی به ایران شد.

وی در اظهاراتی سخیفانه گفت : ما حجم وسیعی از معاملات با ایران داریم که بالغ بر 12 میلیارد دلار است ومی دانیم حمله به ایران تبعاتی برای ما خواهد داشت و نیز می دانیم در صورت این حمله در داخل کشور با شورش ها و اعتراضات مردمی مواجه خواهیم شد که نسبت به حمله یک کشور خارجی به همسایه مسلمانمان اعتراض خواهند کرد اما این اتفاق باید رخ دهد و مهم نیست چه می شود زیرا منافع این حمله بر ضررات کوتاه مدت آن می چربد.

وی گفت : اگر از من بپرسید آیا حاضری با ایران هسته ای زندگی کنی خواهم گفت "نه" و حاضرم هزینه های امنیت امارات را بپذیرم.

به نوشته مجله "آتلانتیک" اظهارات نماینده امارات متحده عربی در حقیقت همان انعکاس اظهارات دیپلمات های برخی کشورهای عربی است که در دیدارهای خصوص با همتایان آمریکایی اشان اظهار می دارند.

"جین هارمن" نمایند جمهوریخواه آمریکا با رضایت از این خوش رقصی"یوسف الاطیبا" گفت تا به حال چنین اظهاراتی از یک نماینده عربی بطور علنی نشنیده بودم.

گفتنی است هفته گذشته هم دولت امارات در اقدامی که به تحلیل برخی کارشناسان سیاسی تحت فشارهای دولت آمریکا مبادر ت به بستن حساب ها و تعطیلی 40 شرکت ایرانی کرد.

گذشته از این که احتمال دارد خبر مذکور یک شیطنت رسانه ای باشد جهت سنجش عکس العمل افکار عمومی مردم منطقه در قبال حمله نظامی احتمالی آمریکا به ایران در هر صورت واکنش قاطع مسئولین سیاسی و دیپلماسی کشور را می طلبد تا اینکه افراد و کشورهایی که از وزنی در منطقه برخوردار نیستند جرات نکند دیگر چنین اظهارات سخیفانه ای را بر زبان برانند.

[url=http://www.jahannews.com/vdcftmdycw6d01a.igiw.html]جهان[/url]


البته قسمتی از توهم امثال این فرد به رفتار سخیف ایرانیهای مسافر به این کشور که با وجود تحقیرهای فراوان باز دو روز سواحل دوبی را به عزت نفس خودشون ترجیح میدند برمیگرده که گمان کرده تمام ایرانیان چنین هستند و بعد هم به رفتارهای تازه به دوران رسیده ای که البته چون ایشون در خاک ایالات متحده هم مستقر هستند کمی شیر شده اند به اصطلاح و گمان می کنند پرنده های امریکایی و سلاح های واشنگتن ایشون و کشورشون را روئین تن خواهد کرد که البته باز با تکذیب این خبر هم حتی باید اقدام مناسبی در برابرش صورت بگیره،هرچند تصورم براینه که اصولا این موارد برای این بیان میشه تا جوابی بگیره و فرض کنند اونها هم جایی در معادلات منطقه ای دارند!!

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
جالبه!

[quote] زیرا منافع این حمله بر ضررات کوتاه مدت آن می چربد. [/quote]

كاملآ‌ برعكس گفته!

چنين حمله اي باعث تبديل شدن برنامه هسته اي ايران به يك برنامه 100٪ نظامي خواهد شد...

در خود عمليات حمله هم احتمالآ‌ شكست بزرگي مي خورند.......

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[color=green]منتقل شد به اخبار تحلیلی[/color]

مشکل اینها که دارند خودشونو خفه میکنن یک موردش همین پل خلیج فارس هست !

هرچند دخالت لابی صهیونیست هم بی علت نیست . . .

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مطالب مشابه

    • توسط parsneet
      بسم الله الرحمن الرحیم
       
      تاپیک حاضر با محوریت پوشش خبر ها و اطلاعات مسابقات نظامی برگزار شده در ایران و همچنین شرکت تیم های ایرانی در سایر مسابقات بین المللی نظامی می باشد .
       
      مقدمه :
      مسابقات نظامی هر ساله در سراسر جهان با شرکت پرسنل نظامی ( به صورت داخلی و یا بین المللی ) برگزار می گردد . این گونه مسابقات علی رقم اینکه از قواعد و استاندارد متحدی برخوردار نیستند ( منظور نبودن کمیته جامع و قوانین واحده بین المللی در رشته های تخصصی می باشد ) اما تا حدودی پیرو قواعد و ضوابط برگزاری رزمایش های نظامی هستند . ( البته تیم های ورزشی و مسابقات ارتش های جهان (CISM) تا حدودی متفاوت از سایر مسابقات تخصصی هستند که در ذیل به آن اشاره خواهد گردید )
      اساساً هدف از برگزاری این گونه مسابقات تخصصی بالا بردن آمادگی پرسنل و ایجاد حس رقابت و افزایش انگیزش پرسنل نظامی جهت فراگیری مهارت های تخصصی است . و همچنین سنجش توانمندی پرسنل در مقایسه با واحد های مشابه در ارگان های نظامی داخلی و یا ارتش های خارجی دیگر است . پس تا حدودی می توان بیان کرد که تیم های شرکت کننده ( در مسابقات بین المللی ) عموماً از بین کشور های دوست و یا هم پیمان ( و یا حداقل غیر متخاصم ) انتخاب می شوند و برای سنجش توانایی های تخصصی شان گرد هم می آیند . و همچنین حتی گاهی می تواند بیان گر همسویی کشور های شرکت کنند و حامل پیام های خاص برای ارتش های رقیب شان نیز باشند .
       
       
       
      تاریخچه :
      می توان به نوعی اولین مسابقات نظامی ( با تاکید و اولویت دادن به پرسنل نظامی ) را به یونان باستان نسب داد . در رویدادی جشن گونه که عموما" ( و نه اختصاصاً ) پرسنل نظامی در آن شرکت می کردند تا آمادگی جسمانی و مهارت های کار با سلاح در رقابت با حریفان را بسنجند . در ادامه و ظهور امپراطوری روم باستان این نوع مسابقات چهره خشن تر و جدی تری به خود گرفت به گونه ای که مکان های اختصاصی مانند کلوزیوم (Colosseum) و همچنین شرکت کنندگان مخصوص بنام گلادیاتور (Gladiator) برای شرکت در آن تربیت می گردیدند .
      این مسابقات شرحی مفصل دارد ولی به اختصار : برگزاری آن در قرون مختلف تکامل یافته و عموماً شرکت کنندگان آن از بین سربازان قوای شکست خورده در جنگ با امپراطوری روم انتخاب می شدند و در بین خیل عظیم از این سربازان که در مسابقات محلی و ایالات های مستعمره روم برگذار می شد برگزیدگان ( که یقیناً تعداد کمی از آنان بودند) می توانستند آزادی خود را به دست آورند . ولی جنگجویانی نیز بودند که به خاطر بدست آوردن پول و یا شهرت نسبت به شرکت در این مسابقات خونین اقدام می کردند . این مسابقات که به خشونت بی پروا و ضد انسانی اش معروف گشته بود بدون فایده هم البته نبود . ( البته فواید آن از دید فرماندهان نظامی ) باید اشاره کرد که تمامی این مسابقات به نبرد های خونین تن به تن اختصاص نداشت بلکه اکثر این رویداد ها به باز سازی نبرد های روم در مقابل دشمنانش مختص می شد ( یقیناً آن نبردهای که در آن پیروز گردیده بودند تا خاطرات ، تکنیک های رزم و قهرمانان آن را مرور و زنده نگاه دارند ) عده ای از سربازان لباس های قوای دشمن را بر تن می کردند و سربازانی دیگر که نقش نیروهای رومی را داشتند با بکارگیری ارابه و اسب و سلاح های آن دوران در چندین پرده که گاهی تا چند روز نیز ادامه می یافت آن نبرد خاص را باز سازی می کردند . از نحوه یورش قوای مهاجم گرفته تا نبرد های تن به تن ، عبور از رودخانه ، یورش سواره نظام ، محاصره قلعه ها و یقیناً نمایش پیروز مندانه و دلاورانه ارتش رومی بر حریف خود !
       
      در عصر جدید ایده مسابقات نظامی بعد از پایان جنگ جهانی اول شکل گرفت . در سال 1919 پس از جنگ جهانی اول ، بازی های بین متفقین توسط شورای ورزشی نیروهای متفقین ژنرال جان پرشینگ سازماندهی شد و 1500 ورزشکار از 18 کشور را گرد هم آورد تا در 24 رشته ورزشی به رقابت بپردازند. این رویداد در Joinville-le-Pont فرانسه برگزار شد . و طی سالهای بعد در ماه مه 1946 ، پس از جنگ جهانی دوم ، شورای ورزشی نیروهای متفقین توسط سرهنگ هانری دبروس و پنج‌گانه المپیک توسط سرگرد رائول مولت احیا شد و در  7 تا 8 سپتامبر همان سال دومین بازی‌های بین متفقین در برلین (در المپیاستادیون , محل برگزاری بازی های المپیک 1936) برگزار شد .
       


      چند ماه بعد، با پایان دادن به شورای ورزش نیروهای متفقین ، سرهنگ دبروس و سرگرد مولت مسابقات ارتش های جهان (CISM) را در 18 فوریه 1948 تأسیس کردند . اعضای موسس آن بلژیک ، دانمارک ، فرانسه ، لوکزامبورگ و هلند بودند . در سال 1950، آرژانتین و مصر به عضویت آن درآمدند. در سال 1951 ایالات متحده به آن پیوست . در سال 1952 عراق ، لبنان ، پاکستان و سوریه و دو سال بعد برزیل به عضویت آن درآمدند . و همچنین کانادا در سال 1985 وارد آن شد . سپس در سال 1991 با پایان جنگ سرد سازمان رقیب پیمان ورشو کمیته ورزش ارتش متفقین (SKDA) با CISM ادغام شد و خبر از پیوستن 31 کشور و عضو جدید و سایر کشورهای مرتبط با بلوک شوروی را داد. این پیشرفت سریع منجر به رسمیت شناختن توسط نهادهای بین المللی از جمله IOC شد. قبل از سال 1995 CISM هر سال 15 تا 20 مسابقات جهانی را برگزار می کرد. از سال 1995  CISM هر چهار سال یک بار بازی های جهانی نظامی را که یک رویداد چند ورزشی است با شرکت نمایندگانی از ارتشهای 127 کشور دنیا سازماندهی می کند .
       
       

       
      رویدادها
      برگزاری مسابقات مرتبط با ارتش های جهان طیف متنوعی را در بر می گیرد و بلوک های سیاسی و جغرافیایی متعدد سعی در برگزاری رویدادهای مشابه زیادی جهت بالا بردن مهارت پرسنل خود دارند . اما به نوعی اهداف برگزاری این چنین مسابقاتی تنها به بالا بردن مهارت ها محدود نمی گردد . بلکه برپایی نمایشگاه های تخصصی تجهیزات تیراندازی و حتی ماشین آلات زرهی و تسلیحات انفرادی و البسه نظامی و ... در حاشیه این مسابقات بیان گر این است که این رویدادها مکانی است تا برنامه ریزان و دست اندرکاران نظامی کشور های مختلف به عرضه و کسب اطلاعات و سنجش آمادگی قوای نظامی پیرامونی خود اقدام نمایند .
       
      به برخی از این رویدادها می توان به اختصار اشاره کرد مانند :
      - مسابقات بین المللی پنج گانه ورزشی ( تیراندازی سرعت و دقت ، میدان موانع ، شنا ۵۰ متر با مانع ، دو صحرانوردی ۸ کیلومتر و پرتاب نارنجک )
      - مسابقات بین المللی نظامی پهپادی ارتش های جهان
      - مسابقات بین‌المللی نظامی غواصی در عمق
      - مسابقات بین‌المللی نظامی جهت یابی
      - مسابقات بین‌المللی نظامی بیاتلون زرهی روسیه
      - مسابقات سراسری امنیت سایبری در آمریکا
      و ...
       

      بازتاب و آثار
      برای بیان تاثیر حضور بین المللی تیم های نظامی و ترتیب دادن این چنین مسابقاتی منعکس کردن دیدگاه بعضی از تحلیل گران غربی شاید مفید باشد به عنوان نمونه :
      «واشنگتن فری بیکن» «جوزف هومیر» تحلیلگر امنیت ملی : روسیه و چین در نمایش قدرت به آمریکا قصد شرکت در یک بازی‌های بین‌المللی در آمریکای لاتین ( ونزوئلا ) تحت عنوان « تک تیرانداز مرز » را دارند . این  بازی‌های نظامی یکی از واضح ترین نشانه‌ها  از شکل گیری یک ائتلاف ضد ایالات متحده در آمریکای لاتین است. روسیه و متحدانش ( ایران و چین ) با حضور در این مسابقات نظامی در ونزوئلا در حال نمایش قدرت هستند . با عادی سازی تحرکات نظامی دشمنان ایالات متحده در دریای کارائیب ، ما در معرض خطر در آمریکای لاتین هستیم .
       
       
      در حال حاضر به نظر می رسد که برگزاری این گونه مسابقات در بین نیرو های نظامی منطقه ای و جهانی در حال افزایش هست . مسابقاتی که هم در رشته های عمومی ( آمادگی جسمانی و ورزشی ) و هم رشته های تخصصی ( تیر اندازی ، زرهی و توپخانه ، پهپادی و ... ) با حضور تیم های چندگانه به جدیت پیگیری می شود . قطعا انتخاب تیم های ورزیده در این گونه رقابت ها باعث افزایش اعتماد به نفس پرسنل و همچنین تبلیغات مثبت برای نیرو های نظامی ما نیز خواهد گردید  . همچنین برگزاری مسابقات کشوری و درون مرزی برای ما موجبات حس رقابت و افزایش انگیزش سازمانی را برای نیروهای مسلح ما در پی خواهد داشت . انشالله 
       

       
       
       
      بن پایه :
      https://www.milsport.one/cism/members-nations
      https://www.ilsf.org/about/recognition/cism/
      https://armedforcessports.defense.gov/CISM/Military-World-Games/
      https://en.wikipedia.org/wiki/Colosseum
      https://freebeacon.com/national-security/iran-russia-china-to-run-war-drills-in-latin-america/
       
      گرد آوری جهت انجمن میلیتاری
       
       
    • توسط EBRAHIM
      IRIS و پدید آمدن برنامه فضایی ایران (قسمت اول )

      مدتیست که از رسانه های جهانی،خبرهایی به گوش میرسد که ایران در حال تولید موشکی است که توانایی حمل ماهواره به فضا دارد.آيا چنين چيزي امكان دارد؟آيا اين ماجرا يك بلوف سياسيست يا حقيقت دارد؟
      دوستان از نظرات مفيد خودشون دريق نكنند امیدوارم مبحث جالبی شود.
      با تشكر



      چند نکته قبال از خواندن مقاله :مطمئنا نظرات نویسنده با نظرات مترجم یکی نیست!!!
      در این مقاله موشک IRIS معادل موشک شهاب 3 دی فرض شده که آن هم به نوبه خود معادل موشک نو دونگ کره شمالی را در اختیار گرفته
      موشک IRIS ویا شهاب 3 دی اولین موشک ماهواره بر سبک ایران فرض شده اند (پراکنده بودن اطلاعات اجازه سخن قطعی را نمیدهد )
      موشک شهاب پنج معادل تائه دو پونگ دو کره شمالی فرض شده (البته از سوی نویسنده آن که آمریکایی هستند ) و عنوان اولین ماهواره بر سنگین ایران را بر دوش میکشد
      =============================================

      نخستین ظهور موشک ماهواره بر IRIS/IRSL-X-1

      با وجود ادعاهای ایران مبنی بر عدم بالابردن برد شهاب 3 دولت ایران در حال حاضر مشغول به ساخت و توسعه نخستین ماهواره بر خود موسوم به IRIS میباشد .
      پرتابگر ماهواره IRIS در ظاهر دارای ترکیب ساختمانی از موشک بالستیکShahab3 است که در مرحله اول از طراحی
      ان بهره میبرد و در مرحله دوم پرتابگر دارای دوقسمت موتور جامد و نیز محل حمل ماهواره (قسمت سوم) توسط پرتابگر است که قطر این مرحله از مرحله اول کمی بیشتر است و میتواند ماهواره های مخابراتی و علمی را در مدار زمین قرار دهد .
      .پرتابگر IRIS با پیکر بندی انجام شده بر روی آن پرتابگریست ایده آل به عنوان کاوشکر یا موشک اکتشافی که میتواند برای حمل کلاهک جنگی و یا توسعه کلاهک های فضایی قابل بازگشت و یا در نهایت برای ارسال محموله های علمی به فضا مورد استفاده قرار گیرد .البته این پرتابگر درحال حاضر نمیتواند ماهواره ها و یا محموله های با جرم بالا را به سمت مدار پرتاب کند . مگر اینکه مرحله سومی نیز به آن اضافه شود تا تبدیل به یک پرتابگر سنگین گردد .
      با توجه به آزمایش موشک چند مرحله ای شهاب 3 نویسنده بر این عقیده است که در صورتی که پرتاب آز مایشی موشک Shahab-3D نخستین پرواز آزمایشی پرتابگر IRIS باشد در آن صورت پرتابهای موشک های
      Shahab - 5 دومین و سومین مرحله از برنامه ساخت یک پرتابگر ماهواره ای است که ایران ادعا دارد در حال توسعه آن است .
      اولین تصویر از موشک IRIS در یکی از نمایشگاههای هوا و فضای ایرانیان در اندازه یک ماکت یک متری به نمایش گذاشته شد . نویسنده ادعا دارد که تستهای ناموفق پرتابی این موشک علت اصلی به تاخیر افتادن توسعه موشک حامل پرتابگر شهاب 5 تا کنون بوده است ولی با تردید بیان میکند که فقط زمان قادر به روشن ساختن این مطلب میباشد .

      نویسنده مقاله ادعا دارد که اختمال توسعه نوع جدیدی از موشک های بالستیک از روی این نسخه پرتابی با نامهای جدیدتر از Shahab - 3d وجود دارد ، ونیز باتوجه به موتور سوخت جامد مورد استفاده در مرحله فوقانی و نیز تمام اطلاعاتی که از موشک شهاب 3 در اختیار است ، طراحی نمایش داده شده از IRIS یقینا طرحی مناسب با استفاده از طراحی موشک بالستیک شهاب 3 است . هرچند که پرتاب این سیستم آزمایشی پیشرفته که پیش از این در غرب و شرق مورد استفاده قرار گرفته و از متدهای غربی و شرقی نیز برای توسعه استفاده کرده برای ملل چیز چندان غیر عادی نخواهد بود ، ولی به سرعت بخشیدن برای توسعه اولین ماهواره بر سنگین ایران قبل از پرتاب کمک شایانی خواهد کرد .
      نویسنده در ادامه با بیان شباهت موجود بین شهاب 3d و نسخه های دوم و سوم موشک تائه دو پونگ کره شمالی این پرسشها
      را مطرح میکند که آیا شهاب 3D میتواند نسخه اصلاح شده از ماهواره بر ایرانی IRIS باشد که تست نخست خود را سپری کرده است ؟ آیا این موشک همان نسخه بالستیک فضایی از موشک تائه دو پونگ 2 کره شمالی وترکیب ماهواره بر شهاب 5 است و یا اینکه موشک بالستیکی ساخت ایران است ؟
      شاید تاحد زیادی بتوان گفت که ایران در حال همکاری با کره شمالی برای ساخت نسخه دوم و سوم ماهواره بر شهاب 5 است و هر دو در انجام این طرح مشارکت جدی دارند. کره شمالی که در سال های پایانی قرن 20 نسخه جدید و بهسازی شده ای از موشک تائه دو پونگ 1 را آزمایش کرده بود در بین 26 Juan و 2 Julay سال 2001 نخستسن نمونه پرتابی از موشک تائه دو پونگ دو را برای پرتاب بر روی سکوی تاسیسات پرتاب خود قرار داده بود .
      این کاملا واضح است که موشک شهاب 3 دی چند ثانیه پس از پرتاب و قبل از پایان مرحله اول در اولین تست خود در آسمان منفجر شد . با وجود طراحی متناسب موتور سوخت جامد آن و نیز پوشش آیرو دینامیک موشک متاسفانه انفجار باعث جلوگیری از آزمایش این قسمت ها گردید . در کل باید به این نتیجه رسید که در صورت تداوم برای ساخت و تکمیل شهاب 5 گلی به یاد ماندنی برای مردم ایران در بخش فضا به ثمر خواهد رسید .


      ========================================
      اما مشخصات موشک IRIS

      حد اکثر بار قابل حمل توسط کلاهک موشک (کیلوگرم ): 760-987-1,158 بار فضایی و یا کلاهک جنگی .
      حداکثر برد ( کیلومتر ) : 1500
      تعداد مراحل : 2
      قطر موشک (متر ) : 1.32 - 1.35 – 1.85
      ارتفاع موشک : 17.1 متر
      وزن در حالت پرتابی سبک : 16000 کیلوگرم
      وظیفه : برای پرتاب محموله های فضایی علمی و تحقیقاتی و نیز ماهواره ها

      اطلاعات مربوط به مرحله اول موشک
      ارتفاع : 14 متر
      قطر : 1.32 – 1.35 – 1.85 متر
      جرم :15092 کیلوگرم
      تراست : موثر 26051 کیلوگرم بر فوت مربع - واقعی 26,760-26,600 کیلوگرم بر فوت مربع
      زمان سوخت : 110 ثانیه
      نوع سوخت : TM-185 (20% Gasoline + 80% Kerosene)
      نوع اکسید کننده : AK-27I (27% N2O4 + 73% HNO3 + Iodium Inhibitor)
      جرم سوخت :12912 کیلو گرم

      اطلاعات مربوط به مرحله دوم موشک
      ارتفاع : 3 الی 4 متر در کل
      قطر : 1.3 ای 2 متر
      وزن : نا معلوم
      تراست موتور : نامعلوم
      مدت زمان سوخت : 100 ثانیه
      نوع سوخت : جامد

      لطفا اگر کسی تصویری از این پرتابگر داره در تاپک قرار بده

      ادامه دارد ..........
      ======================
      منبع خبر:وبلاگ هوانوردی قرن 21
    • توسط MR9
      آیین معارفه فرمانده جدید سپاه قدس 
       

       
      آیین معارفه فرمانده نیروی قدس سپاه برگزار شد
       
       
      پی نوشت :
       
      1- تاپیک جدید اخبار دفاعی جمهوری اسلامی ایران با مراسم معارفه فرمانده جدید نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
      2- لینک تاپیک نخست در بند ذیل
      2- اخبار دفاعی جمهوری اسلامی ایران I
  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.