Recommended Posts

این بابا هم دلش خوشه . آخه آمریکا به خاطر حرف یه عرب میاد به ایران حمله کنه و کلی بار روانی منفی از طرف افکار عمومی رو به خودش تحمیل کنه icon_cheesygrin

این خبر اصلا جای بحث کردن نداره!

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
این اماراتی ها هم زیاد تو آفتاب می ایستند می زنه به سرشون .

.. خوردن که بخواند از این غلط های اضاقی بکنند.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
متاسفانه اماراتي ها دارن بر خلاف منافع بلند مدت شون در منطقه گام بر ميدارن !
گرچه راهبرد مقامات جمهوري اسلامي ايران بر حسن همجواري با شيخ نشين امارات بنا شده ولي مع العصف مقامات امارات متحده پشت سر عربستان سعودي در حال تشكيل جبهه اي بر ضد امنيت ملي كشورمون هستند كه احتمالا" اوج اين تنش ها در سال 2012 خواهد بود ... !!!
اي كاش اين شيخ نشين حوزه خليج فارس حداقل مثل كويت - قطر - بحرين -و عمان كمي هم به فكر منافع بلند مدت خود بود !
در هر صورت اشتباهات استرات‍يك ‍مقامات امارات تا حدي قابل اغماض خواهد بود كه به امنيت ملي ما ضربه اي وارد نكنه واين در صورتيه كه متاسفانه اماراتي ها درست در اين راه گام نهاده اند كه نمونه هاي بسياري رو ميشه يزاي نمونه مثال زد !

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]این بابا هم دلش خوشه . آخه آمریکا به خاطر حرف یه عرب میاد به ایران حمله کنه و کلی بار روانی منفی از طرف افکار عمومی رو به خودش تحمیل کنه icon_cheesygrin

این خبر اصلا جای بحث کردن نداره![/quote]


چرا جاي بحث نداره .اينها با اين كارشون بخش زيادي از هزينه هاي مالي وهمينطور توجيه تبليغاتي اين حمله رو در بين مردم امريكا فراهم ميكنه يعني اينكه همسايه هاي ايران هم كه مسلمان هستند ازاعمال ايران در هراسند.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
بنده خدا نامتعادل بوده
فكر كنم دانش جغرافياش ضعيفه يك نگاهي به مساحت اين كشور خودشون بندازه بعدا بياد براي ما نظر بده
اينم از وحدت كردن ما با مسلمين! دست كمي از كفار ندارن!

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
اگر به پايه هاي اقتصادي امارات توجه كنين هر گونه جنگي در نزديكي مرزهاي اين كشور به قيمت از دست رفتن موقعيت خوبي هست كه با تلاش چندين ساله بدست اورده و فرار سرمايه ها باعث سقوط و ورشكستگي در شركتهاي اين منطقه خواهد شد.
اينگونه اظهارت منشا و خواستگاه محكمي نداشته و قابل تحليل و توجه نخواهد بود.
نه تنها امارات ، بلكه جمع چند كشور عربي مثل بحرين و عمان و قطر هم قادر نخواهند بود كه هزينه هاي جنگي احتمالي در برابر ايران پرداخت كنند.
مولفه هاي اين جنگ با مشخصات جنگ اول خليج از زمين تا اسمان تفاوت داشته و يقينا كمر دولتهاي زيادي خواهد شكست. اين مساله رو به وضوح ميشه در بيانيه هاي پاياني كشورهاي عربي منطقه در تاكيد به بازپس گيري جزاير سه گانه اشاره كرد كه از صفحات كاغذ و قفسه هاي بايگاني فراتر نرفته است.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
با سلام

armani

با نظرت کاملا موافقم حتی زمزمه وقوع جنگ در امارات هم فرار میلیاردها سرمایه را در پی خواهد داشت که دبی به 30 قبل بر خواهد گشت که هنوز یک روستا بود این بار شهر متروکه خواهد شد توریستها دیگر به آنجا سفر نخواهد کرد و سرمایه داران سرمایه های خود را بیرون خواهند کشید که


ضرر آن بر منافع آن میچربد


نمیدونم این احمق چطور محاسبه کرده که منافع خودشو در حمله به ایران دیده د رصورتی که منافع اسرائیل بیشتر تامین میشه تا امارات

شنیده بودیم این اعراب پاچه خوار آمریکا هستند نمیدونستیم تا این حد و نمیدونستیم پاچه خوار اسرائیل هم هستند

یعنی اینا واقعا همون هایی هستند که یک نبرد با اسرائیل راه انداختند به نام نبرد بی پایان


واقعا چی شده الان جولو اسرائیل دارن رول وکیل رو بازی میکنند و شدن تامین کننده منافع رژیم جعلی و نامانوس اسرائیل

این طور اراجیف بر میگرده به رفتار مسئولان امر که اگر واکنشی نشون ندن شاید این اظهار نظر های بی مورد و ناآگاهانه از این مقام بالاتر بره و سر از مقامات بلند پایه تر در بیاره

که هدف مشخصه تحریک افکار داخلی و آمادگی اذهان آنها برای گزینه نبرد اعم از خود امارات و افکار داخلی ایران و منطقه و شاید توجیح دراختیار قرار دادن امکانات به امریکا برای نبرد احتمالی

در هر صورت با توجه به تحرکات منطقه ای و سفر نتانیاهو (لعن) به آمریکا و اینگونه اظهار نظرها و ... خبرایی برای جنگ در منطقه هست که هر کس داره جبهه خودشو مشخص میکنه

اینم آخرین اظهار نظر سوریه




بشار اسد: سیاست تندورانه ایران باعث تقویت دست راستی های اسراییل شده است
رئیس جمهور سوریه در مصاحبه با روزنامه آرژانتینی " کلارین " با اشاره به این موضوع گفت : " سیاست های تهاجمی ایران در خاورمیانه تنها سبب ساز تقویت دست راستی های افراطی در اسراییل شده که ما عرب ها را با مار مقایسه می کنند ".
بشار اسد رییس جمهوری سوریه که در یک سفر دوره ای به کشورهای آمریکای لاتین رفته است در مصاحبه با یک روزنامه آرژانتینی گفت که تندوری ایران به تقویت دست راستی های افراطی اسراییل می انجامد .

به گزارش عصر ایران ، اسد در مصاحبه با روزنامه آرژانتینی " کلارین " با اشاره به این موضوع گفت : " سیاست های تهاجمی ایران در خاورمیانه تنها سبب ساز تقویت دست راستی های افراطی در اسراییل شده که ما عرب ها را با مار مقایسه می کنند ".

وی بدون شرح و توضیح بیشتر از مصادیق سیاست های تندورانه ایران افزود که غرب و ایالات متحده باید همان قدر که برنامه های اتمی ایران را زیر ذره بین گرفته اند ، فکری هم به حال زرادخانه هسته ای اسراییل بکنند .

اسد افزود : " اگر اسراییل همچنان به عنوان تنها دارنده سلاح های هسته ای در خاورمیانه باشد ، لاجرم دیر یا زود مسابقه تسلیحات اتمی در خاورمیانه به وقوع خواهد پیوست ".

وی با ضعیف خواندن دولت باراک اوباما رییس جمهوری آمریکا برای احیای روند صلح خاورمیانه و فشار به اسراییل در این زمینه گفت : " به نظر نمی رسد دولت فعلی واشنگتن توانایی مدیریت فرایند صلح خاورمیانه از آغاز تا پایان آن را داشته باشد ".

وی با این حال افزود که ایالات متحده اگر بتواند همه وزن سیاسی خود را روی موضوع صلح خاورمیانه بگذارد ، این صلح عملی و شدنی است اما دولت فعلی ایالات متحده حتی نمی تواند حمایت و پشتیبانی کامل کنگره را نیز در این جهت به دست آورد .

اسد در بخش دیگری از مصاحبه خود با اشاره به تلاش های ترکیه و برزیل در امضای توافق اخیر در تهران برای ارسال اورانیوم ایران به ترکیه و تحویل سوخت هسته ای 20 درصد به ایران ، تلاش های ترکیه و برزیل در این زمینه را به عنوان نشانه ای از تغییر توازن قوای بین المللی و ظهور دولت ها و قدرت هایی جدید در نظام بین الملل و شکسته شدن قدرت انحصاری عده ای معدود از کشورهای غربی دانست .

رییس جمهوری سوریه افزود که اوضاع در افغانستان بدتر شده ، وضع عراق تغییر زیادی نکرده و روابط آمریکا با سوریه آن گونه که در شعارهای اول باراک اوباما بود ، رو به بهبود نرفته است . اسد عدم تحرک کافی در احیای روابط واشنگتن – دمشق را به ضعف و بی تحرکی دولت اوباما در این زمینه نسبت داد .

منبع :عصر ایران

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
آمريكا پدرخوانده اعراب هست ! و امارات سودهاي كلاني از تحريم ايران بدست آورده كه حقش نبوده ... به خيال خودش در اين جنگ (با توجه به پدافند و سيستم نظامي و كمك آمريكا) ميتونه در امان باشه [size=9](احتمالا در توهماتشون ايران رو با عراق صدام مقايسه كردن)[/size]‌... تا بعد از درگيري سخت بين ايران و آمريكا ! و احتمالا تظعيف ايران شروع به دست درازي به جزاير ايراني بكنند ! ...


در هر جنگي كه با ايران صورت بگيره در همون روز اول تهاجم تمام كشورهاي ريز منطقه مثل امارات بحرين كويت (و در صورت لزوم قطر) بايد كاملا زير موشك باران گسترده ما قرار بگيرن و با خاك يكسان بشن ... ! و هيچ رحمي هم درش نباشه ! بايد تمام شهر ها و مناطق تجاري اينها رو اينقدر بمباران كرد كه از بيخ و بن تجارت و اقتصاد اينها نابود بشه ! [size=7] (اگر اعراب مسلمان بودند اينقدر كاباره و فحشا خونه توي امارات نبود ! اونهم براي پول دراوردن با زنا )[/size] . همچنين تمامي سران عرب پيوسته ترور بشن مثل درو كردن مزرعه با كمباين ... ! تا خلق سوسياليست عرب ياد بگيره يا مسلمان باشه ! يا عرب[size=9] (كه خونش گردن خودشه)‌ [/size]...........

و هيچ دولت عربي در دنيا باقي نمونه ! جز حكومتهايي كه ميخوان فقط اسلامي باشن و جرات دم زدن ازا عربيت خودشون نكنند ...
ما به مسلماني اونها رحم كرديم ! و اونها به عربيت خودشون ميروند سراغ بردگي و خوابيدن در بغل آمريكا ديگه بر ما نگراني نيست كه اعراب حامي آمريكا در جنگ با ايران در اثر بمب هاي تركش شونده تكه تكه بشوند ! يا گردن زده بشن ! ...





اتفاقا بد نيست جنگي در بگيره تا خاك از دست رفته به وطن بازگردد ! ...


البته اعراب لاشخور هستند ! و وقتي يكي از اونها ضعيف بشه باقي قورتش ميدن ... ! چند روز پس از جنگ !‌و از دست رفتن توان نظامي امارات !! عربستان به اين كشور حمله ميكنه !!! همونطور كه عراق به كويت حمله كرد ..... البته ما امارات ببخشيد استان جنوبي مون رو از دست عربستان نجات ميديم ... icon_cheesygrin

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
سلام به همگي !

با با يواش تر بچه ها ، همشون جازدن icon_cheesygrin فكر كنم از رجز خوني بچه هاي ميليتاري باشه :cry:

البته فقط من باب اطلاع رساني ! ( نه باور ) اين لينك رو در مورد جازدن اسرائيل و خبر پائين رو در مورد امارات بخونيد !


[url]http://www.military.ir/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=123549#123549[/url]




مخالفت امارات با اقدام نظامي عليه ايران
چهارشنبه 16 تیر 1389 [ 07-07-2010 ] | 20:42


[align=justify]طارق الهيدان، معاون وزير امور خارجه امارات در امور سياسي
معاون وزير امور خارجه امارات مخالفت کشورش را با هرگونه اقدام نظامي عليه ايران اعلام و بر راه‌کار گفت‌وگو براي حل موضوع هسته‌اي تهران تاکيد کرده است.

به گزارش آسوشيتدپرس، طارق الهيدان، چهارشنبه (16 تير) درحالي در تبيين موضع کشورش، اقدام نظامي عليه ايران را رد کرد که يکي از ديپلمات‌هاي اين کشور از سياست اعمال زور غرب در اين زمينه حمايت کرده بود.

بر اساس گزارش‌هاي منتشرشده، يوسف العتيبه، سفير امارات در امريکا گفته بود، تحولات منطقه‌اي ناشي از اقدام نظامي، از دستيابي ايران به تسليحات هسته‎اي بهتر است.

اين اظهارات درحالي مطرح مي‌شود که آژانس بين‌المللي انرژي اتمي پس از بازرسي‌هاي سرزده يا اعلام ‌شده خود از تاسيسات هسته‌اي ايران، ادعاي امريکا، اسرائيل و متحدان آن‌ها را مبني بر انحراف در برنامه ‌هسته‌اي تهران رد کرده است.

العتيبه درحالي درباره جمهوري اسلامي ايران موضع گرفته است که درباره زرادخانه‎هاي هسته‎اي رژيم اشغالگر قدس و تهديدهاي بالقوه اين رژيم در خاورميانه هيچ اظهار نظري نکرده است.[/align]

[url=http://www.presstv.ir/detail.fa.aspx?id=133847§ionid=351021501]منبع [/url]

معاون وزير امور خارجه :lol: :lol: خيلي كمه !
پيشنهاد مي كنم بحث موشك باران امارات ادامه پيدا كنه تا بزرگترشون بياد به غلت كردن بيافته :lol:

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
کافیه یکی از ناو گروه های ارتش به طرف امارات حرکت کنه اصلا بگه من قصد دارم برم امارات
بخدا همشون در میرن اینا از اونجا فقط حرف میزنن موقع عمل خودشونو خیس میکنن
نیروهاشون از تفنگدارن انگلیس که بیشتر جربزه ندارن اونام که خودشون رو خیس کردن
باید به امارات گفت به دم شیر نگاه هم نکن چه برسه به بازی
البته ما هم بدمون نمیاد استان کوچولو و استراتژیک از دست رفته زیر پامون بهمون برکرده البته با غنائم زیاد

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
دوستان معلومه شما جنگ رو زیادی ساده گرفتید.
مثلا دوستمون در بالا میگه اگر جنگ بشه ما باید تمام کشور های حاشیه خلیج فارس مثل قطر امارات و بحرین رو با خاک یکسان کنیم!!
شما واقعا فکر می کنید اگر جنگی شروع بشه فقط با همین چند کشور عربی خواهد بود؟
نمی گید چند کشور غربی از جمله آمریکا منتظر کوچکترین بهانه برای حمله به ایران هستند؟ هر چند الان هم بهانه دارند ولی به نظرم جرات نمی کنند به تنهایی نقشه خودشون رو عملی کنند.
چه بهانه ای بهتر از اینکه ایران چندتا از همپیمانان و جیره خواران اصلی مارو در خلیج فارس مورد هجوم قرار داده؟!
به نظرم بهتره یکم منطقی تر نگاه کنیم.بعضی ها طوری حرف می زنند انگار که دارند بازی استراتژیک کامپیوتری انجام میدن.
ای کاش آگر خدایی نکرده جنگی در می گرفت،فقط محدود به همین کشور های حاشیه خلیج فارس میشد.
نمی دونم آیا این هم از نشانه های آخرالزمانه که کشور های اسلامی همدیگرو تهدید به جنگ می کنن واز بزرگترین دشمنان اسلام حمایت می کنن؟

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
این اقایون سال 1991 یادشون رفته که وقتی کویت 1 روزه فتح شد روزانه 5تا 5تا پوشک می پوشیدن
و هی می گفتن :وای مامانم اینا(همون امریکا)
اخه یادشون رفته اگه جنگی پیش بگیره چیزی ز امارات باقی نمی مونه

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
اين يارو رو تو واشنگتن خر كردن كه اين حرف رو بزنه . بنده خدا جوگير شده . شما هم اگه ميرفتين آمريكا جوگير ميشدين .
شما چرا جدي گرفتين .
بابا يه عرب رفته آمريكا فكر كرده زورش زياد شده .
ديدين وقتي يه جوون ميشينه پشت ماشين چنان احساس قدرت ميكنه جوري كه فكر ميكنه اندازه همون ماشين قدرت داره . حالا اين بنده خدا هم همينجوري شده . نگران نباشين . وقتي از ماشين پياده شد ميبينه بخاري ازش بلند نميشه خودش به غلط كردن ميفته .

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
سلام بر عزيزان
ميگم نظرتون چيه واسه ضربه به اقتصاد امارات يه حركتي انجام بشه...
به اينصورت كه مثلا معاون فرمانده ي نيروي زميني ارتش بياد بگه بازه ي زماني 2 ماه آينده بساير حساس است زيرا احتمال حمله ي نظامي به امارات طي اين دوماه بسيار زياد است و در صورت حمله اين كار غافلگيرانه خواهد بود.
بعد از گذشت 2 ماه فرمانده نيروي زميني بگه ما قصد حمله نداشتيم اين فقط يك نظريه بوده...
:evil: :evil: :evil:

طي اون 2 ماه اقتصاد امارات عملا فلج شده و علاوه بر خسارت هاي بسيار قسمت اعظمي از سرمايه داران جون و مالشون رو برداشتندو رفتن... :evil: :evil:

فقط حيف كه امام گفته: نترسيد و نترسانيد...

موفق و شاد باشيد.
ياعلي

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مطالب مشابه

    • توسط parsneet
      بسم الله الرحمن الرحیم
       
      تاپیک حاضر با محوریت پوشش خبر ها و اطلاعات مسابقات نظامی برگزار شده در ایران و همچنین شرکت تیم های ایرانی در سایر مسابقات بین المللی نظامی می باشد .
       
      مقدمه :
      مسابقات نظامی هر ساله در سراسر جهان با شرکت پرسنل نظامی ( به صورت داخلی و یا بین المللی ) برگزار می گردد . این گونه مسابقات علی رقم اینکه از قواعد و استاندارد متحدی برخوردار نیستند ( منظور نبودن کمیته جامع و قوانین واحده بین المللی در رشته های تخصصی می باشد ) اما تا حدودی پیرو قواعد و ضوابط برگزاری رزمایش های نظامی هستند . ( البته تیم های ورزشی و مسابقات ارتش های جهان (CISM) تا حدودی متفاوت از سایر مسابقات تخصصی هستند که در ذیل به آن اشاره خواهد گردید )
      اساساً هدف از برگزاری این گونه مسابقات تخصصی بالا بردن آمادگی پرسنل و ایجاد حس رقابت و افزایش انگیزش پرسنل نظامی جهت فراگیری مهارت های تخصصی است . و همچنین سنجش توانمندی پرسنل در مقایسه با واحد های مشابه در ارگان های نظامی داخلی و یا ارتش های خارجی دیگر است . پس تا حدودی می توان بیان کرد که تیم های شرکت کننده ( در مسابقات بین المللی ) عموماً از بین کشور های دوست و یا هم پیمان ( و یا حداقل غیر متخاصم ) انتخاب می شوند و برای سنجش توانایی های تخصصی شان گرد هم می آیند . و همچنین حتی گاهی می تواند بیان گر همسویی کشور های شرکت کنند و حامل پیام های خاص برای ارتش های رقیب شان نیز باشند .
       
       
       
      تاریخچه :
      می توان به نوعی اولین مسابقات نظامی ( با تاکید و اولویت دادن به پرسنل نظامی ) را به یونان باستان نسب داد . در رویدادی جشن گونه که عموما" ( و نه اختصاصاً ) پرسنل نظامی در آن شرکت می کردند تا آمادگی جسمانی و مهارت های کار با سلاح در رقابت با حریفان را بسنجند . در ادامه و ظهور امپراطوری روم باستان این نوع مسابقات چهره خشن تر و جدی تری به خود گرفت به گونه ای که مکان های اختصاصی مانند کلوزیوم (Colosseum) و همچنین شرکت کنندگان مخصوص بنام گلادیاتور (Gladiator) برای شرکت در آن تربیت می گردیدند .
      این مسابقات شرحی مفصل دارد ولی به اختصار : برگزاری آن در قرون مختلف تکامل یافته و عموماً شرکت کنندگان آن از بین سربازان قوای شکست خورده در جنگ با امپراطوری روم انتخاب می شدند و در بین خیل عظیم از این سربازان که در مسابقات محلی و ایالات های مستعمره روم برگذار می شد برگزیدگان ( که یقیناً تعداد کمی از آنان بودند) می توانستند آزادی خود را به دست آورند . ولی جنگجویانی نیز بودند که به خاطر بدست آوردن پول و یا شهرت نسبت به شرکت در این مسابقات خونین اقدام می کردند . این مسابقات که به خشونت بی پروا و ضد انسانی اش معروف گشته بود بدون فایده هم البته نبود . ( البته فواید آن از دید فرماندهان نظامی ) باید اشاره کرد که تمامی این مسابقات به نبرد های خونین تن به تن اختصاص نداشت بلکه اکثر این رویداد ها به باز سازی نبرد های روم در مقابل دشمنانش مختص می شد ( یقیناً آن نبردهای که در آن پیروز گردیده بودند تا خاطرات ، تکنیک های رزم و قهرمانان آن را مرور و زنده نگاه دارند ) عده ای از سربازان لباس های قوای دشمن را بر تن می کردند و سربازانی دیگر که نقش نیروهای رومی را داشتند با بکارگیری ارابه و اسب و سلاح های آن دوران در چندین پرده که گاهی تا چند روز نیز ادامه می یافت آن نبرد خاص را باز سازی می کردند . از نحوه یورش قوای مهاجم گرفته تا نبرد های تن به تن ، عبور از رودخانه ، یورش سواره نظام ، محاصره قلعه ها و یقیناً نمایش پیروز مندانه و دلاورانه ارتش رومی بر حریف خود !
       
      در عصر جدید ایده مسابقات نظامی بعد از پایان جنگ جهانی اول شکل گرفت . در سال 1919 پس از جنگ جهانی اول ، بازی های بین متفقین توسط شورای ورزشی نیروهای متفقین ژنرال جان پرشینگ سازماندهی شد و 1500 ورزشکار از 18 کشور را گرد هم آورد تا در 24 رشته ورزشی به رقابت بپردازند. این رویداد در Joinville-le-Pont فرانسه برگزار شد . و طی سالهای بعد در ماه مه 1946 ، پس از جنگ جهانی دوم ، شورای ورزشی نیروهای متفقین توسط سرهنگ هانری دبروس و پنج‌گانه المپیک توسط سرگرد رائول مولت احیا شد و در  7 تا 8 سپتامبر همان سال دومین بازی‌های بین متفقین در برلین (در المپیاستادیون , محل برگزاری بازی های المپیک 1936) برگزار شد .
       


      چند ماه بعد، با پایان دادن به شورای ورزش نیروهای متفقین ، سرهنگ دبروس و سرگرد مولت مسابقات ارتش های جهان (CISM) را در 18 فوریه 1948 تأسیس کردند . اعضای موسس آن بلژیک ، دانمارک ، فرانسه ، لوکزامبورگ و هلند بودند . در سال 1950، آرژانتین و مصر به عضویت آن درآمدند. در سال 1951 ایالات متحده به آن پیوست . در سال 1952 عراق ، لبنان ، پاکستان و سوریه و دو سال بعد برزیل به عضویت آن درآمدند . و همچنین کانادا در سال 1985 وارد آن شد . سپس در سال 1991 با پایان جنگ سرد سازمان رقیب پیمان ورشو کمیته ورزش ارتش متفقین (SKDA) با CISM ادغام شد و خبر از پیوستن 31 کشور و عضو جدید و سایر کشورهای مرتبط با بلوک شوروی را داد. این پیشرفت سریع منجر به رسمیت شناختن توسط نهادهای بین المللی از جمله IOC شد. قبل از سال 1995 CISM هر سال 15 تا 20 مسابقات جهانی را برگزار می کرد. از سال 1995  CISM هر چهار سال یک بار بازی های جهانی نظامی را که یک رویداد چند ورزشی است با شرکت نمایندگانی از ارتشهای 127 کشور دنیا سازماندهی می کند .
       
       

       
      رویدادها
      برگزاری مسابقات مرتبط با ارتش های جهان طیف متنوعی را در بر می گیرد و بلوک های سیاسی و جغرافیایی متعدد سعی در برگزاری رویدادهای مشابه زیادی جهت بالا بردن مهارت پرسنل خود دارند . اما به نوعی اهداف برگزاری این چنین مسابقاتی تنها به بالا بردن مهارت ها محدود نمی گردد . بلکه برپایی نمایشگاه های تخصصی تجهیزات تیراندازی و حتی ماشین آلات زرهی و تسلیحات انفرادی و البسه نظامی و ... در حاشیه این مسابقات بیان گر این است که این رویدادها مکانی است تا برنامه ریزان و دست اندرکاران نظامی کشور های مختلف به عرضه و کسب اطلاعات و سنجش آمادگی قوای نظامی پیرامونی خود اقدام نمایند .
       
      به برخی از این رویدادها می توان به اختصار اشاره کرد مانند :
      - مسابقات بین المللی پنج گانه ورزشی ( تیراندازی سرعت و دقت ، میدان موانع ، شنا ۵۰ متر با مانع ، دو صحرانوردی ۸ کیلومتر و پرتاب نارنجک )
      - مسابقات بین المللی نظامی پهپادی ارتش های جهان
      - مسابقات بین‌المللی نظامی غواصی در عمق
      - مسابقات بین‌المللی نظامی جهت یابی
      - مسابقات بین‌المللی نظامی بیاتلون زرهی روسیه
      - مسابقات سراسری امنیت سایبری در آمریکا
      و ...
       

      بازتاب و آثار
      برای بیان تاثیر حضور بین المللی تیم های نظامی و ترتیب دادن این چنین مسابقاتی منعکس کردن دیدگاه بعضی از تحلیل گران غربی شاید مفید باشد به عنوان نمونه :
      «واشنگتن فری بیکن» «جوزف هومیر» تحلیلگر امنیت ملی : روسیه و چین در نمایش قدرت به آمریکا قصد شرکت در یک بازی‌های بین‌المللی در آمریکای لاتین ( ونزوئلا ) تحت عنوان « تک تیرانداز مرز » را دارند . این  بازی‌های نظامی یکی از واضح ترین نشانه‌ها  از شکل گیری یک ائتلاف ضد ایالات متحده در آمریکای لاتین است. روسیه و متحدانش ( ایران و چین ) با حضور در این مسابقات نظامی در ونزوئلا در حال نمایش قدرت هستند . با عادی سازی تحرکات نظامی دشمنان ایالات متحده در دریای کارائیب ، ما در معرض خطر در آمریکای لاتین هستیم .
       
       
      در حال حاضر به نظر می رسد که برگزاری این گونه مسابقات در بین نیرو های نظامی منطقه ای و جهانی در حال افزایش هست . مسابقاتی که هم در رشته های عمومی ( آمادگی جسمانی و ورزشی ) و هم رشته های تخصصی ( تیر اندازی ، زرهی و توپخانه ، پهپادی و ... ) با حضور تیم های چندگانه به جدیت پیگیری می شود . قطعا انتخاب تیم های ورزیده در این گونه رقابت ها باعث افزایش اعتماد به نفس پرسنل و همچنین تبلیغات مثبت برای نیرو های نظامی ما نیز خواهد گردید  . همچنین برگزاری مسابقات کشوری و درون مرزی برای ما موجبات حس رقابت و افزایش انگیزش سازمانی را برای نیروهای مسلح ما در پی خواهد داشت . انشالله 
       

       
       
       
      بن پایه :
      https://www.milsport.one/cism/members-nations
      https://www.ilsf.org/about/recognition/cism/
      https://armedforcessports.defense.gov/CISM/Military-World-Games/
      https://en.wikipedia.org/wiki/Colosseum
      https://freebeacon.com/national-security/iran-russia-china-to-run-war-drills-in-latin-america/
       
      گرد آوری جهت انجمن میلیتاری
       
       
    • توسط EBRAHIM
      IRIS و پدید آمدن برنامه فضایی ایران (قسمت اول )

      مدتیست که از رسانه های جهانی،خبرهایی به گوش میرسد که ایران در حال تولید موشکی است که توانایی حمل ماهواره به فضا دارد.آيا چنين چيزي امكان دارد؟آيا اين ماجرا يك بلوف سياسيست يا حقيقت دارد؟
      دوستان از نظرات مفيد خودشون دريق نكنند امیدوارم مبحث جالبی شود.
      با تشكر



      چند نکته قبال از خواندن مقاله :مطمئنا نظرات نویسنده با نظرات مترجم یکی نیست!!!
      در این مقاله موشک IRIS معادل موشک شهاب 3 دی فرض شده که آن هم به نوبه خود معادل موشک نو دونگ کره شمالی را در اختیار گرفته
      موشک IRIS ویا شهاب 3 دی اولین موشک ماهواره بر سبک ایران فرض شده اند (پراکنده بودن اطلاعات اجازه سخن قطعی را نمیدهد )
      موشک شهاب پنج معادل تائه دو پونگ دو کره شمالی فرض شده (البته از سوی نویسنده آن که آمریکایی هستند ) و عنوان اولین ماهواره بر سنگین ایران را بر دوش میکشد
      =============================================

      نخستین ظهور موشک ماهواره بر IRIS/IRSL-X-1

      با وجود ادعاهای ایران مبنی بر عدم بالابردن برد شهاب 3 دولت ایران در حال حاضر مشغول به ساخت و توسعه نخستین ماهواره بر خود موسوم به IRIS میباشد .
      پرتابگر ماهواره IRIS در ظاهر دارای ترکیب ساختمانی از موشک بالستیکShahab3 است که در مرحله اول از طراحی
      ان بهره میبرد و در مرحله دوم پرتابگر دارای دوقسمت موتور جامد و نیز محل حمل ماهواره (قسمت سوم) توسط پرتابگر است که قطر این مرحله از مرحله اول کمی بیشتر است و میتواند ماهواره های مخابراتی و علمی را در مدار زمین قرار دهد .
      .پرتابگر IRIS با پیکر بندی انجام شده بر روی آن پرتابگریست ایده آل به عنوان کاوشکر یا موشک اکتشافی که میتواند برای حمل کلاهک جنگی و یا توسعه کلاهک های فضایی قابل بازگشت و یا در نهایت برای ارسال محموله های علمی به فضا مورد استفاده قرار گیرد .البته این پرتابگر درحال حاضر نمیتواند ماهواره ها و یا محموله های با جرم بالا را به سمت مدار پرتاب کند . مگر اینکه مرحله سومی نیز به آن اضافه شود تا تبدیل به یک پرتابگر سنگین گردد .
      با توجه به آزمایش موشک چند مرحله ای شهاب 3 نویسنده بر این عقیده است که در صورتی که پرتاب آز مایشی موشک Shahab-3D نخستین پرواز آزمایشی پرتابگر IRIS باشد در آن صورت پرتابهای موشک های
      Shahab - 5 دومین و سومین مرحله از برنامه ساخت یک پرتابگر ماهواره ای است که ایران ادعا دارد در حال توسعه آن است .
      اولین تصویر از موشک IRIS در یکی از نمایشگاههای هوا و فضای ایرانیان در اندازه یک ماکت یک متری به نمایش گذاشته شد . نویسنده ادعا دارد که تستهای ناموفق پرتابی این موشک علت اصلی به تاخیر افتادن توسعه موشک حامل پرتابگر شهاب 5 تا کنون بوده است ولی با تردید بیان میکند که فقط زمان قادر به روشن ساختن این مطلب میباشد .

      نویسنده مقاله ادعا دارد که اختمال توسعه نوع جدیدی از موشک های بالستیک از روی این نسخه پرتابی با نامهای جدیدتر از Shahab - 3d وجود دارد ، ونیز باتوجه به موتور سوخت جامد مورد استفاده در مرحله فوقانی و نیز تمام اطلاعاتی که از موشک شهاب 3 در اختیار است ، طراحی نمایش داده شده از IRIS یقینا طرحی مناسب با استفاده از طراحی موشک بالستیک شهاب 3 است . هرچند که پرتاب این سیستم آزمایشی پیشرفته که پیش از این در غرب و شرق مورد استفاده قرار گرفته و از متدهای غربی و شرقی نیز برای توسعه استفاده کرده برای ملل چیز چندان غیر عادی نخواهد بود ، ولی به سرعت بخشیدن برای توسعه اولین ماهواره بر سنگین ایران قبل از پرتاب کمک شایانی خواهد کرد .
      نویسنده در ادامه با بیان شباهت موجود بین شهاب 3d و نسخه های دوم و سوم موشک تائه دو پونگ کره شمالی این پرسشها
      را مطرح میکند که آیا شهاب 3D میتواند نسخه اصلاح شده از ماهواره بر ایرانی IRIS باشد که تست نخست خود را سپری کرده است ؟ آیا این موشک همان نسخه بالستیک فضایی از موشک تائه دو پونگ 2 کره شمالی وترکیب ماهواره بر شهاب 5 است و یا اینکه موشک بالستیکی ساخت ایران است ؟
      شاید تاحد زیادی بتوان گفت که ایران در حال همکاری با کره شمالی برای ساخت نسخه دوم و سوم ماهواره بر شهاب 5 است و هر دو در انجام این طرح مشارکت جدی دارند. کره شمالی که در سال های پایانی قرن 20 نسخه جدید و بهسازی شده ای از موشک تائه دو پونگ 1 را آزمایش کرده بود در بین 26 Juan و 2 Julay سال 2001 نخستسن نمونه پرتابی از موشک تائه دو پونگ دو را برای پرتاب بر روی سکوی تاسیسات پرتاب خود قرار داده بود .
      این کاملا واضح است که موشک شهاب 3 دی چند ثانیه پس از پرتاب و قبل از پایان مرحله اول در اولین تست خود در آسمان منفجر شد . با وجود طراحی متناسب موتور سوخت جامد آن و نیز پوشش آیرو دینامیک موشک متاسفانه انفجار باعث جلوگیری از آزمایش این قسمت ها گردید . در کل باید به این نتیجه رسید که در صورت تداوم برای ساخت و تکمیل شهاب 5 گلی به یاد ماندنی برای مردم ایران در بخش فضا به ثمر خواهد رسید .


      ========================================
      اما مشخصات موشک IRIS

      حد اکثر بار قابل حمل توسط کلاهک موشک (کیلوگرم ): 760-987-1,158 بار فضایی و یا کلاهک جنگی .
      حداکثر برد ( کیلومتر ) : 1500
      تعداد مراحل : 2
      قطر موشک (متر ) : 1.32 - 1.35 – 1.85
      ارتفاع موشک : 17.1 متر
      وزن در حالت پرتابی سبک : 16000 کیلوگرم
      وظیفه : برای پرتاب محموله های فضایی علمی و تحقیقاتی و نیز ماهواره ها

      اطلاعات مربوط به مرحله اول موشک
      ارتفاع : 14 متر
      قطر : 1.32 – 1.35 – 1.85 متر
      جرم :15092 کیلوگرم
      تراست : موثر 26051 کیلوگرم بر فوت مربع - واقعی 26,760-26,600 کیلوگرم بر فوت مربع
      زمان سوخت : 110 ثانیه
      نوع سوخت : TM-185 (20% Gasoline + 80% Kerosene)
      نوع اکسید کننده : AK-27I (27% N2O4 + 73% HNO3 + Iodium Inhibitor)
      جرم سوخت :12912 کیلو گرم

      اطلاعات مربوط به مرحله دوم موشک
      ارتفاع : 3 الی 4 متر در کل
      قطر : 1.3 ای 2 متر
      وزن : نا معلوم
      تراست موتور : نامعلوم
      مدت زمان سوخت : 100 ثانیه
      نوع سوخت : جامد

      لطفا اگر کسی تصویری از این پرتابگر داره در تاپک قرار بده

      ادامه دارد ..........
      ======================
      منبع خبر:وبلاگ هوانوردی قرن 21
    • توسط MR9
      آیین معارفه فرمانده جدید سپاه قدس 
       

       
      آیین معارفه فرمانده نیروی قدس سپاه برگزار شد
       
       
      پی نوشت :
       
      1- تاپیک جدید اخبار دفاعی جمهوری اسلامی ایران با مراسم معارفه فرمانده جدید نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
      2- لینک تاپیک نخست در بند ذیل
      2- اخبار دفاعی جمهوری اسلامی ایران I
  • مرور توسط کاربر    2 کاربر