Recommended Posts

با سلام!
1- "یوسف الاطیبا» ؟ اصلا اين نماينده كيه؟ بابت چي نماينده است؟
2- جنگ اصلا شوخي نيست!
3- مگه جنگ ايران و عراق شوخي بود؟ تو اون جنگ ما چند كيلومتر مرز مشترك با عراق درگير بوديم؟
4- حالا با امارت چقدر مرز داريم؟
زمان جنگ عراق چقدر تسليحات داشتيم؟ حالا ما چي داريم؟
به طبع بايد پرسيد عراق چي داشت و حالا چي داره؟
5- دول عربي مشخصا مي دانند كه قدم گذاشتن تو اين راه سرنوشتي مساوي با سرنوشت عراق قدرتمندشون داره!!!
6- زمان جنگ ايران و عراق كه نيروهاي ما با سردار حاج احمد رفتن سوريه و لبنان، همه اين [color=green]مبارزان تا راه بي پايان[/color] كف و خون بالا آوردن !!!! همه شون جلوي اسراييل سوسك شده بودن، و باورشون نميشد لشكر 27 محمد رسول الله با اون عظمت از هواپيما تو سوريه اومد پايين!!! اينه جرات بچه ايراني مسلمون!!!!! :evil:
حالا هم ميدونن كه اگه ايراني جماعت رو مجبور كنن كه تصميم بگيره، حتي دندوناشونم واسه شناسايي نميمونه!!! :evil:
به قول دوست عزيزي فقط سايه جنگ روي امارات يعني به خاكستر نشستن اين لي لي پوت!!!
اينجا با سرمايه خارجي و ايراني پا گرفته!!! سرمايه از خليج ميره!!! پس اعراب بايد مغز مارمولك خورده باشن تا خودشونو بدبخت كنن!!! مگه اينكه واقعا دست از حكومت بشورن و برن اروپا آمريكا ولخرجي!!!! عربستان فقط و فقط داره از صدقه سر خونه خدا و نفتش نون ميخوره!!! يادمه در زمان جنگهاي صليبي يكي از آشغالترين فرمانده هاي لشكر مسيحيا يه لشكر بر ميداره مياد سمت عربستان تفكرش چيه؟
" مابايد بريم خانه خدا اينا(مسلمونا )رو بگيريم،‌استخوانهاي پيامبرشونو از خاك در بياريم تا مسلمونا بابت زيارت و ..بيان اينجا به ما باج بدن)!!!!و جالب اينجاس كه طبق شواهد بسيار هم خوب پيشروي ميكنن و تا اونجايي كه مردم عربستان فرار ميكنن و واقعا خداوند با نيروي الهي اينا رو زمين گير ميكنه!!!!
اين عربها خيلي هاشون مسلمون نيستن و از اين راه نون ميخورن!!!
چون جنگ تو خليج فقط و فقط به درد اروپا و آمريكا ميخوره تا برسن به معادن طلايي انرژي جهان!!! اينجا خاورميانه اس و خاورميانه يعني قلب كره زمين در كهكشان راه شيري!!! و اين معدن به سختي و با هزينه بدست اون ور ميرسه!!! بايد برگ بدن تا نفت بگيرن!!!!
پس جنگ در اين خليج فارس بسيار محتمله!!! نه با طرف عربي بلكه به بهانه عربي و با طرف غربي!!!!!
فقط مشكل كجاس؟ فعلا عربستان مارمولك با امارات مارمولك برسر اتحاديه كشورهاي حوزه خليج به اختلاف در فرماندهي افتادن!!! اما اومديم 1 روز اسما متحد شدن و با نيروي غربي شروع كنن!!!!
حالا ما؟
1- به قول فيلم در چشم باد و به قول فرمانده: يه الله اكبر بگين بريد جلو خط بگيريد!!!!!
2- به قول دوست عزيزمون كل منطقه رو زير آتيش بگيريم!!!( اين كار شايد بزرگترين دليل غرب براي جنگ نكردن در خاورميانه باشه! چون همه منابع يا بخش زياديش از بين ميره! چون حداقل ماكه اين اخلاقو داريم همون بحث سر سگ و ديگ آب جوش!!!!)
3- چشممونو فعلا نيم بند نگه داريم و بگيم طرف يه چيزي گفت!!!!!
4- چندتا مانور پيامبر اعظم و .. بيايم كه طرف پاهاشو جمع كنه و حساب كار دستش بياد!!!
اما واقعيت اينه يه دونه خمپاره كوچولو تو اون ور خليج بخوابه، اونا بدبخت ميشن و آمريكا هم خيلي احمقانه اس كه با اين همه جنگ بازي كه فعلا داره بياد با ما هم آره!!! بلاخره بايد نيرو پياده كنه يا نه؟ نميتونه كه هم جارو با همه چي بكوبه!!!
اما اشكال كار ما اينجاس كه از طرف شمال هم بايد مطمئن شد! ايران يكبار در جنگ جهاني دوم بين انگليس و روسيه تقسيم شد!!! تاريخ تكرار ميشه؟ اتحاد بين ناتو و روسيه ممكنه؟پس لزوما بايد اعتقاد به شروع جنگ جهاني سوم داشته باشيم!!!؟؟؟

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
امارات کم کم داره بالا پایین پریدنهاش شروع میشه نخست اون بچه کی بود .... وزیر خارجش :mrgreen: حلاهم این بابا به گفته دوستمون اینها یک منظور هایی دارن ...وگرنه افتاب خلیج فارس مخشون رو ... اخه امارات icon_eek

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
آخه من نمیدونم این بچه شیر خوره عربها اینقدر مهم هست که اسکرول سایت را اشغال کرده و پایین نمیره ؟
آقا این عرب سوسماری ها اصلا ارزش بحث ندارند ! فردا میان به خودشون میبالند که ایرانی ها هرروز راجع به حمله ما دارند بحث میکنند ....
10 تا شناور باور توی آبهای امارات = انحلال اقتصاد امارات
پس اینقدر به این وهابی های لاشخور اهمیت ندید اینکه کوچیکشونه اون بزرگشون پرچمدار وهابیت هم نمیتونه به ایران حمله کنه این ها اگه عرضه و دل و جگر داشتند که بهشون نمیگفتن عرب :evil:

من میگم درباره مضرات آدامس خرسی صحبت کنیم بهتره تا تحدید امارات متحده سوسماری . :evil:

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
بايد در جزاير سه گانه سرمايه گذاري سنگيني كنيم...


[color=blue]چشم سينا جان[/color] :evil:

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
این اظهار نظر به نظر من غیر رسمی و تله‌ای است برای بازی دادن ما تا بتونن به این وسیله کشور ما رو با همسایه‌ها درگیر کنند و با این حقه کشور رو به آرامی ضعیف و منزوی کنند اما ما نباید تو این تله‌ها بیفتیم. حرکتی که پارسال تو چین انجام شد رو هنوز فراموش نکردیم.... :evil:

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
فكر مي كنم اگر بحث اسلام و مسلماني رو مجزا كنيم ضرر و زياني كه تا به امروز از جانب اعراب به ظاهر مسلمان ُدوست و برادر به كشور ايران وارد شده به مراتب خيلي بيشتر از ساير دشمنان حتي كشوري مثل اسراپيل بوده :evil:
متاسفانه نمي دونم تا كي و به چه دليلي بايد اين خوش باوري ادامه بديم و وهابيون رو به اسم مسلمان تحمل كنيم و خباثت ها و كينه توزي هاي اونها رو نسبت به ايران و ايراني نديده بگيريم
اميدوارم روزي فرا برسه آگاهي هاي ما بيشتر بشه و جايگاه واقعي دوستان و دشمنان ايران رو بهتر بشناسيم و ماهم فقط در جهت منافع ملي كشور و مردم خودمون حركت كنيم و برخي از منافع سياسي كوتاه مدت و ژست هاي بي فايده سياسي كه هيچ نفعي براي ما نداره و فقط هزينه هاي اقتصادي -نظامي و سياسي مارو بالا ميبره كنار بزاريم تا مجبور نباشيم به خاطر بعضي از مساپل و پا فشاري هاي بي منطق از روي ناچاري دشمنان خودمون رو دوست فرض كنيم

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[color=blue]این تاپیک ایجاد شد جهت بررسی سیر تحولات در کشورهایی عربی و تاثیر پذیری و نقش ایران

00Amin[/color]

========================

لطفا بحث را به ایران ربط ندید بحث ما در مورد تحولات در دنیای عرب هست همان فرمایشی که اقا مصطفی فرمودند اما خودشان به حرف خودشان عمل نکردند
در مورد ایران اگر بخوایم بحث کنیم خیلی مطالب هست که باید گفته بشه که در تاپیک دیگه بحث میکنیم.
به خصوص در مورد صداسیما هم زده نشه چون باز به تحولات اخیر در این 10 ساله در ایران برمیگرده که باز موضوع ما نیست ولی در کل باید بگم صدا سیما کارشناسان خبره و حرفه ایی داره و هیچکدامشون عقب مانده و .... نیستند :mrgreen:
سیاست علمی پیچیده و بسیار سنگینی است و من با این عقل ناقصم کار امریکایی ها یا به قول شما یانکی ها را تحسین میکنم چون با برنامه جلو میرند وعلت برتریشونم همینه.
در مورد حرفی که زدم از اقتصاد ایران در تاپیک مناسب تر بحث میکنیم.
قصد از این همه حرف هایی که زدم یه سوال بود اونم اینه که چرا در عراق شاهد درگیری بودیم؟ مگه عراق حکومتی دموکراسی ندارد؟؟ در حکومت دموکراسی تظاهرات برای برکناری رییس جمهور معنا ندارد خوب کمی صبر کنند انتخابات بعدی میره دیگه؟؟ اگر اشتباه میکنم مرا یاری کنید. icon_cheesygrin

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
سلام!
اول:
کی فرمایش کرده که انقلاب های مخملی کپی برداری اقتباس یا الهام از انقلاب اسلامی 57 ایرانه!؟ :mrgreen: برادر عزیزی که چنین نظری دارید ... به این هم فکر کردید که کاریزما و مصدر الهام و انسجام دهنده مذهبی انقلاب اسلامی کجا!؟ و تئوری های تمرین شده و تصحیح شده غرب در تخریب موریانه ای بلوک شرق (آلمان شرقی، رومانی، چکسلواکی سابق، مجارستان) که بعدا بشکل بروز شده در گرجستان و اوکراین آزموده شدن کجا!؟

دوم:
می بخشید اینو می گم اما سربازان اسپانیایی چندان هم به ایفای نقش خدایان نیازی نداشتن هر چند که در برخورد با اون مردم و بمجرد اطلاع یافتن از اصل داستان چنین رفتار کردن ... اما باید نکته تلخی رو اینجا تحویل گرفت: مردمانی که تصور می کردن حاکمانشون نقش پروردگار اونها رو دارن در جامعه ای که فکر و زبان و مشارکت و ارتباطی وجود نداشت در جامعه کاملا هرمی و سلسله مراتبی و سنتی سرخپوستی اینکایی وقتی که امپراتورشونو ازشون گرفتن اون زمان بود که اون مردم به استعداد 200000 نفر خود دم تیغ سلاخی 400 اسپانیارد دادن ...
به این هم فکر کنید دوست عزیز و نگاهی هم به خاورمیانه و حتی خودمون بندازیم
اینو با کمال خلوص نیت و بی هیچ حب و بغضی مطرح کردم
عزیزان می خوان پند بگیرن خواه ملال!

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[color=blue]ذکاوت ایرانی ها دربرابر حماقت سعودی ها[/color]

آسیا تایمز در نگاهی به ماجرای به راه افتاده در بحرین و دخالت اعراب در این بحران داخلی می‌نویسد: ایرانی‌ها در ماجرای بحرین نشان دادند که ید توانایی در ذکاوت ورزی دارند. ایرانی‌ها می‌دانند که چگونه از منابع فکری خود در زمانی استفاده کنند که دیگران با حماقت‌های خود در حال خراب‌تر کردن اوضاع هستند. اگر تنها یک نفر از تحلیل‌گران مسائل ایران و خاورمیانه در واشنگتن از پانزدهمین روز از ماه سپتامبر رفتار و عملکرد ایران را مورد واکاوی قرار دهد متوجه زیرکی می‌شود که در این رفتار جا خوش کرده است. البته که به تماشا نشستن این تحولات با توجه به سرعت رخداد آن کار بسیار سختی است.

اسیا تایمز در ادامه می‌نویسد: جمعیت غالب در بحرین را شیعیان تشکیل می‌دهند. هفتاد درصد رقم کمی ‌برای شیعیان در این کشور نیست. حقیقتی وجود دارد و آن هم این است که غالب این جمعیت شیعه برای الهام گیری‌های مذهبی به نجف اشرف در عراق مراجعه می‌کنند و نه به قم در تهران. با این همه یک سوم از این جمعیت اصل و نسبی دارند منسوب به ایران و به همین دلیل احساس نزدیکی آنها به تهران قابل درک است.

ایالات متحده پنجمین پایگاه نظامی‌ خود را در بحرین مستقر کرده است. بسیاری از تحلیل‌گران تاکید دارند که هدف از استقرار این پایگاه جاسوسی برنامه‌های ایران بوده و خواهد بود. حقیقت امر هم این است که اصلی‌ترین فاکتور در رابطه استراتژیک میان منامه و واشنگتن خصومتی است که اهل تسنن حاکمیت در بحرین و کاخ سفید نشین‌ها نسبت به ایران دارند. دولتمردان ایرانی هم نمی‌توانند کتمان کنند که تا چه اندازه از عدم تسلط واشنگتن بر حاکمیت در بحرین شاد خواهند شد. اکنون با آنچه در بحرین رخ داد همگان در خصوص نفوذ واشنگتن بر بحرین و دیگر کشورهای عرب منطقه از خود سوال می‌کنند. اکنون بسیاری اعتقاد دارند که با توجه به خیزش‌های عمومی ‌در خاورمیانه این ایران است که نقش پررنگ‌تری را بر عهده خواهد داشت.

عربستان سعودی همچنان از پذیرفتن ایران اجتناب می‌کند و بسیاری این حذر را جدی‌ترین اشتباه خاندان سعود می‌دانند. بر خلاف انچه که در سانه‌های غربی ادعا می‌کنند ایران به هیچ وجه به دنبال تغییر حاکمیت در عربستان سعودی نیست. ایرانی‌ها می‌دانند که پس از آل سعود هر حکومتی که در عربستان به روی کار بیاید تعامل با آن برای ایرانی‌ها سخت‌تر خواهد شد. نه تنها تغییر حاکمیت در عربستان سعودی که در هیچ‌کدام از کشورهای حاشیه خلیج فارس به نفع ایران نخواهد بود. ایرانی‌ها نیز همان اندازه از تروریسم مذهبی در حیاط خلوت خود وحشت دارند که ایالات متحده از افراط گرایی در خاورمیانه.

آسیا تایمز در ادامه می‌نویسد: حتی اگر ایران در ماجرای بحرین مداخله استراتژیک هم داشته باشد نمی‌توان این کشور را ملامت کرد را که منامه را می‌توان بخشی از ایران دانست. ایرانی‌ها به خوبی می‌دانند که اگر یک گام به جلو در منامه بردارند و در این کشور وارد مداخله نظامی ‌شوند در حقیقت بزرگترین اشتباه استراتژیک را مرتکب شده اند. خاندان سعود و کاخ سفید نشین‌ها برای مهار نقش ایران در منطقه دست به کار شده اند. دولتمردان ایرانی بلافاصله متوجه شدند که هرگونه عملکرد شتاب زده ای می‌تواند در حقیقت آنها را از عقلانیت در این ماجرا دور کند.

انچه در بحرین رخ می‌دهد نه باید و نه می‌تواند شکل نزاع میان شیعه و سنی را به خود بگیرد. در شرایطی که ایران پا به میان می‌گذاشت محبوبیت به دست امده این کشور از خیابان‌های کشورهای عربی رخت بر می‌بست. برخلاف عربستان سعودی ایرانی‌ها به خوبی می‌دانند که دخالت نظامی‌ در بحرین در حقیقت دست بلند کردن بر روی برادران دینی است و وجهه تهران را در میان مسلمانان غیرعرب هم تخریب می‌کند. ایران به خوبی متوجه شد که باید مساله بحرین را مشکلی داخلی بخواند و منامه را تبدیل به مکانی برای فرصت جویی با عربستان نکند.

مقام‌های ایرانی مانند وزیر امور خارجه این کشور از نخستین لحظه‌های بالا گرفتن بحران در بحرین دائما با مقام‌های اتحادیه عرب، شورای همکاری خلیج فارس و دیگر چهره‌های بین المللی در تماس بودند. علی اکبر صالحی در تمام گفتگوهای خود اینگونه استدلال کرد که چگونه کشوری می‌تواند برای حل بحران داخلی از نیروهای کشوری همسایه استفاده کند؟ این مقام ایرانی هرگونه دخالت نظامی‌ خارجی در منامه برای سرکوب معترضان را نقض قوانین بین المللی خواند. ایران همچنین سفیر خود را از منامه برای بحث و تبادل نظر در خصوص اوضاع جاری در این کشور بحران زده فراخواند.

آسیا تایمز در ادامه می‌نویسد: ایران با زیرکی تمام نیت را بر تخریب چهره ال سعود گذاشت و بسیار هم موفق عمل کرد. رسانه‌های ایرانی چه در داخل و چه در خارج از این کشور به خوبی حوادث بحرین و حضور نظامی‌ گسترده عربستان را پوشش دادند.

اعتبار خاندان سعود در ماجرای بحرین کاملا بر باد رفت. بسیاری از روحانیون طرفدار این خاندان هم نتوانستند در برابر خشونت اعمال شده علیه بحرینی‌ها سکوت اختیار کنند و به صراحت دستور پایان دادن به این حمام خون را صادر کردند. آیت الله علی سیستانی مرجع عالیقدر شیعیان در عراق هم که به ندرت در خصوص مسائل بین المللی سخن می‌گوید از اعراب خواست به این برادرکشی پایان دهند. نوری مالکی نخست وزیر عراق هم با انتقاد شدید از عملکرد آل سعود هشدار داد که این دخالت نظامی ‌به هیچ وجه قابل قبول نیست

=====================================================================================

جهان روزهای پرالتهابی را تجربه می‌کند. از ناآرامی‌ها در لیبی تا حمام خون به راه افتاده در بحرین و خطر انفجار هسته‌ای در ژاپن. روزنامه تلگراف با اشاره به جلسه شورای امنیت در خصوص حوادث لیبی می‌نویسد: در چند روز گذشته ذهن تمامی‌ دیپلمات‌ها و سفرا در شورای امنیت به حوادث لیبی معطوف بود. اما انچه که بیش از لیبی برای ما دردسرافرین خواهد بود و البته گذشته ما را تحت تاثیر قرار می‌دهد ماجرای بحرین است. در نخستین نگاه به ماجرای بحرین اینگونه تصور می‌شود که درخواست کمک خاندان سلطنتی در بحرین از خاندان سعود در حقیقت تنها راهکاری است که برای این خانواده باقی مانده بود.

این سایت در ادامه با توسل به لحنی جانبدارانه به دفاع از عملکرد خاندان سلطنتی در بحرین پرداخته و می‌نویسد: از زمان اغاز ناآرامی‌ در منامه که تاریخ آن به اواسط ماه فوریه بازمی‌گردد خاندان سلطنتی در این کشور برای مهار اوضاع و راضی نگاه داشتن معترضان دست به هر حرکتی زد. شیخ سلمان آل خلیفه که ولیعهد بحرین به حساب می‌آید از نخستین روزهای اغاز ناارامی‌ وعده داد که معترضان را با مصالحه آرام خواهد کرد. اما هر اندازه که خاندان سلطنتی پیش رفت همان اندازه هم مطالبه معترضان رنگ و بوی جدیت بیشتری به خود گرفت.

زمانی که در ابتدایی‌ترین روزهای ماه فوریه همراه با ویلیام هیگ وزیر امور خارجه به منامه سفر کردم نخستین نشانه‌های نارضایتی در میان شیعیان بحرین به خوبی به چشم می‌خورد. رهبران شیعیان در بحرین که جمعیت قابل توجهی را به خود اختصاص داده اند مبنا را بر تقلید از اعتراض‌های مردمی‌ گذاشته بودند که در آن زمان در میدان تحریر قاهره جاری بود.

برخلاف آنچه که در قاهره جریان داشت و در آن معترضان به دنبال رفتن بلاشرط حسنی مبارک بودند در بحرین شواهد امر حاکی از این بود که همگان خواهان اصلاحات هستند و نه چیزی بیشتر. سقف مطالبه معترضان بحرینی اصلاحات بود و نه انقلاب. این اکثریت به حاشیه رانده شده در بحرین به دنبال بهبود اوضاع اقتصادی بودند و تمامی ‌راهپیمایی‌ها رنگ و بوی ضد دولتی داشت و نه ضد خلیفه. در نهایت با بالا گرفتن تنش و پس از آنکه معترضان در قبال راهپیمایی‌های ارام خود با باتوم و برخورد فیزیکی نیروهای امنیتی روبه‌رو شدند، ورق برگشت.

میزان خشونت به کار گرفته شده توسط نیروهای امنیتی منجر به فوت و زخمی‌شدن جمعیت قابل توجهی از معترضان شد. این قبیل حرکت‌ها در نهایت سقف مطالبه‌های معترضان را افزایش داد. همگان خواهان برکناری آل خلیفه هستند و اکنون دیگر هیچ کس به حکومتی کمتر از حکومت برابری شیعه و سنی رای نمی‌دهد.

این روزنامه انگلیسی در ادامه می‌نویسد: آنچه در بحرین خطرناک است شکاف میان شیعه و سنی ست. شیعیان در این کشور بیش از اندازه به ایران ارادت دارند. قریب به سی درصد از شیعیان در بحرین رگ و ریشه فارسی و ایرانی دارند. برخی اسناد تاریخی نشان می‌دهد که ایران در دهه هشتاد قصد ناآرام کردن اوضاع در منامه را به نفع شیعیان داشته است. همین تجربه تاریخی کافی بود تا در بحرین همگان نگران دخالت‌های ایران باشند.

نویسنده این یادداشت در ادامه ایران را به ارتباط‌گیری با سران اپوزیسیون در منامه هم متهم کرده و ادعا می‌کند که بسیاری از ایرانی‌ها بحرین را استانی از خود می‌دانند.

در این فضا بود که درخواست کمک ال خلیفه از ال سعود در عربستان سعودی برای مهار اعتراض‌ها بر حساسیت حوادث جاری در بحرین افزود. از سال 1979 که انقلاب اسلامی‌ در ایران رخ داد، طبقه روحانیت شیعه در ایران به نوعی پدرخوانده شیعیان در سرکوب قرار گرفته بحرین هم بود.

رابطه میان ایران و عربستان سعودی که در حقیقت وهابیون هستند همواره نوعی از تنش را تجربه کرده است. خاندان سعود در سال‌های 1996 و 2003 ایران را به عملیات‌های تروریستی علیه خود متهم کردند. علاوه بر این اتهام‌ها، خاندان سعود بارها سپاه پاسداران انقلاب اسلامی‌ را هم به تلاش برای برای تحریک شیعیان عربستان متهم کرده است.

5 درصد از جمعیت نوزده میلیونی عربستان سعودی را شیعیان تشکیل می‌دهند. اکثر این جمعیت هم در شرق زندگی می‌کنند که البته بهشت نفتی شبه جزیره عربستان هم است. هفته گذشته که روز خشم برای معترضان عربستان سعودی اعلام شده بود نیز اکثر اعتراض‌ها در منطقه شرقی صورت گرفت. نیروهای امنیتی در این شهرها برای متفرق کردن معترضان به گاز اشک آور متوسل شدند.

تلگراف در ادامه می‌نویسد: ایران برای نشان دادن اعتراض خود به حضور خاندان سعود در منامه به قطع رابطه دیپلماتیک با بحرین بسنده کرد. مقام‌های ایرانی نیز این دخالت خاندان سعود را غیرقانونی و غیرقابل قبول خواندند. اکنون بسیاری از تحلیل‌گران ادعا می‌کنند که ایران و عربستان سعودی بهانه جدیدی برای رقابت با هم یافته اند: بحرین. این رقابت هم می‌تواند تبعات بسیاری برای غرب به همراه داشته باشد.

تهران و ریاض همواره در پشت پرده با هم رقابتی جدی داشته اند اما شاید بحرین و ناآرامی‌هایش این بار بهانه ای باشد برای عیان شدن این میزان اختلاف. غربی‌ها بیش از دیگران نگران این ناآرامی‌ها هستند. تنش میان ریاض و تهران آن هم در منامه نه تنها به معنای بی ثباتی در منطقه است بلکه می‌تواند غربی‌ها را از منبع نفتی در اختیار هم محروم کند

لینک
http://zamannews.ir/View.aspx?ID=891229003

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
ایران بطور قطع هم تحولات منطقه رو رصد می کنه و هم تا اونجایی که بتونه تاثیرات متناسب با منافع منطقه ای و درازمدت خودش رو بر این تحولات بر جای خواهد گذاشت؛ شخصا بعید می دونم که بحرین با وضعیتی که داره پیدا می کنه و برغم خشونت وصف ناشدنی که آل خلیفه بخرج دادن پایدار و با ثبات باقی بمونه؛ درباره عربستان: من نمی دونم چرا باید فکر کنیم که ایران مایل به بقای آل سعود در رأس کاره در شبه جزیره عربستان و اصولا چه ترسی باید بابت جایگزین های احتمالی داشته باشه چرا که در عربستان و حتی خارج از مرزهای اون هم گروه های اپوزیسیون متعددی برای هر نوع وضعیت ناپایدار آماده هستن و از اون شرایط استقبال خواهند کرد؛ بخش زیادی از این گروه ها شامل سیاستمداران جوانی هستن که از شرایط امروز عربستان به تنگ اومدن (وضعیت عربستان و پاکستان قابل مقایسه نیست). همچنین، آمریکا هرگز از رشد افراطی گری در این منطقه واهمه ای نداشته و نداره و این بازی شنیع و بسیار مزورانه رو از اوایل دهه هشتاد از افغانستان آغاز کرد و این پروژه رو تا اوایل دهه 2010 بخوبی توسعه داد و غنی کرد. به گمان بنده (به گمان بسیاری از صاحبنظران) القاعده همون بازوی خائن یانکی ها و دوستانشون در دنیای اعراب و افغان ها و پشتون ها و بطور کلی خاورمیانه ای هاست که داره مواجب و مزدشو از یانکی ها دریافت می کنه و پیگیر اهداف راهبردی اونها در منطقه است.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[color=blue]صف‌آرایی ایران و سوریه در برابر امریکا و عربستان [/color]

تا چندی پیش تحلیلگران سیاسی پیش‌بینی می‌کردند که پس از تحولات اخیر منطقه عربستان سعودی و سوریه بیش از پیش به یکدیگر نزدیک شده و روابط خود را بیش از اندازه حسنه کنند اما اتفاقاتی که در هر دو کشور رخ داد نشان داد که هر کدام از آنها یک جریان متناقض را هدایت می‌کند و این مسئله بیش از آن که نشان از دوستی و نزدیکی دو کشور باشد نشان از وجود رقابت تنگاتنگ میان آنها است.

می‌توان این گونه گفت که خاورمیانه به دایره نفوذی ایران و امریکا تقسیم شده و هر کدام از دو کشور سوریه و عربستان سعودی در کنار هر کدام از این دو دایره ایستاده‌اند و این مسئله بیش از آن که در امتداد یک خط واحد باشد دو جبهه متناقض را تشکیل می‌دهد. این برداشت را در بازتاب رسانه‌ای تحولات اخیر لیبی و بحرین در هر کدام از رسانه‌های سوریه و عربستانی به خوبی می‌توان دید. مصالح و منافع سوریه در بحرین و لیبی کاملا با دیدگاه‌ها و آرزوهای خاندان آل سعود در این دو کشور تعارض دارد.

در جهان عرب سنتی وجود دارد موسوم به جنگ رسانه‌ای. در جنگ رسانه‌ای و اطلاعاتی همه به یکدیگر یورش می‌برند اما در عالم واقع هیچ جنگی میان آنها وجود ندارد. همگی نیز این گونه وانمود می‌کنند که ابزارهای رسانه‌ای و ارتباط جمعی‌ای که در اختیار دارند بسیار قدرتمند و فعال است. معرکه رسانه‌ای خاندان آل سعود با خاندان اسد در بعد رسانه‌ای به خوبی نشان داد که دو طرف تا چه اندازه با یکدیگر رقابت دارند. به ویژه زمانی که سوری‌ها در اعتراض به ورود ارتش عربستان برای قلع و قمع تظاهرات مردمی در منامه انتقادهای شدیدی را علیه ریاض در رسانه‌های خود آغاز کردند. دستگاه‌های رسانه‌ای و اطلاع‌رسانی سوریه بارها و بارها تاکید کردند که ریاض به خانواده پادشاهی بحرین کمک می‌کند تا معترضان شیعه را در منامه سرکوب کند. در عین حال واکنش حکومت بحرین نیز بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌های عربستانی داشت. هم‌زمان روزنامه الشرق الاوسط نیز اعتراض‌های ایران نسبت به دخالت عربستان در بحرین را بازتاب داد و این هم‌زمانی باعث شد تا خاندان آل سعود این گونه برداشت کنند که دمشق و تهران به طور هماهنگ جنگی رسانه‌ای را علیه ریاض آغاز کرده‌اند. به این جمع باید رسانه‌ها و دستگاه‌های اطلاع‌رسانی وابسته به جریان مخالف حکومت بحرین را نیز افزود.

ایرانی‌ها و سوری‌ها خوب می‌دانند که چگونه باید از تنش‌های موجود در بحرین و یمن نهایت استفاده را ببرند تا بر جایگاه عربستان سعودی در منطقه مستولی شوند.

هم‌زمان با این استراتژی مشترک تهران و دمشق، اعتراض‌های مناطق شیعه‌نشین در شرق عربستان سعودی نیز آغاز شده است. البته نمی‌توانیم آن دسته از تحلیلگران را که می‌گویند تهران نقشی در تظاهرات شیعیان بحرین که 70 درصد جمعیت این کشور را تشکیل می‌دهد، ندارد رد کنیم. به رغم آن باید اعتراف کنیم که تحرکات ایران در منطقه کاملا هوشمندانه بوده و با بررسی دقیق تظاهرات و انقلاب‌های منطقه صورت گرفته است. ایران تلاش می‌کند که بر تمامی تحولات منطقه که بتواند پیشرفت استراتژیکش را به دنبال داشته باشد، اثر بگذارد و به هیچ وجه نیز پنهان نمی‌کند که تلاش می‌کند بر حوادث و تحولات اخیر منطقه‌ای اثر بگذارد. البته در این مورد نمی‌توان به هیچ وجه مسئولان ایرانی را ملامت کرد چرا که بهره‌بردای از این اعتراض‌ها برای ایران امری ناممکن است که البته آن را رد هم نمی‌کند.

به دور از جنجال‌ها و جنگ‌های رسانه‌ای باید به این نکته اعتراف کنیم که کاخ سفید به شدت از ورود تهران به حوادث اخیر بحرین نگران است. اظهارات هیلاری کلینتون، وزیر امور خارجه ایالات متحده در برابر کمیته سیاست خارجی مجلس سنا این ادعا را به خوبی اثبات می‌کند. وی گفت: «ایران هر چه در توان دارد صرف می‌کند تا مسیر تحولات جاری در کشورهای منطقه نظیر بحرین را با مصالح خود هم‌سو کند.» وی حتی مدعی شد که تهران تلاش دارد با رهبران اپوزسیون در منامه ارتباط برقرار کرده و در امور داخلی بحرین دخالت کند.

لینک
http://zamannews.ir/View.aspx?ID=891229003

==========================

[color=blue] ... هشدار وزير دفاع در خصوص دخالت نظامي عربستان در بحرين[/color]

به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از اداره كل تبليغات دفاعي وزارت دفاع، سردار احمد وحيدي وزير دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح صبح امروز در پايان جلسه هيات دولت در پاسخ به سوالي در خصوص دخالت‌هاي نظامي عربستان در امور داخلي بحرين، با تقبيح اين اقدام گفت: اينگونه اقدامات موجب افزايش تنش و مخدوش شدن ثبات و امنيت منطقه خواهد شد و چنانچه اين حركات نسنجيده و فاقد وجاهت حقوقي رويه شود، منطقه به كانون آتش افروزي، خصومت و درگيري تبديل خواهد شد و دود آن به چشم ملت‌هاي منطقه خواهد رفت.

لینک
http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8912250699

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
چرا پست من رو در یک تاپیک دیگه به اینجا منتقل کردید؟! من این پست رو در جواب مطالبی که اونجا خونده بودم نوشتم، وجودش در اینجا بی معنیه و لزومی هم نداره، اگر نمیخواید اونجا باشه کلاً پاکش کنید.


[color=blue]جهت جلوگیری از انحراف تاپیک مربوطه بود ، در خصوص ایران در این تاپیک دیدگاه خودتون رو بیان کنید .

ممنون

00Amin[/color]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
والا منم دارم همینو میگم!!! ببخشید اگر کسی مدیر وب سایت یا مدیر انجمن باشه باید هر کاری دلش خواست انجام بده؟!؟!؟!؟ پس قوانین وب سایت فقط برای ماهاست! عجب!



[color=blue]خواهشا شلوغش نکنید اگر بنا بر گفتن دیگاه هست چه فرقی میکنه ! این انتقال خلاف قوانین سایت نیست جهت نظم بخشی به تاپیک هاست

فکر نمیکنم از این که تاپیک جداگانه در خصوص تحولات اخیر و تاثیرش بر کشور عزیزمان ایجاد شده جایی گله و شکایتی باشه .

00Amin
[/color]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
در ظاهر فعلا که ایران اعلامیه داده و اقدام دیگه ای انجام نداده تا اونجایی که می دونم.(شاید اقداماتی صورت گرفته و من نمی دونم)
به نظر من سعودی ها و امریکایی ها خیلی پر رو شدن. اینا که به دروغ مدعی حقوق بشر هستن دارن گردان گردان نیرو های تا دندان مسلح به بحرین می فرستن تا تظاهر کنندگان کاملا غیر مسلح رو قتل عام کنند و اون کلینتون هم دیروز میگه که ما به ایران نسبت به دخالت در بحرین هشدار میدیم. واقعا وقاحت تا چه حد؟ اینا دارن تمام مردم بحرین رو به تیربار می بندن بعد هر کی اعتراض کرد می گن خفه شو. واقعا این بی شرفا باعث ننگ نژاد بشر هستن.
به نظر من که شخصا با چند نفر بحرینی برخورد داشتم و همشون فارسی بلد بودن و جالب اینجا بود که هنوز به سرزمین مادری(ایران) علاقه دارن و خودشون رو ایرانی می دونن و به حق هم ایرانی هستند به نظر من انگلیس کثیف ترین اقدامی که در مورد استان بحرین انجام داد این بود که از ایران جداش کرد (ساکنین بحرین حتی مایل به این اقدام نبودند) و یک خانواده عربستانی رو حاکم اونجا کرد که ضامن منافع غرب با داشتن موقعیتی بسیار عالی در خلیج فارس برای امنیت و کنترل عبور و مرور نفتکش ها.
من بحرینی ها رو به چشم هموطن خودم میبینم چون اونها هم چنین دیدگاهی نسبت به ما دارن و باید محکمتر ازشون دفاع کنیم و اقدامات جدی تری در قبال لشگر کشی های امارات (که اونم همه میدونن بخشی از ایران بوده) و عربستان انجام بدیم تا بدونن ریختن خون شیعه و ایرانی بهای سنگینی براشون خواهد داشت

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
انشا الله بحرین رو پس میگریم ........................

مرگ بر وهابی های کثیف که اونها رو هم نابود میکنیم به امید خدا به وقتش........... :mrgreen: icon_cheesygrin icon_arrowd

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مطالب مشابه

    • توسط parsneet
      بسم الله الرحمن الرحیم
       
      تاپیک حاضر با محوریت پوشش خبر ها و اطلاعات مسابقات نظامی برگزار شده در ایران و همچنین شرکت تیم های ایرانی در سایر مسابقات بین المللی نظامی می باشد .
       
      مقدمه :
      مسابقات نظامی هر ساله در سراسر جهان با شرکت پرسنل نظامی ( به صورت داخلی و یا بین المللی ) برگزار می گردد . این گونه مسابقات علی رقم اینکه از قواعد و استاندارد متحدی برخوردار نیستند ( منظور نبودن کمیته جامع و قوانین واحده بین المللی در رشته های تخصصی می باشد ) اما تا حدودی پیرو قواعد و ضوابط برگزاری رزمایش های نظامی هستند . ( البته تیم های ورزشی و مسابقات ارتش های جهان (CISM) تا حدودی متفاوت از سایر مسابقات تخصصی هستند که در ذیل به آن اشاره خواهد گردید )
      اساساً هدف از برگزاری این گونه مسابقات تخصصی بالا بردن آمادگی پرسنل و ایجاد حس رقابت و افزایش انگیزش پرسنل نظامی جهت فراگیری مهارت های تخصصی است . و همچنین سنجش توانمندی پرسنل در مقایسه با واحد های مشابه در ارگان های نظامی داخلی و یا ارتش های خارجی دیگر است . پس تا حدودی می توان بیان کرد که تیم های شرکت کننده ( در مسابقات بین المللی ) عموماً از بین کشور های دوست و یا هم پیمان ( و یا حداقل غیر متخاصم ) انتخاب می شوند و برای سنجش توانایی های تخصصی شان گرد هم می آیند . و همچنین حتی گاهی می تواند بیان گر همسویی کشور های شرکت کنند و حامل پیام های خاص برای ارتش های رقیب شان نیز باشند .
       
       
       
      تاریخچه :
      می توان به نوعی اولین مسابقات نظامی ( با تاکید و اولویت دادن به پرسنل نظامی ) را به یونان باستان نسب داد . در رویدادی جشن گونه که عموما" ( و نه اختصاصاً ) پرسنل نظامی در آن شرکت می کردند تا آمادگی جسمانی و مهارت های کار با سلاح در رقابت با حریفان را بسنجند . در ادامه و ظهور امپراطوری روم باستان این نوع مسابقات چهره خشن تر و جدی تری به خود گرفت به گونه ای که مکان های اختصاصی مانند کلوزیوم (Colosseum) و همچنین شرکت کنندگان مخصوص بنام گلادیاتور (Gladiator) برای شرکت در آن تربیت می گردیدند .
      این مسابقات شرحی مفصل دارد ولی به اختصار : برگزاری آن در قرون مختلف تکامل یافته و عموماً شرکت کنندگان آن از بین سربازان قوای شکست خورده در جنگ با امپراطوری روم انتخاب می شدند و در بین خیل عظیم از این سربازان که در مسابقات محلی و ایالات های مستعمره روم برگذار می شد برگزیدگان ( که یقیناً تعداد کمی از آنان بودند) می توانستند آزادی خود را به دست آورند . ولی جنگجویانی نیز بودند که به خاطر بدست آوردن پول و یا شهرت نسبت به شرکت در این مسابقات خونین اقدام می کردند . این مسابقات که به خشونت بی پروا و ضد انسانی اش معروف گشته بود بدون فایده هم البته نبود . ( البته فواید آن از دید فرماندهان نظامی ) باید اشاره کرد که تمامی این مسابقات به نبرد های خونین تن به تن اختصاص نداشت بلکه اکثر این رویداد ها به باز سازی نبرد های روم در مقابل دشمنانش مختص می شد ( یقیناً آن نبردهای که در آن پیروز گردیده بودند تا خاطرات ، تکنیک های رزم و قهرمانان آن را مرور و زنده نگاه دارند ) عده ای از سربازان لباس های قوای دشمن را بر تن می کردند و سربازانی دیگر که نقش نیروهای رومی را داشتند با بکارگیری ارابه و اسب و سلاح های آن دوران در چندین پرده که گاهی تا چند روز نیز ادامه می یافت آن نبرد خاص را باز سازی می کردند . از نحوه یورش قوای مهاجم گرفته تا نبرد های تن به تن ، عبور از رودخانه ، یورش سواره نظام ، محاصره قلعه ها و یقیناً نمایش پیروز مندانه و دلاورانه ارتش رومی بر حریف خود !
       
      در عصر جدید ایده مسابقات نظامی بعد از پایان جنگ جهانی اول شکل گرفت . در سال 1919 پس از جنگ جهانی اول ، بازی های بین متفقین توسط شورای ورزشی نیروهای متفقین ژنرال جان پرشینگ سازماندهی شد و 1500 ورزشکار از 18 کشور را گرد هم آورد تا در 24 رشته ورزشی به رقابت بپردازند. این رویداد در Joinville-le-Pont فرانسه برگزار شد . و طی سالهای بعد در ماه مه 1946 ، پس از جنگ جهانی دوم ، شورای ورزشی نیروهای متفقین توسط سرهنگ هانری دبروس و پنج‌گانه المپیک توسط سرگرد رائول مولت احیا شد و در  7 تا 8 سپتامبر همان سال دومین بازی‌های بین متفقین در برلین (در المپیاستادیون , محل برگزاری بازی های المپیک 1936) برگزار شد .
       


      چند ماه بعد، با پایان دادن به شورای ورزش نیروهای متفقین ، سرهنگ دبروس و سرگرد مولت مسابقات ارتش های جهان (CISM) را در 18 فوریه 1948 تأسیس کردند . اعضای موسس آن بلژیک ، دانمارک ، فرانسه ، لوکزامبورگ و هلند بودند . در سال 1950، آرژانتین و مصر به عضویت آن درآمدند. در سال 1951 ایالات متحده به آن پیوست . در سال 1952 عراق ، لبنان ، پاکستان و سوریه و دو سال بعد برزیل به عضویت آن درآمدند . و همچنین کانادا در سال 1985 وارد آن شد . سپس در سال 1991 با پایان جنگ سرد سازمان رقیب پیمان ورشو کمیته ورزش ارتش متفقین (SKDA) با CISM ادغام شد و خبر از پیوستن 31 کشور و عضو جدید و سایر کشورهای مرتبط با بلوک شوروی را داد. این پیشرفت سریع منجر به رسمیت شناختن توسط نهادهای بین المللی از جمله IOC شد. قبل از سال 1995 CISM هر سال 15 تا 20 مسابقات جهانی را برگزار می کرد. از سال 1995  CISM هر چهار سال یک بار بازی های جهانی نظامی را که یک رویداد چند ورزشی است با شرکت نمایندگانی از ارتشهای 127 کشور دنیا سازماندهی می کند .
       
       

       
      رویدادها
      برگزاری مسابقات مرتبط با ارتش های جهان طیف متنوعی را در بر می گیرد و بلوک های سیاسی و جغرافیایی متعدد سعی در برگزاری رویدادهای مشابه زیادی جهت بالا بردن مهارت پرسنل خود دارند . اما به نوعی اهداف برگزاری این چنین مسابقاتی تنها به بالا بردن مهارت ها محدود نمی گردد . بلکه برپایی نمایشگاه های تخصصی تجهیزات تیراندازی و حتی ماشین آلات زرهی و تسلیحات انفرادی و البسه نظامی و ... در حاشیه این مسابقات بیان گر این است که این رویدادها مکانی است تا برنامه ریزان و دست اندرکاران نظامی کشور های مختلف به عرضه و کسب اطلاعات و سنجش آمادگی قوای نظامی پیرامونی خود اقدام نمایند .
       
      به برخی از این رویدادها می توان به اختصار اشاره کرد مانند :
      - مسابقات بین المللی پنج گانه ورزشی ( تیراندازی سرعت و دقت ، میدان موانع ، شنا ۵۰ متر با مانع ، دو صحرانوردی ۸ کیلومتر و پرتاب نارنجک )
      - مسابقات بین المللی نظامی پهپادی ارتش های جهان
      - مسابقات بین‌المللی نظامی غواصی در عمق
      - مسابقات بین‌المللی نظامی جهت یابی
      - مسابقات بین‌المللی نظامی بیاتلون زرهی روسیه
      - مسابقات سراسری امنیت سایبری در آمریکا
      و ...
       

      بازتاب و آثار
      برای بیان تاثیر حضور بین المللی تیم های نظامی و ترتیب دادن این چنین مسابقاتی منعکس کردن دیدگاه بعضی از تحلیل گران غربی شاید مفید باشد به عنوان نمونه :
      «واشنگتن فری بیکن» «جوزف هومیر» تحلیلگر امنیت ملی : روسیه و چین در نمایش قدرت به آمریکا قصد شرکت در یک بازی‌های بین‌المللی در آمریکای لاتین ( ونزوئلا ) تحت عنوان « تک تیرانداز مرز » را دارند . این  بازی‌های نظامی یکی از واضح ترین نشانه‌ها  از شکل گیری یک ائتلاف ضد ایالات متحده در آمریکای لاتین است. روسیه و متحدانش ( ایران و چین ) با حضور در این مسابقات نظامی در ونزوئلا در حال نمایش قدرت هستند . با عادی سازی تحرکات نظامی دشمنان ایالات متحده در دریای کارائیب ، ما در معرض خطر در آمریکای لاتین هستیم .
       
       
      در حال حاضر به نظر می رسد که برگزاری این گونه مسابقات در بین نیرو های نظامی منطقه ای و جهانی در حال افزایش هست . مسابقاتی که هم در رشته های عمومی ( آمادگی جسمانی و ورزشی ) و هم رشته های تخصصی ( تیر اندازی ، زرهی و توپخانه ، پهپادی و ... ) با حضور تیم های چندگانه به جدیت پیگیری می شود . قطعا انتخاب تیم های ورزیده در این گونه رقابت ها باعث افزایش اعتماد به نفس پرسنل و همچنین تبلیغات مثبت برای نیرو های نظامی ما نیز خواهد گردید  . همچنین برگزاری مسابقات کشوری و درون مرزی برای ما موجبات حس رقابت و افزایش انگیزش سازمانی را برای نیروهای مسلح ما در پی خواهد داشت . انشالله 
       

       
       
       
      بن پایه :
      https://www.milsport.one/cism/members-nations
      https://www.ilsf.org/about/recognition/cism/
      https://armedforcessports.defense.gov/CISM/Military-World-Games/
      https://en.wikipedia.org/wiki/Colosseum
      https://freebeacon.com/national-security/iran-russia-china-to-run-war-drills-in-latin-america/
       
      گرد آوری جهت انجمن میلیتاری
       
       
    • توسط EBRAHIM
      IRIS و پدید آمدن برنامه فضایی ایران (قسمت اول )

      مدتیست که از رسانه های جهانی،خبرهایی به گوش میرسد که ایران در حال تولید موشکی است که توانایی حمل ماهواره به فضا دارد.آيا چنين چيزي امكان دارد؟آيا اين ماجرا يك بلوف سياسيست يا حقيقت دارد؟
      دوستان از نظرات مفيد خودشون دريق نكنند امیدوارم مبحث جالبی شود.
      با تشكر



      چند نکته قبال از خواندن مقاله :مطمئنا نظرات نویسنده با نظرات مترجم یکی نیست!!!
      در این مقاله موشک IRIS معادل موشک شهاب 3 دی فرض شده که آن هم به نوبه خود معادل موشک نو دونگ کره شمالی را در اختیار گرفته
      موشک IRIS ویا شهاب 3 دی اولین موشک ماهواره بر سبک ایران فرض شده اند (پراکنده بودن اطلاعات اجازه سخن قطعی را نمیدهد )
      موشک شهاب پنج معادل تائه دو پونگ دو کره شمالی فرض شده (البته از سوی نویسنده آن که آمریکایی هستند ) و عنوان اولین ماهواره بر سنگین ایران را بر دوش میکشد
      =============================================

      نخستین ظهور موشک ماهواره بر IRIS/IRSL-X-1

      با وجود ادعاهای ایران مبنی بر عدم بالابردن برد شهاب 3 دولت ایران در حال حاضر مشغول به ساخت و توسعه نخستین ماهواره بر خود موسوم به IRIS میباشد .
      پرتابگر ماهواره IRIS در ظاهر دارای ترکیب ساختمانی از موشک بالستیکShahab3 است که در مرحله اول از طراحی
      ان بهره میبرد و در مرحله دوم پرتابگر دارای دوقسمت موتور جامد و نیز محل حمل ماهواره (قسمت سوم) توسط پرتابگر است که قطر این مرحله از مرحله اول کمی بیشتر است و میتواند ماهواره های مخابراتی و علمی را در مدار زمین قرار دهد .
      .پرتابگر IRIS با پیکر بندی انجام شده بر روی آن پرتابگریست ایده آل به عنوان کاوشکر یا موشک اکتشافی که میتواند برای حمل کلاهک جنگی و یا توسعه کلاهک های فضایی قابل بازگشت و یا در نهایت برای ارسال محموله های علمی به فضا مورد استفاده قرار گیرد .البته این پرتابگر درحال حاضر نمیتواند ماهواره ها و یا محموله های با جرم بالا را به سمت مدار پرتاب کند . مگر اینکه مرحله سومی نیز به آن اضافه شود تا تبدیل به یک پرتابگر سنگین گردد .
      با توجه به آزمایش موشک چند مرحله ای شهاب 3 نویسنده بر این عقیده است که در صورتی که پرتاب آز مایشی موشک Shahab-3D نخستین پرواز آزمایشی پرتابگر IRIS باشد در آن صورت پرتابهای موشک های
      Shahab - 5 دومین و سومین مرحله از برنامه ساخت یک پرتابگر ماهواره ای است که ایران ادعا دارد در حال توسعه آن است .
      اولین تصویر از موشک IRIS در یکی از نمایشگاههای هوا و فضای ایرانیان در اندازه یک ماکت یک متری به نمایش گذاشته شد . نویسنده ادعا دارد که تستهای ناموفق پرتابی این موشک علت اصلی به تاخیر افتادن توسعه موشک حامل پرتابگر شهاب 5 تا کنون بوده است ولی با تردید بیان میکند که فقط زمان قادر به روشن ساختن این مطلب میباشد .

      نویسنده مقاله ادعا دارد که اختمال توسعه نوع جدیدی از موشک های بالستیک از روی این نسخه پرتابی با نامهای جدیدتر از Shahab - 3d وجود دارد ، ونیز باتوجه به موتور سوخت جامد مورد استفاده در مرحله فوقانی و نیز تمام اطلاعاتی که از موشک شهاب 3 در اختیار است ، طراحی نمایش داده شده از IRIS یقینا طرحی مناسب با استفاده از طراحی موشک بالستیک شهاب 3 است . هرچند که پرتاب این سیستم آزمایشی پیشرفته که پیش از این در غرب و شرق مورد استفاده قرار گرفته و از متدهای غربی و شرقی نیز برای توسعه استفاده کرده برای ملل چیز چندان غیر عادی نخواهد بود ، ولی به سرعت بخشیدن برای توسعه اولین ماهواره بر سنگین ایران قبل از پرتاب کمک شایانی خواهد کرد .
      نویسنده در ادامه با بیان شباهت موجود بین شهاب 3d و نسخه های دوم و سوم موشک تائه دو پونگ کره شمالی این پرسشها
      را مطرح میکند که آیا شهاب 3D میتواند نسخه اصلاح شده از ماهواره بر ایرانی IRIS باشد که تست نخست خود را سپری کرده است ؟ آیا این موشک همان نسخه بالستیک فضایی از موشک تائه دو پونگ 2 کره شمالی وترکیب ماهواره بر شهاب 5 است و یا اینکه موشک بالستیکی ساخت ایران است ؟
      شاید تاحد زیادی بتوان گفت که ایران در حال همکاری با کره شمالی برای ساخت نسخه دوم و سوم ماهواره بر شهاب 5 است و هر دو در انجام این طرح مشارکت جدی دارند. کره شمالی که در سال های پایانی قرن 20 نسخه جدید و بهسازی شده ای از موشک تائه دو پونگ 1 را آزمایش کرده بود در بین 26 Juan و 2 Julay سال 2001 نخستسن نمونه پرتابی از موشک تائه دو پونگ دو را برای پرتاب بر روی سکوی تاسیسات پرتاب خود قرار داده بود .
      این کاملا واضح است که موشک شهاب 3 دی چند ثانیه پس از پرتاب و قبل از پایان مرحله اول در اولین تست خود در آسمان منفجر شد . با وجود طراحی متناسب موتور سوخت جامد آن و نیز پوشش آیرو دینامیک موشک متاسفانه انفجار باعث جلوگیری از آزمایش این قسمت ها گردید . در کل باید به این نتیجه رسید که در صورت تداوم برای ساخت و تکمیل شهاب 5 گلی به یاد ماندنی برای مردم ایران در بخش فضا به ثمر خواهد رسید .


      ========================================
      اما مشخصات موشک IRIS

      حد اکثر بار قابل حمل توسط کلاهک موشک (کیلوگرم ): 760-987-1,158 بار فضایی و یا کلاهک جنگی .
      حداکثر برد ( کیلومتر ) : 1500
      تعداد مراحل : 2
      قطر موشک (متر ) : 1.32 - 1.35 – 1.85
      ارتفاع موشک : 17.1 متر
      وزن در حالت پرتابی سبک : 16000 کیلوگرم
      وظیفه : برای پرتاب محموله های فضایی علمی و تحقیقاتی و نیز ماهواره ها

      اطلاعات مربوط به مرحله اول موشک
      ارتفاع : 14 متر
      قطر : 1.32 – 1.35 – 1.85 متر
      جرم :15092 کیلوگرم
      تراست : موثر 26051 کیلوگرم بر فوت مربع - واقعی 26,760-26,600 کیلوگرم بر فوت مربع
      زمان سوخت : 110 ثانیه
      نوع سوخت : TM-185 (20% Gasoline + 80% Kerosene)
      نوع اکسید کننده : AK-27I (27% N2O4 + 73% HNO3 + Iodium Inhibitor)
      جرم سوخت :12912 کیلو گرم

      اطلاعات مربوط به مرحله دوم موشک
      ارتفاع : 3 الی 4 متر در کل
      قطر : 1.3 ای 2 متر
      وزن : نا معلوم
      تراست موتور : نامعلوم
      مدت زمان سوخت : 100 ثانیه
      نوع سوخت : جامد

      لطفا اگر کسی تصویری از این پرتابگر داره در تاپک قرار بده

      ادامه دارد ..........
      ======================
      منبع خبر:وبلاگ هوانوردی قرن 21
    • توسط MR9
      آیین معارفه فرمانده جدید سپاه قدس 
       

       
      آیین معارفه فرمانده نیروی قدس سپاه برگزار شد
       
       
      پی نوشت :
       
      1- تاپیک جدید اخبار دفاعی جمهوری اسلامی ایران با مراسم معارفه فرمانده جدید نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
      2- لینک تاپیک نخست در بند ذیل
      2- اخبار دفاعی جمهوری اسلامی ایران I
  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.